12. december 2016

Niels Hausgaard: Vi kan ikke ‘lukke af’ for folkevandringen, vi er ’skide rige’, og ‘må rykke lidt sammen’

Torsdag aften var Niels Hausgaard en del af panelet i Debatten på DR2, og her gik han i rette med Dansk Folkepartis Kenneth Kristensen Berth. Således faldt ordene fra den 72-årige entertainer, der har masser af plads på gården, et stenkast fra monokulturelle Hundelev i Vendsyssel.

Niels Hausgaard, entertainer: Det vi ser nu, som jeg ser på det, er begyndelsen på noget der bliver endnu større. En folkevandring, som bliver endnu større, end det vi har set nu, og vi kan ikke gøre noget – vi kan jo ikke skyde dem alle sammen. Det er jo kvinder og børn. Og det vil fortsætte i årene fremover, og det vil tage til. Vi snyder ikke bare dem, vi snyder også os selv, hvis vi ikke tager det alvorligt og forbereder os på det og fører en ordentligt debat. Siger ‘Hvad gør vi’.

Vi kan ikke lukke af ligesom de stærke elever i solhjørnet i en skolegård, og sige – helle, I må ikke komme ind, her vil vi være. Vi er nødt til at sige, at vi lever på en kugle, og vi må altså rykke lidt sammen. Vi er et privilegeret område i verden og vi er så skide rige… Vi kan gøre rigtigt rigtigt meget. Vi skal gøre sådan, at vi kan mærke det, gøre lidt ondt, ellers gør vi ikke noget godt. Og det kan vi sagtens gøre, og det bør vi gøre, så vi kan se hinanden i øjnene og os selv i spejlet. Jeg synes, at det, er foregår nu, er under vores værdighed.

(Niels Hausgaards gård, ridehal mv., beliggende på en 169.000 kvm grund ved Hundelev, Vendsyssel)

Oploadet Kl. 02:57 af Kim Møller — Direkte link55 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78821/trackback

55 Comments »

 1. Niels Hausgaard er endt som en dårlig parodi på sig selv. Han er blevet netop det menneske, som han har baseret sin tidlige karriere på at latterliggøre. En snævertsynet hykler uden sidestykke, som sidder og tømmer sin verbale tarm udover de formastelige, som ikke falder næsegrus over hans uforbeholdne støtte til kommunistorganet “Arbejderen” og racestutteriet på lystgården i Vendsyssel.

  Hvor mange flygtning mon han huser..? To..? Ti..? Ingen..?

  Kommentar by Bror Lerbror — 12. december 2016 @ 03:24

 2. Pladder. Selvfølgelig skal vi forsvare os mod folkevandringen. Ethvert folk har ret og pligt til at værne sit territorium – om nødvendigt med magt. Danmark er vores. Det er i forvejen lidt for bette efter alle de tabte krige og uduelige konger – her er ikke noget at dele ud af.

  Kommentar by Odo — 12. december 2016 @ 05:03

 3. Det gamle røvhul, stiller alligevel træskoene indenfor en overskuelig tidsramme og skal slet ikke leve med konsekvenserne af hans mund bræk. Han kan være fuldstændig ligeglad og det er han også.

  Kommentar by Tidligerehjernevsketsocialistidiot — 12. december 2016 @ 05:28

 4. Det kunne være morsomt at afholde en national-konservativ folkefest i de grønne områder omkring Niels Hausgaards gård. Det kan jo ikke forhindres.

  Kommentar by BE — 12. december 2016 @ 06:10

 5. Den egoistiske klovn er godt nok verdensfjern.

  De eneste det gør ondt i, er den danske underklasse. Det elitære løg dømmer de værst stillede til yderligere nedskæringer, endnu længere køer.

  “Siger ‘Hvad gør vi’.”

  Intet bud fra narren selv, “vi” gør intet. Lad underklassen om, hvordan den praktisk set assimilerer folk der lander i tidsmaskinen fra profetens tid. Bliver de racister i forsøget, skal Hausgaard nok sparke nedad og fordømme fra hans sikre, monokulturelle landsted. Føj!

  Historiebøgerne vil enten dømme disse røde forrædere hårdt, eller være skrevet på arabisk.

  Kommentar by RePatrierkatet — 12. december 2016 @ 06:25

 6. Niels Hausgaard og hans familie vil selvfølgelig “rykke lidt sammen”, så der bliver plads til et pænt antal flygtninge-pavilloner samt en teltlejr i baghaven.

  Kommentar by Birger Jensen — 12. december 2016 @ 06:58

 7. Skammersvin.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. december 2016 @ 07:34

 8. Til en start kan Jelstrup Sogn, hvori Hundelev ligger, der år 2010 havde 92,2 % folkekirkemedlemmer vel modtage 10% af den nuværende befolkningsmængde i skikkelse af udefrakommende folkevandrere per år i de første 5 år.
  Lad os tale om værdighed igen om 5 år.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Hj%C3%B8rring_Kommune

  Kommentar by Peter Buch — 12. december 2016 @ 08:15

 9. Hmmm

  Det var vidst i Godfather, at en anden kriminel vågnede op med hovedet af hans yndlings krikke i sengen.

  https://www.youtube.com/watch?v=q2CX20bBNJE

  – Dette er naturligvis ikke en opfordring til, at skære halsen over på hverken Hausgaard eller hans krikker.

  Kommentar by Hans Und — 12. december 2016 @ 08:25

 10. #9.
  Drop den ukloge kommentar straks Hans Und. Den skader Uriaspostens omdømme, den skader Kim Møller og får os andre til at tilhøre en dum gruppering.

  Kommentar by Jakob — 12. december 2016 @ 09:03

 11. Jamen Niels Hausgaard har da en grund, som man kan presse en del sammen på. Så jeg takker da for at man ikke behøver at ekpropioere for at bygge en indvandringscenter på hans grund, idet han selvfølgelig frivilligt vil bruge sin grund til hans egen moral :-)

  Kommentar by Michael Unna — 12. december 2016 @ 09:06

 12. Det der foregår nu er helt klart under vores værdighed. Så meget har klaphatten dog ret. Men så holder hans uforvarende jordforbindelse også op. Vi bør skamme os over at forære vores børns fremtid og land til muhammedanerne.

  Kommentar by Nielsen — 12. december 2016 @ 09:16

 13. Kombardo. Siger Hausgaard. Jeg tror, han mener noget i retning af, at her er plads til alle, der giver plads til alle… Jeg er til gengæld HELT sikker på, at han mener, at andre skal betale prisen, og han er bedøvende ligeglad med, at det bliver vores børn, og de socialt dårligst stillede i første omgang. I længden slipper ingen.

  Kommentar by Mette — 12. december 2016 @ 09:28

 14. Hvorfor kan vi ikke forhindre en milliard afrikanere i af flytte ind i Europa? Hvorfor er der ingen der spørger ham om det?

  Kommentar by BB — 12. december 2016 @ 09:48

 15. Jeg mener at Niels Haugsgaard har været falskmønter ligefra starten af sin indbringende karriere. Det kan være farligt at parodiere folk, da man om man vil eller ej får presset sig selv i rollen som den gode, den vise og den vidende, indtil man måske selv begynder at tro på det. I øvrigt mener jeg, at “jysk humor” meget ofte er udtryk for fravær af humor; en slags kejserens nye klæder hvor Jyder lufter deres begrænsede udsyn og barnlige forkærlighed for falden på halen komedier og lignende uskyldigt tidsfordriv, mens de bekræfter hinanden om deres særlige jydske fortrin, og fejrer helt særlige form for intelligent humor som kun kan forstås af Jyder. Men jeg er vel bare misundelig…

  Kommentar by Balder — 12. december 2016 @ 09:51

 16. HAHAHA! Er det kvinder og børn, der kommer hertil, Hausgaard?! Jeg ser masser af ondt-udseende og væmmelige negre og arabere i alderen 18-29 i overfyldte både, der invaderer Europa og løber rundt med sabler og knive i fx franske byer – og voldtager hvide børn og kvinder (efter at have røvet dem)! Eller sprænger folk i stumper, hvis ikke de mejer dem ned eller kører dem over (whatever is funniest acc. to the terror manual..). Sådan har det djævelske yngel gjort mod Israel i mange år. Europa hader Israel og holder med det arabiske pak, og nu kommer den muslimske ondskab så til Europa. Nemesis! Sig tak til jødehaderne for dét! Jødehaderne, heriblandt Hausgaard, hader som regel også kristne og alt, hvad der har med kristendom at gøre.

  En dag har tåber som Hausgaard blod på hænderne. Børnenes og børnebørnenes blod, for når muhammedanere invaderer, så er det ikke nok for dem, at vi andre ‘rykker sammen’. Nej-nej! Det er sjovere for dem at udradere os på de særligt onde måder, hvormed de har udryddet egne fætre og andet rakkerpak igennem de sidste 1,300 år.

  270.000.000 sjæle har de sendt over i evigheden. Igår brugte nogle af det muhammedanske rakkerpak to 7-årige piger til at sprænge andre til hakkefars i Tyrkiet.. Get used to it! It’s just muslim everyday-life! Sooo Mo!

  Kommentar by Kuffar — 12. december 2016 @ 10:15

 17. For 20 år siden, kunne jeg godt trække lidt på smilebåndet af hans noget platte vittigheder. I dag gider jeg slet ikke bivåne hans pladder, men det kan jeg se, at der stadig er nogle, der gør, og så længe der er penge i lortet for ham, klør han vel i grådighed på.
  Nu vælter den selvgode rødgardisme ud af ham ved enhver lejlighed, men jeg vil gætte på, at der næppe bor en eneste “stakkels” kulturberiger på hans omfattende ejendom. Dem kan vi andre tage os af, og så kan han lade sig fejre og hylde som en verdensfrelser. FØJ og ØV.

  Kommentar by Holger Madsen — 12. december 2016 @ 10:19

 18. 9 Jacob,

  Jeg har skrevet et utal af gange, at jeg mener det er direkte skadeligt for sagen, at foretage den slags, og at det nødvendige opgør bedst sker ved domstole. Det burde jeg nok også have gjort her.

  Kommentar by Hans Und — 12. december 2016 @ 10:25

 19. Det sædvanlige forsøg på at gøre andres kneppeafald til vores problem.

  Kommentar by River — 12. december 2016 @ 10:35

 20. Han har ret i en ting: folkevandringen er kun lige begyndt. Det bliver meget værre i de kommende år, når millioner og atter millioner sætter sig i bevægelse fra alle de fejlslagne stater i Afrika, Mellemøsten og Asien.

  Der er brugt milliarder og atter milliarder i udviklingsbistand, og hvad har det ført til? Reelt blot endnu flere millioner af migranter, fordi fødselstallet er uændret højt, mens børnedødeligheden til gengæld er faldet markant. Specielt Afrika er rigt på naturressourcer, og med blot et minimum af entreprenørskab, ville kontinentet have været i stand til at opbygge en større velstand end Vesten. Man fristes derfor næsten til at sige, at de hjertens gerne alle sammen må komme til Europa, hvis vi til gengæld kan få Afrika i bytte ;-)

  Kommentar by Holger_Danske — 12. december 2016 @ 11:21

 21. @ 15 Balder, du kan så hverken li jøder eller jyder, og som jyde må jeg sige, at københavnere ikke ejer humor overhovedet! De er så selvhøjtidelige, og humor herovre er som regel noget med ‘pik og patter’ (a la 3. klassesbørn). Så griner københavnerne, så de klasker på lår! Plat.

  I øvrigt var det i Jylland, man havde de bedste modstandsgrupper under den sidste okkupation, og med de københavnske tvekønnede mandslinge eller rendyrkede homoer, så tror jeg nok, at København bare lægger sig fladt, når kalifatet hejser sit flag over Borgen. Så må jyderne jo se, om ikke det er bedst at løsrive sig, for de gider nok ikke redde Sjælland. Den dag vil jeg glæde mig, for Sjælland hører mere til Sverige, når det gælder kultur (og mangel på samme).

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. december 2016 @ 11:31

 22. http://www.boliga.dk/bbrinfo/16B3B401-BDEB-42B4-A5D1-A47F06BCFC05

  Der er plads til en mindre flygtningelejr.

  Kommentar by Hodja — 12. december 2016 @ 12:03

 23. Hausgaard er virkelig blevet ekstrem på sine gamle dage.

  Kommentar by Liva — 12. december 2016 @ 12:58

 24. Jeg har aldrig hørt om planeten Hundelev. Det vås han skriver er da noget fra outer space.

  Kommentar by Janette Lund — 12. december 2016 @ 12:59

 25. Sikke en gang vrøvl Hausgaard får lukket ud. Og så alligevel: Han har dog fattet at dette er begyndelsen på noget større; at den indvandring vi hidtil har set er for vand at regne, mod hvad vi kan forvente (hvis vi ikke foretager os noget).
  Men ellers er han i bedste DR-stil mere optaget af, hvordan vi udftrykker os (tonen) end hvad vi siger. Sverige er et godt eksempel på et land, hvor man i endnu højere grad end i Danmark har dyrket tonen i debatten; det synes ikke at være tilfældet, at de her har færre problemer med deres indvandrere nærmere tværtimod. Det eneste man kan udlede heraf er, at hvad der betyder noget er antallet af uintegrerbare indvandrere i forhold til resten af befolkningen. Desto større en procentdel et samfund har af disse, desto værre.
  Hausgaard fremfører at vi jo ikke kan skyde alle de, der vil komme til os bl.a. kvinder og børn (selvom disse dog indtil videre er klart underrepræsenteret).
  Det er som sædvanlig en falsk præmis han her bygger op. Der er vel ingen, der argumenterer for at man skal skyde alle, der søger at komme til Europa; men derimod er det vel rimeligt at argumentere for at lukke grænsen. Til havs gøres dette ved at søge at tvinge migrantskibene tilbage til den kyst de kom fra og der uskadeliggøre skibene. Her kan det blive nødvendigt at affyre varselsskud. EU har gennem en slap udlændingepolitik i høj grad personificeret ved Merkels udtalelse: “Wir schaffen das” givet potentielle immigranter håb om at det kan lade sig gøre, at få sig en fremtid i EU. For vore børn og børnebørns skyld skal vi få slukket dette håb. Det gør vi ved at afvise at modtage asylansøgninger i EU (andet end fra europæere). Ved fysisk at lukke for grænserne til EU og ved at bruge vor økonomiske styrke til at oprette og drive flygtningelejre i tredjeland (herved vil vi for de samme midler også kunne hjælpe langt flere end ved at lade de rigeste af flygtningene komme til EU).
  Det eneste vi kan være nogenlunde sikre på ved fortsat at tillade immigration til vore samfund fra lande, hvis indbyggere vi har dårlige integrationsmæssige erfaringer med, er at tilliden imellem menneskene i vore samfund vil aftage. Vi vil kunne imødese flere terrorangreb. Vi vil kunne imødese mere kriminalitet i fom af vold, voldtægter, skyderier og mord. Og vore samfund vil blive relativt fattigere i det en større og større del af BNP vil skulle bruges på indvandrerne. Enten direkte i form af overførselsindkomster eller som udgifter til politi, vagtværn og forsikringer.
  Og det bringer mig til det sidste vrøvl Hausgaard får lukket ud i indslaget, hvor han påstår, at vi er så skide rige. Det er der sikkert også nogle af os der er, ja gennemsnitligt set er vi vel også ganske rige. Men problemet i forhold til indvandringen er jo at det ikke de rigeste, der bliver ramt af indvandringen. Det gør derimod den arbejdsløse, der udover at kunne se at understøttelsesperioden er blevet beskåret; i sin søgen efter job hele tiden får nye konkurrenter ofte med penge bundet i røven af staten. Folk, der er afhængige af det offentlige sundhedssystem, må se dette beskåret (medens de rige kan betale for privatforsikringer). Folk der ikke har råd til egen bolig, må gang på gang se sig sat om bagerst i boligkøen for flygtningene har jo forrang. Folk, der er henvist til at bo i belastede boligområder kan risikere at blive chikaneret af indvandrerne; grønlænderne er nu eksempelvis fortrængt fra Gellerupparken, er man jøde, skal man sørge for ikke at skilte med dette. Ens børn er henvist til skoler, hvor danske elever udgør et mindretal. De rige / eliten flytter fra sådanne områder, hvilket blot forværrer problemet for dem, der ikke har mulighed for at flytte. Så hvis Hausgaard synes, at han er rig kunne han måske bidrage med tilskud til boliger til hjemløse; migranterne tager staten sig jo af!

  Kommentar by Peter Riis — 12. december 2016 @ 13:04

 26. Godt tænkt at tage ham på ordene, hvordan han lever på sin store gård, så det bliver dobbeltmoralsk!

  Kommentar by de Hemmer — 12. december 2016 @ 13:17

 27. https://www.youtube.com/watch?v=O0qFb4Zi1bo
  Jeg aner ikke om noget af det er rigtigt, men argumenterne ind i mellem både interessante og lidt morsomme, herfra tolket.

  Kommentar by Peter Buch — 12. december 2016 @ 13:35

 28. Niels Hausgaard gør mig flov over at være Vendelbo. Desværekan jeg ikke udvandre fra Vendsyssel, det gjorde jeg for mange år siden da Hausgaards politiske venner havde fjernet arbejdspladserne i denne skønne egn.

  Kommentar by Redneck — 12. december 2016 @ 13:41

 29. Hausgaard skulle konfronteres med hans dobbelt moral i den bedste sendetid. Men det sker jo aldrig for de ruge røde journalister er rørende enige i hykleren

  Kommentar by Redneck — 12. december 2016 @ 14:05

 30. 22:

  Ja, eller med de korrekte koordinater 57.425833,9.841389

  https://www.google.com/maps/place/57%C2%B025'33.0%22N+9%C2%B050'29.0%22E/@57.4329949,9.8442429,635m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d57.425833!4d9.841389?hl=da

  Velkommen alle!

  Kommentar by Anonym — 12. december 2016 @ 14:16

 31. 22:

  Ja, eller med de korrekte koordinater 57.425833,9.841389

  https://www.google.com/maps/place/57%C2%B025'33.0%22N+9%C2%B050'29.0%22E/@57.4329949,9.8442429,635m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d57.425833!4d9.841389?hl=da

  Velkommen alle!

  Kommentar by Michael Laudahn — 12. december 2016 @ 14:17

 32. Hausgaard selv er både “skiderig” og skidedum. Men dejligt, at selv han nu erkender, at der er tale om en folkevandring.

  Denne erkendelse sætter al indvandring til Danmark i perspektiv. Den kan nemlig sættes på samme fællesnævner: folkevandring.

  Alle tudehistorierne fra 1983 og frem handler ikke on stakkels forfulgte, men om folkevandring.

  Den Danske Forening, Fælleslisten Mod Indvandringen og Nationalpartiet Danmark havde ret: Der har været tale om masseindvandring og folkevandring hele tiden

  Kommentar by tilfældig — 12. december 2016 @ 14:20

 33. Korrektur:

  N57.4333443, E9.8444199

  Jeg laver det ikke så hyppigt. .)

  Kommentar by Michael Laudahn — 12. december 2016 @ 14:26

 34. Man skulle tvinge afrikanerne og araberne ti, at se et show med Niels Hausgaard.
  Så ville de flygte tilbage til Afrika.
  Men det ville nok være i strid med FN’s menneskerettigheder.
  Umenneskeligt.

  Kommentar by XXXXX — 12. december 2016 @ 15:09

 35. Hvis jeg havde været i studiet, ville jeg have spurgt: “Hvorfor er det lige, at vi ikke kan stoppe folkevandringen?” Logistisk er det en smal sag, han må mene, at vi konventionsmæssigt har bundet os til at nedlægge os selv, og at vi må holde det løfte. Man ser at Juncker er helt med på det, men tvivlen begynder at melde sig også i Vesteuropa. Der kom ca 200 000 negre til Italien uden asylgrund, men Franskmænd og Schweizere vil ikke lukke dem ind. Italien “kan ikke have et lignende år til” sagde Renzi. Hvor skal de så hen? Til Polen? Junckers afpresningstaktik er ikke langtidsholdbar Hvorfor siger vores statsminister ikke et kvæk til eller om EU?

  Kommentar by Snaphanen.dk — 12. december 2016 @ 15:24

 36. 15: Balder
  Det er en god tin at vi forstår hinandens Humor. :)
  Hausgaard har altid være en røg klaphat, i stil med Sylvester og Clausen.

  Kommentar by Sindsro — 12. december 2016 @ 16:01

 37. Den nordjyske brækspand Niels Hausgaard turnerer stadig rundt i landet. Han ved godt at hans øgenavn er Brækspand. Jeg håber, at der i dag er blevet lidt længere mellem grinene fra salen, når han udstiller DF, som enfoldige idioter, der ikke kan begå sig i en global verden.

  Kommentar by Menig 442 — 12. december 2016 @ 16:29

 38. https://www.tinglysning.dk/m/#/ejendomme/373cb9d4-8f44-4ce9-ad05-d2bb8f60f9d4

  Kommentar by jrp — 12. december 2016 @ 16:52

 39. Enig med Redneck: Hausgaard gør mig flov over at være dansker. Hausgaards menneskesyn giver mig mindelser om 1930’erne, hvor man også bare betragtede sine medmennesker som dominobrikker. Det er nogle sørgelige værdier, Hausgaard promoverer: had til din med-dansker, respektløshed over for kultur og tradition og en egoisme, hvor man selv bor i kæmpe hus på enorm grund og bare vil lade fattige danskere betale regningen.

  Kommentar by tilfældig — 12. december 2016 @ 17:05

 40. Ja, brækspanden her må gøre, at jeg må SKAMME mig over at være dansker, når vi har så sølle et menneske til at færdes frit omkring, OG at der findes folk her i landet, der vil give penge for at bivåne hans bræk fra en scene.
  Jeg SKAMMER mig også over at være dansker, når vi har så mange 5. kolonne væmligsøer, der kæmper for at ødelægge et godt samfund, dog alt for rødt, så vore børn og børnebørn skal ende deres dage, knælende foran en vild og blodig muhamedaner, i orange dragter og vente på at krumsablen rammer deres uskyldige nakker.
  Så er danskerne simpelthen for dumme, og vi andre må skamme os over at tilhøre samme befolkningsgruppe/klan. Men det skal ikke afholde mig fra at bekæmpe svinene, alt det jeg kan, desværre kun med ord pga alder.

  Kommentar by Holger Madsen — 12. december 2016 @ 17:18

 41. Hr. og fru Danmark nikker anerkendende til Niels Hausgaards vrøvl og går ned og stemmer liberale eller venstreorienterede lorteparti.

  Det kan ikke nytte noget, at vi her på siden forsøger at appellere til folks fornuft, for der er ganske ikke nogen fornuft at appellere til. Folket er simpelt hen for dumt, og det gælder høj som lav.

  Det danske folk har fortabt sin eksistensberettigelse og har fortjent at gå under i en flodbølge af fremmede.

  Engang i fremtiden vil enhver fremstilling af danmarkshistorien slutte med ordene: Danskerne mistede Danmark, fordi folket var for dumt”.

  Kommentar by Søren — 12. december 2016 @ 17:23

 42. Niels Hausgård : ” Vi er så skiderige “.- I de danske retssale er der opslagstavler med dagens retsmøder ophængt. N. H. er ikke ukendt i fogedretten i Hjørring stævnet af kreditorer.- I øvrigt: Nigeria 1940 19 mill indb. 2016 200 mill. 2050 300 mill. + det løse. c 20 mill i Eu.- At skyde mod illegale indvandere er NØDVÆRGE. Og iår er c15 000 etniske danske børn aflivet ved abort. For vi er jo så ” skiderige “.

  Kommentar by dansker — 12. december 2016 @ 17:45

 43. Niels Hausgaard burde skrive en munter vise om, hvor latterligt det er at bruge ordet “vi”, når man i virkeligheden mener “alle de andre idioter”.

  Kommentar by Nils — 12. december 2016 @ 18:07

 44. Den fede luksus hykler.

  På et tidspunkt når hjemmerøverne til Vendsyssel, så får piben nok en anden lyd.

  Kommentar by M.P. — 12. december 2016 @ 18:41

 45. Pudsigt i øvrigt, at der på ejendommen er lyst en servitut om “adgangsbegrænsning”.

  Kommentar by Nils — 12. december 2016 @ 18:44

 46. Det er risikabel at ligge så langt ude på landet.
  Skadedyrene kunne meget let kulturberige stedet i ro og mag.
  Det har den røde entertainer ikke tænkt på.!
  Til Niels Hausgård vil jeg blot sige og advare. Den kloge holder sin kæft lukket, observe´r i stedet.

  Selv om Den røde Pimpenell bor helt der ude er han alligevel ikke så snu som den rigtige, så når Muslimerne får magt som agt, så findes entertaineren ikke mere.!!

  Kommentar by Sindsro — 12. december 2016 @ 21:30

 47. Når nu at alle disse gode mennesker synes at det er så frygteligt at vi, med vores “rigdom”, lukker af for disse “stakler”, tænker jeg tit på om det ikke var en ide om disse gode individer SELV tog sig af de “stakkels flygtninge” og også selv finansierede det. I det at de fleste af disse gode mennesker selv bor LANGT væk fra problemerne.
  Det er bare, sådan en tanke, jeg får, når man tager i betragtning at, for hver “flygtning” kommunerne SKAL finde boliger til, må danskerne rykke længere ned i køen.
  I Tyskland og Sverige bliver de indfødte mange gange, ligefrem smidt ud af deres boliger, for at man kan omdanne disse til flygtninge centre. JOH, HER GÅR DET SKAM GODT.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 12. december 2016 @ 21:42

 48. Jeg kan ikke fordrage Niels Hausgaard, der er et eller andet gemytlig nedladende over ham.

  Kommentar by Johnson — 12. december 2016 @ 22:25

 49. Den gamle afdankede hippie og marxist har dog alligevel været så forudseende at satse på hesteopdræt.

  Når Kalifatet kommer, er hestesport stort set den eneste tilladte sportsgren, da alle andre sportsgrene er haram.

  Og det er jo også slut for den såkaldte “entertainer”, at stå og skabe sig på en scene, når sharia-mørket sænker sig over Danmark….

  Kommentar by TH — 13. december 2016 @ 08:16

 50. @38 – så det er konen der ejer ejendommen og ikke Niels? Og hun skylder sørme kun 700.000 på den?

  Hvorfor mon Niels og Konen har lavet den konstellation? Er det så nemmere at få kunststøtte? Eller Niels bor måske endda til leje hos konen så han kan malke lidt boligsikring ud af os fandens rige danskere?

  Kommentar by redneck — 13. december 2016 @ 11:24

 51. Det kunne også være hans mor.

  Kommentar by Nils — 13. december 2016 @ 13:54

 52. Der kunne jo bygges en hel negerlandsby på det store areal!

  Kommentar by TH — 13. december 2016 @ 14:25

 53. Når jeg læser kommentarerne, bliver jeg fuldstændig enig med Politikkens overskrift “en fuldstændig nedsmeltning af menneskelighed”. Men selvfølgelig, er man opflasket med realityshows, kan man ikke forvente andet.

  Kommentar by Hans F. Joensen — 14. december 2016 @ 08:36

 54. # 53

  Så kom der sgu en rød kulturradikal Politiken-læser forbi, og fik caffe latten galt i halsen.

  Hvis sandheden her på Uriasposten er for skrap kost for en politisk korrekt islamapologet, så smut over på Modkraft til alle de venstreradikale voldspsykopater og hjernedøde gammelkommunister!

  Kommentar by TH — 16. december 2016 @ 01:16

 55. […] ifølge den nigerianske avis Pulse. “De må til at rykke lidt tættere sammen,” som Niels Hausgaard siger. “Vi kan alligevel ikke stoppe dem.” Hvis de skiftes til at ligge ned og sove, kan der […]

  Pingback by Udvandringsråd for nigerianere: Norden « Snaphanen.dk — 15. maj 2018 @ 23:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper