21. december 2016

Jul i København 2016: Gløgg, duften af brændte mandler… og jihadi-stoppende betonklodser

Hvis man af ideologiske årsager ikke vil have kontrol med grænserne, så må man have jihadi-stoppende betonklodser foran julemarkeder, og lejlighedsvis opfinde kække hashtags. Fra Berlingske – Efter angreb i Berlin: Politi sætter beton-afspærring op i København.

“Som en direkte konsekvens af angrebet på et julemarked i Berlin mandag aften, bliver sikkerheden nu øget ved julemarkeder i København og på og omkring Strøget.

Det oplyser Københavns Politi, der efter anbefaling fra PET har sendt bevæbnede betjente på gaden og placeret store betonklodser flere steder i byen for at forhindre, at man kan køre direkte ind blandt store menneskemængder.

Betonklodserne… bliver sat op foran Tivoli, foran Strøget og på de store pladser langs Strøget. Det oplyser politiinspektør Jørgen Skov på et pressemøde tirsdag eftermiddag. …

Politiet er allerede mere massivt til stede ved flere julemarkeder i byen, hvor uniformerede og bevæbnede betjente patruljerer, og de første betonklodser er også allerede blevet placeret.

(Jul i København, 21. december 2016; Foto: Snaphanen)

Oploadet Kl. 17:06 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79090/trackback

44 Comments »

 1. Europa smuldrer for øjnene af os, og vi har hverken viljen eller evnen til at forsvare os.
  Jeg tror mere og mere på, at alt det her bunder i en slags “naturens orden”; en gang imellem destruerer samfundet sig selv for at blive genskabt som… noget andet.

  Ja, sådan må det være, thi man kan intet rationale fremføre, som på nogen måde legitimerer vores manglende selvopholdelsesdrift og -evne.

  Kommentar by Bror Lerbror — 21. december 2016 @ 17:16

 2. Ja men det er da også så vældig hyggeligt at skulle gå bag betonafspæringer og blandt tungt bevæbnede politifolk. Men sådan vil befolkningen jo åbenbart hellere have det, end at smide det lort ud af landet, som vi ikke rigtig må nævne noget om, idet lortet kan blive krænket. Og DET ville jo være forfærdelig synd.
  Havde det været mere smart, i første omgang, slet ikke at have lukket rotterne ind i landet????

  Kommentar by Holger Madsen — 21. december 2016 @ 17:56

 3. Og de alt for sene småstramninger vil kun gøre muhammeds diciple mere voldsparate. Too little, too late.

  Kommentar by Frafalden moderat — 21. december 2016 @ 18:00

 4. Ja, Lerbror vi finder på alverdens teknikaliteter og systemer for at undgå den nødvendige konfrontation med de invaderende han-arabere. Betonklodser omkring julemarked og grankviste i, så kan vi fortsætte selvbedraget lidt endnu.

  Kommentar by Nothingman — 21. december 2016 @ 18:07

 5. Islamklodser.

  Kommentar by Liva — 21. december 2016 @ 18:30

 6. Hvad er de bange for? De fremmede er jo lige som os !!!

  Kommentar by k.m. — 21. december 2016 @ 18:34

 7. #5 Islamklodser er præcis, hvad de er.

  #4 “han-araberne”! Du tror da vel ikke, at “hun-araberne” ikke støtter dem i langt de fleste tilfælde?

  Kommentar by denonde — 21. december 2016 @ 18:38

 8. En fremmed terrorist er blot en terrorist, du endnu ikke har mødt, dvs. en ven, især hvis du er blank og sortklædt Sturmabeteilung, AFA og SSUF.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. december 2016 @ 18:39

 9. > denonde 18:38

  Samme observation: De værste hunaber – øh, hunarabere – er danske konvertitter.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. december 2016 @ 18:41

 10. Hvad mon De Gode og De Anstændige svarer, når deres børn spørger, hvorfor der skal være bevæbnet politi til et hyggeligt julemarked?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 21. december 2016 @ 18:47

 11. Juleudsmykningen i København er fantastisk: Knækkede betonklodser, som næppe kan holde en tonstung lastbil med en fanatiker bag rattet væk.

  Politi med dumme uldhatte, det skal nok hjælpe. Det gjorde det jo også ved Krudttønden og Synagogen. Må jeg anbefale udrustning som det tyske GSG9?

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. december 2016 @ 18:50

 12. For at opretholde det “frie og åbne samfund” må man beskyttes af betonklodser og maskinpistol bevæbnet politi. Ikke mindst christiansborg, selve symbolet på dette ” frie og åbne samfund”, er omdannet til en fæstning.

  Kommentar by benny bomstærk — 21. december 2016 @ 19:05

 13. Engelsejede Arriva, som vel næppe betaler en øre i skat i Danmark, bruger asylansøgere med løntilskud som chauffører.

  Som en ældre buschauffør jeg kender, der for at overleve på efterløn tager vikariater som buschauffør med times varsel, siger:

  “Den næste version af Arrivas chaufføruniform bliver med indbygget bombebælte”

  Kommentar by Træt — 21. december 2016 @ 19:21

 14. Engelsejede = engelskejede

  Kommentar by Træt — 21. december 2016 @ 19:21

 15. Er der ikke nogle der kan lave nogle stencils og spraymale alle betonklodserne med “Jihad stopklods” eller lignede.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 21. december 2016 @ 19:57

 16. Flere københavnske politikere ønsker julemarked ud af København. Det er guf for islamisterne.

  jyllands-posten.dk/indland/kbh/ECE9243603/tyske-julemarkeder-skal-ud-af-koebenhavn/

  Kommentar by Liva — 21. december 2016 @ 19:57

 17. Ja, for søren da, de der skal nok stoppe en 25-50 tons lastbil med 50-70 km i timen. Den politi parade der, er vist mere for synets skyld, end for praksis.

  Kommentar by Jan Huus — 21. december 2016 @ 20:13

 18. @15, jeg tænkte på at skrive “de radikales skamstøtte” på dem, desværre bor jeg langt fra kbh men de bliver jo nok landsdækkende en dag..

  Kommentar by Per — 21. december 2016 @ 21:00

 19. Uwe Max, Ibbi Pippi og Dan Park brude kunne lave noget graffiti agit prop på dem.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 21. december 2016 @ 21:09

 20. Jihadværn 2016.

  Men det skal se ægte ud

  Kommentar by Helmuth Kohl — 21. december 2016 @ 21:11

 21. Nissehuer og vandpistoler til det danske politi. Og legoklodser i stedet for de sammenbrudte kommunale klodser, så kører det….

  Derefter tager vi hinanden i hånden og synger “Kringsatt av fjender”, så bliver alt godt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. december 2016 @ 22:01

 22. Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde. INTET land kan stoppe terroristerne. De islamiske terrorister(Breivik er der meget lille sandsynlighed for gentager sig) har 1 milliard bløde mål de kan ramme. Kig bare på Afghanistan feks, der har man forsøgt at barrikadere ambassader og politiskoler og alt mellem himmel og jord, og alligevel formår de ofte at komme tæt nok på med lastbiler fyldt med sprængstof. Tidsindstillet detonationer kan du ikke gardere dig imod, selvom du måtte dræbe chaufføreren.

  Jeg GARANTERER at det er 100% umuligt at terrorsikre København og andre danske byer. Jo man kan beskytte lidt hist og her, men der er 1 milliard tilgange til Strøget feks. Du kan sprænge meget i luften med en scooter for den sags skyld, pakket med TNT.
  Eller AK47 er også uendeligt nemt at transportere rundt, og bruge som våben imod bløde mål som fodgængere. Osv osv. Der er 1 milliard bløde mål i Danmark overalt, og det ved politikerne godt. Hvor mange potentielle islamiske terrorister har vi i Danmark? Det kan vi bare gætte på og håbe på det bedste, alt imens vi tænker på vores nærmeste.
  Men man er måske først for alvor bange når det er for sent, ligesom de beskytter julermarkeder i Berlin når skaden allerede er sket. Så er det jo lidt lige meget.

  Tænk bare på Hovedbanegården feks, hvor nemt det vil være at angribe den ligesom i Madrid. Der findes kun 1 løsning der virker imod terror i Danmark og det er ingen muslimer. Det kan så ikke lade sig gøre af åbenlyse grunde. Hvordan skal nogen som helst anden løsning virke? Man har SÅ mange våben til rådighed, biler, sprængstoffer, man kan forgifte vandforsyninger, sprænge hovedårer for telekommunikation osv. Det er uendeligt nemt for en muslim at angribe Danmark. Og hvad med muslimers frie adgang rundt om i Europa så længe de bare er EU statsborgere? Glem det grænserne er pivåbne og der er 1 milliard bløde mål, man kan ikke forsvare noget som helst.

  Det vi ser med betonklodser og politi er en uendelig lille lappeløsning.

  Kommentar by Endnu en vantro — 21. december 2016 @ 22:27

 23. Sådan et par klodser stopper intet, spørg blot Hans Engel. Rent bluf.

  Kommentar by Islambert — 21. december 2016 @ 22:38

 24. Hvordan er det nu i køvenhavn?

  Er det over halvdelen af indbyggerne i byen der stemmer for det islamiske “multikulturparadis” ved hvert valg? (ENH+SF+Altern osv.).

  Så kan de lære det – når friheden gradvist forsvinder – HA!
  (ja jeg ved godt at mange der skriver på Urias er boende i Kbhvn og at I ikke har en chance for at ændre noget som helst, men bare kan sprælle i internettet, ligesom mig).

  Nåhr bare et par betonklodser – det er vel bare at regne som pebernødder i det store “juleevangelium”? Ho-Ho-Ho-Hooooooooo

  Kommentar by Black Watch — 21. december 2016 @ 22:52

 25. http://jyllands-posten.dk/indland/kbh/ECE9243603/tyske-julemarkeder-skal-ud-af-koebenhavn/

  Velkommen til sovjettiden – Man vil bestemme alt, men gerne have gysserne…De er skøre de køvenhavnere…

  Kommentar by Black Watch — 21. december 2016 @ 23:03

 26. Hvis man ville kunne man sagtens tømme Europa for muslimer.

  De teknologiske muligheder har aldrig været større.

  Containerskibene sejler stort set tomme retur til Kina.

  Kommentar by Træt — 21. december 2016 @ 23:08

 27. Taget fra Potten

  Vor gode ven: Donald på banen.
  Trump fremsatte sin fordømmelse, da han kortvarigt forlod sin Mar-a-Lago ejendom i Florida onsdag og talte til journalister, som havde bedt ham uddybe en udtalelse, som han fremsatte lige efter angrebet i den tyske hovedstad.

  I sin første kommentar kaldte han anslaget, hvor 12 mennesker blev dræbt og omkring 50 blev såret, for “et islamistisk angreb mod kristendommen.”
  (Passer)

  – Islamistiske terrorister dræber igen og igen i deres globale jihad kristne i deres egne samfund og på deres mest eftertragtede steder, sagde Trump i sin første reaktion.
  (Passer)

  – Det er et angreb mod menneskeheden. Det er, hvad det er, siger han i sin uddybende erklæring.
  – Det er et angreb mod menneskeheden, og det er nødt til at blive stoppet, tilføjer han.

  Trump blev også spurgt om, hvorvidt han efter angrebet i Berlin og skuddrabet på den russiske ambassadør i Tyrkiet har været i kontakt med præsident Barack Obama. – Vi talte sammen for to dage siden, siger han.

  – Frygteligt, frygteligt. Det, der foregår, er frygteligt, frygteligt.

  Obama tilbød assistance.
  – Obama gentog USA’s tilbud om assistance og understregede, at intet angreb kan påvirke vores vilje til at bekæmpe alle former for terrorisme, hed det i en udtalelse fra Det Hvide Hus.

  Hælder vand ud af ørene.
  Han er jo selv muslim og dermed ser han passiv til.!
  Stol aldrig på en muslim.

  Kommentar by Sindsro — 21. december 2016 @ 23:14

 28. Måtte vore politikere på Borgen dog endelig sparke os og sig selv ud af alt det lort, de legitimere Islam’s fremfærd med og få både betonklodset og væbnede styrker linet op langs vore grænser, mens andre skattebetalte får stillet stolen for døren:
  Enten ryger dit job eller også får du sendt rosset ud af landet OMGÅENDE.
  Hvor længe regner man med, at folket tier og samtygger?
  Vil de virkelig have os ud i selvtægt, inden det dæmre for de valgte, at deres tid for politisk egoisme e´r forbi?
  Rettergang for landsforræderi er forhåbentlig ikke afskaffet?

  Kommentar by Carstens — 21. december 2016 @ 23:46

 29. Danmark er nu en tro kopi af Israel, omgivet af Arabifiserede lande, Sverige, Tyskland og Norge, men Danmark kan sikkert stole på Donald Trumfs hjælp til at forsvare Danskerne mod de kriminelle korandyrkende terrorister, hellere være en del af USA end en del af EU, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 22. december 2016 @ 00:41

 30. # 23
  Nej, det var først da han blæste i ballon, han blev stoppet :)

  Kommentar by Jan Huus — 22. december 2016 @ 00:56

 31. Så længe ca.80% af befolkningen kræver, at der skal være plads og penge til muhamedanerne, er det en kende op ad bakke at få smidt rotterne ud.
  Det er faktisk kun rotterne selv, der kan bane vej for at få dem udryddet, nemlig ved at de bliver frækkere og frækkere.
  På et tidspunkt, når hver eneste rigtige dansker personligt har fået død og lemlæstelse ind på livet, er der håb for et egentlig stemningsskifte. Indtil da danner vi fredsringe rundt om rotterne, omfavner dem og bedyrer at muhamedanismen har ikke noget med muhamedanisme/terror at gøre.
  Hvor er det dog inderligt dumt og åndssvagt.

  Kommentar by Holger Madsen — 22. december 2016 @ 01:44

 32. Jeg vil opfordre alle til at holde sig fra større udendørs forsamlinger nytårs aften..

  Kommentar by hans01 — 22. december 2016 @ 02:48

 33. De gode gamle dage var tider hvor selv tossede hestes kræfter aldrig kunne dræbe så mange som aktuelt.

  Kommentar by Peter Buch — 22. december 2016 @ 05:04

 34. Bevæbnet betjent ved karrusellen…..

  https://www.facebook.com/wdrlokalzeitduisburg/videos/1084510794990819/

  Kommentar by BE — 22. december 2016 @ 07:39

 35. Jeg har indstillet Livas ord islamklodser fra # 5 som nyt ord i dansk til Dansk Sprognævn.

  Kommentar by Fisken — 22. december 2016 @ 08:06

 36. https://warisboring.com/hitlers-flak-towers-were-anti-aircraft-castles-4da8c423b725#.upccwqmng

  Vel noget nær de sikreste steder for julemarkeder over jorden. der er ikke så mange af dem, men hvad.
  Læste et sted soldaterne overgav sig ved kapitulationen, og ved ikke om der var nærkampe, tank- eller kanonbeskydning ved de berlinske.

  Kommentar by Peter Buch — 22. december 2016 @ 08:08

 37. -> 12.
  Du skriver: For at opretholde det “frie og åbne samfund” må man beskyttes af betonklodser og maskinpistol bevæbnet politi. Ikke mindst christiansborg, selve symbolet på dette ” frie og åbne samfund”, er omdannet til en fæstning.

  Trods denne uigendrivelige beskrivelse af virkeligheden har vi fortsat førende ideologiske meningsdannere, der – efter at have passeret dagens mange beskyttelsesanretninger – lystigt udbasunerer, at vores frihed og åbne samfund på ingen måde er truet.

  Kommentar by traveler — 22. december 2016 @ 08:37

 38. -> 35.
  Dansk Sprognævn vil sikkert finde ordet ‘islamklodser’ for alt for islamofobisk af hensyn til den lille fredelige, muslimske grønthandler nede på hjørnet, men ordet ‘jihadklodser’ vil være mere svært at argumentere imod.

  Kommentar by traveler — 22. december 2016 @ 08:41

 39. Hvis man kan låne en gravko/bulldozer til og vælte en fængselsmur, så hvorfor ikke til og fjerne nogle betonklodser.

  Kommentar by P — 22. december 2016 @ 09:36

 40. 28. Carstens
  “Rettergang for landsforræderi er forhåbentlig ikke afskaffet?” Jo: I
  dette tilfælde er det.
  Der er Kun standretten og skydeskuret tilbage til dem.

  Kommentar by Sindsro — 22. december 2016 @ 12:14

 41. > hans01 02:48

  Tværtimod, jo flere jo bedre.
  De retarderede tosser, der fyrer kanonslag af på Rådhuspladsen (ja, København) er mestendels muslimske drenge. Søstrene sidder hjemme og læser lektier.

  De andre er berusede unge, der alligevel stemmer på Enhedslisten og de radikale, forudsat de er gamle nok til at kunne stemme.

  Råddenhuspladsen i København er et sted, man så vidt muligt holder sig fra, og det ikke blot nytårsaften.

  Jeg satser ondt: Måtte Anna Mee Allerslev befinde sig på pladsen nytårsaften og se det med egne øjne?

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. december 2016 @ 15:30

 42. Ifølge den radigale Anna Mee Allerslev, kunne man bekæmpe muslimske overfald på homoer i København, ved at sætte lidt flere gadelamper op.

  Det gælder vel så også, når Muhammeds lystige svende pløjer ind i de vantros julemarkeder.

  Op med nogle flere gadelamper, så forsvinder problemet helt af sig selv….

  Kommentar by TH — 22. december 2016 @ 16:41

 43. En helt ny betydning af ‘julebelysning’.

  Kommentar by Bastardo — 22. december 2016 @ 17:53

 44. Apropos nytårsaften.
  Gad vide hvor mange voldtægter, der begås denne aften vi først får at vide om henad ugen efter.

  Kommentar by P — 22. december 2016 @ 19:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper