29. november 2016

Mellemfolkeligt Samvirke-ansat i dialog med aktivist-sponsor: “Tak for støtten til Jihad…”

Jeg har ikke den store fidus til Mellemfolkeligt Samvirke, men en indsamling til ‘Jihad’ i Palæstina, lyder lige en tand for surrealistisk. Svaret herunder henviser til aktivisten Jihad Namoura, ikke en spirituel kamp endsige ‘krig mod vantro’ – omend der i praksis næppe er den store forskel. Moderation er ikke just palæstinensernes stærke side.

(Mellemfolkeligt Samvirke på Facebook, 28. november 2016)

Oploadet Kl. 02:38 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78417/trackback

24 Comments »

 1. I knew these f*cking NGOs were Jew-hating terrorist financiers and enablers!

  Kommentar by barfbag — 29. november 2016 @ 04:10

 2. Hej Natalie – Tak for dine støttekroner til at bygge dialog tunneler imellem Israel og vores venner, der lever under et evigt pres med at bruge alle de utallige millioner af euro’s som EU øser ud over dem. Det er, som du sikkert ved, ikke nemt at få cement til vores tunneler og våben til vores Jihad ind i vores lille paradis, nu hvor den lille satan, i samarbejde med den store satan, gør alt for at forhindre os i at udslette Israel og omdanne dette land af mælk og honning, til endnu et af vores forarmede samfund styret af vores fredfyldte religion. Så endnu en gang tak for at du ofrer dine cafepenge til vores fredelige formål, og må du leve for evigt i vores skabers skød.

  Kommentar by Lightmann — 29. november 2016 @ 05:15

 3. Det kan være svært at forstå at muslimer absolut skal kalde deres børn Mohammed, Osama eller her ligefrem Jihad. Det sender ligesom et signal om forældrenes tanketilstand.

  Men I princippet støtter jeg Palæstinænsernes kamp mod den Israelske besættelse, bosættelser og brutale undertrykkelse. Israel har om nogen bidraget til at skabe den betændte byld Mellemøsten er i dag, og i øvrigt har jødedom og islam jo mange fællesnævnere. Jødernes hellige krig hedder zionisme, og de lægger ikke fingre imellem.

  Kommentar by Zatopek — 29. november 2016 @ 07:13

 4. Jamen, hvor er det herligt, at ejegode væmligsøer åbner sig og deres bankkonti for de hellige jihadkrigere, så deres kamp for at udslette os bedre kan lykkes og fremmes.
  JA, man tror kraftedeme det er løgn, men det er det åbenbart ikke.

  Kommentar by Holger Madsen — 29. november 2016 @ 08:14

 5. Jihad er et ret populært drengenavn i muslimske kredse. Drengen kan jo ikke gøre for, at hans forældre er så hjerneblæste at de giver ham det navn. Skulle man finde på noget tilsvarende i Danmark kunne det f. eks. lyde sådan her:
  Her er så min lille purk Håndgranat, han er god til regning; og her er min store dreng AK-47, han skal skal snart i lære; og der kommer min lille datter Rosin …

  Noget helt andet og så alligevel apropos:

  Fra JP i dag: “En ung mand med somalisk baggrund gik mandag amok på et amerikansk universitet. Nu skal motivet undersøges.” Det må da blive en hurtig undersøgelse, prøv med ji…

  Kommentar by monse — 29. november 2016 @ 09:03

 6. At det overhovedet kan lade sig gøre i et 12-13 årigt skoleforløb i “smørhullet” Danamrk, at få skabt så enormt mange hjernevaskede, ekstremt naive og desideret dumme unge kvinder, er mig en gåde!

  Man vader i dem overalt i alle fora, privat osv…

  Det uhyggeligt, du!

  Kommentar by Black Watch — 29. november 2016 @ 09:48

 7. Det virker absurd, og så alligevel ikke. De farlige er ikke de invasive. Det er vores egne!

  Kommentar by Wazzla — 29. november 2016 @ 09:59

 8. # 6

  RUC….

  Kommentar by TH — 29. november 2016 @ 10:07

 9. 6. Det kan det, fordi vi hele tiden er bliver fyldt med dårlig samvittighed / skyldfølelse over at have det godt. Vi har også fået at vide, at det skyldes vores udnyttelse af de fattige lande.
  Det bider bedre på os kvinder end mænd grundet vores biologi

  Kommentar by Britta Due Andersen — 29. november 2016 @ 10:18

 10. Jeg har støttet Mellemfolkeligt Samvirke for sidste gang.

  Kommentar by Liva — 29. november 2016 @ 10:28

 11. Var det ikke mellemfolkelig samvirke (Hvis jeg husker rigtigt), som inviterede julefattige familier til en eller anden Shariaarabisk mellemøstlig mavedansende jul arrangement et år?.

  Kommentar by Michael Unna — 29. november 2016 @ 11:34

 12. Spørgsmål:

  Hvad er forskellen på Mellemfolkeligt
  Samvirke og Enhedslisten?

  Svar:

  Ingen!

  Kommentar by TH — 29. november 2016 @ 12:04

 13. […] herfra, hvor du kan læse hele […]

  Pingback by USA (og Danmark) har et JIhad problem | Hodjanernes Blog — 29. november 2016 @ 12:49

 14. Mellemøstligt Samvirke…!!

  Kommentar by Nicolai — 29. november 2016 @ 13:20

 15. @11 Det var Dansk Folkehjælp. Nedlæg hjæpeorganisationer.
  http://politiken.dk/indland/politik/ECE1532718/df-kraever-undskyldning-for-mavedans-i-badeland/

  Kommentar by Wazzla — 29. november 2016 @ 13:53

 16. zatopek
  hvis man beskatter dumhed, kommer du til at betale topskat.

  Det er svært at finde nogen dummere end dig.
  Som alle andre ultra venstresnoede, hader du Israel, og du tror selv at hvis Israel fjernes fra verdenskortet, er lykken gjort i Mellemøsten.

  Det eneste held araberne har haft er at de har olie. Uden den ville hele den arabiske verden ligne Dark Side Of The Moon.
  Arabere har haft samme chance for at blive til noget, men de KAN og VIL ikke, fordi Koranen holder dem i åndelig mørke.

  Kommentar by k.m. — 29. november 2016 @ 14:57

 17. NGO = NO GOOD ORGANIZATIONS.

  Kommentar by XXXXX — 29. november 2016 @ 17:30

 18. Det lyder som da jeg selv var forsumpet i den danske folkeskole – dengang var ‘KRINGSAT AF FJENDER’ også lærerens foretrukne sang i musik..

  Kommentar by Anonym — 29. november 2016 @ 18:09

 19. > k.m. 14:57

  Godt skrevet, Israel er eksemplet på, hvorledes man kan opvande og dermed opdyrke land.

  Samtlige arabiske/muslimske lande omkring Israel er eksempler på, hvordan man kan ødelægge egne lande.
  Heldigvis er der grænser for, hvor længe dén olie, de lever af (nåja, måske også et par dadler og et par kameler) slipper op inden længe. Så har vi balladen.

  Libanon overlever muligvis, da landet har sørget for at sende samtlige troubles, kaldet statsløse pestilensere, nordpå.

  Men dén har Israel jo klaret før overfor stor overmagt – rent militært – fra de omkringliggende arabiske lande.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. november 2016 @ 20:04

 20. @16 og 19

  Det vil være forkert hvis Danmark udråbes til kalifat og alskens muslimer inviteres til at bosætte sig med deres familier.

  Der var forkert da dele af Palestina blev udråbt til jødestat, og alskens jøder inviteret til at bosætte sig med deres familier. Det er endnu mere forkert at de har besat yderligere land og fordrevet dem, der boede der.

  I øvrigt har disse holdninger grundlæggende ikke noget at gøre med om man er liberalist eller socialist eller noget tredie. Noget af højrefløjen holder med Israel/jøder af uvisse grunde, andre højreorienterede gør ikke.

  Kommentar by zatopek — 29. november 2016 @ 20:31

 21. Zatopek
  Der er snart gået 70 år, uden det er lykkedes at skabe en egentlig Palæstinensisk stat, som verdenssamfundet anerkender.
  Du må selv regne ud hvorfor.

  Kommentar by k.m. — 29. november 2016 @ 21:12

 22. Hvis pestilenserne kan bo i vantro Danmark, så kan de også bo hos deres brødrefolk i Jordan.
  Araberkrapyl, som min far, der arbejdede i Ægypten i 1950, og fik førstehåndskendskab til dem, altid sagde.

  Kommentar by Træt — 29. november 2016 @ 23:20

 23. @ 9 øøh, Britta, sådan noget har aldrig bidt på mig. Jeg har alle dage været stor Israel-støtte, og de eneste ting, jeg giver til, er kristnes overlevelse i muslimske lande. Der findes kristne organisationer, der opererer i Syrien og Irak og lever livet enormt farligt, fordi de bringer medicin og fødevarer ind. Når en eller anden idiot beder mig om penge til ‘flugtninge’ (=muslimske nassere, der vil invadere os), så siger jeg, at muslimer dræber rundt regnet 100.000 kristne hvert år i de muslimske lande, så de eneste, jeg giver til, er de stakkels kristne, som muslimer nu forsøger at udrydde i mange muslimske lande.

  Jeg har heller ikke dårlig samvittighed over, at vi har det godt i vore lande, for det skyldes det simple faktum, at vi er gamle kristne lande. Det er ved at aftage, for 98 % af vesterlændingene har ikke længere en kristentro, men tror på sig selv og usle Mammon, og de håner Gud. Derfor kan djævelens lakajer, muslimerne, så nemt få adgang til vores lande nu, og de kommer med al deres djævletilbedelse og ondskab. Når de er mange nok, så knækker økonomien, og der bliver kaos og krig – og ragnarok. Jeg tænker, at det ikke varer så længe.

  Kommentar by Kuffar — 30. november 2016 @ 12:05

 24. @ 23 .. og så giver jeg af og til penge til noget i Israel, fx pizzaer til IDF :-) Det er SÅÅ fedt at gøre! I skulle prøve det, for det er en helt særlig fornemmelse at give til dem, der er på den rigtige side – og vores side. Israel er de eneste, der har fattet, hvordan man gør med terrorister.

  Kommentar by Kuffar — 30. november 2016 @ 12:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper