30. oktober 2016

Najla Adlouni: Muslimske drenge respekterer ikke kristne – “… hele det danske samfunds… ansvar”

Najla Adlouni er danskfødt palæstinenser, og selv om hendes undersøgelse påviser, at muslimske drenge ikke har respekt for ikke-muslimer, så er det naturligvis samfundets skyld jf. ‘Pygmalioneller Rosenthal-effekten’. Hvis muslimske ballademagere kaldes ballademagere, opfører de sig som ballademagere… overfor kristne, cirka.

Et professionsbachelorprojekt fra Vordingborg præsenteres i Berlingske – ‘Lige så snart en muslimsk lærer trådte ind i lokalet, så – bum – var der helt stille’ (kræver login).

“En nyuddannet lærer med muslimsk baggrund har fulgt drengene på en muslimsk friskole, og de kunne godt være stille, når læreren havde samme baggrund som dem. I begyndelsen måtte de ikke-muslimske lærere have en muslimsk lærer med, når de skulle ind i klassen. Ellers kunne de ikke skabe ro. Der var til gengæld fuldstændig ro, så snart en muslimsk lærer dukkede op i døråbningen.

Najla Adlouni blev færdiguddannet som lærer i sommer og har i sit afsluttende professionsbachelorprojekt på University College Sjælland i Vordingborg beskrevet undervisningen af muslimske drenge i en klasse på en muslimsk friskole. Det er ikke tilfældigt, at hun har valgt netop muslimske drenge som tema. De bliver nemlig ofte betegnet som ‘ballade magere’ i folkeskolen.

… Problemet er, at når vi møder andre med en bestemt forventning, risikerer vi at fastholde dem i den position. Når de muslimske drenge får etiketten ‘ballademagere’, så lever de op til den etiket. Nogle af dem er nok ballademagere, men hvis vi bliver ved at opfatte dem sådan, så kan de ikke komme ud af rollen igen,’ forklarer Najla Adlouni. …

Jeg observerede, at de muslimske lærere nød en respekt, som var givet på forhånd. Det var også, hvad lærerne på skolen gav udtryk for. Lige så snart en muslimsk lærer trådte ind i lokalet, så – bum – var der helt stille. De danske lærere skulle kæmpe for at opnå den samme autoritet. … De kæmpede for at opnå ro og lede klassen,’ siger Najla Adlouni.

Najla Adlouni mener ikke, at løsningen på problemet med drengenes opførsel ligger hos lærerne eller drengene. Eller hos forældrene eller skolen for den sags skyld. Det er hele samfundets problem og ansvar. …

‘… Det er et problem, der debatteres overalt på Facebook og i nyhederne, og drengene opdager hurtigt det negative fokus, der er på dem. Derfor skal løsningen på problemet ikke placeres hos den mulimske dreng eller hos læreren eller skolen. Muslimske drenges opførsel er hele det danske samfunds problem og ansvar. …,’ siger Najla Adlouni.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77470/trackback

47 Comments »

 1. Det er hele samfundets skyld at muslimer er racister.

  Kommentar by Phil — 30. oktober 2016 @ 10:58

 2. Hvis nu samfundet begynder at respektere dem på deres egne præmisser, så vil problemet være løst? Jeg giver gerne et bidrag:

  ‘Muhamedanske drenge er rigtig, rigtig gode til at arrangere crowds, det er en værdifuld kvalifikation i fremtidens netværkssamfund.’ Eller:

  ‘Den normløshed, der ligger som en iboende kvalitet i muhamedanske drenge, vil gøre dem særligt velegnede til lederkarrierer indenfor journalistik, medie- og kulturverdenen, som Danmark skal leve af i fremtiden’.

  Kommentar by Bastardo — 30. oktober 2016 @ 11:00

 3. Og tænk så – det lader lærerne og skoleledelse m.fl. bare ske – dem og os i praksis, hvor det altid er dem der skaber problemerne – men hvor det altid vendes på hovedet så det er vores skyld – vi er ikke gode nok til at forstå og integrere…bla. bla. bla….

  Dem og os og apartheid – det er det der sker med muslimer i samfundet…vi får meget mere indtil der kun er dem der bestemmer!!!

  Flertallet vil have det sådan, selv om mange tror det ikke er sådan – de skal hele tiden lære det på den hårde måde og når det er for sent.

  I ligger som i har redt.

  Kommentar by Black Watch — 30. oktober 2016 @ 11:02

 4. Muslimsk mentalitet 101: Det er altid de vantros skyld. Læs koranen. De troende er gode, de vantro er onde. Ergo skyldes alle problemer de vantro. Det er derfor de elsker at bo blandt os- de har altid nogen de kan klandre, når de selv fejler. Når de bor i et rent muslimsk samfund hvor alting går ad helvede til, er de nødt til at opfinde jødisk-zionistiske konspirationer o.l. som en forklaring på deres egne og samfundets fejltagelser.

  Kommentar by Konservativ Nihilist — 30. oktober 2016 @ 11:04

 5. ja det ligger jo i den religiøse opdragelse. Verden er delt op i rettroende og vantro, Rene og urene, muslimer og alle andre. Det er jo den berigelse som De Radikale, Nyrup, Dele af Venstrefløjen, Borgerlige kulturradikale har leflet for i 30 år eller mere. Jeg kan huske et gammelt avisklip, hvor en ung muslimsk mand fortalte han havde lært at spytte efter kirkegængere derhjemme. Intet nyt. Når man ikke vil forholde sig til hvad man har med at gøre, men blot gør muslimer til ofre for dem, som advare og vil beskytte vores samfund imod den slags modbydelige religiøse opdragelse og undertrykkelse, så har man jo fortjent de ufattelig tydelige forudsigelige menneskelige katastrofale problemer. Idioterne i skolerne ligger som de har redt. Ville ønske jeg kunne trylle mig væk fra fremtidens idiotiske konflikter, som skyldes det manglende ansvar som datidens politikere åbenbart følte for vores samfund, når man bevidstløst bare fulgte nogle konventioner for billig olie skyld (Mit gæt. Så dumme kunne de da ikke være, hvis de blot kiggede lidt ud over Deres næsetip. Og helt afstumpede tror jeg heller ikke de var). Islam og dens tilhængere er ufattelig let af aflure og forudsige med lidt lomme psykosociologisk viden. Islam er en -Usekulær diktatorreligion- med alt dens fordummelse og undertrykkelse der følger med, og det har man ikke forholdt sig til nogensinde, men har blot moraliseret hen over hovedet på alle dens ofre. Idioterne ligger som de har redt.
  Vil dog lige rette en hjertelig tak til Den Danske Forening, SIAD, DF, Lars hedegaard, Trykkefrihedsselskabet og alle de andre der kæmper imod så godt de nu kan. mvkh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. oktober 2016 @ 11:08

 6. Muslimske friskoler har tilsyneladende problemer med “ballademagere”, det undrer os ikke men hvad rager det os?
  Men hun kan jo godt have ret i at muslimproblemer er hele samfundets problem og ansvar, så vi skal i stedet kæmpe for at danske skoler i højere grad forbliver muslimfrie. Så kan muslimerne beholde deres egne problemer i deres egne skoler.
  Najla Adlouni glemmer i øvrigt at fortælle om autoriteten også er til stede overfor kvindelige muslimske lærere der træder ind i klassen, eller om respekten kun gælder mandlige lærere?

  Kommentar by Birger Jensen — 30. oktober 2016 @ 11:11

 7. Nu kender jeg heldigvis ikke hende idioten der, men generelt er det interessant at det altid er dem der taler for at behandle alle mennesker lige, der er de første til at gøre positiv forskel på muslimer.

  Og med “interessant” mener jeg egentlig “fuldstændigt sindssygt”.

  Kommentar by per — 30. oktober 2016 @ 11:14

 8. > Birger Jensen 11:11

  Måske vi skulle sende muslimerne tilbage til deres egne lande frem for at få egne skoler her i landet? Det sidste har de allerede, prøv Kbh nv. Fx https://www.google.dk/search?q=privatskole+nordvest&oq=privatskolen+nordvest&aqs=chrome.1.69i57j0.11511j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  Når de muslimske drenge får etiketten ‘ballademagere’, så lever de op til den etiket.

  Nåda, de er ellers ikke trouble, det kommer en smule bag på mig, der ikke ligger i baghylerstilling i moskeen.

  Skal vi – undtagen den håbløse og hjernedøde ‘professionsbachelor’ – være enige om, at muslimer er et kæmpeproblem, dels som følge af deres erobringsfantasier, dels som følge af deres enorme fødselsrate og især som følge af deres meget lave intelligenskvotient.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. oktober 2016 @ 11:27

 9. Mere info: http://www.folkeskolen.dk/591520/nogle-muslimske-drenge-skal-laere-at-respektere-ikke-muslimske-laerere

  Kommentar by BE — 30. oktober 2016 @ 11:56

 10. (Det er Israel og USA, skyl det hele. Det er de eneste hallal tilladte at gøre til syndebukke på politisk korrekt plan :-) :-) :-). God weekend :-))

  Kommentar by Michael Unna — 30. oktober 2016 @ 11:56

 11. Grundlæggende tror jeg stadig på at imødekommenhed, forståelse og inklusion er gode værktøjer til at skabe et harmonisk samfund med plads til de fleste. Men når nogle mennesker af (i denne sammenhæng lygegyldige) årsager, gang på gang diskvalificere sig, er vejen eksklusion. Vi eksludere benhårde kriminelle, svært psykisk syge og hvis vi har en i vores omgangskreds som er røget ud i et narkoproblem, kan man strække sin hjælp langt. Bliver de ved med at snyde og stjæle og i den grad svigte vores tillid, så forsvinder den også. På samme måde med muhammedanerne. Tilliden er for længst væk. Det er IKKE os der har ansvaret for at opbygge den og ærligtalt tror jeg heller ikke mere det er muligt. De har pisset i vores rede for mange gange. Tak for nu, det var “spændende” mens det varede, men døren er der…FARVEL!

  Kommentar by Frafalden moderat — 30. oktober 2016 @ 11:58

 12. -> 8. Henrik Petersen.
  Jeg er selvfølgelig enig. :-)

  Kommentar by Birger Jensen — 30. oktober 2016 @ 11:58

 13. Problemet er ikke samfundet, men muslimerne.
  Det er skabt af politikerne i 60’erne i en blandning af påtaget skyld fra 2 verdenskrig og et syretrip om et fantasi Utopia. Hvor alle fremmede er gode og hvis de ikke er det er det fordi, vi er racister.
  Muslimer og afrikanere er altid ofre. Derfor skal vi underkaste os dem, ellers er vi fasicster og nazister. Det er noget politikerne har besluttet hen over hovederne på befolkningerne i vesten.
  Det er verdens største løgn. Hvis muslimerne og afrikanerne var så gode. Hvorfor er deres lande så, så dårlige og præget af fattigdom, vold og kriminalitet?
  Vi kan ikke løse deres problemer ved, at importere dem til vesten.
  Det eneste der sker er, at de vestlige lande går i opløsning og bliver u-lande.
  Man kan ikke integrere muslimer eller afrikanere i vestlige lande. Kun synke ned på deres niveau. Det hjælpe ikke, at forbyde burkaer i folkeskole eller forbyde kønsopdelt
  Svømning i svømmehallerne.
  Det eneste der hjælper er total stop for invandring fra Mellemøsten og Afrika.
  Og hjemsendelse af muslimerne og afrikanerne, først de kriminelle, så de uintegrerede på overførselsindkomst, derefter dem på kunstig overførselsindkomst de offentlige ansatte.
  Så vi der kun være et par procent tilbage, som forsørger sig selv og lever efter samfundets regler. De vil ikke udgøre nogen store problemer, som dem vi ser idag.

  Kommentar by XXXXX — 30. oktober 2016 @ 12:05

 14. Kort sagt.
  Muslimerne og afrikanerne kan ikke integreres.
  De har hverken viljen eller evnerne.

  Kommentar by XXXXX — 30. oktober 2016 @ 12:22

 15. >Frafalden moderat 11:58

  Godt skrevet. Personligt kender jeg thaier, koreaner og kineser, der problemløst assimilerer sig i Danmark og helt sikkert også i andre lande.

  Lad os – jeg bruger lige et efter min smag lidt for popsmart udtryk – italesætte problemet: Det hedder muslimer, muslimer og muslimer.
  En håndfuld gammeldags nazister og et par hundrede nynazister kaldet AFA er vand ved siden af.

  > Birger Jensen: Tak, så har jeg ikke skudt helt forkert, altid rart at vide.

  > XXXXX: Har man evnerne, har man også forpligtelserne. Muslimer har ingen evner og dermed ingen forpligtelser.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. oktober 2016 @ 13:01

 16. Det er ikke uden at man undrer sig over hvad der blev af spanskrøret?
  5 hurtige på kontoret virker sikkert stadigvæk :)

  Kommentar by PFEP — 30. oktober 2016 @ 13:12

 17. Ansvaret? For det første hos apologeterne for indvandring af muslimer, med begrundelsen fremtidens mangel på arbejdskraft, for det andet hos godhedsindustriens nyttige idioter, placeret over alt i medierne og til sidst vælgerne som hoppede på propagandaen og en god del af dem endda så dygtig indoktrineret, at de bekæmpede enhver budbringer af fakta om muslimers omgang med vantro.

  Kommentar by Menig 442 — 30. oktober 2016 @ 13:30

 18. Skræmmende at den islamiske racisme allerede er så rodfæstet i skolealderen.

  Men hvorfor bruger berlingske dog ikke ordet racisme til at beskrive fænomenet.

  Tænk hvis det var hvide børn der ikke ville respektere undervisning fra mørklødede lærere – hvilken vinkel ville en ærkekonservativ avis som berlingske så vælge?

  Kommentar by Superman — 30. oktober 2016 @ 13:31

 19. Enten genindfører man spanskrøret over for dette djævleyngel, eller også trækker man 1 måneds invalidepension fra forældrene, hver gang, der er problemer med de indavlede galninge.

  Kommentar by Holger Madsen — 30. oktober 2016 @ 13:33

 20. Saadan en gang sludder, sagen er simpelthen, Islam kan ikke, maa ikke vil ikke enes med andre, dertil har de Taquiya,Tawria,kitman og muruna ,Islam er underkastelse og det hele synes at virke perfekt,kors hvor er vi dumme, og jeg foeler med de muslimer der proevede at komme vaek fra den sump,og nu bliver jaget af de nyankomne og herrenhjaelpemig bistaaet af nogle af landets oprindelige indvaanere

  Kommentar by dunk — 30. oktober 2016 @ 13:38

 21. Kun en stærk fører som rejser en folkestorm som jagter dette pak på hvert eneste gade og stræde med det formål, en gang for alle at markere hvem som er folket i dette land, kan nu redde Danmark.

  Kommentar by Rodina — 30. oktober 2016 @ 13:50

 22. Najla Adlouni UD af klappen asap.

  Kommentar by HMAK — 30. oktober 2016 @ 13:59

 23. “… hele det danske samfunds… ansvar” HAHA – nej, det er den lille klike af mutikulrurelles, som har påtvunget os dem. Det er DERES landsmænd, ikke mine

  Kommentar by BB — 30. oktober 2016 @ 14:16

 24. Fjern Islam og Muslimer: Hvilket kan gøres med; §67 og §69.
  Men der er ingen der fatter det, selv om det skriget til himlen.

  Kommentar by Sindsro — 30. oktober 2016 @ 14:37

 25. Muslimers adfærd ligger udenfor civiliserede menneskers fatteevne. Løgnen er deres pligt overfor ”vantro”, det står sort på hvidt i den ”hellige” skodbog kaldet koranen, og er ikke til diskussion. Det utrolige er, at vores nosseløse politikere nu i 40 år har og til stadighed inviterer en hastigt voksende dødvægt af uproduktive muslimer til landet. Hvor mange muslimer med halal/haram, renheds-rigiditetet og kalifat-utopier tror vore ryggesløse politikere egentlig der kan integreres?
  Altid voldsparate og villig til enhver kriminalitet.Man kan kun konstatere,at i civilisationernes udvikling ligger muslimerne på en pinlig sidsteplads.

  Koranen er drejebogen til evig krig og undertrykkelse. Muslimer er for rigtig manges vedkommende indavlede, grundet utallige generationers fætter/kusine ægteskab (igennem 1400 år), hvorved den genetiske arvemasse utvivlsomt har taget skade. Endvidere efterlades man med indtrykket af, at mange muslimer er genetisk disponeret for trusler og vold – eller født med et gen -, der gør dem evigt utilpassede, for uanset hvor de slår sig ned, så lægger de sig ud med det omgivende samfund. Det være sig egne trosfæller, eller såkaldte vantro.
  Lad legionernes jernhæle træde på muslimernes nakker, dette altid krænkefølsomme folkefærd.Muslimerne bekender sig til en parasitær religion, der lægger sig som rådnende skimmel på den vestlige kultur og dets livssyn. Her er der kun et at gøre: det må diagnosticeres, et kirurgisk indgreb og så støde det fra sig.

  Mange danskers hovedbeskæftigelse syntes at være, at kravle på alle fire og slikke muslimerne i enden.Intet muslimsk samfund har nogensinde kunnet brødføde sig selv, men udelukkende overlevet ved at plyndre andre, eller – som i vore dage – af almisser fra Vesten. Det eneste muslimer er rigtig, rigtig gode til er at slå ihjel og avle afkom.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 30. oktober 2016 @ 14:41

 26. Når de muslimske drenge får etiketten ‘ballademagere’, så lever de op til den etiket. Den etiket har de så haft påklistret i 1400 år.
  Der er ingen politisk løsning på volds og undertrykkelses kulten islam.
  I bedste fald bliver der krig i europa med det udkomme at islam og dets støtter får deres bekomst. I værste fald fortsætter udskiftningen af befolkningen indtil islam er i overtal og kalifatet en kendsgerning.

  Kommentar by Frank Hagmann — 30. oktober 2016 @ 14:53

 27. Det værste er at de rent faktisk selv tror på det. Sådan forklarer de virkeligheden for sig selv og hinanden..

  Kommentar by Martin — 30. oktober 2016 @ 14:58

 28. Hun mener vel også det er vores skyld, at hun ikke kan få kørekort i Saudi Arabien.

  Kommentar by k.m. — 30. oktober 2016 @ 15:55

 29. Der er 2 provokationer her mod det danske samfund, som yder økonomisk tilskud til de muslimske friskoler
  1. De muslimske drenges disrespekt for danske, men ikke muslimske lærere er et mønster, som de kun kan have lært af de voksne hjemme
  2. Muslimske Najla Adlounis påståend at førstævnte provokation er det danske samfunds egen skyld
  Det er klassisk udæskningtaktik, der udfoldes her. Målet er at overtage landet og derfor skal danskernes moral og forsvarsvilje svækkes. Hver gang det danske samfunds ledere dukker nakken for deres stadigt frækkere provokationer undermineres danskernes moral og forsvarsvilje, mens indtrængernes moral og angrebsvilje tilsvarende styrkes.
  Fald ikke i fælden og tro, at de er interesseret i at løse problemet.
  Der er kun et rigtigt svar. Flere kommentatorer har allerede nævnt det, så det her er mere eller mindre en gentagelse: De der ikke har dansk statsborgerskab, og de har begået kriminalitet, skal ud omgående. Al ny indvandring af den aktuelle type skal stoppes omgående. De der ikke kan smides ud af landet pga dansk statsborgerskab må isoleres og uskadeliggøres på anden vis, inden for lovens rammer, naturligvis. Hvis loven ikke giver tilstrækkelige muligheder for dette, må loven laves om.

  Kommentar by monse — 30. oktober 2016 @ 16:07

 30. Kære venner
  Jeg har åbnet Uriasposten næsten hver dag, gennem flere år.
  Temaet er det samme, kommentarer herinde de samme, og udviklingen den samme = nedad for Danmark.

  Diskussionen om Islam og muslimer er nøjagtig som klimadebatten og global opvarmning. Dem der mener Islam er en berigelse er lige stålsatte og stædige som dem der mener mennesket er skyld i det de kalder global opvarmning. Ingen af parterne rokker sig en millimeter – argumenter tæller ikke, de VIL ikke høre.

  Flere af verdens kontinenter har engang for millioner af år siden været forbundet, så dyr der var skabt længe før mennesket kunne vandre over store afstande. Kontinenter er nu rykket fra hinanden med Atlanterhavet imellem og i de mange millioner år er klimaet skiftet fra kold til varm og tilbage.
  Den cyklus er vi ikke en del af, og jeg nægter at tro, at den lille krusning vi oplever nu er menneskeskabt.

  Der er meteorologer og organisationer der pådutter os, at hvis vi undlader at spise kød og fragter industriens varer rundt på budcykel, så løser vi alle problemer. Det er noget fandens sludder, lige som de politikere og andet rakkerpak, der siger vi ikke kan klare os her i Danmark uden at invitere flere hundrede tusind ikke-arbejdsparate muslimer ind i landet.

  Menneskets historie her på jorden er uendelig kort, og jeg mener det eneste vi kan gøre er at lade tingene gå sin gang. Evolutionen gør alligevel som det passer den, den har tid nok, og hvis det er meningen menneskeracen kun kan bestå af religiøse fanatikere – so let it be. Hvis muslimer overtager verden har de ingen at nasse på
  så er de bogstavelig på skideren, og det er ikke så ringe endda, for så vil der helt automatisk ske en reduktion i antal individer fordi der ikke er mad nok.

  Kommentar by k.m. — 30. oktober 2016 @ 16:30

 31. Forkert formuleret i #30 -, der er mad nok men de forstår ikke at brødføde sig selv

  Kommentar by k.m. — 30. oktober 2016 @ 16:37

 32. Det er drengenes og drengenes forældres skyld alene. Ikke danskeres.

  Kommentar by Liva — 30. oktober 2016 @ 17:19

 33. Hvad synes Najla Adlouni overhovedet at muslimske drenge skal have ansvaret for?
  Er de så dårligt kørende genetisk/intelligensmæssigt, at man ikke kan give dem ansvaret for noget som helst?

  Hvis man synes det, og det gør Najla Adlouni måske, så er man racist.

  Kommentar by mb — 30. oktober 2016 @ 19:08

 34. Undskyld mig, men hvordan kan en bogstavstro tildækket islamist som go’Natja ADlonnie belære os vantro om, hvordan vores sekulære samfund skal agere, når den tildækkede affaldssæk altså acceptere sin andenrangs placering i det isislamiske hieraki, og misvisende mener vi skal tale positivt om den islamiske kvindeundertrykkelse og koran befalet krig imod vantro og bare kramme bogstavstro isislamisk uopdragede drenge og “forstå” deres isislamiske adfærd og tale pænt om dem??
  Det er altså ikke vores de vantros skyld, at de koran opfostrede “drengestreger” uhyre som kaster sten efter os (politi, brandvæsen, hjemmehjælpere osv) betegnes som ballademagere og efterfølgende efterlever vores dom over dem, som ballademagere, men det er fordi disse “drengestreger ballademagere” og deres forældre og moskéers uopdragne drenge børn op til 80 år!! føler sig forpligtede overfor deres tro, ideologi isislam der opfordre dem til at forfølge os og ikke tage os som venner, men kæmpe for kalifatet. Netop de uopdragne eller koran opdragne “drenge indtil 80år” er et produkt af koranen og ikke vores ballademager dom. De hader os, som deres tro befaler dem.
  Hvis den tildækkede naive, totalt op sminkede med eyeliner, plukkede øjenbryn osv af opmærksomheds prægede sexistiske opfordringer virkelig tog sin tro alvorligt, så ville hun nok undlade hele paletten af farvelader i hovedet, for ikke at tiltrække ustyrelige muhammed mandslinge, der ikke tåler utildækket hovedhår uden at gå voldtægts amok.
  Den naive hovedhårs bedækkede naive muhammede idol dyrkere, burde begynde sin kamp i saudibarbarien og befri kvinderne der for bøllebank, hvis de ikke tvangs tildækker sig, før den forkælede islamisk udgyder nogen so helst kritik overfor os vantro.
  Skide kæle tildækket muhammedaner i Danmark, lad hende inkludere i saudibarbarien, så hun kan lære, at afrense sit fjæs for eyeliner og diverse vestlige kosmetik, før hun kloger sig på sin uvidenhed omkring isislam.

  h

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 30. oktober 2016 @ 20:56

 35. Mange rigtigt gode indlæg, om Adlouni´s projekt, årsagen til adfærden, skyld og hvem der er offer. Muslam, danske lærer og muslimske kvindelige lærer, de unge ballademageres respect og desrespekt. Fødselrater og IQ. Masser af ord, nærmest alt for mange.

  Men, skal vi gøre noget ved det? Skal vi accepterer at vi går under?
  Skal vi bare fortsætte med at se til at vort land bliver overtaget af befolkningsgrupper af muslimsk herkomst, alt imens vi blot dukker hovedet og vendter på sværdet?
  P.

  Kommentar by Piotr — 30. oktober 2016 @ 21:15

 36. “Når de muslimske drenge får etiketten ‘ballademagere’, så lever de op til den etiket”

  Eller også er det præcis omvendt..!?

  Kommentar by JK — 30. oktober 2016 @ 22:31

 37. Muslimske drenge respekterer ikke kristne. Det tror jeg gerne.
  Hvis nu bollerne blev fjernet fra dem, så kommer de nok til det.
  Det vil jo også forhindre indavl. :)

  Kommentar by Sindsro — 30. oktober 2016 @ 22:37

 38. Årsagen til at de muslimske drenge opfører sig ordentlig når koranlæren kommer ind i klasseværelset er at der vanker tørrer tæsk fra læreren hvis drengene ikke sidder stille, der er flere optagelser på youtube hvor koranlærere tæsker løs på selv store muslimske drenge med kæppe og stave, så længere er forklaringen ikke på respekten af koranlæreren, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. oktober 2016 @ 22:51

 39. Og hvad blev der egentlig af gabestokken og træhesten? ;-)

  Mon ikke anvendelse af den slags instrumenter påny kunne have en ret kraftig indflydelse på visse grupper af “kulturberigeres” provokerende, krævende og respektløse adfærd over for den ufrivillige værtsbefolkning, som jo faktisk aldrig er blevet spurgt, om de ønskede at de og deres børn og børnebørn mv. skulle være forsøgskaniner i den selvbestaltede, selvgode og gloriepudsende PK-“elites” sociale vanvidseksperiment i fuld skala med ukritisk import af uintegrerbare ballademagere, kriminelle og religiøse fanatikere i endeløse baner uden nogle som helst rimelige modkrav og meget skarpe grænser for vores tolerance til gengæld?

  Kommentar by Bjovulf — 30. oktober 2016 @ 22:55

 40. “Muslimske drenges opførsel er hele det danske samfunds problem og ansvar” . . . jeg er faktisk meget enig med Najla Adlouni i det udsagn.
  Men jeg vil tro vi ikke helt er på samme bølgelængde når det kommer til hvordan det danske samfund bør løse dette problem !!!

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 30. oktober 2016 @ 23:16

 41. @der Adler;
  du har igen skrevet det så klar og tydeligt!

  Jeg blev i dag opmærksom på dette site, som jeg vil del med Jer her på Urisasposten:

  https://translate.google.fi/translate?hl=da&sl=en&u=http://www.citizenwarrior.com/2007/10/terrifying-brilliance-of-islamic.html&prev=search

  Det beskriver memeplekset for Islam og dermed også tilfældet her, med de muslimske drenges adfærd.

  Sittet er bestemt værd at kigge/klikke nærmere ind på, for der er mange sandheder at hente i forhold til Islam og Vesten.

  Kommentar by Carstens — 30. oktober 2016 @ 23:20

 42. 30. k.m
  “”Temaet er det samme, kommentarer herinde de samme, og udviklingen den samme””
  Jeg spørger dig, og jeg tror du ved det.

  Det er fordi vi ikke må tage loven i egen hånd, vi er pisket til at se på at Justitsministeren og hele folketingets slæng ødelægger landet sammen med det Muslimske ross, i stedet for at Rette ind efter grundloven. Politi, domstole, 5 kolonne og alle medløbere + vel at bemærke. Vælgere med hovedet under armen.

  Vi danskere MÅ ikke selv tage affære, men jeg siger bare. Det er så tæt på at folk gør det. Tættere på end du aner.

  Kommentar by Sindsro — 31. oktober 2016 @ 00:03

 43. > 42 Sindsro

  Apropos Justitsministeren:

  http://politiken.dk/indland/politik/ECE3448786/pind-vi-risikerer-at-ryge-ud-i-poebelstyre-hvis-folk-ikke-tager-sig-sammen/

  Aha. Det er altså ikke den muslimske tilvandring der er hovedproblemet, men derimod den lede, dumme pøbel, som ikke vil overgive sig til EU.

  Mon ikke det snart er på tide, at han melder sig ind hos De Radikale..? Korrektion: Efterhånden kan han vist bare blive hvor han er – nu hvor Venstres “straksopbremsning” alligevel er blevet erstattet af radikal udlændingepolitik en pur…

  Kommentar by Bror Lerbror — 31. oktober 2016 @ 01:25

 44. “Muslimske drenges opførsel er hele det danske samfunds problem og ansvar.”
  Der har møgsækken delvis ret. Skadedyerenes hærgen er nemlig hele det danske samfunds problem.
  Men ansvaret for mordene, voldtægterne og de voldelige røverier, ligger ubetinget hos politikerne!

  Kommentar by Nielsen — 31. oktober 2016 @ 06:37

 45. 44. Nielsen
  OG hos deres vælgere. ja: De der har stemt med hovedet under armen.

  Der er ingen formidlende omstændighed her, da det er et stort ansvar ar stemme.

  Kommentar by Sindsro — 31. oktober 2016 @ 08:52

 46. 39. Bjovulf
  “Og hvad blev der egentlig af gabestokken og træhesten? ;-)”

  Der er flere: Storken, Pæren, tronen, Knæskruen, Kyskhedsbæltet, Den Spanske Kappe og Jomfruen fra Nürnberg. Ser DET er hyggelige sager, og så tror jeg at Muslimerne arter sig.
  Her har vi jo een her vi kan lære lidt af: Vlad Țepeș (groft oversat Spidderen), var en rumænsk krigsfører (Moldova). Kaldet også Dracula.
  Dyk tilbage i historien, og man får en del viden.

  Kommentar by Sindsro — 31. oktober 2016 @ 22:29

 47. #46 Ja, nu du nævner det – og tænk så på entréindtægterne og salget af forfriskninger, kasteskyts og merchandise mv., hvis det blev sat lidt i system :-D

  Kommentar by Bjovulf — 1. november 2016 @ 23:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper