14. december 2016

Årets mest googlede dansker blev atter en billedskøn Instagram-babe: Kønne, men tomme kalorier…

Facebook har gjort en forskel, men venstrefløjen dominerer stadig den almene debat. De har langt flere aktivister, og det er ufatteligt svært at få den almindelige ikke-ideologiske dansker til at beskæftige sig indgående med det Danmark de efterlader til næste generation. Et symptom på tidsånden er Googles årlige liste over de mest googlede danskere. Helt i toppen de senere år har været Medina (musiker-babe), Caroline Wozniacki (Tennis-babe), Mascha Vang (reality-babe). Sidste år var det Nikita Klæstrup (politiker-babe), og i år blev det Pernille Blume (svømme-babe).

“Der er mange tomme kalorier og meget lidt rugbrød”, kommenterer Vincent Hendricks i Berlingske, og har for en gangs skyld en pointe. Kønne, men tomme kalorier.

Oploadet Kl. 17:37 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78899/trackback

27 Comments »

 1. Vi er mere hjernedøde end nogensinde, og så kalder vi det “iformationssamfundet” Når det går højt, ser danskeren TV Avisen, og det er vist kun 1/3 del af befolkningen. Det er ikke svært for politikerne, at forære dette land væk.

  Kommentar by BB — 14. december 2016 @ 18:12

 2. Pernilleblume= Flot dansk arisk valkyrie.– Kønne, men tomme kalorier?????????????. Der er da rigtig,rigtig, mange, mange,mange timers intens aktivitet iden slags kalorier.- Det rigtige danske mandfolk skulle da nok kunne drive 10 unger på hende . Ikke sandt !

  Kommentar by dansker — 14. december 2016 @ 18:59

 3. Millioner af års evolution har skabt de tekniske vidundere vi omgiver is mes i dag…. Og så bruger vi dem til at kikke på fisse!

  Kommentar by Redneck — 14. december 2016 @ 19:05

 4. Jeg vil dog lige korrigere professoren: Google-hits er ikke udtryk for folks politiske engagement. Jeg googler varer, opskrifter, og opslagsord – næsten aldrig politiske emner. Og dog kan man ikke sige, at jeg er uinteresseret i samfundsforhold.

  “Babes” googler jeg aldrig, ved ikke, hvordan de ser ud, eller hvem de er. Men det gør andre. Til gengæld søger de måske så ikke på retter tilberedt af fårekød.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. december 2016 @ 19:06

 5. -> 3. Redneck.
  Det er da et sundt tegn at kigge på piger, især de utildækkede. Det er da evolutionens orden. :-)

  Og at ingen gider klikke efter noget om politik og samfundsforhold tror da fanden. Med de løgnagtige nyhedsmedier landet her er oversømmet med, så giver det ingen jo mening.
  Undtagen her på Uriasposten – hvor jeg også kan se på tælleren nederst, at websiden er ganske velbesøgt.

  Kommentar by Birger Jensen — 14. december 2016 @ 19:34

 6. Internettet blev det sidste søm, der skulle til, for endegyldigt at lægge den vestlige kultur i graven. Hjernedød underholdning og alskens ekspapisme. Som man reder ligger man. Svært for alvor at have ondt af nogen.

  Kommentar by Margrethe — 14. december 2016 @ 20:02

 7. -> 6. Margrethe.
  Uden Internettet havde vi ikke fundet sammen.
  Det er kun få årtier siden at den eneste måde at blive hørt på var gennem avisernes læserbreve, hvis man i det hele taget var så heldig at slippe gennem censuren.

  Kommentar by Birger Jensen — 14. december 2016 @ 20:30

 8. Jeg Googler mest på Uriasposten og Den Korte Avis, men kan også lide at se på noget smukt en gang imellem, men politik har dog min største interesse.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 14. december 2016 @ 20:32

 9. En narcicistisk generation der møder islams had, vil gå under. De er i enestående grad uegnede til den kommende konfrontation

  Kommentar by BB — 14. december 2016 @ 20:35

 10. Pernillepigen skulle nok lige tage og vaske sin højre hånd og underarm, før jeg ville kigge nærmere på hende.

  Kommentar by Holger Madsen — 14. december 2016 @ 20:43

 11. Hvis Damen har kolde lår, får man ørepine.
  Men det gør man ikke, hvis der er en antydning af en fiskebutik. :)

  Kommentar by Sindsro — 14. december 2016 @ 20:50

 12. De mest besøgte sites, udover porno, er søde dyre unger og livsstils magasiner.

  Tør politisk stof er sgu ikke særligt sexet og bliver overvejende drevet af nødvendighed. Det er vores styrke. Vi bliver alle ramt af virkeligheden en dag.

  gab.ai hvis man vil noget andet end youtube og twitter!

  Kommentar by Santor — 14. december 2016 @ 20:54

 13. Ka du ik lige gentage posten den 31th. Skoll
  Jæ syns hun er daaarlig.
  Go weekslut.

  Kommentar by River — 14. december 2016 @ 21:50

 14. Jeg vender mig stadig om efter pigerne på gaden men har glemt hvorfor.

  Kommentar by k.m. — 14. december 2016 @ 22:01

 15. På Den korte avis, er det hunde. Navnet Nikita Klæstrup siger mig ingenting, og hun ser dum ud, så lad bare de dumme google hende. Caroline er rent polsk og svigter altid, når det gælder, men der er alligevel penge i det. Medina er kun halvt chilenser, og denne Mascha koster Jarlov politikerkarrieren, men skidt pyt han ser ud til at være ligeglad, bare han kan posere med hende i formiddagsbladene. Der er for mange af Jarlov-typen hos De konservative. Pernille er en flot dansk pige.

  Kommentar by denonde — 14. december 2016 @ 22:05

 16. Den Google- og Facebook-censur som forventeligt vil ramme nationalsindede og andre antiglobalister eksisterer i forvejen vedrørende seksuelle emner. Derfor giver Google-listerne over de mest populære søgninger i det forløbne år ikke det sande billede ved at udelukke sexsøgninger.

  Pernille Vermund og Inger Støjberg er med i top-10 på listen over mest almindelige personsøgninger, men som ved søgningerne efter Medina, Pernille Blume og Nikita Klæstrup er der sikkert tale om sexsøgninger efter disse personer, og den form for sexsøgninger slipper altså gennem sexcensuren.

  Kommentar by perhag — 14. december 2016 @ 22:29

 17. Vi har mistet kontrollen med kvinder takket være den seksuelle revolution. Det er meget normalt for piger nutildags at have bollet med meget mere end 10 forskellige inden de finder sig en mand. Når de så endelig afslutter deres vilde festår når deres seksuelle markedsværdi er styrtdykket (27-30 års-alderen), finder de en beta-mand at gifte sig med og få børn. Så varer det ikke mange år, før de vil skilles når de finder en mere attraktiv alfahan der kan få dem til at føle sig unge og vilde igen. Det medfører flere singlemødre, og følgelig flere børn med alskens problemer inkl. højere selvmordsrate. Børn/unge bliver ligefrem manipuleret til at være promiskuøse og billige via diverse ungdomsprogrammer. Se fx den popuære norske ungdomsserie “Skam”, hvor der både er Islam-apologi, multikultur, homo-promovering og generel “knalde med alle”-attitude. Nutidens vestlige unge vil få rekordfå børn med rekordhøj skilsmisserate, alt imens vi bliver oversvømmet med mindre begavede indvandrere der på sigt vil udskifte den oprindelige befolkning.

  Hvis vi vil have nogen chance for at komme på rette kurs igen, kommer vi ikke uden om, at kvinders stemmeret skal fjernes og mulighed for børnepenge ligeså. Kvinden skal være afhængig af manden, som det altid (indtil for nylig) har været tilfældet. Husk, at det i højeste grad er kvinder, der byder de fremmede velkommen. Og de manipulerer svage mænd til at indtage deres synspunkt. Og det virker! Inderst inde foragter de os danske mænd for at være så underdanige. Derfor er der et stigende antal danske kvinder der vælger at være sammen med de fremmede, dominerende ørkenmænd. Dé kan sætte dem på plads!

  Kommentar by JK — 14. december 2016 @ 22:31

 18. 17 JK

  Blogindlægget handler om at problematisere at mænd sidder og glor på flotte kvindekroppe på nettet i stedet for at beskæftige sig med politik.

  Din reaktion: “Det er kvindernes skyld, de skal miste stemmeretten, spærres inde og slavebindes.”

  Jeg beundrer din logik – og din åbenlyse flair for islamisk levevis. Det skal nok redde “os”. Eller noget.

  Kommentar by Bageren — 15. december 2016 @ 00:01

 19. Når idealistiske drømmere ikke vil se virkeligheden i øjnene, men gerne vil moralisere, så bliver det til noget forlorent bras- hvor drømmene spolere det for medmennesket, og en selv for flertallet, som åbenbart tror på løgnen. Det er der Venstrefløjen er havnet- og især Redox som åbenbart er i gang med at forsvare en usekulær undertrykkende diktatorreligion med dens Venstrefløjens moralske løgne.
  Ufatteligt at den kan falde så dybt, på trods af alle de ofre som virkeligheden har pressenteret, via undertrykkelse og drab.

  God jul og godt nytår. (Trods alt) mvkh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. december 2016 @ 06:30

 20. Det sørgelige er, at mange unge idag suger deres “viden” fra disse varmluftballoner. At en falsk sangerinde som Medina overhovedet har følgere er mig en gåde. Hun synger falsk, virker delvist psykotisk/retarderet, og har direkte bizarre holdninger, som hun sjældent formår at argumentere for.

  Kommentar by Revser — 15. december 2016 @ 10:07

 21. Hvorfor er REDOX egentlig ikke noget muslimerne selv “tager sig af”?
  Også set fra muslimsk side er disse personligheder fra REDOX jo yderst skadelige. De kæmper jo ikke for muslimer, men misbruger muslimer i en kamp for en ikke længere eksisterende utopisk kommunisme.

  Kommentar by Birger Jensen — 15. december 2016 @ 10:20

 22. -> 21 Fejl.
  Dette indlæg skulle have været i en anden streng. Beklager, jeg begik en fejl.

  Kommentar by Birger Jensen — 15. december 2016 @ 10:23

 23. Jeg ku’ godt….

  Kommentar by TH — 15. december 2016 @ 12:12

 24. Overse ikke tomhedens betydning!

  Her lidt fra en gammel kinesisk visdomsbog:

  The Utility Of Nothing

  The nothing at the center of the thirty spoke wheel…..

  The nothing of the clay vase…..

  The nothing within the four walls…..

  Kommentar by Balder — 15. december 2016 @ 13:49

 25. Hold nu kæft hvor er jeg dog træt af den opblæste neger Hendricks, med de sorte pubeshår oven på det enorme hoved.

  Han tror selv at han er et altvidende orakel, og det virker som om at alle TV-stationer har sagt: “Se, en neger som kan læse en bog – han skal da være med i alle vores programmer!”.

  Kommentar by TH — 16. december 2016 @ 00:21

 26. “Sangerinden” Medina er nu blevet islamapologet og fortaler for muslimsk masseimport.

  For nogle år siden blev hun ellers selv kulturberiget, da hun blev stenet ned af scenen i Ishøj af nogle retarderede “unge”.

  Men det har hun åbenbart glemt alt om nu, og har desuden fået sig en sød muslimsk veninde i den feminine “journalist” Abdel Aziz Mahmoud!

  Kommentar by TH — 16. december 2016 @ 00:29

 27. #24 Balder.

  Klog bemærkning, og det er vel også det, der rumsterer bag Kim Møllers indlæg.

  Kommentar by denonde — 16. december 2016 @ 13:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper