10. december 2016

DR-ansat, TV2-kendis uden filter: For frihed minder om pædofile, “lukkede grænser er jo… krigsførelse”

Det bedste ved For frihed er den evne de har til at lokke moddemonstranterne frem. Politikens interview med dramatiker Nynne Roberta Pedersen og skuespiller Rosalinde Mynster var lige lovlig poleret, men afslørede dog, at de ikke havde tænkt videre over problematikken. At dømme efter et længere interview de gav Radio24syv mandag morgen, så var de vitterlig ligeså banale som man kunne frygte.

De indleder med apologi for ‘antifascisterne’, og rabler så helt ud i en perlerække af selvmodsigelser, som Radio24syvs Kristoffer Eriksen fint udstiller. To kunstnertyper der vidste meget lidt om noget, og formentligt aldrig haft en kritisk dialog om Islam, masseindvandring eller multikultur.

Delvis transskription af indslaget, der kan høres på Radio24syv eller Youtube.

Kristoffer Eriksen, Radio24syv: Der bliver tændt et stort bål på Dronning Louises bro som har til hensigt at blokere det her juleoptog fra For frihed

Nynne Roberta Pedersen: Nu vil jeg først og fremmest sige, at det ikke var et stort bål. Der blev lavet en barrikade, helt klart, men det starter som meget få mennesker, der begynder at blokere på Dronning Louises bro.

Kristoffer Eriksen: Var der ikke noget bål?

Nynne Roberta Pedersen: Jov, det var bare et lille bål. Du får det til at lyde som om det var et kæææmpe bål.

Kristoffer Eriksen: Hvor stort var bålet, og hvor stort et stort bål – hvis man sammenligner med et normalt Sankthansbål

Nynne Roberta Pedersen: Meget mindre end et Sankthansbål. Jeg tror der var en ting der ligesom brændte, der lå ude på gaden. Det er slet ikke fordi det er i orden, men det er bare for at sige, at pressen får det her til at virke som om, at der var sindsygt meget vold, og at hele moddemonstrationen var voldelig. Det er vare vigtigt at sige, at det var den ikke. Der var rigtig mange meget fredelige mennesker, som ønskede en fredelig demonstration, og det er sindsygt problematisk at der kommer så meget fokus på volden, og at moddemonstrationen virker som bøllerne, som ligesom forfølger det her stakkels juleoptog. Man skal bare lige huske, at man kan sige, at det at moddemonstrationen virker voldeligt, det skaber enormt meget sympati for For friheds demonstration, men deres budskaber er bare ikke særligt fredelige. Det skal man bare huske, selvom de kommer til at se meget fredelige ud i den her situation.

(“… men deres budskaber er bare ikke særligt fredelige”)

Nynne Roberta Pedersen: … vi har oplevet at størstedelen var vanvittig kede af, at nogle store racistiske udtalelser vandrer på gaderne på Nørrebro. Og som jeg sagde til Rosalinde tidligere, så ville det svare til at en gruppe pædofile mænd der gik ud og sagde, at nu kæmper vi for sikre vejforhold, så tror jeg børnene i stedet vil blive bange. Det kan godt være de vandrede for den her situation med julepynt, men det er en gruppe der aktivt har erklæret sig mod muslimer.

Kristoffer Eriksen: Jeg forstår ikke, du sammenligner For frihed med en gruppe pædofile?

Nynne Roberta Pedersen: Ja, det gør jeg – i deres udtalelser.

Kristoffer Eriksen: Nå, hvad er det de siger, der gør at de kan sammenlignes med pædofili?

Nynne Roberta Pedersen: At racisme også er ulovligt, og vanvittig farligt for de mennesker det rammer.

Kristoffer Eriksen: Hvad er det de siger, som er så alvorligt, at det kan sidestilles med pædofili.

Nynne Roberta Pedersen: Hvad hedder det. De siger at. De snakker for at lukke grænserne. De snakker for at, hvad hedder det.

Kristoffer Eriksen: Kan det sidestilles med pædofili, at gerne vil lukke grænserne?

Nynne Roberta Pedersen: Nej, og det synes jeg bestemt overhovedet ikke. Jov, altså nej. Jeg siger bare, nej, jeg føler også du kører mig ud et sted. Jeg synes ikke det skal sidestilles på nogen måde, og jeg ved godt det kommer til at virke vanvittigt radikalt, det jeg lige har sagt. Jeg siger bare, at folk der taler så aggressivt, og så ensformigt om muslimer, der gang på gang… De opbygger en angst og et had mod muslimer i Europa, som er så voldeligt og aggressivt, og det synes jeg – lukkede grænser er jo også lig med krigsførelse, er jo også lig med at holde folk i en krig et andet sted. På den måde synes jeg bare.

Kristoffer Eriksen: Lukkede grænser er vel ikke lig med krigsførelse.

Nynne Roberta Pedersen: – At holde folk i en krig. Det synes jeg det er. Det synes jeg bestemt det er. Der er krig overalt i verden, fra de steder flygtninge kommer, og hvis vi siger at de ikke må komme her op, så holder vi dem jo praktisk talt i en krig et andet sted.

Kristoffer Eriksen: Det mener du. Størstedelen af Danmark mener noget andet. Du har bare lige sidestillet de her mennesker der demonstrerer, som gerne vil have lukkede grænser, med pædofile.

Nynne Roberta Pedersen: Jeg sidestiller dem med en angst de bringer, de snakker til og imod de muslimer der går på gaden. Der stod folk og græd i butikkerne, af angst for de her mennesker…

[…]

Kristoffer Eriksen: Du argumenterede videre med at det var kriminelt, fordi racisme er kriminelt. Hvad er det de siger, som du mener er kriminelt?

Nynne Roberta Pedersen: De, de generaliserer muslimer, og siger at alle muslimer for eksempel er kriminelle, eller at der er en tendens i de muslimske miljøer, så en bestemt arabisk mentalitet, der gør at de er mere tilbøjelige til at være kriminelle. Det har ham der Nicolai jo været ude og sige.

Kristoffer Eriksen: Men de siger vel ikke, at alle muslimer eller indvandrere er kriminelle. Gør de det?

Nynne Roberta Pedersen: De siger at indvandring er et stort problem for Danmark og for Europa, og at muslimer, at den muslimske mentalitet, Islam er skyld i det. Det synes jeg er en hård generalisering. At det er religionen, at tage en bestemt religion som offer for det.

[…]

Rosalinde Maria Mynster: … hver gang vi siger, at vi må alt i ytringsfrihedens navn, der synes jeg ikke nødvendigvis at vi værner om ytringsfriheden. De må sige hvad de vil. Pegida har ytringsfrihed, men det er også bare vigtigt at… diskutere hvilke budskaber vi kan bruge i vores demokrati. Fordi deres holdninger er ret anti-demokratiske.

Kristoffer Eriksen: For frihed? Hvordan er de antidemokratiske?

Rosalinde Maria Mynster: Fordi de går ind og stigmatiserer folk med en bestemt religion, og der tror jeg bare… Og det må vi holde på, især lige nu, hvor der er den her højresvingning i Europa, hvor folk bliver mere og mere højreorienterede, der er mange af sådan nogle højreorienterede grupper, som begynder også at lave ‘civil ulydighed’, og man kan mærke en opblomstring, og der tror jeg det er rigtigt vigtigt, at modargumentet er mere snedigt, end det vi så i weekenden med det her vold. For det var sindsygt ærgeligt, det trækker enormt meget fra den her diskussion som kunne komme, det trækker enormt meget fra når tingene bliver voldelige, for så er det det der kommer fokus på. Det kunne være enormt smukt hvis man lavede nogle moddemonstrationer som ikke var voldelige, men som kan italesætte hvad der foregår. … Det modarbejder helt vildt meget. Det er sindsygt problematisk. … Vi bliver nødt til at organisere os på nogle bedre måder, fordi For frihed har jo virkelig udmeldt, at de er meget fredelige og anti-voldelige, så det går jo virkelig ikke hvis svaret er voldeligt. Det går jo ikke…

Oploadet Kl. 23:05 af Kim Møller — Direkte link75 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78731/trackback

75 Comments »

 1. Der er dælme ikke meget hjerne der!
  Rosalinde er ellers skide sød i sin rolle i Badehotellet, men de store tanker … nåh, nej, det tror jeg ikke vi tale så meget om …
  Dog, trods alt, hun nævner een ting som trækker lidt op fra den ellers sikre 00 karakter i elementær logik, nemlig at det går jo ikke at svaret på den fredelige demonstration er voldeligt. Se det var skarpt set, og der lægger hun sig trods alt et mulehår foran veninden Nynne, som er helt blæst.

  Kommentar by monse — 10. december 2016 @ 23:19

 2. Rosalinde Mynster må være præget af at være opvokset i et venstreorienteret og statsstøttet kunstnermiljø, hvor begge forældre er skuespillere. Samt hun allerede som 18 årig, fik en 19 år ældre filminstruktør kæreste. Der har nok ikke været meget plads til selvstændig ideer og tanker. Og når veninderne så ovenikøbet er så blæste som Nynne Roberta Pedersen, så er der ikke meget hjælp at hente..

  Kommentar by Geert — 10. december 2016 @ 23:36

 3. TAK for at citere de to “kunstnere” ordret, det kan virkelig ikke have været nogen let opgave:)

  For at blive i et sprog de (måske) forstår: OMG, LOL!!!

  Hvis det er hvad de kunne skrabe sammen af hjerneceller til at forklare sig, så har de virkeligt et større problem end de selv er klar over. Og det var stort nok i forvejen!

  Kommentar by per — 10. december 2016 @ 23:49

 4. Mit fuldstændigt umiddelbare indtryk efter at have læst den transskription er, at de piger har lært at lire alle de rigtige ord af, men de har ikke lært at tænke og alle de bedste ord i verden ville ikke kunne redde dem fra at vrøvle.

  Hvilket minder mig om en filosofistuderende jeg engang mødte, der i fulde alvor mente, at hvis en islamist i Mellemøsten myrdede fordi han følte sig fornærmet over en satiretegning fra en avis i en anden verdensdel, ja, så var det da selvfølgelig satiretegneren der var ansvarlig for mordet. Denne filosofistuderende kunne også en masse fine ord, men når ordene banede sig vej fra hans hjerne ud gennem hans mund afslørede de på forunderlig vis sumpen i hans tanker. Primitivt raseri og ligegyldigt fnidder fnadder optog pladsen, der hvor de store tanker skulle komme fra.

  Det er med kreative typer som med folk der hører stemmer – de ser ikke det der er for øjnene af dem, men hører til gengæld ting ingen har sagt.

  Kommentar by Mackety — 10. december 2016 @ 23:52

 5. Jeg vælger kun at læse, hvad du hævder, de har sagt. På den måde kan jeg bevare troen på, at så dumme mennesker får ikke lov til at færdes frit i et ellers relativt velordnet samfund.
  Sig du selv finder på disse ondskabsfuldheder. Please!

  Kommentar by Jakob — 11. december 2016 @ 00:41

 6. – Jakob

  Jeg kunne ikke opdigte den slags.

  Kommentar by Kim Møller — 11. december 2016 @ 00:44

 7. Venstrefløjen er syg.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 11. december 2016 @ 00:46

 8. Fik mig et godt grin. Men man burde græde!
  Denne dialog er lige til et nummer til Cirkusrevyen.:-)

  Kommentar by Birger Jensen — 11. december 2016 @ 00:52

 9. 8.Birger Jensen — 11. december 2016 @ 00:52 Jeg blev skræmt og blev nød til at læse det igen, jeg kan ikke høre interviewet af ren rædsel. Det her er Nordkorea light. Det kan ikke passe det her, det er ikke mine landsmænd det der. Det er helt væk. Jeg og min familie skal væk, mine børn skal ikke vokse op her.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 11. december 2016 @ 01:03

 10. Står de på Nørrebro.? Har aldrig været i kbh.
  Men noget siger mig:
  Hvis de er der, får de så ikke ørene i maskinen ?

  Kristoffer Eriksen: Kan det sidestilles med pædofili, at gerne vil lukke grænserne? NEJ da Kristoffer, men ved åbne grænser, JA. :)

  Kommentar by Sindsro — 11. december 2016 @ 01:14

 11. Sørgelig læsning.
  Igen individer som udtaler sig, om mennesker og deres holdninger de intet kender til.
  Dog er det nyt at blive kaldt pædofil, det er lidt afveksling i forhold til nazist og racist.

  Kommentar by FOR FRIHED VETERAN — 11. december 2016 @ 01:15

 12. #6 Tak for dit svar Kim, som jeg på een gang både glædes ved og græmmes over.

  Kommentar by Jakob — 11. december 2016 @ 01:23

 13. Nu samlede jeg så mod og hørte det hele. Det var det bedste indlæg for afskaffelsen af kvinders stemmeret jeg længe har hørt til dato. I mit mest imødekommende lune kan forsøgsvis godkende kvinder efter menopausen som ligestillede vælgere. På den anden side Bedsteforældre for Asyl og Venligboerne er vist også mest præget af personer med lagerplads både mellem ørerne og mellem lårene. Ja undskyld mig!

  Kommentar by Jakob — 11. december 2016 @ 01:50

 14. De to godt brugte feltmadrasser Rosalinde og Nynne er næsten ligeså “intelligente” at høre på som “sangerinden” Medina….

  Kommentar by TH — 11. december 2016 @ 02:09

 15. Det maa have vaeret haardt at lave den transskription,med stop for latter udbrud ,lange depressioner,over udsagnene,og dog alligevel fortsaette til enden.Tak for det Kim Moeller men nu haenger vi altsaa paa den,og det er ikke paent.Stakkels piger bliver svaere at hjaelpe .

  Kommentar by Dunk — 11. december 2016 @ 03:19

 16. De to damers udgydelser ligger sprogligt / kvalitetsmæssigt nok i den ekstremt lave ende. Men som en slags karikatur kunne de godt tjene til at udstille det generelle niveau hos kvinder, deres manglende evne til at udtrykke sig sammenhængende og forståeligt og den totalt manglende indre sammenhæng og rationalitet. Hvad skal man sige til emotionelt umodne “følelser” (eller ord der illuderer følelser) uden rationelle momenter (holdningen forsøges ikke at underbygges med rationelle argumenter), forsøgt udtrykt på et så ubehjælpsomt sprog?

  Desværre indskrænker sådanne sproglige og udtryksmæssige mangler hos kvinder sig ikke til dette specielle emne, de forekommer i mange sammenhænge. Jeg har også på fornemmelse at den angiveligt bedre sproglige evner hos kvinder (i ungdommen i folkeskole / gymnasium) som nogle IQ forskere taler om, blot er en slags trøstepræmie, for at få den generelle teori (om kvinders lavere gennemsnitsintelligens) til at glide ned lettere. Dette har jeg også meddelt professor Nyborg, som jeg ved lejlighed vil opfordre til at undersøge dette emne lidt nærmere. Resultatet kunne dog risikere blive det sidste søm i hans ligkiste hvis han kom til at bekræfte mine stærke formodninger.

  Heldigvis er det generelle niveau hos kvinder dog ikke helt så nederen som hos disse to uvidende fisseletter, men i disse kredse forekommer uvidenhed om verdens gang og de mest basale filosofiske og livsanskuelige begreber formentlig en del mere end andre steder, opslugt som de er af deres narcissistiske ambitioner og deres beskedne karrierer på de skrå brædder samt i kendis op popverdenen. Men de er formentlig herlige til et party, og når de har fået et par sjusser så er de sikkert til at tale med. Problemet er, at vi har skabt et ideal / ide om kvinder som er helt fuldstændigt uden for realiteten. Muslimerne er mere realistiske i deres tilgang til damerne, og hvis vi ikke snart indfører flerkoneri for de danskere som har råd, så taber vi til skægaberne blot på denne konto. Kvinderne vil protestere først, men når de får vænnet sig til tanken så bliver de glade og tilfredse, og kan gå op i deres hovedgerning og mest almindelige og nyttige ambition: Kinder, Kirche und Küche – nææ, det sagde jeg bare for sjovt. Drop det med kirken.

  Kommentar by Balder — 11. december 2016 @ 04:23

 17. Jeg ville ikke stå tilbage for de få modige herinde, så jeg har også lige nu lyttet hele interviewet igennem. Det blev ikke bedre af. Hold da helt op, hvor er de dumme at høre på! Det er lige før man ønsker for disse kvinder, at de får det de beder om, dvs. muslimsk herredømme.

  Kommentar by monse — 11. december 2016 @ 04:37

 18. Stillet over for så afgrundsdyb ignorance som de to kvindfolk udstiller, så er man tvunget til at genoverveje om Islamisterne alligevel ikke har fat i noget med deres steningsstraf.

  Jeg er ihvertfald rystet i min grundvold når et samfund med gratis uddannelse og biblioteker allgevel producerer et par individer med så basale mangler for kritisk tænkning, endsige logik.

  Det eneste lyspunkt er for mig at se skadefro ved, at antidemokraterne skal trækkes med disse idioter,

  Kommentar by Marius — 11. december 2016 @ 07:34

 19. Den her, og mange andre hæslige videoer bliver ikke vist i løgnepressen.

  https://m.youtube.com/watch?v=e_GYlnC5g2M

  Kommentar by k.m. — 11. december 2016 @ 08:28

 20. Ikke alt var var bedre i gamle dage. For eksempel udstillede den tids ‘elite’ ofte krøblinge, vanskabninger og åndssvage i et bur på torvet, så bedsteborgerne rigtigt kunne godte sig, og pøbelen more sig med at spotte og ydmyge staklerne.

  Jeg kender ikke dette Radio24syv-noget, men her har vi altså vor tids rakkerknægte, der ved at udstille disse to stakkels pigebørn til almen spot og spé ikke lader middelalderens sadistiske skadefryd noget efter. Jeg synes diverse kvinde- og andre handicaporganisationer burde melde radiostationen – plus naturligvis Kim Møller – til en eller anden menneskeretsdomstol, evt. byretten, eller diskrimineringsombudsmanden!

  Kommentar by Voldposten — 11. december 2016 @ 08:37

 21. Jamen de er jo fuldstændigt blæst i hovedet. Mage til stupiditet og idioti skal man lede meget meget meget længe efter. Jeg tror jeg vil sammenligne pågældende skuespillere med lystmordere og sodomister…….det er det niveu vi taler om, hvis man af deliriske årsager skulle tage deres udsagn alvorligt :-) :-) :-) ;-).

  Kommentar by Michael Unna — 11. december 2016 @ 08:56

 22. Kunstnere og statsstøttede medier i skøn forening! Idiotien kender ingen grænser. Det handler om tankekontrol – ved at køre al tankevirksomhed helt ud i skoven. Journalistens spørgsmål virker helt begavede i sammenligning med kunstnernes svar – men det er proforma og bedrag, der giver stemme til idiotien og tankekobtrollen.

  På samme måde med kampagnen mod Den Korte Avis. Den er skandaløs. Statsstøttede medier som 27/7 og DR går efter at lukke DKA – kampagnen føres for skatte- og licenspenge – ét fedt. Staten vil knuse al opposition mod indvandring og opløsning af nationalstaten.

  Kommentar by tilfældig — 11. december 2016 @ 08:58

 23. Nynne Roberta Petersen, Rosalinde Mynster, …You made my day!(undskyld mit engelske)
  Med jeres argumentationsniveau er det ikke sært, at I og jeres stormtroppekloner fra Enhedslisten og andre alternativt indstillede demokratiforligere må ty til grov vold og andet, som vi på nært hold oplevede det forgangne lørdag på Nørrebro.

  Kommentar by Søren Jensen — 11. december 2016 @ 09:15

 24. “fordi For frihed har jo virkelig udmeldt, at de er meget fredelige og anti-voldelige,” Nemlig. Husk det.

  Kommentar by Liva — 11. december 2016 @ 09:17

 25. Dumhed, uvidenhed og selvovervurdering ses ofte hånd i hånd.Storbytosserne er altid til rådighed for mageligheden, og altid ridende på godhedens høje hest.Varm om hjertet, svag i hovedet og aldeles uden fornuft.

  At det altid er de tomhjernede AFAér og deres medløbere der dyrker volden, så er det jo en kendt sag, at hvor dumheden sætter grænser, træder volden ind.Man må brække sig i lårtykke stråler over den lethed med hvilken godhedsindustriens altid beredvillige tumper prøver at omskrive virkeligheden.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by Arne von Kappelgaard — 11. december 2016 @ 09:59

 26. Rune Bødker, som gæsteblogger hos Erik Storrud, er måske bedre til at forklare logikken end de to halvhjerner. For Frihed bliver betragtet som en “front” for noget meget værre.

  “Når Pegida går på gaden handler det hverken om julepynt, ytringsfrihed eller kærlighed til Danmark og danske værdier. Pegida er en del af en politisk bevægelse. En nationalistisk og fremmedfjendsk bevægelse, der har fremgang i hele Europa og Nordamerika.

  Pegida er den aktivistiske gren af denne bevægelse og ikke bare 50 tosser, der er pjattet med dannebrosflag og stegt flæsk.”

  http://modkraft.dk/blog/erik-storrud/g-steblog-det-handler-ikke-om-julepynt

  Hovedfjenden er kapitalismen og fascismen. Og i den optik er islam et underordnet problem – eller noget, der kan anvendes konstruktivt i hovedkampen.

  Identitetspolitik med fokus på etnicitet, kultur, religion og hudfarve er helt fint. Det er kun et problem hvis hvide, vestlige, kristne mennesker begynder at varetage egne interesser.

  Kommentar by BE — 11. december 2016 @ 10:06

 27. OT …. Fyns politi slår til igen. Præventiv anholdelse af julemændsklædte nattegæster…hvorfor gør man ikke det samme med mospuder?
  http://ekstrabladet.dk/112/otte-fulde-julemaend-lagt-i-haandjern-efter-overfald/6447942

  Kommentar by Redneck — 11. december 2016 @ 10:10

 28. Det sørgeligste ved at tankedorskheden overtrumfer den sunde fornuft hos de to kvindfolk er jo, at de ikke står alene, men bakkes op af utallige meningsdannere.
  Selv quislingebutikker er ikke bange for at miste kunder. I deres og den politiske korrektheds øjne er vi et irritationsmoment, men ellers nul og nix. På grund af propagandaens magt bliver vi hængende her mange år endnu.

  Kommentar by Menig 442 — 11. december 2016 @ 10:49

 29. #20 voldsposten
  Hvis du bliver ved sådan, ender du selv i den offentlige gabestok. Det er hvad der kommer ud af at forsvare et par meget svagt begavede pigebørn.

  Kommentar by k.m. — 11. december 2016 @ 11:45

 30. Hatten af for Kristoffer Eriksen fra 24syv. Det er mange år siden jeg har hørt en dygtig journalist i de statsstøttede og statsejede medier!

  Det glæder mig at vi generelt får så grundig dokumentation for samarbejdspolitikken forskellige udtryk i dagens DK.

  Jeg har forsket en del i dokumentationen af holdningerne til samarbejdspolitikken og modstandsbevægelsen og den er fsv mere sparsom. Jeg har dog efter en del søgning fundet professionelt udførte opinionsundersøgelser om befolkningens holdning til sabotage udført af modstandsbevægelsen og også indsamling og analyser af en historiker af dagsbøger og breve fra samtiden (som jo har den fordel, at de ikke er præget af bagklogskaben, der kulminerede efter befrielsen den 4.maj 1945).

  Når det hele ikke er præget af “bagklogskabens ulideligt klare lys”, træder et helt andet billede frem af den folkelige opinion.

  Der er selvfølgelig meget man savner dokumenteret vedr. befolkningens holdning til besættelsen. Jeg har aldrig fundet så eksemplariske radiointeviews fra dengang, som Kristoffer Eriksen fra 24syv’s interviews med de to kvindelige moddemonstranter mod For Frihed, men der er trods alt glimrende filmsoptagelser fra dengang af Algang, hvor mange er iført halstørklæder og huer i RAF-farver. Måske datidens demoer For Frihed? Måske er For Frihed at sammenligne med den tidlige modstandsbevægelse, der blev begyndt umiddelbart efter besættelsen af Dansk Samling med den legendariske Arne Sørensen i spidsen? (Dengang kommunisterne stadig var allieret med nazi-Tyskland og BOPA derfor lå et stykke ude i fremtiden, da Tyskland pludselig angreb deres allierede i Sovjetunionen?)

  Jeg har heller ikke kunnet finde optagelser af radiointerviews med feltmadrasser under besættelsen, hvor de fortæller om deres følelser og motiver. Er der nogen af jer her på Urias-posten, der kender til sådanne radiointerviews med feltmadrasser under besættelsen?

  Kommentar by A-mad — 11. december 2016 @ 11:51

 31. Hold da op, hun er jo helt væk, hende Nynne Roberta Pedersen: Der stod folk og græd i butikkerne, af angst for de her mennesker…

  Dét gad jeg godt have set. Muslimske butiksejere, der græder på grund af en fredelig demo? De var nu nok mere bekymrede for deres ruder, som Sturmabteilung/AFA/SUF jo har for vane at knuse.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. december 2016 @ 11:53

 32. Søde pier: Hold jer til skuespilleriet, det er I sikkert gode til.

  Eller, hvis I virkelig mener det I siger, må I lære jeres sturmabteilungskammerater at frasige sig vold. Når I har gjort det, vil Nørrebro takke jer. Tag evt en kammeratlig snak med dem.

  Kommentar by Anonym — 11. december 2016 @ 12:10

 33. Rune Bødker kalder Pegida- Facisme. Jeg tror ikke han aner hvad han snakker om i den forbindelse. Islam er lig med Facisme, idet dens Profetideal skaber en usekulær diktatorreligion. Facisme skal vel forståes som manglende demokrati til fordel for en Førerfigur- Musollini. Det er ufatteligt afstumpet totalt at ingorere alle de ofre, som Islam har skabt, og som har kæmpet for frihed. Må jeg anbefale manden at se filmen : the stoning- om Catherine Mulligans liv (indtil hun blev stennet ihjel)- for bare at nævne et af de uendelige utallige eksembler. Det er ufatteligt. OK . Det er taget fra Modkraft- så det er forståeligt. Men det er sgu trist at se denne blinde afstumpede vanetænkning hos folk som burde vide bedre (Måske skulle Modkraft folkene begynde at læse lidt igen, om hvad Karl Marx ( Venstrefløjens store profet- som vistnok tog fejl :-)) mente om Religion- hvis de ikke er blevet for dopede i vanetænkningens spændetrøje :-). God jul og godt nytår :-).

  Kommentar by Michael Unna — 11. december 2016 @ 12:48

 34. Forskellen på det her interview og alle andre med mindrebemidlede, venstresnoede åndsamøber er, at journalisten ikke lader dem slippe helt så let. Ikke fordi han gør det specielt fantastisk, han lader bare ikke al deres vrøvl hænge i luften.
  Man kunne sætte et normalt begavet barn til at interviewe sådanne madammer – og resultatet ville blive det samme.

  Kommentar by Peter Andersen — 11. december 2016 @ 13:40

 35. 17. monse
  Eller at GUD tog dem.
  Men nu når de vælger Satan, så lad Allah tage dem, i form at en kraftig kulturberigelse.
  Satan hu akbar.

  Kommentar by Sindsro — 11. december 2016 @ 13:41

 36. Hende dydsmønsteret er hun datter af Karen Lise Mynster?
  I så fald kan intet undre.
  Disse skuespillere er ret fantastiske.
  Det ene øjeblik er de skamfulde over at være dansk, i næste øjeblik tager de skamfulde mod en vistnok fin DANSK orden.
  Hvilket vel også fortæller en del om det DANSKE kongehus.

  Kommentar by AK JA. — 11. december 2016 @ 13:53

 37. Ved at læse denne her tråd, blev jeg alligevel overmandet til at høre de to dumme høns’ udgydelser. Og ja, det levede helt og fuldt op til mine værste anelser om hjernedøde. De skal være forsigtige med at komme på hospital, idet de meget let kunne blive antaget for at leve op til hjernedødskriteriet og få udtaget deres organer, hvis de ikke er ødelagt af stofmisbrug.
  Disse 2 hjernedøde skvadderhoveder beskriver sikkert blomsten af AFA og øvrige rødgardister. Så kan man jo let se, at man vil ALDRIG kunne komme til nogen form for forståelse endsige aftale med dette slam.
  Det er ikke morsomt at brække sig i sin mund! :-(

  Kommentar by Holger Madsen — 11. december 2016 @ 13:54

 38. @ #36, AK JA

  Det er lige netop en ætling af Karen-Lise, som vist nok også er et forfærdeligt fjols.
  Æblet falder sjældent langt fra stammen! :-(

  (Jeg ærgrer mig en del over, at jeg ikke kan nære mig for at høre/se interviews og lgn., hvor den slags slam optræder! )

  Kommentar by Holger Madsen — 11. december 2016 @ 14:04

 39. 36. Holger Madsen. Jeg forstår, at du – som jeg – ærgrer dig over at “høre/se interviews og lgn”. Men gør som jeg, betragt det som et nødvendigt pensum i samtidshistorie. Fænomenet er udbredt og derfor interessant.

  Der er ikke noget, vi kan gøre ved det, men en dag kan vi måske være vidner ved et retsopgør/politisk opgør med landsforræderne?

  Ikke fordi jeg tror, resultatet bliver bedre end ved forrige retsopgør med landsforræderne!:-(

  Kommentar by A-mad — 11. december 2016 @ 14:31

 40. Hvis man efter at have læst posten, giver sig hen til at lægge øre til idioterne, har man sgu da selv bedt om at få sin dag ødelagt. Dummere tøser skal man lede efter. Og som Peter Andeersen var inde på, kunne intervieweren have præsteret bedre.
  Det meste af Europa er så overrendt af fremmede, at vi som retteligt ejer landene, er ved at miste dem af hænde.
  De to halvhjerners mangel på danskhed taget i betragtning, har vi måske fortjent vores skæbne.

  Kommentar by Nielsen — 11. december 2016 @ 14:48

 41. PS.til 30. Morsom detalje? “professionelt udførte opinionsundersøgelser om befolkningens holdning til sabotage udført af modstandsbevægelsen”

  Modstandsbevægelsens landsdækkende, repræsentative opinionundersøgelser under besættelsen blev i hemmelighed udført under professionel ledelse af en direktør i Magasin! Det var tider!

  De blev offentliggjort i de illegale blade (svarer til vore dages blogs) og Danmarks Radio propaganderede dengang som nu mod modstandsbevægelsen og de “alternative medier”?:-)

  Kommentar by A-mad — 11. december 2016 @ 14:49

 42. 26 BE og 33 Michael Unna
  Rune Bødker, Erik Storrud og deres neo-SA undsiger i klart sprog de demokratiske spilleregler (altså klart sprog i modsætning til de to vrøvlende, hovedeløse høns, der ellers er emnet for denne tråd). De taler utvetydigt for vold mod danskere, som bruger deres demokratiske, lovlige ytringsfrihed i en fredelig demonstration. De praktiserer selv, eller har selv praktiseret den vold de helt aktuelt taler for. De bekæmper fascismen, siger de, og de erklærer sig selv som klassekæmpere. De bekæmper For Frihed fordi denne bevægelse er baseret på identitet og forsøger at erstatte klasseidentitet med en national, kulturel eller religiøs identitet.
  De har tydeligvis valgt islamisterne som deres strategiske kampfæller. Det kan måske give mening sålænge målet er at smadre de vestlige nationalstaters suverænitet og de vestlige befolkningers kulturelle og religiøse identitet; men hvad vil de gøre, når dette mål er nået? Forestiller de sig en klasseløs ny verdensorden uden grænser i samdrægtighed med islamisterne?
  Desuden har de bevidst eller ubevidst, men under alle omstændigheder højst besynderligt valgt den multinationale storkapital som strategisk partner i deres påståede klassekamp, for hvis den lykkes vil globalisering ikke længere hæmmes af smålige hensyn til suverærne nationalstater. Imidlertid har globalisering indtil videre primært gavnet den multinationale storkapital og dennes ejere, mens den vestlige arbejderklasse (som neo-SA’erne må antages at kæmpe for, eller hvad?), samt en stor del af den vestlige middelklasse (som neo-SA’erne ofte selv kommer fra) er blevet mere og mere proletariseret.
  Men måske er deres mål at proletarisere de vestlige befolkninger i en sådan grad, dvs. fratage os både national, kulturel og religiøs identitet samt ejendom, at de kan rejse en verdensrevolution? Hvis det er det, de vil, hvad skal der så ske med den multinationale storkapital til den tid? Ejerne kan de eventuelt klynge op, men kapitalen vil jo stadig være der. Der kan jo ikke være tale om nationalisering af denne, da nationer ikke længere eksisterer. Skal det være en grænseløs, kapitalløs, klasseløs ny verdensorden? Eller skal der indføres en ny klasseløs verdenselite, der styrer verdenskapitalen på de andre klasseløses vegne, øhh? General Napoleon på 2 ben i samdrægtighed med islamisterne?
  Jeg spørger bare. Og jeg ønsker da Rune Bødker, Erik Storrud og deres neo-SA god fornøjelse med islamisterne, når de til sin tid sammen skal fejre klassesejren over de vestlige nationalstater og vores nationale, kulturelle og religiøse identitet.

  Kommentar by monse — 11. december 2016 @ 14:50

 43. DR er en syg venstreorienteret kanal, der kun tænker på at støbe kugler til brug mod os, der ønsker at værne og kulturelle egenart og etniske særpræg.

  Der er ren terror, som DR’s journalister driver mod os ordentlige mennesker. De er vores dødsfjender.

  Er journalisterne ude på at starte en borgerkrig, eller hvad?

  Kommentar by Søren — 11. december 2016 @ 14:58

 44. DR er en syg venstreorienteret kanal, der kun tænker på at støbe kugler til brug mod os, der ønsker at værne om danskernes kulturelle egenart og etniske særpræg.

  Der er ren terror, som DR’s journalister driver mod os ordentlige mennesker. De er vores dødsfjender.

  Er journalisterne ude på at starte en borgerkrig, eller hvad?

  Kommentar by Søren — 11. december 2016 @ 14:59

 45. Der var faktisk kvinder, der græd inde på Nørrebrogade og omkring. Men der nåede For Frihed aldrig hen.

  De græd over stemningnen, over bålet, uroen, optøjerne, som venstrefløjen satte i gang.
  Tro mig.
  Jeg var der.

  Kommentar by Trump — 11. december 2016 @ 15:01

 46. – Trump

  Tænkte nok hun løj. Sekundet før påstod hun at bålet var ubetydelig, og ikke kunne have påvirket gadens belægning (hvad produceren så ved selvsyn).

  Kommentar by Kim Møller — 11. december 2016 @ 15:08

 47. @ 38.
  Tak, det anede mig.
  Karen Lise + ægtefælle er klassiske åndsamøber.
  Vi skattekvæg betaler for at typer af deres slags er i stand til at optræde.
  Mon Karen Lise og lign. bor i områder med mospudetyper?
  Næppe.
  Den med størrelsen af bålet og de mange der græd, er klart et selvmål.
  Og løgn fra ende til anden.

  Kommentar by AK JA. — 11. december 2016 @ 15:44

 48. Rettelse til 42: Der skulle have stået Kammerat Napoleon (efter Orwells roman af samme navn på dansk (eng.: Animal Farm).

  Kommentar by monse — 11. december 2016 @ 18:40

 49. Jeg er glad for at jeg ikke mere lytter til Radio24Syv. De ubegavede tumper der er ansat som såkaldte “værter” er kvalmende dummme at høre på. Dog undtaget Den Korte Radioavis.

  Kommentar by Peter — 11. december 2016 @ 19:47

 50. Jeg gentager: Politiet har for travlt med citronhalvmåner og kaffe til den slags, de normalt kalder for ‘tumult’ og ‘drengestreger’. Politiet kan tilkaldes torsdag mellem 08:59 og 09:00, ellers forstyrrer borgerne.

  Sidst kostede det en betjent livet, da en Vagtchef ikke gad gøre noget ved en seriøs henvendelse, men henlagde den til næste dag. Fantastisk politi, hvad skal vi så med Europol, når statsmonopolet ikke fatter deres egentlige opgaver? Æd jer en pukkel til i kager, politi. I er ynkelige.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. december 2016 @ 20:15

 51. Monse 42. -Ja der er en eller anden idiot alliance med dem, på Nørrebro. Sikkert. Jeg gætter på motivet er at skuffede drømme, som har udløst nihilistisk had til det bestående….Jeg kan huske Imam Fativ Alev under en debatudsendelse, med ham og nogle andre brushoveder, og Farshad Khogli og nogle andre. På den anden argumentere for at det ikke drejede sig om højre og venstre, men hvor Fatih Alev blev ved med at tale om højreekstremisme. Som om Islam i sig selv skældnede imellem højre og venstre orienterede. Det er jo selvfølgelig fuldstændigt absurd (forrykt). Idet Islam er langt ældre, og intet har med dens slags moderne (i forhold til vores tidsalder) “Retningsorientering politisk”. Så det kan selvfølgelig kun have været af stratetiske årsager. Imamen kan få de nyttige idioter på Venstrefløjen til at gøre Deres arbejde. Hvorfor Venstrefløjen spiller fuldstændigt forrykt med på den galej, må guderne vide, men jeg gætter på det er knuste drømme, som gør de får den slags nihilistiske ideer. Man bilder sig ind at det er Facisme man bekæmper – igen en forloren forrykt tanke- men så logre de medløbende idioter som Pavlovs hunde på det alibi, til vold imod et fredeligt optog. Så kan de bilde verden ind at – det er USA og Israels skyld det hele- på et selvansvarsløst grundlag, sammen med hard core muslimer, som lader dhimmiidioterne logre på Deres regning.
  De bruger Deres egen uvidenhed, som undskyldning- og nægter at sætte sig ind i Islam og dens verden, men indbildt facisme skal så åbenbart retfærdigøre Deres vold og idiotiske synspunkter. Dermed ender de som enøjede kyklober som helst gerne vil smadre alle dem som kæmper for frihed- “Fordi de er facister” i Deres selvfrelste stupide tankegang fra vanegodset fra Venstrefløjens overdrev. Lallende voldshippier.

  Kommentar by Michael Unna — 11. december 2016 @ 20:38

 52. Hvordan i alverden kan man faktisk blive vagtchef ved politiet uden at tage notits af, at et medlem af en skytteklub har stjålet et skarpladt våben, og at medlemmets navn og adresse er kendt og meddelt den såkaldte vagtchef fra skyttteklubbens side?

  Jeg ønsker al mulig hvil i fred til Jesper Jul, men ingen – absolut ingen – tak til tåberne i politiet, der ved deres manglende indsats har taget ham fra hans kære.

  Beviser blot, at i politiet bliver man forfremmet et par trin højere, end ens intelligens rækker.

  Kan man få et navn på den såkaldte vagtchef, der prioriterede citronhalvmånen og kaffen højere end en meget kraftig indmelding fra skytteklubben? Som jo blot kunne vente til dagen efter….

  Det kunne den så ikke, skam over vagtchefen.

  Og kan den nye ’sherif’ Pape gøre blot en minimal forskel til det bedre fra tossen Pind vil det det tjene ham til ære. Det kan nok heller ikke gøres dårligere end Pinds manglende indsats.

  Om jeg er vred: Ja, og det med god grund!

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. december 2016 @ 20:50

 53. Gentaget: De burde læse hvad Deres profet- Karl marx- mente om religion, som “Opium for folket”, men det er de nok for doppede til :-). Derudover kunne de lære af den tidligere Iranske Venstrefløj, som eksisterede kort tid, efter de havde hjulpet til med Shahens fald, og hjulpet Ayatholla Khomenie til magten. Som tak for Deres nyttige idioti, blev de hængt i lygtepæle eller dræbt på anden måde, imens påtvungne demonstrationer gik rundt i gaderne og råbte- død over Israel og USA. Fuldstændig forrykt. Nahid Razis som er Iransk flygtning, men er (Har været?) aktiv på Venstrefløjen i Danmark må have en meget meget meget mærkelig smag i munden.

  Kommentar by Michael Unna — 11. december 2016 @ 20:52

 54. Tænk at man kan være så ubegavet og løgnagtig, gid de med tiden må blive personligt ramt af deres skiden på eget folk og ligegyldighed.

  Kommentar by Jan Nielsen — 11. december 2016 @ 21:04

 55. > Michael Unna

  Jeg tilstår, at jeg ikke forstår en nanometer af dine rablerier. Du bruger ‘de’ og ‘Deres’ i flæng. Prøv lidt retskrivning. Hvem du egentlig skriver til er også noget flimrende, for nu at skrive det pænt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. december 2016 @ 21:05

 56. @ Kim Møller

  Ja, bålet var massivt. Det var en stor plastikcontainer, der blev sat i brand. Muligvis blev flere andre ting også brændt.

  Du har ret i, at han løj om det også.
  Bålet var på størrelse med et Sankt Hans bål.

  Kommentar by Trump — 11. december 2016 @ 21:05

 57. ‘Hun løj

  Kommentar by Trump — 11. december 2016 @ 21:05

 58. Pape udtalte før begravelsen af Jesper Jul, at “Vi er så uendeligt taknemmelige for, at I betjente går på arbejde hver dag for at passe på os.”

  Nå da, når de ikke engang kan passe på hinanden er min tryghed til politiet for længst væk. Gå ud og giv nogle afgifter/bøder til bilister, der kører lidt for stærkt, og cyklister med manglende cykellygter. Deri ligger politiets spidskompetencer.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. december 2016 @ 21:11

 59. Politiets såkaldte vagtchef, var ikke sin opgave voksen, ergo kommer der så efter en tragisk hændelse, indskrænkning i lovlydige borgers skydefærdighed, med forbud.
  Det samme så vi jo med diverse knivstikkeri i København. Dem der udøvede volden, var da komplet ligeglade med forbudet. De lovlydige blev indskrænket, i deres naturlige omgang med knive.

  Kommentar by der Adler — 11. december 2016 @ 22:06

 60. At høre politiet hhv. Pape rose sig selv om politiets indsats for at give borgerne tryghed, er kvalmende.
  Der er mange eksempler på det modsatte.
  Som her på denne tråd flere steder er oplyst gjorde man intet for at stoppe en kendt galning.
  At påstå man ville have gjort mere ifald man havde vist at denne kendte galning ville dræbe en betjent, siger alt.
  Hvad med at reagere, det kunne vel også være en mulighed at en civil borger ville være mål.
  Ham rigspolitichefen, er det ikke ham der konverterede til islam for at kunne indgå ægteskab med en muslimsk journalist?
  Hvad er hans baggrund for at blive rigspolitichef?
  Nogen der har et bud?

  Kommentar by AK JA. — 11. december 2016 @ 22:09

 61. > der Adler 22:06

  Nej-nej, vagtchefen bliver vel igen forfremmet for forfriskende og modig tankegang. Det er nu engang sådan, det foregår hos politiet.

  Hvad angår diverser forbud er de krimininelle jo komplet ligeglade. Fængsel er blot et femstjernet luksushotel, og stofferne samt mobiltelf kommer ind alligevel.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. december 2016 @ 22:14

 62. > AK JA

  Desværre kan jeg ikke svare på, om Rigspolitichefen er konverteret. Det, der ligger fast er, at en fatsvag vagtchef ved Københavns Vestegns politi ikke orkede at reagere på en anmeldeledes om et forsvundet og stjålet højkalibervåben blot henlægges til dagen efter.

  Citronhalvmånen og kaffen trak mere end risikoen og fuldbyrdelsen af af et drab på en politimand, en hædersmand, der løb risikoen og ikke blev bakket op af sin ledelse.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. december 2016 @ 22:47

 63. >49 Peter
  Yup. De er en lidelse at udholde. Både Pernille Enggaard, Bodil Ganzel og Anders Kjærulff. Den førstnævnte vrøvletøs havde i begyndelsen en medvært, som var både vidende og velformuleret, nemlig Sune Aagaard.
  >50 Henrik Petersen
  Thumbs up ;-)
  Det er svært at afgøre om politikerne eller politiet er værst at høre på. Men politikerne vinder nok med en hårsbredde, de sidder jo med alle trumferne på hænderne.

  Kommentar by Nielsen — 11. december 2016 @ 23:41

 64. det handler om OPLYSNING , og det er der i den grad brug for i Danmark.
  medie støtte ! DDR licens ! DER ligger den hellig “gral” ikke kun for Danmarks befrielse/fremtid også for de radikale LA. Men de rykker til NB alligevel (RV ver. 0.1.2).

  afmeld asap. Men forvent ved 18-19 tiden besøg, igen og igen 1-3 gange årlig.
  https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0

  Har ALDRIG betalt èn krone til deres kommunistiske kanaler, og de chikanere mig kun når de har magten på tinget. Typisk tropper 1-2 DDR mænd op på matriklen i civil. Husk at afmelde , når de pr. automatik tilmelder dig . De kan INTET gøre, bare sig “alla snackbar”” og luk døren, hvis du har åbnet.

  God aften.

  Kommentar by klaus — 12. december 2016 @ 02:27

 65. Til Henrik på 55. Jamen jeg håber da Redox (Venstreorientede cencorer) læser med, og nogle andre nysgerrige fra Venstrefløjen. Men ellers holder jeg mig til de almene læsere. De og Deres er en henvisning til Kulturradikale (radigale) Venstrefløjs romantikere fra forrige årtusind. :-) . Ha en god dag og god jul …:-)

  Kommentar by Michael Unna — 12. december 2016 @ 09:19

 66. ->56: Ingen foto?

  Kommentar by Hodja — 12. december 2016 @ 12:07

 67. Der er da vist så meget rod i hjernevindingerne hos de to madammer, at de ikke skulle have haft udgangstilladelse fra koldbøttefabrikken.

  Jo bare et ganske lille Sankt Hans bål hen over hele vejbanen. Du go’este.

  Kommentar by Janette Lund — 12. december 2016 @ 13:24

 68. Midt i al morskaben omkring disse og lignende finkers tragikomiske ubehjælpsomhed og sproglig uformåen trænger tanken sig på hvor tæt vi er på offentlige heksebrændinger; med alle disse apologetiske udtalelser på statsradiofonien og omegn hele dagen lang. I Sverige brændte en gruppe indvandrere den unge Daniel Wretström blot fordi han lignede en “nazi”. En af morderne er en populær kendis i Sverige i dag. Når jeg står i kø i et supermarked midt mellem et humanoid udsnit af Noahs Ark og omvandrende telte, og det strømmer ud af radioen med forargede og ophidsede stemmer om hadske højreorienterede, der ikke tænker på andet end at angribe “folk med en anden hudfarve”, er jeg glad for at jeg lod min thors hammer min odalsrune, mit soltegn og mit dannebrogsflag blive hjemme, og at jeg tilfældigvis ikke er skaldet eller ligner en eh,, ja, hvad skan man ligne for at opfylde behovet hos den afsporede venstrefløjs “kunstneriske” afdeling… Det kommer til at gå galt en skønne dag, når de røde folkemords-pusheres slet skjulte ønsker om at se patrioternes blod flyde i gaderne bliver ved med at fylde æteren døgnet rund.

  I en afrikansk stat blev radioværter efter en borgerkrig fundet skyldige i folkemordspropaganda, efter de havde oppisket befolkningen til at udrydde medlemmer en konkurrerende stamme. Jeg vil tro at en del af de danske medieløgnere vil kunne se frem til en lignende skæbne.

  Kommentar by Balder — 12. december 2016 @ 18:01

 69. Hvordan kan to unge piger (skuespillere) komme med så meget vrøvl samtidig.
  De sammenligner “For Frihed” med det at være pædofil. Sig mig, ved de overhovedet hvad pædofili er?. Nej der er ikke meget som tyder på det. Det er sex med børn. Det er netop det, som muhammedanernes “elskede profet, Muhamed” dyrkede, i det han var gift med den lille ni årige Aicha, som han, som 50 årig forelskede sig i da hun endnu var spæd. Han aftalte med hendes far at han kunne gifte sig med hende, så snart hun fyldte fire år.
  Hvad de autonome angår kan kun siges at, hvis nogen vil fratage andre retten til at ytre sig, er det netop dem, i det de mener at de har alle rettighederne på deres side, og medierne er gerne ivrige mikrofonholdere for dem. De autonome går heller ikke af vejen for at anvende vold overfor deres modstandere. Så de har ABSOLUT IKKE noget at lade andre høre.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 12. december 2016 @ 22:33

 70. @66 og andre:

  Er der nogen som har adgang til EB Ektra?

  http://ekstrabladet.dk/ekstra/ekstra-taet-paa/staerkt-galleri-saa-voldsomt-var-sammenstoedet-om-julepynt-paa-noerrebro/6439816

  Ligner dommedag…

  Kommentar by ph — 12. december 2016 @ 22:36

 71. Er Rosalinde det uægte barn af Karen Lise Mynster og bankdirektør Varnæs?

  Jeg mener ellers, at jeg selv så i Matador, at de forsøgte at fjerne den uønskede horeunge med en strikkepind!

  Kommentar by TH — 13. december 2016 @ 01:35

 72. Her er et, hvor størelsen kan bedømmes:

  https://www.google.com/search?q=n%C3%B8rrebro+demonstration&client=firefox-b&biw=1252&bih=602&source=lnms&tbm=isch&tbs=qdr:w&sa=X&ved=0ahUKEwj1_7fxwfDQAhWGw7wKHeGoCKYQ_AUIBygC#imgrc=XlZzX6CuPziznM%3A

  Kommentar by Hans Und — 13. december 2016 @ 07:15

 73. Nynne og Rosalinde har deres indkomster i en branche, hvor der er langt imellem jobbene for de personer der ikke viser den rette politiske holdning. At det er noget vrøvl, de siger, skader ikke, og de skal nok få engagementer og kulturstøttekroner efter deres demonstration. Jeg ønsker dem en Glædelig Jul, og fred være med dem.

  Kommentar by sf — 13. december 2016 @ 09:14

 74. Kristoffer Eriksen er rendyrket VERDENSKLASSE bag en mikrofon. Og man kan på ingen måde beskylde ham for at være politisk farvet, han tværer alt og alle ud.

  Kommentar by Morten Andersen — 13. december 2016 @ 10:37

 75. Kristoffer Eriksen er rendyrket journalistvrøvl. Ikke værd at spilde et øjeblik på.

  Kommentar by Nielsen — 13. december 2016 @ 17:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper