6. december 2016

Mogens Camre (1936-2016)

Mandag mistede Danmark en af sine store sønner. Havde Mogens Camre ikke haft integritet og mandsmod, så var han endt med ministerbil i en rød regering. Viden forpligter, og da han så problemerne relateret til den snigende islamisering, drog han den fulde konsekvens. Han skiftede parti, og da han som 78-årig talte ved Mosbjerg Folkefest i 2014 handlede det stadig om demografi. Multikulturalisternes ømme punkt.

Historien vil huske ham som en af de mest fremsynede. Æret været hans minde.

Foreløbigt er det Ritzaus Bureau, der skriver historien. Her sakset fra DR Online, der for få dage siden hyldede en kommunistisk diktatorMogens Camre er død.

“Det tidligere mangeårige folketingsmedlem Mogens Camre er død, oplyser hans familie til Ritzau. Mogens Camre afgik ved døden mandag.

Mogens Camre gjorde sig flere gange bemærket ved sine offentlige udtalelser om, at indvandringen fra muslimske lande har bragt adskillige problemer med sig. Han blev flere gange anmeldt for racisme, og hans udtalelser kostede ham flere gange dagbøder og trusler om eksklusion fra Dansk Folkeparti.

Det blev dog aldrig til noget, hvilket gennem tiden har fået flere politiske kommentatorer til at gætte på, at Mogens Camre nød en særlig anerkendelse i partiet.”

(Mogens Camre til Mosbjerg Folkefest, 5. juli 2014; Foto: Uriasposten)

“Befolkningsudviklingen og det deraf følgende stormløb mod Vesten er en altoverskyggende trussel mod hele vores kultur, en trussel mod den vestlige civilisations overlevelse.” (Mogens Camre, Mosbjerg Folkefest 2015)

Oploadet Kl. 09:57 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78649/trackback

31 Comments »

 1. Tak for alt Hr. Camre… R.I.P
  Ingen tak til JP for deres venstresnoede respektløse nekrolog.

  Kommentar by Nicolai — 6. december 2016 @ 10:04

 2. Hvil i fred Mester. Du havde/har så evigt ret.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 6. december 2016 @ 10:09

 3. Mogens Camres død fik mig til at tænke på eet af min salig fars’ ynglingstalemåder

  “Er man ikke revolutionær som 20årig har man ingen fantasi – og er man ikke reaktionnær som 40årig har man ingen forstand”

  Mogens så ud til at have både fantasi og forstand. Og måske netop fordi han var tidligere rød var han altid et særligt hadobjekt for den etablerede venstresnoede presse… selv i døden.

  Æret være den gamle kæmpers minde

  Kommentar by redneck — 6. december 2016 @ 10:13

 4. Kunne man dog bare blive fri for det der RIP(rap,rup). Mogens Camre kæmpede for det danske. lad os da bevare vores sprog…..
  Tak Mogens, du kan om nogen dø med fred i sjælen. DU gjorde en kæmpe forskel i kampen for at bevare Danmark som danskernes land.
  Hvil i fred.!

  Kommentar by Britta Due Andersen — 6. december 2016 @ 10:17

 5. Hellere Camre end jamre. Han stod frem som en modig mand med upopulære synspunkter, og han tog de tæv, der fulgte med. Inspirerende!

  Kommentar by Jakob — 6. december 2016 @ 10:34

 6. Mogens Camre, en ægte frihedskæmper!

  Kommentar by TH — 6. december 2016 @ 10:37

 7. Hr. Mogens Kamre var en af nutidens største forsvarer for de Danske værdier, værdier som mange politikere og kendisser ikke vil kendes ved i dag men som deres bedsteforældre levede op til, selv om de påstår at de Danske værdier ikke findes, hr. Mogens Kamres taler var altid velformulerede og sandfærdige alligevel straffede eliten i Danmark Mogens Kamre for hans Danskhed, hr. Mogens Kamre du vil blive savnet da din arv bliver svær at løfte, ære være dit minde, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 6. december 2016 @ 10:39

 8. Mogens Camre, du var et fyrtårn i modstandskampen. Din inspiration vil blive savnet. Fakta om indvandringen kan vi stadig læse og reagere på. Den danske forening har en udmærket oversigt over de samlede rædsler: http://www.dendanskeforening.dk/files/files/Fakta(2).pdf. Skrevet af Mogens Camre sammen med Ole Hasselbalck og Lars Hedegaard. Opdateret af Ole Hasselbalck 2016. Fyldige kildehenvisninger. Gratis.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 6. december 2016 @ 10:41

 9. Typisk for MSM bruger de flittigt deres foretrukne udskamnings adjektiv ‘kontroversiel’ om Mogens Camre i deres nekrologer.

  Jeg hørte Mogens Camres indlæg i sommers på ”For Friheds” sommermøde 2016. Det var som altid velformuleret og præcist og empirisk validit.

  http://www.dendanskeforening.dk/files/files/Foredrag%20af%20Mogens%20Camre%20holdt%20ved%20For%20Friheds%20m%C3%B8de%2025-06-2016.pdf

  Jeg talte med ham derude i det skønne i dagens anledning politibevogtede naturreservat ved Roskilde. Om demografi, som også har min store interesse.

  Jeg har altid beundret den altid venlige og vidende mand og jeg har selv fulgt hans politiske kadence fra SD til DF af de samme grunde, tror jeg.

  Jeg læste for nogle år siden hans interessante selvbiografi fra starten i Randers og hans tid på Randers Statsskole og videre til politstudiet i København og derefter til privat virksomhed og politik i et langt og engageret liv.

  Mogens Camre var et stort menneske og som andre af hans kaliber, var han nok for stor til Danmark, desværre.

  Mogens Camre, RIP.

  Kommentar by A-mad — 6. december 2016 @ 10:56

 10. Jeg kommer til at savne den gamle kæmpe.

  Æret være Mogens Camres minde.

  Hvor de gamle faldt står der nye over alt.

  Kommentar by Bjørn — 6. december 2016 @ 11:13

 11. En højt begavet mand og kvinde kan nemt få det det svært i Danmark, hvor det middelmådige dyrkes intenst, og laveste fællesnævner er styrtdykket.

  Det var med Mogens Camre som med Hedegaard, at han kunne have fået flere til at lytte, hvis han havde valgt en anden kommunikationsform, og nu kan vi så se avisredaktionerne vride og vende sig i omtalen af hans død. Det er ikke et smukt syn. Alligevel en tak herfra til en mand, som man kunne være mere eller mindre enig med men ikke frakende et stort mod og efter sigende også stor venlighed.

  Mon ikke det ville have glædet Camre at læse, at noget er undervejs selv i Sverige og endda refereres i Kristeligt Dagblad. Stormagasinet Åhlens valg af en meget mørklødet dreng som jomfru Santa Lucia er trods alt for meget “hen”. Hvil i fred Camre, du sagde fra, og det er mere end man kan sige om de fleste.

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/moerkloedet-lucia-faar-svenskere-til-se-roedt

  Kommentar by denonde — 6. december 2016 @ 11:26

 12. En stor tak til Mogens Camre for en enestående indsats for Danmark.

  Kommentar by Hans Und — 6. december 2016 @ 11:55

 13. Må han aldrig blive glemt. Han vidste om nogen hvilken svøbe islam er.

  Kommentar by Nielsen — 6. december 2016 @ 12:13

 14. http://www.b.dk/politiko/perspektiv/her-er-30-af-camres-mest-kontroversielle-udtalelser

  Her 30 af hans bedste…

  Kommentar by Black Watch — 6. december 2016 @ 14:27

 15. Tommy Jørgarts henvisning i kommentar 8 til bogen af Camre, Hasselbalch og Hedegaard nytter det ikke at trykke på. Prøv denne her i stedet:
  http://www.dendanskeforening.dk/files/files/Fakta(2).pdf

  Mogens Camre kom måske lidt sent med i kampen, hvor han som MFer i 1983 stemte for Gammeltoft Hansens version af Udlændingeloven og tilsyneladende ikke støttede partifælleborgmestrene på Vestegnen, Per Madsen og Kjeld Rasmussen.

  Senere tog han revanche og udtalte sig så konsekvent det var muligt uden at blive ekskluderet fra DF. Husker især en af de mest oplysende udsendelser om fremmedspørgsmålet nogensinde fra DR, hvor Camre og Krarup kunne belære de kvindelige journalister om virkeligheden. Det ser ud til kun følgende ret ligegyldige klip fra udsendelsen kan genfindes hos DR:

  http://www.dr.dk/nyheder/politik/video-camre-i-clinch-med-karen-thisted-i-1998-muslimske-kvinder-er-store-og-tykke

  Kommentar by perhag — 6. december 2016 @ 15:09

 16. En stor dansker er desværre gået bort. Jeg ærgrer mig nu dobbelt over, at jeg var forhindret i sommermødet i nærheden af Roskilde her i 2016.
  Jeg havde håbet at møde denne kæmpe ved Mosbjerg eller vor fælles hobby. Men ak, for sent.
  Camre gjorde en stor forskel, en forskel til efterfølgelse, dvs man skal ikke gå og putte med sine rigtige og begavede synspunkter, selv når det handler om politisk ukorrekte meninger.
  Muhamedanisme og muhamedanere UD af Danmark.
  Hvil i fred, Mogens Camre. DU gjorde, hvad der var muligt for Danmark.

  Kommentar by Holger Madsen — 6. december 2016 @ 15:15

 17. Camre var populist, og god til at kapre lukrative poster og embeder til sig selv. Kondolencer til hans seks børn, med tre koner. Han var serielt monogam og Gud ske lov ikke bigamist.

  Kommentar by zatopek — 6. december 2016 @ 15:45

 18. For de gamle der faldt er der desværre ikke nye overalt.

  Kommentar by Menig 442 — 6. december 2016 @ 16:03

 19. RIP

  Kommentar by River — 6. december 2016 @ 16:05

 20. Sørgerligt – men der var da fuldt blus på ham til det sidste.

  Æret være hans minde.

  Kommentar by Bror Lerbror — 6. december 2016 @ 16:16

 21. Hvil i fred til landets moderne helte, Camre og Glistrup.

  Kommentar by Phil — 6. december 2016 @ 17:27

 22. I Danmark 2016 giver man ridderkors til folk (som Sofie Gråbøl) der vil ødelægge Danmark, men ikke til dem (som Mogens Camre), der vil redde det!

  Kommentar by Sigwar — 6. december 2016 @ 17:35

 23. Du skal sent blive glemt.

  Kommentar by Jens Jensen — 6. december 2016 @ 19:58

 24. Camre, en af vor tids største modstandsfolk. Æret være hans minde.

  Kommentar by NulTolerance — 6. december 2016 @ 21:29

 25. Far vel Mogens Camre.

  24syv genudsendte i kulturnyt denne aften (en del af?) Bilradio, hvor Camre var gæst sidste år. Da viste han en, for mig, helt ukendt side af sig selv, og det højnede blot mit agtelse for ham.

  En stor mand.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 6. december 2016 @ 21:59

 26. Mogens Camre var fra Randers. Det Randers hvor der på torvet står en statue af Danmarks største frihedshelt. NIELS EBBESEN.—- ” Jeg indså at havde jeg været en ung mand i 1340,ville jeg have været blandt de faldne d. 2. november 1340 i slaget mod tyskerne ved Skanderborg slot ” Derfor blev Dansk Folkeparti det naturlige politiske valg for ham- tilsidst. Beklageligevis sendte Morten Messerschmidt opførsel ham bedrøvet i døden. Ære være Mogens Camres minde!

  Kommentar by dansker — 7. december 2016 @ 00:00

 27. En sand hædersmand.
  Hans utrættelige kamp for Danmark vil fortsætte ufortrødent med endnu større styrke.

  Vi ses Mogens

  ps. Kim kunne du stå for tilsendelse af krans ved begravelsen, ved donation gennem uriasposten

  Kommentar by klaus — 7. december 2016 @ 00:39

 28. Det er sjældent jeg føler noget særligt ved dødsfald af mennesker jeg ikke har kendt personligt. Men det gav et stik i hjertet da jeg hørte om Mogens Camres bortgang. Mogens Camre var en stor og sjælden personlighed, han vil være savnet. En af de få politikere jeg gerne vil have været venner med.

  Kommentar by Balder — 7. december 2016 @ 05:00

 29. Hjertelig tak for din indsats imod Islam Mogens Camre. Må du hvile i fred. mvkh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. december 2016 @ 07:25

 30. De domme, som Mogens Camre havde for at have overtrådt racismeparagraffen, vidner om stort personligt mod og ægte idealisme. At have modtaget disse domme er meget finere end at have modtaget ridderkorset eller kommandørkorset og vidner om, at Mogens Camre var en af sin generations største patrioter.

  Mogens Camre forstod, at masseindvandring er totalt ødelæggende for Danmark og tilsidesatte sine egne interesser for at dette budskab skulle nå ud til så mange som muligt.

  Et stort træ er faldet i skoven.

  Ære være Mogens Camres minde.

  Ære være Mogens Camres minde.

  Kommentar by Sørenn — 7. december 2016 @ 10:47

 31. Perhag (#15) påpeger, at mit link (#4) er uvirksomt, og indsætter det samme link og får samme fejl. Fejlen er at de sidste bogstaver pdf ikke medtages af den automatiske link-genkendelse som en del af linket. Gør i stedet følgende: Kopier hele linket med de sidste 3 bogstaver og indsæt i browserens adressefelt. Linket er uhyre nyttig information og dokumentation, kan betragtes som Mogens Camres værktøjskasse.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 7. december 2016 @ 15:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper