18. november 2016

Venstreradikal om sit forsvar for Hizb-ut-tahrir: “Jeg tror Hizb-ut-tahrir har et mål, der ligner mit mål.”

Forrige søndag demonstrerede For frihed foran Korsgadehallen på Nørrebro, der samtidig var vært for Hizb-ut-tahrirs årlige møde. Parolen i år var ‘Forbud og tvang – Den politiske kurs over for Islam i Europa’, og hallen var som altid fyldt med Kalifat-tilhængere. Kønsopdelt, naturligvis.

(Lisbeth Bryhl konfronterer demonstration mod Hizb-ut-tahrir, Korsgade, 6. november 2016)

Blandt den lille flok der demonstrerede mod For frihed, var – udover hasteindkaldte anti-pegida’ere, Lisbeth Bryhl. Tidligere driftsansvarlig i Folkets Hus, nuværende kulturmedarbejder i Støberiet på Blågårdsplads, og således en integreret del af det venstreradikale miljø på Nørrebro. For år tilbage var hun en del af kampen for Ungdomshuset på Jagtvej, men er bedst kendt som talsmand for DKP-forgreningen ‘Forældre mod Politibrutalitet’.

Lisbeth Bryhl blev dagen efter interviewet til Radio24syv. Man siger normalt, at argumenter virker bedre end vold, men ret beset så havde hun set bedre ud hvis hun for rullende kamera, var blevet båret skrigende væk af betjente efter at have angrebet For frihed-demonstranter med et kilo økologiske porrer. I interviewet forklarer hun Radio24syvs Kristoffer Eriksen og Kaare Svejstrup, at Hizb-ut-tahrir i modsætning til For frihed ikke undertrykker nogen, ikke er problematisk for fællesskabet på Nørrebro, og i øvrigt har et mål, der ligner hendes.

Det er svært at forene marxistisk ortodoksi med afgrundsdyb kulturnihilisme, men Lisbeth Bryhl gør et helhjertet forsøg. Hizb-ut-tahrir betyder ‘Frihedspartiet’, og hun mener i ramme alvor at Koran-baserede friheder er bedre for end For friheds danske udgave. Sorte Jihad-flag med den islamiske trosbekendelse, er bedre end Dannebrog med provokerende hvide kors. Det 18-20 minutter lange interview kan høres i sin helhed her.

Radio24syv, vært: … du skrev efterfølgende at Pegida ikke er velkomne på Nørrebro. Hvorfor er de ikke det?

Lisbeth Bryhl, Kulturmedarbejer: Når jeg skriver sådan som jeg gør, så er det ligesom et modsvar til alle de andre jeg ser, mene og skrive noget på Facebook om hvad det er der foregår. Altså, jeg vil gerne prøve at forklare hvad det er for et scenarie jeg ser, da jeg lander dernede. Det jeg ser, det er en gruppe af mennesker som står med deres danske flag, de fylder rimeligt, selvom de ikke er særligt mange, så fylder de meget med deres budskab. De har skilte med og så videre. … Det er her der bor rigtig mange muslimske familier, folk på lavindkomst og så videre. Og det synes jeg er en del af hele scenariet, for at forstå det. Når jeg så står der og afventer hvad der sker, kigger på det, i rigtig lang tid, til jeg også fortæller dem hvad jeg synes – at de skal gå hjem. De de er kommet med, har ingen gang på jord. … og så er der mine naboer, der går frem og tilbage, eller stiller sig op og lytter på en retorik som er meget hadefuld, synes jeg. Altså, det er selvtægt, det er borgerkrig, det er muslimer, det er nej tak til religion, i hvert fald Islam og så videre, og jeg bryder mig ikke om det.

Radio24syv: Man kan også sige, at det jo er en lovlig demonstration. De er utilfredse med Hizb-ut-tahrir, det kan man næsten ikke fortænke dem i, og så stor de og demonstrere med skilte, siger du. Med nogle dannebrogsflag, og nogle meninger, som de helt lovligt har. Hvorfor må de ikke…

Lisbeth Bryhl: Nogle af meningerne må man sige er lovligt, nogle er nok mindre lovlige, hvis de blev kigget efter i kortene. Altså, den her ‘Klar-til-kamp’-retorik, nu må vi også se at bevæbne os, der bliver snart borgerkrig, den er måske mindre lovlig. Men det skal jeg ikke blande mig i, for jeg er ikke ordensmagten. … Det der er mit fokus, det er mine naboer, og det er altid mit fokus. Mine naboer skal ikke gå og være utrygge… Derfor griber jeg til at tale, eller råbe, om man vil. For jeg skal jo høres. Da der er moment for det, der fortæller jeg dem, at det budskab de kommer med, ikke har en gang på jord. De kommer ikke til at kunne splitte os, fra vores muslimske naboer, for det er et ret stærkt fællesskab.

Jeg har godt hørt, at der bliver talt meget om æggekast, og det er en diskussion af metoder… men hvad er det så der virker. Hvordan skal jeg forklare det. Jeg har altid et mål for øje, og det er at have en fredelig sameksistens på Nørrebro.

Radio24syv: Synes du Hizb-ut-tahrir bidrager til det?

Lisbeth Bryhl: Jeg synes Hizb-ut-tahrir, de mennesker jeg kender dem som, bidrager til det. Jeg kender ingen fra Hizb-ut-tahrir, som ikke har den samme interesse som jeg i, at vi i fred og ro kan være på Nørrebro alle sammen. At vi ikke chikanerer hinanden, at vi ikke står og råber grimme ting af hinanden fordi man er det ene eller det andet. Altså, jeg oplever det ikke fra deres side – som personer, at de undertrykker mig eller andre. grupper. Det gør jeg ikke. Hvis jeg gjorde, så ville jeg reagere på det.

(Hizb-ut-tahrir årsmøde 2016, ‘Promotions video #3’; Foto: Youtube)

Radio24syv: De er jo imod kvinderettigheder, de er imod homoseksualitet. Kunne man ikke sige, at det var, at prøve at undertrykke nogle mennesker?

Lisbeth Bryhl: Jov, men altså, jeg synes i skal spørge Hizb-ut-tahrir, hvad det er de mener med alt det der.

Radio24syv: Det har vi prøvet. De vil ikke stille op til interview.

Lisbeth Bryhl: Nåh, okay. Men når man spørger mig, så vil man høre det jeg har på hjertet, og det jeg har på hjertet, det er altså, at vi skal tænke over hvad det er for et mål vi har med det vi gør. .. Jeg kan godt lide at der er tryghed, det er et stort mål for mig. Derfor så går jeg ind og tager – hvad skal man sige, en hånd om dem, i det omfang jeg kan, som er mine naboer, for det er der jeg ser dem i dagligdagen. De fællesskaber vi skaber…

Radio24syv: En af de ting som de sagde inde på talerstolen i går, det var det her: ‘De vestlige frihedsværdier er i fundamental modsætning til Islam. Lader mig sig rive med af dem, så risikerer man at blive ledt på afveje. Det er den slags der ender i homoseksualitet’. Er det ikke ligeså slemt som de ting For frihed stod og råbte?

Lisbeth Bryhl: Altså, jeg vil sige igen, at jeg vil helst have at Hizb-ut-tahrir taler for sig selv. Altså, de har jo ikke været ude på gaden og stå til en demonstration, og blæse mod homoseksuelle. De har siddet i et lukket rum, og sagt de her ting til hinanden. Og når jeg er mindre forskrækket over sådan noget, så er det fordi jeg er vokset op som Jehovas Vidner – Jeg er ikke så bange for den der teokratiske retorik. Jeg ved godt hvad den er gjort af. Spørgsmålet er om det er samfundsomstyrtende? Det tror jeg ikke det er. Det er en holdning, og det synes jeg er væsentligt at adskille – Hvad er ideologi og hvad er handling? For jeg synes at handling er det vi skal være bange for. Ideologier kan man have herfra og til evigheden, uden det overhovedet kommer til at gøre noget.

Radio24syv: Er det en holdning du synes der er bedre plads til på Nørrebro end på For friheds holdning?

Lisbeth Bryhl: Ved du hvad. Jeg synes at alle mennesker må have den holdning de overhovedet har, jeg er faktisk ligeglad, det gør mig faktisk ikke noget som helst. Jeg vil helst ikke tale på Hizb-ut-tahrirs vegne. Jeg vil bare sige, at hvis de handlede. Hvis nogen som helst gruppe, uanset om det er dem eller andre, hvis folk handler på en måde der skaber splittelse eller skaber utryghed, så vil jeg gå ind og gøre et eller andet der. Afhængigt af hvordan situationen er. Det er handlinger jeg interesserer mig for. Så interesserer jeg mig altså ikke meget for ideologier.

Radio24syv: I går i Korsgadehallen, der var kvinder og mænd fuldstændigt adskilt. Altså, man måtte ikke som mand gå over til kvinderne for eksempel. Er det ikke definitionen af netop splittelse.

Lisbeth Bryhl: Hmm, altså jeg er lidt ked af, at jeg er blevet ringet op for at snakke på Hizb-ut-tahrirs vegne, eller for at tage stilling til det. Nu troede jeg, at jeg blev ringet op fordi jeg har et andet perspektiv på det her. Altså så længe de ikke generer nogen som helst i mit kvarter, eller i det hele taget, men der er jo ikke nogen – Jeg vil sige igen som jeg sagde før. Hvis nogen som helst gruppe, ligegyldigt hvem, går ud og begår nogle handlinger som splitter, eller som gør folk utrygge, så vil jeg handle på det. Så vil jeg handle på det. … Jeg kan bare se, at det er sgu borgerkrig der bliver talt om over på den front, eller det er bare rettet med en stor bred pensel mod alle muslimer, og det bryder jeg mig ikke om.

(Hizb-ut-tahrir møde i Korsgadehallen, 6. november 2016; Foto: Facebook)

Radio24syv: Men ifølge din egen argumentation, så burde vi være ligeglad med det, for det er jo bare en holdning.

Lisbeth Bryhl: Nå, men, her er der jo ikke tale om en holdning, her er der jo tale om en handling. Der er tale om en handling, når du står ude på gaden, og blæser ned mod mange muslimske familier, der er lige i det kvarter, som også hang ud af lejlighederne.

Radio24syv: – Men det er vel også en handling at holde et møde i Korsgadehallen, hvor man står og prædiker de ting som Kristoffer lige læste op.

Lisbeth Bryhl: Hmm, ja, det kan du godt argumentere for. Jeg ser ikke de står ude på gaden og basher homoseksuelle. Det ser jeg simpelthen ikke.

Radio24syv: – De går faktisk ind imellem ned ad gaden i store demonstrationer, hvor kvinderne går bagerest og mændene forrest. De er blevet dømt nogle af dem, for at prædike had mod jøder, sådan nogle ting, tidligere. Gør de ikke præcist det samme, som du ikke vil have Pegida-folkene gør?

Lisbeth Bryhl: Nej, det synes jeg ikke. Det synes jeg ikke de gør. … Mit fokus er mit lokalområde, og hvordan vi bedst muligt kan være trygge sammen. Jeg ser ikke en, jeg oplever ikke en, jeg taler ikke med et medlem derfra, som på nogen måde generer mig, min familie, grupperinger, det gør jeg simpelthen ikke.

Radio24syv: Jeg prøver bare at blive klog på, hvorfor du synes at den her forening For frihed er mere problematisk?

Lisbeth Bryhl: Altså, så kan jeg prøve at forklare det på en anden måde. Man skal ligesom tage udgangspunkt i min præmis, når jeg står der i går, jeg er nabo. De her mennesker der står omkring mig og lytter på det her, det er dem jeg færdes med i min udvidede dagligstue hver eneste dag. Det er deres velbefindende, det er deres tryghed, jeg er optaget af. … Jeg er bare et menneske som bor på Nørrebro, som kerer mig om mine naboer. Så derfor så synes jeg, i den situation, hvor der bliver sagt så voldsomme ting ud i en menneskemængde, hvor der også står muslimer. Der har jeg et behov for som medmenneske, at tage til genmæle. … Det har den virkning på mine naboer, at hvis man er bange for som kvinde, at gå på gaden, som kvinde med tørklæde, så ved man, at er er nogen der kan løfte stemme og sige ‘Nej, det vil vi da ikke have… Selvfølgelig skal der ikke være nogen der griber til selvtægt, fordi de er vrede’. Det er her mit fokus er.

Radio24syv: Hvad synes du om den selvtægt, som de her autonome udviste. Dem som kastede kanonslag og æg efter demonstrationen.

Lisbeth Bryhl: Jeg synes det er skide-irriterende, at jeg ikke kan gå ned og drikke min kaffe fredeligt søndag, som jeg plejer. Jeg synes det er død-irriterende. Jeg synes det er skide-irriterende for nu at sige det så pænt som jeg kan, hele retorikken og hele historien bliver – at der er blevet kastet med ting. Jeg synes det er ærgeligt, fordi det handler altså om at beskytte, eller stille op omkring et fælles mål. Og det fælles mål er et fredeligt nabolag, som vi har normalt.

Radio24syv: – Synes du det var forkert, at de gjorde det? Altså, kastede æg efter demonstrationen?

Lisbeth Bryhl: Ved du hvad? Ligesom jeg siger, at jeg heller ikke gider diskutere andres ideologier, så vil jeg altså helst ikke tages til indtægt for, at der er nogen der kaster med sten. Jeg kunne aldrig drømme om at gøre det. Eller hvad det er de kastede med. Jeg aner ikke hvad de kastede med. Jeg bruger min stemme, og jeg bruger mine handlinger til at vise mine naboer hvad jeg mener om det. Jeg synes faktisk det er meget mere interessant…. Det er jo ikke sådan, at der foregår en hetz mod homoseksueller eller transkønnede eller andet på Nørrebro. Det gør der jo bare ikke. Hvad kan det skyldes? Det synes jeg er super-interessant at undersøge. Det vil jeg meget hellere snakke om.

Jeg synes målet er det vigtigste, og hvad er egentlig målet. Jeg tror målet er det samme vi har. Jeg tror Hizb-ut-tahrir har et mål, der ligner mit mål. Jeg tror Pelle (Dragsted, Kim) har et mål, som ligner mit mål, men hvordan når vi derovre. Det synes jeg er super-interessant.

Radio24syv: Havde det været en bedre dag på Nørrebro, hvis Hizb-ut-tahrir havde afholdt deres møde inde i Korsgadehallen, og ingen udenfor ligesom havde ytret holdning til det.

Lisbeth Bryhl: Hmm, jeg havde haft en mere fredelig dag… Selvfølgelig kan jeg ikke sidder og sige, at det er i orden at kaste med æg mod andre mennesker, det ville jo være skørt, men det ville være meget bedre, hvis vi bare kunne få lov at gøre det. Pegida eller hvad det er de hedder, de skal da også have lov til at sige hvad de vil, men de skal da også vide, at det kommer til at blive modsagt. Selvfølgelig gør det det.

Radio24syv: Jeg bliver lige nødt til at spørge ind til en sidste ting. Du sagde, at du troede, at du og Hizb-ut-tahrir egentligt gerne ville de samme ting.

Lisbeth Bryhl: – Ja, et mål for en bedre. Jeg tror helt givet, at alle mennesker i verden vil have et bedre og lykkeligere liv for sig selv. Det tror jeg. Og det er selvfølgelig et meget stort mål. Man kan jo mene om dem, hvad man vil, men jeg er sikker på, at det samme slags mennesker som jeg er, eller du er. De vil bare gerne have et godt fredeligt dejligt liv, hvor deres værdier eksisterer eller råder. Hvis de ikke kan det, så må man tilpasse sig så meget som de nu kan. Jeg har jo heller ikke den verden, jeg gerne vil have.

Radio24syv: Men problemet er jo, at det omfatter sig selv, som du siger. De vil have det bedste liv for sig selv, men de vil jo ikke have det bedste liv for homoseksuelle eller frafaldne muslimer, som skal slås ihjel, og så videre. Kunne man ikke sige, eller jøder, som de også prædiker had imod. Det er vel ikke en verden man gerne vil have?

Lisbeth Bryhl: Nej, altså. Nu siger jeg det igen. Jeg vil så nødigt udtale mig på deres vegne. Det er ikke derfor jeg har sagt ja til at være med i dag. Jeg er sikker på. Jeg er stensikker på, at alle dem jeg kender fra Hizb-ut-tahrir… at de vil det samme. De vil egentligt bare gerne have et godt og fredeligt liv. Så kan det være, at vores værdier er meget forskellige…

(Lisbeth Bryhl forklarer sig på Facebook, 6. november 2016)

Afrunding. For yderligere om For friheds demonstration henviser jeg til tidligere post, samt en række Youtube-videoer på forskellige profiler. Et godt overblik der inkluderer Lisbeth Bryhl kan ses her. Angrebet på For frihed fornemmes her. Det Bryhl postulerer er ulovlig ’selvtægtsretorik’ kan høres i talerne, eks. Tanja Groths Her kan også ses bannere med paroler såsom ‘Hizb-ut-tahrir – Forbud og tvang til alle’.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78057/trackback

36 Comments »

 1. Jamen, der er nogle, der bare er uden for pædagogisk rækkevidde. Det er ikke værd at bruge 1 sekund på den slags.

  Kommentar by Per747 — 18. november 2016 @ 14:29

 2. Lisbeth Bryhl på Modkraft:

  Hvorfor Pegidas standpunkt aldrig får sin gang på jord på Nørrebro
  http://modkraft.dk/artikel/hvorfor-pegidas-standpunkt-aldrig-f-r-sin-gang-p-jord-p-n-rrebro

  – og et svar fra en Emil Arenholt Mosekjær:

  »Du fokuserede på en flok tågere og lod fascisterne have frit spil«
  http://modkraft.dk/artikel/du-fokuserede-p-en-flok-t-gere-og-lod-fascisterne-have-frit-spil

  Kommentar by BE — 18. november 2016 @ 14:46

 3. Birgit Bryhl skrev for 8 år siden et indlæg nederst i jan-skinnerups blog. Først får hendes indlæg “lidt Hitler”, “fækale metaforerer” tager hun afstand fra, men skal da lige selv benytte sig af dem, hvorefter hun slutter med at udtrykke, at de “danske love og regler er til for at blive overholdt”:

  Lisbeth Bryhl 19. mar 2008 20:57
  I Tyskland startede det også i det små …manglende oplysning, ligegyldighed fra folket, og en “statsmand” der rigtig rydde op og var karismatisk. Gode propaganda film der viste “virkeligheden” …jeg har ingen klaphat, ryger ikke hash, har bestemt ikke hovedet oppe i hverken min eller andres røv (og bryder mig ikke meget om den slags fækale metaforer – de giver ikke meget pondus vel), har aldrig smadret nogens ting, kender heller ingen der har og synes konsekvenspædagogik særligt skal gælde politikere og politi. Dem skal vi da for pokker kunne stole på. Eller er det nok de bare siger noget der lyder godt? For mig er de danske love og regler til for at blive overholdt – det forventer jeg særligt af statsmagterne …men sådan kan man jo se verden så forskellig.

  Det er sgu store ånder der af og til dukker op til overfladen i disse tider! Åh… herre gud!

  Kommentar by Birger Jensen — 18. november 2016 @ 14:55

 4. Hun har altså slet ikke opfattet at Hizb-ut-Tahrirs fornemmeste vision er at få genetableret kalifatet, sådan at erobringen af hele verden kan foregå efter koranbefalingerne.

  Partiets navn bør i øvrigt oversættes med Befrielsespartiet i stedet for Frihedspartiet, og befrielsen handler om at få erstattet alle de menneskeskabte nationer og love med det koranbefalede styre.

  Kommentar by perhag — 18. november 2016 @ 14:58

 5. Nærmest imponerende hun kan rumme så mange selvmodsigelser. Hvis det havde været et amerikansk retssals-TV-drama ville hun være brudt sammen og have tilstået sådan cirka halvvejs i forhøret :)

  Kommentar by davidk — 18. november 2016 @ 15:00

 6. -> Birger Jensen. -> Mig selv.

  Jeg begik en stor fejl og skrive Birgit Bryhl allerførst. Det er selvfølgelig Lisbeth Bryhl der skal stå, og det drejer sig om.
  Beklager!

  Kommentar by Birger Jensen — 18. november 2016 @ 15:05

 7. Jeg var fuldstændig målløs, da jeg hørte hende i radioen. Det er Biedermann og brandstifterne, oikofobi, samfundsomstyrtning, kulturradikalisme og relativisme på syre, alt sammen glaseret med lidt repressivt tolerant “vi vil bare have fred og mangfoldighed”-feel-good-mentalitet. Men det er mit indtryk at opbakningen til hendes standpunkt efterhånden er svindende, selv på den ydre venstrefløj.

  Kommentar by PLN — 18. november 2016 @ 15:06

 8. Hvis Lisbeth Bryhl skulle begynde at tænke den tanke, at der virkelig er problemer med islams tilstedeværelse på dansk jord – så må hun også videre tænke, at hun lever, bor og arbejder et relativt ubehageligt sted.

  Jeg kan på en måde godt forstå, at hun laver så mange krumspring for at overbevise sig selv om, at det der foregår lige foran næsen på hende er helt i orden. Hvad er alternativet? Hvad er det særdeles ubehagelige alternativ?

  Kommentar by BE — 18. november 2016 @ 15:23

 9. Hendes mål er lidt som Glistrups. En telefonsvarer, der siger “Jeg overgiver mig”

  Kommentar by BB — 18. november 2016 @ 15:29

 10. Jeg synes Hizb-ut-tahrir, de mennesker jeg kender dem som, bidrager til det. Jeg kender ingen fra Hizb-ut-tahrir, som ikke har den samme interesse som jeg i, at vi i fred og ro kan være på Nørrebro alle sammen. At vi ikke chikanerer hinanden, at vi ikke står og råber grimme ting af hinanden fordi man er det ene eller det andet.

  Imponerende! Her hjælper kun det psykiatriske system.

  Kommentar by mb — 18. november 2016 @ 15:58

 11. Tak til ovenstående kommentarer – jeg har ikke mere at tilføje.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 18. november 2016 @ 16:10

 12. Endnu en konvertit. Det er det eneste der rationelt forklarer hendes “Jeg tror Hizb-ut-tahrir har et mål, der ligner mit mål”.

  Kommentar by Santor — 18. november 2016 @ 16:10

 13. Grillede porrer er nu lækre nok..

  Kommentar by Sune Fink — 18. november 2016 @ 16:35

 14. Hele Lisbeth Bryhls identitet er bygget op omkring modsætningsforholdet til andre danskere. Danskere som er kritiske overfor den facistoide arabiske kultur. Hun har derfor kun blik for dem, og lukker konsekvent øjnene for indholdet i den lokumsspand som hedder Islam og alt hvad der følger med af samfundsmæssige ødelæggelser.

  Mentalt er hun stadig på teenagestadiet, og hendes pinlige plapren løs til højre og venstre i interviewet vidner om en person uden værdier og moralske pejlemærker og uden evne til logisk ræsonnement.

  Kommentar by Nothingman — 18. november 2016 @ 16:37

 15. For et par dage siden havde vi sagen om Fie Grønning, hvor en Marianne skrev i kommentarsporet: “Den her side trænger til en ordenligt omgang kærlighed, og det er netop DET jeg læser Fie forsøger at sige med sin kommentar.
  I må vågne op, hvor er det grimt og modbydeligt, at læse alt hvad der er kommenteret (håber I selv er klar over, hvem jeg hentyder til!)

  #spredkærlighed #stophad” citat slut

  Jeg synes Fie, Marianne, og Lisbeth Bryhl skal melde sig til sharia-svømning for nedrullede gardiner sammen med deres muslimske medsøstre. De må endelig også huske fredagsbønnen, hvis de ellers har adgang der.

  Hvis Lisbeth Bryhl kan tænke en fornuftig tanke under den strikkede snublekyse, må hun vide, at ikke engang mænd og kvinder kan leve fredeligt sammen i Islam. Kvinder anses for mindreværdige. Derfor er det utænkeligt at der bliver peace-love-and understanding mellem muslimer og ikke-muslimer.

  Mange civilisationer er forsvundet i tidens løb. Jeg tænker på om de også er gået nedenom og hjem, på grund af skrupskøre kællinger.

  Europa er tilsyneladende ved at blive slået ihjel af typer som Lisbeth Bryhl.

  Kommentar by k.m. — 18. november 2016 @ 16:41

 16. Gad vide om ikke geniet Lisbeth Bryhl, der finder pis prut papir helt i orden, ikke får kebabrulle i ny og næ? Mon rullesvingeren har det godt med at pule en vantro?
  Det er et længere skriv du har bedrevet Kim. Hatten af for det.
  Jeg vil dog ikke ødelægge min week end, ved at høre linket. At læse idiotien er mere end rigeligt. Jeg vil hellere høre lidt Lou Reed end taleradio, som snylterne selv betegner deres P1 duplikat.

  Forbyd skat

  Forbyd muhammedanisme

  Kommentar by Nielsen — 18. november 2016 @ 16:44

 17. Endnu en gang bekræftes jeg i, at man skal ikke spilde sin tid på at høre, hvad muhammedanere og rødgardister har at diske op med. Det er jo alt sammen helt ude i hampen, totalt vanvittigt og selvmodsigende.
  Desværre glemmer jeg det af og til, og lader mig trække ind i diskussioner en gang imellem, hvorefter jeg ærgrer mig voldsomt.

  Kommentar by Holger Madsen — 18. november 2016 @ 16:49

 18. Det er alligevel sjældent man ser en så voldsom kognitiv dissonans. Jeg kender et par stykker der er undsluppet JV. Jeg tror jeg skal spørge dem hvordan de egentlig har det med ‘teokratisk retorik’.

  Kommentar by Høgsbro — 18. november 2016 @ 16:51

 19. “Det er jo ikke sådan, at der foregår en hetz mod homoseksuelle eller transkønnede eller andet på Nørrebro. Det gør der jo bare ikke.”

  Så når to bøsser holder i hånd på en Nørrebro cafe, og udenfor står 10 perkere og truer og råber at han skal dø, så er det i hendes omvendte logik måske et tegn på “kommen hinanden ved og danne relationer på tværs af bla bla bla….)

  http://www.uriasposten.net/archives/77988

  “Men i næsten en halv time skulle vi sidde og være bange, fordi vi sad på en café og holdte i hånden”

  Kommentar by Men dog ! — 18. november 2016 @ 18:14

 20. Beklager mit sortsyn, men en væbnet konflikt i fremtiden er desværre uundgåelig, det viser situationen i andre lande og hændelser op gennem historien klart og tydeligt.

  Tak for dit utrættelige arbejde og mod til at afsløre landsforræderiet, for det er præcis hvad der foregår i de kredse. Med tiden vil domstolene forhåbentlig søge indsigt i dit arkivmateriale – når og hvis retsopgøret kommer.

  Kommentar by NulTolerance — 18. november 2016 @ 18:34

 21. Det er en ringe trøst at Bryhl’s svage begavelse snart forstummes bag et slør.

  Kommentar by marius — 18. november 2016 @ 18:54

 22. Lisbeth Bryhl. Tidligere driftsansvarlig i Folkets Hus, siger “Det er jo ikke sådan, at der foregår en hetz mod homoseksueller eller transkønnede eller andet på Nørrebro. Det gør der jo bare ikke.”

  Det er jo decideret løgn! I folkets hus blev homoseksuelle overfaldet UDELUKKENDE fordi de var homoseksuelle, af de lokale muslimske bandemedlemmer.

  http://www.uriasposten.net/archives/70249

  Jeg forstår godt at hitzb-ut-tahrir gerne lader sig forsvare af den sindssyge kælling, men jeg forstår VIRKELIG ikke hvorfor homoseksuelle vil have noget som helst med den yderste venstrefløj at gøre, når de konstant forsvarer deres overfaldsmænd!

  Kommentar by Per — 18. november 2016 @ 18:55

 23. Lisbeth Bryld er bare en blind fejhedsdiplomat for sit idiotiske selvfrelste overbevisning. Hun vil ikke forholde sig til hvad hun har med at gøre, men en flok fredelige demonstranter skal gøres til syndbuk for hendes egen fejhed. Hun er en nyttig idiot for de religiøse facister (som ud fra Deres jødehad kan sammenlignes med Nazister). Fejhedsidioter på venstrefløjen er der nok af.

  Kommentar by Michael Unna — 18. november 2016 @ 18:58

 24. Danmark har de svageste politikere på borgen i nyere tid, i forhold til at tjene Danskerne, pis,prut og papir skal selvfølgelig forbydes omgående, og ved den mindste modreaktion så skal militæret tage over og styre samfundsordenen, samtidig så skal minimum partiet enhedslisten og dens medløbere forbydes og alt støtte fratages samfundsomstyrterne, politikerne hænger efterhånden i en tynd hvis de kun kan inddrive skatter for egen vindings skyld, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. november 2016 @ 20:46

 25. Søde Lisbeth:

  Meget af det du siger minder mig om Chamberlain, der kom hjem efter mødet med Hitler, viftede med et stykke papir og sagde ‘Peace in our time’.

  Og så lige for at rette en af dine mange misforståelser: det er ikke kvinder med tørklæde, der er bange for at gå på gaden (det burde de i hvert fald ikke være, da de aldrig bliver overfaldet) – tværtimod, det er kvinder uden tørklæde, der er bange for at gå på gaden, da de bliver overfaldet.

  Kommentar by Bastardo — 18. november 2016 @ 22:36

 26. – og det er ikke fordi jeg er skatteborger i Københavns Kommune, at jeg bidrager til din opdragelse. Din ansættelse må andre tage ansvaret for.

  Kommentar by Bastardo — 18. november 2016 @ 22:39

 27. Det 18-20 minutter lange interview kan høres i sin helhed her.

  Hvor et overskriften til dette interview

  Kommentar by Sindsro — 18. november 2016 @ 22:40

 28. #27 Sindsro.

  “Beboer på Nørrebro: Moddemonstranter mod Hizb-ut-Tahrir er ikke velkomne”

  Håber at du stadig har ro i sindet, efter at have hørt den sindssyge kælling blamere sig.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 18. november 2016 @ 22:57

 29. Her er det hun gerne vil have:’
  Italien: Politiet tvinger ældre hotelejer til at huse illegale immigranter.

  https://www.youtube.com/watch?v=MgxvQXunMmU

  Javel ja. Satans borgerkrig, vi ved jo der er tid til storskrald.

  Det ville hygge mig en del, hvis den gamle brænder lortet ned.
  For det kan meget nemt ske ved myndighederne tvang.
  Den går slet slet ikke her i Danmark. !!

  De skulle da lige prøve at komme til min matrikel i den ærinde. !!

  Kommentar by Sindsro — 19. november 2016 @ 01:47

 30. Lisbeth Bryhl padler og padler. Hun ved selvfølgelig godt den ikke er helt god. Men hun skal jo også kunne gå i fred i sit eget nabolag i fremtiden…

  Kommentar by Multikulti ist tot — 19. november 2016 @ 04:39

 31. Optimalt, i det mindste i teorien, kan en eller flere naboer være en berigelse af ens liv.
  I praksis er der mange eksempler hvor jeg selv ville søge nye naboer.
  Myndigheders given adgang og ophold til flere end de allerede tilstedeværende diskriminerende samfundsundergravende elementer viser myndighederne selv er samfundsundergravende.
  Hver har vel sit, med sig selv og hinanden.

  I disagree with your views:
  https://www.youtube.com/watch?v=Qdr7_GIoDF8
  via Hodja

  Kommentar by Peter Buch — 19. november 2016 @ 06:29

 32. Hun siger vi har religionsfrihed, men det har vi ikke. Paragraf 67 i grundloven er formuleret som et forbehold.

  Kommentar by Sigwar — 19. november 2016 @ 09:17

 33. Der skal bygges en mur omkring Nørrebro og de skal selv betale for den.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. november 2016 @ 09:40

 34. Hun er moralsk set en anelse værre end politikerne. Hende her er ekstremt amoralsk og dum.

  Kommentar by River — 19. november 2016 @ 10:09

 35. Lider sikkert af Tullebolle-syndromet kan bare ikke tænke selvstændigt med kebabrullen i munden.
  Gad vide hvor meget kebabrulle hun har guffet på skatteydernes regning i “kebabhuset” på Nørrebro?
  Hun har både alderen og udseendet til at være Kebabbabber..

  Kommentar by Hul igennem? — 20. november 2016 @ 10:27

 36. Mon ikke vi kan regne med, at denne klamme væmligso allerede betaler Jizya til HUT?

  Kommentar by TH — 22. november 2016 @ 10:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper