23. november 2016

Mainstreammedia om ‘Alt-Right’: Kunsten at gøre heilende racister til ‘højrefløjens sande ansigt’

The Atlantic lancerer i næste måned en dokumentar om ‘Alt-Right’-bevægelsen, og har netop lagt en video online, der nok skal give overskrifter i danske medier. Richard Spencer, leder af det man kunne kalde en hvid pendant til ‘Black Lives Matter’-bevægelsen, taler for en lukket forsamling, og flere løfter armen i en vinkel et sted mellem en klassisk nazi-hilsen og den romerske. Forsamlingen kan beskrives som ‘Alt-Right’, et alternativt højre, og har tydeligvis store forventninger til Trump. Fra artiklen – Hail Trump!’: White Nationalists Salute the President Elect.

“‘Hail Trump, hail our people, hail victory!

That’s how Richard B. Spencer saluted more than 200 attendees on Saturday, gathered at the Ronald Reagan Building in Washington, D.C., for the annual conference of the National Policy Institute, which describes itself as ‘an independent organization dedicated to the heritage, identity, and future of people of European descent in the United States, and around the world.’

Spencer has popularized the term “alt-right” to describe the movement he leads. Spencer has said his dream is “a new society, an ethno-state that would be a gathering point for all Europeans,” and has called for “peaceful ethnic cleansing.”

For most of the day, a parade of speakers discussed their ideology in relatively anodyne terms, putting a presentable face on their agenda. But after dinner, when most journalists had already departed, Spencer rose and delivered a speech to his followers dripping with anti-Semitism, and leaving no doubt as to what he actually seeks.”

(The Atlantic på Youtube, 21. november 2016)

Richard Spencer siger mange rigtige ting i den offentliggjorte sekvens, og løfter kun armen i den forbudte vinkel med et glas vand, men Spencer støtter Trump, tilhører ‘Alt-Right’, og så skriver historien næsten sig selv. CNN præsenterede videoen mandag aften, og bragte nedenviste skilt. Spencer sagde rigtig nok, at “One wonders if these people are people at all, or instead soulless golem”, men ikke om jøder. ‘Golem’ er et jødisk begreb, men det fremgår klart, at han talte om ‘Mainstreammedia’. Om CNN, eksempelvis.

(CNN fanget i ‘lügen’ om Richard Spencer, 21. november 2016; Foto: Times of Israel)

Et land som USA vil i sagens natur have nazistiske, fascistiske, racistiske eller højreradikale grupper, men ‘Alt-Right’ bruges bredt, og alle der undsiger Republikanernes inderkreds fra højre er i sagens natur ikke heilende jødehadere. Man kan godt gruppere anarko-liberale med nationalsocialister, men så bliver det et intetsigende begreb, der kun kan bruges til at sværte enhver formuleret højredissens. Som tre eks-bloggere har formuleret det på forskellige måder.

“Taktikken fra den politiske korrekthed er at gøre højrefløjen til en stor intolerant størrelse, selvom den er mangfoldig. Taktikken går primært ud på at finde ganske små højreorienterede bevægelser og gøre dem til højrefløjens sande ansigt. En anden fremgangsmåde den politiske korrekthed bruger, er at bilde verden ind, at hvis højreorienterede tosser tilfældigvis støtter dig, så er du per definition enig i deres ideologiske grundsyn. Politisk korrekthed er en hån imod al logisk stringens.”

“Har Alt-right nogensinde været andet end en etiket opfundet af venstreorienterede til bekvemt at klistre op på politiske modstandere der faldt udenfor den gamle garde i det republikanske parti, som man efterhånden havde tæmmet. Derved kan man jo lige så bekvemt putte etiketten på alle ekstremister og dermed sværte hele gruppen, der ikke har andet tilfælles end at ikke er vestrefløjens (demokraternes) legekammerater og derfor er nogle suspekte elementer…”

“Jeg tror aldrig jeg har oplevet så konkret et eksempel på at MSM verden over i samlet flok udbreder lodrette løgne, og i Ritzaus tilfælde på den virkeligt slimede måde hvor det er en anonym service der kolporteres videre af uvidende medier der aldrig har læst en eneste historie på Breitbart.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78255/trackback

23 Comments »

 1. Her er Spencer’s tale.
  https://www.youtube.com/watch?v=Xq-LnO2DOGE&t=0s

  Her er hans interview i dagene bagefter, hvor han kommenterer på, hvordan medierne fejlrepræsenterer talen og hailerne.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2426&v=yFalXA-RNjI

  Kommentar by AnonymousCoward — 23. november 2016 @ 14:21

 2. MSM og de øvrige aktører på Parnasset, lægger aldrig fingrene imellem når de adresserer begivenheder og personer til højre for midten. Og det er reglen mere end undtagelsen, at der anlægges en kreativ linje i formidlingen for at give historierne lidt mere “kant”. (Læs: lodret løgn.)

  Når det derimod er den anden side, eller de tilvandrede gæster, der beskrives – hvis man da ikke helt kan ignorere de ubehagelige kendsgerninger – kender kreativiteten tilsyneladende ingen grænser, når der skal glattes ud og negligeres:

  »Vi fik meldingen om, at der skulle være noget slagsmål på Torvet i Esbjerg omkring 01.41, men da vi kom derned, der var drengene stukket af,« siger vagtchef Søren Strægaard til BT.

  »Der var en person, der ringede ind og fortalte, at omkring 10-15 mand var i slagsmål på Torvet. Det skulle være nogle drenge, som vi er vant til, laver lidt ballade. De havde været oppe at slås med en filippinsk sømand, men ham gad de åbenbart ikke slås ret længe med, så de var stukket af, da vi kom,« siger Søren Strægaard og uddyber:

  »Den filippinske sømand viste sig at være thaibokser, så de stak af,« siger vagtchefen.

  Kommentar by Bror Lerbror — 23. november 2016 @ 14:29

 3. Det ser ud som om de stemmer om noget og bliver talt op ved hjælp af håndsoprækning

  Kommentar by k.m. — 23. november 2016 @ 14:52

 4. Luk DDR. Fjern Muslimerne Og deres modbydelig Koran.

  Kommentar by Sindsro — 23. november 2016 @ 15:41

 5. alt-right er Spencers navn for ham selv og alle andre der ikke er neo-cons eller trad-cons.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 23. november 2016 @ 16:10

 6. TL;DR: The Alt Right is a Western ideology that believes in science, history, reality, and the right of a genetic nation to exist and govern itself in its own interests.

  http://voxday.blogspot.com/2016/08/what-alt-right-is.html

  Kommentar by Helmuth Kohl — 23. november 2016 @ 16:12

 7. Så i går på TV2 Nyhederne kl 19 et indslag, hvor de summarisk refererede noget om hvilke overvejelser Trump formodedes at have om hvilke folk, der skulle i hans regering til januar.

  Husker ikke lige detaljerne, men adjektivet ‘kontroversielle’ var af den spydigt nedladende journalist påklistret de fleste, derefter gik man direkte over til at vis utube videoen linket ovenfor i The Atlantic på Youtube, 21. november 2016.

  Som jeg husker TV2 speakeren sagde hun, “at det var begejstrede Trump støtter, der jublede og heilede for de hvides overmagt, fordi racisme nu igen var blevet tilladt, fordi den havde været brugt i Trumps valgkamp og havde givet ham sejren.

  Jeg var helt målløs. Så propagandistisk husker jeg ikke at have hørt TV2 før? Som Joseph Goebbels i sin tid koblede de galningene billedmæssigt til Donald Trump, selvom der overhovedet ikke var nogen organisatorisk forbindelse. De virker helt desperate på TV2!

  Med bare en lille smule kritisk sans havde TV2 kunnet indse, at det var nogle få i en rablende sekterisk racist-forening, der havde benyttet chancen for at komme i tv sågar world wide. De vidste at MSM/CNN-løgnemedierne uden videre ville give den fuld skrue.

  Jeg frygter at seere i DK måtte få det indtryk af TV2 Nyheds indslaget, at en ny Adolf Hitler var blevet præsident i USA og en ny verdenskrig komplet med jøder aflivet i gaskamre var lige på trapperne.

  Så et sted at Donald Trump blev anklaget fordi han ikke straks tog afstand fra de heilende galninge. Underforstået så var han nok med på den, du ved “ingen røg uden brand” osv.

  Jeg begynder at frygte at Trump og hans regering bliver “væltet” af løgnemediernes hetz nærmest inden den er konstitueret?

  Kommentar by A-mad — 23. november 2016 @ 16:36

 8. Så helt tilfældigt også løgnekanalen TV2 køre på en skærm i en kantine i middags. TV2 løgnenyhederne slog skam også denne patetiske anti-Trump propaganda løgn op, om at denne ukendte Richard Spencer skulle repræsentere Trumps såkaldte ‘nazibagland’. En af TV2s løgnekorespondenter i USA stod frejdigt på skærmen og frydede sig.

  Godt vi ikke har TV2 derhjemme og godt vi ikke betaler en rød øre til den patetiske danske løgnepresse.

  Kommentar by Holger — 23. november 2016 @ 16:38

 9. “Så et sted at Donald Trump blev anklaget fordi han ikke straks tog afstand fra de heilende galninge”.

  Så det f.eks på CNN, hvor man klogeligt havde ladet en kvindelig ½ latino(?) vikar tage over efter den rablende anti-Trump, pro Hillary altid sure Hala Gorani. (Måske vil man fyre alle CNN-journalisterne, fordi de blev helt til grin fordi de ‘tabte’?)

  Vikaren hersede med en pro-Trump kommentator (?), som ikke gav hende ret i at Trump ‘endorsede’ de heilende nazi-typer på videon, fordi han ikke straks havde taget offentligt afstand fra dem.

  Pro-Trump kommentator(?) bemærkede sarkastisk, at det måtte være Obama’s opgave som fungerende præsident at tage offentligt til genmæle mod den slags (og ikke som han vist gjorde tidligere ‘endorse’ politimordere i ‘Black Lives Matter’)

  Kommentar by A-mad — 23. november 2016 @ 17:01

 10. Trump’s ide om at holde mantal med muslimer og registrerer dem, har fået en jødisk forening i USA til at opfordre muslimske foreninger til samarbejde for at forhindre registrering af muslimer.
  Man kan jo nok ikke helt afskrive Balder.

  Kommentar by Menig 442 — 23. november 2016 @ 17:20

 11. @10: Det er det samme alle steder, de forener sig altid om at importere flere muslimer, utallige eksempler (dog aldrig modsatte vej, muslimer importerer ikke jøder).

  Her forklarer Spencer’s kollega hvorfor:
  https://www.youtube.com/watch?v=g93OfL1Fybc&t=0s

  Kommentar by AnonymousCoward — 23. november 2016 @ 17:45

 12. Trump holdt jo et møde forleden for de større mediers spidser, hvor han gav dem tørt på, så de gik hjem i stiktosset tilstand, sparkede til papirkurven og beordrede historier frem, der kunne skade den… pokkers Trump så meget som muligt.

  Så nu strammer CNN og de andre den for meget, så alle efterhånden kan se, hvor latterlige deres historier er.

  Jeg siger ikke, at Trump er et geni, men han er i hvert fald en mediehvisker af Guds nåde.

  Kommentar by Nils — 23. november 2016 @ 18:13

 13. Der er jo ikke noget nyt i taktikken. Herhjemme blev SIAD fremstillet som den uhyggeligt truende farer på Højrefløjen (Stop Islamisering af Danmark) på DR (Særudsenndelse) (Dhimmi Radio for danskere), stod for den tendiøse underholdning med underlægningsmusik og hele mulevitten. Det var så pinligt, så det gjorde ondt at se……..men når man nu kender DR, så egentlig ret underholdende (DR er en underafdeling af REDOX :-) :-) :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 23. november 2016 @ 18:51

 14. Trumf vil såvidt vides beskytte Amerikanske arbejdspladser og sætte den nationale mindsteløn op. Han vil gøre op med frihandelsaftalerne, hvor der er særtold på amerikanske produkter. Mit gæt og håb er at han vil bryde med araberne, og hente olien fra Rusland- som har verdens næststørste reservelager. Gud det ville være en dejlig befrielse, fordi vi så mentalt kan slippe ud af det dhimmispind, som den politiske korrekthed har spundet os ind i vedrørrende en -undertrykkende modbydelig fordummende diktatorreligion- Islam.

  Jeg kan blive så led og ked af den dhimmiaccept som jeg har oplevet Vestens ledere være repressentant for i så lang lang lang tid.
  Man kan ikke -integrere- en fordummende diktatorreligion- ind i et frit demokratisk samfund, uden det eller andet går istykker, Og med denne mentale dhimmifisering som Vestens politisk korrekte ledere står for, kan det KUN blive friheden og demokratiet der går istykker.
  Mangfoldighedens enfoldighed med Islam er en forloren moral, som bruges som undskyld for den politisk korrekte diplomatiske fejhed. Der er intet mangfoldigt i Islam. Der er fordummende undertrykkelse, og alle ofrene glemmes når Vestens diplomatiske fejhedsledere fortsætter Deres leflen. Åh gud jeg håber virkelig jeg har ret i at Trumf vil bytte det arabiske diplomati ud med det russiske. Men nu må vi se, for det er ved at være sidste håb. God uge og weekend.

  Kommentar by Michael Unna — 23. november 2016 @ 19:02

 15. A-mad — 16:36:

  “Som Joseph Goebbels i sin tid koblede de galningene billedmæssigt til Donald Trump, selvom der overhovedet ikke var nogen organisatorisk forbindelse. De virker helt desperate på TV2!”

  Den slags udsagn om Goebbels er populære, lige som mange andre og lignende citater som tilskrives Hitler, Goebbels og Göring.

  Jeg mangler dog at høre et konkret eksempel på hvad f.eks. Goebbels løgnpropaganda gik ud på. Manden er af sine fjender blevet ikoniseret som bedragets og manipulationens fader. Jeg har på fornemmelsen at Goebbels’ status som super løgnpropgandist / manipulator for længst er overtaget og overgået af alle massemedierne, deriblandt de jødisk ejede og/eller jødisk kontrollerede af slagsen. Jeg har også på fornemmelsen, at Nazisterne måske havde knap så megen grund til at lyve som nutidens løgnpressedjævle, bortset fra måske skønmalerier af katastrofale militære nederlag og lignende traditionel krigspropaganda.

  Ps. Jeg kender stort set intet til Goebbels, andet end de ofte repeterede påstande omkring hans evner som “sort magiker”.

  Kommentar by Balder — 23. november 2016 @ 19:26

 16. Islam er og bliver en- usekulær diktatorreligion- .Det kan alle ved Deres logik være med på. Lige fra Hard Core troende muslimer, over dhimmifixerede apeacement politikere, til islamhadere som mig- faktisk være enige om (pr. erfaring).
  Islam er en – usekulær, fordummende, undertrykkende, diktatorreligion-.
  Tag konsekvensen af det, eller lad friheden, demokratiet, og medmenneskelige kærlighed i stikken med politisk diplomatiske fejhedskorrekt underkastelse. Må den religion dø. God uge og weekend.

  Kommentar by Michael Unna — 23. november 2016 @ 19:55

 17. https://www.youtube.com/watch?v=yFalXA-RNjI
  Mainstream medierne er godt nok gjort til grin. CNN har endda undskyldt.

  Kommentar by Menig 442 — 23. november 2016 @ 20:47

 18. @A-mad

  Jeg håber ikke at du tror at jeg er ud efter dig. De er rent tilfældigt at jeg fik lyst til at kommenter lidt på sligt og at det var dine indlæg.

  I øvrigt kom jeg i tanke om hva kunne være et godt eksempel på den fordrejed måde citater bliver brugt i denne sammenhæng. Jeg orker dog ikke at Google for at få det bekræftet.

  Jeg mener at kunne huske at udsagnet om at det er nemmere at få folk til at tro på en stor løgn end på en lille løgn, som skiftevis tillægges én af de nævnte topnazister, faktisk var en kommentar fra én af disse topnazister som handlede om den allierede propaganda.

  Nu udlægges udsagnet så som en slags hensigtserklæring for den nationalsocialistiske strategi… Som om vedkommende Nazist åbnlyst praler af sine evner som folkeforfører. Det lyder jo ikke særligt logisk vel? Men historieløshed og forvanskning er jo en vigtig del af den kulturradikale strategi.

  Kommentar by Balder — 23. november 2016 @ 21:27

 19. OK, Balder “Den slags udsagn om Goebbels er populære”. Ja, der er hyldemeter bøger om ham, jeg ikke har læst, så lad ham hvile i fred.

  Jeg var oprørt over, at TV2 Nyhederne i går kl.19 lavede et propaganda nummer vha en kobling af to sæt klip af billeder. 1.Trumps sonderinger efter valget><2.heilende mødedeltagere, der hyldede Trump. Sammenklipningens formål var at få seerne til at se rødt af raseri og hade Donald Trump. Den slags tv-tricks udføres, hvis man har ondt i sinde

  Det var langt under lavmålet og helt utilstedeligt. Jeg undrer mig over, at det kan gå upåtalt hen. Kan statens altdominerende tv-medier tillade sig hvad som helst? Det lover ikke godt for fremtiden i kongeriget.

  Kommentar by A-mad — 23. november 2016 @ 21:56

 20. Som Kim Møller antyder, så er alt-right-bevægelsen ikke en samlet gruppe. Men mange har travlt med at påråbe sig alt-right status, siden den nu er blevet populær og har fået eksistensanerkendelse.

  Kommentar by Arne Torp — 23. november 2016 @ 23:12

 21. Haha det her så sjovt!

  De viste at der var undercover MSN folk på stedet, og der var en gut fra en jødisk organisation, de aftaler at heile for at trolle dem allesammen.

  Well played, kek

  Kommentar by Dave — 24. november 2016 @ 08:36

 22. Og hvorfor skal Trump tage afstand fra dem?

  MSN har kaldt ham Hitler i de siste 18 måneder. FUCK MSN.

  Kommentar by Dave — 24. november 2016 @ 08:42

 23. den voldelige venstrefløj omkring AFA m.m. var også tilstede.
  Alt right fotograf blev overfaldet af en stor gruppe AFA’ere. Det er ham, der står med blodtuden, beskyttet af politiet.

  https://www.youtube.com/watch?v=jcZiHo1U3Z4

  Kommentar by Ung konservativ — 24. november 2016 @ 13:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper