15. november 2016

MSM hetzer Breitbart: SDU-adjunkt – “Det er lige før, at Ku Klux Klan flytter med ind i Det Hvide Hus.”

En skurk der lanceres som dum, må nødvendigvis have en mere intelligent bagmand. Da medierne kørte rutinen mod George W. Bush, hed den onde mand Karl Rove. Han var den ‘grå eminence’, ‘Bushs hjerne’. Trumps kampagnechef hedder Kellyanne Conway, og kan alene i kraft af sit køn ikke bruges – en sidehistorie er som bekendt at Trump er sexist. Trump har netop udnævnt Steve Bannon som politisk rådgiver. Han er tidligere redaktør for Breitbart, og opfylder bedre rollen.

(Steve Bannon, politisk rådgiver for Trump, tidligere Breitbart; Collage: Daily Beast)

Steve Bannon er uddannet på Georgetown og Harvard, og har en stor karriere bag sig i det private erhvervsliv. Den slags er dog irrelevant for medierne, der finder det mere interessant at manden er hvid, og quelle surprise forhadt af hans modstandere. Historien om Bannons udnævnelse fik massiv dækning i de danske medier, og jeg har valgt to eksempler. Et indslag fra Nyhederne på Radio24syv, og en artikel i Jyllands-Posten, dvs., to medier som venstrefløjen mener er borgerlige.

Radio24syv fortæller i Nyhederne, at Steve Bannon er ‘højreradikal’, og lader så (den borgerlige) USA-ekspert Mads Fuglede aflire den yderste venstrefløjs ideologisk drevne etiketter. Man vil aldrig høre en USA-ekspert henvise til unavngiven kritik af Obama eller Hillary. Aldrig.

Vært: Donald Trump har udnævnt den højreradikale Steve Bannon, som sin chefstrateg og seniorrådgiver i sin kommende regering. Bannon var leder af Trumps kampagnestab, og formand for bestyrelsen for det højreorienterede medier Breitbart News. USA-analytiker Mads Fuglede siger om Bannon.

Mads Fuglede, USA-ekspert: Han bliver betragtet som en meget kontroversiel figur, som befinder sig, hvis man spørger hans modstandere, i grænselandet mellem klassiske racistiske grupper, og nogle der sådan har redefineret sig selv, de er for kloge til at rende rundt i hvide dragter og brænde kors af.

Jyllands-Posten opridser på samme måde den yderste venstrefløjs beskyldninger, og associerer eksempelvis Bannon med antisemitisme. Bizart på flere flere planer, og det må jo egentligt være nok, at henvise til det simple faktum at Andrew Breitbart, manden bag Breitbart, selv er jøde. Den slags trivialiteter lader dog til at forstyrre SDU-adjunkt Anne Mørk, der ligefrem kobler Bannon med Ku Klux Klan.

Fra Jyllands-Posten – USA-ekspert om chefstrateg: ‘Det er lige før, at Ku Klux Klan flytter med ind i Det Hvide Hus’.

“‘Ansættelsen af Steve Bannon som politisk rådgiver i Det Hvide Hus er præcis det samme som at ansætte David Duke (tidligere Ku Klux Klan-leder, red.). Lad venligst være med at normalisere det.’

‘Med en hvid nationalist som seniorrådgiver, ignorerer Trump ikke blot indvirkningen af sin retorik – han gyder aktivt frygt i landet.’

Sådan lyder nogle af mange chokerede og forargede Twitter-reaktioner… Adjunkt ved SDU’s Center for Amerikanske Studier Anne Mørk siger, at valget af Steve Bannon gør ondt på Det Republikanske Parti.

‘… Han ligger på den absolutte højrefløj i USA og er berygtet for racisme og antisemitiske. Det er lige før, at Ku Klux Klan flytter med ind i Det Hvide Hus.’

Hun fortsætter:

‘Det Republikanske Parti er ekstremt splittet. … For dem er det et kæmpe problem, at den mest magtfulde mand i Det Hvide Hus er hvid nationalist. …’

‘… ansættelsen af Bannon sender et klart signal om, hvor Trump står rent racemæssigt.’

Donald Trump blev under valgkampen beskyldt for at være lidt for tæt på såkaldte ‘white supremacy’-grupper, og Ku Klux Klan anbefalede eksempelvis et kryds ved Trump – noget som den nu valgte præsident først tog afstand fra efter voldsomt pres.”

(Hillary Clinton og hendes mentor Robert Byrd, tidligere distriktleder i Ku Klux Klan)

Opdate. Det stopper aldrig.

(EB.dk, 15. november 2016: Nynazister jubler: ‘Måske The Donald er den ægte vare’)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78004/trackback

41 Comments »

 1. Ja hvad skal man sige ?
  Boller fra Kohberg eller fucked up country

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 15. november 2016 @ 03:05

 2. Mads Fuglede er borgerlig på samme måde som Lars Barfoed, Connie Hedegaard, Hans Jørgen Bonnichsen, Uffe Ellemann-Jensen og Stine Bosse dvs. slet ikke!

  Kommentar by Sigwar — 15. november 2016 @ 04:35

 3. Ligesom medierne og journalisterne bringer folkene fra læreanstalterne sig i miskredit med deres udtalelser, der er det rene nonsens. RIP presse og læreanstaltsfolk. Ingen burde tage jer alvorligt mere.

  Kommentar by barfbag — 15. november 2016 @ 04:43

 4. “Hvid nationalist!”
  Utroligt som man skal høre om “hvide” og “brune” og “sorte” i disse dage.
  Før i tiden i Danmark talte man slet ikke i de kategorier. Men som jeg forudså for en del år siden: Jo mere multietnisk et land bliver jo mere racetænkning kommer der -Og det er venstrefløjen der er fuldstændig besat af race- og køns- og minoritetstænkning.
  Det er dem der har introduceret racismen i Danmark. Og nu synger vi alle med. Fra nu af spiller race en rolle -Også i Danmark, jeg tror ikke det lader sig rulle tilbage, sådan er det bare, og det er først og fremmest venstrefløjens egen skyld. Men OK, hvis det skal være sådan, så LAD det være sådan…som de hvide i USA sagde denne gang, og stemte som én blok. Så…velkommen til Amerika, også hos os!

  Trumps sejr er ellers i virkeligheden et mirakel. I en tid hvor den herskede klasse er som besat af køn og race, seksualitet, primitive deterministiske måder at anskue mennesker på, er Trumps valgsejr en sejr for i det mindste forsøget på at hæve sig op over alt dette, og tale om reel politik.

  Obama spillede race-kortet, Hillary Clinton spillede kvindekortet, Trump spillede simpelthen Trumpf-kortet:-)

  Kommentar by Wagnerian — 15. november 2016 @ 04:46

 5. Mads Fuglede, det eneste den mand (og utallige andre såkaldte USA eksperter,) er eksperter i, er at tage fejl i alt hvad de siger.

  Kommentar by Lightmann — 15. november 2016 @ 05:51

 6. Steve Bannon som chef-strateg, hvor er det fantastisk! Trump skuffer ikke. Det må betyde at det er en ægte velgennemtænkt konservativ revolution vi står overfor. Vi kan godt have store forventninger: En ægte forståelse af Islam som en fjende i sig selv i kraft af sin iboende natur, et fornuftigt forhold til Rusland, mens Merkel og de “gamle” europæiske politikere holdes ude i en kølig udstrakt hånd!

  Det er virkelig fantastisk dejligt at se chokket og forargelsen og ikke mindst MAGTESLØSHEDEN, der ingen ende tager, I MSM og hos eksperterne.

  Kommentar by Wagnerian — 15. november 2016 @ 06:23

 7. https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Byrd
  However, when running for the United States House of Representatives in 1952, he announced “After about a year, I became disinterested, quit paying my dues, and dropped my membership in the organization. During the nine years that have followed, I have never been interested in the Klan.” De to brevudsnit der følger på linket viser dog KKK-visionen ikke er borte hverken i år 1944 eller 1946, pb.
  He said he had joined the Klan because he felt it offered excitement and was anti-communist.[13]
  …In 1997, Byrd told an interviewer he would encourage young people to become involved in politics but also warned, “Be sure you avoid the Ku Klux Klan. Don’t get that albatross around your neck. Once you’ve made that mistake, you inhibit your operations in the political arena.”[22] In his last autobiography, Byrd explained that he was a KKK member because he “was sorely afflicted with tunnel vision — a jejune and immature outlook — seeing only what I wanted to see because I thought the Klan could provide an outlet for my talents and ambitions.”[23] Byrd also said, in 2005, “I know now I was wrong. Intolerance had no place in America. I apologized a thousand times … and I don’t mind apologizing over and over again. I can’t erase what happened.”[13]…

  Kommentar by Peter Buch — 15. november 2016 @ 06:34

 8. MSM fortsætter propagandaen med uformindsket styrke.

  Poul Erik Skrammelsen/TV2 fokuserede i går på Trump-tilhængerne.

  Der var nogle der havde malet et hagekors et sted, og så en eller anden knold der gik rundt på et gymnasium med et Trump skilt og råbte white power.

  Alle de voldelige overfald som Hillary tilhængerne har begået interesserer ikke TV2 og hr. Skrammel.

  Kommentar by M.P. — 15. november 2016 @ 06:42

 9. MSM forstår stadig ikke, at de har mistet deres betydning… De råber rascist-nazist-fascist…. Og det eneste vi hører er blaa blaaa blaaaa…….

  Kommentar by ny kommentator — 15. november 2016 @ 06:57

 10. Om Trump er sexist ved jeg ikke nok om, det må tiden vise. Valget af kampagnechefen, som i øvrigt har gjort det rigtig godt, viser, at ligefrem kønsdiskriminerende er Trump nok ikke.

  Så mon ikke Kellyanne Conway også er rådgiver for Trump efter indsættelsen til januar? Han har jo, som alle andre, brug for kvindernes opbakning også.

  Kongekommentarer fra Sigwar, Barfbag og Lightmann.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. november 2016 @ 07:00

 11. Andrew Breitbart døde af “pludselig sygdom” få dage før han ville afsløre nyt om Barry Soetoro, negerhøvdingen, som endnu ikke har kunnet fremvise bevis på at han er født i US.

  Kommentar by Nielsen — 15. november 2016 @ 07:50

 12. MSM har ikke fattet det og vil nok aldrig fatte det!

  De er igang med at gøre sig selv totalt irrelevante med deres vedholdende utopiske og urealistiske opfattelse af virkeligheden og hvordan vi andre skal tænke og mene om det.

  Kommentar by Per747 — 15. november 2016 @ 08:01

 13. Hvor var forargelsen da Hillary hyldede sin mentor KKK lederen Robert Byrd? Se denne: https://www.youtube.com/watch?v=7YMJI0A0978

  Kommentar by synopsis-olsen — 15. november 2016 @ 09:17

 14. Den eneste trøst er, at det er urkomisk. I et anfald af selvindsigt sammenlignede Mads Fuglede sig forleden med Komiske Ali, da valget af Trump var en realitet.

  Utroligt at de stadig smider om sig med deres ‘hadetrumfer’, som har vist sig slet ikke at virke, fordi de kun er trumf for de dumme.

  Zenia Stampe er løgne-dronningen. Trump er jødehader!, skreg hun, samme dag som Israels premierminister senere på dagen bekræftede, at han skulle mødes straks med Donald Trump, hvis valg han sagde, var en stor glæde for ham og Israel. I valgkampen sagde Trump “When I become president, the days of treating Israel like a second-class citizen will end on day one”. Trumps yndlingsdatter er i øvrigt med faderens fulde ‘velsignelse’ konverteret til jødedommen og gift med en jøde.

  Hvilken planet befinder Zenia Stampe sig på?

  Trumps udnævnelse af jøden Steve Bannon som chef-strateg, fik medierne og deres “eksperter” til at anklage Bannon for ‘notorisk’ at være antisemit. De bliver mere og mere komiske.

  Som jeg skrev et andet sted om CNN: “Hvis jeg var CNN-ejer Ted Turner, ville jeg fyre alle journalisterne med dags varsel og ansætte nogle yngre med indsigt i den virkelige virkelighed.

  Jeg synes de danske medier og især DR og TV2 skulle gøre det samme!

  Og alle universiternes “eksperter” – herunder Mads Fuglede – som i årevis på løbende bånd har kolporteret løgne i forskningsrapporter og som tv’s ‘tordenskjolds soldater’, burde efter min mening også fyres med dags varsel.

  Kommentar by A-mad — 15. november 2016 @ 09:21

 15. Donald jr. har jo udtalt, at David Duke burde have en kugle for panden, men det betragtes sikkert af “flere”, “mange” og “kritikere” som en halvhjertet og utilstrækkelig afstandtagen.

  Kommentar by Nils — 15. november 2016 @ 10:49

 16. Saavidt det er fastslaaet saa vandt Trump valgkampen,saa skulle han vist, med en vis ret ikke ogsaa have lov til at danne sin egen administration ,sore loosers

  Kommentar by Dunk — 15. november 2016 @ 10:50

 17. Tak for noget lødig information. Medierne er godt nok ikke deres mediestøtte værd.

  Kommentar by Phil — 15. november 2016 @ 11:14

 18. Hvorfor skal vi læse her i 14., at Steve Bannon er jøde? Det er fint nok at afvise tossernes anklage mod Trump for at være antisemit, men man bør selv bevare et vist niveau af saglighed.

  Wikipedia:
  “Stephen Kevin Bannon was born on November 27, 1953 in Norfolk, Virginia into a working-class, Irish Catholic, pro-Kennedy, pro-union family of Democrats”

  Kommentar by Gunnar Biering — 15. november 2016 @ 12:07

 19. – Gunnar

  Andrew Breitbart var jøde, ikke Bannon.

  Kommentar by Kim Møller — 15. november 2016 @ 14:01

 20. OK, 18. Gunnar Biering. Jeg så det påstået et sted, men fulgte ikke linket. Det ville jo gøre parodien perfekt:-)

  Som skrevet står: “det må jo egentligt være nok, at henvise til det simple faktum at Andrew Breitbart, manden bag Breitbart, selv er jøde”? Og så det jeg nævnte om Trump i mit indlæg no.14.

  Jeg tror jødernes og Israels sikkerhed har udsigt til at blive stærkt forbedret med Trump som præsident. Han er mere afvisende overfor islamiseringen. Modsat Clinton, som er økonomisk støttet af rige, mellemøstlige fundamentalistiske muslimer.

  Jeg tror f.eks Hamas i Gaza-striben ville have foretrukket Clinton?

  Kommentar by A-mad — 15. november 2016 @ 14:09

 21. >20. Her er vi enige. Det er jo interessant, at Trump har mange jødiske forbindelser, samtidig med, at han er stærkt kritisk overfor muslimsk masseindvandring. Det er jo ikke det typiske europæiske billede – her er jøderne, ligesom bøsserne, i mange tilfælde næsten suicidalt positive overfor muslimsk masseindvandring.

  Kommentar by Gunnar Biering — 15. november 2016 @ 14:16

 22. Netop Gunnar, det er bizart som danske journalister dyrker Israel over deres eget land, når nu selv samme zionister i høj grad står bag masseinvandringen, tag nu for eksempel George Soros.

  Kommentar by Nimble Navigator — 15. november 2016 @ 14:35

 23. Edit: Journalister = Nationalister

  Kommentar by Nimble Navigator — 15. november 2016 @ 14:36

 24. Hos Breitbart var det ikke kun Breitbart der var Jøde. Der var mange på rollelisten på betydelige poster som i alle andre medier – læst i en tråd på et Breitbart forum.

  Men lad os se det i øjnene, sandheden er antisemitisk, og det er de fleste af de systemforbedringer vi og Trump efterlyser også. Trump har sagt han vil have en ny undersøgelse af 9/11, og nægter at være uvenner med Rusland og Assad. Han er imod internationale “bankers”. Alle disse ting bliver specifikt erklæret “antisemitisk” i de jødiske medier, hvor hvert et ord fra en betydningsfuld person dissekeres og vejes på en guldskål og bliver bedømt på værdien for Israels folk. (Jewish Forward, Algemeiner, til tider Jerusalem Post og mange andre.

  Kommentar by Balder — 15. november 2016 @ 17:27

 25. Ja, sandheden er anti-semittisk, det er ærgeligt men sådan er det. Danske nationalister køber sig aflad ved at være stærkt pro-zionistiske, så føler de sig vel ikke så slemme i forhold til massemediernes propaganda.

  Kommentar by Nimble Navigator — 15. november 2016 @ 17:49

 26. http://www.bt.dk/udland/usaedvanlig-alliance-dannet-usas-joeder-og-muslimer-forener-sig-efter-trump-sejr

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 15. november 2016 @ 17:50

 27. Jeg har svært ved at se at historien om at Trump er dum, vil bide. Manden blev politiker for 1½ år siden, har aldrig været valgt til et embede før. Og…vandt lige Vestens politiske jackpot, efter en kampagne hvor han konstant var eet træk foran MEGET erfarne og MEGET resourcerige modstandere. Skør måske. Dum?? Nej, det tror jeg ingen egenligt tror han er, modsat Bush junior.

  Kommentar by Moran ya Simba — 15. november 2016 @ 21:48

 28. >27. Jeg er meget enig. Som jeg skrev i sidste uge:

  Trumps opførsel under den lange valgkampagne har ofte forekommet useriøs, nogle gange skandaløs. Jeg antager, at han blot har benyttet sin store erfaring fra de reality-shows, hvor han har haft betydelig succes, til at brænde igennem til de jævne vælgere.

  Men det er blot form, det afgørende er indholdet. Trump har faktisk haft et politisk budskab. Det helt afgørende er, at han vil standse masseindvandringen fra den 3. verden, som er i færd med at forandre USA – og resten af Vesten – til ukendelighed. Desuden vil han prøve at genskabe de almindelige industrijobs, som er tabt til især Kina, efter at der blev åbnet for fri handel med dette land, uden at Kinas økonomi fungerer på samme markedsvilkår som de vestlige økonomier. I Kina bestemmer regeringen, dvs kommunistpartiet, over valutakurs, renter og alt andet, der passer den. Så vi spiller ikke på ”a level field”, som englænderne siger.

  Det er vel forventeligt, at især disse to budskaber er blevet vel modtaget af mange vælgere, især jævne hvide, men også alle andre, der er bekymret over ”the browning of America” og den store arbejdsløshed.

  Kommentar by Gunnar Biering — 15. november 2016 @ 22:34

 29. @ synopsis-olsen — 15. november 2016 @ 09:17
  Forargelsen var der ikke fordi han blev klogere med alderen og ikke har haft noget at gøre med KKK siden 1952.Dumheder begået i de tidlige naive ungdomsår skal vel ikke stemple en for altid.
  ” Byrd explained that he was a KKK member because he “was sorely afflicted with tunnel vision — a jejune and immature outlook — seeing only what I wanted to see because I thought the Klan could provide an outlet for my talents and ambitions.”[23] Byrd also said, in 2005, “I know now I was wrong. Intolerance had no place in America. I apologized a thousand times … and I don’t mind apologizing over and over again. I can’t erase what happened”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Byrd#Ku_Klux_Klan

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. november 2016 @ 01:17

 30. Hvis Trump står for meget i vejen for Rothchild og hans væbner Rockefeller, bliver han ryddet af vejen, som Kennedy m.fl. blev.

  Kommentar by Nielsen — 16. november 2016 @ 03:50

 31. Flere af mine arbejdskollegaer taler om dette Rothchild fænomen og jeg har prøvet at sætte mig ind i det via www men syntes stadig at det er lidt for langhåret.
  Kan du evt. belyse det nærmere ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. november 2016 @ 05:03

 32. MSM / Løgnepressen er og bliver en løgnepresse.

  Vi hverken kan eller skal forvente noget andet end løgne og politisk motiverede tilsvininger af alle ikke-venstreorienterede fra løgnemedierne.

  Løgnemedierne vil til enhver tid påstå som en selvfølgelighed at himlen er grøn og græsset er blåt, hvis det passer ind i deres politiske propagandamission.

  Steve Bannon er en dygtig og hæderlig mand. MSM har ingen dokumentation for andet. MSM lyver som sædvanligt mens de kæmper desperat for at forsøge at lave et karaktermod på ham. Hvor er de beskidte MSM patetiske.

  Godt man ikke betaler én eneste øre frivilligt til disse beskidte løgnemedier. Ingen TV-pakker. Ingen licenser. Ingen abonnementer på deres beskidte medier.

  Boycot de beskidte mainstream løgne medier alle steder hvor du kan komme til det.

  Kommentar by Holger — 16. november 2016 @ 09:53

 33. -> 28.Gunnar Biering. God analyse, enig.
  Jeg har lidt medieerfaring – især tv – fra flere lande og jeg ser Donald Trumps mediestrategi, som nok den eneste, der kunne få ham til at trænge igennem ‘muren’ – de dominerende TV-netværk i USA – der holdt ham ude. De dominerende TV-netværk propaganderede ensidigt for Hillary Clinton i deres nyhedsdækning.

  Reelt er Tump som outsider og underdog uden de store likvide økonomiske midler, der skal til for at slå igennem ved selv at finansiere en effektiv tv-reklamekampagne. Så et sted at Clinton brugte fem gange så mange penge på tv-reklamer som Trump.

  Desuden havde Clinton en enorm ‘hjemmebane fordel’ fordi de dominerende TV-netværk i USA ensidigt og massivt propaganderede for hende med alle de beskidte tv-tricks, der har en enorm effekt på tv. Kun Fox TV var en lille modvægt mod de dominerende TV-netværks pro Hillary propaganda tv-tricks.

  Vi kender det omend i mindre skala fra mediehistorien herhjemme. I sin tid var der et mediebillede med DR som monopol TV-og radio medie, da Simon Spies brugte en lignende reklamestrategi til at blive omtalt til gavn for sit rejseimperium. Han brugte tabloid-aviserne og uge- og billedbladene.

  Min yndlings Spies PR-stunt var dengang han – udover sig selv sin ‘morgenbolle-dame’ – købte en ekstra biografbillet til sin stok. Den minimale ekstra udgift i forbindelse med en biograftur gav ham gratis omtale i medierne, der i vore dage formodentlig ville have koste adskillige millioner, hvis han selv skulle have indrykket annoncer og selv betalt for spaltepladsen!

  Uden de snedigt udtænkte provokationer – som der sikkert har været et særdeles mediekyndigt team bag, der har været med til at udtænke dem – tror jeg aldrig Donald Trump, så meget som var blevet Republikanernes præsidentkandidat og endnu mindre præsident!

  Efterhånden under præsident valgkampen blev det sådan, tror jeg, at selv de dominerende TV-netværk var nødt til at sende mange minutter fra hans valgmøder og give hans syrede politiske budskaber grundig omtale, FORDI, HVIS DE IKKE GJORDE DET, VILLE DE MISTE FLERTALLET AF DERES SEERE TIL FOX TV OG INTERNET MEDIER OG BLOGS OG DET VILLE TOTALT ØDELÆGGE ØKONOMI. De er i forvejen ved at tabe til Google, Netflix og andre online tjenester bl.a fordi folk ikke længere vil sidde og se bestemte programmer til bestemte tider, som er broadcast tv konceptet/teknologien.

  Måske vil vi engang forstå, at Broadcast TV døde (sammen med Clinton-Obama dynastiet) den 8. november 2016?

  Kommentar by A-mad — 16. november 2016 @ 11:57

 34. Spændende at se om det lykkes for medierne at karaktermyrde Steve Bannon?

  Venstrefløjen både i USA og herhjemme er nu max blodtørstige, måske fordi de har set skriften på væggen (der står Marine le Pen Frankrigs præsident 7. Maj 2017!).

  Trump og Bannon har påfaldene stor opbakning af jøder f.eks Israels ministerpræsident Benjamin Netanyahu og jøder, der kender Bannon i USA f.eks

  “Pamela Geller, Breitbart News: As a Jew, I Stand with Steve Bannon
  By Pamela Geller – on November 15, 2016

  The left is bankrupt, morally and literally. The Democrats are out of power — completely. The House, the Senate, the Oval — Republican. Last Tuesday, Republicans made historic gains in the nation’s state legislatures. (…)

  The enemedia has one task now and one task only. It’s the one and only thing they are good at. Lie, defame, destroy — and it’s Trump and his people in their sights. Create fear and loathing fueled by false narrative. But we are onto those jackals. My colleagues and I are on the wall and will take this fight to them(…)

  Donald Trump has named Steven K. Bannon his senior counselor and chief strategist, and now the lies, smears, and defamation of Bannon have begun. I know well how this process works. It’s evil. As the enemedia bombards us with claims that Bannon is a white supremacist and an anti-Semite, I am, as a Jew and a proud Zionist, honored to stand up for Steve Bannon.

  I am fortunate to say that I have known and worked with Steve Bannon (…) As long as I have known Steve, he has been an unabashed supporter of Israel, and of those of us who fight against Jew-hatred and racism. Unequivocally(…)

  Trump must hold firm. He has been on the receiving end of the most vicious smears and libels. That’s why my money is on him. He won’t take the bait.”

  http://pamelageller.com/2016/11/truth-steve-bannon.html/

  Kommentar by A-mad — 16. november 2016 @ 12:44

 35. 29) Helt enig i at man ikke skal ‘forfølge’ ungdommens dårskaber. Dog virker det helt ude af proportion at man beskylder Trump for at være KKK sympatisør blot fordi nogle fra den ækle organisation støtter ham. I samme ombæring kunne man have gjort opmærksom på et rally, hvor Trump får øje på en KKK mand og tålmodigt nedstirrer ham indtil denne forlader salen. Det var en klar afstandtagen.

  Kommentar by synopsis-olsen — 16. november 2016 @ 12:48

 36. >31
  Start med at læse The Creature From Jekyll Island

  Kommentar by Nielsen — 17. november 2016 @ 02:11

 37. @ synopsis-olsen — 16. november 2016 @ 12:48
  Nu støder man jo ofte herinde på udtrykket “his man tier samtykker man”
  Så dette udokumenterede rally du hentyder til hvor denne ordløse nedstirring skulle ha´ fundet sted er ikke bevis for noget som helst.
  Der er heller ikke i denne tråd nogen der kommenterer på mit indlæg #26 der via BT fra det Israelsk nyhedsmedie Haaretz beretter om at hatecrimes mod både jøder og muslimer i løbet af en uge siden valget er steget markant
  http://www.bt.dk/udland/usaedvanlig-alliance-dannet-usas-joeder-og-muslimer-forener-sig-efter-trump-sejr

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 17. november 2016 @ 02:30

 38. @ Nielsen — 17. november 2016 @ 02:11
  respekt har lige set G.Edward Griffins foredrag på utube
  https://www.youtube.com/watch?v=lu_VqX6J93k
  Så måske er det ikke så langhåret som jeg i første omgang antog

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 17. november 2016 @ 03:04

 39. Men Nielsen du er vel så klar over at for at dække over dette blev kommunismen og da dette fald samment islam brugt som røgslør

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 17. november 2016 @ 04:01

 40. https://www.youtube.com/watch?v=Dba9OY0QatU

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 17. november 2016 @ 04:32

 41. 37) Er dette bevis nok?
  https://www.youtube.com/watch?v=v11nceoFJRg

  De mange tusinde tilhørere var absolut heller ikke glade for KKK mandens tilstedeværelse.

  Kommentar by synopsis-olsen — 17. november 2016 @ 10:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper