23. december 2016

Ny svensk anti-terror-chef: Islamismens fremgang skyldes højreekstreme ‘white power’-grupper…

Anna Carlstedt overtager rollen som anti-terrorchef efter Mona Sahlin, så skaden er ikke så stor. Det siger dog alligevel meget om Sverige anno 2016, at en følende humanist kan gå direkte fra Røde Kors til chef for anti-terror-enhed. Fra Daily Express – ‘White power’ is to BLAME for rise of Islamist attacks, Sweden’s new anti-terror boss says.

“Anna Carlstedt, 45, went on Swedish Radio merely hours after being appointed as the co-ordinator against violent extremism at the Civil Contingencies Agency (MSB).

Responding to a question about why she thought the country had the most jihadists per capita travelling to the Middle East to fight with the terrorist cause, she replied: ‘I think there are several different types of hotbeds of extremism. What we see is that there is an interaction between them.

‘It is true that Islamic extremism is growing, but this also results from the extreme right-wing white power movement.’

Ms Carlstedt has also come under fire as the former President of the Swedish Red Cross had no experience in the field of terrorism or extremism before her appointment. … Before joining the Red Cross she had been the Chairwoman for the Forum for voluntary work and had sat on the board of the Cancer Fund.”

(Anna Carlstedt i Syrien som Røde Kors-chef; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 20:20 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79169/trackback

22 Comments »

 1. Sverige er fortabt.

  Kommentar by Revser — 23. december 2016 @ 21:12

 2. Tror mere det skyldes ekstremistiske femi-multikulti, der hader deres egen oprindelse er der hvor vi skal stille skarpt. Hvad de ikke har ødelagt, på ganske kort tid er utroligt.

  Kommentar by Frafalden moderat — 23. december 2016 @ 21:17

 3. Kommunismen lever i bedste forstand når det drejer om skatteyderbetalte politikere, det er den eneste måde de kan forsvare deres underlødige indsats på, politikere kender ikke noget til markedets indflydelse og flow i virkelighedens verden, en skatteyder betalt skidespræller der sidder og smiler til et overfed barn er til at brække sig over, medierne er til at lukke op pakke fisk ind i, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 23. december 2016 @ 21:39

 4. Lidt OT, men med tråde til den, i artiklen beskrevne, sindssyge.

  Problemet er den os hvide. Og har vi ikke fattet det, så køres der propaganda på mange forskellige måder. Her er en af dem: Prøv at lave en billedsøgning på google med teksten “American inventors”.

  Umiddelbart ser det jo ud til, at det er de sorte, som har drevet udvikligen.

  Snuppet fra Hillary Shekelbergstein i kommentarsporet til denne video med Gavin McInnes. Emnet er MTVs “Resolution for White Guys”, som er en tour de force i godhedstossernes metaunivers – debunked naturligvis. Det er jo Rebel Media.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 23. december 2016 @ 21:41

 5. “Problemet er den os hvide.”

  Lyder som perkerdansk …

  “Problemet er os hvide.”

  Kommentar by Hr. Naturli' — 23. december 2016 @ 21:42

 6. Hun har de helt rigtige svenske meninger, så hvis Sverige venter et par år med at kollapse, så vil hun nå helt til tops.
  Og alt dette har hun opnået ved at skrive en afhandling i 2005, om noget så virkelighedsfjernt som Nostradamus.
  I Guder – man korser sig!

  Kommentar by Birger Jensen — 23. december 2016 @ 21:54

 7. Fordi der findes højreorienterede så angreb muslimer et julemarked. Venstreorienterede kan sige hvad som helst.

  Kommentar by Winged Hussar — 23. december 2016 @ 21:58

 8. #7: “Venstreorienterede kan sige hvad som helst.”

  Hvis ikke du har set den:

  https://hodja.wordpress.com/2016/12/21/renate-kunast-grunen-terroranslag-har-intet-med-flygtninge-at-goere/

  Skal jeg være helt ærlig, så har jeg set 25 sekunder, og allerede fået nok.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 23. december 2016 @ 22:11

 9. Anna Carlstedt er åbenbart lige så blank som forgængeren. Ikke at det overrasker, men hvor længe vil svenskerne finde sig i det?

  Kommentar by mb — 23. december 2016 @ 23:51

 10. Se positivt på det: Når sverige bliver ramt af et stort muslimsk terrorangreb udført af mellemøstlige mænd med fuldskæg der reciterer koranen, og hende speltkonen der toner frem på skærmen og giver svenskerne skylden for det, så vågner svenskerne (måske) op!
  Sådan en type kan simpelthen ikke undgå at udstille det virkelige problem = Mennesker som hende selv, da de har et ekstremt behov for konstant at gøre opmærksom på deres godhed. Det er ligesom med islam faktisk, det eneste man behøver gøre for at kritisere den er at læse ordret op fra koranen. De leverer begge beviserne for hvad det egentlige problem er i deres egne tekster.

  Kommentar by Per — 24. december 2016 @ 00:13

 11. Der er jo ikke tale om en topstilling i det svenske sikkerhedspoliti, Säpo, hvor jeg går ud fra, at der fortsat arbejdes professionelt med af terrorbekæmpelse.
  Det drejer sig om en “regeringssamordnare mot våldsbejakande extremism”, hvor den udpegede kan boltre sig med udfold mod den formentlig ret ubetydelige højreekstremisme og lukke øjnene for den udbredte venstreekstremisme.

  Kommentar by Niels P. — 24. december 2016 @ 00:27

 12. udfold => udfald.

  Kommentar by Niels P. — 24. december 2016 @ 00:32

 13. Mon ikke den søde Anna har som mål at fortsætte Mona Sahlins benhårde kamp mod terror, ved at fastholde kursen mod radikaliserede højre-ekstremister. Dvs den del af befolkningen som er modstandere af den muslimske invasion i Sverige.
  En børnehavelærerinde som chef for indsatsen mod terror falder helt i tråd med den politik der i øvrigt føres i Sverige og macther politichefen Dan Eliasson. Virkeligheden overgår fantasien, og der er kun at vente på et stort attentat. Det vil muligvis kunne fratage svenskerne deres naive illusioner om fredelig sameksistens med muslimer fra alverdens failed-states. Sverige har for alvor sat scenen for et fremtidigt ragnarok.

  Kommentar by Nothingman — 24. december 2016 @ 08:23

 14. “It is true that Islamic extremism is growing, but this also results from the extreme right-wing white power movement.” – siger svenske Anna Carlsted.

  Anna Carlsted er hjemmehadende “white power”. Og hendes synspunkt er guf for Islamisk Stat, der også elsker at ydmyge vestlige befolkninger. Hun kalder højrefløjen for ekstrem, men det er hende der er ekstrem i sit snæversyn.

  Det er islamisk terror der skaber modstand hos vesterlændinge. Mange vesterlændinge er døde og mange vesterlændinge har mistet deres kære på grund af islamisk terror. Anna Carlsted og Islamisk Stat er fælles om at skabe stor utryghed i Vesten.

  Kommentar by Liva — 24. december 2016 @ 08:28

 15. Hvis ikke det er fordi, at jeg læser dette her på et seriøst medie, ville jeg slå det hen som værende den sorteste løgn, fordi ingen kan da være så snotåndssvage at vælge sådan en smatso til den vigtige post.

  Eller også tillægger man ikke posten nogen betydning, lidt ligesom når nogle skoleelever får lov til inde i Folketinget at lege FTmedlemmer i en dag.

  Kommentar by Holger Madsen — 24. december 2016 @ 10:25

 16. Erhun muligvis mere clueless end Sahlin? Man tør ikke tænke på hvad hun siger, NÅR det bliver Sveriges tur til terrorofre.

  Kommentar by Snaphanen — 24. december 2016 @ 10:32

 17. […] herfra og […]

  Pingback by Dum, dummere, svensk … | Hodjanernes Blog — 24. december 2016 @ 10:55

 18. @16 Mon ikke talen er skrevet, faklerne bestilt, og sangene valgt?

  Kommentar by hans01 — 24. december 2016 @ 11:28

 19. http://www.expressen.se/kvallsposten/braket-konflikt-mellan-olika-etniska-grupper/

  Kommentar by mb — 24. december 2016 @ 12:13

 20. Endnu en politisk korrekt idiot, der bare ikke vil erkende, at Vesten er i krig med islam. På et tidspunkt får vel selv svenskerne nok af disse tåbelige argumenter.

  Kommentar by Holger_Danske — 24. december 2016 @ 12:26

 21. Enhver ved vi er på vej i væbnet kamp . desværre . jeg kan skrive om 1400 års historie. Jeg kan kun råde enhver Daner der læser dette , at bevæbne sig. Vær beredt

  Kommentar by klaus — 25. december 2016 @ 07:10

 22. Hvorfor er den fede svenske speltædende elgko ikke iført en burka?

  Kommentar by TH — 25. december 2016 @ 12:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper