8. november 2016

Nørrebro: AFA og indvandrere dannede ‘fælles front’ mod For frihed, der demonstrerede mod islamister

Lørdag afholdt For frihed deres månedlige demonstration på Axeltorv, og sidst på eftermiddagen kunne Antifascistisk Aktion oplyse, at “der sidder +20 folk fra Pegida/For Frihed på Toga Vinstue”. Søndagens demonstration mod Hizb-ut-tahrir i regi af For frihed var ikke offentligt annonceret, og lidt over middag måtte AFA atter mobilisere, som man bl.a. kunne læse hos Projekt Antifa: “Kom til Korsgade på Nørrebro asap!”. Kom til Korsgade, og chikanér dem der demonstrerer mod jødehadende anti-demokrater.

(For frihed demonstrerer ved Korsgadehallen, Nørrebro, 6. november 2016)

Det lykkedes godt 30-40 AFA’er at nå frem, hvor et større antal muslimer allerede havde indfundet sig. For frihed blev angrebet med æg og sten, og det var endnu en dag på kontoret, så at sige. Mediedækningen var marginalt bedre end vanligt, men ingen grund til at blive imponeret. Her et eksempel fra TV2 Lorry, der kalder indvandrere for ‘Nørrebro-borgere’, men trods alt påpeger det essentielle – at venstreradikale og muslimer dannede front mod For frihed – Autonome smed æg og sten efter Hizb-ut-Tahrir moddemonstranter.

“En demonstration mod den islamistiske organisation Hizb-ut-Tahrir på Nørrebro søndag har tiltrukket autonome med sten og æg.

Op mod tyve autonome kastede æg og sten mod demonstratanterne fra organisationen For Frihed, der kæmper mod islamisering af Vesten, mens de råbte af dem. … Derudover er op mod 200 Nørrebro-beboere dukket op foran demonstrationen, der foregår ved Korsgadehallen, hvor Hizb-ut-Tahrirs årsmøde foregår, fortæller politiet.

– De tyve autonome og omkring 200 Nørrebro-borgere har dannet fælles front mod For Frihed. Vi prøver at få ro og orden ved at holde de demonstrerende og borgerne adskilt og prøve at få dem uden for kasteafstand, siger vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Brix.”

Tania Groth talte ved demonstrationen under autonome tilråb, og sjældent har man set den yderste venstrefløj forsvare islamister så åbentlyst. Flere markante skikkelser på den moderate venstrefløj tog efterfølgende afstand.

“Lad mig lige forstå det her korrekt. Hizb ut Tahrir er reaktionære fundamentalister, de er tilstede på Nørrebro på daglig basis, de har stor indflydelse på ungdommen i flere af blokkene og er et meget reelt problem for kvinderettigheder, for muligheden for åbent at være homo, for åbent at være jøde, for friheden generelt på Nørrebro. Men Antifascistisk Aktion prioriterer 10-20 højreorienterede… Idioter fortjener at blive modsagt uafhængigt af farve og religion, for idioti er idioti, og som sådant farveblindt. (Leif Donbæk, 6. november 2016)

“Da jeg i sin tid skrev på Modkraft, at det var for latterligt at venstrefløjen ikke demonstrerede mod islamisk facisme, men hellere ville bruge sin tid på 20 vindjakker fra SIAD, blev jeg korrekset af Pelle Dragsted. Jeg tog ganske enkelt fejl når jeg påstod, at venstrefløjen ikke mødte op når der blev demonstreret mod eksempelvis Hizb-Ut Tahrir. I dag kan jeg så konstatere, at det havde Pelle Dragsted jo på sin vis ret i.” (Casper Gronemann, 6. november 2016)

Herunder en række tilsendte billeder. De er lidt blandet, for de smelter lidt sammen i kampen for kalifatet.

(Redox’ Simon Bünger Paulsen og medfotograf)

(Venstreradikale der ikke ville fotograferes; Foto: Youtube)

(Jeppe Nybroe optager på stedet, Daniel Rask i baggrunden; Foto: Youtube)

Medier.

“Københavns Politis vagtchef oplyste tidligere søndag, at cirka 30-40 autonome var dukket op. – Det skaber dårlig stemning derude. De kaster med æg og sten mod For Frihed…” (TV2 Online, 6. november 2016)

“Jaleh Tavaloki så ikke nogle stenkast, men hun følte sig ikke velkommen som demonstrant. – Folk dyttede og råbte. Der var generelt en dårlig stemning, siger hun.” (TV2 Lorry, 6. november 2016)

“På et tidspunkt dukker der dog en 30-40 autonome fra Antifascistisk Aktion op. Det er dog ikke Hizb-ut Tahrir, de er kommet for at demonstrere imod. I stedet kaster de æg og kanonslag efter For Frihed-demonstrationen, så politiet må træde ind for at adskille parterne.” (Politiken, 6. november 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77725/trackback

30 Comments »

 1. Det første billede med de tre fyre – er intet mindre end genialt. De tre gutter får mig virkelig til at smile. Her ser vi den muslimske ungdoms bedste :-) Seriøst, er der nogen der kan se på det billede uden at trække på smilebåndet? I øvrigt, er der nogen der ved hvad det er for et tegn ham til venstre laver?

  Kommentar by Lightmann — 8. november 2016 @ 07:49

 2. En rotterede. Undskyld rotter, I er betydeligt mere intelligente end den flok halenegre, tørkludsindhyllede og autofascister, der berigende lyser fra de tragikomiske fotos.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. november 2016 @ 07:58

 3. Venstrefløjserne ved du, hvor du har, intet nyt under solen.

  Dybt fascistisk pøbel, når den er værst.

  Kommentar by Jochop — 8. november 2016 @ 08:04

 4. Hvis ikke det lige var for Dannebrogsflagene så føler man sig hensat til Mellem Østen fyldt med indavlede retarderede korandyrkere, deres koner og børn hænger ud af vinduerne til skræk og advarsel mod alt der har noget med islam at gøre, de venstresnoede voldlige Afarter burde arresteres og dømmes for aftalt voldlig overfald på fredelige demonstranter der som de eneste prøver at redde Danskerne fra islamister, kommunister og socialister, hvor alt for mange lever af at eksperimentere med almindelige Danskeres tålmodighed og smertegrænse, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. november 2016 @ 08:08

 5. Er N. Sennels ikke med i det stunt mere?

  Kommentar by Black Watch — 8. november 2016 @ 08:48

 6. Åbent brev til Pelle Dragsted af Leif Donbæk og Casper Gronemann.

  “Det er ikke første gang, at begivenhederne forløber således, men det er lige tosset hver gang. En politisk gruppering samles midt i venstrefløjens kerneland – Nørrebro – for at kæmpe for religiøs kontrol over kvinders kroppe og mod homoseksuelles rettigheder. Og igen kan pressen fortælle, hvordan venstrefløjen stod på den forkerte side.”

  http://www.b.dk/kommentarer/hizb-ut-tahrir-forgifter-ungdommen-og-opildner-til-kamp-mod-demokratiet

  Kommentar by BE — 8. november 2016 @ 09:52

 7. For frihed, der demonstrerede mod islamister.
  Islamisterer det ikke Muslimer. ??

  Hvis det er: bør ordet muslimer erstatte det hele vejen.
  Hvis det ikke er, er jeg vidst helt galt på den. !

  Kommentar by Sindsro — 8. november 2016 @ 10:14

 8. Spørgsmålet melder sig, hvad og hvem vil erstatte AFA/REDOX som Einheilsliztens terror- og efterretningsorgan?

  Kommentar by Hans Und — 8. november 2016 @ 10:22

 9. Det er det AFA og de muslimske krapyler vil have.

  Advarsel mod stærke billeder: Nissar og hans familie forlod islam og blev kristne, så blev de forfulgt – det sker midt i Europa

  http://denkorteavis.dk/2016/efter-praesidentvalget-i-usa-skal-europa-laere-at-sta-pa-egne-ben/

  Videoen ses længere nede ad siden.

  8. Hans Und. Voldsaber eller det rød ross.
  ordene her er lidt forlange: Einheilsliztens terror- og efterretningsorgan. Men de passer helt fint. :)

  Kommentar by Sindsro — 8. november 2016 @ 10:42

 10. Jeg ved egentlig ikke rigtigt, hvem af kamptropperne jeg afskyr mest, rødgardisterne eller terroristerne. Begge er totalt kvalmende især når man betænker, at vi ordentlige borgere betaler begge gruppernes liv og levned.

  Kommentar by Holger Madsen — 8. november 2016 @ 10:50

 11. Nørrebro er lort.

  Kommentar by Tidligerehjernevaskersocialistidiot — 8. november 2016 @ 11:07

 12. Forskellige og lige åndssvage udlægninger af iSlam er inderligt ligegyldige.

  De er muslimer, så lad os kalde dem dét. At nogle debile automonotone fascister støtter dem er ikke tilfældigt, blot mangel på intelligens, en deficiens de deler med muslimer og negre.

  Autofascisterne er de første, der hænger og dingler i lygtepælene, når muslimfascisterne får magten. Begrundelse: Tja, autofascisterne fra det yderst forhenværende Jagtvej 69 bestod blandt andet af homoseksuelle. Der var endda en gren af homoseksuelle kvinder, der muligvis stadig eksisterer.

  Derudover er autofascisterne stordrikkende (nej, ikke sodavand, men alkohol, hvilket ifølge hut og andre muslimer er haram).

  Personligt er jeg rigtig træt af mennesker (ok, ‘mennesker’ med et vist forbehold), der bilder sig ind at bestemme, hvad der er rigtigt og forkert. Det mente Stalin, Lenin, Mao og Pol Pot for ikke at tale om Khomeini også. Hitler var vand i dette selskab.

  Og jeg er rigtig træt af muslimer og deres utallige særkrav, der altid bliver efterkommet af i særdeleshed kvinder med statementbriller, ansat i negerbranchen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. november 2016 @ 11:16

 13. For Frihed er en modig lille skare. De udstiller på smukkeste, fredelige og demokratiske vis den yderste venstrefløjs og islamisters fælles had til vestlige frihedsværdier. Had til Vesten i det hele taget.

  Kommentar by Liva — 8. november 2016 @ 11:23

 14. Billeder, fotos og dokumentation er Uriaspostens force.
  Blev ved med det, flokkene skal trækkes ud i dagslyset.

  Kommentar by Birger Jensen — 8. november 2016 @ 12:36

 15. Se på perkerne på billederne. Berigelse???
  # 12 Rigtigt. Den billige rom fra Aldi.

  Kommentar by XXXXX — 8. november 2016 @ 13:14

 16. Kun en folkestorm ledet af en stærk fører kan nu redde de sidste rester af demokratiet!
  Vi må een gang for alle markere hvem som er folket her i landet, og jagte disse aber gennem gaderne!

  Kommentar by Rodina — 8. november 2016 @ 13:26

 17. > Lightmann 07:49

  Håndtegnet betyder, at de går hjem og gokker den af, når de liiige har afsluttet deres æres-hutmøde.
  Medmindre naturligvis, at de lige finder en lyshåret kvinde at massevoldtage, hvilket synes at være deres spidskompetence.

  Foto nr. 5 med en storgrinende skægabe i en sandsynligvis stjålen bil viser iøvrigt samme perle med et IS-flag.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. november 2016 @ 14:18

 18. >1 Lightmann
  Grisen på billedet under, ser sgu heller ikke for klog ud.

  Kommentar by Nielsen — 8. november 2016 @ 14:19

 19. Den lille blå smølf skiller sig kun ud fra mængden ved farve på jakken. Intelligensmæssig er der vist ikke den store forskel på ham og Islams raske drenge.

  Kommentar by k.m. — 8. november 2016 @ 16:14

 20. Den lille blå smølf ligner lidt ham Kim Jung Il/Un fra Nordkorea.

  Resten ligner en flok voldspsykopater, der burde sendes hjem til det hul i jorden i Mellemøsten, hvor de hører til ! (incl AFA, eller hvad rødfascisterne kalder sig for tiden).

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 8. november 2016 @ 19:16

 21. Når selv medlememr af Enfoldighedslisten tager afstand, så er det virkelig absurd.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 8. november 2016 @ 19:19

 22. Har nogen et bud på, hvilket syndrom Fiskeøje i midten på det øverste billede lider af? Han ser ikke ret køgtig ud.
  Den blå smølf med den feminine fedtfordeling i hængerøvsbukserne gætter jeg på har Klinefelters syndrom (XXY). Mere om det på:
  http://da.wikipedia.org/wiki/Klinefelters_syndrom

  Kommentar by Hertz — 8. november 2016 @ 20:19

 23. Rettelse: køgtig => kløgtig

  Kommentar by Hertz — 8. november 2016 @ 20:19

 24. @#22: Øjnene tyder på mongolisme (Downs syndrom), hvilket er kraftigt overrepræsenteret ved indavl (fætter/kusine ægteskab).

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 8. november 2016 @ 23:03

 25. Linket til Politiken er broken.

  Kommentar by Emil O. W. Kirkegaard — 9. november 2016 @ 00:32

 26. # Henrik Petersen, så altså et universelt muslimsk gangster tegn, som opstod før online dating og swinger klubber :-)

  Kommentar by Lightmann — 9. november 2016 @ 05:29

 27. > Ligtmann 05:29

  Det skal jeg ikke kunne sige.
  Der er jo også andre muligheder, fx den 20-årige irakiske migrant, der i en svømmehal voldtog en 10-årig dreng.

  Begrundelse i retten: Han var seksuelt trængende!

  Drengen slipper nok aldrig for traumet, voldtægtsmanden slipper efter 6 år i et sikkert rart østrigsk fængsel.

  Efter min mening burde han være sendt tilbage til Irak asap, hvor han havde fået sit udstyr skåret af.

  I Danmark var han sluppet med 40 dages betinget fængsel og opsyn fra kriminalforsorgen….

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. november 2016 @ 09:17

 28. # Henrik 9:17 – Det med den tyske svømmehal var en sindssyg historie, en historie ud af mange. Især hvis man læser her : https://politikstube.com/ eller hvad med den stakkels svenske kvinde i rullestol, som blev gruppe voldtaget. De skyldige der gik jo også fri. Grund? : hun forsvarede sig ikke tilstrækkeligt…Naturligvis var feministerne klar til at forsvare de skyldige…suk… https://www.nordfront.se/gotland-ett-hundratal-samlade-i-antirasistisk-demonstration-efter-invandrarvaldtakten.smr

  Kommentar by Lightmann — 9. november 2016 @ 11:15

 29. Behead those, who says moslems are violent and rapes children, women and anything else to rape.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. november 2016 @ 12:20

 30. billede 1 ligner en mongol, det er næsten synd hvis volds facisterne har lokket en metal udfordret med i aktions styrken… men på den anden side …de er vist alle mental udfordret .

  Kommentar by Otto j. — 10. november 2016 @ 12:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper