30. november 2016

Regeringens udlændingepolitik er uforpligtende hensigtserklæringer med indbygget ansvarsfraskrivelse

VIC-regeringens udlændingepolitik blev diskuteret af tre internationalister i Huxi og det Gode Gamle Folketing på Radio24syv, og panelets overdrev frygtede naturligvis det trekløveret kalder ‘en balanceret og realistisk udlændingepolitik’. Radikale Bjørn Elmqvist påpegede, at han dog godt kunne ’se noget positivt på det’, da udmeldingerne indikerede, at alt var ’sparket til hjørnespark’, og man ‘ikke ville nå nogle vegne’. Flere klienter til forsvarsadvokaten. Mikael Jalving sætter ord på afmagten – Regeringens asylpolitik er tom snak fra Marienborg.

“Asyl i Danmark skal fremover søges i Mellemøsten og Afrika. Det mener den nydannede regering, og forslaget har vakt behørig opsigt. Det er nemlig første gang, asylproblematikken løftes ud af den hidtidige praksis, som har gjort det umuligt for mainstreamregeringer i Vesteuropa at kontrollere tilstrømningen hertil fra muslimske og arabiske områder. …

Nu skal der tilsyneladende andre boller på suppen i det, regeringsgrundlaget kalder ‘en balanceret og realistisk udlændingepolitik’.

Her hedder det bl.a., at ‘ukontrolleret indvandring løser ingenting, men skaber tværtimod nye problemer i form af økonomiske udfordringer og værdimæssige konflikter. Regeringen vil føre en udlændingepolitik, hvor vi hjælper flest i nærområderne, og hvor vi aktivt forebygger migrationsstrømme. …’

Så vidt, så godt. Men læs lige det, der står med småt.

Regeringens nye politik hviler nemlig på det, amerikanerne kalder en disclaimer, dvs. en ansvarsfraskrivelse. Den kommer her: ‘Regeringen vil sammen med ligesindede europæiske partnere arbejde for et system, hvor man søger om asyl fra et tredjeland fremfor ved de europæiske landes grænser. …’

Motivet fejler ikke noget: at sætte en stopper for humansmuglernes millionforretning. Det tvivlsomme er derimod det, jeg satte i kursiv: ’sammen med ligesindede europæiske partnere’. Og ‘arbejde for et system’. Begge dele er ganske uforpligtende.

Regeringen agter ikke selv at gøre noget. Men vil med ministerens ord »gå i dialog med de europæiske lande, der deler vores ambition’. Sådan sagde hun, Inger Støjberg, og så ved man, at forslaget med al overvejende sandsynlighed vil sande til i løbet af en eftermiddag.”

(Statsministeriet, For et friere, rigere og mere trygt Danmark, 28. november 2016)

“Hvorfor foreslår regeringen et tiltag, der er så tåbeligt, at det kunne være udtænkt i Det Radikale Venstres gruppelokale på Christiansborg?” (Nyeborgerlige.dk)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78459/trackback

38 Comments »

 1. Det er vel bare en hensigtserklæring møntet på at lukke munden på Thulesen Dahl.

  Egentlig ret smart for Dansk Folkeparti har jo i den grad lagt sig fladt ned for Lars Løkke og slet ikke brugt det store mandat de fik ved valget. Men de er vel også bange for hvor mange mandater de må afgive til Nye Borgerlige hvis der skulle blive valg?

  Kommentar by redneck — 30. november 2016 @ 13:16

 2. Havde nogen troet på andet?

  DF skal eddermukme stramme sig op, hvis de skal tages alvorligt mere.

  Kommentar by mb — 30. november 2016 @ 13:56

 3. Tag dog forslaget konstruktivt op. I bedste fald vil et sådan system give os lige præcis den frihed, jeg som dansker savner i dag: Muligheden for selv at vælge hvem vi vil tilbyde asyl, inden for en kvote aftalt i EU-regi. Så kan vi fravælge unge enlige agressivt krævende mænd med penge nok til at nå op til grænsen – og i stedet prioritere familier og enkeltpersoner, som virkelig er i nød og som har noget at bidrage med til det danske samfund. Tænk hvis alle de 260.000 ikke-vestlige indvandrere og flygtninge som bor i Danmark i dag havde været udvalgt efter sådanne kriterier. Hvilken forskel!

  Kommentar by Thomas — 30. november 2016 @ 14:01

 4. Det er begrædeligt at Danmark regeres af en borgerlig regering, der er ingen gnist kun tomgang og snak fra Christiansborg, det giver en klar indikation af ligegyldigheden med befolkningen og det hele er betalt af skatteyderne i Danmark, man ønsker at systemet går fallit og genstartes så de ugidelige udfordres, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. november 2016 @ 14:06

 5. Det kunne være interessant at vide, hvordan DF vil samarbejde med NB, hvis de i det hele tage vil det, når NB kommer i FT med nogle få mandater, som reelt er taget fra DF (inter bliver flyttet og intet vil ske).
  Kan man forestille sig DF modarbejde NB? – enten officielt via den førte politik eller “under cover” – NB vil under alle omstændigheder blive frosset ud og forfulgt på alle planer politisk og i medierne…

  Kort sagt der vil ikke komme til at ske en skid – kun mere skrig og skrål – fornærmede, krænkede, perfide ytringer og tiltag hele vejen rundt – Men ok – NB har jo ret til at ytre deres meninger på tinge og i de medier der tør give dem ucensoreret spalteplads – så måske kan de ad åre blive mere betydende i det politiske galehus….meeen så er det også ligemeget, for det er alt for sent og løbet er kørt…

  Kommentar by Black Watch — 30. november 2016 @ 14:32

 6. Det ser ud til, at vi ikke får gjort noget rigtigt ved folkevandringen, før Juncker får smadret EU og gjort Hollændere, Franskmænd og Italienere trætte af fortagendet. Når så tyskerne har smidt Merkel på bordet, er vå nået til ” nul asyl fra den 3 verden.”

  Med lidt held varer det kun et år.

  Kommentar by BB — 30. november 2016 @ 14:56

 7. LA er blot Radikale i forklædning. Nu har de fået ministerposter og – biler, og det gør næppe nogen forskel.

  De Radikale har igen-igen fået afgørende indflydelse, hvilket har været en katastrofe siden ca. 1940. Hvor de tyske troppers sejre “..har slået verden med forbavselse og beundring”.. Scavenius, radikal Udenrigsminister.

  10 mod 1 på at LA også vil slå denne udtalelse.

  For nu at give plads til alle disse uduelige mennesker er der indført en ny ministerpost: Minister for offentlig innovation, ja, du læste rigtigt.

  Det bliver helt sikkert en succes, ingen tvivl om det!

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. november 2016 @ 15:08

 8. Hvis de fraskriver sig ansvaret, må vi danske danskere stille dem til ansvar. Der er ingen politikere, som ikke fortjener en retssag ved en folkedomstol. Kan de svare for sig, er der ingen grund til at henrette dem. Men indtil videre, kunne kun Mogens Glistrup overkomme det.
  Desuden bør alle deres lejesvende prøves ved en domstol.

  Kommentar by Nielsen — 30. november 2016 @ 15:44

 9. Danmark ER blandt ligesindede i Europa, det er desværre dem der bukker og skraber for Islam.

  Liberal Alliance fik lige et par ministerposter, og det er derigennem den Radikale politik føres. Samuelsen og Boch er som muslimer der konverterer til kristendom for at få asyl. Man sniger sig ind og dolker fjenden i ryggen.

  Hvis Inger Støjberg ringer til Victor Orban og siger; Vi har et problem vi skal have løst i fællesskab, så er hun færdig i dansk politik.

  Kommentar by k.m. — 30. november 2016 @ 15:46

 10. Eneste mulighed er, hvis der med “ligesindede” menes en alliance med Visegrad-landene, samt Kroatien, Slovenien, Østrig, Finland, de baltiske lande og evt. Holland uden om EU-systemet. Altså en alternativ asylblok, hvor nogle mindre lande bliver enige om, at man ikke kan søge direkte asyl hos dem, for dermed at lægge pres på tyskerne. Her kunne man håbe på, at Italien (efter det valg, som Renzi efter alt af dømme udskriver, når han tager folkeafstemningen den 4.), og Frankrig efter Fillon el. Le Pen bliver præsident i april, vil tilslutte sig (Fillon er strammer på indvandring). Når det ikke er helt hul i hovedet, er det fordi både Italien og Frankrig har gode muligheder for at få regeringer med en langt strammere politik i løbet af først halvår af 2017 (sluttende med det fransk parlamentsvalg 11 juni). Wilders og PVV har også gode chancer for at bliver størst i Holland ved valget den 15. marts. I UK Teresa May har åbnet for en hårdere britisk kurs. Måske er tyskerne og de iberiske lande snart alene tilbage sammen med “småstater” som Sverige. Luxembourg og Irland.

  Danmark kunne i princippet godt spille en rolle som facilisatorer for sådan et samarbejde, men med en amatør som Anders Samuelsen på UM posten vil embedsværket fortsætte, som de altid har gjort. Det kræver en stærk minister at “sætte sig” på udenrigspolitikken.

  Et lille hjertesuk: Helt ærligt Kim, “humansmuglerne”??? Er det misforstået satire?

  Kommentar by Odo — 30. november 2016 @ 15:54

 11. Personligt foretrækker jeg Victor Orban frem for Støjberg. Han kan da i det mindste få noget gennemført. Hvad har Støjberg gennemført??

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. november 2016 @ 15:54

 12. -> Redneck, mb mfl.

  Hvad synes I Dansk Folkeparti skal gøre, konkret.

  -> Black Watch

  Jeg tror DF vil få et ganske godt forhold til NB i forhold til det kardinalpunktet, men økonomisk skal fronterne jo nok blive pudset af. Uanset hvad, vil det ikke ændre på noget som helst – sammen kan de ikke tælle til 90, og der vil intet ske før internationale vinde blæser de store partier i den rigtige retning. For lidt – for sent. Demokrati på godt og ondt.

  Kommentar by Kim Møller — 30. november 2016 @ 16:02

 13. #11 Ingenting, men vi har jo ikke en danske Orban.

  Jeg har ikke de store forventniger til den danske regering og dens vilje til at beskytte Danmark, men hvis der kommer markant mere indvandrerkritiske regeringer i Frankrig, Italien og Holland vil magtbalancen på migrantspørgsmålet i EU tippe. Det er det eneste realistiske håb, jeg ser. Merkel overlever – desværre – valget i Tyskland, men forhåbentlig i stærkt svækket tilstand.

  Kommentar by Odo — 30. november 2016 @ 16:03

 14. > Kim Møller 16:02

  Hvad med et mistillidsvotum til den nyradikale regering? Alternativet (nej, ikke det såkaldte cirkusparti) kan vel ikke være værre?

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. november 2016 @ 16:08

 15. Kan man skrive her hos jer klovne? Hvis i ikke tjekker pizzagate ud og forstår dets implikationer, så ved i at kun en racekrig, hvor de hvide overtager verden som vi plejer, kan bringe situationen fremad.

  Kommentar by Ole K — 30. november 2016 @ 16:51

 16. > Odo
  Nej, desværre. Jeg håber lidt på Dansk Samling, men tvivler på, at der er tilstrækkelig mange stillere. Jeg har stillet, men der skal omkring 20.000 til.

  Ellers kan jeg vel emigrere til Ungarn, når jeg bliver gammel nok. Så slipper jeg formentlig fra negerindustrien, Støjbergs vrøvl, som hun aldrig gør noget ved, og DF’s absolut manglende indspark.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. november 2016 @ 17:09

 17. Hej Kim
  Konkret skal DF forlange.
  Total stop for opholdstilladelser til nye udlændinge fra Mellemøsten og Afrika. Vi har fået flere end rigeligt. Alle såkaldte syriske flygtninge skal sendes hjem. I 2017 når krigen er vundet af assad. Definitionen af flygtningebørn skal ændres så den kun gælder børn under 12 år.
  Flygtninge skal blive i flygtningcentrene med fodlænke på. Vi aner jo ikke hvem de er og det kan være krigsforbrydere eller terrorister eller andre grove forbrydere. Hvis de flygter fra centrene. Skal de sendes hjem Pronto.

  Kommentar by XXXXX — 30. november 2016 @ 17:45

 18. Kim Møller: Det var en fejl at stole på dig og støtte dig økonomisk og tale pænt om dig. Nu føler jeg at du er med på pædofiliholdet af danske folketingspolitikere. Du taler om klovnedanmark, som er fuld af klovne, ikke mindst på “højrefløjen”. I har været til grin siden Lars ansatte en forsvarsminister som sjovt nok var fyret inden han tog på arbejde. Jeg forudså at Trump vandt og jeg forudså at borgerkrigen var i gang i USA, nu kan du måske prøve at kigge lidt forbi andedammen bare ind imellem? Alt hvad der sker i Danmark er jo bare en refleksion af hvad der sker i USA.

  Kommentar by Ole K — 30. november 2016 @ 19:26

 19. Dansk Flygtningehjælp vil have asylansøgere til at lære dansk så hurtig som mulig, og få dem koblet til en virksomhed.

  For det første skaber det urealistiske forventninger hos de fremmede, for det andet går Dansk Flygtningehjælp bag ryggen på de myndigheder der giver asyl/opholdstilladelse.

  Hvis Abdul har lært et par danske ord, og har fået foden indenfor på en arbejdsplads, er fanden løs hvis han får afslag.
  Så kører historien om den velintegrerede flygtning der har det åhhh så svært, fordi han alligevel ikke må være her, og han står til udvisning.

  En måde at skabe mere ro i Danmark kan gøres ved at nedlægge alle
  flygtninge organisationer, så der ikke er en sværm af godhedsapostle der modarbejder det danske folk.
  Jeg ved det er en upopulær ide, men der er simpelthen så mange “fup-firmaer” der samler ind hele tiden, og die dumme dänen bliver ved med at give ved døren.

  Kommentar by k.m. — 30. november 2016 @ 20:15

 20. – Ole K

  “Nu føler jeg at du er med på pædofiliholdet af danske folketingspolitikere.”

  Jeg er lidt komfus her. Hvad er problemet?

  Kommentar by Kim Møller — 30. november 2016 @ 20:55

 21. -> XXXXX

  Det meste af det du nævner har DF forlængst forsøgt at finde flertal for. Her en række hurtige links.

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article4150725.ece

  https://www.information.dk/telegram/2016/03/df-stop-indvandring-muslimske-lande

  http://www.ft.dk/samling/20151/beslutningsforslag/b98/html_som_fremsat.htm

  http://www.fyens.dk/modules/mobile/article?articleid=3041906

  http://www.b.dk/politiko/df-vil-tage-opholdstilladelser-fra-udlaendinge-og-sende-dem-hjem

  Kommentar by Kim Møller — 30. november 2016 @ 21:00

 22. @12 & 21
  Det er jo fint nok DF har forsøgt at få flertal…. men det fik de jo ikke. Men hvorfor har man så ikke brugt det i forhandlingerne med regeringen? Og – når det viser sig at DF igenigen kun er stemmekvæg for Lillelars – tager konsekvensen og vælter regeringen?

  DF har fået et kæmpemandat men har ikke formået at bruge det til en skid!

  Kommentar by redneck — 30. november 2016 @ 21:37

 23. -> Redneck

  Lad os afkorte debatten. Du mener DF burde have taget konsekvensen af manglende opbakning til partiets mærkesager, væltet Løkke med alt hvad deraf følger. Tror du det havde givet flere eller færre arabiske flygtninge?

  Kommentar by Kim Møller — 30. november 2016 @ 22:11

 24. DF / Messerschmidt har i EU parlamentet stemt for alle de resolutioner de ikke var enige i, men hvor de vidste at de ikke kunne ændre afstemningens resultat. For “ikke at blive ildeset blandt de andre gruppemedlemmer”. Derved kan man nu i historiebøgerne læse om alle de ting “danskerne stemte for”. Protesten er skrevet ud af historien. Tak Messerschmidt, tak DF. Jeg er bange for at kritikerne har ret et langt stykke af vejen. Jeg kan ikke se andet end at DF har spillet endeligt fallit. De Radikale havde mere indflydelse med 7% stemmer end DF med deres 25% (?). Toppen er en flok svagpissere og det er pænt sagt. DF får vel først indflydelse når de alene hat 51% af mandaterne. Og hvad vil de så gøre? Intet ved de nuværende besættere i hvert fald. Der er intet håb at hente i DF Kim, jeg er ked af at skulle sige det. Derudover har de bedrevet petitessepolitik på mange områder til fordel for ufrihed og til ulempe mest for de indfødte etniske danskere.

  Jeg tror efterhånden ikke helt mere på en politisk løsning.

  Kommentar by Balder — 30. november 2016 @ 23:12

 25. @Kim Møller 22:11

  Hvis DF blot en enkel gang havde sat et ultimativt krav, eller gjort alvor af truslen om at vælte en regering, tror du så det ville have skabt mere eller mindre respekt for DF, og tror du at det ville have forværret og forbedret chancerne for at få reel indflydelse?

  Når alt kommer til alt så er alle disse overvejelser udtryk for netop den bogholderfacon der gør Dansk Folkeparti så uinteressant. De er dårlige spillere som aldrig tør satse, og som derfor hellere aldrig vil vinde. Men de finder som Messerschmidt vel behag i at omgås resten af eliten og “kollegaerne” på Christiansborg og tanken nogle royale livsvarige udbetalinger efter at have belemret danskerne i et stykke tid.

  Kommentar by Balder — 30. november 2016 @ 23:29

 26. De 3 partiledere, der nu er i regering sammen, er troværdige på niveau et eller sted mellem brugtvognsforhandlere, konkursryttere og selskabstømmere. Analyseinstituttet Wilkes troværdigheds-topscorer Kristian Jensen har for nylig diskvalificeret sig selv med offentlig udstilling af sin infantile naivitet mht indvandring fra Afrika. Det eneste realistiske alternativ, sæt-jeres (ikke mine)-børn-i-folkeskolen-Mette Frederiksen, er ikke et hak bedre. Mht til DF med fedtspiller Thulesen Dahl som frontfigur giver jeg Balder (25) ret.
  Det er ynkelige tider i Danmark.

  Kommentar by monse — 1. december 2016 @ 01:50

 27. Kim Møller: Jeg er klar over at i ikke kan læse eller forstå engelsk, hvilket dog undrer mig en lille smule, men måske kan i prøv at se lidt amerikanske nyheder, når nu det er det hele Danmarks politik står og falder med.. Det er måske gået op for dig, at Danmark er fuldstændigt 100% kontrolleret af amerikansk politik? Hvorfor tror du Fogh forærede Grønland til en bygd i østgrønland?

  Stadigvæk, hele verden får deres nyheder fra youtube, undtagen selvfølgelig danskere som ikke kan se nyheder på engelsk, siden de åbenbart ikke forstår sproget, som er baseret på dansk.

  Hele verden koncentrerer sig lige for tiden om Podesta og Pizzagate og Comet Ping Pong i Washington DC. Og det involverer sådan set hele verdenseliten, som vi også tydeligt kan se alle er korrupte i den samme seng med hinanden.

  Alt hvad der sker i Danmark er jo fuldstændigt sindssygt, hvilket hele den vestlige verdens regeringer åbenbart har forenet sig om at blive samtidigt. Sikkert fordi alt det vanvid vi konstaterer over hele den vestlige verden har sit udspring i verdenskommunisme og globalisme styret af verdens banksektor, Bilderberg osv.

  Hvis man ikke er klar til at vælte vores “demokratisk” valgte politikere og henrette hele banden, så er man ikke rigtigt med på, hvad der sker i verden mere.

  Kommentar by Ole K — 1. december 2016 @ 04:01

 28. Nå ja, og en ting mere. Hvis man ikke følger med i de daglige opdateringer af wikileaks, så er man også ret andedamscentreret. Danmark er fuldstændigt uinteressant uden at se på baggrunden, som er at hele verdens mainstreammedier er kompromitterede og ingen relevans har for at fastslå kendsgerninger om hvad der sker i verden længere.

  De emner som interesserer os i verden lige nu er stadig: Satanisme, Kannibalisme og Pædofili. (pizzagate)

  Kommentar by Ole K — 1. december 2016 @ 04:04

 29. Her, hvis du ikke selv kan slå pizzagate op på youtube og trawle dig igennem de tusinder af videoer du finder om emnet, denne tråd var nedlagt (censureret) på reddit:

  https://web.archive.org/web/20161122041513/https://www.reddit.com/r/pizzagate/comments/5da0kp/comet_ping_pong_pizzagate_summary/

  Hvis du ville finde nogen at samarbejde med, så kunne du måske begynde at gennemsøge wikileaks for emails forbundet til Danmark og den danske regering. Bare et venligt ment råd.

  Det er jo klart, at alt giver mening, hvis de fleste medlemmer af regeringerne i verden har det ok med at det meste af verdenseliten er satanister, så er det jo ikke så underligt, at kristne forfølges overalt i verden, som du jo beskriver her på siden.

  Og de er satanister! Det er i wikileaks! Prøv for pokker dog at slå Bohemian grove op på wikipedia, eller Project MK Ultra eller et eller andet relevant, prøv nu bare Bohemian Grove.

  Kommentar by Ole K — 1. december 2016 @ 04:23

 30. Regeringen tager selvfølgelig ikke problemet med Islam alvorligt. Lars Løkke,s mærkværdige bortforklaringer i en debatudseendelse- Søren Pins- og senest kulturministerens udmelding viser at de er totalt væk i drømmeland uden forhold til virkeligheden som Islam byder. DF skal virkelig til at tage sig sammen. Der skal totalt andre boller på suppen……kommer der måske med Trumf….man har da lov at håbe. God jul og godt nytår.

  Kommentar by Michael Unna — 1. december 2016 @ 09:44

 31. # 27, 28 & 29

  Der er vist kommet en sølvpapirshat på tråden…

  Kommentar by TH — 1. december 2016 @ 10:39

 32. 31 TH – Du lyder som CNN, måske kan du få et job der, eller hos regeringen, som almindelig idiot. Det er klart at blot fordi wikileaks afslører de her ting, så kommer dine tanker da til at virke meget klogere end resten af planetens. Du ved, dem som godt kan tænke selv.

  Kommentar by Ole K — 1. december 2016 @ 10:53

 33. # 32

  Hej lille Ole,

  Pas på at store stygge Illuminati ikke kommer og tager dig, og gemmer dig væk på Area 54….

  Kommentar by TH — 1. december 2016 @ 11:17

 34. Nu er det almindelig kendt at hele det britiske underhus og den kongelige familie i England og kleresiet i England har været ramt af pædofiliskandale på pædofiliskandale.

  I Portland er en af Hillary’s største (homoseksuelle) enkeltdonorer netop anholdt for misbrug af en mindreårig.

  Hele sagen er begyndt at rulle i både Norge og Canada, så mon ikke du skulle tilbage på skolebænken og lære at læse engelsk indenad?

  http://www.thelocal.no/20161130/norwegian-politician-charged-with-human-trafficking-in-massive-peadophilia-case

  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/norway-paedophile-ring-police-arrest-51-men-a7432441.html

  Måske skulle du prøve at bruge den enkelte hjernecelle du fik af Gud og lære at slå Bohemian Grove op på engelsk wikipedia? Du kunne også bare høre hvad andre, som kan forstå engelsk fortæller dig, da du ikke selv kan forstå hvad der står i wikileaks?

  Kommentar by Ole K — 1. december 2016 @ 11:28

 35. https://youtu.be/MpzlPJ0vri0

  Kommentar by Ole K — 1. december 2016 @ 11:55

 36. # 34

  Hej igen lille Ole,

  Har du også været bortført af en UFO, og de slemme aliens har leget numselege med dig?

  Kommentar by TH — 1. december 2016 @ 12:46

 37. 36 – You are too serious for me to make a comment on your personal health.

  Here is proof of illuminati:

  https://youtu.be/vWaYQMvVt4s

  (deep state / shadow government)

  Kommentar by Ole K — 1. december 2016 @ 15:18

 38. Integreringen er lykkedes borgen anvender taquiyq

  Kommentar by Dunk — 1. december 2016 @ 22:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper