19. november 2016

Muslim gider ikke sidde blandt danskere – MSM-fotograf: “For me, it captures the growing xenophobia..”

Snaphanen har allerede været inde over, så jeg gør det kort. Den 1. marts i år afholdt Udlændingestyrelsen et velbesøgt borgermøde i Kalundborg, omhandlende et nyt asylcenter i det nedlagte Kalundborg Sygehus. Berlingske sender en journalist og fotografpraktikant til mødet, og noterer dagen efter, at mange af de fremmødte frygtede mere af den kriminalitet, der i forvejen foregår på Kloster Parkvej, af lokale kaldet ‘Kloster Perkervej’.

Det ledsagende billede går nu verden rundt, som symbolet på danskernes racisme via Indy100 – en foto-side tilknyttet venstreorienterede Independent. Fotograf Olafur Gestsson citeres for følgende.

“I saw this girl standing alone in a distance from the rest of the group. She might as well be Danish, and some of the people on the left might be in favour of the asylum centre. But the symbol of the night was right there in front of me, and I knew right away that I had my shot.

The picture symbolizes a bigger picture in Denmark. For me, it captures the growing xenophobia and ‘us and them’ distinction, I personally feel is growing in Denmark.

The anti-Islamic/ anti-immigrant sentiment in Denmark is growing. It is a fact that right-wing parties have been gaining support in the last couple of years, and I feel the debate has sadly become more hostile towards Muslims and immigrants.” (Olafur Gestsson, Berlingske)

(Borgermøde i Kalundborg, 1. marts 2016; Foto: Collage)

Billedbeskæringen foregiver, at danskere fryser den hijab-klædte muslimske kvinde ud. Faktum er, at hun (og hendes to mandlige følgere), valgte ikke at sætte sig blandt danskerne, hvoraf en stor del i øvrigt tilhørte kredsen omkring Facebook-gruppen ‘Støt op omkring Asylcentret’.

Billedet er ikonisk, men på en anden måde end det fremgår i Jyllands-Posten, der (let forbeholden) postulerer at billedet viser “lukkede danskere, der vender sig væk fra en ung muslimsk kvinde”. Billedet viser præcist det modsatte. Muslimer gider ikke sætte sig hos danskere, og en MSM-fotograf finder en vinkel, der indikerer at en muslimsk kvinde står alene – afvist af danskerne. Billedet går herefter kloden rundt, som symbol på danskernes iboende racisme. Helt klart et ikonisk foto. Et tidløst symbol på massemediernes hæmningsløse selvhad.

Teknisk er billedet på det jævne. Jeg foretrækker klart det udaterede Bolbro-foto, der kunne nå de internationale medier under overskriften: ‘Fordomsfuld dansker afviser det multikulturelle fællesskab’.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78151/trackback

26 Comments »

 1. Det er da virkelig skammeligt, at danskerne ikke vil sidde sammen med hende. Hov, det var vist omvendt?

  Moské hun blot skulle rejse baglæns til et af hendes elskede muslimske lande, så hun ikke behøver sidde sammen med etniske danskere??

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. november 2016 @ 10:56

 2. Omvandrende korandyrkende udklædte affaldssække hører på ingen måde hjemme i Danmark og der skal ikke tages særhensyn til dem, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. november 2016 @ 11:05

 3. Jeg var for nylig til et møde i det kommunale Jobcenter. I lokalet var et stort bord i midten dækket op med vand, papirer og kuglepenne. Der var flere ledige pladser om bordet, blandt andet to ved siden af mig. I sidste øjeblik kom to personer ind, en mand og en kvinde, der tydeligvis var i følgeskab med hinanden. Jeg bemærkede dem, fordi kvinden var i klædedragt som den viste på ovenstående billede. Lyslilla tørklæde og lang, sort frakke. De blev budt venligt velkommen af underviser; Værsgo, sæt jer ned, der er pladser der… Med henvisning til de to pladser ved siden af mig. Og hvor valgte de at sætte sig? Ved et lille bord for sig selv, ved siden af det store bord. Man kunne have lavet den selvsamme billedhistorie i DET lokale DEN dag. Selvom det var før Trump…

  Kommentar by Mette — 19. november 2016 @ 11:31

 4. > emmagad: Næh, de tager særhensyn til sig selv på bekostning af os. Men man må lade dem, at de er rigtig gode til dette…

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. november 2016 @ 11:31

 5. Haha Mette, du havde bare glemt tørkluden..

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. november 2016 @ 11:33

 6. Hvis dette billede og tilhørende historie beviser noget, må det være følgende:
  1. Billedemanipulation i propagandaøjemed behøver ikke at være sofistikeret for at være effektiv. Man fristes til at sige tværtimod.
  2. Løgn i propagandaøjemed behøver end ikke at lyde blot overfladisk plausibel for at blive troet, når blot budskabet svarer til modtagernes i forvejen eksisterende ønsketænkning.
  3. Multikultur bygger på en løgn.

  Kommentar by monse — 19. november 2016 @ 11:40

 7. Ok, på med tørkluden danske kvinder, og gro lige noget langt skæg, danske mænd, så måske de vil sidde sammen med os ;)

  Måske vi så ikke vil, og derfor helst vil sende dem tilbage til muslimistan og negerland? Ren win-win, i hvert fald for Danmark.

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. november 2016 @ 11:41

 8. Smukt at fange en af de mange medieløgne i dens ynkelige fødsel.

  Det er symptomatisk, at det er mediefolk fra de såkaldt borgerlige Berlingske og Jyllands-Posten, der gøder jorden for dette løgnefotos verdenssucces.

  Endnu mere vanvittigt er det, at de på fotoet siddende danskere, der udråbes til xenofobiske islamhadere, i virkeligheden opfatter sig selv som det lige modsatte.

  Kommer der virkelig ingen afstandstagen fra gruppen ‘Støt op omkring Asylcentret’ for a blive slået i hartkorn med deres værste fjender?

  Kommentar by traveler — 19. november 2016 @ 11:47

 9. Tak for sandheden. Godt at man har et alternativ til løgnepressen.

  Kommentar by Phil — 19. november 2016 @ 12:01

 10. Det ku ligesågodt være Tulle, Skaarup og Espersen der stod der ude fløjen. De vil ikke være med og de bliver følgelig heller ikke inviteret. Svagpisseri i verdensklasse det må man sige😂

  Kommentar by Pedersen — 19. november 2016 @ 12:29

 11. Et virkelig godt eksempel på hvordan Lügenpressen fungerer og selvfølgelig er løgnehistorien offentliggjort på et site hvor man IKKE kan kommentere.

  Kommentar by Santor — 19. november 2016 @ 13:36

 12. Det er simpelthen for dumt ,men den danske journasliststand boevis

  Kommentar by Dunk — 19. november 2016 @ 13:47

 13. Det kunne være passende om man bragte billeder af hvordan kulturberigerne opfører sig her oppe i de civiliserede lande:

  https://www.youtube.com/watch?v=PlIpopzZJqM

  Kommentar by Holger — 19. november 2016 @ 15:22

 14. @ 11,

  Ingen steder på løgnepressens internetmedier, må kan kommentere artiklerne om de fremmede. De enkelte steder man kan få lov, da er man udsat for voldsom politisk censur. Der må intet som helst negativt skrives om de fremmede. Løgnepressen er komplet irrelevant og man kan håbe at der snart kommer nogle konkurser blandt de bedrageriske MSM løgnemedier.

  Kommentar by Holger — 19. november 2016 @ 15:27

 15. Et billede lyver mere end tusind ord.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 19. november 2016 @ 15:39

 16. Der er jo en del fuglebilleder her på siden, men endnu mindes jeg ikke at have set en hættemåge; indendørs i en gymnastiksal. Det forekommer mig at være et sjældent syn. Bortset fra det, hvad er så det mest sandsynlige: at en hel hal af siddende tilskuere flytter sig væk fra en enkelt stående, eller omvendt? Tja bedøm selv.

  Kommentar by Khaliffen — 19. november 2016 @ 17:01

 17. Hun ville sikkert gerne sidde sammen med danskerne, men hun er sammen med hendes to fætre, hvoraf hun er gift med den ene, og de har forbudt hende at sætte sig i salen, da den ikke er kønsopdelt som den skal i følge sharia !

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 19. november 2016 @ 17:16

 18. Svindel og løgn som så ofte.

  Hvornår kommer oprøret fra den betalende danske befolkning?

  Kommentar by Crass Børsting — 19. november 2016 @ 20:11

 19. http://snaphanen.dk/2016/11/18/newspeek-starter-borgerlig-netportal/

  http://www.newspeeknetworks.com/

  Kommentar by Hr. Naturli' — 19. november 2016 @ 21:24

 20. Teltet, med slør om røgkanalerne, tog fejl af Moskeen og et dansk borgermøde og aldeles ubehjælpsom som sådanne er, står hun som faldet ned fra månen!
  Hvem fa…n har også sluppet hende løs alene, “den arme” ubeskyttede musling?

  Hvad mon der ville ske mig, hvis jeg mødte op til demo/møde/andet i muslamistan, med lårkort nederdel, løst hår og stropløs top?
  Jeg ville i alt fald ikke finde medlidenhed for min mangel på kulturel indsigt i, hvor jeg befinder mig!

  Kommentar by Carstens — 19. november 2016 @ 22:35

 21. […] Muslim gider ikke sidde blandt danskere – MSM-fotograf: “For me, it captures the growing xenopho… […]

  Pingback by Breitbart’s Joel Pollak: Alt media in the Trump era | Hodjanernes Blog — 19. november 2016 @ 23:09

 22. #20, jo Carstens, hvis du er en mand, så skal du nok få en god rusketur. Især hvis du tager med til fredagsbøn, hvor dine kommende berigere kan nyde synet af dig i lårkort og stropløs top – nede på alle fire.

  Men bortset fra det, så er muslimaen jo ikke alene. Hun har to stk. sociale oppassere med. Vogterne af den kvindelige dyd og klanens ære.

  Måske er de nyankomne somaliere, som er lidt tilbageholdende overfor de tydeligvis anderledes danskere. Men forstår de så den dansksprogede debat? Nej vel? Måske ikke så underligt hvis de føler sig lidt udenfor. Det ville jeg også gøre til en borgerhøring i Somalia. Men det ville ikke være somaliernes skyld.

  Måske er de mødt frem til debatten, fordi de faktisk kan forstå dansk. I så fald må de have været her i et stykke tid. Men åbenbart ikke lang tid nok til at have vænnet sig til at være fysisk i nærheden af den vantro?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. november 2016 @ 00:50

 23. MSM medierne har desværre meget magt/påvirker mange. I løbet af 0,5 kan de promovere et ligegyldigt billeder med en ligegyldig person et ligegyldigt sted, og STRAKS bliver det en superspændende og ikonisk historie fyldt med masser af drama og spænding og et nutidsbillede. Min bare r..
  Jeg kunne ikke være mere ligeglad med hvad nogle bestemte medier mener vi skal tænke, og føle, og hvad der er vigtigt. Som om de nogensinde har tænkt sig at være balancerede og fair i deres dækning. Deres dækning har en værdi på 0,00 af samtiden. I stedet for at bringe DANSKERNE sammen, kører de et elitært spil, der handler om at opdrage og belære danskerne og få dem til at opgive deres identitet og historie, og skamme sig over at man stadigvæk ønsker et dansk Danmark, og at man er det mindste nationalsindet.

  Hvorfor dette er en forbrydelse skal jeg være usagt. Egentligt tror jeg journalister er mindrebegavede og nogle gange har svært ved at tænke ud af boksen, ved at være selvkritisk.

  Som om Islam er åbenhed, tolerance, lighed, respekt for andre religioner osv. Det er jo det man prøver at sige med dette her billede og tusinde andre, og så også lige den at muslimer er evige ofre(men den rolle klarer deres egne medier fint, selvom de ofte får god hjælp af deres socialistiske/kommunistiske venner rundt omkring).

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. november 2016 @ 01:33

 24. Ournalister er oftest kontroversielle løgnespredere der slikker de nederste støvler..

  Kommentar by Hul igennem? — 20. november 2016 @ 10:20

 25. […] Forargelsen er stor over at billedet er gået viralt, et snapshot er ude af kontekst og ingen ved, hvad der foregår under et muslimsk tørklæde. Sådan var det ikke med den døde dreng i vandkanten, der blev selve symbolet på de lukkede europæiske grænsers grusomme konsekvenser. Men drengens familie var ikke flygtninge, de boede trygt og tyrkisk og ville til Canada selv om de havde fået afslag. Medierne labbede også den muslimske brud, der lagde blomster efter terrorangrebet i Australien til sig – et så flot billede at man næsten skulle tro, det var til ære for fotograferne, hvis ikke ens menneskesyn var bedrevidende. Og medierne faldt også på halen da den ensomme muslimske kvinde i ikke kunne finde en plads blandt de afvisende danskere, selvom historien var den modsatte. […]

  Pingback by Monokultur » Rystede og chokerede, men fortsætter kursen — 24. marts 2017 @ 06:26

 26. […] Og medierne faldt også på halen, da den ensomme muslimske kvinde ikke kunne finde en plads blandt de afvisende danskere, selvom historien var den modsatte. […]

  Pingback by Politikere og myndigheder er rystede - men de fortsætter kursen — 27. marts 2017 @ 08:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper