11. november 2016

København: Pro-jødiske For frihed-aktivister chikaneret af venstreradikale til Krystalnat-arrangement

Onsdag var det 78-årsdag for Krystalnatten, og vanen tro benyttede den yderste venstrefløj dagen til at agitere for alt relateret til åbne grænser. Et par aktivister fra For frihed besluttede sig for at deltage, og det blev ikke vel modtaget. Her en førstehåndsberetning, der underbygges af både video og billeder.

(For frihed-aktivist til Krystalnat-arrangement på Gammeltorv, 9. november 2016; Se evt. Facebook)

“Vi møder 3 mand fra For Frihed og en dokumentarist (med videokamera) op til Krystalnattens fakkelmanifestation på Gammeltorv onsdag d. 9. november kl 17, med temaet ‘YTRINGSFRIHED – ALLES RET!’ og ‘NEJ TIL RACISME’. … Medbragt har vi 2 skilte med teksten ‘Stop jødeforfølgelserne på Nørrebro’. Da 2 af os har kameraer med, bliver folk hurtigt mistænksomme, og spørger hvad vi laver derinde. Da et par af dem ser vores skilte, bliver de dog mere rolige, da de er enige i at jødeforfølgelserne på Nørrebro skal stoppes.

Vi hører første tale og går lidt rundt og tager billeder. Pludseligt bliver vi kontaktet af politiet, som gerne vil have at vi oplyser navn, adresse og fødselsdag. Anledningen er at de er blevet kontaktet af arrangørerne af demonstrationen, men politiet står fast på at de normalt registrerer alle dem der tager billeder til disse demonstrationer Vi så dog ikke at nogen de andre fotografer blev registreret.

Jeg – den ene demonstrationsdeltager – går hen over Gammeltorv med den ene medbragte skilt i hånden, men bliver hurtigt stoppet og bliver i et truende tonefald fortalt at jeg skal forlade demonstrationen. Dårligt når jeg at spørge hvorfor vi ikke må give udtryk for at jødeforfølgelserne på Nørrebro skal stoppes, nu hvor det er demonstrationens tema og der er indbrudt jødiske talere og flere jødiske organisationer offentligt støtter demonstrationen, før skiltet bliver revet ud af hånden på mig og ødelagt.

Politiet er hurtige til at bryde ind og stoppe den voldelige fremfærd mod mig. De registrer dog ikke de primært 2 personer der har været aggressive mod mig, men fører mig uden videre væk. Politiet fortæller os 3 og dokumentaristen at vi kan stå nede bagerst bag deres afspærring og tage billeder.

Der står vi så med det sidste skilt og det israelske flag, men det er tydeligt at vi er upopulære. Hurtigt får vi øje på flere AFA’er og Simon Bünger, som alle har travlt med deres telefoner. Et par AFA’er mere støder til, og vi er nu ikke i tvivl om at de er ved at samle folk. Vi vælger derfor at tage hjem da vi ikke længere kan deltage i demonstrationen, og mærker optakt til ubehageligheder fra AFA.

På vej væk fra demonstrationen bliver vi fulgt af Simon Bünger, som går alene med sin telefon i hånden et stykke bag os. Han følger os helt hen til den bil vi er kommet i, og sørger for at tage video af nummerplade o.s.v.

(Kampklædt politi klar til at forsvare jøder mod pro-jødiske aktivister)

Langt de fleste deltagere tilhørte formentligt den yderste venstrefløj, og der var flere gamle kendinge imellem. Manden der ødelagde ‘Stop jødeforfølgelserne på Nørrebro’-banneret er identisk med Rune Bødker Nielsen, grafiker for den yderste venstrefløj. Han ses herunder lige efter politiet har fjernet ham – stadig med en halv banner i hånden. Har har tidligere deltaget i demonstrationer mod For frihed, men plejer ikke at være en af de angribende. Arrangementets overskrift var i øvrigt: ‘Ytringsfrihed – Alles ret!’.

(Rune Bødker Nielsen, manden bag Rabotnik mv.)

“Revoshop.dk har fysisk til huse på Provstevej (Nordvest), i kælderen til en opgang der huser flere kendte venstreradikale. Herunder Freja Wedenborg (tidl. DKP/ML, nu Kommunistisk Parti, Dagbladet Arbejderen) og Rune Bødker Nielsen, medejer af det grafiske kooperativ Rabotnik, der blandt andet designer plakater for Kommunistisk Parti og Antifascistisk Aktion. I opgangen bor også Per Hoffmann Küpper, der var aktiv gadekriger for nu nedlagte Rød Ungdom, der oprindeligt grundlagde netbutikken.

Antifashoppen.dk startede op i 2010 som en Projekt Antifa-forgrening (Læs: Antifascistisk Aktion), men blev sidste år en del af Revoshop.dk. Domænet var registreret af Antifascistisk Aktion (Korsgade 19, Kælderen), under navnet Projekt Antifa c/o (AFA-kollektivet) BumZen, Baldersgade på Nørrebro. Mere venstreorienteret bliver det ikke.” (Uriasposten, 31. maj 2015; se også Document.dk)

(Autonom der chikanerede For frihed-aktivist, ansigtsfoto i tidligere post)

(Simon Bünger Paulsen, Researchkollektivet Redox)

(Filip Stadler, Undergroundnews.dk)

Diverse.

(Brændende fakler til minde om Krystalnatten, 9. november 1938)

(For frihed-aktivist)

(Demonstrant der ikke ville fotograferes)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77871/trackback

24 Comments »

 1. Tak for den modige indsats for at dokumentere og berette om de ekstreme rødfacisters modbydelige virke. Det er virkelig uhyggeligt, meget uhyggeligt.

  Kommentar by Holger Madsen — 11. november 2016 @ 11:10

 2. I Sverige bliver arrangementer til minde om Krystalnatten afholdt uden jødisk deltagelse. Ikke fordi jøderne ikke vil deltage, men fordi de har fået at vide, at de ikke er velkomne.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 11. november 2016 @ 11:20

 3. Der var vel kaffe, kager (citron-halvmåner?) og tjald ude hos Johanne og Søde Casper bagefter…?

  Kommentar by Voldposten — 11. november 2016 @ 11:40

 4. Hvis man vil prøve at forstå de ikke omtalte årsager til krystalnatten, kan man med fordel læse teksten fra følgende link:
  http://www.ihr.org/jhr/v06/v06p183_weckert.html

  Kommentar by sandhedssøger — 11. november 2016 @ 11:41

 5. -> ’sandhedssøger’

  Har man behov for at kalde sig ’sandhedssøger’, så ved man godt hvad der trigger.

  Kommentar by Kim Møller — 11. november 2016 @ 11:54

 6. Her er en multikulturel historie fra Roskilde. Den er fra i onsdags:

  http://sn.dk/Roskilde/Drenge-antastet-i-Gundsoemagle/artikel/612950

  Kommentar by Jakob T — 11. november 2016 @ 11:58

 7. Det er i sandhed dejligt, at de såkaldte antifascister går så meget ind for ytringsfrihed, at de tæsker løs på netop de, der bruger ytringsfriheden.

  Nørrebro, judenfreie zone, nu også på Gammeltorv, hvor de lasede punkertyper har hængt ud i rigtig mange år.

  Kom så, Sturmabteilung AFA, hvad bliver det næste? “Kauft nicht beim Juden” blev jo sloganet, deraf udtrykket Kristallnacht, fordi vinduerne blev smadrede. De få, der ikke blev, fik sloganet malet på mure og vinduer.

  Senere ‘forsvandt’ jøderne underligt nok…

  Gætter på, at jødehaderen Balder snart igen-igen har en rablende hjernedød kommentar som i en af de nedenstående tråde. Men tak til Balder for at bruge sin ytringsfrihed og udstille egen fantasiverden og jødehad.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. november 2016 @ 12:05

 8. Som min afdøde far, sagde til mig i sin tid. Du kan ikke gøre for hvordan du ser ud, men du gøre for hvordan du opfører dig.

  Kommentar by Carsten — 11. november 2016 @ 12:19

 9. > Carsten 12:19

  Din far var klog. Den, der har evnerne, har også forpligtelserne. “How people treat you is their karma, how you react is yours.”

  Og som et eftermæle til mit nu desværre afdøde idol Cohen et citat fra ham, oversat til dansk: “Jeg håber, I har velsignelsen af at være omgivet af venner og kære hver eneste dag i jeres liv. Og til de, der som ikke er så heldige – må velsignelsen finde jer i jeres ensomhed”..

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. november 2016 @ 12:38

 10. Jens Rohde byder de mennesker velkommen til Danmark, som på sigt starter en Krystalnat her hos os.

  Kommentar by k.m — 11. november 2016 @ 12:45

 11. > k.m. 12:45

  Ja, og så er det ikke udelukkende jøder, men også etniske danskere, der rammes. Og du skal nok ikke regne med, at det først sker, når du er død.
  Invasive arter, arabere og negre, er i fuld gang, da de er for svagt begavede til at styre deres formering og holde den på et niveau, hvor deres landes økonomi kan være med.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. november 2016 @ 12:55

 12. Trump har fjernet det notat på sin egen hjemmeside, hvor han gav udtryk for at lukke af for muslimsk indvandring.

  Jeg håber ikke han er blevet politisk korrekt, allerede inden han overtager Det Hvide Hus.

  Kommentar by k.m — 11. november 2016 @ 13:22

 13. Jeg husker vi fejrede 25-årsdagen for Murens fald i et hjørne af Rådhuspladsen med videolink på storskærm til den store fejring af samme i Berlin. Det var en lovligt anmaldt demo. Vi var nogle politisk engagerede hos de Konservative med Finn Möbius (nu afdød og meget savnet RIP) som primus motor og nogle frie fugle, hvoraf nogen af os kendte hinanden fra et pojekt om at lave et museum i København, der skulle vise marxismens forbrydelser.

  Til vores store overraskelse var nogen – mest sort- og hætteklædte autonom typer – i gang med at ‘fejre’ krystalnatten i det andet hjørne af Rådhuspladsen!

  Interessante tider!? Nu dyrkes antisemitismen ved en årlig fejring af krystalnatten som angiveligt mindes de jødiske ofre for Hitlers nationalsocialisme…

  KULTUR 17. MAR. 2009
  Nyt museum skal være marxistisk rædselskabinet
  Alt for få unge kender til marxismens forbrydelser, siger initiativtager.
  Foreningen vil kontakte fonde og virksomheder for at få økonomisk støtte til muséet. Finn Möbius har taget initiativ til muséet sammen med pr-konsulent Kurt Scheelsbeck og tidligere museumsinspektør Kay Søren Nielsen.
  Ritzau
  http://politiken.dk/kultur/ECE670872/nyt-museum-skal-vaere-marxistisk-raedselskabinet/

  Klik ikke på museets gamle http://www.marxismemuseum.dk! Det er nu erobret af kommunisterne – ja man tror det er løgn

  Kommentar by A-mad — 11. november 2016 @ 13:35

 14. Politiet viser igen hvor deres loyalitet ligger.

  Kommentar by Frank Hagmann — 11. november 2016 @ 14:06

 15. Demoer er total nyttesløse, det ses gang på gang.
  Nej mine damer og herrer. er skal andre boller i suppen.
  Politiet, dem dømmende magt og politikerne skal udskiftes, jo før des bedre.

  Kommentar by Sindsro — 11. november 2016 @ 14:36

 16. Gad vide hvor mange jøder der var til stede, eller var de også blevet tæsket ud af arrangementet i tolerancens navn? Det er jo helt til grin.

  Kommentar by Per — 11. november 2016 @ 15:01

 17. At en tiklkendegivelse skal blive oedelagt of nogle totalt historiske aandpygmaer er beskaemmende,Er der i det hele tage nogen lov og orden tilbage

  Kommentar by Dunk — 11. november 2016 @ 15:18

 18. Uden at være involveret må jeg sige at der er mange, der øjner hinanden.

  Skal vi blive ved med det? sku vi ikke stå sammen om det nærmere?
  Eller skulle vi beansvarlige samarbejde om nogle af de ting der skal gøres?
  Familie, arbejde, sikkerhed?
  mvh

  Kommentar by Hul igennem? — 11. november 2016 @ 17:14

 19. Det er jo fuldstændig absurd og surrealistisk.

  Arrangementets overskrift var i øvrigt: ‘Ytringsfrihed – Alles ret!’.

  Det kan man så konstatere, at det er det åbenbart ikke.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 11. november 2016 @ 17:15

 20. k.m.

  Han har lavet en overgangshjemmeside, hvor han forklarer sin dagsorden:

  https://www.greatagain.gov/

  Kommentar by Sigwar — 11. november 2016 @ 18:17

 21. Og så vidt jeg har set korrekt, har ingen kommentator endnu nævnt det som egentlig burde chokere mest, og det er politi-intimidering – registrering af folk fordi de fotografer. Hvad mere kan vi blevet afkrævet ID for, mens maskerede venstreekstremister i hundredtal altid undgår forfølgelse selv under voldsudøvelse? Og det politi skulle vi kunne stole på?

  “Pludseligt bliver vi kontaktet af politiet, som gerne vil have at vi oplyser navn, adresse og fødselsdag. Anledningen er at de er blevet kontaktet af arrangørerne af demonstrationen, men politiet står fast på at de normalt registrerer alle dem der tager billeder til disse demonstrationer Vi så dog ikke at nogen de andre fotografer blev registreret.”

  Kommentar by Balder — 11. november 2016 @ 19:18

 22. > Kommentar by Sindsro — 11. november 2016 @ 14:36

  Du har fat i noget dér… Men det stikker desværre dybere – oprydningen skal være mere omfattende før den får nogen virkning. Militær, medier, universiteter, uddannelsesinstitutioner, embedsværket i ministerier og styrelse osv. osv.

  De såkaldte ‘borgerlige’, inkl. DF, har accepteret og ladet stå til, selvom de har haft muligheden for at skifte kurs. Løbet er nok desværre kørt, men håbet kan de ikke tage fra os. Inden for de næste ti-15 år, så vil hr. og fru. Danmark også blive tvunget frem til den konklusion. Derefter bliver det rigtigt spændende.

  Kommentar by Polka Charlie — 12. november 2016 @ 01:27

 23. > Balder,

  Politiet ved vi, hvor vi har. Ingen overraskelse dér!

  Men DF kunne jo spørge justist-pinden om politiets prioriteringer, for du har jo faktisk ret. Men de (DF) har nok mere travlt med at holde båden i nogenlunde ro, så de ikke skal på valg inden for den nærmeste fremtid.

  Kommentar by Polka Charlie — 12. november 2016 @ 01:33

 24. Der er ingen grund til at glæde sig over noget som helst. Danmark er et land med en æreløs og mindreværdig befolkning, der har besluttet at lade sig islamisere. 80 % af de folkevalgte er nogle beskidte landsforrædere, så alt håb om national overlevelse er udelukket.

  At nogle ganske få danske patrioter holder fanen højt, betydet intet i det store billede.

  Løbet er kørt.

  Kommentar by Søren — 21. november 2016 @ 23:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper