16. december 2016

DF-forslag om ‘Burkaforbud’ nedstemt: De Konservative vil “… arbejde for det på en anden måde”

I dag var der 2. behandling af beslutningsforslag B8 om ‘forbud mod maskering og heldækkende påklædning i det offentlige rum’. Flere europæiske lande har indført lignende tiltag, men forslaget faldt, da otte af folketingets ni partier stemte imod. Herunder De Konservative, der under 1. behandlingen for fire uger siden støttede Dansk Folkepartis forslag der ville gøre det ulovligt at gå med burka eller niqab på åben gade.

Bevares, der er vitterligt intet liberalt over detail-lovgivning der kan imødegå islamiseringen, men omvendt, så er der altså heller ikke meget konservatisme i De Konservative. Sakset fra TV2 Online – Khader i kovending: Støtter ikke længere DF’s burkaforbud.

“Konservatives integrationsordfører Naser Khader var helt klar i mælet, da han for få uger siden gik på Folketingets talerstol for at bakke op om et beslutningsforslag fra Dansk Folkeparti om at forbyde burkaer og anden ‘heldækkende beklædning’ i det offentlige rum:

– Vi kræver ikke meget, men vi kræver, at vi kan se hinandens ansigter. Derfor støtter vi beslutningsforslaget, lød det blandt andet fra Naser Khader, der også sagde:

– Burka og niqab er totalt kvindeundertrykkende. De sender forkerte signaler til unge kvinder, der vil integreres, og så skal vi i det her samfund kunne se, hvem vi taler med. Det er konservativ politik, at et samfund ikke kun kræver, at man kan gøre, hvad man vil. Der skal også være nogle grænser. Et frit samfund kræver minimumsrammer for, hvordan vi omgås hinanden. …

– Vi brænder ikke mindre for det i dag, end vi gjorde for en måned siden. Men nu kommer vi til at arbejde for det på en anden måde, internt i regeringen, siger Mette Abildgaard.

(Folketinget, 16. december 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/78981/trackback

29 Comments »

 1. Som jeg siger – der kommer ikke til at ske en skid – løgn og bedrag – det kan de enes om!

  Krigsret nu!

  Kommentar by Black Watch — 16. december 2016 @ 13:12

 2. Problemet er ikke niqab/burka. Problemet er det foregår i Danmark.

  Sidder her, halvpassiv, tænker på hvor frustrerende det må være som DF politiker konstant at skulle gøres til skurk, for at sætte ord på de åbenlyse problemer, for så at blive snigløbet af kujoner.

  Kommentar by RePatrierkatet — 16. december 2016 @ 13:14

 3. Jeg var begyndt at tro de konservative kunne blive konservative igen men afgrænsningen kan de ikke finde på territoriet til vores almene bedste at integrationen ikke er for integrationens eget bedste.

  Kommentar by de Hemmer — 16. december 2016 @ 13:18

 4. … hvad kan man ikke købe for en ministerbil og en fed pension!
  Skide da være med danskerne, “for nu sidder vi!” (citat, Skt. JegVed).

  Tilsyneladende kræver det et større opgør at ændre det parlamen-tariske system i Danmark.
  Men, det kommer, det ulmer allerede mange steder i Europa.
  P.

  Kommentar by Piotr — 16. december 2016 @ 13:21

 5. Det er til at blive vanvittig af den samling forkvaklede vendekåber og landsforrædere. Forslaget i sig selv løser absolut ingen problemer. Men ikke engang så lidt kan de finde ud af at vedtage. Om en muslimsk kvinde er heldækket eller kun har lidt tylstof lagt løseligt over håret, det betyder nøjagtig det samme. Et lille metalhagekors på brystlommen, eller en kæmpe betonversion på de offentlige bygningers gavl, betyder præcis det samme.

  Intet kan længere overbevise mig om en demokratisk løsning på katastrofen. Der er for mange ølbøvsende fæhoveder, og nordsjællandske speltkøer i det her land til at de vil forstå katastrofen i tide. Så de fortsætter med at stemme os alle hen på randen af den massegrav vi falder ned i, når vi bliver skudt. Den dag flertallet forstår, er det for sent.

  Nu fik jeg lige en mail med Friluftsrådets løsning på invasionskatastrofen: Går en tur med din kæleneger. Så skal alle de medfølgende overfald, voldtægter mord, kulturel selvudslettelse osv. nok forsvinde på gåturen.

  Når så mange stadig er på det forståelsesstadie, er demokratiet død og færdig før de lærer at stemme for egen overlevelse. Heller en dansk militærovertagelse af magten i mellemtiden end en ditto muslimsk.

  http://www.friluftsraadet.dk/nyhedsoversigt/2016/december/naturven-flygtning.aspx

  Kommentar by Margrethe — 16. december 2016 @ 13:29

 6. Salami-metoden.

  Hvorfor lader vores politikere dette ske..?

  Kommentar by Bror Lerbror — 16. december 2016 @ 13:33

 7. tja – de er jo nødt til at indgå kompromisser, men det sære er når man selv indgår kompromisset inden forhandlingerne er begyndt.

  De graver deres egen grav.

  Kommentar by mb — 16. december 2016 @ 13:45

 8. I en lidt anden boldgade. Har I set Facebook-kommentarsporet til TV 2 Nyhedernes historie om den muslimske familie, der holder jul og lader børnene spise svinekød – for at introducere dem til danske traditioner osv. Det er jo et fint initiativ, og det roses da også af de fleste danskere i kommentarerne. Men jeg skal love for, at familien bashes af stort set alle med muslimsk-klingende navne i samme debattråd. Det er ret tankevækkende og siger lidt om det hårde pres i muslimske kredse,, der bliver lagt på folk, der forsøger at indordne sig en smule under danske forhold.

  Kommentar by Peter Thomsen — 16. december 2016 @ 13:54

 9. Selvfølgelig. Politikerne har jo ikke fyldt landet op med muslimer for derefter at forbyde dem. Politikerne har en agenda.

  Kommentar by Morbus Behcet — 16. december 2016 @ 14:19

 10. http://www.bt.dk/udland/chok-i-tyskland-12-aarig-ville-bombe-julemarked-kun-en-lille-fejl-forhindrede

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 16. december 2016 @ 14:27

 11. Jamen nu ved man da helt stensikkert, hvor landsforrædderne har sat sig tungt klæbende på folketingstaburetterne.

  Kommentar by Jette — 16. december 2016 @ 14:33

 12. Så storsvigtede Khader igen igen.
  I min naivitet kan/kunne jeg undertiden henfalde til at tro lidt på ham, og jeg har endda støttet ham økonomisk da han for mange år siden forsøgte sig med moderate muslimer.
  Men NU er det faeme slut. Han er lige så utroværdig som alle andre utroværdige muhamedanere. SKVADDERHOVED!

  Kommentar by Holger Madsen — 16. december 2016 @ 14:43

 13. Det er mange år siden at de konservative var konservative.
  Og Khader? Han er blot “skabsmuslim”, og hvem har ikke anet det for længe siden? En gang muslim = altid muslim. Stol ikke på ham.
  Citat: “Nu kommer vi til at arbejde for det på en anden måde, internt i regeringen”. Underforstået: på Lars Lykke og Angela Merkels muslim-lover-måde. Det skal der nok komme endnu mere skidt ud af.

  Vi bliver sgu nød til at lære nogle af muslimernes markedsføringsmetoder, hvis vi beslutter os for at overleve. Hvordan fanden bærer muslimer sig ad med at få så stor succes og tilslutning her i landet, udelukkende ved hjælp af dovenskab, nasseri, vold, voldtægter, mord og kvindeundertrykkelse?
  Undskyld jeg bander, men der er altså noget jeg ikke fatter, med mindre dette land er tumpernes paradis! Den siddende regering tyder på det.

  Kommentar by Birger Jensen — 16. december 2016 @ 14:50

 14. #9 Den fuldstændige agenda beskrives her i Alex Jones’ berømte dokumentar om forbryderne:
  (Bemærk af Alex Jones nu censureres på facebook, såvidt jeg har hørt uden selv at være på fb)

  ENDGAME: Blueprint For Global Enslavement – An Alex Jones Film
  For the New World Order, a world government is just the beginning. Once in place they can engage their plan to exterminate 80% of the world’s population, while enabling the “elites” to live forever with the aid of advanced technology. For the first time, crusading filmmaker ALEX JONES reveals their secret plan for humanity’s extermination: Operation ENDGAME.

  Jones chronicles the history of the global elite’s bloody rise to power and reveals how they have funded dictators and financed the bloodiest wars—creating order out of chaos to pave the way for the first true world empire.

  •Watch as Jones and his team track the elusive Bilderberg Group to Ottawa and Istanbul to document their secret summits, allowing you to witness global kingpins setting the world’s agenda and instigating World War III.

  •Learn about the formation of the North America transportation control grid, which will end U.S. sovereignty forever.

  •Discover how the practitioners of the pseudo-science eugenics have taken control of governments worldwide as a means to carry out depopulation.

  •View the progress of the coming collapse of the United States and the formation of the North American Union.
  http://www.endgamethemovie.com/
  (5. Jan 2011)

  https://youtu.be/Pqs9wZYmXV8

  Der findes tilføjelser og andre og nyere versioner af denne gode dokumentar :D

  Kommentar by Ole K — 16. december 2016 @ 15:49

 15. Burkaforbud er godt, fordi det generer islam, men det er populisme, fordi problemet er hvad der er inde i hovedet. Ikke udenpå.

  Kommentar by BB — 16. december 2016 @ 16:48

 16. Ghettoerne i Danmark modtager ufattelige summer til at bevare deres egenart i form af indavlede, lavintelligente kriminelle korandyrkende klan samfund, betalt af samfundets hårdt plagede skatteborgere, politikerne på hoppeborgen er smeltet ned til en flok leflende Angela Merkel teenagere der håber på optagelse i det tredje rige uden mod og mandshjerte, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. december 2016 @ 16:59

 17. De konservative er en uddøende race.
  Har ikke udviklet sig i takt med forråelsen i samfundet. De selv har været med til, at impotere islam.
  De har ingen BALLS.

  Kommentar by XXXXX — 16. december 2016 @ 17:16

 18. 13 Birger Jensen

  Det lykkedes de med fordi naive venstreorienterede stor-idioter tror sig fri af dommedagen når Slammet tager over. Og hele raden DA/DI + deres lige har fået lagt en lignende linie, men i håb om at kunne bruge Slammet som løntrykkere, alt mens historie og holdningsløse politikere uden rygrad agere nyttige idioter, for på mest egocentriske måder, at bibeholde/opnå ministertaburetterne og efterfølgende lukrative retræte job i andre Islam-elskende organisationer, lige fra EU til FN og “humanitære” organisationer.
  Alt sammen fint orkestreret af 99% af statsstøttede medier.

  Kommentar by Carstens — 16. december 2016 @ 17:16

 19. Ps

  Nå ja, og fordi vi ikke har rejst os i tide.

  Kommentar by Carstens — 16. december 2016 @ 17:17

 20. Jeg skrev for en måneds tid siden her på U.P, at Pape og hans hold er en flok skvat og at jeg ikke har meget fidus til ham som justits minister. Man kan jo se fra 2 kilometers afstand, at han simpelthen ikke kan andet end at spise trøfler på statens regning.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 16. december 2016 @ 17:27

 21. Det er den slags forslag, som fylder i aviserne, men som intet batter. DF er ofte bannerførere for den slags lovforslag, og så tager de igen og igen overskrifter. Debatprogrammerne kører, overskrifter osv., og til sidst er DF igen til grin i de fleste medier og står tilbage som landsbytosser. Ikke at jeg selv har den holdning. Alt imens vælter det ind over vores grænser med kriminelle, asylansøgere og migranter i et hobetal så stort, at man ikke fatter det.
  Vi skal lukke grænserne effektivt, melde os ud af EU eller omforme det voldsomt og træde ud af den vamle lov fra 1983, som åbnede portene ind til vores dejlige land.
  Kom nu ind i kampen DF ellers bliver i slugt råt af Pernille Vermund, som i øvrigt får min stemme.

  Kommentar by Revser — 16. december 2016 @ 17:31

 22. @20

  Helt enig. Når han engang træder tilbage som justitsminister, vil han kunne se tilbage på et forløb, hvor han marginaltændrede lovgivning, placerede en politiskole i jylland dikteret af andre partier, indførte den markant ringere politiuddanelse, indførte den absurd ringere kadettuddannelse, fortsat var tonedøv over for politiforbunds advarsler og tonedøv over for fængselsvæsnets advarsler.
  Han er gennemsigtig, uden karisma og fremstår langt hen af vejen som en levebrødspolitiker uden gennemslagskraft. Han glemmer ofte de konservative værdier.

  Kommentar by Revser — 16. december 2016 @ 17:35

 23. Tre symboler på samme ting:
  30g stof på hovedet.
  30g hjerne og profetskæg.
  30g stof på armen med et svastika.

  Kommentar by Leo — 16. december 2016 @ 19:45

 24. Som mange tidligere kommentarer, må jeg erklære mig enig med Black Watch. Politikere er – som nævnt i morges i 24syv, skadedyr.

  Kommentar by Nielsen — 16. december 2016 @ 22:38

 25. 22 Revser;

  Jeg er egentlig lidt i tvivl, om du forveksler Papen med Pinden?

  Kommentar by Carstens — 16. december 2016 @ 22:45

 26. jeg kapitulere, i en fremskreden alder. Jeg pakker bilen når bøgen springer, det er VANVITTIG hvad der foregår.tusind vis af vilde han negere daglig . en kordineret muslimsk indvandring. købte politikkere. mord voldtægt osv. osv. selv 1000 !! års historie er …pist væk… nu er vi alle ens. Så jeg lejer et værelse i Świnoujście. Der må jeg leve og dø.

  Farvel

  Kommentar by klaus — 17. december 2016 @ 03:15

 27. Burkaer skal forbydes. Af sikkerhedsmæssige grunde.

  Kommentar by Liva — 17. december 2016 @ 15:41

 28. @25
  Jeg forveklser ikke, men i princippet kunne min kommentar også have gjaldt Søren Pind.
  Det er varm luft fra den post, små ligegyldige stramninger og få kroner til områder der er ved at brænde ned, men aldrig en egentlig revolution af lovgivning eller fremgangsmåde, som vi savner.
  Eksempelvis har man længe hylet op om at afsoning skulle foregå i egne lande. Mig bekendt har vi stadigt enormt mange østeuropæere siddende i vores fængsler, de fleste eu borgere, ikke engang det har man løst.

  Kommentar by Revser — 17. december 2016 @ 15:50

 29. Ok, Revser,
  tak for det uddybningen ;-)

  Kommentar by Carstens — 18. december 2016 @ 17:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper