3. december 2016

Indvandrer-musiker portrætterer danskere som svin, nedkæmpes med blanke våben af arabisk hær

Youtube-profilen ‘Gigis’ har netop lanceret nummeret ‘F. Inger’, der smider nazi-kortet efter Inger Støjberg og adskillige politikere fra Dansk Folkeparti. I går brugte jeg flere timer på at se ugens folketingsdebat om ‘minoritetshensyn’, og hvis hun er indvandrernes politiske modstander, så er jeg Satan selv. “Den her sang er fucking fed”, skriver Støjberg på Facebook, men objektivt betragtet, så er den modbydelig. Virkelig modbydelig.

(Muslimsk familie giver fuck finger til Inger Støjberg mfl. – Støjberg Som auschwitz-leder i baggrunden)

“Fuck Inger. Og dem der deler hendes holdninger.” (Gigis, F. Inger, 2016)

Danskerne sammenlignes med svin der slagtes af arabere med blanke våben, og fremdeles. Det er ikke kun en injuriende fuckfinger til en tilfældig Venstrepolitiker, men en fuckfinger til alle danskere. Profilen har mere i samme stil, og bevares – det er godt lavet. Velproduceret had.

“Teksten indledes med et omkvæd, som i sin simple lyrik består af ordene: ‘Fuck Inger, fuck Inger, fuck Inger, aaaah’. Derefter følger første vers, som starter med sætningen’ vågnede op i morges og tænkte ‘Fuck Inger’. Hun vil have min stemme, min hun kan få min fuckfinger’.

Resten af sangen fortsætter i samme stil og ledsages af en video, som karikerer og latterliggører både Inger Støjberg og hendes politik.” (Ekstra Bladet, 2. december 2016)

Dokumentation.

(Danske svin vælter ud af Christiansborg)

(Konfronteres af arabere fra ghettoerne)

(‘Mødes på midten’, på arabisk)

(Danske svin får tæsk)

(Forenede nationaliteter tager magten)

(Efter ‘Revolutionen’: ‘Inger du færdig’)

“Den, som ved offentlige udtalelser tilskynder til, eller som fremkalder øjensynlig fare for fjendtlige forholdsregler mod den danske stat, straffes med fængsel indtil 6 år.” (Straffelovens § 100)

“Den, som på en måde, der er egnet til hos nogen at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv, helbred eller velfærd, truer med at foretage en strafbar handling, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.” ((Straffelovens § 266)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78553/trackback

46 Comments »

 1. Ser man bort fra den elendige svansemusik, ligner det et dokumentarprogram.

  Kommentar by Wazzla — 3. december 2016 @ 10:49

 2. Så og hørte på videoen finder ikke selv grund til anmeldelse.

  Som jeg forstår det danske sprog er der ikke en decideret opfordring til voldsanvendelse, der kunne være baggrund for en sigtelse efter straffeloven.

  Som det fremgik af en undersøgelse i Metroxpress jeg nævnte i anden kommentar er der lidt under 10% af samtlige kvinder, der svarede de var blevet ramt af tiltaler om fucking opførsel. Der er trods dette flere procenter eksisterende forhold, hvilket kan skyldes flere faktorer…

  Kommentar by Peter Buch — 3. december 2016 @ 11:34

 3. Gør det Kim, men du kommer ingen vegne med det. Forstå det: Vi lever i en verden styret af ganske få milliardærer og deres agenda er at udrydde os alle. Det gælder vores retsvæsen og det gælder vores politi. Før der kommer en virkelig folkelig revolution vil intet ske med alle de her absurde ting. Jeg kan kun (igen) råde dig til at begynde at sætte dig ind i den skov af truthers som du let finder frem til ved blot at starte ved Alex Jones eller et lignende sted. Trump er et første skridt, men det virker ikke som om han kan tage det hele ned, tværtimod ser det ud til, at han er globalist, som alle tidligere præsidenter.

  Kommentar by Ole K — 3. december 2016 @ 12:07

 4. Utaknemmelige skarn, som danskerne har givet husly, forsørget og givet muligheder for uddannelse, job og i det hele taget et godt liv, som de ikke ville kunne komme i nærheden af i deres dysfunktionelle hjemlalnde, kvitterer for danskernes tossegodhed med denne musikvideohilsen.
  Man kan håbe den efterhånden trænger ind på lystavlen hos et flertal.

  Kommentar by monse — 3. december 2016 @ 12:20

 5. Hvilken Intelligens står for dette makværk. ??
  Os grisefarvede danskere vinder denne kamp, den indvasive art fjernes.

  Videoen giver særdeles mange oplysninger op hvordan skadedyrene ser ud, og dermed et godt fingerpeg om, hvem der skal gåes efter.

  Musikken: Js det lyder som om at alle danske sange er spillet bagfra, muslimerne læser jo også bagfra. :)

  Kommentar by Sindsro — 3. december 2016 @ 12:21

 6. Syng “Riv tørkældet af en muslim pige” og “Fuck hende, fuck hende, fuck hende, aaaah”.
  Hvornår kommer den sang? :-)

  Kommentar by A-mad — 3. december 2016 @ 12:47

 7. Ordvalget er jo ret simpelt ,snavert om jeg maa sige,og repetetivt,
  og vulgaert tillige.Kan ikke rigtigt se hvad disse typer har at goere i Holbergs, ja Nordmand,men det kan vi leve med, Grundtvig Kierkegaard, Brandes, Palludan, Kirk,Tit Jensen, Panduros hjemland, vi er i den grad paa roeven det er uhyggeligt.

  Kommentar by Dunk — 3. december 2016 @ 13:18

 8. “YouTube-profilen ‘Gigis’” udviser blot almindelig muslimsk adfærd. Ikke værd at beskæftige sig med. Brug hellere tiden på mere oplysning.

  Anmeldelse?
  Ha!… politiet og domstolene dyrker muslimer, så det er spild af tid og gode kræfter.

  Kommentar by Birger Jensen — 3. december 2016 @ 13:25

 9. Ud over den enerverende musik og sang afspejler videoen at det Danske landsskab skal omdannes til samme sandørken som ligner de steder hvor de korandyrkende tegneseriefigurer oprindelig stammer fra, de gule busser styres af indavlede retardere redeskidere, korandyrkerne vil ikke Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. december 2016 @ 13:27

 10. Har set lidt af det. Ved ikke rigtig hvad jeg skal mene, hvis det er propaganda så er det ualmindelig primitivt.
  Hvis man i stedet for betragter det som satire over muslimsk tankegang og adfærd, så er eet jo næsten morsomt.

  Kommentar by For mangfoldighed — 3. december 2016 @ 13:41

 11. Som altid når muslimer er utilfredse med noget er det ikke nok bare at brokke sig over det, de skal også lige samle en hær og smadre alt omkring dem som det fremgår af videoen..

  Gad vide hvordan “kunstneren” bag videoen mon definerer den hær i ens uniformer? Jeg tror ikke rigtigt at “danskere” dækker det, selvom de med garanti vil påstå at alle de mellemøstlige mænd i ens uniformer bare står for “mangfoldighed”..

  Det dummeste er (som altid) at de laver den slags imens de kalder deres modstandere for nazister!

  Hvis jeg skulle gætte på hvem der står bag, så er det en muslimsk rapper fra nørrebro eller vestegnen, der har fået hjælp af en eller flere venstreorienterede “kunstnere”. Det er virkeligt patetisk, men det giver sikkert en masse street cred på nørrebro hvilket i virkeligheden er det værste ved det, for det siger ALT om det hul i jorden.

  Bare se hvordan der så ud i dag da nogle insisterede på lidt julepynt i bydelen, straks omdannes stedet til en krigszone af de “mangfoldige”: http://ekstrabladet.dk/112/politiet-massivt-til-stede-under-demonstration-en-person-anholdt/6436578

  Kommentar by per — 3. december 2016 @ 14:04

 12. Noget talentløst lort.

  Politiet og anklagemyndigheden griner af dig hvis du anmelder det.

  Men, hvis man som A-Mad skriver laver en tilsvarende, men modsatrettet, bunke lort så stå hele det Danske retssystem klar til at tromle vedkommende flad på et splitsekund.

  Kommentar by Santor — 3. december 2016 @ 14:17

 13. Dejligt at tænke på min topskat er med til at financiere såan en idiot

  Kommentar by Redneck — 3. december 2016 @ 14:19

 14. Jeg er helt enig med ham. F. Inger. Hun arbejder for maksimal indvandring.

  Kommentar by Phil — 3. december 2016 @ 14:19

 15. Meget aggressiv sex-sang, han her har skrevet til de danske pi’r. Den vil mange af dem kunne li’. Det ved både han og vi.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. december 2016 @ 14:24

 16. Sangen illustrerer faktisk rigtig godt den typiske muslims indstillingen. De vil have medlidenhed fordi de er flygtet fra krig. Og samtidig ønsker de krig hvor de udrydder danskerne.

  Kommentar by Phil — 3. december 2016 @ 14:37

 17. Det maa da vaere lige til en omgang §266b……naaeh nej , den virker/anvendes jo kun een vej…

  Kommentar by Krassisten — 3. december 2016 @ 14:48

 18. Men Venstre og DF har jo masseimporteret disse mennesker og deres etniske og religiøse had. Og fortsætter gudhjælpemig med det!

  Skal vi virkelig have ondt af Støjberg??

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 3. december 2016 @ 15:46

 19. Jeg har lagt nogle screencaps ind i slutningen af posten. Dokumentation.

  Kommentar by Kim Møller — 3. december 2016 @ 16:13

 20. Jeg magtede ikke at se videoen færdig. Det er det glade vanvid. Vi tager imod mennesker fra den anden side af kloden. Giver dem bolig(endda før danskere),kontanthjælp, pension, uddannelse, gratis lægehjælp, børnecheck, tilskud til det ene og det andet osv. osv.

  Det er muligt der er danskere, der bare bøjer nakken og finder på alle mulige undskyldningerne for at dette kan fortsætte. Men der er også nogle danskere der får nok på et tidspunkt. Det ender helt galt.

  Kommentar by M.P. — 3. december 2016 @ 16:27

 21. Racismeparagraffen kan ifølge dansk jura ikke bruges imod et mindretal, kun flertallet kan være racistisk.

  Så vi kan alle glæde os til vi har muhamedansk flertal, så må de ikke mere sige sådan noget slet noget.

  Eller noget.

  Kommentar by Bastardo — 3. december 2016 @ 16:44

 22. jaja det der med Ytringsfrihed er en svær en…….

  Kommentar by gigi — 3. december 2016 @ 16:45

 23. Ang. det “kunstneriske udtryk” minder denne video meget om Nationalpartiets valgvideo. Det samme had, den samme intense vilje til at nedgøre, den samme hårde og disharmonisk hamrende mellemøstlige rytme og fuckfingeren = tawed-fingeren som hovedtema.

  På valgvideoen ender Dannebrog for fødderne af forsangeren, der har præsteret en baby med et underkuet udseende medlem af “White trash”. Hun ser faktisk meget depressiv ud efter besvangringen af Allahs kriger. Helt fucked up, vil nogen mene og ligner mere en fiasko og advarsel end noget som helst andet.

  Forhåbentlig får vi mange, mange flere af disse videoer, hvor had, sex, kamp, sex, undertrykkelse af danskere, sex, ufred, sex, Allah, sex osv. kværnes ud i æteren. Og helst i en voldsom fart og i alle medier.

  Inger Støjberg er en gæv jysk pige, der udviser mere mod end mange andre. Hvorimod soldaterne i deres Allahs neurosehave har alle de karakteristiske træk for netop neuroser. Den stadig kamp mellem mindre- og mereværd og alt sammen på en baggrund af forkrampede forhold til sex.

  Psykiatere ved meget om dette emne, om end de ikke altid magter at gøre noget ved problemerne. Psykiateren Kurt Charlemans læserbreve er f.eks. altid værd at tænke over, og det sidste forleden i JP handlede om, at få her i Danmark forstår den ekstase, som religion kan sætte primitive menneske med en snæver bevidsthed i. Og jeg mener fandme snæver. Snæver som den bliver, når selv den frie tanke er syndig og forbudt.

  Dermed være ikke skrevet et ondt ord om Tidehvervspræster som Sørine Gotfredsen og flere andre endsige mine fornuftige præstevenner, der var liberale grundtvigianere, længe førend socialdemokrater og SF’ere skabte deres eget fordrejede Auken-inspirede version, som ville have fået Grundtvig til at protestere vildt.

  Kommentar by denonde — 3. december 2016 @ 17:02

 24. Engang respekterede man landets regering, dog er dette mere vederstyggeligt en adfærd for nogle “fremmede” inviteret ind i vores land. De respekterer ikke vores nåde som er givet til dem.

  Kommentar by de Hemmer — 3. december 2016 @ 17:10

 25. -> Gigi

  Ytringsfriheden indskrænkes af flere paragraffer i straffeloven. Eksempelvis må man ikke true eller opfordre til vold.

  Kommentar by Kim Møller — 3. december 2016 @ 17:40

 26. >3 Ole K
  Et godt sted at starte, ved er Gary Allen, han har fattet en hel del.

  Kommentar by Nielsen — 3. december 2016 @ 18:09

 27. # 22 Gigi.

  Du tager helt fejl, klaphat. Der er ingen her der vil forhindre dig i at lave din lortemusik, så din ytringsfrihed er ganske vel bevaret. Som Kim skriver i # 25 er der begrænsninger.

  Kommentar by Santor — 3. december 2016 @ 18:20

 28. #26

  Ingen tør kalde det en sammensværgelse.
  https://www.youtube.com/watch?v=J5BI7oaJUxc

  The Dodo.info
  http://www.thedodo.info/Dronte%205/Dron05_2_in.htm

  Kommentar by Jan Huus — 3. december 2016 @ 18:47

 29. Bare rolig, klovnen har et 3-årigt legat han kan leve af, mens han laver disse videoer:

  “Halfdan Pisket har i 2015 fået Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat på 850.000 kroner,[5] legatudvalgets største hæder. Det er første gang at legatet uddeles til grafisk litteratur.”

  https://da.wikipedia.org/wiki/Halfdan_Pisket

  Kommentar by RePatrierkatet — 3. december 2016 @ 19:10

 30. “Den, som ved offentlige udtalelser tilskynder til, eller som fremkalder øjensynlig fare for fjendtlige forholdsregler mod den danske stat, straffes med fængsel indtil 6 år.” (Straffelovens § 100)

  “Den, som på en måde, der er egnet til hos nogen at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv, helbred eller velfærd, truer med at foretage en strafbar handling, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.” ((Straffelovens § 266)

  og så lige §67 som vi kender til hudløshed.

  §69 siger: § 69 De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold *ordnes nærmere ved lov.

  § 69 Fortæller politikerne hvordan de skal reagere:
  Halløj: * Ordnes nærmere ved lov. ??
  Det er ikke sket. Så der er lidt fast arbejde til dig Hr Justitsminister.

  Søren Pape Povlsen: Where are you ??

  Kommentar by Sindsro — 3. december 2016 @ 22:07

 31. Nej det der med vold må man ikke opfordre til, der er så meget andet man ikke må opfordre til.
  Men man har dog ret til at gå op og ned af grænsen uden at tåen overskrider den.

  Så ytringsfriheden og religionsfriheden findes KUN hvis betingelserne herfor er opnået. Så svært er det heller ikke.

  Se blot på politikerne, den dømmende og udøvende magt behøver ikke at respektere disse betingelser: Nej mine damer og herrer; De overtræder dem bare uden, at der sker dem noget som helst.

  Vi ved jo alle: Der kommer en dag hvor der sker dem noget, og til alle tider har myndighederne haft chancen inden det blev forsent.

  Går ballonen op er løbet som sagt kørt, for de korrupte myndigheder.
  Nu skal det jo forstås således: De er jo ikke korrupte alle sammen. !

  Ikke alle muslimer er terrorister, men alle terrorister er Muslimer.!!

  Satan hu Akbar

  Kommentar by Sindsro — 3. december 2016 @ 22:23

 32. Her kommer et virkeligt frækt billede som sætter de muslimske mænd i kog:
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/folk-raser-over-dette-billede-af-ung-kvinde-draeb-hende/6436920

  Kommentar by redneck — 3. december 2016 @ 22:44

 33. #32

  Muslimer verden rundt gik også i baglås over hende her, da det kom frem at hun havde poeserede nøgen i Play Boy.

  Jeg kan huske at Extra Bladet havde en artikel omkring hendes posering i Play Boy og havde åben for kommentar til artiklen og her var der rigtig mange muslimer bosiddene i Danmark, som sværgede død over hende, fordi hun havde vist sig nøgen.

  https://en.wikipedia.org/wiki/S%C4%B1la_%C5%9Eahin

  Kommentar by Jan Huus — 3. december 2016 @ 22:59

 34. Lørdagsunderholdning:

  http://tarekfatah.com/hijabis-have-all-the-fun

  Kommentar by liz. — 4. december 2016 @ 01:22

 35. 32 redneck
  Hvad skal vi med disse ækle muslimer.
  33.
  Danmark Mangler Handling. :)

  Kommentar by Sindsro — 4. december 2016 @ 02:07

 36. Det kunne være interessant at se hvad paragraf 266B siger til denne kunstneriske racistiske udstilling af Danskere og demokratiet. Men gætter jeg rigtigt, hvis alle implicerede går fri? Kan huske dengang man hængte Lars Hedegaard ud, og den jounalistiske elite hylede frem og tilbage, for en skjult videoovervågning, hvor han sagde et eller andet negativt om muslimer…..men bevares i selvforståelsen er han jo også -højreekstrem- at sige alle danskere er svin, og sammenlignes med svin, og der opfordres til mord på demokratiet og danskere….må man vel ikke sådan råbe op om hos den elitære selvforståelse. Et eller andet sted begynder min foragt for de valgte politikeres og journalisters og juristers ligegyldighed at blive dybere og dybere.
  Kan huske 12 september 2001 på en kristen cafe i Århus, hvor der var jubel blandt muslimerne….troede dengang at vinden ville vende….

  Kommentar by Michael Unna — 4. december 2016 @ 09:47

 37. Nummeret er antidemokratisk da det åbenbart ikke vil acceptere en eventuel Inger S som statsminister iflg billedsiden

  Der opfordres til vold (sværd,bil der kører svin ned)

  Hykleriet er til at tage og føle på,man klager over evt at blive hjemsendt efter Inger S skulle være kommet til magten.

  Kvalitet mv af videoen peger på at der er nogle med penge og kreative evner bag.Rødfacister med hele snabelen nede i de offentlige kasser?

  Kommentar by heino — 4. december 2016 @ 12:11

 38. Videoen tegner meget ærligt den voldelige konflikt herboende arabiske mænd har indledt mod det danske samfund.

  Kommentar by marius — 4. december 2016 @ 13:15

 39. Jeg har heller ikke respekt for Rødtoppen, for hun magter ikke at hjemsende kriminelle og terrorister, ligesom hun og Løkke – efter at have stået skoleret for Merkel sidste år – rettede ind og lod det vælte ind med ørkenproletariatet. Faktisk ved jeg ikke, hvem jeg herefter skal stemme på. DF bliver det ihvertfald ikke denne gang, for de har skuffet fælt.

  Reelt set ledes vi af en flok EU-marionetdukker, og vi kunne ligeså vel spare de høje lønninger til snylterne inde på Borgen. De gør DK dummere, mere overbefolket, og dermed fattigere!

  Kommentar by Kuffar — 4. december 2016 @ 17:28

 40. @ 32 Saudi Arabien er et land fuldt af psykopater, ganske som Syrien og Irak, og det kan ikke gå hurtigt nok med at få Trump på banen.. Det siges, at Saudi mister olien om ganske få år, og da vil vi alle klappe i hænderne, for man skal huske på, at det var saudere, der stod bag massakren på næsten 3,000 amerikanere i 2001.

  Kommentar by Kuffar — 4. december 2016 @ 17:35

 41. 26 Tak, for det input, ham vil jeg kigge på :)

  Jeg vil godt moderere min udtalelse om Trump, som var baseret på et øjeblik under indflydelse af Trumps valg af Mnuchin, men selvom han smider en fra Goldman-Sachs ind i administrationen, så var det alligevel en strategisk meget klog beslutning i hans forsøg på at alliere sig med alle. Så når jeg skal vurdere det i forhold til alt han også er, så er dette dog kun en detalje, en detalje som gør mange patrioter bekymrede for hans intention, men som jeg mener dog ikke ændrer noget grundlæggende i vores forståelse af fænomenet Trump.

  Jeg er stadig næsten 100% overbevist om, at han er tæt på det bedste som er sket USA og verden i i hvert fald tæt på 100 år. Han vil bevise sig selv på alle mulige måder og virkelig formå at vende skuden USA og den vestlige verden for den sags skyld, som uvægerligt vil blive påvirket enormt af hans politikker.

  Udnævnelsen af Steven Mnuchin er sikkert en klog beslutning, når alt kommer til alt

  “..Trump, who has signaled he will relax regulations on the financial sector, picked Goldman veteran Steven Mnuchin (and distressed debt investor Wilbur Ross to lead his Treasury and Commerce departments, respectively.)

  http://www.cnbc.com/2016/11/30/goldman-sachs-as-bank-friendly-trump-administration-appears-to-take-shape.html

  Kommentar by Ole K — 4. december 2016 @ 23:30

 42. Nåh ja, i øvrigt vedrørende de kære muslimer, så har kongressen anført af Trump ikke tænkt sig at vente på, at Obama har forladt det ovale kontor, før de stopper den muslimske indvandring og begynder repatrieringerne.

  MUSLIMS WILL BE BANNED FROM THE US! TRUMP WILL NOT WAIT FOR OBAMA TO LEAVE

  https://youtu.be/TgVDQ53h9kc

  Kommentar by Ole K — 4. december 2016 @ 23:47

 43. og tak 28, lytter til dem nu

  Kommentar by Ole K — 5. december 2016 @ 00:13

 44. 26/28 Yderst relevant det er, han er virkelig god :)

  Kommentar by Ole K — 5. december 2016 @ 06:07

 45. Gigis video overtræder ikke Facebooks regler, har jeg lige fået at vide.

  Kommentar by anno — 5. december 2016 @ 22:18

 46. Den latterlige skatteyderbetalte “kunstner” tror nok selv, at han er en farlig gangsterrapper.

  Men han er jo bare en lille retarderet dansk-tyrkisk horeunge, som nu har haft sine 15 minutters berømmelse!

  Kommentar by TH — 8. december 2016 @ 10:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper