19. december 2016

Mikkel Andersson på glatis: Centralt i Alt-Right er ‘biologisk racisme og drømmen om et racerent USA’

Ph.d.-studerende Rune Møller Stahl redegør i kroniklængde i Information, om hvorfor den fæle Trumpisme, der undertrykker fattige, sorte og kvinder, i virkeligheden er ‘kernen i den konservative tradition’. Han bruger reaktionær som skældsord, ligesom en journalistven, der hævder vi i øjeblikket har en meget liberal regering rent økonomisk. Når ultra-liberale øger de offentlige udgifter, så er der noget i vejen med de ideologiske etiketter.

Jeg forventer intet af venstreorienterede, og i den optik er det langt værre med Mikkel Anderssons analyse af Alt-Right citeret herunder. Først var det Breitbart der tegnede den racistiske bevægelse bag Trump, og da man så fandt ud af, at mediet vanskeligt kunne leve op til skudsmålet, og i øvrigt havde en homoseksuel jøde i front, så fandt man etno-nationalisten Richard Spencer frem. “There is a overlap on the very very fringe”, forklarede Milo Yiannopoulos sobert på CNBC længe inden nogen havde hørt om ovennævnte, og det er som om det gamle (hvide) Amerika i modsætning til alle andre, ikke må føre interessepolitik. Det går selvfølgelig ikke i længden.

Mikkel Andersson shamer ‘Alt-Right’ på B.dk – Alt-right: Kampen for den hvide mands identitet.

“Før den 21. november var Richard Spencer ikke et navn, der var kendt i den brede offentlighed. Men det ændrede sig…

De heilende højrearme blev foreviget af tilstedeværende pressefolk og nåede ud til medier overalt i verden, under overskrifter som ‘Hvide nationalister hylder den nyvalgte præsident’.

Det var første gang, den bredere offentlighed blev præsenteret for et fænomen, der har simret på internettet i nogle år.

Udenfor alt-right er der imidlertid stadig stor forvirring om, hvad alt-right faktisk står for. Men internt i bevægelsen, der udgøres af et vidt forgrenet netværk af blogs og enkeltindivider, er der megen lidt uenighed om de centrale værdier. Her er det gennemgående troen på biologisk racisme og drømmen om et racerent USA – en såkaldt ‘hvid etnostat’. Alt-righterne ser nemlig den vestlige europæiske kultur som et produkt af hvide menneskers overlegne gener. De mener, at mænd og kvinder har forskellige biologiske roller, hvorfor kvinders plads primært er i hjemmet. Også jødehad – her ofte betegnet ‘JQ’, ‘the Jewish Question’ – er centralt, da man opfatter jøder som et parasit-folk, der fremmer globalisering, feminisme og ikke-hvid indvandring.”

(Breitbart-redaktør Milo Yiannopoulos definerer Alt-Right på CNBC, 2016)

“Taktikken fra den politiske korrekthed er at gøre højrefløjen til en stor intolerant størrelse, selvom den er mangfoldig. Taktikken går primært ud på at finde ganske små højreorienterede bevægelser og gøre dem til højrefløjens sande ansigt. En anden fremgangsmåde den politiske korrekthed bruger, er at bilde verden ind, at hvis højreorienterede tosser tilfældigvis støtter dig, så er du per definition enig i deres ideologiske grundsyn. Politisk korrekthed er en hån imod al logisk stringens.” (‘eks-blogger’. 23. november 2016, cit. her)

“For decades, the concerns of those who cherish western culture have been openly ridiculed and dismissed as racist. The alt-right is the inevitable result. No matter how silly, irrational, tribal or even hateful the Establishment may think the alt-right’s concerns are, they can’t be ignored, because they aren’t going anywhere. As Haidt reminds us, their politics is a reflection of their natural inclinations.” (Milo Yiannopoulos på Breitbart, 29. marts 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79053/trackback

29 Comments »

 1. USA, liberalismens imperium, måtte gå op i limningen netop på spørgsmålet om etnisk identitet og den deraf følgende interessekonflikt folkeslagene imellem.

  Og her er så det store paradoks: Liberale og kommunister deler utopien om den universelle republik, hvor papir-borgerskab og ideologisk uniformitet skal skabe grobund for politisk og social enhed.

  Det gik ikke i Sovjet, det kommer heller ikke til at gå i det liberale kapitalistiske Vesten.

  Det amerikanske imperium er reelt færdigt!

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 19. december 2016 @ 11:49

 2. Stort set alle ikke-vestlige indvandrer og især muslimer er endogame og gifter sig arrangeret mod familien- deres værdier er “familie og klan rene” socialiteter. En Sigøjner bosat i England sagde, at hans datter skulle giftes med en fætter fordi “der skulle ikke nyt blod ind i familien”. Stort set hele den 3.verden er “alt-right”- det er klan og familie nazister.

  Kommentar by Thorsted — 19. december 2016 @ 12:16

 3. “Dansk satire-redaktør vil ikke gøre grin med Muhammed: »Jeg har ikke lyst til at blive skudt i hovedet«

  RokokoPost-redaktør Mikkel Andersson blev skolet som debattør af holocaustbenægtere. Dengang var han ung, rød og harm. I dag betegner han sig selv som borgerlig fritænker, hvis vigtigste værdi er ytringsfriheden. Men RokokoPosten kommer aldrig til at gøre grin med Muhammed.”

  http://www.b.dk/kultur/dansk-satire-redaktoer-vil-ikke-goere-grin-med-muhammed-jeg-har-ikke-lyst-til-at-bli

  Kommentar by RePatrierkatet — 19. december 2016 @ 13:06

 4. Den anglo-amerikanske kultur er stendød. Vi venter på dens endelige sammenbrud. Sandheden vil snart gå op for det store flertal, og så vil ethvert spor af socialisme og “liberalisme” blive støvsuget ud af kontinentet.

  Kommentar by Ole K — 19. december 2016 @ 13:49

 5. The New Generation Takes On the Left
  https://www.youtube.com/watch?v=9sNe-4jwrtk

  Kommentar by Ole K — 19. december 2016 @ 14:12

 6. Det sjove er Kim, at jo mere du benægter virkeligheden, jo dummere bliver du. Du overser jo alle væsentlige udviklinger ved at lege dumrian hele tiden:

  Infowars Under Massive Attack By Swarming Net-Bots.
  https://www.youtube.com/watch?v=95cyRkBDqUo

  Hvis du nu åbnede ørerne lidt og hørte efter hvad Alex siger, så ville du måske ikke være så idiotisk.

  Kommentar by Ole K — 19. december 2016 @ 14:44

 7. Det er utroligt hvad “lærde” personer kan udlede af egne forudfattede meninger. Ikke mindst de imponerende floromvundne floskler som selvsamme personager gang på gang serverer deres indbildskhed i. Man bliver virkelig duperet!
  I 1722 fik Holberg “Jeppe på Bjerget” til at råbe: ”Tal Dansk, din sorte Hund” i skuespillet. Det er på tide at forlange det samme af nutidens floskel-magere.

  UNI’er er “kloge”, det ved vi, og det er vigtig “forskning” de præsenterer os for.
  Denne kroniklange udgydelse af Ph.d.-studerende Rune Møller Stahl er ligeså “betydningsfuld” som forskeren fra Syddansk Universitet Christian Mosbæk Johannessens
  resultater fra undersøgelsen over lokumsskiltningens samfundsmæssige funktioner.
  Det er altsammen værdifuld viden, som vi alle bliver klogere og klogere af, for det er store UNI-ånder vi her har med at gøre – betalt af os alle sammen!

  Kommentar by Birger Jensen — 19. december 2016 @ 15:28

 8. Richard Spencer var/er lige nøjagtig så ukendt at adskillige Amerikanske bloggere og lignende forvekslede ham med Robert Spencer fra Jihad Watch, som så måtte forsvare sig på Twitter. Det var en ren fest i liberalt idioti.

  Det meste er nok slettet men en forespørgsel Til RS kunne måske gi pote?

  Kommentar by Santor — 19. december 2016 @ 16:39

 9. Før Obama bliver indsat som præsident indstilles han til Nobels fredspris. Måneder før Trump er indsat er han allerede ansvarlig for alle verdens dårligdomme.
  Eller giv da enhver lille småkriminel eller amøbe en lille chance for at bevise sir værd! Med mindre det er Trump, forstås.
  J K. Manden er ikke præsident endnu. Det er en farce af rang.

  Kommentar by River — 19. december 2016 @ 17:05

 10. I 1940 havde USA en befolkning på 135 mill. Deraf var 120 mill hvide – hovedsagelig af nordvest europæisk afstamning-og 15 mill sorte,meksikanere/indianere,asiater mfl. HVORDAN MON VERDEN HAVDE SET UD,HVIS DET VAR OMVENDT??????

  Kommentar by dansker — 19. december 2016 @ 17:47

 11. Det er vel efterhånden alment kendt, at et lang liv på Campus ikke nødvendigvis giver stor indsigt i samfundet udenfor, men ofte fører til en art politisk selvbestøvning og selvbedrag.

  De venstreorienterede akademikere og multi-kulti segmentet, karrierekommissærer, der i virkeligheden ikke tænker på andet end at få poleret røven.

  Her nogle af alle de overflødige nævn, centre, institutter, styrelser, råd, videncentre som spytter totalt ligegyldige rapporter ud på samlebånd, betalt af skatteyderne.

  Center for Animationspædagogik.
  Center for Dansk Undervisningsmiljø (Ole Juhl).
  Center for Terroranalyse (Søren Jensen, CTA-PET, FE, Udenrigsministeriet, Beredsskabsstyrelsen).
  Center for Militære Studier (professor, Mikkel Vedby Rasmussen).
  Center for Nordatlantiske Studier (lektor, Finn Breinholt Larsen/Aarhus Universitet).
  Center for Avanceret Migrationsforskning (filosof, Nils Holtug).
  Center for Amerikanske Studier.
  Institut for Lykkeforskning (Meik Wiking).
  Institut for Læring og Filosofi (Lektor, Vibeke Andersen/Ålborg Universitet).
  Institut ved Globale Studier (professor, Henrik Secher Marcussen/Roskilde Universitet).
  Institut for grænseregionsforskning, Lektor Gerd Battrup, Syddansk Universitet..
  Forsker i politiske skandaler (Kasper Møller Hansen).
  Forsker i moderne pirateri (Birgit Feldtmann).
  Forsker i kreative toiletskilte (adjunkt Christian Mosbæk Johannesen), Institut for Sprog og Kommunikation på Syddansk Universitet.
  Forsker i andelsboliger (professor, Mette Neville/Aarhus Universitet).
  Forsker i officielle undskyldninger (lektor i retorik, Lisa Storm Villadsen).
  Forsker i forsoningsprocesser (historiker/ekstern lektor på SDU, Maria Rytter).
  Forsker i forebyggelse af ekstremisme (RUC-antropolog Henning Rønsbo).
  Forsker i politisk ekstremisme (RUC-Chris Holmsted Larsen).
  Forsker i neopaganisme (cand.mag. Jens-André Herbener).
  Forsker i Hizb ut-Tahrir (cand.mag., Adjunkt, Ph.d. Kirstine Sinclair på SU).
  Forsker i tvangsægteskaber blandt unge (professor Garbi Schmidt/RUC).
  Forsker i udlicitering af opgaver inden for sikkerhed i Danmark (adjunkt ved Forsvarsakademiet, Thomas Mandrup).
  Forsker i humor (Martin Führ, psykolog) ved Aalborg Universitet.
  Forsker i hjemsøgte huse (antropolog og lektor, Kirsten Marie Raahauge), Kongelige Danske Kunstakademi.
  Forsker i det tyske NPD (Nationaldemokratische Partei Deutschlands) valg strategi (lektor, Rikke Peters fra Aarhus Universitet).
  Forsker i kommunalvalg og kommunalpolitik (professor, Ulrik Kjær/RUC).
  Forsker i grønlandske forhold (ph.d. og historiker Lars Hovbakke Sørensen/KU).
  Forsker i bl.a. mindesmærker (Universitetslektor/RUC, Keld Buciek).
  Forsker i danskernes begravelsesritualer (professor og sociolog Michael Hviid Jakobsen/Aalborg Universitet.
  Forsker i skønhed (Mads Meier Jæger, professor i sociologi).
  Forsker i amerikanske førstedamer (lektor Inger H. Dalsgaard) lektor for Sprog, Litteratur og Kultur ved Aarhus Universitet.
  Forsker i politividenskab (lektor Adam Diderichsen/Aalborg Universitet.
  Det Nationale Forskningscenter for Velfærd (SFI).
  Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS), Mikkel Runge Olesen forsker i udenrigspolitik.
  Hakan Kalkan, ph.d.stipendiat i sociologi, forsker ”-i gadelivet og gadens illegale økonomi blandt unge mænd på Nørrebro i Køenhavn.”
  Forsker i tillid og tillidsbrud (Tina Øllgaard Bentzen, ph.d. i tillid).

  Det er hvad Danmarks såkaldte elite bruger deres tid på, medens de stønner over deres overvældende arbejdsbyrde. Virkelighedsfjerne narrehatte og piskaniner.

  Kommentar by der Adler — 19. december 2016 @ 18:02

 12. @11 Genial kommentar. Første gang jeg skraldgriner på en ellers så dyster side som Uriasposten.

  Kommentar by Aslak — 19. december 2016 @ 18:08

 13. Det kan godt være Mikkel Andersson med tiden er blevet mindre harmdirrende, men fortsat magter han ikke at undersøge sagerne neutralt.

  Ganske som han straks opfattede sine debatmodstandere om Holocaust som nazister, så udnævner han det alternative højre i USA som racister og jødehadere. I virkeligheden har Matt Drudge og Alex Jones, som nok var de vigtigste på nettet i kampen mod Clinton, næppe nogensinde givet udtryk for noget racistisk eller jødehadende. Tværtimod.

  Kommentar by perhag — 19. december 2016 @ 18:46

 14. Milo Yiannopoulos er genial. Der ligger en hel del videoer på youtube af ham hvor han debatterer med forskellige venstreorienterede “social justice warriors” på de amerikanske universiteter, og han kan lukke munden på dem i en enkelt sætning! Han er også tit i de store medier hvor han taler om problemerne med mainstream pressen, bare søg på hans navn på youtube så er der timers underholdning.

  Kommentar by per — 19. december 2016 @ 21:55

 15. Mikkel Andersson … SUK

  Kommentar by ABC — 19. december 2016 @ 21:58

 16. > 11 der Adler. Den liste der, er det ikke programmet for næste sommers Cirkusrevy, med rollebesætning, der er lækket i utide?

  Kommentar by monse — 19. december 2016 @ 22:07

 17. Når er Ph.d.-studerende Rune Møller Stahl redegør i en kronik i Information om ‘Det reaktionære sind’ er det ikke sig selv og hans egne. han mener.

  Han mener dem, som bolsjevikkerne i Sovjetunionen kaldte ‘ikke-mennesker’ fordi de ikke var marxister og som de derfor uden følelser kunne udrydde f.eks i Gulag.

  Nu efter Brexit og Trump ringer de røde igen med dødsklokken for at udrydde de ikke-mennesker, som ikke abonnerer på deres totalitære menneskesyn.

  Det gentager sig hver gang de bliver bange !:-)

  Kommentar by A-mad — 19. december 2016 @ 22:47

 18. OT: En lastbil er her til aften pløjet ind i julemarkedet på Breitscheidplatz i Berlin – Nice-style – og man melder om mindst 9 dræbte og mange flere sårede. Gerningsmanden kendes ganske vist ikke, men Løgnepressen kan på forhånd oplyse, at ‘han er ellers sådan en sød og velintegreret dreng’. Og det har lige så lidt at gøre med islam, som islam har med islam at gøre….

  Kommentar by Voldposten — 19. december 2016 @ 23:06

 19. Trine Maria Ilsøe “det kan være højre, venstre eller et militant angreb”, nemlig giv dem ALLE VORES penge , lad ALLE lande gå i GÆLD . det “store islam eu kollaps” = EUROPA I FLAMMER

  DR !!!! tv er MÅL no 1

  DET ER VANVID, hvad der foregår.

  Jeg kæmper bare MOD at min ytring . UDEN TOTAL angreb på min router!´s kan høres

  KAFKA

  Kommentar by klaus — 20. december 2016 @ 01:49

 20. > Voldposten 23:06

  Ifølge welt.de er chaufføren en ‘flygtning’ fra Pakistan. 12 døde indtil videre, herunder medkøreren i lastbilen fra Polen.

  På den største og mest kendte plads i vest-Berlin ved Gedächtniskirche og tæt på KaDeWe.
  Daesh har naturligvis straks taget ansvaret, hvilket sandsynsligvis ikke er korrekt. Daesh tager altid ansvaret/skylden for hvadsomhelst, så vi skal frygte denne sorte terrororganisation.

  Men klart, chaufføren er helt sikkert en fredelig og venlig ung mand, det siger sig selv….

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. december 2016 @ 02:35

 21. Smukt der Adler, du finder alle de korn, jeg gerne ville servere.

  Kommentar by Nielsen — 20. december 2016 @ 06:53

 22. @ 12 – 16 – 21

  TAK, en gør sit bedste.

  Kommentar by der Adler — 20. december 2016 @ 07:20

 23. Den amerikanske højrefløj med uforsonlige ekstreme holdninger representeret ved Breitbart er som den er, og det er ikke et kønt syn. Selvfølgelig er jeg som konservativ kristen enig i nogle ting, men stilen er langt fra dansk kultur, som er det, jeg gerne vil bevare. Vi bliver ikke mere danske af at blive endnu mere amerikansk lydstat end vi allerede er.

  Kommentar by Zatopek — 20. december 2016 @ 07:26

 24. Tak for linket til Breitbart-redaktør Milo Yiannopoulos interviewet på CNBC.
  De 3 interviewere (to fint lakerede kvinder af blandet etnicitet og én nobel ældre mand) er tydeligvis fast forankrede i fortidens amerikanske venstrefløjs tankegods. Bare det at betragte deres ansigter, imens det går op for dem, er en fornøjelse! :-)

  Kommentar by A-mad — 20. december 2016 @ 08:42

 25. I disse for Løgnepressen så svære tider må vi alle slutte op om vore hårdt prøvede journalister, som efterhånden ikke oplever andet end skuffelser. Således er de – efter den danske folkeafsteming, Brexit og valget af Trump – nu på randen af et regulært sammenbrud – på trods af psykologisk krisehjælp. Hvilket er årsagen til, at der her til morgen endnu ikke foreligger en politisk korrekt version af ‘hændelsen’ i Berlin. Derfor vil jeg – af mit hjertes godhed – række de stakkes chefløgnere en hjælpende hånd, som følger:

  Den polske lastbil som ramte julemarkedet på Breitscheidplatz var ført af den unge, vellidte Mohammed al-Jihad, som var flygtet fra Pakistan eller Syrien på grund af Putins bomber og Pia Kjærsgaards hadske retorik. Takket være Angela Merkels medmenneskelighed fik han asyl i Tyskland, hvor han agtede at uddanne sig til chauffeur og således bidrage til samfundets økonomiske og kulturelle udvikling. Men overalt mødte Mohammed fremmedhad og islamofobi – således også da han søgte om at få kørekort og lastbil. Han så derfor ikke anden udvej end at bede en polsk chauffeur om at undervise ham. Polakken tog ham med til Kantstrasse, og sammen kørte de ind mod Breitscheidplatz. Da polakken – der som alle polakker var fanatisk kristen – så den oplyste Gedächtniskirche, blev han overvældet af følelser og besvimede, hvorfor han mistede herredømmet over det tunge køretøj. Lynhurtigt nåede Mohammed at skubbe polakken bort fra rattet og overtage førersædet, men for sent. Under hans ihærdige forsøg på at undvige julemarkedet svigtede bremserne og ulykken var uundgåelig. Da Mohammed indså katastrofens omfang blev også han chokeret, og måtte i deprimeret tilstand forlade området. Som i trânce var han nået gennem Tiergarten og først ved Siegessäule blev han igen så fattet, at han kunne henvende sig til Politiet og bede om hjælp. Al vor medfølelse må nu samle sig om ham, hans familie og venner samt – ikke mindst – kansler Merkel.

  Kommentar by Voldposten — 20. december 2016 @ 08:52

 26. De/vi har jo selv importeret dem.
  Dengang som slaver til arbejdskraft.
  I 70’erne også til arbejdskraft.
  Idag er vi slaverne.

  Kommentar by P — 20. december 2016 @ 12:42

 27. perhag 18:46:

  I virkeligheden har Matt Drudge og Alex Jones, som nok var de vigtigste på nettet i kampen mod Clinton, næppe nogensinde givet udtryk for noget racistisk eller jødehadende. Tværtimod.

  Netop, og Alex Jones er gift og har børn med en Jødinde (bring de gode gamle, nu næsten forbudte kønsspecifikke betegnelser tilbage)

  Alex Jones angribes af dele af den amerikanske alt right for ikke at nævne Jøderne. Jeg har hele tiden syntes at det er et latterligt angreb, for Alex Jones siger da det nødvendige for at enhver kan danne sin egen opfattelse, og udpeger de rette skyldige. Men måske at nogle meget uvidende mennesker går fejl af budskabet; msm journaille for eksempel.

  Zionisterne tager til gengæld ikke fejl af noget; alle dem som modarbejder deres politik er fjender, uanset om de lider af den såkaldte “biologiske racisme” (som er kernen i Jødedommen og Zionismen!), eller om de bare er imod zionisternes politik.
  Der er givetvis stor forskel på Alex Jones tanker om et idealsamfund, og så Dr. David Dukes, og der kunne i den sammenhæng nævnes mange flere navne på begge “sider”.

  Til gengæld er der stor enighed om de eksisterende generelle forhold; hvori problemet består, og mistroen mod løgnesamfundet begrænser sig ikke til nutiden, og historisk revisionisme (som er andet end “holocaust-revisionisme”) i ét eller anden omfang er del af så godt som alle opfattelser indenfor alt right. Der er i USA ikke det samme skarpe skel mellem pro og anti-zionister på den nationale fløj som f.eks. i Danmark, og omtale af etnicitet derunder Jøder (navnlig at påpege at en person er Jøde) er ikke tabu på samme måde som i Danmark. Jøder skilter ofte mere med deres jødiske baggrund i USA end herhjemme, hvor det nærmest kan være uartigt at komme ind på det, medmindre det foregår under stor ærbødighed og kun med positive vinkler forstås..

  Tilbage til virkelighedsynet; I USA er de fleste patrioter godt klar over den jødiske lobby’s årelange destruktive indflydelse, uanset hvor meget de går op i at udpege deres modstandere som Jøder. I den danske andedam virker det dog ind i mellem lidt komisk at lærde og studerede folk ser ud til at være helt immune overfor virkeligheden. På den anden side kan der være god fornuft i at holde lav profil med sin viden, hvis det tjener “sagen”. Og nu har jeg lige sagt de samme som der står i Talmud og taler som det som Jøderne har praktiseret i mange år. Og som har sin parallel i det muslimske “tagya”; det er lovligt at lyve hvis det kan gavne Islam.

  Det vigtigste er at Alex Jones og Uriasposten overlever; ikke om deres respektive ejere deler den ene eller den anden parts verdenssyn og overbevisninger..

  Troen på, og efterlevelsen af ytringsfrihedsidealet er én af de ting som jeg mener er en god nok fællesnævner som udgangspunkt. Idealer er også fine nok men da verden ikke er ideelt, kan man ikke altid indrette tingene som man allerhelst ville have dem. Overlevelse er også et nyttigt ideal, i den gode sags tjeneste. Og som de mennesker vi er, er vi altid klar til en undskyldning mere, hvad enten indgående eller udgående.

  Kommentar by Balder — 20. december 2016 @ 17:14

 28. For en ordens skyld: Jeg bryder mig ikke om diktatorer. Men lige i mellemøsten og på Balkan er jeg villig til at gøre en undtagelse:

  Det var en fejl at gå ind i Irak og fjerne Saddam Hussein, der i det mindste kunne holde sammen på landet, der nu i stedet præges af sindssyge muslimer, der fører borgerkrig mod hinanden eller søger tilflugt i vesten, hvorfra de viderefører deres interne myrderier og også gerne tager nogle vestlige med i deres ondskab fra deres sataniske bog.

  Det samme kan siges om Gaddafi i Libyen. Og faktisk også om Assad i Syrien. De såkaldte ‘oprørere’ i Aleppo består mestendels af hjernevaskede IS-tilhængere, uagtet hvad de kalder sig.

  Blodbadene i det tidligere Jugoslavien kunne i det mindste holdes nede af Tito. I stedet ser vi etniske udrensninger, udført af de ’stakkels’ muslimer i Kosovo.

  Afghanistan er et shithole og har altid været det. Så det er rigtig sørgeligt, at så mange vestlige soldater har mistet liv, lemmer og førlighed til gavn for absolut ingenting.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. december 2016 @ 21:02

 29. Milo er jo altså ikke alt-right, prouder with crowder og steven kill the muds with a canon Bannon er den hårde kerne

  Kommentar by 1488 — 21. december 2016 @ 20:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper