31. oktober 2016

Overblik: Hillary Clintons private emailserver – De mest ødelæggende Wikileaks…

Det kan være svært at finde hoved og hale i Hillary Clintons email-sag. Henrik Ræder Clausen giver et overblik.

“I sin tid som udenrigsminister brugte Clinton ikke det officielle e-mail system, men i stedet en privat server, som hun fik stillet op hjemme. Det var der flere grunde til – selv citerer hun bekvemmelighed, Colin Powell citeres for at have foreslået, at det ville være en effektiv måde at omgå USA’s lovgivning om offentlighed i forvaltningen.

Som Udenrigsminister har man naturligvis adgang til statshemmeligheder på højeste niveau, og en del af dem er gået igennem hendes server – det er fastslået tidligere. Hun påstår selv, at hun ikke har fået vejledning i at omgås fortroligt materiale, men det modsiges af en erklæring, der bærer hendes underskrift.

Ved den tidligere undersøgelse blev Clinton pålagt at udlevere hele indholdet fra serveren. Efter at have modtaget rettens ordre, gennemgik hun og hendes medarbejdere indholdet, besluttede hvad de ville overdrage til retten, og slettede de øvrige med Bit Bleacher. Det udgør destruktion af bevismateriale – ligesom da de hamrede telefoner og iPads i stykker i stedet for at udlevere dem.

Hvor alvorligt er den slags så? Mine amerikanske venner, der kender til håndtering af statshemmeligheder, tøver ikke: ‘Varetægtsfængsling indtil skadens omfang er kortlagt. Derefter en retssag med en ikke helt lille straframme.’

At Hillary Clinton har undgået retsforfølgelse indtil nu er pinligt for det amerikanske retssystem, der har et professionelt ansvar for at kunne identificere lovbrud, og for at retsforfølge overtrædelser uden hensyn til, hvor fine forbindelser, folk måtte have. Dermed har det tidligere frafald af retsforfølgelse udgjort en korruption af retssystemet som sådan, hvilket FBI nu søger at rette op på.

Der er andre gode grunde til at Trump sagde til Clinton, at hun fortjener at ende i fængsel – dette må være tilstrækkeligt her og nu.”

Flere tusinde emails er lækket af Wikileaks. Herunder en række overskrifter fra The Top 100 Most Damaging Wikileaks (so far). Kontekst og link på siden.

1. Obama lied: he knew about Hillary’s secret server and wrote to her using a pseudonym, cover-up happened (intent to destroy evidence).

2. Hillary Clinton dreams of completely ‘open borders’

3. Hillary Clinton received money from and supported nations that she KNEW funded ISIS and terrorists

5. Paying people to incite violence and unrest at Trump rallies

7. Top Hillary aides mock Catholics for their faith

8. Hillary deleted her incriminating emails. State covered it up. Asked about using White House executive privilege to hide from Congress.

9. Bribery: King of Morocco gave Clinton Foundation $12 million for a meeting with Hillary, 6 months later Morocco gets weapons

10. State Department tried to bribe FBI to un-classify Clinton emails (FBI docs)

14. Bill Clinton receives $1 million ‘birthday gift’ from ISIS-funding Qatar while Hillary was SoS, Qatar receives arms flow increases of 1,482%

15. Hillary campaign prays for shooters in news stories to be white

20. CNN leaked primary debate question to Hillary through head of DNC

21. Democrats created fake Trump ‘grope under the meeting table’ Craigslist employment ad in May 2016

23. Rigging media polls through oversampling

24. ‘Bill Clinton Inc.’ How millions of dollars were raised for the Clintons. Blurred lines between personal and Foundation money

29. Hillary took money from foreigners for campaign (illegal)

33. List of reporters that Hillary wined and dined, including biggest journalists and pundits of CNN, ABC, NBC, MSNBC, NY Times, and a lot more. Off the record.

36. Racist remarks about Blacks and Muslims

37. Hillary’s poor health (collapsing, memory loss, drug research)

44. Billionaire George Soros has influence over Hillary, ties to election fraud in systems used for U.S. voting

59. Plotting to attack Obama because ‘his father was a Muslim’

66. Hillary tweaks her policies based on donors’ wants

68. Illegally coordinating with Priorities USA, a SuperPAC funded by George Soros

75. Staging fake anti-Trump protest, conspiring with Univision CEO

82. Facebook founder Mark Zuckerberg in direct contact with the Hillary campaign

98. Clinton campaign memorized their email cover-up script

Oploadet Kl. 11:13 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77497/trackback

19 Comments »

 1. Det vil være topmålet af skam og pinlighed, hvis USA’s befolkning vælger denne korrupte smatso som præsident. Det vil får alle mine pro-amerikanske følelser til at dø helt ud.
  Hun vil være en meget stor fare for verdensfreden. Putin har 100% sikkert, ikke det der ligner respekt for denne satans heks. Derimod er jeg meget overbevist om, at Putin og Trump nok skal finde ud af det, på samme måde som Reagan og Gorbatjov og kineserne.
  Det er rædselsfuldt at tænke sig at verden skulle trækkes med den – den – den – – – i fire år. I så fald må man håbe på, at sygdom tager livet af hende inden de 4 år.

  Kommentar by Holger Madsen — 31. oktober 2016 @ 11:42

 2. Hvad med Benghazi-sagen? Den stod vist ikke på listen.

  Mig bekendt er flere amerikanske soldater er dømt for ca. samme slags omgang med mails og oplysninger som Hillary C. De afsoner, men hun tuller videre.

  Kommentar by Sigwar — 31. oktober 2016 @ 12:25

 3. Det er en ganske rædselsfuld video Henrik linker til:
  http://vidmax.com/video/146574-Hillary-Clinton-s-1-Huma-Abedin-exposed-ties-to-Muslim-Brotherhood-and-9-11-Hijackers
  Den kan da give mig gåsehud af rædsel og søvnløse nætter. Jeg var ikke klar over at hun i den grad var forlovet med de allerværste muhammedanske kredse. Føj for satan. Vores fremtid er i meget alvorlig fare.

  Kommentar by Holger Madsen — 31. oktober 2016 @ 12:58

 4. Slette programmet hedder Bleachbit ( https://www.bleachbit.org ) og ikke som Ræder skriver i artiklen. Men det er ligegyldigt i den store sammenhæng.
  De mange mails er med advokat og høringsformand Trey Gowdy (benghazi sagen) ord slettet, så ikke engang Gud kan se dem.

  Her har han FBI chefen i den varme stol og der afsløres på kort tid 5-6 MrsClinton-løgne
  https://www.youtube.com/watch?v=_wPvURDazMk

  Kommentar by Nordsjælland — 31. oktober 2016 @ 13:04

 5. Ja, der er meget, løgnemedierne – med CNN=Clinton News Network i spidsen – har fejet ind under gulvtæppet! Tak til Henrik Ræder Clausen for listen. Enig med Sigwar. Der mangler vist Benghazi-sagen? Den er stadig særdeles relevant.

  Forældrene til de to sikkerhedsfolk sagsøger Hillary Clinton for at have afsløret, hvor det ‘hemmelige rum’ var, de skulle søge i sikkerhed i, hvis ambassaden kom under angreb.

  De to sikkerhedsfolk blev myrdet sammen med USA’s ambassadør i Libyen, John Christopher Stevens. De blev myrdet under angrebet på ambassaden udført af den islamiske militante gruppe Ansar al-Sharia i September 2012.

  Forældrene anklager nu Hillary Clinton for at have afsløret, hvor det det ‘hemmelige rum’ var, de skulle søge sikkerhed i, hvis ambassaden blev angrebet.

  “The Washington Times – Monday, August 8, 2016
  The parents of two of the Americans killed in the Benghazi terrorist attacks sued Hillary Clinton in federal court Monday, saying the former secretary of state is liable for their deaths.
  The lawsuit, filed by Patricia Smith and Charles Woods, blames the attacks in part on the current Democratic presidential nominee’s use of a private email server when she was secretary of state.
  The server, which was the object of foreign government hack attempts, enabled the Islamic State allied terrorists to “obtain the whereabouts of Ambassador Christopher Stevens and thus the U.S. State Department and covert and other government operations in Benghazi, Libya and subsequently orchestrate, plan, and execute the now infamous September 11, 2012 attack,” the suit claims.”

  http://www.washingtontimes.com/news/2016/aug/8/hillary-clinton-sued-parents-benghazi-victims/

  Kommentar by A-mad — 31. oktober 2016 @ 13:15

 6. God oversigt, jeg var offline i hele weekenden og søndag aften kan jeg se at valgkampen derovre åbenbart er vendt på hovedet. Stadig ingen overblik over hvad det betyder men alle ser ud til at være enige om at en Trump sejr blev mere sandsynlig siden i fredags :-)

  Kommentar by Moran ya Simba — 31. oktober 2016 @ 13:54

 7. https://www.gatestoneinstitute.org/9172/justice-denmark

  Kommentar by Allan Hansen — 31. oktober 2016 @ 14:07

 8. […] Uriasposten har her en glimrende oversigt over hvad vi ved fra wikileaks her: […]

  Pingback by BT er rystet : “chockmåling” viser dødt løb mellem Hillary og Donald | Hodjanernes Blog — 31. oktober 2016 @ 15:29

 9. For at supplere kommentator mr. 4 Nordsjælland kan jeg oplyse, at BleachBit ikke blot er beregnet til diskoprydning – herunder ’slette’ gamle E-mails – men især er egnet til at fjerne filer fuldstændigt. Mange tror jo, at når man ’sletter’ noget på Windows – eller ‘tømmer papirkurven’ – så er er det væk for altid. Dette er ikke tilfældet, for medmindre harddisken er fuld, kan man ikke regne med at Windows sletter det permanent. Det kan Bleachbit ordne ved at overskrive filerne med f.eks. nuller og ettaller mange gange i træk, således at ‘forensic software’ ikke kan gendanne dem. Overskriver man en fil f.eks. 50 gange på den måde med tilfældige tal, vil det være yderst vanskeligt eller umuligt for selv FBI at læse indholdet. Så når Hillary anvender Bleacbit er alene dette forhold suspekt – hvad har hun at skjule for FBI?

  At så vi dissidenter (i hver fald dem, der bruger Windows) også kan have glæde af BleachBit er en anden sag. Som når f.eks. Når Søren Pinds tankepoliti, Gestampo, møder op og konfiskerer vore PC’er for at se hvem vi omgåes…

  Vi, der bruger Linux, har ikke disse problemer. Her betyder ‘delete’ faktisk delete og desuden krypterer vi jo hele molevitten, når vi installerer operativsystemet.

  Kommentar by Voldposten — 31. oktober 2016 @ 15:49

 10. En russer der har sin mening

  citat: Clinton kan blive den sidste amerikanske præsident

  http://personalliberty.com/russian-politician-clinton-wins-shell-last-u-s-president/

  ““Relations between Russia and the United States can’t get any worse. The only way they can get worse is if a war starts,” he said.”
  Forholdet mellem Rusland og USA er meget ringe. Det kan kun blive værre hvis der udbryder krig

  Kommentar by k.m. — 31. oktober 2016 @ 15:50

 11. Wikileaks – sagen om Clintons hemmeligholdte flystyrt i Iran, hvor hun efter sigende skulle være kommet til skade.

  http://freedomoutpost.com/wikileaks-bombshell-hillarys-brain-injury-caused-by-near-fatal-plane-crash/
  Havde det hemmelige besøg noget at gøre med Irans atom program?
  har hun lovet Iran A-våben, så de gale præster kan bombe Israel?

  Kommentar by k.m. — 31. oktober 2016 @ 15:59

 12. Hvis hun bliver valgt, hvilket ikke er så sikkert længere, tror jeg ikke hun sidder en fuld periode. Hun går af som Nixon eller dør. Fold jeres hænder og bed.

  Kommentar by BB — 31. oktober 2016 @ 16:11

 13. Trump bliver præsident og det er fantastisk. Først brexit, så dette.

  Kommentar by JK — 31. oktober 2016 @ 20:57

 14. Norsk dækning af Clintons email skandale
  http://www.aftenposten.no/verden/Fra-terror-og-spioner-til-sex-og-nakenbilder-Her-er-dramaet-som-har-alt-607904b.html

  Kommentar by k.m — 31. oktober 2016 @ 21:35

 15. Og nu er der forlydender der siger at hun prøver at slippe af med islamisten Huma Abedin ( hendes højrehånd ).

  https://twitter.com/ChatRevolve/status/792417605516660736

  Kommentar by Santor — 31. oktober 2016 @ 22:28

 16. Hidtil har Wikileaks kun offentliggjort kampagnelederen John Podestas kommunikation, men nogle nævner at Hillary Clintons slettede post vil blive offentliggjort 1 november.

  Blandt de nævnte afsløringer synes jeg punkt 59 om at Obamas far er muslim ikke er så problematisk for Clinton. Det er jo den officielle fortælling, og det er nok årsagen til at Obama modtages med åbne arme af arabersheikerne, fordi de ved at en person med en far som muslim efter reglerne også selv er muslim. Noget tyder dog på hans far i virkeligheden var en amerikansk kommunist og pornoproducent:

  https://saboteur365.wordpress.com/2015/04/18/obamas-mothers-naked-pictures-the-link-to-communist-pornographer-and-sex-fiend-frank-marshall-davis-his-real-father/

  Kommentar by perhag — 31. oktober 2016 @ 23:34

 17. Så har vi den rygende pistol i mediernes favorisering af “deres” kandidat:

  “Wikileak afslører CNN-profil i debat-snyd
  En politisk kommentator hos den amerikanske tv-station CNN har haft lidt for tætte forbindelser til Hillary Clintons præsidentkampagne
  Det sker efter, at hackede e-mails afslører, at Brazile på forhånd orienterede Clinton-kampagnen om spørgsmål, der ville blive stillet under en debat i foråret.”

  -Så kan man tænke lidt på, hvad de røde her hjemme på forhånd bliver orienteret om af vennerne i DR og TV2

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/amerikansk-valg-2016/wikileak-afsloerer-cnn-profil-i-debat-snyd/6378785

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 1. november 2016 @ 06:05

 18. Nr. 20

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 1. november 2016 @ 06:06

 19. Just for fun : https://twitter.com/hashtag/HumAWeiner

  Kommentar by Santor — 2. november 2016 @ 19:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper