16. november 2016

Kristian Jensen: Lave fødselsrater i Europa gør det nødvendigt med ‘intelligent immigration’ fra Afrika

Hvis næste valg går godt for Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige, så bliver Kristian Jensen statsminister. Det er i al sin enhelthed, helt ubærligt. Interview med Venstres kronprins i Kristeligt Dagblad – Udenrigsminister åbner for øget indvandring fra Afrika (kræver login).

“600 millioner afrikanere skal ud på arbejdsmarkedet de kommende år. Samtidig falder antallet af europæere på grund af de lave fødselsrater.

Det får nu udenrigsminister Kristian Jensen (V) til at erklære sig åben for det, han betegner som ‘intelligent immigration’ til Europa. Han kalder migration for den største udfordring for Vesten i det 21. århundrede.

‘Hvis ikke der er en økonomisk fremtid i deres egne lande, vil de emigrere. Og hvis vi ikke gør noget, risikerer vi, at de vil søge mod Europa,’ siger Kristian Jensen. …

‘Vi skal også åbne mulighederne for legal migration.

Vi skal huske på, at Europa er et kontinent, hvor befolkningssammensætningen ændrer sig. Vi vil have befolkningsfald på grund af lavere fødselsrater. Det kræver, at vi tillader migration på baggrund af uddannelser, jobmuligheder og kompetencer.

De folk, der skal emigrere hertil, kunne lige så godt komme fra nogle af de afrikanske lande. …,” siger Kristian Jensen.”

Mere.

“Flere steder i bogen lægger Kristian Jensen afstand til Dansk Folkepartis politik. Om flygtningestrømmen skriver han, at ‘løsningen er ikke at lukke grænser’, og selv om han anerkender behovet for strammere asylregler, understreger han, at ‘vi skal også passe på, at frygten for udlændinge ikke får os til at smide de værdier ud, som netop er danske’. Jensen fremhæver samtidig behovet for at tiltrække mere udenlandsk arbejdskraft.” (Jyllands-Posten omtaler ‘I Danmarks tjeneste’, 8. november 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77921/trackback

58 Comments »

 1. Det kunne jo også være, at statsministeren kom til at hedde Thulesen Dahl. Men lad os nu først se, om blå blok overhovedet vinder. Jeg gætter på, at Pernille Vermund får et godt valg, men der er mange røde mutikultister derude.

  Kommentar by Ole Madsen — 16. november 2016 @ 12:50

 2. Kan man finde intelligente personer fra Afrika der vil arbejde?

  Hvis man måler med Kristian Jensens intelligens som parameter måske ja… .men det skyldes snarere hans egen mangel på samme

  Kommentar by redneck — 16. november 2016 @ 13:02

 3. Hvorfor er løsningen dog aldrig at opfordre etniske danskere til at få flere børn? Igennem en slags oikonomisk incitament måske. Når først man accepterer at alle etniske grupper er dybest set ens, så kan man ikke længere retfærdiggøre at danskere skal øge deres forplanting, fordi verden er overbefolket og der er så mange Afrikanere. En trist tanke. Der er ingen der tager den etniske/genetiske komponent i betragtning. Og vi ved at det vil være det samme med denne prospektive gruppe “danskere” som med så meget andet fra MENA, uanset hvilke kompetencer regeringsapparatet ønsker at tilskrive dem.

  Kommentar by Frimod — 16. november 2016 @ 13:08

 4. 1) Europa er det næst-tættest befolkede kontinent i verden. Mange steder (Holland, England, Ruhr, Po) er det svært overbefolket.

  2) Vi går mod automatisering. 1/3 del af alle jobs er forsvundet om bare tyve år. Der bliver færre og færre manuelle, lavtkvalificerede jobs.

  3) ER han rigtig velforvaret – og mon ikke Afrika får brug for sine egne få læger og ingeniører?

  Kommentar by Snaphanen — 16. november 2016 @ 13:09

 5. Natholdets mikrofonholder Anders Breinholt har udnævnt socialakrobaten Mette Frederiksen som Danmarks statsminister efter næste folketingsvalg, regeringspartiet Venstre har lige nu begået harakiri med udenrigsminister Kristian Jensens udtalelse om øget tilvandring fra Afrika til Danmark på grund af faldende fødselsrate, hvilken lavtstående udtalelse fra en offentlig ansat i en af Danmarks vigtigste og højest betalte post som er at tjene den Danske befolkning, Lars Uløkke Rasmussen og Kristian Jensen er forhåbentlig ude af alt hvad der har med politik at gøre efter næste valg, man kan håbe på at også Dansk Samling opnår valgbarhed inden næste valg, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. november 2016 @ 13:13

 6. Hvad med at lade de enkelte lande selv bestemme om de vil afrikaniseres?

  Kommentar by Balle-Lars — 16. november 2016 @ 13:14

 7. Kristian Jensen taler som en landsforræder. Han og hans beskidte politikervenner har bragt nok død og ødelæggelse til Danmark med deres sindssyge masseimport af fremmede fjender af Danmark.

  Kommentar by Holger — 16. november 2016 @ 13:15

 8. Manden er jo ikke alene gal, han er også farlig!

  Kommentar by Islambert — 16. november 2016 @ 13:17

 9. Han bliver aldrig statsminister.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 16. november 2016 @ 13:36

 10. Venstre sælger Danmark for ussel mammon. Inger Støjberg er blot et støjcenter, der skal larme sødt imens befolkningsudskiftningen pågår.

  Kommentar by Liva — 16. november 2016 @ 13:40

 11. det er helt sort

  Kommentar by Helmuth Kohl — 16. november 2016 @ 13:58

 12. Vækstfokuserede lalleglade jubelidiot. Forkert, det er fint at vi bliver færre, det burde afrikanerne og muslimerne også gøre. Her er hamrende overbefolket.!!!

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 16. november 2016 @ 14:14

 13. @3. Lige præcis !

  Medmindre hr.Jensen mener, at vi i DK ikke skal have robotter.

  Kommentar by mb — 16. november 2016 @ 14:19

 14. “intelligent immigration”?

  Er det i familie med det “intelligente skattestop”, vi hele tiden hører om?

  Kommentar by MartinH — 16. november 2016 @ 14:26

 15. Grunden til at danskerne ikke får flere børn. Er de tårnhøje skatter, som gør det svært for danskerne, at få råd til børn.
  Negerne yngler uansvarligt. Ligesom dyr, ungerne må klarer sig selv de stærkeste overlever. Jungle loven.
  Også er der den gyldne finte rejs til Danmark og få de dumme danskere til, at betale for ungerne. Kristian Jensen er en skamplet og en landsforræder.
  Der er kun en ud af en million negere, der bliver til noget.

  Kommentar by XXXXX — 16. november 2016 @ 14:45

 16. Intelligent immigration fra Afrika må være titlen på en græsk komedie. Eller tragedie. Ellers giver det ingen mening at sætte ordene intelligent, immigration og Afrika ind I samme sætning.

  Kommentar by monse — 16. november 2016 @ 14:53

 17. Vestas fyrer 350 i Vestjylland.

  Kristian Jensen siger jo næsten, at de gode danskere kan gå ned på integrationsydelse mens han henter X-antal ikke-arbejdsparate, analfabeter til Danmark.

  Kristian Jensen er lige så falsk og farlig som Jens Rohde.

  Kommentar by k.m. — 16. november 2016 @ 15:02

 18. Gymnasiasten er uden tvivl intelligent, men han har ikke en gnist sund sans, ejheller politisk tæft.

  Medmindre landets dygtigske politiker kan fremtrylle et overraskende comeback, så må der findes en tredie kandidat.

  Kommentar by Bastardo — 16. november 2016 @ 15:32

 19. Man aner efterhånden ikke mere, hvem man skal foragte mest i det danske folketing. Hvor man tidligere kunne orientere sig mod den ryggesløse venstrefløj er personer som Kristian Jensen og Lars Løkke nu også seriøse kandidater.

  Kan man i øvrigt være mere idiotiske end at foreslå “Intelligent Immigration fra Afrika”? Det er i sig selv en selvmodsigelse af samme kategori som når kvajhovederne udtaler at et samfundsproblem skal løses af et “hurtigtarbejdende statsligt udvalg”. Dog med mere langsigtede skadevirkninger.

  Kommentar by Nothingman — 16. november 2016 @ 15:40

 20. Det er i den grad chokerende, at denne moron er så faktaresistent. Stodderen er jo rablende sindssyg, meget værre en min fantasi havde forestillet sig. Få dog lukket den landsskadelige nar inde.
  Han er måske endnu mere farlig end selv stampisterne?
  Ved han ikke, at negrene normalt har en IQ 30-40% lavere end os?
  Hvem skal uddanne disse vidunderfolk?
  Hvis det er donorlandene, der skulle stå for uddannelsen, er det vel moralsk uantageligt at plukke disse individer ud af de underudviklede samfund?
  Jamen, jamen, jamen, jeg er mere end lamslået. Lad os håbe, at Venstre sammen med de radigale må blive smidt ud af FT ved førstkommende valg, og lad det ske meget snart, inden disse moroner får lavet for mange ulykker.

  Kommentar by Holger Madsen — 16. november 2016 @ 15:42

 21. Det lykkedes hedigvis at slippe for Uffe Hallalmand-Jensen som statsminister efter valget i 1998. Mon ikke man kan undgå denne Jensen også.

  Kommentar by barfbag — 16. november 2016 @ 15:44

 22. Kristian “IQ” Jensen har store planer for Danmark. Eller retter: én plan, nemlig Coudenhove-Kalergi-planen. Smadr Europa, massiv indvandring. Raceblanding.
  Hvis han gerne vil have borgerkrig, så har han serveret opskriften sev.

  Kommentar by tilfældig — 16. november 2016 @ 16:28

 23. “selv”

  Kommentar by tilfældig — 16. november 2016 @ 16:33

 24. Det er en fejltolkning af demografien som videnskab.

  En forudsætning for at verdens eksponentielt voksende befolkningstal kan ophøre – før vi skal stå i flere lag på kloden – er at resten af verden gennemgår den demografiske transition, som de højt udviklede lande har udført og som Kina er i gang med at udføre.

  Den demografiske transition = Skiftet fra høj fertilitet og høj dødelighed (især børnedødelighed) til lav fertilitet og lav dødelighed (især børnedødelighed).

  Lægevidenskaben i vesten har udviklet medicin, der især ved vaccination har reduceret dødeligheden (især børnedødeligheden) I HELE VERDEN.

  De mindre udviklede lande har således fået reduceret dødeligheden (især børnedødeligheden), men de har ikke været i stand til at reducere fertiliteten tilsvarende pga forældede forestillinger om, at det er lykken at få mange børn, som også deres religioner befaler dem.

  De ser heller ikke mulighed for anden forsørgelse i alderdommen pga af landenes manglende økonomiske og sociale udvikling pga af et politisk styre baseret på forældede normer fra dengang de fleste – herunder børn – døde alligevel – mange som spædbørn.

  Det er ikke føde, der er problemet ved den voldsomme befolkningstilvækst. Problemet er, at der ikke er produktion og arbejdspladser til at give arbejde til det enorme befolknings overskud, der skabes i de ikke-vestlige lande – bortset fra Kina, som har stoppet befolkningseksplosionen, men hvor befolkningstallet stadig vil vokse i et halvt hundrede år, fordi det tager mange år at bremse en befolkningsvækst.

  Importerer vi befolkningsoverskuddet fra Afrika og Mellemøsten,
  udsætter vi blot problemets løsning, fordi de fortsat vil få for mange børn og nærmere fortsætte med det, FORDI vi forsørger en del af de overflødige, de føder, ved at lade dem indvandre.

  Vores egen økonomi og demografi bliver ødelagt pga af denne indvandring.

  Hvis vi importerer 300 mio til Europa fra Afrika, vil det alligevel ikke afhjælpe deres befolkningsproblem nævneværdigt – det vil relativt være som at tisse i buksene for at få varmen eller som at fjerne nogle få dråber i havet.

  år/ var der på jorden
  1 188 mio
  500 210 mio
  1000 295 mio
  1500 461 mio
  1800 989 mio
  1850 1,3 mia
  1900 1,7 mia
  1950 2,5 mia
  1960 3,0 mia
  1970 3.7 mia
  1990 5,3 mia
  2000 6,1 mia
  2016 7,5 mia
  2050 10 mia
  osv:-)

  Kommentar by A-mad — 16. november 2016 @ 16:59

 25. Jeg vil bakke op om Kristian Jensens ide, på den betingelse at Afrika skal beriges med 5 danske politikere for hver intelligent neger vi slipper ind i Danmark.

  Kommentar by Nothingman — 16. november 2016 @ 17:37

 26. >25 Jeg er ikke sikker på, at vi får tømt bare den røde halvdele af Tinget, selvom vi gennemfører din idé. :-)
  Den gennemsnitlige IQ i Afrika er ikke høj. Til ex.:
  http://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country/so-somalia

  Kommentar by Hertz — 16. november 2016 @ 17:49

 27. Han gøder jorden for et godt job i EU…

  Kommentar by Martin — 16. november 2016 @ 17:58

 28. at foreslå braindrain i Afrika er så dumt, at man må tro manden selv har været udsat for braindrain!

  Kommentar by Jakob — 16. november 2016 @ 18:02

 29. @24 Jeg er i høj grad enig med hvad du skriver. Når de blødende hjerter forklarer Afrikas og Mellemøstens uimodstridelige og, tilsyneladende, universelle ret til ubegrænset lebensraum, og begrunder denne med fortidens “hvide” brøder (jeg kan sagtens se det praktiske med slaver der indfanger sig selv), glemmer de altid den (efter min egen mening) vigtige pointe du nævner. Nemlig at det værste vi har gjort for det kontinent, og de lande, var introduktion af vestlig medicin uden at tage højde for de konsekvenser du beskriver og al den elendighed, for os og dem, der er opstået som resultat.

  Kommentar by Frimod — 16. november 2016 @ 18:05

 30. Ja, det har de jo så heller ikke haft 3 – 4 årtier til at gøre noget effektivt ved i stedet for helt ukritisk og kravløst at importere det halve Abdullihstan og Ongo Bongo-land og omegn – fx. ved at give et passende stort skattefradrag til familier pr. barn op til et vist (!) antal ( i stedet for at bestikke dem til at stemme på sig for deres egne skattepenge (!) ) – efter at de selvsamme partier, der nu piber med den slags hjernedødt og uansvarligt ævl selv havde tilladt P-piller og fri abort lige efter hinanden – for så er det jo slet ikke til at forudse, at der kan opstå sådanne problemer med demografien et par generationer senere, vel? ;-)

  Hvor vil han i øvrigt finde bare nogenlunde kvalificerede indvandrere
  i de lande? Intelligent indvandring?!?!?! Vor herre på lokum for en
  gang uvidende vås, Kristian Jensen.

  Og han er ghm. stadig kronprins i Venstre?!?! Den lalleliberale og dybt naive “hovedet-under-armen og laden-stå-til”-politik og gloriepudsende selvgodhed for fulde gardiner åbenbart igen ved at vinde frem i Venstre, lige når man troede, at de langt om længe var på vej til at blive mere fornuftige og realistiske.

  Kommentar by Bjovulf — 16. november 2016 @ 18:09

 31. Det er da fint, hvis folketallet i Danmark falder, mere jord per indbygger, som i gamle dage, højere levefod til alle. Virksomhederne kan vækste gennem eksportmarkederne og teknisk innovation.

  Kommentar by Zatopek — 16. november 2016 @ 18:15

 32. Det har altid irriteret mig, at nogle kan slippe afsted med bare at sige, at noget er en dansk værdi, mens andre ikke kan. Hvis nogen i den offentlige debat påpeger, at forsvaret for Fædrelandet er en dansk værdi (og mere basalt kan det vel næppe siges), så skal det udpensles ned i allermindste detalje overfor et fjendtligt indstillet publikum. Men siger man, at tolerance er en dansk værdi, så får det lov til at stå for troende. Det første er noget håndgribeligt: Det har fysiske rammer. Det andet er flygtigt og flyvsk og kan faktisk siges om hvad som helst i en hvilken som helst forbindelse. Men det har aldrig været en dansk værdi at tolerere noget, som ikke er dansk, og som vi efterhånden ved ikke kan blive det.

  Et andet irritationsmoment er, at folk som Kristian Jensen kan slippe afsted med med at fyre ekstremistiske kommentarer af uden at skulle begrunde noget af det med henvisning til fakta (det er ekstremistisk udover alle grænser at gøre sig til fortaler for en befolkningsudskiftning). I samtlige lande (SAMTLIGE) ser vi, at afrikansk indvandring kun har været en udgift. Det bekræftes af alle de statistikker, man overhovedet kan komme i nærheden af. Men Kristian Jensen ved bedre, uden at nogen kan få at vide hvorfor. Han holder sine hemmeligheder tæt ind til kroppen, må man sige.

  Bid i øvrigt mærke i, at han spiller den sædvanlige borgerlige trumf: Strammere indvandringsregler, men… Den får vi hvergang – også selvom udtalelsens indhold i virkeligheden handler om det helt modsatte.

  Det gode er, at folk ikke længere er så villige til at hoppe på den som før. Den trumf har været spillet for ofte.

  Kommentar by Arne Torp — 16. november 2016 @ 18:23

 33. Kristian Jensen bliver aldrig statsminister; han Har haft sin chance og han greb den ikke helhjertet.

  Han får den aldrig igen og det skal han heller ikke have.
  Ligesom Hillary- hun havde chancen for 8 år siden! Det er for sent!

  Skide være med ham og hans piphans. Det bliver en anden..

  Kommentar by Hul igennem? — 16. november 2016 @ 18:32

 34. ..Og No yallah no cry..

  Kommentar by Hul igennem? — 16. november 2016 @ 18:33

 35. Som mange er inde på, er Europa tæt befolket, og det gælder selv sammenlignet med Afrika. Men vi kan brødføde os selv og den teknologiske revolution er arbejdskrafts-besparende i en sådan grad, at vi ikke kommer til at mangle arbejdskraft. Hvis vi kunne nedbringe antallet af Europæere til en lille brøkdel af det nuværende antal, ville fordelene være langt i overtal. Vi ville næppe ende med at uddø, idet der stadig er ægte europæere, der får mange børn. Hvad enten fertilitet er kulturbetinget eller arvelig, vil folketallet stige igen eller forhåbentlig stabilisere sig på lavt niveau. Og hvis ikke, kan man om 50 år tage stilling til, om man skal gøre noget politisk med formeringstakten, det kan vi ikke forudsige i dag. Hvad vi kan sige i dag er, at de negre og arabere, vi allerede har, er en umådelig klods om benet. Hvis disse fremmede plus alle ansatte og løsarbejdere i negerbranchen forsvandt pist væk, ville vi ca. 4 millioner tilbageværende danskere stå med en økonomisk gevinst i omegnen af 300 milliarder kr årlig.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 16. november 2016 @ 18:40

 36. Jeg kender ingen danske politikere, der forstår den demografiske katastrofe verden er i gang med. De mangler grundlæggende fantasi.
  Det er enkelt at forstå, hvis man gider at kende befolkningsdata’ene, som er umiddelbart tilgængelige for alle.

  Prøv at forestille dig, at det var en art gorillaer, der var vokset med 4 mia individer på 50 år, som invaderede og plyndrede de omliggende områder og kontinenter, fordi de var blevet for mange på deres oprindelige habitat?

  Hvad ville man så gøre?

  Kommentar by A-mad — 16. november 2016 @ 19:01

 37. Skræmmende . . . det er vist flere millioner år siden af udvandring far Afrika kunne øge intelligensen i Europa !

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 16. november 2016 @ 20:17

 38. Det er patetisk at generationer ulandskalendre har været med til at financiere overbefolkningeni Afrika og dermed invasionen af vesten. Så generationer af børn har igennem julemåneden selv været med til at betale for egen nedslagtning.

  Kommentar by Redneck — 16. november 2016 @ 20:47

 39. https://youtu.be/Uj69XxunTo8

  Kommentar by Hodja — 16. november 2016 @ 21:01

 40. Enenu en griner:
  “Kristian Jensen: Lave fødselsrater i Europa gør det nødvendigt med ‘intelligent immigration’ fra Afrika”

  Det er vel forhåbentlig ikke Muslimer og menneskelig affald og udskud Kristian Jensen taler om.??
  Det vil dog ikke komme bag på mig hvis der er det han vil.
  Venstre er et lorteparti. De er dog ikke alene om at være det.

  Kommentar by Sindsro — 16. november 2016 @ 21:25

 41. Hvorfor kan Kristian ikke finde ud af at invitere dygtige og arbejdsvillige ingeniører, læger, fagmænd, fagkvinder og almindelige arbejdere fra USA og andre vestlige lande? Jeg kender amerikanere, som bor og arbejder i Danmark og elsker at være her! De får arbejde, når de ankommer, og de betaler skat. De behøver ikke 20—25 år på bistand og universitetet.
  Som en del af udviklingsstøtte til 3.verdens lande kan Danmark uddanne dygtige afrikanere, som forpligter sig til at vende tilbage til deres egne lande efter uddannelse, lige meget om de så har fået danske kærestere/partnere og børn, mens de er i Danmark. Indrejsekontrakter/studerendekontrakter skal gøre det klart, at den uddannede skal vende tilbage til eget hjemland sammen med evt. familie.
  Danmark må ikke kapre Afrikas håb. Og Danmark har ikke brug for utilpassede uuddannede afrikanere.

  Kommentar by Cowgirl — 16. november 2016 @ 21:26

 42. Hvis jeg ikke tager fejl, så skyldes klodens opvarmning menneskets aktivitet i form af CO2 udslip. Det siger journalisterne i hvert fald.
  I følge den teori må det være gudernes gave til Europa, at folketallet daler. Jeg var lige inde i en statistik fra 2013. En gennemsnits dansker genererer årligt 6,78 ton CO2, en tilsvarende somalier 0,06 ton.
  Hver gang der kommer en somalier fra Afrika øger Danmark, som middeltal, sit CO2 udslip med 6,78 ton og globalt set med 6,72 ton.
  Øget indvandring fra Afrika samtidig med reduktion af CO2 udslippet, er jo idiotisk, for demografien gør det hele til en illusion.
  http://www.globalis.dk/Statistik/CO2-udslip-per-indb

  Kommentar by Menig 442 — 16. november 2016 @ 21:28

 43. Kristian”IQ” Jensen er et svin og en forræder af Danmark og det danske folk.

  Kommentar by tilfældig — 16. november 2016 @ 22:08

 44. Bare rolig. Kristian Jensen bliver aldrig statsminister, det skal hans egne nok sørge for, de er jo ikke blinde for, at han ikke er kvik nok. Problemet er, at der ikke er nogen oplagt efterfølger til Lars Løkke Rasmussen, og det meddelte Hjort jo allerede højt og tydeligt under “tøjkrisen”. Løkke har aldrig kunnet lide Jensen, han bryder sig nemlig ikke om de smiskende typer.

  Kristian Jensen er en af Fogh Rasmussens alvorlige bommerter, en ubehagelig arv som det er vanskeligt at blive af med, fordi der ikke er iøjnefaldende og erfarne talenter at vælge i stedet, og han selv synes blind for de manglende evner.

  Tænk over det, når i rakker Løkke ned. Han kan være det bedste bud, vi trods alt får på en statsminister indenfor de næste år, og måske har han slået en handel af med tyskerne, så at vi ikke smides ud af Europol. Da Angela Merkel nok ikke holder så længe, kan det være, at det snart bliver nemmere at få gjort noget ved konventionerne, og at han kalkulerer med det.

  Kommentar by denonde — 16. november 2016 @ 22:15

 45. Bankassistenten der blev udenrigsminister. Det er bare for sølle det segment der klæber på hoppeborgene.

  Kommentar by Jette — 16. november 2016 @ 22:47

 46. Det er da fordi de går rundt og snakker om den slags på EU-ministermøderne, at migrantstrømmen fra Afrika ikke bliver stoppet. De ØNSKER den. De har store planer med os!!

  Kommentar by Wagnerian — 16. november 2016 @ 22:58

 47. Vi kunne i øvrigt begynde med at invitere de stakkels Afrikaanere og hvide i Sydafrika herop. Intelligente, flittige, arbejdssomme.
  Kender selv en Afrikaaner for hvem det er lykkedes at slippe gennem nåleøjet og bor i Danmark. Han fortalte hvor vanvittig svært det er for dem at slippe ud af det Sydafrika, hvor de nu udsættes for slow-motion folkemord fra de sortes side.

  Kommentar by Wagnerian — 16. november 2016 @ 23:05

 48. Helmuth Nyborg kan fortælle, hvorfor Afrika er det sidste sted i verden man skal lede efter intelligente indvandrere.

  Kommentar by Balle-Lars — 16. november 2016 @ 23:09

 49. Sammenligningen mellem Mandela og Breivik er een på et punkt.

  De er begge terorister, men så hører ligheden også op:
  Mandela havde folket med sig, og det havde Breivik ikke.
  Derfor:
  Mandela er en folkehelt. !!
  Breivik er en Spjældkandidat. !!

  Havde Breivik folket med sig og Mandela ikke, Tja så havde det været selvfølgelig været omvendt. :) :)

  Kommentar by Sindsro — 16. november 2016 @ 23:59

 50. Befolkningsfald er jo det absolut bedste der kan ske for folket, med mere vild natur og bedre miljø. Det vil på alle måder gøre landet smukkere. Men for statskapitalisten er det jo ikke godt, for ham er flere hænder lig mer kapital til staten. For ham skal byerne vokse uendeligt, sammen med befolkningen, sådan at mere og mere bliver produseret, og statskapitalen vokser ud i det uendelige.

  Det er samtidig forklaringen på, hvor ikke engang Kina magter at reducere befolkningen via etbarnspolitik. Der er simpelthen ikke magt i det.

  Kommentar by AN — 17. november 2016 @ 00:14

 51. Mon ikke konfirmanden fra Herning bare har set skriften på væggen, og at hans tid i dansk politik snart er slut.

  Derfor skal dette nok ses som en jobansøgning efter et godt betalt pamperjob i negerindustrien!

  Kommentar by TH — 17. november 2016 @ 00:53

 52. Hvis næste valg går godt for Dansk Samling og Danskernes Parti, Vil vi måske med understregning af måske, se et forandret fjolseting.
  Folk har det med at blive bundkorrupte og egoistiske, når de får en taburet: DF ingen undtagelse.

  Kommentar by Nielsen — 17. november 2016 @ 01:27

 53. Svarede han kina og Østeuropa kunne jeg måske forstå det,…..men bortset fra det vil han åbenbart dræne U-landende for Deres fremtidige reccurce. Idiotisk ide fra manden. Venstre har en del idioter, som Uffe Elle Bellemann, og statsministeren er heller ikke noget særligt værd, men trods alt bedre end de nuværende Sosser- og hellere ham en De Radigale og alternativet

  Kommentar by Michael Unna — 17. november 2016 @ 09:19

 54. Husk det simple faktum. Da Columbus landede i Amerika var indianerne prisgivet. Indvandrerne fra Europa havde ildvåben, der var indianernes våben overlegne. Hvis indianerne havde haft overlegne våben, havde der ikke kun været 2% indianere i USA i dag og verden ville have set anderles ud!:-)

  Kommentar by A-mad — 17. november 2016 @ 10:51

 55. Man kunne også vælge at se det positive i Kristian Jensens udmelding: Tager vi kun de intelligente negre vil indvandringen alt andet lige blive væsentligt MINDRE end den er i dag…. vi snakker måske 500 kloge negre om året?

  Kommentar by redneck — 17. november 2016 @ 11:12

 56. -> 55. redneck.
  500 kloge? Hvor har du det høje tal fra?
  Her mangler kun at du også vil påstå at det negere der har tænkt sig at bidrage til samfundet?
  Det kan da kun være Kristian Jensen der bilder sig ind at de kan bruges hjemme på hans plantage!

  Kommentar by Birger Jensen — 17. november 2016 @ 11:47

 57. 0 perkere her.

  Kommentar by Hul igennem? — 17. november 2016 @ 12:21

 58. Christian Jensen er et sindssygt kommunistsvin.

  Kommentar by Nielsen — 18. november 2016 @ 09:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper