14. december 2016

Om herboende pakistaners overgreb mod teenagedatter: “Dansk far holdt 17-årig datter indespærret”

Jeg har aldrig haft den store forventning til politisk debat, men kan stadig overraskes negativt. I forbindelse med gårsdagens debat om L.O.C., kom jeg for skade at læse et indlæg fra pæredanske ‘Bolette’, der forklarede at Koranen indledte med kærlighed til kristne og jøder, da hun havde googlet sig til, at Allah blot ‘betyder gud’ på arabisk. Hvis man ikke har fattet at Koranen undsiger andre guder, og gør Islam til en streng monoteisme, så er det op af bakke.

I den verserende debat om Den Korte Avis, skrev en anden, at problemet med siden var, at den ikke henviste til kilder. Der er vitterligt folk derude, som tror højrefløjsmedier opdigter historier med det ene formål at sprede ondskab. Da jeg natten til mandag ind i Nattevagten på Radio24syv kaldte Keith Thomas Lohse Den Korte Avis for ‘post-faktuel’. Det må være fordi at Karen og Ralf, imodsætning til mastodonten BT, ikke forsøger at bilde danskerne ind, at det var en ‘dansk far’ som spærrede sin datter inde i et hus i Pakistan. Detaljer sakset fra Berlingske – Pige undslap tvangsægteskab: Min far vil dræbe mig.

“Torsdag var den dansk-pakistanske teenager indkaldt for at fortælle om, hvordan forældrene gennem næsten to måneder holdt hende fanget i Pakistan – efter alt at dømme mens de forsøgte at gifte hende væk.

Offerets forklaring blev afgivet for lukkede døre. Men efterfølgende valgte dommer Ulla Otken at referere, hvad retten havde hørt.

Blandt andet havde vidnet fortalt, at hun af frygt for sin sikkerhed i dag er nødsaget til at bo på en hemmelig adresse. …

– Grunden til, at hun har fået en overfaldsalarm, er, at hun har fået dødstrusler fra sin far. Hendes onkel og bror er efter hende, sagde dommeren.

Under den cirka to timer lange vidneforklaring fortalte teenageren desuden, hvordan hun tilbage i februar rejste til Pakistan med sin mor.

Den dengang 17-årige pige troede selv, at formålet med turen var at besøge familie. Men ifølge anklagen havde forældrene altså andre planer.

I Peshawar-regionen blev pigen spærret inde i et hus. Samtidig blev hun frataget sin mobiltelefon, sine penge og sit danske pas, som moren sørgede for at brænde, har datteren fortalt.

(BT, 13. december 2016: Dansk far holdt 17-årig datter indespærret – moderen tog hendes penge og mobil)

Oploadet Kl. 12:06 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78861/trackback

13 Comments »

 1. B.T.’s løgn er heldigvis så tommetyk så de fleste kan se det!

  Hvorfor “Dansk far holdt 17-årig…”? Jo, fordi B.T. driver agendajournalistik. Vi SKAL bare tro på det evigt lyksalige i multikultur, og ‘danskere’ er MINDST lige så onde/kriminelle som indvandrede MENAP’ere!

  En nogenlunde seriøs avis havde vel nøjedes med “Far holdt 17-årig datter indespærret”, men NEJ, vi skal opdrages i den rette (multikultur) tro…

  Kommentar by Odd — 14. december 2016 @ 12:33

 2. I forhold til BT artiklen så er begrebet Dansk/Pakistaner et main streamer ord der skal dække over Pakistanernes klan kultur, et eller andet sted må det også tangere racisme når man beskriver en Pakistaner som Dansker, korandyrkere er indavlede, kriminelle, retarderede ondskabsfulde sataner der ikke burde have gang på jord, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. december 2016 @ 12:47

 3. Er der virkelig stadig nogen fornuftige mennesker der følger med i MSM.

  Kommentar by Morbus Behcet — 14. december 2016 @ 12:49

 4. Jeg bliver så sur hver gang man kalder er perker for en “dansker”!

  En dansker er en person som har pæredanske forældre/bedsteforældre/oldeforældre, punktum. Selv om har man måske et dansk pas, betyder det ikke at ens blod bliver til dansk. Hvis man er f.eks en hollænder med et dansk statsborgerskab, så er man “dansk stasborger af hollandsk herkomst”, men bestemt ikke en DANSKER! Jeg selv er indvandrer, og jeg godt er klar over at jeg aldrig nogensinde vil blive til en dansker, fordi det ikke er muligt af skifte ens race!

  Så journalisterne skal lade være med at kalde alle de kriminelle indvandrere for “danskerne”. Det er lige så dumt som at kalde en kanin for en fisk bare fordi den er født og opvokset i et avkarium ;-)

  Kommentar by Never_A_Dhimmi (ikke muslimsk indvandrer) — 14. december 2016 @ 13:10

 5. Hvis man fra barnsben har hørt, at der er nogen i dette land, der er onde konservative eller måske ligefrem udbyttere og “de rige svin”, glider meget ned. Og selv efter en omvendelse til mere nøgterne betragtninger kan folk måske stadig undre sig over MSM.

  Men tro mig, andre er blevet hårdhudede, selv om de første nålestik og hånlige tilråb gjorde ondt i barndommen, og der i værste fald måtte trøst til ved middagsbordet hos far og mor, der ikke var spor onde og endda meget generøse og hjælpende, når andre havde brug for det. Det var jo også dem, der havde lært børnene, at de skulle tale ordentligt til andre, hvilket kunne have sine problemer, når de andre fra kommuneskolerne udfoldede deres sproglige færdigheder og man selv stod der og var sprogligt og moralsk bundet på hænder og fødder. Med alle de nye rige, der i dag har overtaget Danmark, tror jeg, at dette er et problem på stærk retur. De pæne borgerbørn er vist ved at uddø.

  Jeg vil ikke sige, at man vænnede sig til at være “de rige svin”, men jeg kan forsikre, at man tidligt kom til at foragte afsenderne af disse beskyldninger og den misundelse, der gerne ligger til grund i et samfund som det danske. Vel er der ubehagelige mennesker, som skovler til sig og blæser på al moral, men de færreste bliver velhavende, medmindre der ligger flid og dygtighed bag. Det er ikke den type mennesker, der tærer på velfærdssamfundet.

  Hvad Allah angår, blev jeg lynhurtigt færdig med koranen, der – med mindre jeg husker meget forkert – på de første sider lagde ud med brugen af ordet “slagte” for siden at nå til en religiøs orgasme i det ofte citerede sura 9 vers 5.

  Hvad angår unge muslimske piger kamp for at undgå tvangsægteskaber, når kun brøkdele af denne grove undertrykkelse og sociale kontrol frem til medierne. Jeg har kendt til den i mere end 20 år.

  Hvad endelig angår Den korte avis, tror jeg, at den i disse dage får flere læsere, og statsministeren har jo ganske frivilligt meldt ud, at han er en af læserne.

  Kommentar by denonde — 14. december 2016 @ 13:17

 6. Den korte forklaring: Mange 2. generationsindvandrere har dansk statsborgerskab, næsten alle 3. generationsindvandrere har det. De eneste, der officielt tæller som indvandrere og efterkommere, er dem, der bibeholder det oprindelige statsborgerskab. Det gælder fx tyrkere, der ikke må frasige sig dette. Al statistik, der handler om de unævnelige, er forfalsket. Når vi fx læser om overkriminalitet hos de unævnelige, sammenlignes det med kriminaliteten hos danskerne plus “nydanskerne”. Så selv danskernes kriminalitet bliver ikke bedømt lavt nok, fordi statistikken er forurenet med danske statsborgere af fremme herkomst. Samme sag vedrørende forbruget af offentlige ydelser. Der findes i dag ikke statistiske metoder til at udlede retvisende informationer om de unævneliges andel, men den er endog meget større end oplyst af Danmarks Statistik. Det bedste, vi kan håbe på, er, at en ærlig medarbejder ved DS en dag lækker oplysninger fra de hemmelige databaser, der dokumenterer befolkningens sammensætning.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 14. december 2016 @ 13:25

 7. Man kunne skrive dansk statsborger. Ordet dansker er ikke noget man bare kaster ud til højre og venstre.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 14. december 2016 @ 13:48

 8. Dansk far!!! Pfffssst!!
  Jeg så godt overskriften i går, men ikke et eneste sekund var jeg i tvivl om, at det selvfølgelig drejede sig om et enkeltstående tilfælde, der ikke har noget med muhamedanismen at gøre.
  Ih guder, at MSM vil gøre sig stedse mere og mere latterlig og sølle ved at fortfare med deres barnlige forsøg på omskrivning af virkeligheden. Det eneste de opnår er, at mange af os slet intet tror på af deres smørerier.

  Kommentar by Holger Madsen — 14. december 2016 @ 13:50

 9. Mainstream medierne er som altid en beskidt løgnepresse. Som altid fyldt med løgne og manipulation for at dække over danmarks største problem: muslimerne.

  Kommentar by Peter — 14. december 2016 @ 14:24

 10. Skodavisen BT er som bekendt en del af Berlingske-koncernen, som i de seneste år har ført en hård kamp med Politiken og DDR om at være Danmarks førende islamleflende og mest politisk korrekte propaganda central!

  Berlingske, som har den utrolige frækhed at kalde sig en borgerlig avis, burde bekende kulør, og skifte navn til Land og Folk, efter den nu lukkede kommunistiske partiavis!

  Kommentar by TH — 14. december 2016 @ 15:24

 11. Godt eksempel Kim

  Kommentar by Martin — 14. december 2016 @ 17:31

 12. Hver gang ordet “dansk” forekommer, tænker jeg “muhamedaner”, de det tiest er det der er tale om.
  Jeg tager afstand fra de muhamedanske forældre, som tvinger deres børn til at gifte sig med en, som forældrene har valgt.
  Kærlighed kan man ikke tvinge nogen til at nære. Det skal komme indefra, men det forstår koransvingerne ikke.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 14. december 2016 @ 21:22

 13. Et par ord om logikken bag udlændinges forvandling til danskere. Igennem historien har indvandring givet sit bidrag til den danske befolkning. Det har taget sin tid, men dem, der giftede sig med en dansk ægtefælle, endte med at være danske, selvom de hed Hamburger, Nemeth eller Vieghorst. Selv de fleste af de andre, der kom til landet for at udføre et stykke arbejde, stiftede familie og valgte at blive danske over tid. Nogle få såsom Rothstein og Seidenfaden, valgte merindvandring for at udtynde danskheden. Men de var sjældne; assimilation og loyalitet mod Danmark, var de vigtigste elementer historisk set. Dette er baggrunden for at Danmarks Statistik kan slippe af sted med at dansker-gøre fjendtlig indtrængende. På sin vis “business as usual”. Det nye er imidlertid, at de unævnelige kun tager ophold her i landet for at overtage det. Det er naturligvis meget ulykkeligt. Og så alligevel. Der er een kæmpemæssig fordel ved det for os. Dem, der ikke vil være en del af Danmark, bor i ghettoer, og den dag, vi beslutter os for at stritte dem ud af landet, vil simple knibtangsmanøvrer være alt, hvad der er brug for. Jeg er ikke blind for de praktiske vanskeligheder, men endnu en fordel tilfalder os. Den nødvendige krigeriske indstilling kommer af sig selv, fordi de unævnelige ikke vil afstå fra deres hverdags-jihad og lade os slippe med omkostningsfri underkastelse.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 14. december 2016 @ 22:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper