3. december 2016

Endnu en For frihed-aktivist udsat for hærværk: Familiebil punkteret med kniv ved privatadressen

Som jeg fortalte i går, så fik frihed-aktivisten Rasmus Paludan natten til fredag hærget sit advokatkontor med en skumslukker. Natten til i dag gik det så ud over anden For frihed-aktivist, der fortæller, at bilen der fik to dæk punkteret (med kniv), flere gange er blevet fotograferet af Redox-fotografen Simon Bünger. Blandt andet ved et arrangement i Sønderjylland.

(Den punkterede bil, Sydhavnen, 3. december 2016)

Oploadet Kl. 17:04 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78564/trackback

10 Comments »

 1. Hvorfor kan den klovn til simon bünger stadig bevæge sig frit rundt?

  Kommentar by per — 3. december 2016 @ 17:20

 2. Siger jo alt om den fløj i debatten.

  Kommentar by Frafalden moderat — 3. december 2016 @ 17:26

 3. Anmeld ham.

  Kommentar by Santor — 3. december 2016 @ 17:38

 4. De venstresnoedes terrorhandlinger får åbenbart lov til at fortsætte med politikernes og politiets velsignelse, hvis de der bliver betalt for at oprette ro og orden i Danmark vred armen rundt på Simon Bynger så skulle hans kæft nok komme på gled, når de formastelige afsløres så skal straffen være så hård at andre vil tænke sig om to gange inden de udøver terror i Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. december 2016 @ 19:59

 5. Er det ikke snart tid til at lade Dünger og Pression rapportere fra en bil på bunden af havnen?

  Kommentar by Træt — 3. december 2016 @ 20:49

 6. Hvis simon bünger bliver behandlet på samme måde så tager polisen alle midler i brug for at finde gerningsmændene.

  Fingeraftryk, dna og info fra telemaster for at identificere hvis telefoner der var i området.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 3. december 2016 @ 21:02

 7. 6. Helmuth Kohl
  Det er kun myndighederne der kan udføre den slags handlinger. Men nu da de fleste Myndighedspersoner er Korrupte skal du ikke forvente det vil ske.
  De går nemlig i Islam´s ærinder.

  Som tiden er gået, har der ikke været mangel på advarsler, hverken i Tinget og andre stede i det danske samfund. Enhver kan se, at politikerne, den dømmende og udøvende magt, har spillet fallit.
  De har ødelagt Danmark, sammen med deres lorte egoistiske vælgere, der har stemt med hovedet under armen og total uden ansvar for deres “X”

  Hil den dag måtte komme, hvor de enten beslutter sig for at rette Danmark op igen, eller blive REVSET herfor.

  Kommentar by Sindsro — 3. december 2016 @ 22:36

 8. […] For Frihed demonstranterne. 11 blev anholdt. “Antiracisterne” vandaliserede endda to biler, heraf en fra pressen. For et par dage siden raserede de en sympatiserende advokats kontor. Der […]

  Pingback by For Frihed: Lone Nørgaard og Jeppe Juhl « Snaphanen.dk — 4. december 2016 @ 14:34

 9. Jeg siger det igen. Vi er altså nødt til selv at organisere os i en gruppe, som kan vride armen rundt på AFA. Det er nødt til at være et etnisk dansk folkeligt svar til de her klovne og til deres organisatorer i SF, Enhedslisten, Socialdemokratiet, klovnealternativet og De gale Radikale.

  En af de mest aggressive er jo fra radikal ungdom såvidt jeg kan se, udover de planlæggende elitebørn er resten jo bare tabere fra brokvartererne, Christiania og Vestegnen.

  Men vi er nødt til at fortælle politi og politikere hvad vi mener om deres leg og “vi” kunne jo f.eks. være den flok som kunne gå i demo mod hundeloven, de kunne måske tage deres hunde med, så vi kunne spare lidt på politiressourcerne?

  Kommentar by Ole K — 5. december 2016 @ 04:16

 10. […] Herfra skildtes Imod Frihed deltagerne. Nogle få af dem sneg sig tilbage til Israels Plads, hvor For Frihed stadig var i gang med taler, julesange og jødekager, men langt de fleste Imod Frihed demonstranter løb ad Dronning Louises bro til Nørrebrogade. På starten af Nørrebrogade blev der væltet et par containere, som blev sat i brand. Derudover afspærrede Imod Frihed Dronning Louises Bro ved at lave en kæmpe blokade på tværs af Dronning Louises Bro, af byggematerialer fra en nærliggende byggeplads. Dette viste sig dog at være spildt arbejde, da For Frihed gik henover Fredensbro – helt på linje med de skilte For Frihed i øvrigt havde medbragt på dagen med ”Stop Volden”, da der i dagene op til For Frihed demonstrationen havde været 2 tilfælde af venstreradikalt hærværk, som der kan læses om her og her. […]

  Pingback by Imod Frihed – 3. december 2016 — 19. februar 2017 @ 20:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper