15. december 2016

TV2 holder mikrofonen for islamistisk ‘nødhjælpsarbejder’: “Det, der driver mig, er retfærdigheden.”

USA har tabt geopolitisk pondus under Obamas dialog-orienterede strategi, men det kommer næppe til at påvirke hans eftermæle, heller ikke selvom medierne i disse dage beklager sig over at Vesten ikke har gjort nok for at undgå massakre mod civile i Aleppo. Jeg skal ikke kloge mig om sandheden, blot konstatere at russernes udlægning er modsatrettet, og borgerkrig i Mellemøsten ikke umiddelbart truer mig og mine. Trump er sikkert på linje, og det skal nok blive et problem, når medierne tæppebomber med billeder af døde børn. Alt er jo i sidste ende Vestens ansvar.

Umiddelbart ser jeg ingen grund til at godtage beretninger fra islamistiske nødhjælpsgrupper i landet. Tidligere i dag agerede det tidligere Hizb ut-tahrir medlem Khalid Alsubaihi ‘nødhjælpsmedarbejder’ på TV2 News, og der er tydeligvis en glidende overgang mellem almindelige nødhjælpsorganisationer og Islamisk Stat-sympatisører. Alsubaihis er aktiv i Viomis, der utallige gange har inviteret kendte islamister til Danmark, herunder Khalid Yasin.

For et par år siden var Alsubaihi tilknyttet ‘De Humanitære Hjerter’, et projekt under Viomis, der tiltrak folk som Adnan Avdic fra Kaldet til Islam. Viomis fik en tur i medierne i 2014, da det kom frem, at en central skikkelse i nødhjælpsorganisationen solgte ‘Support our Ummah’-klistermærker med Islamisk Stat-logo. Herefter gik Viomis over til navnet Viomis Aid, der ifølge logoet er etableret i år 1430 efter islamisk tidsregning (ca. 2009, Kim). Det var det logo man tidligere i dag kunne se på TV2 news.

Fra TV2 Online – Nødhjælpsarbejder fra Nørrebro i Aleppo: Klar til at dø for friheden.

“… Vi skal være med til at køre dem videre til de nærmeste hospitaler i Idlib, siger Khalid Alsubeihi fra en Skype-forbindelse i Syrien. … Selvom aftalen om evakuering af de sårede nu ser ud til at holde, så frygter den dansk-palæstinensiske familiefar, at det kan ændre sig.

Det er et farligt job at være nødhjælpsarbejder i de oprørskontrollerede områder i Syrien. Alligevel er Khalid Alsubeihi ikke bange for at være i det krigshærgede land, og han er klar til at betale den højeste pris for at kunne hjælpe.

– Det er noget, jeg har gjort mig klart. Det er risikoen ved at være i Syrien, og jeg vil ikke svigte den syriske befolkning ligesom resten af verden har gjort. Jeg vil ikke stikke af fra den her situation. Jeg er stolt af at være her og er glad for, at jeg kan gøre en forskel, siger Khalid Alsubeihi.

Det er ikke første gang Khalid Alsubeihi er i Syrien. Familiefaren fra Nørrebro i København har gennem de seneste fem år flere gange været i landet for at lave nødhjælpsarbejde.

– Det, der driver mig, er retfærdigheden. Jeg mener, den syriske befolkning kæmper en retfærdig kamp for deres frihed. Og den skal der støttes op om, siger Khalid Alsubeihi.”

(Khalid Alsubaihi rapporterer som ‘nødhjælpsmedarbejder’ til TV2 News, 15. december 2016)

(‘Viomis Aid est. 1430’)

På Facebook kan man eksempelvis se formanden, Viomis’ ansigt udadtil, vise ‘tawheed’-finger med to medlemmer af engelske One Nation. En organisation der er ledet af Arshad Patel, der blev anholdt efter London 7/7, men dog ikke sigtet. Hans svoger var Mohammed Sidique Khan, selvmordsbombernes leder.” (Document.dk, 20. februar 2016)

(Viomis Aid’s Khalid Alsubai med to islamistiske kampfæller, Syrien, 2016; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 15:20 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78947/trackback

41 Comments »

 1. Hatten af for Uriasposten!
  Man kan kun være imponeret over den grundighed og det dokumentariske arbejde der gang på gang ligger bag artiklerne her på websiden!
  Tak.
  Selv om man samlede hele den såkaldte journaliststand, så evnede de ikke noget tilsvarende.

  Kommentar by Birger Jensen — 15. december 2016 @ 15:33

 2. I det dhimmie underkastelses villige dels statsfinancerede “firma” tv tude, så er der her vel bare tale om nogle uskyldige isislamist brobygger, der vil binde os sammen i deres fuck-finger…øh, ‘en finger islamisk nation.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 15. december 2016 @ 15:35

 3. Fremover når vi møder muhammedanernes ‘en finger visning, så skal vi bare smile sødt og forstående til dem, da vi alle så ved, at de signalere til os, at de kun har ‘en død hjernecelle og derfor er muhammedaner.
  Og dem som fortæller os, at de er muhammedaner, dem skal vi smile til og vise dem deres ‘et finger symbol, så de ved vi har forstået de kun har ‘en død hjernecelle og derfor ureflekteret bare følger deres lede kvindehadende Pædofet muhaMAD.
  Så er alt sagt! …..og vi kan gå hver til sit.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 15. december 2016 @ 15:57

 4. Krigen i Syrien har aldrig handlet om frihed og demokrati. Men om religion og olie som det plejer at være tilfældet i Mellemøsten.

  Det har hele tiden været en proxykrig startet og vedligeholdt af visse sunnimuslimske regeringer i Mellemøsten. Med stiltiende godkendelse af Obama.

  Den økonomiske begrundelse for krigen kom da Shiamuslimske Assad afslog at Sunnierne i syd (allieret med USA) kunne føre olie- og gasledninger igennem Syrien til Tyrkiet og videre til Europa. Iranerne havde deres eget ønske om at føre olie og gas igennem Syrien. Russerne var ikke begejstrede for nogen af planerne, da de ville få konkurrence, og ville helst blande sig udenom. Hvis Tyrkerne havde sagt nej til gennemførsel af Shiarørledninger kunne udskibning være sket i Latakia provinsen selvom Rusland har en base der. At Rusland ville blande sig – omend så sent som muligt – var forventeligt.

  Sunnierne (Tyrkiet, Saudierne og Golfstaterne) har hældt i massevis af våben og penge i konflikten, og har selvfølgeligt et ansvar for denne unødvendige krig. Det har fredsprismodtageren Obama også!

  Mere kritisk er at Vestens befolkninger aldrig har fået den rigtige historie.

  Kommentar by Sigwar — 15. december 2016 @ 16:02

 5. Den får ikke for lidt i statens løgnemedier, DR og TV2. Jeg forsøger at undgå det meste udover overskrifterne. Undrer mig hele tiden.

  -hvorfor talte den pro-palæstinensiske og anti-israelske Mogens Lykketoft (A) ved demoen som den pro-palæstinensiske og anti-israelske NGO, Mellemfolkeligt Samvirke, havde arrangeret på Christiansborg Slotsplads i protest mod krigshandlingerne i Aleppo?

  -var det syrisk fødte folketingsmedlem, Naser Khader(C), med?

  -hvor stor en %-del af deltagerne var af dansk/arabisk oprindelse?

  -var de tilhængere eller modstandere af Assads styre, der ifølge folkeretten har ret til at opretholde suveræniteten i landet?

  -støtter de oprørerne i Syrien herunder de fundamentalistiske islamistiske væbnede militser, der udgør flertallet af oprørerne?

  Hvad skal det ende med? En islamisk stat eller fortsat sækulært styre under Baathpartiet, der har socialistisk grundlag?

  Se DR Deadline i går 22.30. Hør og se fornuften ved Anders Henriksen, lektor i Folkeret ved Københavns Universitet, i diskussion med – som sædvanlig én fra dagbladet Politiken- Michael Jarlner.

  Den røde lejesvend Jacob Rosenkrands Larsen er ikke meget interesseret i at give fornuften meget taletid.

  Hvad vil grædekonerne gøre andet end spille gode?

  Kommentar by A-mad — 15. december 2016 @ 16:29

 6. Vi støtter dem så meget, fordi de står vores hjerter nærmest. Ja, vi vælger at skrive om dem, fordi deres arbejde er så vigtigt.

  Vi vælger ikke at vide hvad infowars er, fordi så kan i det fordummede publikum jo godt forstå, at det er et helt ligegyldigt website, og der er helt underligt sket det, at alle teserne fra Alex Jones’ udvælgelse af fakta, som han præsenterer i sine shows, helt tilfældigvis er havnet på vores bord, og som vi derfor er kommet til at tale om hele tiden, og vi er kommet til at kalde ham Alex alle mulige sjove labels uden nogen form for substans til at underbygge disse, men vi ved intet om hans sted, det lader til at Donald Trump har læst noget der, gad vide hvad det er? Mon det er om en konspiration? Hvad mon SPLC siger? Hvad siger Media Matters? Hvad siger Soros? Hvad siger EU? Hvad siger FN? Hvad siger Folketinget? Hvad siger Bilderberg? Skal Donald Trump nu besøge uglerne i the Bohemian Grove? Skal danskerne lære om Lucifer i folkeskolen? Placerede Bush’s bror så selv alle sprængladningerne i WTC? Nu da de 20 sider er frigivet, ved man så hvem som rev den 3. bygning ned og hvor der blev af alle de manglende fly? Hvad siger Uriasposten? Hvordan går det med ytringsfriheden, tror i?

  Why MSM Assassinates The Character of Alex Jones
  The Alex Jones Channel
  The Alex Jones Channel
  https://www.youtube.com/watch?v=YGyspx8LzSs

  Kommentar by Ole K — 15. december 2016 @ 16:31

 7. Kun ved at erkende tyranniet og ved at alle vælger side, ved at alle der afviser tyranniet rejser sig op samlet, kan vi vinde. Vi er nødt til at gøre op med eliten. Det er tydeligvis os eller dem.

  Kommentar by Ole K — 15. december 2016 @ 16:47

 8. Du kan også få fingeren her. Bliv dernede!

  Kommentar by BB — 15. december 2016 @ 16:52

 9. Hvorfor er der ikke noget om Pizzagate på Uriasposten? Er det for politisk ukorrekt eller eller har Kim Møller ikke sat sig nok i det? Eller ved du bare ikke nok om emmet til at skrive noget? Syntes det er et meget vigtigt emme som Uriasposten burde skrive lidt om

  Kommentar by Daniel — 15. december 2016 @ 17:33

 10. -> Ole K

  Du mistede mig, da du antydede at Bush stod bag 9/11.

  -> Daniel

  Wiki omtaler Pizzagate som en konspirationsteori. Har du noget konkret, der gør det værd at bruge ti sekunder på emnet. Jeg har fem blogposter i hovedet, og de ‘lidt for gode’-historier ender jeg ofte med at researche ihjel. Det handler ikke om at emnet er politisk ukorrekt, eller kontante bidrag fra Mossad, men om simpel prioritering.

  Kommentar by Kim Møller — 15. december 2016 @ 17:39

 11. Er der mere at sige end at Danmarks Radio, sammen med venstrefløjens krigere på gadeplan, har erklæret Danmark krig.

  Danmarks Radio gør alt for at nedgøre danskere, de bruger hele tiden danskfjendske såkaldte eksperter, selv Islamister er det seneste våben.

  Jeg tror ikke længere det var en finke der røg af panden, da det for nylig gik ud over Den Korte Avis.

  Donald Trump vil sikkert føre en anden udenrigspolitik end Obama, og vi er ikke sikre på at han kommer Europa til undsætning i tilfælde af uro et eller andet sted. Putin opruster, han har overtaget Syrien.
  Venstrefløjen kastede maling på Anders Fogh, og stillede krav om Irak høringer, der er stille når Putin bomber civilbefolkningen i Syrien.

  Når venstrefløjen er gået i krig i Danmark, kan vi så være sikre på at Putin ikke blander sig og bomber fra luften som han gør i Syrien sammen med Assad? fordi Trump “kun” tænker på USA’s egne problemer
  USA er ikke den sikre allierede som tidligere, den svaghed udnytter Putin – så efter min mening er der skabt en helt ny sikkerhedspolitisk situation i Europa, mere farlig end for blot få år siden.

  Kommentar by k.m. — 15. december 2016 @ 17:50

 12. Borgerkrigen i Syrien er realpolitik:– Den sunniarabiske indvandrerbebefolkning følte sig så stærke talmæssigt og velforsynet med våben , at de betragtede et kup mod den oprindelige befolkning alewiterne,de kristne og kurderne som en formsag.Men de overvurderede-heldigvis- sammenholdet og den fanatiske modstand hos de 3 sidstnævnte grupper,hvilket også er årsagen til, at Rusland politisk og militært følte at deres indgriben vil føre til sejr for Assad og den kristne alewitiske union.- Fremtiden er en konsekvent total etnisk/religiøs udrensning af det sunniarabiske fremmedelement i Syrien.Alternativet er egen etnisk udryddelse.

  Kommentar by dansker — 15. december 2016 @ 17:55

 13. Det kommer fra podesta emailsene og det er et godt general link her
  http://pastebin.com/M8PEVcse
  MSM har snakket meget om fake news og de bruger Pizzagate til det. Der er nogle gode wikileaks om det også til at give dig en ide hvad det er
  https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/46736
  https://wikileaks.org/gifiles/docs/12/1223066_re-get-ready-for-chicago-hot-dog-friday-.html

  Siden er nazistisk men fotosene og spørgsmålene ejeren af siden stiller i artiklen er valide alligevel
  http://www.dailystormer.com/pizzagate-a-few-simple-questions/
  Zerohedge som ikke er nazistisk siger noget at det samme
  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-08/understanding-evil-globalism-pizzagate

  Og Wikileaks er en neutral side og der er ingen tvivl om at texten ikke giver nogen mening i emailsene hvis man tager det literally

  Kommentar by Daniel — 15. december 2016 @ 18:01

 14. Og så er Pizzagate sket før

  Kommentar by Daniel — 15. december 2016 @ 18:05

 15. https://www.youtube.com/watch?v=38FPi5-4g7A glemte linket pizzagate er sket før (slet den anden post)

  Kommentar by Daniel — 15. december 2016 @ 18:05

 16. k.m. Du har da lyttet for meget til MSM´s anti-russiske løgnehistorier. Putin er efter alt at dømme ingen galning, men en jordbunden real-politiker. Desuden en forsvarer af kristne, og af den europæiske civilisations traditionelle værdier. Jeg kan ikke komme på noget han har gjort i sin udenrigspolitik, som ikke er forståeligt og rimeligt udfra et russisk synspunkt. Hellere Rusland end EU, for at sige det ærligt.
  Jeg takker Gud for at alle de fjolser der går rundt og græder i disse dage over at jihadierne (tilsat en smule af den “Frie syriske hær”) i Øst-Aleppo har tabt. Jeg takker Gud for at de INGEN magt har, dette pragtfulde multi-etniske-, sentimentale kvinde-, politiker sammenrend som, for de sidste to gruppers vedkommende, er for uoplyste og dumme til at se at de støtter en islamistisk overtagelse af Syrien. De kan heldigvis kun gå rundt med fakler i “dumme” Danmark (Danmark er ikke dumt, men det er der altså en stor del af befolkningen der er).

  Læg i øvrigt mærke til den beklædning de fleste af de “civile” kvinder der kommer ud af Øst-Aleppo bærer. De er fuldt tildækkede i Niqap. Ikke det normale for syriske kvinder (hvoraf nogle lige har lavet en sød kalender til de russiske soldater) Siger noget om det styre de, frivilligt eller ufrivilligt var underlagt i Øst-aleppo.

  Kommentar by Wagnerian — 15. december 2016 @ 18:34

 17. Ja jeg må inddrømme at Vestens (idiot)naivitet og msm Journalister på bl.a TV2 slet ikke fatter hvilken undergravende dumhed de reklamere for, når der tales om Islamiske nødhjælpsarbejdere (Hitz Buth thahir nødhjælp…..dælme en god måde at samle penge ind til jihadkamp på (idiot) dumme selvvalgte dhimmier). Flot klaret at afsløre det Uriaspost. Nuvel. I islamisk optik er det selvfølgelig Israel og USA skyld det hele, for de ejer ikke evnen til ansvar for sig selv, uden at kunne konvertere til vantrohed, men Israel og USA kan man altid gøre til syndebuk frit og kvit uden hjerne (og hjerte). Jeg husker dengang da Ayahtholla Khomenie kom til magten. Dengang havde den- nogenlunde frie- Iranske venstrefløj og kommunister – været med til at den USA støttede Shah blev væltet. De blev selvfølgelig hængt og dræbt, imens påtvungne demonstranter rendte rundt og skreg død over USA og Israel. Et stort virvar af åndelig afstumpet dumhed. Ayahtholla Khomenie blev selvfølgelig fløjet ind fra (trompetfanfare) Paris.

  Kommentar by Michael Unna — 15. december 2016 @ 18:54

 18. Mit håb med Trumf er at han vil samarbejde med Rusland om olie, og så give den arabiske verden “Fingeren”. Maaan det ville være skønt. Så vil der være håb for den fri verden og så kan Islam og dens undertrykkende dumhed og menneskelige afstumpede selvforståelse heldigvis hurtigt ryge i defensiven- og hvis vi ikke støtter USA i det projekt, kan vi gå af shariahelvede til- det bliver nok det valg vi får- men det har vi faktisk også fortjent, sådan som vi har leflet for så modbydelig ondskabsfuld en religion som den islamiske.

  Kommentar by Michael Unna — 15. december 2016 @ 18:59

 19. “Putin og europæisk civilisations traditionelle værdier” !!!

  Putin arbejder sgu da på at genoplive Ruslands storhedstid i kommunismens tegn.
  Det har ikke noget med europæiske (friheds)værdier at gøre.

  Kommentar by k.m. — 15. december 2016 @ 19:33

 20. Russerne har nu stort set skabt fred i Syrien. I en krig skaber man fred ved at slå fjenden ihjel. I den proces kan det ikke undgås, hvor tragisk det end er, at civile også bliver ramt. Alle belejringer og erobringer af store byer i historien har været blodige. Således Alleppo ingen undtagelse. Krig er helvede på jord. Freden vindes som sagt ved at slå fjenden ihjel, hvilket ikke kan gøres på en skånsom måde. Dette ser ud til at komme bag på medierne og diverse demo-arrangører.

  Kommentar by Khaliffen — 15. december 2016 @ 20:06

 21. DR p4 i dag: befolkningnen overvurderer andelen af muslimer. En undersøgelse viser, at folk tror, at muslimer udgør ca 15 % af befolkningnen. I følge en professor på KU udgør andelen dog kun 5 %. Studieværtens konklusion: medierne overdriver problemer med muslimer. Jeg vil tilføje følgende: jeg kommer til den modsatte konklusion. Hvis kun 5 % muslimer kan skabe så meget ballade hvor meget kan 15 elller 35 % så ikke skabe? Og her kender vi desværre svaret. Omkring 10-15 % ses omfattende uroligheder ( fx Frankrig). Undtagelsestilstand, udbredte no-go zones med hyppige optøjer, dyb politisk splittelse, økonomisk krise og påtrængende borgerkrigslignende tilstande. Samfund med mere end 25 % muslimer er alle gået til grunde i etnisk borgerkrig (jugoslavien, Libanon m.v.).
  Fakta er, at løgnepressen dækker over omfattende kriminalitet og øvrige problemer med indvandrere fra muslimske lande ved at afetnicere historier. Samtidig kigger pressen i udpræget grad den anden vej i forhold til de massive problemer på integrationsområdet.

  Kommentar by Khaliffen — 15. december 2016 @ 20:28

 22. Venstrefløjen sagde danske soldater smadrede Irak og begik overgreb på fanger.
  Khaliffen mener ikke det er problem, at civile ofres i tusindvis i Syrien.

  Det kommer åbenbart an på hvem man støtter i en konflikt, siden der skelnes mellem hvor civile tab er acceptable, og hvor de ikke er.

  Kommentar by k.m. — 15. december 2016 @ 20:34

 23. Khaliffen har et forklaringproblem. I #20 skriver han at Rusland stort set har skabt fred i Syrien. I næste kommentar får vi at vide at muslimsk dominerede lande går til i etniske/religiøse konflikter.

  Der er, og bliver ikke fred i Syrien, lige som Irak selv om vores soldater for længst er ude – det har venstrefløjen ingen forklaring på, selv om svaret ligger til højrebenet.

  Kommentar by k.m. — 15. december 2016 @ 20:52

 24. Føj for fanden. Fuck islamiseringen af Danmark.

  Kommentar by Liva — 15. december 2016 @ 21:06

 25. li/3

  hahaha

  Kommentar by Liva — 15. december 2016 @ 21:10

 26. #21 Khaliffen. Enig i at det er skræmmende hvor meget uro 5% muslimer giver, hvis det passer med 5%. MEN det er fremtiden der tæller: Allerede inden sidste masse-indsprøjtning af muslimer var den muslimske andel af SKOLESTARTENDE BØRN på omkring 10%!

  #19 Du ved da ikke meget om Putin hvis du tror at han ønsker at “genoplive Ruslands storhedstid i kommunismens tegn”. Putin er i skarp kontrast til kommunismen bl. a. ved sin varme støtte til den ortodokse nationalkirke. Men han insisterer på, at Rusland er en stormagt og skal respekteres som en sådan.
  Jeg ser ingen “imperiedrømme” hos ham, han ønsker blot at beskytte russiske mindretal (ja, i Østukraine er de russisksindede majoritet, men det måtte de ikke have lov til at være for USA).

  Han er, nu succesfuldt, gået op mod USA lyst til at bestemme ALT OVERALT. USA havde Syriens regering på listen over styrer der skulle væltes, om det så skulle koste en blodig borgerkrig, om man så skulle støtte sig til islamister. Men det ser ud til at det ikke gik.

  Forstå mig ret. Jeg er ikke anti-amerikansk, men USA er dog et vestligt land, domineret af politisk korrekthed og luftige utopiske menneskerettighedsdrømme, og så er der måske alligevel måske bare kynisk magtpolitik nedenunder…Ved det ikke.
  Kan blot konstatere at USA´s politik i Mellemøsten har været KATASTROFAL. (Egypten, Libyen…totalt mislykket…Irak: To religiøse mindretal fattigere, Yazidierne næsten udryddet, omkring en million kristne udryddet eller fordrevet, jeg er sgu ikke stolt af at være fra et land i den koalition der er skyld i det.)Det samme var naturligvis sket i Syrien hvis USA´s og Golfstaternes venner der havde sejret. Men det anfægter tilsyneladende overhovedet ikke de humanistisk sindede og politisk korrekte i Europa og USA.

  Kommentar by Wagnerian — 15. december 2016 @ 21:45

 27. Hvad lever hr. formand Viomis af?
  Dansk understøttelse?

  Kommentar by T. Snorrason — 15. december 2016 @ 21:54

 28. 21) Andelen af muslimer af Danmarks befolkning skal sammenlignes med de jævnaldrende årgange af etniske danskere. 29%( mest mænd med seksuelle behov) af 30 årige er det højeste antal muslimer .Det muslimske fødselstal er mere en dobbelt så stort som det danske. Gennemsnits aldereren er c 18 år. For danskerne c 40 år.- Strategerne i Nordeuropas største muslimske center- i Danmarks 1000 årige gamle grænseby RENSBORG – jubler og jubler og jubler, lyt så kan i høre det. 2015 og 2016 har sagt på svensk været PANGÅR for muslimsk tilvækst.– Mens græsset gror, dør horsemor.

  Kommentar by dansker — 15. december 2016 @ 22:31

 29. Så kan man jo glæde sig over, at den tyske forsvarsminister, Ursula von der Leyen, kun tildækker sig i begrænset omfang for en eller anden idiot fra Saudibarbarien: http://www.b.dk/globalt/tysk-forsvarsminister-trodser-saudi-arabisk-t-rkl-de-p-bud (ikke online)

  Sejt, når hendes Statsminister fra samme parti sidste år inviterede hele Syrien til Tyskland. Hvilket hun siden har fortrudt af indlysende årsager.

  Så kan araberne og negrene stå med deres fuckfingre, de taber under alle omstændigheder.
  De har allerede tabt, olien slipper op, nye energiformer dukker op, så er der dadler og kameler tilbage. Det skal nok redde de utallige arabiske prinser….

  Desværre skal det nok lykkes dem at halshugge en flok filippinske au-pair-kvinder inden da.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. december 2016 @ 22:41

 30. Undskyld mig, men hvis man ikke med sin egen hjerne kan se, at Bush, CIA, Pentagon stod bag 911, så har man altså ikke meget intelligens at arbejde med.

  Til alle jer andre der skriver om andre ting, Syrien m.v. – i ved stort set intet og i tager mere eller mindre fejl i alt. Det er sådan set ikke noget nyt for danskerne flasket op med Pentagonpropaganda i over et halvt århundrede. Sorry to say, men i er alle sammen tæt på at være retarderede når i taler om USA og Rusland.

  Kommentar by Ole K — 15. december 2016 @ 23:03

 31. Men eftersom at vi har tal fra Danmarks statistik om muslimsk indvandring gennem årene og fertilitetskvotienter for danske kvinder igennem et århundrede, så tager det stadig ikke mange minutter at indse at der er 25% muslimer i Danmark og at over halvdelen af alle nyfødte er muslimer.

  Kommentar by Ole K — 15. december 2016 @ 23:09

 32. Mon der overhovedet er nogen myndigheder såsom PET og Skat, som interesserer sig for, hvad der foregår i den såkaldte “hjælpeorganisation” VIOMIS?

  Den er jo infiltreret af diverse IS-sympatisører, Syrien-krigere og andet islamistisk rakkerpak.

  Hvor forsvinder de indsamlede penge hen, og modtager de nogen offentlig støtte?

  Kommentar by TH — 16. december 2016 @ 00:50

 33. Ole K

  Du er jo helt væk. Giv en, blot én god grund til, at Bush-admimistrationen ville slå ca. 3000 mennesker ihjel, inclusive dele af Pentagon.

  Dine og andres konspirationsidiotier hører fortiden til.
  Der er også en dansk komiker, åh, ups ‘kemiker’, der konstant ævler om nanotermit.. Jeg har gudskelov glemt hans navn, og han vil ikke blive savnet.

  Du og de er de nye idioter. Men tak for det, det gør det lettere at skelne.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. december 2016 @ 04:23

 34. Sådan lidt OT, og så måske alligevel ikke: Det ‘neutrale’ Sverige, som er i top 3 med muslimske voldtægter mod svenske kvinder, har pludselig ændret holdning og vil nu forsvare sig mod Rusland: http://www.bt.dk/udland/sverige-ruster-sig-til-krig-efter-putins-sabelraslen-kun-danmark-reagerer-ikke-paa

  Jamen dog, det neutrale Sverige, der lod tyske tog fragte jernmalm ned gennem Sverige til brug for krigsmateriel under WWII, og det samme Sverige, der ikke er medlem af NATO og derfor ikke yder en hat, kritiserer nu Danmark, der pr. indbygger yder mere end de øvrige nordiske lande, Norge og Finland, i NATOs indsatser, som man kan lide eller ej.

  Sverige er blot det eneste nordiske land, der blot burde holde bøtte og gøre noget ved deres uhæmmede og egen ønskede indvandring.
  Men dejligt, at muslimerne går gennem Danmark og vil videre til Sverige. Så ved man dog, hvor man har dem.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. december 2016 @ 04:38

 35. 33 Nu gider jeg ikke gå ind i disse diskussioner igen, du er tydeligvist helt blottet for viden om kendsgerninger vedrørende 911 og the 911 commission osv osv, og du udstiller din tomhed i en grad der er en interessant psykologisk analyse på her nedenfor.

  Du er bange for at indse, at magtens centrum er din fjende, fordi det ville kræve handling af dig. Det ville kræve at du skulle stille dig i opposition til magten, som det eneste moralsk forsvarlige, det tør du selvfølgelig ikke og det gider du selvfølgelig ikke.

  Du er lutter åndelig dovenskab og jeg gider ikke spilde substans på at diskutere 911. Hvis man ikke kan indse sandheden om 911 ud fra helt almindelig viden om stålbygningers adfærd under brand osv, så er man i mine øjne mindrebemidlet.

  #PIZZAGATE : Everyone Must Watch This ! Very Important Message for All Researchers

  https://www.youtube.com/watch?v=oLkGE2nMXyg

  Kommentar by Ole K — 16. december 2016 @ 05:01

 36. 33-2: Desuden kan du spørge enhver veloplyst, velbegavet amerikaner om hvorfor Det Hvide Hus dræbte 3000 amerikanere, og de vil svare: The Patriot Act og for at starte nye krige. Og det er velkendt at the patriot act afviklede de amerikanske frihedsrettigheder og gjorde det muligt at overvåge os alle, og slå os ihjel uden retssag. Det er også kun få dage siden jeg linkede til den nye lovgivning der giver CIA mulighed for at censurere internettet og dermed reelt ophæve 1. amendment. Vi bliver allerede ghost-banned på youtube og facebook, hvordan tror du det kommer til at udvikle sig? Nå, nej, du er jo sock puppet, så du er jo ligeglad.

  Kommentar by Ole K — 16. december 2016 @ 05:16

 37. >10 Kim Møller
  Der er en og anden ting du har overset med hensyn til Bush familien.

  Kommentar by Nielsen — 16. december 2016 @ 05:52

 38. > 30 Ole K
  P.t. kan vi ikke med sikkerhed sætte navne på alle de ansvarlige. Men to er set herfra stensikre: Dick Cheeny og Larry Silverstein. Jeg gætter på, at Rockefeller og Rothchild vil vise sig at have været hjernerne bag. Jeg orker ikke at remse dem op, som havde kendskab til nedtagningen af bygningerne på forhånd.

  Kommentar by Nielsen — 16. december 2016 @ 06:00

 39. I vesten har vi af alle politikere og MSM fået vide at dem på højre side er de “gode”:

  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-15/nassim-taleb-syrian-war-condensed-almost-dummies

  MSM = løgnepressen.

  Hele narrativet om den Syriske krig har været en stor gang Fake News præsenteret af dem som konstant beskylder andre for Fake News.

  Der bør laves en international kollaboratørdomstol, hvor de politikere, journalister og eksperter, som har støttet en islamisk kolonisering og magtovertagelse, kan retsforfølges.

  Kommentar by Sigwar — 16. december 2016 @ 07:55

 40. Her er også lidt om den rare nødhjælpsislamist.
  http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jalehtavakoli/ECE9231945/danske-medier-subeihi-er-noedhjaelpsarbejder/

  Kommentar by Erik — 16. december 2016 @ 15:42

 41. TV2 skulle nok lige have besøgt

  https://viomis.dk/om/

  hvor man kan læse de sædvanlige løgne bl.a.
  ” Desværre har der i de senere år været fokus på negative historier, som intet har med Islam at gøre, f.eks. emner som terrorisme, æresdrab, tvangsægteskaber, kvindeundertrykkelse osv.”
  Islam har intet med Islam at gøre.
  Skam jer TV2.

  Kommentar by Erik — 17. december 2016 @ 20:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper