5. december 2016

Freiburg: 19-årig datter af højtplaceret EU-ansat voldtaget og myrdet af afghansk asylansøger

Maria Ladenburger fra Freiburg er ikke den første teenagepige der ofres på multikulturens alter, men man kan sige, at konsekvenserne kommer tættere og tættere på den internationalistiske elite, der orkestrerer udviklingen. Fra BT – Blev fundet død i tysk flod: 17-årig asylansøger voldtog og dræbte Maria.

“Den 19-årige Maria Ladenburger fra Freiburg i det sydlige Tyskland blev fundet død i en flod den 16. oktober. Fredag blev hendes formodede morder anholdt, en 17-årig asylansøger fra Afghanistan, og han har erkendt drabet. …

Gennem overvågningsbilleder fra området og undersøgelser på nettet kunne man klarlægge Maria Ladenburgers sidste timer. Hun havde forladt en fest klokken 02.40 og var på vej hjem på cykel, da hun blev udsat for en voldtægt og en voldelig forbrydelse, der ledte til hendes død, fortæller David Müller, der ledte politiets efterforskning af sagen, i en pressemeddelelse. …

Den 17-årige havde boet hos en familie i Freiburg, der havde taget ham ind. … Maria Ladenburger var medicinstuderende og datter til Dr. Clemens Ladenburger, der er assistent til formanden for den juridiske afdeling i Europa-Kommisionen.

(Maria Ladenburger, myrdet af afghansk asylansøger; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 11:48 af Kim Møller — Direkte link61 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78627/trackback

61 Comments »

 1. Stakkels pige, hun troede helt klart på systemet, mon hendes far har noget at angre efter at have mistet sin datter til en retarderet indavlet kriminel korandyrker, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 5. december 2016 @ 12:13

 2. Hvor er det godt, at det netop er det segment, der har så meget blod på hænderne i forvejen, der rammes af sådan en tragedie. Må turen komme til nogle af vore danske landsforræddere.

  Kommentar by Hans Und — 5. december 2016 @ 12:15

 3. Zinke Stampe, David Trash og Lispest Zornig m.fl. vil sikkert mene, at pigen selv var ude om det, da hun ikke var behørigt tildækket i overensstemmelse med de islamiske skrifter….

  Kommentar by TH — 5. december 2016 @ 12:20

 4. Bare rolig, Dr Clemens vægter sikkert sin lukrative tilværelse tilhørende indercirklen af den herskende klasse højere end savnet af hans datter. Han vakler ikke i troen på et multikulturelt Europa, en Audi A8 med privatchauffør er den perfekte trøst på de triste dage.

  Kommentar by redneck — 5. december 2016 @ 12:33

 5. Havde afghaneren undladt at dræbe og nøjedes med at voldtage, så ville medierne i Danmark nok have bebrejdet den angiveligt 17-årige afghaners værtsfamilie.

  Sagerne fra Langeland kommunes børneasylcentre blev i hvert fald hurtigt drejet væk fra asylsøgernes seksuelle overgreb ved Langelandsfestivalen, Søbadet i Rudkøbing, en svømmehal i Svendborg og et loftrum på Gl. Præstegård i Horne til at handle om kommunens og de asylcenteransattes ansvar for at der blev dyrket sex.

  Kommentar by perhag — 5. december 2016 @ 12:36

 6. Tragedien har ramt bæstets hoved, (Dr. Clemens Ladenburger) det er forskellen på det og næsten alle andre indvandrermord i Europa. Hvis vi ikke kan undgå valget, så hellere deres døtre end vores, hellere over- end den sagesløse underklasses. Påfører Politikerne os død og vold, er det ikke rimeligt, at de selv går fri. Politikerklassen skal til at agte sig for, at de kan komme til at leve lige så livstruede som flere islamkritikere, i en ikke alt for fjern fremtid.

  Det var lige net op heri jeg, kunne se at det var godt at Gud tog Zenia Stampe´s Barn, OLGA. Med sådan en mor, kunne denne form for berigelse let forekomme.

  Zinke Stampe, David Trash og Lispest Zornig, Jeg håber ikke at deres børn skal gennemgå de frygtelige lidelser som Maria Ladenburger og mange mange andre gennemgik inden de døde.

  Så hellere at gud tager dem til sig.

  Kommentar by Sindsro — 5. december 2016 @ 12:40

 7. Jamen, vi ved jo alle, at uledsagede, utildækkede kvinder selv er uden om det i det isisslamiske mellemøsten og fire mandslinge vidner er der sikkert heller ikke til hændelsen, så hvorfor anklage den stakkels 17årige muhammedopfostrede, som jo ikke kan vide bedre, når nu de humanistiske naive godhedstosser tror, at det fremmer integrationen, at slippe uvidende koranopfostrede ud blandt civiliserede mennesker, før de har fået en langvarig opgradering fra den 1400årige gamle modbydelige isisklame adfærdsregulering til at kunne magte nutiden og den vestlige verdens adfærds mønster og regler.
  Det er de humanistiske naive godhedstosser der burde straffes, den muhammedopfostrede dreng på 17 plus x-antal år, ved jo ikke bedre, end det han kommer fra.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 5. december 2016 @ 12:44

 8. Statens TV i Tyskland er – ligesom statens TV i Danmark – en del af løgnemedierne.
  Derfor omtalte tysk TV’s ARD Tageschau ikke mordet. Deres ‘undskyldning’ overfor BILD var, “at det kun havde lokal interesse”!

  http://www.bild.de/politik/inland/ard-tagesschau/berichtet-nicht-ueber-ermordete-maria-49062536.bild.html

  Kommentar by A-mad — 5. december 2016 @ 12:59

 9. En af Merkels kære små flygtningebørn sørger for at befolkningsudskiftningen går en lille smule hurtigere.

  Kommentar by kenneth — 5. december 2016 @ 13:12

 10. Nå ja. Vi har jo haft en historie lidt der hen af her i Danmark.

  Retspræsidenten for retten i Koldning (formentlig ikke den nuværende)mindreårige datter anmeldte, at hun var blevet voldtaget på toilettet på en togstation. Sidenhen blev de første omgang dømte jihad-voldtægtsmænd dømt. I en ny retsag blev de frikendt. Bl.a. med henvisning til at barnet deltog frivilligt. Pigen blev dog ikke dømt for falsk anmeldelse, med henvisning til hendes lave begavelse.

  Kommentar by Hans Und — 5. december 2016 @ 13:15

 11. Der er en masse personer vi godt kan undvære. Koransoldater og kollaboratører ( inkl. pigens far). Men jeg kunne godt have undt den stakkels pige et liv. Jeg har selv en datter i den alder.

  Kommentar by Sigwar — 5. december 2016 @ 13:21

 12. Jeg tror nok det var på 180grader.dk at jeg læste at forældrene til pigen havde fået samlet nogle penge ind fra folk der havde sympati med dem, som de så har givet videre til støtte til flygtninge!

  Jeg gider ikke finde linket til det nu, men hvis det er rigtigt så var det ikke et drab, det var en ofring!!!

  Kommentar by per — 5. december 2016 @ 13:34

 13. Det tragiske i sagen dulmes unægteligt en del ved, at hendes modbydelige far, selv har bedt om ulykken.
  Men alligevel havde jeg dog gerne undt pigebarnet en bedre skæbne. Nu er der så et stykke menneskeligt affald, der kan bryste sig af sin “dåd”.
  Jeg bryder mig ikke om dette degenererede kneppeaffald.

  Kommentar by Holger Madsen — 5. december 2016 @ 13:39

 14. @ Sindro: Gør opmærksom på, når du citerer mig, tak

  http://snaphanen.dk/2016/12/04/maria-ladenburger-et-offer-blandt-mange/

  Kommentar by Snaphanen — 5. december 2016 @ 13:47

 15. Pigen var medicinstuderende.
  Muslimen er … muslim.

  Mon Mutti Merkel er glad for byttehandlen?

  per, det var vist en indsamling til Bangladesh, som den afdøde piges far, opfordrede til at donere til. Men dernede har de jo også nok at se til – ikke mindst efter at folkene i Myanmar har fået nok af islamisk aggression, og har påbegyndt noget der minder om etnist udrensning.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 5. december 2016 @ 14:17

 16. Først og fremmest, rest in peace, Maria Ladenburger. Selv om hun ifølge pi-news.net arbejdede som frivillig i negerindustrien, havde hun ikke fortjent denne skæbne.

  Jeg går ud fra, at dette ‘uledsagede flygtningebarn’ fra Afghanistan ikke er 17, men snarere 25+. Han mistænkes i øvrigt også for en anden voldtægt på en ung kvinde.

  Kender jeg Tyskland ret, bliver han ikke udvist efter retssagen, så kan han jo fortsætte sine voldtægter efter afsonet dom, velsagtens blot nogle måneder på grund af sin ‘unge’ alder’.

  Egentlig ikke meget forskelligt fra det danske retssystem desværre.
  Det er nærmest umuligt at slippe af med skadedyrene, fordi deres advokater skal tjene mest muligt ved konstant at appellere til trinhøjere instans og trække sagen i årevis. Mens advokaterne griner hele vejen til banken.

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. december 2016 @ 14:27

 17. @15: Ok hvis pengene går til at fjerne muslimer fra lokalsamfundet i bangladesh er det naturligvis noget andet, men noget siger mig at det ikke er formålet.

  Kommentar by per — 5. december 2016 @ 14:47

 18. > per 14:47

  Som jeg læser Hr. Naturli’s indlæg, handler det om støtte til muslimerne i Bangladesh. Som om der ikke er så rigeligt overbefolket.

  Hvis man kan donere til udrensning af muslimer i Burma er det jo en anden snak.

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. december 2016 @ 14:53

 19. Gad vide, hvor mange tragedier af den slags, Europa skal opleve, før end tålmodigheden brister for altid. Vi er nødt til at tro på, at det sker en dag.

  Kommentar by denonde — 5. december 2016 @ 15:00

 20. Udrensning lyder i øvrigt grimt, men er såmænd også sket i nyere historisk tid: Polen blev flyttet vestpå af Sovjet, ind på tidligere tyske landområder.

  Tyskere fra Tjekkoslovakiet (ja, det hed det dengang) blev eksporteret vestpå til Tyskland.

  Om det var en smuk proces, nej, men de militære, politiske og historiske årsager gjorde udslaget efter WWII.

  Så hvis Burma ønsker at forflytte deres sikkert temmelig upålidelige og aggressive muslimer til Bangladesh, er det fint med mig, og jeg forstår burmeserne.
  Jeg håber, Thailand gør det samme med deres muslimske terrorister sydpå, som kan eksporteres til Malaysia.

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. december 2016 @ 15:06

 21. At potentielle ofre er ringe udstyret med forsvar, mentalt og fysisk udsat hvor få ser nogle, egne eller sig selv i situationen er på sæt og vis vores alles ansvar.
  Udøven af folkemord.
  Farvel civilisation, farvel lov og orden.
  Sådan er det bare.

  Kommentar by Peter Buch — 5. december 2016 @ 15:12

 22. Velkommen til Eurabien!

  Kommentar by Morten Andersen — 5. december 2016 @ 15:20

 23. Havde det dog bare været Margrete Pestagers skæbne, og ikke en af hendes kollegers barn.

  Kommentar by Nielsen — 5. december 2016 @ 16:26

 24. Nah, Nielsen, forstår din vrede, men er ikke enig i, at det skal gå ud over børn. Det må være demokratiet, der vælter tosserne i EU og omegn.
  Og det er ikke nødvendigt at voldtage og/eller slå nogen ihjel. Koldt vand i blodet, Nielsen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. december 2016 @ 16:37

 25. Mon ikke EU systemets Dr. Ladenburgers første prioritet vil være at sikre sig at voldtægten og drabet på hans datter ikke bliver udnyttet af højrepopulister. Udnyttet til at advare den øvrige befolkning om konsekvenserne at politisk ligegyldighed, uduelighed og fanatisme.
  Enhver hæderlig mand ville af respekt for datterens dyrebare liv gøre en indsats for at få de ansvarlige stillet til ansvar, og arbejde for at imødekomme at noget tilsvarende sker for andre.

  Kommentar by Nothingman — 5. december 2016 @ 16:49

 26. Selv om det lyder kynisk, så var det fra den rigtige ende af befolkningspuljen, at gerningsmanden gik til tagselvbordet.
  Forstået på den måde, at det må dog føre til eftertanke, at elitens børn også kan blive kulturberiget. Men moske er de for dumme til at se faren i det multikulturelle. Stampe er et godt eksempel på, hvordan man reagerer når det center i hjernen, der styrer indeviddets overlevelse får alle faresignaler filtreret fra af det gode menneskesyn.

  Kommentar by Menig 442 — 5. december 2016 @ 17:05

 27. Lad mig skrive det igen til ære for dig Henrik Petersen: Havde det dog bare været Margrete Vestager, som havde været offer, og ikke en tilfældig pige, som var uheldig at have en eurokrat til forælder. Og måtte skadedyret have slået alle de andre radigale ihjel ved samme lejlighed.
  Håbet er lysegrønt.

  Kommentar by Nielsen — 5. december 2016 @ 17:13

 28. Henrik Petersen.

  Ja du har ret. Massedeportationer har også været brugt regelmæssigt i moderne international ret. Check Benes dekreterne om deportationen af Tyskere fra Tjekkoslovakiet. Eller udvisningen af Franskmænd fra Algeriet etc.

  Man må ikke deportere medmindre der er tale om hvide. Men hvorfor kun dem?

  Kommentar by Sigwar — 5. december 2016 @ 17:37

 29. Kunne vi udelade Olga? Det er direkte usmageligt!

  Kommentar by Wazzla — 5. december 2016 @ 17:38

 30. Hendes far slog hende ihjel .

  Kommentar by benny bomstærk — 5. december 2016 @ 18:34

 31. Fru Merkel har skyld i dette.

  Kommentar by Liva — 5. december 2016 @ 18:49

 32. > Nielsen

  Det der med demokratisk debat ligger ikke lige til dig. Der allerhelst ser alle, der ikke er enige med dig, henrettet. Deri adskiller du dig ikke fra muslimerne. Må din gud være med dig.

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. december 2016 @ 19:16

 33. > Tak Sigwar, kunne ikke skrives bedre.

  > Liva, ja, Merkel har en stor andel i denne masseinvasion. Men hun kan dog ikke have gjort det alene. Hendes samarbejdspartier har også været en del af det.

  Og hun har opdaget – noget sent -, at det nok ikke var en god idé. Jævnfør postens emne om voldtægt og drab på en ung tysk kvinde af en afghansk asylansøger. Som i øvrigt næppe vil blive imødekommet, idet der er ganske mange sikre områder i Afghanistan, som han kunne være rejst til.

  Det samme kan man skrive om Sverigestan, der også har opdaget – igen noget sent – at der ikke blot kan åbnes for sluserne for migranter – fra muslimistan og negerstan. Hvordan er det nu lige med voldtægtstraterne fra asylansøgere mod svenske kvinder??

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. december 2016 @ 19:35

 34. >31
  Pestagers “debat” ligger ikke til mig, nej. Jeg ser helst ingen dømt. Men jeg mener oprigtigt, at ansvarlige politikere bør stilles for en domstol. At du og mange mange andre er uenige med mig, gør kun diskussionerne værd at tage.

  Kommentar by Nielsen — 5. december 2016 @ 19:43

 35. Stakkels pige. Sikke et sørgeligt endeligt på hendes liv, der knap nok var begyndt. En køn, kvik og glad pige voldtaget og myrdet. Merkel og resten af den såkaldte elite er skyldige i denne forbrydelse. Elite! Ha, et forbrydersyndikat. Folkeforrædere.

  Kommentar by tilfældig — 5. december 2016 @ 19:43

 36. Den tyske stats-tv-station får kritik af Frankfurter Allgemeine Zeitung:
  “Relevanz, Relevanz, Relevanz. Die ARD-Nachrichtenredaktion weiß nicht mehr, was relevant und was nicht. Das hat Relevanz.”

  Selvransagelse i løgnepressen. http://m.faz.net/aktuell/feuilleton/medien/tagesschau-berichtet-nicht-ueber-ermordete-studentin-in-freiburg-14560129.html

  Kommentar by tilfældig — 5. december 2016 @ 19:59

 37. Uanset hvad, bør den pige hævnes.

  Kommentar by Nielsen — 5. december 2016 @ 20:00

 38. Maria Ladenburgers drab bør hævnes.

  Kommentar by Nielsen — 5. december 2016 @ 20:05

 39. ZDF, for hvem alle vore helte er Rechtspopulisten eller Rechtsextremisten, havde i aftenens TV-avis kørt hele maskineriet i stilling for at bevise at mordet kun var et enkeltstående tilfælde.
  Morderen var jo kun én blandt over 60.000 uledsagede flygtningebørn, som underforstået ikke havde gjort noget.
  Syrene og afghanerne var blandt de mindst kriminelle, de mest kriminelle kom fra Balkan, Rusland og Marokko.

  LÜGENPRESSE

  Kommentar by Træt — 5. december 2016 @ 20:16

 40. Tja, endnu en vantro pige elimineret og smidt væk i vandet, som alle de andre foruroligende drukneulykker, der er proportionalt stigende med den muhammedanske invasion. Men, det er der ingen grund til at bekymre sig om, fordi Lügenrpressen straks kan stable en “rollemodel” muhammedaner på banen, der kan agitere for adskildt kvinde og muhammedmandslinge svømmeundervisning, hvor kvinderne ikke mere må komme til undervisningen, fordi ligestillingen forhindre muhammedmandslingenes magt over deres tingsgjorte kvinder, derfor kan de tildækkede underkastede kvinder ikke modtage svømmeundervisning, så de bare kan bliver smidt i vandet efter æresrelativ misbrug og kan beskyldes for, at de selv var udenom deres drukneulykke, fordi de ikke kunne svømme!
  Moske det er derfor at muhammedmandslingene ikke ønsker deres slaveunderkastede kvinder lære at svømme, fordi “bevis” materialet, de andenrangs tingsgjorte kvinder, moske kunne dukke op fra bølgen blå.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 5. december 2016 @ 21:21

 41. Apropos “støtte til muslimerne”

  BILD har en kopi af dødsannoncen, hvori familien Ladenburger, i stedet for blomster, beder om en donation til enten Kirken/uddannelsesarbejdet i Bangladesh eller til studenterorganisation ‘Weitblick’ (der bla. arrangere udflugter mm. for flygtninge og deres børn).

  Dr. Clemens Ladenburger er valgt ind i “Zentralkomitee der deutschen Katholiken (ZdK)”. Måske en troende familie der beskæftiger sig med missionsarbejde osv. ?

  Marias Familie bat um Spenden – auch für Flüchtlinge 04.12.16
  “Anstelle von Blumen bitten wir um eine Spende für die Bildungsarbeit der Kirche in Bangladesch […] oder für die Studenteninitiative Weitblick Freiburg e.V.“”
  bild.de/news/inland/mord/eltern-der-getoeteten-maria-baten-um-spenden-statt-blumen-49062642.bild.html

  Zentralkomitee der deutschen Katholiken (ZdK). Initiative Christen für Europa (IXE). ZdK-Vertreter Dr. Clemens Ladenburger 23.02.16 zdk.de/veroeffentlichungen/meldungen/detail/Initiative-Christen-fuer-Europa-IXE-tagte-in-Doorn-84v/

  Kommentar by anno — 5. december 2016 @ 21:54

 42. 29. Wazzla
  Den fiser åbenbart ikke ind hos dig.
  Hvordan tror du barnet vil lidt under en voldtægt.
  Hvordan tror du barnet vil lide, når hun ved at hendes morer den medvirkende årsag til voldtægten.
  Jeg spørger dig. Wazzla.?
  Var det så ikke bedre at gud tog Olga, for at undgå at hun blev kulturberiget. ?

  Det er lige så usmagelig, bare at lade stå til, og det er det Zenia Stampe gør. Men hun er ikke ene og dette.
  Det er mange af eliten det bare lader stå til, og jeg ønsker ikke børn dør på den bekostning, så hellere Gud tager dem så de ikke oplever denne rædsel i at blive kulturberiget og endog de ved at deres forældre er den medvirkende årsag dertil. Der er mange måder at blive kulturberiget på. Wazzla.!

  De andre som ikke taler om det, har forstået det. og der er andre som bare ignorerer det.
  Det bedste er altså at forstå, ellers findes der ingen løsning på kulturberigelsens problem.

  Kommentar by Sindsro — 5. december 2016 @ 22:00

 43. 30.benny bomstærk
  “Hendes far slog hende ihjel.”

  NEJ han gjorde ikke, Han er den medvirkende årsag dertil, sammen med Merkel, Islamleflende politikere og de vælgere der har stemt på dem.
  Vælgerne kan absolut ikke frasige sig dette ansvar.

  Kommentar by Sindsro — 5. december 2016 @ 22:03

 44. Sørgeligt at sådan en smuk uskyldig pige skulle lade livet. Hun er tilsyneladende ikke den eneste der er blevet myrdet i byen. Endnu en grund til at rette op på den katastrofale asylpolitik

  Kommentar by Revser — 5. december 2016 @ 22:54

 45. Hvor er Wazzla
  Det er lige som om vi har et hængeparti. :)
  —————————–
  44. Revser
  Ja det er sgu sørgelig: Der er mange smukke piger. Jeg selv har tre børnebørn: 3 skumme ungmøer. Bare en antydning af et skadedyrs vamle tilnærmelse, vil medføre skadedyrets Der Untergang:

  Men det må vi vælgere tage ved lære af, ellers forsætter det jo.
  Det skal og bør være således:
  Ikke mere skadedyrs import: !
  Fjernelse af Skadedyrenes reder og Kassérner, og andre uhumskheder: !

  Ud af Forbrydernes Nationalforsamling (FN): !
  Tyrkiet Ud af NATO, Ind med Israel i stedet:
  Ud af EU, og vi er godt på vej, da Renzi er fessen af med Italiens Nej
  Jeg håber det ender med Italexit. !

  Kommentar by Sindsro — 6. december 2016 @ 00:10

 46. # 45

  Tyrkiet ud af NATO og ind med Israel i stedet.

  Kunne ikke være mere enig!

  Kommentar by TH — 6. december 2016 @ 00:30

 47. Interessant 36. tilfældig. “Den tyske stats-tv-station får kritik af Frankfurter Allgemeine Zeitung: “Die ARD-„Tagesschau“ hat zum Sexualmord in Freiburg nichts gebracht. Die Redaktion sagt, sie habe dafür gute Gründe”.

  Det er kampen om sjælene. ‘Hvad folk ikke ved, har de ikke ondt af’ er løgnemediernes strategi.

  Hvad kan man så lære af det? At løgnemedierne frygter folkets vrede, hvis folket fik sandheden at vide.

  Herhjemme er det ikke meget bedre. Når jeg taler med venner og bekendte, der ikke får information af alternative medier som f.eks Uriasposten, overraskes jeg ofte over, hvor uinformerede de er over den daglige jihad-vold i samfundet. Helt konkrete alvorlige voldsforbrydelser, får de aldrig noget at vide om og de få, der når løgnemediernes nyhedsformidling, afetnificeres og bagatelliseres såvidt muligt.

  Sagen om den tyske kvinde, der blev myrdet af en betonklods på over 30 kg, der blev kastet ned på en bil på motorvejen, bliver der ikke fulgt nævneværdigt op på såvidt jeg kan se.

  Hvor er billederne fra begravelsen og af hendes efterladte søn og den alvorligt kvæstede ægtemand?

  Det må være en af de alvorligste mordsager i nyere tid og vi er trods alt mange danskere, tror jeg, der føler skyld over, at det kunne ske mod gæster i vores land og som er dybt bekymrede for den efterladte familie.

  Hvor er ‘venligboernes’ medfølelse med familien? Har de sendt en krans til hendes begravelse? Og hvorfor er løgnemedierne tavse om tragedien?

  Kommentar by A-mad — 6. december 2016 @ 08:44

 48. Man skal altid passe på sine børn og unge. Ikke nogen god ide at de er på disko og bar til efter midnat og tager alene hjem. Min kusine var typen der gik på disko hver fredag til efter midnat, og hendes ikke spor rige forældre betalte taxien hjem. Det var topmålet af forkælelse, men hun lever trods alt endnu.

  Kommentar by zatopek — 6. december 2016 @ 08:54

 49. @ Sindsro. Pas på blodtrykket. Du blander tingene sammen, og det forplumrer debatten, når det kan udledes at folk fryder sig over andres tragedier, pga politiske uenigheder. Som Kim Møller engang så præcist formulerede det; hvis det kan undskyldes med dumhed, skal man ikke lede efter ondskab. Stampen er idiot, og jeg så hende gerne forsvinde, men hendes tab må være frygteligt, og det må respekteres. Derudover mener jeg at det er naivt at tro Olga ville bebrejde sin mor en evt. berigelse. Det ville, qua hendes opdragelse af en tawheedpopulistisk psykopat, være en forståelig konsekvens af nødvendigheder for at redde verden. Skylden ville falde på dig og mig, der ikke har viftet med Dannebrog ved grænsen.

  Kommentar by Wazzla — 6. december 2016 @ 08:55

 50. Den nu myrdede kvinde var aktiv i frivilligt “flygtninge”arbejde.

  Det gamle ord om, at den, der graver en grav for andre, selv risikerer at falde i den, passer godt på hende.

  Vi ordentlige mennesker kan glæde os over, at det ikke var en fra vores kreds, der måtte lade livet.

  Kvindens død tjener som en advarsel til alle dem, der går ind for åbne grænser, og kan være med til at rykke den folkelige politiske opinion mod højre. I så fald vil hendes død indgå i en meningsfuld sammenhæng.

  Før folk græder alt for meget snot over hendes død, burde de lige tænke på, hvad folk som hende mener om os “populister” og “højrenationalister”.

  Kommentar by Søren — 6. december 2016 @ 09:32

 51. Er der ingen grænser for hvor ubegavet man kan være, når man frivilligt indlader sig på kontakt med de muslimske migranter?

  Sagen er naturligvis tragisk, men kvindens skæbne er efter min mening selvforskyldt. Lidt lige som hvis man bliver kørt ned, hvis man går over en vej for rødt lys.

  Kommentar by Bjørn — 6. december 2016 @ 11:19

 52. @50
  “Vi ordentlige mennesker kan glæde os over, at det ikke var en fra vores kreds, der måtte lade livet.”
  Tillykke.
  Det er det mest absurde jeg har læst iår, og tænk på det er sidst på året!

  Kommentar by Wazzla — 6. december 2016 @ 11:49

 53. Nej, ‘vi’ kan ikke glæde os over en ung kvindes død. Her er jeg helt enig med Wazzla.
  Hvad vi kan, er en stille sorg, uagtet hvad hun har gjort, vi har jo alle været unge, idealistiske og måske ikke så kvikke. Kommer med lidt erfaring.

  Og samtidig – så længe vi er medlem af EU – anmode om at aldersteste de såkaldte ‘uledsagede flygtningebørn’, også kendt som ankerbørn, så resten af familien kan komme til Tyskland, Sverige osv.

  Især Sverige har faktisk – trods regeringens naivitet – gode erfaringer med alderstest, som viser, at rigtig mange ‘børn’ er fuldvoksne, dvs. over 18.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. december 2016 @ 15:13

 54. Pigen, der blev voldtaget og myrdet, var uskyldig. Naiv og uerfare, ja, men netop ung. Hun var en af den tabte ungdomsgeneration. Den tabte identitet. Géneration Identitaire. Identitet som slagmark. Så tæt et katastrofen og krigen rykket på. De unge får ingen ungdom, de kan tabe, intet tab, de kan mindes, tabet er allerede indtruffet.

  Kommentar by tilfældig — 6. december 2016 @ 16:45

 55. 51 Bjørn

  Hun var på vej hjem på cykel fra en fest på medicinstudiet og blev overfaldet midt på cykelstien et øde sted.
  Din holdning til hendes pinsler giver mig kvalme. Men jeg har endnu mere kvalme over den arme teenagers families holdning. Deres dødsannonce er simpelt hen ækel.
  De kalder hende i ramme alvor en “gave”, de har nydt at have glæde af (så længe det varede) og siger skinhelligt, at hun helt sikkert har det fint nu hos Gud! Så er alt jo godt???
  Mon noget kan gøre dem begribeligt, at hun var et menneske og ikke en ejendel, de kunne ofre for deres “sag”?
  Maria L. var ingen gave hverken til sine forældre eller Hussein (som lystmorderen hedder). Hun var sin egen og skulle ikke lide den ydmygelse først at blive sexmyrdet og så prostitueret af sin egen familie til selve begravelsen for at malke folks lommer endnu engang.
  Der er ingen så umættelig som en EU-mand!!!
  Sådan en behandling fra de nærmeste gør næsten mere ondt end at blive druknet med koldt blod af en fremmed mand. De gør jo nar af hende!!!
  Selv hvis hun er hos Gud, er jeg slet ikke sikker på, hun har det godt lige nu. Hvem kan hvile i fred med sådan en gravskrift?

  Kommentar by Bageren — 6. december 2016 @ 17:04

 56. > Bageren 17:04

  Enig, hendes familie fortjener ingen ære. Det er vel ok at være idealist og naiv som 19-årig. Nogle, der ikke har prøvet det? Og været blevet klogere med årene og uddannelsen?

  Det fik Maria Ladenburger så aldrig muligheden for pga. en formentlig 25+ afghaner, der lyver sig meget yngre. Jeg håber virkelig, at hun må hvile i fred. Trods sin blæste familie. Og morderen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. december 2016 @ 18:35

 57. 49 Wazzla
  Mit blodtryk fejler ikke noget, min hjerne mangler ikke ilt.
  Du læser åbenbart ikke det jeg skriver.
  Jeg ønsker ikke børn dø, men af to onder er Guds beslutning den bedste i dette tilfælde. Det kan der slet slet ikke være tvivl om.

  Du fordrejer tingene nor du skriver: “det kan udledes at folk fryder sig over andres tragedier, pga politiske uenigheder.”
  Ja det vil ske når man ikke forstår hvad der skrives.

  Jeg er glad for at GUD tog denne beslutning, for så lider hun ikke over hendes mor.
  Flertallet af vælgerne´s Politiske ståsted er så landsskadelig at man ikke kan forestille sig resultatet der af.

  Du skriver videre: “Derudover mener jeg at det er naivt at tro Olga ville bebrejde sin mor en evt. berigelse.”
  Det kunne du nok have en smule ret I. men det er kun i såfald at Olga ikke vil erkende resultatet af den politik hendes mor var med til at føre.

  Men på den anden side af medaljen: Hvis Olga nu havde erfaret hvorfor hun evt er blevet Kulturberiget, så skal hun vidst være mere dum, end det kunne tillades, for ikke at se hvorfor. For her skal rædslen være medregnet. Wazzla.!

  En debat skal ikke bare køre på følelser, men også årsagerne og strategien i det skete.

  “Skylden ville falde på dig og mig, der ikke har viftet med Dannebrog ved grænsen.” skriver du.
  Det er lige som man tar det:
  Jeg kan kun sige hertil: Jeg stemmer med ansvar og det er der mange vælgere der ikke har gjort. Men jeg kan da sige dig: Når ballonen går op, så er vi rigtig mange der har holdt på den rigtige hest. Både dig og mig, men satme ikke Olga´s Mor.
  ———————
  Et lille efterskrift: Maria Ladenburger er blevet opdraget til at være med til at redde skadedyrene. Hendes forældre burde have vidst lidt mere om Merkel´s forræderiske politik.
  Hvad er så Konklusionen på det:
  Jo: Skylden ligger hos:
  Hendes forældre har være blinde over for Merkel´s politik.
  Merkel´s forræderiske politik.
  Merkel´s vælgere.
  HER LIGGER SKYLDEN FOR HENDES BORTGANG.

  Kommentar by Sindsro — 7. december 2016 @ 01:17

 58. @Sindsro,

  Folk læser det de vil læse.

  Vi er nok enige om det meste.

  Dog finder jeg det upassende og overflødigt, at inddrage folks personlige tragedier i politiske diskussioner. Der mener jeg godt, man kan prøve at skelne.

  Kommentar by Wazzla — 7. december 2016 @ 09:23

 59. 58. Wazzla
  Tak.
  I en krig kan der ikke undgåes at nogen bliver personlig ramt.
  Vi er jo i krig med ISLAM.
  Og når nogen støtter fjenden kan det ikke undgåes at der gåes til vaflerne.
  Se Blot Stikkere og Kolaboratørerne under WW2.
  Jeg ved så udmærket at det virker upassende for nogen, men så sandelig ikke for mig.
  For mig er det landsforrædere der går ud over, og dem har jeg ikke medlidenhed med. Skældne mellem landsforrædere, stikkere, 5´te kolonner og Muslimer er ikke nemt, De er svin alle til hobe. Det er altid børnene det går ud over, både af landsforrædere, stikkere, 5´te kolonnere derfor er det altid bedst at de ikke kommer til at kender sandheden om sine foældre, når det skal være.

  Det skulle vidst være det ene punkt vi to er uenige.
  Jeg ville bare forsvare mine synspunkter, og ikke bare udelukkes.

  Kommentar by Sindsro — 7. december 2016 @ 13:07

 60. http://snaphanen.dk/2016/12/06/morderen-fra-freiburg-hussein-kavari/

  Fotos fra Snaphanen af Merkels kælepsykopat

  Kommentar by Trumpet — 7. december 2016 @ 18:09

 61. @Sindsro Helt enig. De er helt klart modtaget :)

  Kommentar by Wazzla — 7. december 2016 @ 22:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper