9. december 2016

Hørt i Go’ Morgen P3: Tjek Den Korte Avis, og kontakt “de respektive firmaer på deres facebook-side”

Go’ Morgen P3 fortalte tidligt i morges om kampagnen mod Den Korte Avis, og slutter indslaget med at opfordre lyttere til at kontakte mediets annoncører. Indslaget kan høres på DR.dk. ‘Licens er noget vi giver til hinanden’.

Anders Stegger, P3: Der er en bølge i gang inde på de sociale medier, og det har på en eller anden måde faktisk en virkelig effekt ude i den rigtige verden. De senere mnåneder er der kommet rigtigt meget fokus på britiske og amerikanske medier, fordi der er ret mange hadefulde sider, sådan nogle med falske historier, du var lidt inde på det tidligere. De her ‘fake news’, men også rigtigt meget sådan noget højreradikale hjemmesider som prøver at pakke det sådan lidt ind ,og få det til at se ud som om det er nyheder. …

Nu er folk så begyndt at sige stop, fordi der er en masse der annoncerer på de her sider. Hele det her onlineoprør betyder så, at firmaer helt begynder at droppe reklamer på de kontroversielle hjemmesider. … Det hele er kampagnen #Stopfundinghate – det handler om at medier der spreder had og skaber splid, og det prøver man at gøre noget ved. … Nu er det også begyndt i Danmark, for Nordea har netop droppet at køre reklamer inde på Den Korte Avis. Den Korte Avis er ikke rigtig en avis, det er mere en blog, og den har meget negativ fokus på indvandring og Islam- Og det er fint nok, og det kan man sagtens gøre på en blog, men de pakker det lidt ind som en avis – det hedder en avis, men det er ikke en avis. Og så er sociale medier så begyndt at gøre opmærksom på det. Har skrevet på Nordeas facebook-side…

Jeg tænkte at vi lige kunne se på Den Korte Avis, og se hvad der mangler. Hvem laver stadig reklame der inde?

Sara Bro, P3: Det gør DriveOn, som er et format, som jeg faktisk kun kender til her fra København. Som en form for bycykel, bare i biler…

Anders Stegger: Biludlejning, ja.

Sara Bro: Jeg kunne også se, at der var et rejsebureau, der også reklamerer inde på Den Korte Avis, der hedder Kipling Travels, der også reklamerer derinde stadigvæk.

Anders Stegger: … reklamerer derinde: Sydinvest reklamerer derinde. Scandlines reklamerer derinde, og Tryg forsikring reklamerer derinde. Nu er der jo altså blevet gjort opmærksom på det, så kan det være at der ryger et par annoncer flere. Ellers kan man jo altid gå ind og lige tjekke Den Korte Avis dk, og så lige kontakte de respektive firmaer på deres facebook-side.

(Collage: Anders Stegger, DR)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78771/trackback

70 Comments »

 1. Hvis DR ligefrem opfordrer til boycut af medier man ikke bryder sig om så lad os tage dem på ordet, licensen kan meldes fra på DR’s hjemmeside.

  Kommentar by per — 9. december 2016 @ 22:20

 2. http://farvellicens.dk/

  Kampagnen fra DR, mod Den Korte Avis, har faktisk stået på siden 2014:
  Den Korte Avis er en vanvittig ikke-avis – Monte Carlo på DR3:
  https://www.youtube.com/watch?v=bM_vw5dih8Y

  Kommentar by Geert — 9. december 2016 @ 22:29

 3. Hvad skulle vi gøre uden publip service?

  Kommentar by Nils — 9. december 2016 @ 22:38

 4. Anders Stegger.—- Mangelen på døde NYHIPOER er ekstrem. Hipoer = de landsforrædere som blev likvideret og efterladt til spot og spyt på gader og veje af kampgruppen” HOLGER DANSKER” ÆRE være deres minde.

  Kommentar by dansker — 9. december 2016 @ 22:48

 5. Michael fra DFDS Danmark i sin takketale til Kathrine, på deres Facebook side:

  ….Hvorfor annoncerne nu vil blive fjernet. Tak fordi du prikkede til os. Mvh Michael.

  Jeg vil foreslå Michael, hvis eller når han møder en lav-IQ immigrant, der på kujonagtig vis punkterer hans ene lunge med et knivstik: Hurtigt inden de sidste liter luft siver ud af dig, kan du mumle til dit nye bekendtskab “Tak fordi du prikkede til mig”

  Kommentar by Men dog ! — 9. december 2016 @ 22:52

 6. DFDS har tidligere været presset økonomisk. De har kun en gevinst ud af at annoncere på DKA. Men hvis det bliver kendt, at DFDS retter et angreb mod så stor en befolkningsandel … så tror jeg, det bliver svært for dem. “Tak”, oven i købet. Wow … Jeg kan ikke sejle med dem mere.

  Modtrækket er at lave en liste over alternativer til de multikulti virksomheder. Hvordan undgår man DFDS? Det kan der let laves en anvisning på.

  NORDEA kan nogle måske ikke straks vælge fra. Men de kan sagtens lade være at vælge dem til. Det bliver dyrt for dem at vælge side og spotte de almindelige mennesker. De dumme svin.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. december 2016 @ 23:11

 7. Jeg troede ikke at socialister samarbejde med banker, som hjælper deres kunder med skattely fiduser og “snyder fællesskabet”.

  Men det her stunt er måske til, for at overbevise den sidst antikapitalist om ikke at forlade Nordea.
  http://www.mx.dk/penge_erhverv/nyheder/story/11230456

  Kommentar by Jan Huus — 9. december 2016 @ 23:27

 8. DR er en forkortelse: De Røvhuller! Jeg skal give dem licens, skal jeg.

  Kommentar by Jakob — 10. december 2016 @ 00:07

 9. Radikale og Alternativet vil selvfølgelig også være med

  Først flygtede annoncørerne: Nu vil politikere også trække støtten til ’stærkt farvet’ medie

  http://www.bt.dk/politik/foerst-flygtede-annoncoererne-nu-vil-politikere-ogsaa-traekke-stoetten-til-staerkt?referrer=RSS&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Kommentar by Snaphanen — 10. december 2016 @ 00:08

 10. Så lige i nogle minutter DR Deadline med den nye Zigge fra Politiken igen-igen. Han var igang med kampagnen mod online mediernes ‘postfaktuelle nyheder’ sammen med en tilsyneladene stærkt lidende kvinde og do mand.
  (De lignede for mig meget dårlige tabere og de virker som om, de er helt ude i tovene!:-)

  Den fik ikke for lidt med selvgodhed og forargelsen stod ud af ører og næse på dem. Man forstod at både Brexit og valget af Donald Trump var baseret på online mediernes løgnehistorier, som der nu skulle sættes systematisk ind overfor. Hvordan stod ikke rigtigt klart i de minutter jeg så, men jeg formoder at det skulle være i form af statslig censur måske med et smartere navn?:-)

  Kommentar by A-mad — 10. december 2016 @ 00:36

 11. Mon ikke Pittelkow griner i skægget over SÅ meget gratis reklame? Det kan ikke andet end styrke DKA på lang sigt. Blandt andet ved at MainSvinMedierne fodrer ryk-sammen-tendensen og åbenbarer selv for den tungeste i bussen, at alternativmedierne har ret, når det gælder anklagen om MSMs sande natur og væsen. Som jeg plejer at sige, hvad der er skjult i sne, kommer frem i tø. Det tør da lige antydes…

  Kommentar by Margrethe — 10. december 2016 @ 00:42

 12. Ham der Stegger – han er ret lækker.
  Enhver venligbo´s ønskedrøm af svigersøn.
  Hvorfor er flertallet af venligboere kvinder/teen – age piger?
  Nogen der ved det?
  Stik mig en brækpose mht. Stegger (læs stikker).

  Kommentar by AK JA. — 10. december 2016 @ 00:45

 13. Når først de “demokratiske” venstreorienterede lugter blod går det stærkt, sådan har det altid været. Begrebet “rødfascister” er virkeligt passende her. At DR fører an er en skandale der burde stå på forsiden af alle medier, vi taler rent faktisk om en statsfinanceret mediegigant der forsøger at slå en privat konkurrent ihjel, det er ren DDR og den korte avis burde sagsøge dem lige på stedet!

  Jeg vil opfordre alle til at stoppe licensen omgående og istedet give pengene til uriasposten, snaphanen, newspeek, og den korte avis.

  Kommentar by Per — 10. december 2016 @ 00:46

 14. Den Korte Avis burde følge op med en afmeld licensen kampagne og for en gangs skyld noget rigtig journalistik, hvor de undersøger om de virkelig er risikofrit at afmelde medielicensen.

  Kommentar by Træt — 10. december 2016 @ 00:55

 15. Lad bare de nyttige idioter få firmaerne til at afbryde deres annoncering hos Den Korte Avis og eventuelt andre delvist reklamefinansierede sandhedsmedier.

  Herefter kan listen med disse firmaer spredes vidt og bredt, ikke med budskabet om ikke længere at bruge disse firmaer, men med en opfordring til at næste gang man mødes med ansatte i disse firmaer at dreje samtalen hen på hvordan deres firma i velinformerede kredse har gjort sig selv utroværdige ved ikke at kunne forstå indholdet på Den Korte Avis eller endda påstå der bringes falske nyheder, som jeg hørte en repræsentant for et rejseselskab sige om Den Korte Avis i Reporterne på Radio 24syv.

  Kommentar by perhag — 10. december 2016 @ 01:16

 16. > Træt 00:55

  Det er absolut risikofrit at afmelde tvangsmedielicensen. DR har ingen adgang til internetudbyderne uden dommerkendelse (som de ikke får), DR har derfor heller ingen adgang til teleselskaberne.

  Og DR har ingen adgang til dit hjem uden dommerkendelse, hvilket de heller ikke får, der skal stærkt bestyrket mistanke til. Kommer de forbi, siger du blot tak for besøget men nej tak og lukker døren høfligt. Dumt, hvis du har tv eller radio kørende for fuld tryk.
  Men det er jo tilladt ikke at åbne døren. I den forening, jeg bor i, kommunikerer vi via mail og/eller mobiltelefon.

  Domstolene har andet at lave end at udføre DR-kontrol af borgerne, skal jeg hilse at sige.

  Når man bliver ringet op fra DR – jeg har prøvet det – fortæller man blot, at man bruger nettet fx til NemId på biblioteket, Borgerservice, Jobcenter eller offentlige caféer, at man har en Nokia 3310 eller noget, og at man hverken ejer tv eller radio. Problem solved.
  Personen var i øvrigt venlig. Det hjælper, hvis man selv er venlig.

  Det kvartalsvise fodpostbrev fra DR ryger ulæst i skraldespanden. Det er i øvrigt længe siden, jeg har fået et fodpostbrev fra DR, de har nok opgivet og gider ikke betale portoen. Eller også har Postnord vanskeligt ved at finde adressen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. december 2016 @ 01:47

 17. For cirka 12 timer siden havde DKA øget sin likes med 0,5% den seneste uge. Nu er det så øget 0,9% og er på ialt 50.264.

  I øvrigt må vi jo betragte disse firmaer som politiske aktører på linie med andre landsforrædderiske aktørere og dermed legitime mål for afdækning af deres møgsager, anlæggelse af shit-storme og alt muligt andet der kan skade dem økonomisk.

  Kommentar by Hans Und — 10. december 2016 @ 02:05

 18. Man kan gå ind på Nordeas facebook, og deltage i den shitstorm der foregår: https://www.facebook.com/NordeaDanmark/ “Bagmanden” for hele denne hadkampagne mod DKA, er den venstreekstremisten, Patrick Sandberg: https://www.facebook.com/Patriotenmusic?fref=ufi&rc=p

  Kommentar by Erik Nielsen — 10. december 2016 @ 02:48

 19. Disse er ophørt med at annoncere på Den Korte Avis.

  Nordea, Just Eat, Telia, Yousee, IKEA, Læger uden grænser, Alm. Brand, McDonald’s, Spies, Sofakompagniet, Sportsmaster, Elgiganten, Momondo
  CallMe, Pandora, Ikano Bank, Kipling Travel, Plan Danmark, SPAR Danmark, DriveNow, Scanlines, Star Tour=Tui-Dk,

  Er der flere der skal huskes, i såfald. Skriv dem her. eller henvis til det nr jeg har skrevet under.

  Kommentar by Sindsro — 10. december 2016 @ 03:04

 20. Er det nu også DRs rolle at opfordre til boykot af konkurrerende medier? Måske kan hende med den dybe stemme forklare hvorfor det er public service..?

  Kommentar by Balle-Lars — 10. december 2016 @ 03:45

 21. Jeg vil da meget gerne vide, hvilke virksomheder som bevist boykotter ytringsfriheden, så jeg kan boykotte pågældende virksomheder, og jeg vil da helt sikkert opfordre andre til at boykotte pågældende virksomheder.

  Kommentar by Michael Unna — 10. december 2016 @ 05:47

 22. Boycut listen:

  Nordea, Telia, Just Eat, IKEA, Læger uden Grænser, Alm. Brand, YouSee, TUI Danmark, Sofakompagniet, Sportsmaster, McDonalds, Drive Now, Plan Denmark, DFDS Danmark, Momondo, Spies og Kipling Travel.

  Er der flere?

  Kommentar by Martin — 10. december 2016 @ 05:56

 23. Privatiser DR!

  Kommentar by Sigwar — 10. december 2016 @ 06:04

 24. Jeg kan ikke lide Den korte avis, men de er mere sandfærdige end MSM. Men sandheden er jo ilde hørt i lemmingkredse.

  Kommentar by Morbus Behcet — 10. december 2016 @ 06:35

 25. Forresten, det er svært at tage firmaer der er på snapchat alvorlig. Det er sandt, Nordea er på snapchat.

  Kommentar by Morbus Behcet — 10. december 2016 @ 06:44

 26. Fremover vil jeg undgå at handle i IKEA og Elgiganten.

  Kommentar by Ole Madsen — 10. december 2016 @ 08:22

 27. Tak Martin (22). Jeg vil have det i hukommelsen, så jeg fremover undgår disse firmaer, og jeg vil da helt sikkert anbefale at disse firmaer boykottes- Brug: Burger King (i stedet for Mcdonalds),Undggå Spies- brug Startours eller Apollo, Glem Kipling travel etc etc etc. De har ikke fortjent at tjene penge i et frit demokrati.

  Kommentar by Michael Unna — 10. december 2016 @ 09:21

 28. For øvrigt. Boykot licensen- At tvangsbetalte penge, skal bruges på at undergrave ytringsfriheden på en statsfinancieret Radio er simpelthen noget svineri. Stod det til mig var pågældende Radioværter fyret.

  Kommentar by Michael Unna — 10. december 2016 @ 09:23

 29. Danske skatteyder kroner er de sidste to årtier brugt på at knægte ytringsfriheden i Danmark, den blodrøde elite arbejder for tilstande der kan sammenlignes med statsundertrykkelsen i Nord Korea, det sidste eksempel på udskamning på skatteborgernes regning i medierne var tilsviningen af Mogens Camre for hans meninger efter hans bortgang, den statsstøttede medievælde i Danmark er kørt af sporet og burde stoppes af politikerne på hoppeborgen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. december 2016 @ 10:08

 30. Det er jo ikke kun de store, kendte virksomheder, som man skal boykotte.
  Det gælder også tosser som f.eks. ham her:
  https://archive.is/SQFGW
  Meget symptomatisk en “konservativ”.
  For fanden da, hvad er det, der sker med det her land??

  Gå nu twitter og sociale medier igennem og få dem arkiveret med archive.is eller archive.org, så kan diverse idioter fortryde så tosset de vil bagefter.

  Kommentar by Anders V. — 10. december 2016 @ 10:31

 31. DR er ikke en neutral sender,derom hersker der ingen tvivl

  Hvorfor skal folk så tvinges til at betale for venstreorienteret propaganda?

  Kommentar by heino — 10. december 2016 @ 10:40

 32. Reklamer.
  Hvad med de her tigge reklamer for flygtninge og Afrika vi får smidt i hovedet. Gad godt vide om de er gratis. Varer ofte lang tid i forhold til almindelige firmaers.
  Godt at zapper findes.

  Kommentar by P — 10. december 2016 @ 11:00

 33. Luk de såkaldte journalistuddannelser. Og DR.

  Kommentar by Anonym — 10. december 2016 @ 11:03

 34. Firmaer er apolitiske, anationale, amoralske, ahvadsomhelst. De er sat i verden for at skaffe penge til deres ejere. Slut, punktum. Alt andet er distraktioner. Frygt for en mulig shitstorm på FB m. m. skyldes frygt for indtægtstab. Deres reaktion er resultatet af en kold økonomisk kalkyle. Hvis kalkylen viste et større indtægtstab ved at fjerne annoncerne, ville annoncerne forblive. Da den venstreorienterede politisk korrekthedsmafia imidlertid sidder på det mediemæssige magtapparat, og flertallet af befolkningen stadig er bedøvet af generationers venstreorienteret PK hjernevask, viser kalkylen desværre at risikoen for en shitstorm = indtægtstab er størst ved at lade annoncerne forblive, ergo fjernes de.
  Politisk må det her give anledning til en skærpet kamp mod tvangslicensen og mediestøtten. DF har et ansvar for at føre an i denne kamp. DRs optræden i sagen er uhørt, selv mange almindelige borgere vil kunne indse dette, hvis DF tager sagen op.
  Det er fint nok at boykotte de omtalte firmaer, men de har allerede indreget et beskedent tab for at undgå et større tab i deres kalkyle. De har også indregnet en mulig gevinst ved at fjerne annoncerne, nemlig som følge af venstrefløjens velvilje, igen baseret på en realistisk vurdering af markedets sammensætning og dynamik. Der skal en meget massiv boykot til for at ændre den kalkyle. Det egentlig mål bør være afskaffelse af tvangslicensen og mediestøtten, samt udstilling af den vestreorienterede PK mafia, der styrer landet.

  Kommentar by monse — 10. december 2016 @ 11:13

 35. Da jeg læste om shitstormen mod Den korte avis var der ingen tvivl i mit sind: Jeg stoppede straks mine månedlige doneringer til” Læger uden grænser” og lader nu pengene gå til DKA i stedet.
  Mine aktier i Nordea vil blive afhændet.

  Kommentar by Niels Juel — 10. december 2016 @ 11:17

 36. 18. Erik Nielsen
  Har været på linket:
  Det ser ud til at Nordea holder Jul. Men for de Politiske korrekte som Nordea lever på lånt tid. For når skadedyrene (Goatfuckers) tager over er det slut for Nordea. Nordea lever jo bekendt af renterne som enhver bank, og den må muslimerne ikke betale ifl. SATAN´s religion.
  Det kunne jo også være at der ville ske noget for de politisk korrekte inden. Og det var jo selvfølgelig det bedste.!

  Kommentar by Sindsro — 10. december 2016 @ 11:31

 37. 22. Martin

  , Plan Denmark, DFDS Danmark,
  er nu påført min liste fra nr 19.

  Kommentar by Sindsro — 10. december 2016 @ 11:39

 38. Selvom alle Uriaspostens læsere ville boykotte alle disse foretagender, ville det ikke en gang kunne aflæses i disse virksomheders salgsstatistikker. Lad derfor være med at plage dig selv mere end nødvendigt. “Vi” = politisk bevidste nationalsindede udgør i det hele taget en meget lille gruppe. At man er få betyder dog ikke at man ikke kan få meget indflydelse. Bare se på Jøderne! I øvrigt ser har vi nu den komiske situation, hvor zionist-venlige “alternative” medier lider under venstreorienterede hetzkampagner og boykot bruger Überzionisterne de samme og værre metoder til at stoppe Israel-kritikere; aktuelt: Zionisternes forfølgelse og chikane af den britiske musiker Alison Chabloz, med retsvæsenets medvirken. Chabloz giver et indblik i den totalitære og jødisk dominerede britiske virkelighed.

  Kommentar by Balder — 10. december 2016 @ 11:49

 39. Well det kunne komme an på en prøve. Vi kan jo sende opfordringen videre til andre medier, og måske andre end læserne ville blive inspireret, når forbrugerne får at vide, at pågældende annoncører prøver at knægte ytringsfriheden via Deres aktive fravalg af det de ikke vil høre. God jul og godt nytår.

  Kommentar by Michael Unna — 10. december 2016 @ 12:21

 40. Så er DR licensen sagt op og de virksomheder som ikke vil have en nuanceret presse og respektere ytringsfrihed er blacklistet, og jeg handler der ikke mere!!

  Kommentar by Modpunkt — 10. december 2016 @ 12:41

 41. Alm. Brand har alle mine forsikringer – det har de så ikke mere…

  Kommentar by Black Watch — 10. december 2016 @ 13:12

 42. Kommentarene på den korte avis’ facebook side er fyldt med indlæg fra venstreradikale og venligboere der jubler som om de har vundet en fodboldkamp. Bla er der et indlæg fra den dømte voldspsykopat erik storrud der siger en del om niveauet:

  Erik storrud: “der er et ord der bedre end noget andet kan beskrive det i er udsat for. Det ord er “fryd”. Fuck hvor er det fryd! Det er simpeltenhen så fryd for jer det der! Så kan i fucking lære det! FRYYYYYD!”

  Hver eneste gang de åbner munden bekræfter de min teori om at de er som små psykisk forstyrrede børn.

  Når det er sagt kan jeg dog godt sætte mig ind i følelsen, jeg tror jeg vil have lyst til at skrive det samme til dem når det viser sig hvor mange nye læsere deres lille kampagne har givet til den korte avis:) Den korte avis er allerede steget betydeligt i antal facebook følgere, så vi får vel se hvem det er fryd for i sidste ende. Den yderste venstrefløj har jo en lang stolt tradition for at skaffe stemmer til DF så det skal nok også lykkedes dem her.

  Kommentar by Per — 10. december 2016 @ 13:22

 43. Det her fortæller jo blot hvor langt Danmark er ude i eussr-sumpen. Opsigelse af DR vil jo ikke føre til andet, end at vi kommer til at betale over skatten. Ingen af partierne vil af med DR – Kun salg eller en egentlig lov, der forbyder staten at drive medievirksomhed, kan ændre noget. Først når NB og eller DS kommer ind, kan vi forvente ændringer – resten er blinde kommunister alle til hobe, angste for at skulle ud og finde job. Se fx LA og De konservative – Til salg for en lakrids.

  Selv har jeg netop tegnet mig for 50 kr i måneden på DKA.

  Kommentar by Svend — 10. december 2016 @ 14:05

 44. Det er jo snart mange år siden, at IKEA afskaffede den årlige julefrokost for ikke at “krænke” de meget følsomme gedekneppere, og deres “mangfoldige og rummelige” kataloger er fyldt med negre og grimme kællinger med hijab og niqab.

  Jeg kunne ikke drømme om at købe så meget som en lyspære i det kvalmende politisk korrekte foretagende….

  Kommentar by TH — 10. december 2016 @ 14:11

 45. > Niels Juel

  Jeg har desværre ingen aktier i lortet som jeg kan afhænde, man havde jeg haft, var de røget.

  Kommentar by Bror Lerbror — 10. december 2016 @ 15:03

 46. Er ham den fedladne Anders Stegger den legendariske Karl Steggers uægte søn?

  Kommentar by TH — 10. december 2016 @ 15:39

 47. > 42 Per
  Venstrefløjens had til det frie danske ord og de danskere der bruger det, overgåes vel egentlig kun af muslimernes had til samme.
  Hadet udtrykkes dog endnu mere utilsløret end tidligere, omend det aldrig har været synderligt tilsløret.
  Deres hadudbrud bør imidlertid ikke bekymre os, det bør faktisk glæde os, for jeg ser det som tegn på at venstrefløjen trods alt føler sig under pres. Nok ikke så meget af Den Korte Avis, men af de realiteter som Den Korte Avis blot gør et hæderligt forsøg på at beskrive en smule mere ærligt end de toneangivende medier.

  Kommentar by monse — 10. december 2016 @ 15:59

 48. Som sagt, slå bare budbringeren ihjel. Så får alle “de gode mennesker” da noget at fryde sig over. Jeg håber inderligt at URIASPOSTEN må bestå. Det er snart et af de få talerør, vi almindelige mennesker har tilbage, med mindre vi går på face book eller TWITTER, men det kunne JEG aldrig drømme om.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 10. december 2016 @ 16:37

 49. Den Korte Avis (Uriasposten, Snaphanen og Newspeek m.fl.) har et ledigt standpunkt. MSM vil ikke skrive om problemerne med islam og nogle indvandrere. Det er MSM’s konfliktskyhed, der har skabt Den Korte Avis m.fl.
  Nordea m.fl. støtter MSM’s konfliktskyhed, når det gælder islam og udlændinge/indvandrere. Det skader Danmark. Boykot derfor Nordea.
  Og DR er for tvangs licenspenge begyndt at bekæmpe Den Korte Avis. Det gør Den Korte Avis endnu mere nødvendig. Budbringeren skal have taletid i det danske presselandskab.

  Kommentar by Liva — 10. december 2016 @ 18:03

 50. Jeg undrer mig gang på gang over, at såkaldt borgerlige politikere ikke finder grund til at starte en reel debat om en nedlæggelse/privatisering af DR. Deres røde slagside er så gennemsyrende, at vi nu er vidne til en journalist, der frit kan opfordre til boykot af et andet konkurrerende og frit dansk medie. Han burde for det første slet ikke sige det, men at det ingen konsekvenser har for ham er jo blot endnu værre.

  Det ser ud til, at der nu er ved at gå politik i sagen, så hvor det hele ender bliver jo svært at sige. En ting er dog sikkert. Den her sag ender med en masse tabere og én vinder; DKA.

  DKA taber nogle annonceindtægter, men det store spørgsmål er jo om de i første omgang vil blive opvejet af flere annonceindtægter fra de blivende reklamer? Man må trods alt forvente, at der vil komme nogle nye læsere til mediet.

  Der vil givet vis også komme nogle flere direkte indtægter fra folk, der aktivt vælger at støtte dem. Jeg tror ikke man skal undervurdere, at en hel del personer føler sig trådt på med de politiserende udtalelser fra alle de firmaer, der nu forlader DKA. Folk bryder sig generelt ikke om at blive talt ned til, og hvis man bliver sat i bås som et dårligt menneske blot fordi man læser DKA, kunne en trodsreaktion jo være at støtte dem økonomisk. Foruden at man stopper sine økonomiske forbindelser til de firmaer, der åbenlyst politiserer imod ens personlige politiske ståsted.

  Kommentar by na — 10. december 2016 @ 18:06

 51. na

  “Det ser ud til, at der nu er ved at gå politik i sagen, så hvor det hele ender bliver jo svært at sige. En ting er dog sikkert. Den her sag ender med en masse tabere og én vinder; DKA.”

  Du har ret. Den Korte Avis får en masse omtale og det vil givet få mange flere til at læse DKA.

  Kommentar by Liva — 10. december 2016 @ 18:10

 52. Anders Stegger fortryder..

  jyllands-posten.dk/indland/ECE9217045/kendt-radiovaert-fortryder-udtalelse-om-den-korte-avis/

  Kommentar by Liva — 10. december 2016 @ 18:21

 53. DR et modbydeligt og ondskabsfuldt løgnemedie. De skandaløse værters politiske missioneren dokumenterer til fulde at det er på tide at få nedlagt venstrefløjens propaganda medie: Danmarks Radio.

  Kommentar by Søren — 10. december 2016 @ 19:14

 54. @32

  Vi vil hverken betale licens eller købe tv-pakker her, så vi slipper for alle TV2s kvalmende tigger-reklamer!

  Kommentar by Søren — 10. december 2016 @ 19:28

 55. Det kan ikke være nok at lægge en beklagelse ud på DR,s hjemmeside. Den røde idiot skal for åben mikrofon undskylde sin opfordring til at skade en virksomhed, og bagefter skal han fyres på gråt papir. Nu hvor alternativets fredsforsker har meddelt at han ikke genopstiller, kan den røde DR-idiot melde sig som afløser. Bedre er han ikke værd. Boycur alle idioterne på DR.

  Kommentar by Jette — 10. december 2016 @ 19:29

 56. “og den har meget negativ fokus på indvandring og Islam”…

  …Forstået på den måde at DR ønsker en mere positiv fokus på indvandring og Islam…

  Jo tak, det er forstået.

  De 3 aber lever og sandheden er ilde hørt… Du kan narre alle folk noget af tiden, og nogle folk hele tiden, men du kan ikke narre alle folk hele tiden. (AL)

  Der er vist mange folk efterhånden der ikke vil finde sig i at blive løjet for og manipuleret med… folk der bare skal marginaliseres på bekostning af enhver form for moral fra de renfærdige.

  Den intellektuelle elite’s fine korthus er ved at brase sammen under dødvægten af tilsvininger mod det almindelige menneskedyr.

  DenKorteAvis kan kun blive vinderen i dette slette udskamningsspil.

  Kommentar by Nicolai — 10. december 2016 @ 21:20

 57. ‘Negativ’ er et totalt afslørende udtryk. Det hedder kritisk. Men man har altså vurderet, at kritisk ikke opfylder formålet. Og dermed ved vi, hvad formålet er. Helt uden, at DR behøver at tale over sig.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. december 2016 @ 21:41

 58. Jeg har i dag opsagt mine forsikringer i alm brand, mit mangeårige køb hos circle k m.fl. nye leverandører vil jeg dog først have en snak med – jeg ønsker ikke bare at flytte over til nogle andre idioter. Deres politiske meninger og ståsted rager mig normalt ikke, så længe de holder det for sig selv og gebærder sig efter deres egne INTERNE retningslinier.

  Jeg omgås selvfølgelig ikke leverandører, som har et aktivt offentligt politisk ståsted helt modsat mine meninger – jeg handler så bare ikke der, stille og roligt ud fra egne konklusioner – men kunne aldrig drømme om at genere eller søge at skade dem som i DKA-sagen – her springer min kæde af!

  Man burde kunne tale sammen, handle sammen på tværs af politiske meninger – det er så blevet meget svært i de sidste år og med DKA-sagen, er der ingen vej tilbage –

  At leve et liv og agere indebærer ofte at man udsætter sig for også at agere dobbeltmoralsk – det kan vel næsten ikke undgås – for når man/jeg nu vil ramme nogen med en anden holdning og mening end min (de bemeldte firmaer) – agerer jeg jo på samme måde – Jeg synes bare ikke jeg har noget valg – sådan som det er blevet også her i landet.

  Det er sgu svært…Men der står fandme meget på spil fremover – for hvad bliver det næste…??

  Kommentar by Black Watch — 10. december 2016 @ 21:56

 59. Lidt spøjst: På DKA kan man af og til – også her i aften se reklamer for Alka-Forsikring, som ellers har en fortid i arbejderbevægelsen (tror jeg da det var).

  Men det er nok fordi man ikke er klar over at man reklamerer der – endnu?

  Men ret morsomt…så længe det varer…!

  Kommentar by Black Watch — 10. december 2016 @ 22:09

 60. Det handler netop ikke om politisk ståsted, men om neutralitet. Nordeas kriterier var baseret på et politisk neutralt koncept, der var let at forsvare. Før.

  En marketingschef ændrede på dette på et øjeblik. Hvorfor … ?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. december 2016 @ 23:09

 61. Jeg er netop blevet overbevist om at jeg skal sponsorere den korte avis.

  Kommentar by Jens — 11. december 2016 @ 04:04

 62. Michael Unna — 10. december 2016 @ 09:21: brug Startours

  Nej, de er med på listen under deres nye navn TUI, og de er endda ekstra aktivistiske med deres værnemageri, som det fremgår af interview med DR:
  http://www.dr.dk/nyheder/kultur/rejseselskab-derfor-har-vi-trukket-vores-annoncer-fra-den-korte-avis

  Talsmanden begår næsten alle de fejlslutninger det er muligt, men er dog tilfældigvis så heldig at den artikel på Den Korte Avis han udpeger som løgnehistorie eller det pure opspind handler om global opvarmning, og det begreb er højst sandsynligt det pure opstand, men pressechefen tror tydeligvis på menneskeskabt global opvarmning, selv om han vel så burde tale for at stoppe flyrejser.

  Kommentar by perhag — 11. december 2016 @ 04:18

 63. Til DFDS: Jeres aktie er raslet ned. jeg solgte i tide og vil fremdeles benytte P&O, når jeg som jeg ofte gør, krydser kanalen til Brexitland.

  Kommentar by Søren Jensen — 11. december 2016 @ 09:25

 64. […] Læs hele historien her […]

  Pingback by Nordea oplever at payback is a bitch … | Hodjanernes Blog — 11. december 2016 @ 12:59

 65. Venstrefløjen aner knapt nok, at Nordeas annonce-politik har fået slagside i deres favør. Det er glemt på et splitsekund.

  Men vi er mange tusinde, der husker Nordea for det. Og det kalder deres lille, forkølede marketingschef for “public relations” … ja, ha ha. Jeg kalder det
  i n k o m p e t e n c e.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. december 2016 @ 15:27

 66. Jeg ville godt have hørt hvad kommunisten Naja Nielsen sagde om sagen i dagens presselogen, men mit nytårsfortsæt er ikke at putte flere penge i Løgnerpressens lommer. Er der nogen der kan gengive hvad hun sagde?

  Edit fandt dette: http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-12-11-dr-chef-om-p3-vaerts-udtalelse-en-alvorlig-fejl bla bla bla…

  Kommentar by Geert — 11. december 2016 @ 23:23

 67. Ja, Geert. Glem ikke hans chef, kommunisten Naja Nielsen, der var ude med lidt varm luft om hans fjogede udtalelser. Her kan du læse lidt om hende
  http://www.uriasposten.net/archives/10075

  Hun er nyhedschef og var i Presselogen på TV2, hvis du kan se det.

  Kommentar by Nordsjælland — 13. december 2016 @ 07:29

 68. Hvad mon værnemagerne i Nordea har tænkt sig at leve af, når Kalifatet kommer?

  En bank lever som bekendt primært af renter, men renter er haram, og dermed strengt forbudt i Kalifatet!

  Men de satser måske på, at få tjansen med at opkræve Jizya fra dhimmierne?

  Kommentar by TH — 13. december 2016 @ 08:34

 69. Kalifatet bliver akkurat lige så korrupt, som alle andre “stater” i det muslimske klanområde.

  De har allerede udtænkt en måde at omgå Allah på, ved at oprette såkaldte “sharia-lån”, der camouflerer rentetilskrivningen.

  Det anløbne Nordea vil være den perfekte bank til den stupide og grusomme hykler-stat.

  “Wa alaikum assalamu …”

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. december 2016 @ 20:21

 70. Det fede læs lort af et Stikker-svin skulle halal-slagtes!

  Kommentar by TH — 30. december 2016 @ 10:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper