29. november 2016

Sass Larsen til virkelighedsramt bykonge (1984): “… strider fuldstændig imod vores principprogram”

Kjeld Rasmussen var større end sin samtid, men når den store fortælling skal skrives, så var han jo på sin vis bykongen der i en Churchill’sk omskrivning præsiderede under imperiets sammenbrud. Brøndby Strand blev første danske postnummer, hvor danskerne kom i mindretal. Flere kommuner vil følge efter de kommende årtier.

Omtale af en ny biografi over tidligere Brøndby-borgmester Kjeld Rasmussen i Ekstra Bladet – Brøndby-legende sagde udlændinge ville udnytte systemet: – Jeg fik ret.

“Hvis det havde stået til Socialdemokratiets nuværende gruppeformand Henrik Sass Larsen og partiets tidligere justitsminister Morten Bødskov skulle Brøndbys borgmester Kjeld Rasmussen have været ekskluderet fra partiet i 1994.

Det fremgår af bogen ‘Kjeld – borgmesteren der skabte Brøndby’, der udkommer lørdag.

Henrik Sass Larsen var på det tidspunkt formand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU), hvor Morten Bødskov på det tidspunkt var DSU’ernes internationale rejsesekretær.

De unge DSU’ere var forfærdede over, at Kjeld Rasmussen havde udtalt, at ‘udlændingene havde fundet ud af at udnytte systemet i en grad, der havde bragt Brøndby Kommune i økonomiske vanskeligheder’.

Det fik Henrik Sass Larsen til at kalde Kjeld Rasmussen for at være en idiot. Til avisen Det Fri Aktuelt sagde Henrik Sass Larsen i sommeren 1994:

– Rasmussens udtalelser hører hjemme i en bananstat og strider fuldstændig imod vores principprogram. Et eller andet sted må der sættes en grænse, og det må partiledelsen gøre her.

Henrik Sass Larsen opfordrede derfor Socialdemokratiets daværende næstformand, Birte Weiss, til at tage sig af sagen.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78426/trackback

11 Comments »

 1. Hvilket viser, at unge skal holde sig langt væk fra politik

  Kommentar by BB — 29. november 2016 @ 10:52

 2. Jeg husker meget tydeligt Kjeld Rasmussen og flere af de andre vestegnsborgmestre. Det var ganske ofte karske og letforståelige udsagn om perkerne, de fremkom med. Men ingen, ud over sådan en som undertegnede, gad lytte til dem, og da selvfølgelig ikke unge fjolser som de nævnte værdiløsheder.
  Disse bormestre var faktisk helt på linie med Salig Glistrup, men en kamp imod de politisk korrekte var selvfølgelig umulig, selv om argumenterne og beviserne var overvældende og mangfoldige. Tænk over, hvor mange udgifter, ødelæggelser, røverier, voldtægter og mord vi kunne have undgået ved at have haft lyttet til disse forstandige gutter!!!!!!!!!

  Kommentar by Holger Madsen — 29. november 2016 @ 11:00

 3. Nu kan Kjeld Rasmussen nok se frem til at blive indkaldt til en “kammeratlig” samtale med Rocker Sass Larsens bodyguard Suzuki-Torben på Cafe Hugos i Køge!

  Kommentar by TH — 29. november 2016 @ 11:06

 4. Gad vide, hvornår vi lærer af denne og lignende erfaringer:
  – Unge mennesker er uerfarne.
  – Erfaring er godt at have, hvis man skal bidrage til samfundet.
  – Derfor skal vi ikke dyrke ungdommens følelser og meninger, men snarere viden.
  – Derfor skal valgretsalderen ikke sættes ned, men snarere op.
  – Ligesom valgbarhed skal betinges af erhvervserfaring og egenforsørgelse.

  Kommentar by Bastardo — 29. november 2016 @ 11:51

 5. Karma is a bitch !

  Kommentar by kent — 29. november 2016 @ 11:53

 6. Jeg boede i flere år i Brøndby kommune.
  Således har jeg haft kontakt til, og med, Kjeld Rasmussen ifm. boligsocialt arbejde.
  Kjeld Rasmussen havde dengang og har vel stadig, egne meninger baseret på erfaringer fra politisk arbejde især sine mange år som borgmester.
  Kjeld R. lyttede til sine borgere, man kunne altid henvende sig til ham.
  At han af DKP´s medlemmer var hadet, ser jeg som en æresbevisning.
  D´herrer Sass Larsen, Bødskov og ham Nyrup Rasmussen er nullerter af største karat.
  At Brøndby Strand planen som helhed nu er ødelagt skyldes klart politikere med de “rigtige” meninger.
  Også Ishøj Kommune havde i mange år en borgmester fra S.
  Han blev også udsat for grovheder blot fordi han, i lighed med Kjeld R. så problemerne tårne sig op.
  Jeg er glad for jeg flyttede i tide.

  Kommentar by AK JA. — 29. november 2016 @ 11:56

 7. Det var også Kjeld Rasmussen, der sørgede for at tvinge en muslimsk begravelsesplads ind på en grund, der var ejet af Københavns Kommune.

  Københavns Kommune vurderede grunden til over 20 millioner (dengang for ca. 20 år siden), men Kjeld Rasmussen lavede en lokalplan, hvor bebyggelsesprocenten blev sat ned til kun én procent. Dermed kunne grunden stort set kun bruges til en gravplads med et lille kapel.

  Derfor måtte København sælge grunden for 1/20 af værdien, og folkehelte som Abu Laban og Omar Hussein blev sikret evig fred til spotpris.
  http://jyllands-posten.dk/indland/kbh/ECE3317382/Nyt-slagsm%C3%A5l-om-muslimsk-gravplads/

  Kommentar by MartinH — 29. november 2016 @ 13:29

 8. De personer som har bragt os i problemer, skal IKKE være en del af fremtiden og Danmarks ledelse! Det er totalt til grin hvis nogen af de partier som aktivt har forvandlet Danmark til et multikulturelt helvede(DF undtaget)skal slippe af sted med at “blive klogere” og så ellers bare fortsætte som om intet var hent!

  De skyldige politikere SKAL stilles til ansvar for alle de ofre som den Danske befolkning er blevet påført af disse forrædere! Personligt glæder jeg mig til, at Karen Hækkerup skal for retten for at tilbageholde en undersøgelse som kunne have åbnet øjnene for den danske befolkning. Hun/de SKAL straffes!

  Kommentar by jesper — 29. november 2016 @ 14:59

 9. Hej. Syntes I alle sammen er racister.
  Kan I virkelig ikke se hvordan vi er blevet beriget
  Vi har bl.a fået:
  Hadprædikanter, fætter/kusine brylluper, arrangerede ægteskaber, tvangsægteskaber, opdragelsesrejser, omskæring(både af piger og drenge), bander/gadebander, kioskmafiaer, socialkontrol, fædrehoteller, halalslagtning, burka, niqab, kønsadskilt svømning, æresvold, æresdrab, Sharia/Sharia zoner. terror, Syriens krigere, Hizb Ut Tahir, M.v, m.v
  Overgreb på myndigheder såsom politi, brandvæsen, Falck, hospitaler, præster m.v, m.v
  Også alt det andet: ildspåsættelser,stenkast, socialt bedrageri, vold, voldtægter mord osv osv
  Føj evt gerne selv til ovenstående.
  Og har du evt. nogen indvendinger om ovenstående er du selvfølgelig
  Xenofob, islamofob, racist, nazist, facist, df´er, zionist osv osv

  Kommentar by olebent — 29. november 2016 @ 15:20

 10. Hør Kjeld i P1 for nylig

  #
  Kjeld Rasmussen
  22 Nov. 2016,kl. 14:30

  Danmark har fået sit første postnummer, hvor der bor flere indvandrere og efterkommere end beboere med dansk etnisk baggrund. Der er i 2660, Brøndby Strand. Oprindeligt var området et sommerhuskvarter i Brøndby Kommune, men i 70’erne blev bebyggelsen Brøndby Strand Parken opført, hvor omkring 75 procent af beboerne i bydelen bor i dag. Dengang hed borgmesteren i Brøndby Kjeld Rasmussen. Den socialdemokratiske borgmester sad på posten i næsten 40 år fra 1966 til 2005, og i den tid blev han indbegrebet af Brøndby. På fredag udkommer portrætbogen ‘Kjeld – Borgmesteren, der skabte Brøndby’, skrevet af journalist og forfatter Henrik Madsen. Vores reporter Jacob Grosen havde tidligere på dagen besøgt Kjeld Rasmussen i Brøndby, for at tale med ham om den udvikling kommunen har gennemgået i det seneste halve århundrede. Medvirkende: Jacob Grosen; Journalist Kjeld Rasmussen; Tidligere borgmester i Brøndby

  http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/p1-eftermiddag-2016-11-22/#!/27:21

  #

  Det var før politikere blev PK – men stadig fik høvl for at sige hvad der blev talt om i skurvogne rundt omkring på byggepladserne…

  Kommentar by Thorbjørn — 29. november 2016 @ 22:20

 11. Enig med jesper

  Kommentar by Nielsen — 30. november 2016 @ 16:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper