4. november 2016

MSM kører associationstricket helt ud: Ku Klux Klan og faktaresistente ‘Alt-Right’ hylder ‘Trumps idéer’

For et par dage siden kunne Washington Post (der officielt anbefaler Hillary) afsløre, at Ku Klux Klan-bevægelsen støtter Donald Trump. Intet overraskende i det, men TV2 Nyhederne sendte alligevel Jesper Steinmetz til Ku Klux Klans hovedkvarter, hvor en organiseret racist erklærede sin støtte til Trump og undsagde ‘a multicultural society’.

(TV2 Nyhedernes rapporter fra Ku Klux Klans hovedkvarter i Arkansas)

Der er reelt kun to navne på sedlen, og hvor klanen støttede Ronald Reagan i 1980, så så de sig i 2000 nødsaget til at anbefale George W. Bush. Præsidenten der otte år senere overlod Det Hvide Hus til Barack Obama med disse smukke ord.

“Good morning. Last night I had a warm conversation with president-elect Barack Obama. I congratulated him and Senator Biden on their impressive victory. I told the president-elect he could count on complete cooperation from my administration as he makes the transition to the White House. …

No matter how they cast their ballots, all Americans can be proud of the history that was made yesterday. Across the country citizens voted in large numbers. They showed a watching world the vitality of American democracy and the stride we have made toward a more perfect union. They chose a president whose journey represents a triumph of the American story. A testament to hard work, optimism and faith in the enduring promise of our nation. Many of our citizens thought they would never live to see that day. This moment is especially uplifting for a generation of Americans who witnessed the struggles of civil rights with their own eyes; four decades later, see a dream fulfilled. A long campaign is ended and we move forward as a nation.

It will be a stirring sight to watch President Obama, his wife, Michelle, and their beautiful girls step through the doors of the White House. I know millions of Americans will be overcome with pride at this inspiring moment that so many have waited so long. I know Senator Obama’s beloved mother and grandparents would have been thrilled to watch the child they raised ascend the steps of the Capitol and take his oath to uphold the constitution of the greatest nation on the face of the earth. Last night I extended an invitation to the president-elect and Mrs Obama to come to the White House and Laura and I are looking forward to welcoming them as soon as possible. Thank you very much.”

For seksten år siden var George W. Bush den foragtede Republikaner med det racistiske bagland. Bush er kristen, og således på et væsentligt område tættere på KKK end Trump. Det betyder ikke det store for medierne, der heller ikke roser Trump for det fundamentale opgør med Bushs forhadte neo-konservatisme. Bushs krige var unødvendige men Trumps isolationisme er også farlig. Han starter 3. Verdenskrig, lød det henkastet fra kollega. Den næste republikanske præsidentkandidat vil også være helt galt afmarcheret, hvis man spørger medierne.

DR har i månedsvis tæppebombet med dokumentarer om Donald Trump og hans hadefulde bagland, det ofte omtales som ‘Alt-Right’. Trumps radikale bagland, et alternativt ikke-religiøst højre, der på mange måder ikke engang er højreorienterede, men blot folk som centrum/venstre foragter. Vrede hvide pickup-kørende våbenglade mænd med dårlige tænder, store tattoveringer og hængende sydstatsflag. Folk der drømmer sig til tilbage til ‘de gode gamle dage’, da Demokraterne kæmpede for retten til slaveri mod en af Trumps forgængere, der ironisk nok – var presset internt af ‘Radical Republicans’. En gruppering der ikke bare ville afskaffe slaveriet, men give sorte stemmeret.

Donald Trumps vilde valgkamp (21. juli 2016), Donald Trump – kan han virkelig vinde? (21. juli 2016), Kampen mod Ku Klux Klan (1. august 2016), Ku Klux Klan under kutten (9. september 2016), Det nye Ku Klux Klan (19. september 2016), Trump: frygt, had og vrede (26. september 2016), Ku Klux Klan – kampen for overherredømmet (18. oktober 2016), Trumps vrede hvide vælgere (2. november 2016) (tilfældigt udvalg af dokumentarer, sendt på DR de senere måneder)

‘Alt-Right’ er et lidt for fikst begreb. En venstreorienteret pendant der satte Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse, Alternativet og Enhedslisten i samme kasse, ville heller ikke give mening. Klanens støtte lader dog “ikke rigtig til at afskrække nogen fra at stemme på ham.”, skrev en mand i en debat jeg fulgte. 318.900.000 indbyggere, to kandidater – hvorfor skulle det også det.

(KKK-mand med politibeskyttelse, Ku Klux Klan – kampen for overherredømmet, DR1, 2016; Foto: DM)

Benjamin Rud Elberth kloger sig på Altinget.dk om det post-faktuelle samfund, og lader forstå at det er yderst problematisk, at Trumps vælgere har deres egen opfattelse af tingene. Hovedparten af Trumps tilhængere er konspirationsteoretikere, hadefulde mennesker, der hævder at Hillary Clinton har overtrådt loven. Email-sagen er en ikke-historie, lød det i samme medievirkelighed på Radio24syv forleden dag. Fra Altinget – Elberth: Postfaktuelt samfund på social media-speed.

“I sidste uge var jeg i Colorado for at se den amerikanske valgkamp indefra… Jeg kan ikke huske, at jeg har været til stede i en politisk sammenhæng, hvor der var så meget had og frustration og frygt i luften. De 500 mennesker i Colorado Event Center var simpelthen bange. For terror, for at immigranter skulle tage deres job, for alt, hvad de tilnærmelsesvis kunne betragte som fjender, Canada, socialisme, alt andet end dem selv.

… Trumps tilhængere i det event center var så hadefulde, at det blev meget meget tydeligt for mig, at vi skal være dødsensangst for Trump og hans tilhængere i Danmark og i verden. Trump er ikke bare en skør klovn. Han har evnen til at få sine tilhængeres dumhed eller frustration eller angst til at blive til had. Kombinér det med en ufravigelig tro på The Constitution og The Second Amendment, der er amerikanernes frihedsforståelse og retten til at forsvare sig selv med våben, og en god portion religion, så er vi ved at have en cocktail, der får de 500 mennesker i Colorado Event Center til at virke som tikkende bomber.

… hovedparten af Trumps tilhængere (det er altså næsten 42 procent lige nu) tror fuldt og fast på, at medierne tilbageholder vigtige meningsmålinger, der viser, at Trump er vinderen.

De tror fuldt og fast på, at Hillary burde være i fængsel og messer ‘Lock her up’ eller ‘Hillary for prison 2016’. De tror fuldt og fast på, at de der ‘billions of dollars’ til Iran er blodpenge i retur for en samarbejdsaftale med Iran i nattens mulm og mørke.

Deres virkelighedsopfattelse er formet af Trumps og Pences tweetable sætninger, og nettet, af sociale medier, hvor de konsekvent bliver bekræftet i myter, skrøner, løgne, noget der er så langt fra faktuelt, som det kan være. …

Når man taler med henholdsvis republikanere og demokrater, har de hver deres virkelighedsudlægning. På nettet får historierne hver sin udlægning og hver sin logiske slutning. Helt nede i kampagnesammenhænge, hvor de tror på forskellige ting, som var det religion.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77645/trackback

17 Comments »

 1. Mon Løgnepressen har sørget for at reservere psykologisk krisehjælp… just in case ?

  Kommentar by Voldposten — 4. november 2016 @ 15:20

 2. Jeg er så gammel, at jeg kan huske, hvordan MSM i såvel US som DK agiterede venstreekstremistisk imod Reagan, som de kun kunne omtale som ‘den afdankede 3-rangs skuespiller’ – Reagan som derefter blev valgt, fordi den dumme befolkning ikke havde forstået nogetsomhelst, og som viste sig at være en af de mest kvalificerede præsidenter i århundredet.

  Det lignede til forveksling dette valg – hvis man ser bort fra den generelle tarveliggørelse som de asociale medier såvel som MSM har været årsag til i mellemtiden.

  Kommentar by Bastardo — 4. november 2016 @ 17:04

 3. Hvor trist – den førende KKK avis maa ha’ glemt at baade Bill & Hillary plus Obama skamrosede den afdøde Demokrat, Robert Byrd, ved dennes begravelse.
  Robert Byrd var US senator, valgt I West Virginia og mangeaarig leder af en lokal KKK afdeling i West Virginia.

  Herunder er den mere officielle eulogi.
  http://dailycaller.com/2016/02/29/flashback-hillary-clinton-praised-former-kkk-member-sen-robert-byrd-video/

  Hillary har ligeledes udtrykt sin beundring for Margaret Sanger – fortaleren for abort som middel til at udrydde USA’s neger befolkning.

  Nedestaaende link fra da Hillary modtog Sanger prisen fra Planet parenthood I 2009.
  http://www.speroforum.com/a/18623/Hillary-Clinton-to-accept-Margaret-Sanger-award#.WByzqTbrvIV

  Planet Parenthood forestaar idag de fleste aborter i USA og deres klinikker finds fortrinsvis i sorte bydele – helt i overensstemmelse med Sangers ideer om neger udrydelse.

  Hvis bare journalisterne gad, ku’ de nemt finde meget mere om samme emne.

  Kommentar by grove city, ohio — 4. november 2016 @ 17:26

 4. Det siger meget om borgerligheden og manglen på samme, at de økonomiske aspekter ved dette præsidentvalg ikke har en større plads i debatten. Det var og er samme historie med Brexit, og eksv. guldpriserne har været støt stigende siden, og Trumps comeback i meningsmålingerne har øget denne effekt eksponentielt. At Hillary er i lommen på Wallstreet og Trump vil genoprette den amerikanske økonomi siger hverken det ene eller andet om den omkalfatring på de økonomiske styrkeforhold som er i gang. Hverken Wallstreet eller sanering af amerikansk industriproduktion kan flytte andet end marginaler på de 1180 trillioner dollars Kina ejer af USAs gæld, der iøvrigt udgør godt 30% af USAs samlede gæld. En gæld der kan nedskrives i bytte for en fremtidig stærk yuan uanset vækst stagnation eller nedgang i Kina de næste 50+ år.

  Ingen kan selvfølgelig leve af og klippe en skaldet, og Kina har ingen fordel i, at USA skulle bukke økonomisk under, men det andet aspekt er det militære hvor Kina kommer, at opruste for hver eneste nedskrevet gældsdollar de eftergiver USA. Det betyder i den forbindelse intet hvorvidt USA er Kina teknologisk overlegen, og intet er i den forbindelse ændret til USAs fordel siden Deng Xiaoping satte Kissinger eftertrykkeligt på plads med lidt matematiske facts omkring demografi og nuklear våbenbrug. Igen selvfølgelig ikke noget hverken USA eller Kina ønsker, men man aner nu en lignende uundgåelig ydmygelse af USA i nær fremtid uanset hvem der ender på præsidentposten.

  For uanset om det bliver Trump eller Hillary vil vedkommende udadtil være ansigtet på en union såvel som en nation, der i nyere tid aldrig har været mere splittet. Som Tom Hanks har udtrykt det, så overlever USA nok også med Trump, om ikke andet vil underholdningsværdien uundgåeligt være samlende. Og det er jo nok rigtigt, men spørgsmålet er hvorvidt Trump brandet overlever Trump og om det politiske system i USA kan fortsætte i nuværende form. Hverken Hillary eller Trumps løfter såvel som visioner er i nærheden af plausible, og de vil hvem der end bliver præsident være efterfølger til præsident epoker der såvel nationalt som internationalt er præget af mistillid og inkompetence.

  At skulle genoprette amerikansk national økonomi og hele troen på den amerikanske drøm under disse omstændigheder og samtidigt hævde, at man vil gøre det “great” er åbenlyst et luftkastel i sin begyndelse. Det samme er det, at hævde at årtiers fejlslagen og aggressiv udenrigspolitik pludselig bliver glemt og løses diplomatisk uden økonomisk efterregning når bare ISIS bliver udraderet. Der findes ikke et land udover USA hvor økonomi såvel som militær er så afhængig af alliancer på kryds og tværs, der igen på kryds og tværs er hovedfjender. Den position har alene været USA til fordel så længe de har kunnet sælge den amerikanske drøm som et universielt fænomen, der kan opnås af alle, og nu er den drøm er reelt blevet til et mareridt for USA.

  Som fremsynet europæer med ønske om sikkerhed og økonomisk stabilitet for min familie vil jeg ikke lægge skjul på, at jeg har spekuleret i såvel Brexit som Trump, og ikke mindst de økonomiske tendenser vi ser i den vestlige verden. Investering i guld sidste år som tidligere i år har vist sig ganske fornuftigt, og ligeså har overgangen fra et brændstoføkonomisk følsomt erhverv til et erhverv hvor indtægter i højere grad følger med udgifter vist sig kløgtigt. Man kan godt få lidt ondt af alle de skæbner, der lader sig tryllebinde såvel som stavnsbinde af politisk populisme, uanset hvor den må komme fra, men ikke ser hvorledes de først og fremmest bliver udnyttet eller direkte taget i røven såvel økonomisk som stabilitetsmæssigt, men sådan er det jo.

  Og jo det er faktisk uendeligt meget lettere, at være et dumt rigt svin end et fattigt et af slagsen. Så jeg er helt med på Grab Them by The pussy bølgen.

  Kommentar by Pedersen — 4. november 2016 @ 17:38

 5. http://www.zerohedge.com/news/2016-11-04/julian-assange-says-trump-wont-be-allowed-win-clinton-and-isis-are-funded-same-money

  http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user3303/imageroot/2016/11/01/20161103_clintonhouse.jpg

  Hvis man støtter Hillary er man enten dum eller ond!

  Kommentar by Sigwar — 4. november 2016 @ 17:45

 6. Det var Demokraterne der grundlagde KKK :

  https://www.youtube.com/watch?v=jl7Sx08JBZ0

  Men ellers kan man bare kikke på andre videoer der linker Demokraterne med KKK.

  Ps. KKK har i dag kun få tusinde medlemmer og her kan læses en artikel som fortæller at KKK har doneret 20.000$ til Hillary Clinton :

  http://www.washingtontimes.com/news/2016/apr/26/klan-leader-claims-kkk-has-given-20k-clinton-campa/

  Kommentar by Santor — 4. november 2016 @ 17:47

 7. Welt.de skriver:Donald Trump er det sidste håb for den hvide mand.

  https://www.welt.de/politik/ausland/article159268555/Trump-ist-die-letzte-Hoffnung-des-weissen-Mannes.html

  Kommentar by k.m — 4. november 2016 @ 18:02

 8. Hvad er der nu galt i at de sorte unge kvinder ikke bliver enlige mødre til kriminelle unge mænd, men får fjernet kneppeaffaldet mens det er mindre end blommen i et æg?

  MENAP’s kneppeaffald bliver sendt herop i millionvis.

  Kommentar by Træt — 4. november 2016 @ 19:10

 9. “It will be a stirring sight to watch President Obama, his wife, Michelle, and their beautiful girls step through the doors of the White House.”
  Den cirkusklovn har intet gjort for de sorte i usa, eller hvide for den sags skyld. otte år med imagepleje og leflen for eliten.

  Kommentar by Frank Hagmann — 4. november 2016 @ 19:17

 10. @Bastardo — 4. november 2016 @ 17:04

  Jeg sammenligner dagligt situationen op til at Reagan blev præsident. Det skortede ikke på alle mulige nedladende kommentarer om ham, der blev en af USA’s mest betydende præsidenter overhovedet. Han fik stoppet den kolde krig ved sin kløgt og snilde. Hvad har de efterfølgende grødhoveder udrettet ud over at skabe meget mere krig og ufred?
  Det er i øvrigt morsomt at kyle dette argument i hovedet på åndssvage rødgardister og andre kvajpander. Der bliver så underligt stille, når man har fyret dette uigendrivelige argument af.
  Da så muren faldt efter Reagans indsats, troede jeg, at nu var den sindssyge kommunisme da for evigt begravet, men ak, godt hjulpet på vej af den ufatteligt dumme politiske korrekthed, blomstrede dette forbandede uvæsen ret hurtigt op igen, idet der ikke blev taget et retsopgør med forbryderne, der gik fuldstændig fri og oven i købet fik fine poster efterfølgende.
  Det er så, hvad det er, men at de selvsamme forbrydere så oven i købet fik gennemtrumfet, at en endnu værre, totalitær og forbryderisk ideologi, muhamedanismen, skulle lempes ind i landet, er jo til at falde i krampegråd over.
  Vi sidder i lort til halsen.

  Kommentar by Holger Madsen — 4. november 2016 @ 19:55

 11. Og samme mainstreammedier springer raskt henover, at Hillarys åndelige mentor var en højplaceet lederskikkelse i KKK. Hun hylder ham selv her:

  https://www.youtube.com/watch?v=p4wo9nqWrwE

  Kommentar by jacques d'Biann — 4. november 2016 @ 20:15

 12. Interessant måling på yougov

  http://jyllands-posten.dk/international/ECE9126999/danskerne-er-dem-der-frygter-trump-mest/

  Kommentar by Pedersen — 4. november 2016 @ 21:57

 13. # 12 Pedersen.

  Der er absolut intet interessant i det link.

  Hint : Det er et AMERIKANSK valg.

  Men det her link er til gengæld interessant : http://tinyurl.com/j4wnp8c

  Kommentar by Santor — 4. november 2016 @ 22:44

 14. Hvad bilder de forbandede amerikanere sig ind? Læser de ikke Politiken, ser de ikke danske tv-nyheder?

  Kommentar by Crass Børsting — 5. november 2016 @ 08:49

 15. Helt rigtigt 1. Voldposten. Venstrefløjen får brug for psykologisk krisehjælp, hvis Trump vinder.

  Jeg håber det sker, men de vil ikke søge psykologisk krisehjælp. De vil gå amok i en blodrus, tror jeg.

  De er ikke demokrater og vil ikke acceptere et demokratisk valg, der går dem imod. Det er der mange eksempler på. Senest den danske folkeafstemning om retsforbeholdet og Brexit. Retsforbeholdet mener de, at de underbegavede vælgere blev lokket til at beholde ved DF-manipulation og Brexit accepterer de ikke, fordi vælgerne var underbegavede protestvælgere, der straks fortrød hvad de havde gjort.

  Sådan vil venstrefløjen altid afmontere demokratiet, når det går dem imod.

  DR og TV2 (og CNN) propaganderer, så det er så kvalmende, at man bør have en brækspand parat, når/hvis man ser dem.

  Jeg forstår blot ikke, hvorfor løgne om politiske modstandere, der er så ‘tykke’, bruges af løgnemedierne og venstrefløjen?

  Er der nogen der har spurgt TV2 Nyhederne og ‘Cheshire cat’ Steinmetz, hvad fanden de bilder sig ind?

  Benjamin Rud Elberth kloger sig på Altinget.dk om det post-faktuelle samfund: “Hovedparten af Trumps tilhængere er konspirationsteoretikere, hadefulde mennesker*, der hævder at Hillary Clinton har overtrådt loven. Email-sagen er en ikke-historie, lød det i samme medievirkelighed på Radio24syv forleden dag.”

  Hvem er det nu lige, der er post-faktuelle? Der har aldrig været så mange fakta i en præsidentvalgkamp! Titusindvis af emails er hacket og offentliggjort af wikileaks. De dokumenterer Hillary Clintons korruption og har fået FBI til at undersøge, om der skal rejses tiltale.

  Også Podesta lyd-filerne peger på at HC-kampagnen har anvendt kriminelle midler. Det er helt faktuelt og dokumenteret.

  CNN og de øvrige løgnemedier lægger nu røgslør ud over fakta/wikileaks/Podesta afsløringerne med tågesnak om ‘det postfaktuelle samfund’ for at UNDGÅ at bringe fakta!

  *som Hillary Clinton har karakteriseret dem, er mindst halvdelen af Trumps tilhængere jo »racist, sexist, homophobic, xenophobic, Islamaphobic«.

  Kommentar by A-mad — 5. november 2016 @ 13:15

 16. > … Ku Klux Klan-bevægelsen støtter Donald Trump. Intet overraskende i det …

  Jeg er da faktisk overrasket over, at KKK støtter Trump. KKK og Demokraterne var enige om, at sorte ikke skulle have borgerrettigheder til omkring 1960’erne, hvorimod Republikanerne (og NRA) kæmpede for sortes ligeberettigelse (til fx. at have våben).
  Ikke alle Demokrater var i Ku Klux Klan, men alle i Ku Klux Klan var Demokrater.
  Alt dette er beskrevet i fx. Ann Coulters “Mugged”.

  Kommentar by Hertz — 5. november 2016 @ 14:36

 17. Enig 16. Hertz. venstrefløjs propagandisterne og løgnemedierne vender mange ting på hovedet. Ret syret. Donald Trumps republikanske forgænger “Abraham Lincoln var USA’s 16. præsident, og den første præsident fra det republikanske parti. Han var præsident under borgerkrigen 1861-1865 og var ansvarlig for slaveriets ophævelse. Han anses i dag for en af de største præsidenter, USA har haft”(wiki)

  “In 1857, a Democratically controlled Supreme Court delivered the Dred Scott decision, declaring that blacks were not persons or citizens but instead were property and therefore had no rights.

  The 13th Amendment to abolish slavery was voted for by 100% of the Republicans in congress and by 23% of the Democrats in congress.

  Not one Democrat either in the House or the Senate voted for the 14th amendment declaring that former slaves were full citizens of the state in which they lived and were therefore entitled to all the rights and privileges of any other citizen in that state.

  Not a single one of the 56 Democrats in Congress voted for the 15th amendment that granted explicit voting rights to black Americans.

  In 1866 Democrats formed the Ku Klux Klan to pave the way for Democrats to regain control in the elections.

  In the 19th century, Democrats prevented Black Americans from going to public school.

  Jim Crow laws, poll taxes, grandfather clauses, Literacy tests, white only primaries, and physical violence all came from the Democratic Party.

  Between 1882 and 1964, 4,743 individuals were lynched. 3,446 blacks and 1,297 whites. Republicans often led the efforts to pass federal anti-lynching laws and Democrats successfully blocked those bills.

  http://frederickdouglassrepublican.com/did-you-know/

  Kommentar by A-mad — 5. november 2016 @ 15:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper