17. december 2016

Storrud om hærværk: “… fryd din bil blev møbleret om. Så kan du lære ikke at være Pegida tilhænger”

Tidligere i dag afholdt For frihed en lovligt anmeldt, men ikke offentligt annonceret demonstration på Skt. Hans Torv i hjertet af Nørrebro. Lokale venstreradikale mobilisede spontant via Twitter, og TV2 beretter tørt om tre anholdte, med den fikse afrunding, at det endnu er uvist hvorvidt : “… de anholdte er fra organisationen For Frihed eller ej.” Lad os bare lukke sagen: Samtlige anholdte var også denne gang fra moddemonstrationen.

Herunder en kommentar fra Modkraft-blogger Erik Storrud, der kommenterer en debat på Facebook, hvor Eyvind Dekaa fortæller om den yderste venstrefløjs ubehagelige metoder. Storrud tages omgående i forsvar af Mellemfolkeligt Samvirkes Poya Pakzad, der ser den sytten gange anholdtes kommentar som værende udtryk for ’sarkasme’. Eyvinds smadrede familiebil kan ses i tidligere post.

Erik Storrud, Modkraft-blogger: Eyvind: Jeg synes det er fryd din bil blev møbleret om. Så kan du lære ikke at være Pegida tilhænger eller hvad det nu er du er.

(Modkraft-blogger Erik Storrud på Facebook, 15. december 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79016/trackback

31 Comments »

 1. Han virker til at være glad, gad vide om han er lige så glad som de 179 satanister inde på borgen? Alle deres våde drømme synes at gå i opfyldelse, da ingen danskere rigtigt finder det underligt at blive regeret af 179 satanister.

  Kommentar by Ole K — 17. december 2016 @ 17:32

 2. Sturmabteilung har altid holdt af at ommøblere. Krystalnatten i 1938 er inspirationen for SA, SUF og AFA. Tillykke til Storrud for at ligge under debilgrænsen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. december 2016 @ 17:40

 3. Venstreradikale på fri fod er myndighedernes accept af selvtægt.

  Kommentar by Per — 17. december 2016 @ 18:12

 4. Det er helt til grin med al den sygelighed.

  Jeg har netop set en video på youtube, hvor en berigelsesflok går i gang med at voldtage en ung pige, der ikke har en chance. Overvågningskameraer filmer det hele, og heldigvis kom der nogen til, der kunne jage de dyr bort. Det er ikke mange gange i mit liv, at jeg har tænkt, at jeg kunne skyde nogen med koldt blod, men det var den tanke, der fløj igennem mit hoved. Hvordan skal vi undgå at komme til at hade?

  Kommentar by denonde — 17. december 2016 @ 18:13

 5. Fryd hvis nyfacisten fik egen krop møbleret om, så kan han lære at lade det lille nisseoptog være i fred.

  Kommentar by Leo — 17. december 2016 @ 18:27

 6. En ung pige uden tørklæde er lovligt bytte for sjakalerne. Der jo repræsenterer fredens religion. Ud med dem, så må de holde deres formering i deres egne varme lande.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. december 2016 @ 18:30

 7. Især til Kim Møller, men også resten af den konservative danskhed, det er for måske at forklare jeres egen psykologi for jer selv, tænk over det. Tænk over hvem han repræsenterer, og tænk over hvad rationelle kendsgerninger bør gøre ved jeres forestillinger om, hvem der har ret, og hvem som ikke har:

  General Stubblebine on 9/11 – OH MY GOD!!!!

  https://youtu.be/LvTWqx8UZ2o

  Kommentar by Ole K — 17. december 2016 @ 18:30

 8. https://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Stubblebine

  Kommentar by Ole K — 17. december 2016 @ 18:31

 9. Så længe du ikke kan skrive et forståeligt dansk og forklare, hvad du mener, skal du ikke regne med at gøre indtryk på nogen, Ole K.

  Kommentar by denonde — 17. december 2016 @ 19:30

 10. #9 Mit dansk er fint, tak skat. Du får ikke meget ud af at lege retarderet hos mig.

  9/11 – What Happened to the Passengers?
  https://youtu.be/mGB9A4ODmFo

  9/11 3D Analysis – 2016 Update
  https://youtu.be/UW62q8XiVp4

  Kommentar by Ole K — 17. december 2016 @ 19:49

 11. Skærer det lige ud i pap for #9: Regeringen i Det Hvide Hus er satanister, de ansætter vores folketing, ikke? Ergo er folketinget satanister, hvad vil du gøre ved det?

  Kommentar by Ole K — 17. december 2016 @ 19:51

 12. […] Læs mere på Uriasposten […]

  Pingback by Medarbejder hos Mellemfolkeligt Samvirke støtter nazi-metoder mod lovlig politisk virksomhed | Hodjanernes Blog — 17. december 2016 @ 21:01

 13. TV2 med den fikse afrunding.
  Tv2 skulle da vidst hellere til at passe lidt på, at de ikke selv fik ommøbleret. Tv2 og alle dhimmier arbejder godt på ommøbleringen selv.
  For blive de ved taget muslimerne over. Dermed er arbejdsløsheden steget.

  Kommentar by Sindsro — 17. december 2016 @ 21:28

 14. https://theredphoenix.files.wordpress.com/2010/09/pinochet2.jpg

  Kommentar by Helmuth Kohl — 17. december 2016 @ 21:54

 15. De venstresnoede modtager offentlig støttekroner, luk pengekassen i overfor disse anarkister og samfundsomstyrtere og de anholdte burde betale for politiets arbejde når de demonstrerer, og ja politikerne inde på hoppeborgen er nogle skvathoveder der ikke formår at opretholde ro og orden i Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 17. december 2016 @ 22:36

 16. Modkraft, medkræft elle hvad de nu er, er nogle af de mest øretæveindbydende AFArter. Jeg har det som Leo.
  >4 denonde
  Det er meget meget svært, ikke at hade muhammedanere. Dog er det umuligt ikke at hade politikerne, som har bragt situationen over os.

  Kommentar by Nielsen — 17. december 2016 @ 22:55

 17. Måtte hele den venstreorienterede, og ikke produktive, nassende fraktion af befolkningen dog endelig stramme ballerne sammen og fise ned og hjælpe (for EGEN regening) hvor hjælpen måske kunne gøre gavn (mener de er de første til, at gennemføre ligestilling for kvinder, fri prevention og selvforsynende, økologiske fællesskaber?)
  frem for at forblive her, også på vor regning, og med aldeles udemokratiske midler, at fremskynde Isalams barbariske hensigter her i landet.
  Hvis de er så forhippet på at være Islams vantro slaver, så for mig okay, men så må de sq lette røven søge hen, hvor de´virkelig får berigelse, frem for at vi andre også skal lide under deres masochistiske livsdrømme.

  Kommentar by Carstens — 17. december 2016 @ 23:57

 18. Storrud er sin egen værste fjende, åbenbart.

  Kim, hvordan modererer du egentlig åbenlyst syge bidragere som den Ole K der blamerer sig her i tråden?

  Kommentar by Høgsbro — 17. december 2016 @ 23:58

 19. Mon Erik Storrud nogensinde har sat sig ned og tænkt over, om politisk vold også er ok, hvis den rammer ham selv? Eller vil han stå og hyle op i en hysterisk offerrolle, hvis det nogensinde skulle ske? Hvis man tager sig retten til at udøve vold og hærværk mod anderledes tækende, må man være indforstået med, at det skal virke begge veje, hvis den slags “argumenter” overhovedet skal have nogen berettigelse.

  Hvis man har besluttet sig til at bedrive politik på den måde, skal man også være parat til at have et ualmindeligt godt svar på rede hånd, den dag man møder en vred mand, der stiller dette enkle spørgsmål:

  Er politisk vold iorden?

  Kommentar by Arne Torp — 18. december 2016 @ 00:08

 20. – Høgsbro

  Jeg modereret helst ikke. Afventer at han brænder ud, og så plejer det at være nok med en advarsel.

  Kommentar by Kim Møller — 18. december 2016 @ 00:17

 21. Hr.Møller
  Nu strammer du fandme lidt op på dit efterhånden sms lignende sprog.
  Jeg har indenfor den seneste tid observeret flere graverende stavefejl.
  God jul

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 18. december 2016 @ 00:33

 22. Hvor stor indflydelse har Theo van Gogh egentlig i dag?

  Eller den internationale terrorist Henrik Christensen, der blev dræbt af den brevbombe han var ved at fremstille i Søllerødgade på Nørrebro?

  Kommentar by Træt — 18. december 2016 @ 00:46

 23. – PHR

  Jeg vælter dit verdensbillede, og du brokker dig over stavefejl uden at konkretisere.

  Kommentar by Kim Møller — 18. december 2016 @ 06:48

 24. 22. Træt.
  Det var i 1992 at brevet hoppede op i ansigtet på socialisten, fordi han var ved at åbne brevet som han havde fået tilsendt.
  Jeg håbede allerede dengang at ballonen var ved at gå op, så vi danskere kunne få skadedyrene af vejen.

  Vi kan jo nok blive enige om at: Det var lettere at få muslimerne ud dengang end nu.!

  Jeg tager i dette tilfælde muslimer over een kam, fordi §67 og §69 ikke er opfyldt.

  Kommentar by Sindsro — 18. december 2016 @ 10:29

 25. Hærværk betragtes i venstreradikale kredse som selvforsvar. Det kan i første omgang være svært for os andre at forstå, hvordan det kan hænge sammen, men logikken er den, at hvis man kan terrorisere en politisk modstander tilstrækkeligt til, at han vil melde sig ud af kampen, så har man reddet hans potentielle ofre. Men ordet “potentiel” underminerer netop selvforsvarshandlingen. Det er ikke selvforsvar at banke en person ned, blot fordi man har fået en ide om, at personen har til hensigt at slå. Slaget skal falde, før man kan påberåbe sig selvforsvarsret. Hvis ikke det hang sådan sammen, havde vi også legitim ret til at smadre Storruds bil, når som helst vi så den, bare fordi vi har en formodning om, at han ville kunne finde på at smadre vores.

  Retten til selvforsvar er en selvfølgelighed, men de gråzoner, som venstrefløjen opererer med, skal elimineres. Ellers kan man hurtigt katagorisere en hvilken som helst voldshandling som værende et forsvar. Man kan kort sagt sige, at man aldrig kan handle i selvforsvar på andres vegne. Så gør man sig til angriber, og det er det, Storrud gør.

  Kommentar by Arne Torp — 18. december 2016 @ 11:21

 26. Jeg vil gerne vædde en økologisk molotovcocktail på, at ham galningen Storrud sidder i Folketinget for AFA….øh Enhedslisten inden for få år!

  Bare se på tidligere notoriske venstreradikale voldspsykopater som Dragsted og Rosenkrantz-Theil, som nu er respekterede medlemmer af Folketinget.

  På venstrefløjen er vold og hærværk mod politiske modstandere en karrierefremmende ting, at have på sit CV!

  Kommentar by TH — 18. december 2016 @ 12:31

 27. > TH
  Hæ hæ. Men hvem støtter socialismen? -Jeg mener økonomisk?

  Kommentar by Nielsen — 18. december 2016 @ 16:59

 28. Sagen er at de er pædofile satanister langt den overvejende del af de 179 landsforrædere, det er det i ikke vil indse, og derfor i ikke fatter en skid.

  Kommentar by Ole K — 19. december 2016 @ 10:44

 29. Hodja hjernedød: Hvad er det egentlig for en substans du leverer imod mit argument. “Han skal censureres!” Er der substans i den udtalelse? Hvordan vil du med substans afvise at de 179 pædofile landsforræderiske satanister, er satanister?

  Kommentar by Ole K — 19. december 2016 @ 10:53

 30. Hey følgere kanI ikke stoppe med at skrive så meget på diverse medier. Jeg kan ikke holde ud at se alle jeres stavefejl. hilsen Hitler jeres fører

  Kommentar by Hitler — 27. december 2016 @ 08:49

 31. Nååå så man skal lige have moderet kommentarerne inden man sender dem ud. Der er nok nogle klamme små nazisvin der har fået trollet deres falske klamme side uriasposten?

  Men ok små mennesker skal jo også have en stemme, og så længe det bare er i et sort og lille hul på internettet så er det fint nok.

  Hilsen Hitler

  Kommentar by Hitler — 27. december 2016 @ 08:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper