4. december 2016

DR-ansat, TV2-kendis: “Vi skal holde op med at behandle ytringsfrihed som en grundpille i demokratiet”

Når jeg blogger historien herunder, så er det i mangel af bedre. Havde Politiken været sin opgave voksen, så havde de fokuseret på de sortklædte venstreradikale, og sat det i relation til tidligere moddemonstrationer, det formulerede udgangspunkt, samt de tre hærværksepisoder i dagene op til juleoptoget. Det gjorde de ikke. I stedet bliver det til interview med pæne moddemonstranter, som avisens læsere kan spejle sig i. Det være sig skuespiller Rosalinde Mynster, kendt fra Badehotellet på TV2, og Nynne Pedersen, dramatiker tilknyttet DR Event.

Så længe MSM af ideologiske årsager holder hånden over de voldelige, og problematiserer demokrater, så vil det være nødvendigt med fløjmedier. Nogle vil være propagandistiske, andre upræcise, men det er vilkårene, så længe skolede journalister og statsunderstøttede medier vælger ikke at fortælle sandheden. At postulere For frihed demonstrerer for at ‘indvandrere og asylansøgere skal ud af Danmark’ er en journalistisk opstramning, der behænding udskriver problemet med Islam som religion, kultur og ideologi. Der er intet problematisk ved bekæmpelse af Islam. Tværtimod.

Fra Politiken.dk – Moddemonstranter: ‘Det er vigtigt, at vi ikke virker som bøller’ (Kirsten Nilsson og Simon Roliggaard).

“… Skuespiller Nynne Pedersen og dramatiker Rosalinde Mynster var blandt dem, der ville forhindre ‘For Frihed’ i at gå på Nørrebro. De forklarer her paradokset – at kampen for demokrati markeres ved at stoppe en demonstration. …

Folk må mene, hvad de vil, men demokratiet indebærer tolerance og åbenhed, og Pegidas holdninger er direkte intolerance og stigmatisering af en befolkningsgruppe. Det er ikke demokratisk. Hvis de vil gå rundt i gaderne og flage med deres krænkelse af indbyggernes frihed, så må der også være et modsvar og en ‘afkrænkelse’. …’.

‘Derfor må der altid moddemonstreres og moddiskuteres. Vi skal holde op med at behandle ytringsfrihed som en grundpille i demokratiet, for det lader til at myndiggøre alle stemmer – også dem der krænker i ytringsfrihedens navn. … Vi må og skal i ytringsfrihedens navn stille spørgsmålet: er det okay at udbrede racistiske holdninger? …’. …

‘Der var måske 1.000 mennesker tilstede, og der var også 1.000 forskellige måder at demonstrere på. Nogle var voldelige, nogle ikke.Vi så en gammel politimand slå en ung pige – men de fleste politimænd var fredelige og det samme med demonstranterne‘.

‘Det er problematisk, at det er antiracisterne, der virker som bøllerne, fordi det får Pegida til at virke som fredsoptoget. Men deres holdninger er ikke fredelige… Desuden behandler politiet antiracisterne som voldelige, og det indgyder til vold, når personer bliver behandlet sådan. Det indgyder til vold, når politiet skubber fredelige demonstranter bare de træder et skridt forkert’.”

(Nørrebrogade, 3. december 2016; Foto Uriasposten Live)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78582/trackback

37 Comments »

 1. Det udemokratiske i deres groteske udsagn er at de ikke bliver sagt imod og fortsat kan beholde deres skatteyderbetalte alt for høje gager, selv om de lyver, For Frihed var en demonstration for at gøre opmærksom på at julen er på vej ud af Danmark og det synes de to løgnere er OK, de har fri taleret pga. af deres understøttede jobs og lønninger, ud med dem for samfundsundergravende virksomhed, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. december 2016 @ 11:45

 2. Integrationen lykkes bedre og bedre “det offentlige,med meningsdannere”har fattet og bruger Taqiya,Tawria,kitman,murun, glimrende, det er grove loejer.

  Kommentar by Dunk — 4. december 2016 @ 12:05

 3. Hvornår er islam blevet en race og dermed står over ytringsfriheden?

  Kommentar by Menig 442 — 4. december 2016 @ 12:08

 4. “Gammel mand slår ung pige” – Fed underholdning, hvar?

  Luk de såkaldte journalistuddannelser. – Politiken lukker sig selv.

  Kommentar by Bastardo — 4. december 2016 @ 12:14

 5. Ja det er jo pinligt at frihed og fred er skældsord. Må pågældende skuespillere havne i et shariahelvede. Måske Isis kan bruge dem som sexslaver? hvem ved? Dhimmi Radio (DR)for danskere kan måske finde propagande lykke i en undertrykkelse af ytringsfriheden til fordel for det som vores soldater sendes ud for at bekæmpe i udlandet, imens pågældende skuespillere står der og bræger til fordel for islamisk undertrykkelse. Føj jeg skammer mig over det medie officielle fejhed og islamleflen. Hjertelig tak til Pegida og “Frihedsdemonstrationen”.

  Kommentar by Michael Unna — 4. december 2016 @ 12:20

 6. Typisk for Dhimme Radio, så tales der jo direkte om- højreekstremister- imens Enhedslisten bræger løs på DR og TV2 (uden at DDF eller andre af de såkaldte Højreekstremister kommer til orde) og Redox tages for gode vare i Politiken o.a medier.

  Kommentar by Michael Unna — 4. december 2016 @ 12:24

 7. Der var ingen fredelige “mod”demonstranter. Der var containerbrændende fascistiske psykopater, som angreb gaden tror jeg nok det var, som de mente var deres, og som de mente at have ret til at ødelægge. Da politiet rykkede frem havde de sjovt nok ikke nosserne til at gå i clinch med dem, men trak sig tilbage i samme takt som politiet rykkede frem. Jeg så ingen fredelige moddemonstranter, men en masse utilpassede christianitter og en masse syge perkere.

  Kommentar by Ole K — 4. december 2016 @ 12:29

 8. Sådan fungerer kommunisme. Vi skal have frihed og ret til at ytre os og skabe foreninger, men det skal være de rigtige ytringer og foreninger. At der så endda er kræfter i deres tåbelige kredse der hellere ser islamistiske grupperinger ytre sig end For frihed, er jo helt ude i skoven. Venstrefløjen er syg og det har den altid været.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 4. december 2016 @ 12:44

 9. De toneangivende mediers løgnagtighed er kommet i fokus i den offentlige debat takket være de alternative medier på internettet. De toneangivende er under pres, de er i en krisesituation, ingen tvivl om det. Flere af dem, POLITIKEN, DR, m. fl. har tilsyneladende valgt som krisestrategi at lyve sig igennem krisen. Devisen er, hvis du bliver anklaget for løgn, så blive ved med at lyve indtil anklagerene tror du taler sandt. Det er en strategi set anvendt mange gange før både i politik og i erhvervslivet. Det er ikke en risikofri strategi, det kan give bagslag, men jeg tror de toneangivede er ude af stand til at se nogen alternativer, deres arrogance er indgroet gennem mange år på statsstøtte uden spørgsmål, den forblænder dem.

  Kommentar by monse — 4. december 2016 @ 13:03

 10. Pølletiken er løgnagtig, hvad omtalte propagandaartikel tydeligt beviser.

  Kommentar by Nielsen — 4. december 2016 @ 13:55

 11. Selv om jeg bor i København, deltager jeg ikke i ‘For Friheds’ demoer, da jeg ikke ønsker at blive overfaldet af blæste automonotone hætteklædte og voldelige personer.

  At det lige nøjagtigt er to såkaldte kunstneriske kvinder, der udtaler sig, undrer mig ikke. De har åbenbart en større frihedsgrad end mænd, der via evidens demonstrerer mod muslimer.

  Kast dog pigerne i søen med noget tungt om benene. Og tag bare de unge maskerede tøsedrenge med. Problem solved.

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. december 2016 @ 14:06

 12. > Ole K. 12:29

  Desværre tror de monotone rødfascister og deres muslimske medløbere, at de har privat ejendomsret over gader og pladser. Lad mig afsløre: Det har de ikke.

  Det latterlige politi, Kling og Klang samt Dupont og Dupond gør jo intet.

  Én, gentager 1, person fra de automonotone pyromaner er sigtet. Hvad så med de ca. 150 andre fra deres sms-kæde??

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. december 2016 @ 14:14

 13. Journalister og skuespillere lefler for venstrefløjen, simpelthen fordi de der har et lydhørt publikum. Hvis de afslørede borgerlige holdninger ville de ikke overleve. I forbindelse med valget i Italien hørte jeg i dag på TV2 den ene kandidat beskrevet som værende fra den ‘yderste’ højrefløj. Ikke et ord om, at den anden kandidat er fra den ‘yderste’ venstrefløj.

  Kommentar by Ole Madsen — 4. december 2016 @ 14:28

 14. Ah, endnu engang vil de kunstneriske, cafe Latte drikkende bedrevidende speltædende typer, fortælle at det er okay at bruge vold over for uskyldige, så længe de ikke har de rette meninger. Lektor Niels Vestergaard Thomsen ville vist kalde disse to talende trusseindlæg for tyskerpiger… http://www.b.dk/nationalt/internetkriger-jeg-ved-godt-at-venligboerne-tror-deres-handlinger-er-gode.-det-tr

  Kommentar by Lightmann — 4. december 2016 @ 14:30

 15. Vi kan rent retorisk vende den om.

  Hvorfor skal landsforrædere have lov til at udtale sig og demonstrere?

  Kommentar by Sigwar — 4. december 2016 @ 15:20

 16. Sigwar det er fordi det er in at være landsforræder, at være modsat – derfor kalder jeg dette her årti for landforræderårtiet – i enorm scala, hver time, hver dag, overalt – bevidst, med vilje og fuldt overlæg – omfattende hundredtusinder af såkaldte danskere… eksemplerne er legio….navnene står på meterlange lister – engang vil deres ansvar og skyld blive til virkelighed og vil blive krævet indfriet – enten når bøtten vender – for det vil den – eller når islam kommer til at bestemme her i landet – kommer islam til så mister de ytringsfriheden, demokratiet og mange deres liv – kun dem der dhimmificerer sig eller konverterer, vil overleve – det bliver alles lod…desværre.

  Men lad os i det mindste stå op med åben pande og tage slaget..?

  Kommentar by Black Watch — 4. december 2016 @ 15:51

 17. Selvfølgelig er det såkaldte kunstnerinder, der interviewes. Det er de eneste mennesker Politiken kender.

  Kommentar by Bastardo — 4. december 2016 @ 16:02

 18. “Vi skal holde op med at behandle ytringsfrihed som en grundpille i demokratiet” Hold da op, sagde hun virkeligt det?Er hun selv klar over hvilket spor hun der er på vej ind på?
  Men at hun går ind for censur,det er klart.

  Hvordan bærer hun sig forresten ad med at læse racisme ind i det?

  Kommentar by heino — 4. december 2016 @ 16:59

 19. “Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.”… George Carlin

  Hverken Pedersen eller Mynster er mennesker man skal hidse sig op over… Når de har fået det Nørrebro de ønsker. Kommer de grædende på deres knæ og beder om hjælp fra vi hvide mænd… Tja… Så ønsker jeg dem held og lykke, og griner i skægget når de og deres døtre bliver brugt som IS sexslaver og deres sønner som Bachi dansedrenge..

  Hvide kvinder har for størstedelen valgt hvad de gerne vil have.. Og jeg ønsker dem tillykke..

  Kommentar by ny kommentator — 4. december 2016 @ 17:02

 20. Venstrefløjsere er pr. definition antikristelige og Gudfjendske, og jeg vil vove den påstand, at det er derfor de er så dumme!

  Her er til gengæld et klogt folk, nemlig slovakkerne, som ikke vil finde sig i, at islam skal få grundfæste i deres land! Der findes ikke én eneste anerkendt moske i landet, siger denne artikel: http://shoebat.com/2016/12/01/slovakian-government-declares-islam-has-no-place-in-slovakia-takes-a-stand-against-islam-and-changes-the-laws-to-block-islam-from-being-officially-recognized-as-a-religion/

  Kommentar by Kuffar — 4. december 2016 @ 17:50

 21. PS: egentlig er det helt utroligt, hvor dumme medierne i DK er, for har man været med i et eller andet show eller medvirket i en latterlig skodserie som Badehotellet, så får man lige pludselig mund og mæle og bliver anset for at være ‘af stuhr-stuhr betydning’! Man bliver inviteret ind på Billedbladets TV-kanal, TV2, til både morgen- og aftenshow, og pludselig får disse banaliteter af personer napoleonsk storhedsvanvid og mener, at de kan bidrage med klogskab i en debat, som de ikke har en eneste forudsætning for at kunne deltage i, for den omhandler islam – en morderisk kult!

  Om dog alle danskere blev tvunget til at læse Robert Spencers artikel om Hijrah, så kunne det måske lukke munden på intellektuelt udfordrede som Mynster og hende Nynne. http://www.frontpagemag.com/fpm/260019/hijrah-europe-robert-spencer

  Kommentar by Kuffar — 4. december 2016 @ 17:59

 22. Den voldelige røde ideologi og fascisme i fuld flor, det er temmelig flovt som den fløj i dag er blevet det levende billede på Hitlers stormstropper.

  Kommentar by LarsB — 4. december 2016 @ 18:17

 23. Herregud, er den artikel fra 1999? Politiken er sandelig avantgarden

  Kommentar by BB — 4. december 2016 @ 18:32

 24. @21: super præcis beskrivelse, tak.

  Kommentar by Bastardo — 4. december 2016 @ 19:15

 25. Når kunstnere udtaler sig om politik er det ren markedsføring. Husk at kunstudøvelse en også er forretning. Ikke sådan at forstå, at de kun er i det for pengenes skyld. Det er de også, men for de fleste kunstnere er dette at blive elsket af publikum, at få ros af kunstkritikerene, at nyde anseelse i offentligheden, prestige mindst lige så vigtig som penge – det er blot en anden valuta.
  Med politisk korrekte kommentarer om politik opnår de både velvilje hos kunst-arbejdsgiverne, som har direkte indflydelse på deres indtjening, og samtidig publikums kærlighed og anerkendelse – altså hos det politisk korrekte publikumssegment som tidligere var helt overvældende stort, men som vistnok skrumper dag for dag selvom det ikke endnu er gået op for kunstnerne.
  Det er helt analogt til store firmaers markedsføring af deres grønne produktionsformer, deres inkluderende personalepolitik, deres fokus på kundens sikkerhed, etc, dvs. en masse politisk korrekt bullshit som intet har med deres produkter at gøre, men som har til formål at få kunderne til at elske varemærket og/eller firmaet – og som kolde salgstal gang på gang dokumenterer virker (eller investerede de naturligvis ikke i det).

  Kommentar by monse — 4. december 2016 @ 19:22

 26. Mon trunterne (Nynne + Rosalinde) nogensinde har tænkt på, hvor mange mænd (ja, jeg skriver mænd)som er gået i døden for netop ytringsfrihed og demokrati.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 4. december 2016 @ 19:25

 27. Østrig har haft valg, og noget tyder på at en gammel dames “valgtale”, har givet en venstreorienteret sejren. Hun er overlevende fra KZ lejr, og mener at højrefløjens kandidat vil genindføre nazismens rædsler i Østrig. Det er en meget dygtig produceret løgnevideo.

  Kommentar by k.m. — 4. december 2016 @ 20:11

 28. Her er videoen med Gertrude
  https://m.youtube.com/watch?v=WVR2QaMjVRs

  Kommentar by k.m. — 4. december 2016 @ 20:19

 29. #27 Det der afgjorde sagen var nok, desværre, at Nigel Farage sagde Hofer ville afholde en folkeafstemning om EU-medlemskabet. EU er – stadig – populært i Østrig, og FPØ har gennem hele valgkampen igen og igen understreget, at de ikke havde planer om at udskrive en folkeafstemning om medlemskabet, så det var en ret afgørende kvajer. Desuden rippede Hofer i den sidste tv-debat op i noget gammelt vrøvl om, at Van der Bellen havde været Stasi-agent (det er modbevist i en grundig undersøgelse fra dengang FPØ selv sad i regering). Det flyttede sikkert også lidt marginalvælgere.

  Kommentar by Odo — 4. december 2016 @ 20:45

 30. Odo
  Hvordan kan du med sikkerhed sige det er vrøvl, at Van der Bellen ikke har været Stasi-agent?
  Det er der vist også danskere som benægter, selv om virkeligheden viser noget andet.
  http://www.b.dk/nationalt/tidligere-stasi-agent-sagsoeger-bent-jensen

  Kommentar by k.m. — 4. december 2016 @ 21:34

 31. Ytringsfrihed er ganske overflødig, og kan være voldsomt skadelig. Mener danske kunstnerinder. Oh-ja.

  Kommentar by Bastardo — 4. december 2016 @ 21:36

 32. Ligesom Muhammed, der personligt sørgede for henrettelse af alle, som benyttede den.

  Kommentar by Bastardo — 4. december 2016 @ 21:39

 33. Med indre de benyttede den til at rose ham.

  Kommentar by Bastardo — 4. december 2016 @ 21:39

 34. http://www.aftenposten.no/meninger/nyhetsanalyse/Derfor-vant-ikke-hoyrepopulisten-denne-gangen-610438b.html

  Al journalistik handler om “højrepopulisme”, som om dens kandidater er både spedalske og vantro.
  Van der Bellen bliver ikke rakket ned med usympatiske skældsord.

  Kommentar by k.m. — 4. december 2016 @ 21:53

 35. #30 Fordi det har været undersøgt grundigt (af en kommission nedsat af en højreregering). Desuden bygger selve anklagen på en misforståelse/fordrejning af et afsnit i en bog af en tidl. generaldirektør for offentlig sikkerhed. Den pågældende embedsmand nævner kun, at VdB som økonomiprofessor ledede en undersøgelse for den østrigske våbenindustri, som involverede samarbejde med SIPRI i Stockholm, som mange mener var infiltreret af østtyskerne på det tidspunkt. I 2001 stillede FPÖ medlemmer af Nationalrådet spørgsmål om dette, og den daværende regering (koalition ml. FPÖ og det konservative ÖVP) lod det undersøge, og der var ikke fugls føde på det. Desuden har FPÖ haft et år til at grave smuds op om VdB uden at finde noget. Det er dumt at komme frem med den slags til allersidst i en alenlang valgkamp, særlig når det er så let at affærdige.

  Kommentar by Odo — 4. december 2016 @ 23:11

 36. http://konservativreaktion.blogs.berlingske.dk/2016/12/04/venstrefloejens-fascister/

  Godt indlæg fra Stefani…

  Kommentar by Black Watch — 4. december 2016 @ 23:23

 37. De to omtalte hjernedøde kællinger har vel gennemskuet, at deltagelse i venstreradikale voldelige aktioner kan være en genvej til et fedt skatteyderbetalt livslangt job.

  Et eksempel er grundlægger af AFA Pelle Dragsted, som startede som voldelig autonom, og som nu sidder som prominent medlem af Folketinget for Enhedslisten, og næsten dagligt er med i diverse programmer i DDR ogTV2.

  Et andet eksempel er den såkaldte “forsker” Rene Karpantschof, som fuldstændig ukritisk anvendes som “ekspert” af diverse MSM-medier.
  Også han har en fortid som aktiv på den yderste voldelige radikale venstrefløj.

  Og så er der den såkaldte “anerkendte” filminstruktør Lotte Svendsen, som i firserne var med i BZ- bevægelsen, og deltog i voldelige optøjer, og som også er kendt for sine rabiate venstreradikale synspunkter.

  Så hvis de to såkaldte “kunstnere” formår at udbrede deres naive og venstreorienterede synspunkter, så er deres fremtid sikret!

  Kommentar by TH — 5. december 2016 @ 11:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper