11. november 2016

Morten Bay: “The next war is going to between us who are smart and the idiots… You’re going down.”

Set fra et blogger-perspektiv, så føles denne fredag lidt som 2. juledag. Donald Trumps sejr er gaven, der bliver ved med at give, og jeg skal ærligt indrømme jeg nyder globalisternes skingre magtesløshed. I dag bliver det med en kold Samuel Adams, for ligesom at sætte det hele lidt i relief.

“Americans: So this is deja vu for me. I went through this in 2001 in Denmark. A right-wing government came into power and passed the most restrictive immigration laws in Europe. That led to the idiot prime minister that was elected at the time to become the NATO general secretary who blew up the Ukranian crisis to be ‘the biggest threat to Western democracy since the cold war’. Yeah. Russia has a GDP the size of Italy. Guess what, China is waaaay more dangerous.

The next war is going to between us who are smart and the idiots. And we who can actually think for a living, rather than the nationalist idiots in the US and Europe are going to win. Call me elitist. But if there’s a war between the intellectual elite and the idiots, the elite wins. And I’m now going to carry a fucking elitist machine gun. It’s on, motherfuckers. You’re going down. (8. november 2016)

This is war. If you’re not in, you’re supporting Trump.” (9. november 2016)

Tre fra toppen.

“Donald Trump er en hadefuld, verdensfjern, sexistisk islamofob og jødehader.” (Zenia stampe, Facebook, 9. november 2016)

“Det er værd at bide mærke i hvem i Europa, der har hilst Trumps valgsejr velkommen: Marine Le Pen, Geert Wilders, Farrage, Orban og så videre. Vi kender dem på travet… Alle med en smule historisk indsigt ved, at det beskriver den situation, som i 30erne førte Europa og verden mod katastrofen.” (Uffe Ellemann-Jensen, Berlingske, 10. november 2016)

“I dag vågner vi op til Donald Trumps virkelighed, et kvindehadende, racistisk, voldsdyrkende, brutaliseret, sandhedsfornægtende samfund, der med demokratiets egne midler afvikler demokratiet. … Den polskamerikanske historiker Anne Applebaum skriver om en ny tendens i Europa, som hun kalder den nationale socialisme. … Det er for sent at advare mod Trump. Ulven er kommet, og den har sat sig på tronen. Fra nu af regerer ulven, og demokratiets får løber rådvildt brægende rundt. … Efterkrigstiden med dens håb og stort tænkte socialpolitiske reformer var en reaktion mod nazismen under sloganet ‘aldrig igen’. Den historiske lektie fra dengang er nu officielt glemt. En epoke, der varede i 71 år, sluttede i nat. Nu begynder vi forfra, historieløse og med de rådvildes drift mod de mest simple løsninger, der som altid dikteres af hadet.” (Carsten Jensen, Politiken, 10. november 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77910/trackback

50 Comments »

 1. Jeg har ikke store forventninger til Trump, og der er rigeligt ved ham der kan gøre en nervøs.

  Men alene de hadske reaktioner fra den snakkede klasse gør det hele fantastisk.

  Bemærk i øvrigt hvor blottet for selvrefleksion det meste af den slags er. Carsten Jensen skriver som om de 71 år var en kæmpe succes, og vupti så er der lige et flertal af vælgerne der ville noget andet. Åbenbart helt uden grund. Sikke et held at det lykkedes at holde det kørende i 71 år, når nu så stor en gruppe bare er fyldte af ondskab.
  Det vildeste er vel nærmest at folk som Carsten Jensen betragtes som dybsindige tænkere og endda en slags moderate midtersøgende typer.
  Han er i debatten kun kendt for at være ekstremt perfid, hadsk og unuanceret.

  Kommentar by Superman — 11. november 2016 @ 21:01

 2. Elite?
  hahaha der er vist nogen der lider af storhedsvanvid og paranoia..

  Kommentar by Hul igennem? — 11. november 2016 @ 21:13

 3. -> Superman

  “Jeg har ikke store forventninger til Trump, og der er rigeligt ved ham der kan gøre en nervøs. Men alene de hadske reaktioner fra den snakkede klasse gør det hele fantastisk.”

  Lige min ord. Han kommer formentligt til at skuffe, men internationalisterne skal have det ind med skeer. Vil de ikke høre, så må de rette til i frygt.

  Kommentar by Kim Møller — 11. november 2016 @ 21:15

 4. Det lyder, som om Morten Bay har drukket sig gennem tirsdag nat, og endelig onsdag morgen har set sandheden. Der røg karrieren i kloakken. Farvel Morten.

  Kommentar by Bastardo — 11. november 2016 @ 21:18

 5. – hov, jeg kolliderede åbenbart med 4.

  Kommentar by Bastardo — 11. november 2016 @ 21:20

 6. “demokratiets får løber rådvildt brægende rundt” skriver carsten jensen. Imponerende selvindsigt.

  Kommentar by Per — 11. november 2016 @ 21:20

 7. Globalisterne må vænne sig til smerte. One World-taber-eliten og dens hangarounds vil naturligvis kæmpe videre mod det globale herredømme. Men Trumps triumf er en gave til alle nationalkonservative. Hvad er nationalkonservatisme? Det er os, der vil bevare nationen.

  Kommentar by tilfældig — 11. november 2016 @ 21:21

 8. Morten Bay i krig :-) Hvem er bange for mænd der sidder ned og tisser

  Kommentar by m — 11. november 2016 @ 21:28

 9. At folk i 2016 gidder at beskæftige sig med den totalitære og hadefulde Carsten Jensen er mig ubegribeligt. Jeg er ingen Trump fan, men alternativet (Clinton) havde været mere af det samme, og derved dårligere. Danskerne har endnu at fatte at de kun har ser det amerikanse valg gennem danske journalister….

  Kommentar by Jens Jensen — 11. november 2016 @ 22:07

 10. Hvem er Morten Bay? Carsten ‘kalkunhals’ Jensen ved jeg hvem er.

  Kommentar by Johnson — 11. november 2016 @ 22:09

 11. Kommer de efter Trump og os andre idioter og tæver os med deres Iphone? Eller kvæler os i deres ulækre hipsterskæg? Nej vent, som rigtige intellektuelle importerer de naturligvis voldsparate muslimer til at gøre det beskidte arbejde

  Kommentar by redneck — 11. november 2016 @ 22:12

 12. Hadefuld verdensfjern sexistisk jødehader?
  Vil nogen prikke Zenia Stampe på skulderen og forklare hende at Trump ikke er muslim?

  Zenias rette humanitære kald er som hospitalsklovn på et hospice, man dør af grin hver gang hun åbner munden.

  Kommentar by Leo — 11. november 2016 @ 22:12

 13. Jeg ved ikke, hvem Morten Bay er, men jeg kan se, at det ikke betaler sig at undersøge det. Det er vist ham, der blamerede sig i Presselogen om udfaldet af det amerikanske valg.
  Carsten Jensen og co. gør bare det, man forventer. Er man uenig med C. Jensen og uffemanden, er man på rette spor…

  Kommentar by Jern Henrik — 11. november 2016 @ 22:15

 14. Der er ingen andre, der hader så meget og så højlydt som den oikofobiske venstrefløj. Jeg holder med Superman og Kim Møller. Trump kommer sikkert til at skuffe, men hold da op, hvor er det fedt at han vandt, og hold da op hvor jeg fryder mig over de politisk “korrektes” hysteriske anfald.

  Men en ting vil jeg i øvrigt tilføje. Jeg håber dæleme ikke fascisterne på Demokraternes venstrefløj gør noget virkeligt stupidt, som at forsøge et kup eller endnu værre, et attentat, for skulle de forsøge noget så åndssvagt, er der en ganske reel risiko for at mange millioner stærkt bevæbnede amerikanske mænd tænder fuldstændigt af. Og i så fald står vi ikke bare over for et slagteri af enorme dimensioner, men også et totalt sammenbrud i verdensøkonomien.

  Så jeg håber virkelig, at der bliver passet rigtig rigtig godt på Trump, og skulle nogen i kulisserne forsøge et kup, må vi hellere krydse fingre for at FBI eller den amerikanske hær er klar til og villige til at forsvare den amerikanske forfatning.

  Kommentar by Mackety — 11. november 2016 @ 22:34

 15. ….og selvfølgelig ikke et ord om kommunisternes og socialisternes fortræffeligheder under Lenin, Stalin og Mao, nu hvor hippierne har så travlt med at sammenligne Trump med Hitler. Hjernedøde idioter.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 11. november 2016 @ 22:49

 16. Kældermennesket Carsten Jensen i Deadline netop nu, Demokratiet har begået selvmord. Før da var David Trads med i programmet. Løgnerpressen har lært minus!

  Kommentar by Geert — 11. november 2016 @ 22:57

 17. Morten Bay burde nok vaere lidt mere forsigtig med, hvad han oensker sig. Det er Trumpentrooperne der har alle vaabnene og den taktiske traening og det er pissetraette af kommunistsvin.

  Kommentar by Erling — 11. november 2016 @ 23:25

 18. Et mundheld siger “forandring fryder”. Det har altid været løgn. De fleste hader forandring og eksploderer i angst, når der sker forandring.

  Desværre – kan man sige – er frandring uundgåelig. Hvis samfundene ikke forandres, går de i stå. Og samfund, der er gået i stå er dømt til at udvikle social demens og det er værre end forandring.

  I lang tid bevares de kendte samfundsstrukturer, selvom mere og mere forandres. En dæmning af vaner og fordomme forhindrer den nødvendige forandring. Men en dag bryder de opdæmmede vandmasser igennem dæmningen og alting forandres af en voldsom flodbølge, der gennembryder dæmningen.

  Derfor fik Bob Dylan Nobelprisen: “You better start swimming or you’ll sink like a stone” og Donald Trump blev valgt til amerikas 45. præsident.

  Kommentar by A-mad — 11. november 2016 @ 23:26

 19. Som før skrevet om ikke andet er Trump underholdende…

  Donald Trump: I may not repeal Obamacare, President-elect says in major U-turn

  http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-elections/donald-trump-obamacare-repeals-latest-policies-quote-replacement-president-elect-a7412621.html

  Kommentar by Pedersen — 11. november 2016 @ 23:32

 20. Hvorvidt Trump kommer til at skuffe, kan vi intet vide om på nuværende tidspunkt. Han er endnu ikke indsat som præsident, det sker først i januar 2017. Ja, det gælder også dig, Kim Møller 21:15! Ingen spåmænd her, det overlader jeg trygt til Tivoli.

  Jeg har dog bidt mærke i, at Trump og Obama – ærkemodstandere – har haft en formentlig fornuftig og ganske langvarig samtale. Hvor Trump faktisk roser Obama og ikke længere agter at nedlægge hele obamacare.

  Hvad man derimod kan være aldeles sikker på, er at Carsten hængemule Jensen, Elle Uffemand for ikke at tale om Zenia stå-i-stampe er stemmer fra fortiden.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. november 2016 @ 23:38

 21. @Henrik Petersen

  Nogen gange, men ikke altid kan tingene siges kort.

  Her og i relation til indholdet af denne post kan det siges kort.

  Varm luft går aldrig af mode..

  Kommentar by Pedersen — 11. november 2016 @ 23:51

 22. Valget af Donald Trump som USA’s næste præsident har trukket tøjet af de kommunistiske og socialistiske godheds globalister og deres skatteyder støttede medier, nu viser det sig at de slet ikke er så gode alligevel men vil begå vold så de fortsat kan tilrane sig andres penge uden selv at yde noget, men enden nærmer sig hvor pengestrømmen er på retur og der vil ske drastiske nedskæringer i de brødløse jobs, ledelsen på BT har allerede mærket den, de Ny Borgeliges udmelding om lavere skat og mindre offentlig forbrug lyder tiltalende og den skatteyder betalte elite hylede straks op om at det ville blive landets undergang, forandringer er under opsejling, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. november 2016 @ 23:53

 23. > A-mad 23:26

  Havde nu nok – nu posthumt – ønsket Nobelprisen til L. Cohen eller David Bowie, men Dylan er da ikke den værste.
  Hvis man ser på Nobelpriserne gennem årene, er der ganske mange graverende beslutninger: Fx at Arafat har fået fredsprisen, say what??? Så havde Erich Mielke og Honecker såmænd også fortjent den.

  Og ja, det er ikke altid rart at forlade sin Comfort Zone, dog har det sine fordele at kunne trække sig tilbage til denne.

  Man må nok blot acceptere, at vi som mennesker har brug for vores tilbagetrukkenhed i perioder, men også kan bære forandring, endog stemme for den.

  Samtidig må vi også acceptere de amerikanske vælgeres stemme. Personligt mener jeg, at Trump er et mindre dårligt alternativ end Clinton ville have været.
  Rent gæt fra min side, og det samme vil være tilfældet med alle andres gæt. Et kontrolleret forsøg er af gode grunde ikke muligt. Lev med det og lad os se.

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. november 2016 @ 00:27

 24. HVem er ham Morten Bay. Han er en idiot. Han ANER ikke hvad han beder om, poor, dumb f*ck…

  Kommentar by Moran ya Simba — 12. november 2016 @ 00:35

 25. LOL han er jo morsom haha https://www.facebook.com/mortenbay

  Kommentar by Moran ya Simba — 12. november 2016 @ 00:47

 26. Det er en potentiel taktisk genistreg af Trump at bevare fornuftige dele af Obamacare. Det kan vise, at Trump er en pragmatisk og ikke ideologisk drevet mand. Han har ingen interesse i at ydmyge Obama og understreger sit udsagn om at være præsident for hele landet.
  Med det forbehold, at jeg ikke har gidet at sætte mig ret meget ind i Obamacare …

  Kommentar by Hans H — 12. november 2016 @ 00:50

 27. Morten Bay er en nulbon.

  Kommentar by Odo — 12. november 2016 @ 01:44

 28. Det er vildt så meget had disse mennesker har til anderledes tænkende.

  Kommentar by A Andersen — 12. november 2016 @ 02:25

 29. FEDT at se en gammel, sur (han smiler ikke hele tiden, som alle de andre i medie-billedet) hvid man, med tre ekskoner og 5 børn, som præsident!!

  Jeg har faktisk store forventninger til Trump. Tiden må vise hvad det bliver til, MEN han virker som om han ved hvad han laver. Jeg fornemmer at, bortset fra, at han har sagt hvad der skulle til for at vinde, så er det ægte indignation over udviklingen i hans fædreland der har drevet ham.
  På en eller anden måde er det lykkedes ham, trods sit priviligerede liv, at bevare et forhold til almindelige amerikaneres virkelighed. Men han er et eller andet sted nok også bare en “gadedreng” fra Queens. Det kan man høre på hans sprog. Jeg tror sgu bare han elsker gode gamle Amerika. Og så har han det der gigantiske ego, der gør at han vil gøre alt for at få SIT igennem.

  HVORDAN han skal gøre det, det må rådgivere hjælpe ham med. Han er politiker, det handler om overbevisning og meninger, og der er hans “gut-feeling” helt rigtig: “En grænse er en grænse” og “America first” og ude i verden: Ingen selvretfærdig “warmongering” som er til fare for verdensfreden.

  Noget af det vildeste har været at oplever “progressive” kvinders (dvs næsten alle yngre kvinder i Danmark) had og raseri over ikke at få deres vilje. De har INTET gjort for at skjule deres blinde irrationelle raseri over at en “gammel hvid mand” valgt af “bange hvide mænd” (Rulle Grabow) vandt valget. OK! Så ved vi det. I hader bare den europæiske mand, uden yderligere argumenter, specielt hvis han er gammel.
  Godt med klarhed -Og godt at jeg befinder mig et sted hvor kvinder er kvinder og stadig er pisseligeglade med politik:-)

  Kommentar by Wagnerian — 12. november 2016 @ 03:19

 30. Rettelse: Dog kun to ekskoner og en nuværende skønhed:-)

  Kommentar by Wagnerian — 12. november 2016 @ 03:42

 31. Hvem eller hvad er denne Morten Bay – udover stjernepsykopat, forstås..?

  Kommentar by Bror Lerbror — 12. november 2016 @ 04:19

 32. 》If our Mr. Trump, or any future president, should decide to round up Muslims (or any group) as America did with Japanese during World War II under Franklin D. Roosevelt, I will declare, “I am a Muslim.” My values, honor, integrity and the Bill of Rights demand I stand for those most unlike me — that is when it counts.《

  Glenn Beck
  NOVEMBER 11, 2016

  http://mobile.nytimes.com/2016/11/11/opinion/glenn-beck-dont-move-to-canada-talk-to-the-other-side.html

  Kommentar by Pedersen — 12. november 2016 @ 04:44

 33. Er vi med på den hysterisk-patetiske bølge af Trump-angst Pedersen? Det havde jeg ikke troet om en Nørrejysk fiskemand!

  Har man bare lidt sund fornuft overvejer man selvfølgelig i disse tider hvilken størrelse det muslimske mindretal i ens land bør tillades at vokse til, hvilke vilkår for muslimers indvandring og indrejse der bør være. Det er faktisk hvad Trumps udsagn om muslimer handler om.

  At der er plads til muhammedanisme og andre religioner har hans sejrstale allerede slået fast.

  Kommentar by Wagnerian — 12. november 2016 @ 05:18

 34. @Wagnerian

  Jeg lider ikke af Trump-angst, kan bare ikke lade være med, at se det komiske i, at personer der om nogen har skabt ringe i vandet, der er blevet til bølger, nu ikke bare trækker i land, men omvender sig totalt. Glenn Beck som person har måske aldrig været helt tilregnelig og som sådan er han vel ligegyldig, men det gør vel ikke problemet mindre, at utilregnelige personer i deres ligegyldighed i den grad kan være katalysator for bevægelser ude af kontrol.

  Altså jeg dæmonisere faktisk ikke her for som vi ser går det jo netop begge veje, og måske syntes jeg det er det virkelige problem, at holdninger, standpunkter og løfter overdrives i sådan en grad, at selv de mindste afvigelser fra “pakkens” ønskede karakter øjeblikkelig ændrer “pakken” fra hård til blød. Det handler næppe ret meget om hverken Trump, Glenn Beck, dig eller mig, men derimod meget om uomgængelige vilkår der ikke ændres af menneskelige konstruktioner som ideologier, religion og overbevisning.

  Så nej jeg er ikke det mindste angst for Trump, jeg er snarere angst for ideen om, at bevægelser kan overbevise mennesker om, at personificeringen(eller kernestoffet) af sådanne bevægelser enten er dæmon eller frelser. Det ligger helt sikkert dybt i mennesket med sådanne hierarkiske strukturer, men spørgsmålet er hvorvidt det lader sig tøjle i en verden med 7.3 milliarder mennesker, der bevidst/ ubevidst individuelt altid netop vil søge netop sådanne strukturer.

  Kommentar by Pedersen — 12. november 2016 @ 06:32

 35. Maerkelig retorik ,Trump har jo lige vundet valget efter landets egne regler , de er f.g.m nogle daarlige tabere

  Kommentar by Dunk — 12. november 2016 @ 06:34

 36. @Dunk

  Intet nyt der!

  http://www.liveleak.com/view?i=7a2_1478898496

  Kommentar by Pedersen — 12. november 2016 @ 07:03

 37. “Donald Trump er en hadefuld, verdensfjern, sexistisk islamofob og jødehader.” (Zenia stampe, Facebook, 9. november 2016)
  Vedrørende at være jødehader er 4 af hans 5 børn indgiftet med jøder. Hans nærmeste medarbejdere er jøder.

  Kommentar by River — 12. november 2016 @ 07:36

 38. Israel er meget begejstrerede for Donald Trump. Netanyahu har lykønsket med valget.

  Det der mest morsomt det er, at venstrefløjen udstiller alle deres egne idiosynkrasier, og er faldet pladask for egne løgne ved dette valg.

  Kommentar by Limewoody — 12. november 2016 @ 07:54

 39. Stampes kommentar, der er på kant med injurieloven, er grotesk. Jeg har heller ikke hørt, at Trump skulle være jødehader. Tværtimod. Trump ender muligvis med at skuffe, men sammenligningen med Reagan er oplagt. Man kan også vælge at sige, at fra det forventningsniveau, der er til Trump, kan han næsten ikke skuffe. Jeg tror, at Trump kommer til at gøre en reel forskel på immigratiomsområdet, hvilket også er årsagen til at han blev valgt – og med ham ved roret kan vi godt få et stemningsskifte omkring masseindvandring. Og det er vigtigt.

  Kommentar by Khaliffen — 12. november 2016 @ 08:06

 40. Hvor har du støvet ham Morten Bay op ? Jeg har aldrig hørt om ham, men at dømme efter en firedobbelt kronik, han skriver om sig selv i dag, er han noget af en narcissist.

  Kommentar by Snaphanen — 12. november 2016 @ 09:05

 41. Den ringeagt, der i en lind strøm flyder fra Carsten Jensen, ligger på samme niveau, som det had han ser hos andre.

  Kommentar by Menig 442 — 12. november 2016 @ 09:36

 42. Ukendte Morten Bay og gammelkendte Carsten Jensen skriver begge ad helvede til. Kødpølse og opkast forklædt som tekst. De lever begge i et parallelt univers. Eller måske endda i to parallelle universer. Hvem ved?

  Nå men, hahahahaha! Hvor er det skønt at læse deres smerte. Trump er en heldækkende hudafskrabning, der gør mega-nas på de to sarte blomster. Som to bagebøsser fra Bagedysten. Remonce og puddersukker det hele.

  Efter nytår hersker Trump. Skønt. Så spiller klaveret en ny melodi. Slut med politisk korrekt og verdensfjern LGBT-diktatur og islam-knæfald. En ny realisme vokser frem. På tide!

  Kommentar by tilfældig — 12. november 2016 @ 09:46

 43. Hej venner,

  har ikke fulgt så nøje med, men haft en fornøjelig onsdag aften foran fjernsynet på mit hotelværelse. Hvad I nok ikke ved er, at:

  det er den hvide mand, der er skyld i det hele! Jeps, han er bange for kloge kvinder og indvandrere :-)

  det er de illegale indvandrere, der holder økonomien i gang i USA,

  det er racisme, da 90 % af negrene stemte på Clinton,

  det, ifølge Michael Moore var en forbrydelse at stemme på Trump.

  Som jeg efterfølgende kan se så er der landsdækkende protester i USA (“Not my president”-bevægelsen), til dels voldelige. Dumme mig som troede, at demokrati handlede om at alle kunne deltage på lige fod og at valghandlinger var frie og fair. Tilsyneladende handler det om, at de umodne “demokrater” vil have deres forkællede vilje – ellers laver de ballade. Det må jo nødvendigvis sætte spørgsmål ved fremtidige valghandlinger – hvorfor skulle nogen acceptere noget de er imod, når selv “demokrater” ikke accepterer frie valg?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 12. november 2016 @ 11:02

 44. #39 Trumps yndlingsdatter Ivanka er gift med en jøde (Jared Kushner). Hun er konverteret til jødedommen efter ortodokst ritus og tog det hebraiske Yael som mellemnavn. Der er klart antisemitter blandt Trumps tilhængere, men at han selv skulle være det med tre jødiske børnebørn er ret langt ude. Og han har altid givet udtryk for pro-israelske sympatier. De “progressive danskere” kunne lige så godt beskylde Lars Hedegaard for at være antisemit.

  Kommentar by Odo — 12. november 2016 @ 14:37

 45. Endnu et guldkorn fra denne hysteriske hankælling lol

  “Morten Bay
  November 8 at 11:11pm ·
  Here’s what makes me the most sad: The white male has won again. I want to gather with all women in this country and march on Washington. Please, women. Let’s start a civil war based on gender. I’ll happily be a renegade on behalf of my own gender.”

  Kommentar by Moran ya Simba — 12. november 2016 @ 15:19

 46. Den med den rigtige perception, altså forståelse for hvad der foregår, vil vinde den væbnede konfrontation mod de dumme, som Morten Bay (hvem er han egentlig?) mere end antyder, at han ønsker. Men hvilket referencepunkt henviser han til, når han påstår, at han ikke selv hører til blandt de dumme? Sin enestående analyse op til valget, der udmærker sig ved at tage fejl i absolut alle apekter?

  Noget kunne tyde på, at Morten Bays perception er fuldstændig forkert, og så bør han dels afholde sig fra at tro, at han er klog, og så bør han dels holde sig langt borte fra væbnede konflikter, thi han kunne risikere at møde en modstander, der forstår verden langt bedre end han selv, og så kommer han til kort uanset sin strålende begavelse.

  Men han er ikke værd at beskæftige sig med. Det eksplosive udfald på FB behøver man ikke at være psykolog for at tolke. Han har overfor sig selv erkendt sit nederlag som analytiker, og lader nu hadet og det ubevidste ønske om, at de andre bare vil dø tage kontrollen.

  Lad ham være i fred. Opmærksomhed kan få ham til at gøre alvor af sine trusler med maskingeværet.

  Kommentar by Arne Torp — 12. november 2016 @ 16:29

 47. Arne Torp — 12. november 2016 @ 16:29

  Helt enig i din analyse og konklusion, MB er en nullert. Han fortjener iøvrtig at blive kylet ud af USA. For hvordan ville du have det med en amerikaner der opfordrede til borgerkrig i Danmark efter en evt. NB/DF valgsejr??

  Kommentar by Moran ya Simba — 12. november 2016 @ 17:40

 48. Een ting jeg tvivler på er at han ville gøre alvor af voldstrusler. Jeg tror ikke han har det i sig, modsat fx. truende muslimer. Men man kan naturligvis blive negativt overrasket der.

  Kommentar by Moran ya Simba — 12. november 2016 @ 17:42

 49. Vedrørende Obamacare: http://www.breitbart.com/big-government/2016/11/11/obmacare-obama-no-donald-trump-not-abandon-promise-repeal-obamacare/

  Vedr. Bay og Jensen, så lad dem kaste den første sten, altså bogen, mens de messer belærende, at i krigen er sandheden det første offer.

  Kommentar by Stirner — 12. november 2016 @ 22:45

 50. ->23.Henrik Petersen. Bob Dylan fik nobelprisen i litteratur og som gammel fan synes jeg også, han er langt den mest ‘litterærere’ og en sproglig mester. Jeg har et lidt ambivalent forhold til, at han fik Nobel-prisen. Omklamringen dæmper lidt lyset fra hans samfundsanalytiske skarpe nimbus. Men hvis det skulle være skulle han jo have den mens han var i live, da den kun gives til nulevende.

  I øvrigt enig med dig, når du skriver: “Hvis man ser på Nobelpriserne gennem årene, er der ganske mange graverende beslutninger”

  Men eksemplet du nævner, Arafat, fik Nobels fredspris, som jeg ikke opfatter som en ‘ægte’ Nobelpris. Den uddeles af (socialdemokraterne i) det Norske storting, såvidt jeg ved. Også Nobels fredspriser til Al Gore, Barack Obama. Alva Myrdal og Den Europæiske Union er ret syrede valg! Nobels Fredspris er socialdemokratisk propaganda og burde kaldes ved det navn.

  Kommentar by A-mad — 15. november 2016 @ 10:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper