28. december 2016

Mediestøtte 2017: Penge til socialdemokrater, kommunister, venstreradikale, multikulturalister…

Foruden de 317.379 kroner til socialdemokratiske Pio, er der i 2017 202.385 kroner til venstreradikale Modkraft og hele 1.535.769 kroner til kommunistiske Dagbladet Arbejderen. Derudover er der også skattekroner til det engelsksprogede månedsblad The Murmur, der i 2017 modtager 108.583 kroner efter mediestøtteordningen. Blandt Murmurs tilknyttede er den unge fotograf Aleksander Klug, der færdes scenevant blandt venstreradikale moddemonstranter til For friheds demonstrationer.

Fra Altinget.dk – Netavisen Pio får mediestøtte for første gang.

“Fordelingen af mediestøtten i 2017 er mandag blevet offentliggjort, og for første gang kan netavisen Pio, der har rødder i Socialdemokratiet, se frem til produktionsstøtte. Netavisen får 317.379 kroner, og det glæder chefredaktør Jens Jonatan Steen.

”Det er tredje gang, vi søger, efter vi har fået afslag to gange tidligere. Så vi naturligvis glade for, at det er lykkedes for os at opbygge en organisation og en volumen, der lever op til kravene, så vi kan få den her mediestøtte,” siger Jens Jonatan Steen til Altinget.

… Altinget kunne tidligere mandag fortælle, at netmediet Den Korte Avis mister sin mediestøtte.”

(Aleksander Klug, Jesper Legarth Qvist og Henrik Skaaning til demo mod For frihed, 2016)

“Finding common ground in a diverse society does not mean compromising on the central liberal values that make Denmark a wonderful country to live in. In fact, reaching out and including everyone only strengthens the argument that the best societies are built on liberal values.

If our ambition is to create a cohesive society where we are invested in each other’s success, we need to move on from the Danishness debate and instead focus on promoting the qualities that makes us better citizens.” (leder af Peter Stanners, redaktør, The Murmur)

Oploadet Kl. 01:07 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79289/trackback

20 Comments »

 1. Disse kulturradikale, marxistiske terrorbevægelser med lokumsblad tilknyttet får altså støtte af staten, for at terrorbevægelserne kan opløse og nedlægge staten!

  Kommentar by barfbag — 28. december 2016 @ 01:11

 2. Er det “De Tre Muslimitære” berider for kvindeundertrykkelses ideologien isislam fremme, der her modarbejder kvindernes frigørelse for muhammedanermandslingenes kvindeundertrykkelse. FØJ for “tre svine fascister” der modarbejder isislams kvindeundertrykkelse.
  Må disse Tre skabsagtige kvindehader kløjs i deres støttepenge, lad dem støtte imamerne i deres ret til kvindeundertrykkelse, og må de sove dårligt om natten, når deres ugerninger fremtræder i kvinder der søger ly på vores krisecentre, føj, for imam underkastelse.
  Slatne røde mandslinge, der kæmper imamernes kamp for kvindeundertrykkelse, må disse tre ende som drenge danser! i afghanistan.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 28. december 2016 @ 01:47

 3. Nyt Fra WHO. De Kære Små, de skal jo lære det.

  Intet sted i verden, bliver der voldtaget så mange små drenge, som i den muslimske verden
  (de skal jo lære det, de kære små)-

  Muslimerne har en lang tradition for homosex. Det vi kalder pruttesex.!!
  En undersøgelse fortaget af WHO har for nydlig vist, at 60% af Taleban har gonoré i ende tarmen.

  Jo jo, siger Taleban det er fordi vi blander grøn og sort the – sludder, siger WHO man får ikke gonoré i ende tarmen af grøn og sort the.

  I Afghanistan er der ca. 1 million trækker drenge mellem 12 til 24 år, Næsten lige så mange er der i Ægypten.

  P.s For et par år siden blev en muslim i Somalia tvunget til, at gifte sig med en ged, da han blev taget med bukserne nede, medens han voldtog geden.

  Og det vides, at levede lykkeligt til deres dages ende. Tju hej hvor går.

  Kommentar by Sindsro — 28. december 2016 @ 01:54

 4. Har de 3 fastansatte medarbejdere? Hvis de ikke har det, er mediestøtten ulovlig. Uanset hvad er det perverst at mediestøtten gives så ensidigt i det politiske landskab. Det er ikke alsidigheden det åbenbart drejer sig om, men udelukkende venstreradikalt indoktrinering det drejer sig om, hvad mediestøtten angår.

  Kommentar by Michael Unna — 28. december 2016 @ 06:42

 5. Kunne man vente andet af en lurvet regering med lurve lars i spidsen?

  Kommentar by pseudonym — 28. december 2016 @ 07:21

 6. Den relevante research her må skulle koncentrere sig om, hvorvidt de nævnte medier er tilmeldt Pressenævnet, idet et hovedargument for ikke at forny støtten til Den Korte Avis netop er, at det er Den Korte Avis ikke. Tilmeldt Pressenævnet, altså.

  Jeg tror gerne på diskrimination, især fordi mediestøtten synes at falde bort i en påfaldende forlængelse af en aggressiv kampagne. Men den endegyldige bevisførelse ville kunne bestå i en demonstration af, at de begunstigede medier i samme grad ikke lever op til på forhånd definerede objektive kriterier.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 28. december 2016 @ 07:58

 7. Tænk hvis “systemet” begyndte at arbejde for Danskerne istedet for imod Danskerne.

  Kommentar by Sigwar — 28. december 2016 @ 09:09

 8. Lad os ikke være naive. Enhver højrenationalist burde vide, at der da ingen retfærdighed er for os i det liberale demokrati. Det er vores dødsfjender, der har magten.

  Kommentar by Søren — 28. december 2016 @ 10:11

 9. Forbyd skat, så er der ikke noget at dele ud af, og nasserne må ty til arbejde.

  Kommentar by Nielsen — 28. december 2016 @ 10:23

 10. Hvem fanden bevilger disse støttekroner?

  Enhedslistens hovedbestyrelse?

  Kommentar by TH — 28. december 2016 @ 10:32

 11. Der er for mange i dette forum, der skælder ud på den venstreorienterede, men som lader de liberale gå fri. Det tjener ikke noget formål at skelne mellem liberale og venstreorienterede. De liberale er også nogle sataner. De støttet de såkaldte “menneskerettigheder”, u-landshjælp, “ligestillings”-arbejde, muslimsk masseindvandring, racismeparagraffen og frem for alt støtter de bestræbelserne på at bekæmpe os højrenationalister.

  Tænk på, hvor mange fremmede den lille fede svindler har lukket ind i Danmark, og tænk på al den kriminalitet, de har begået og alle de penge, de har kostet.

  Den lille fede svindler er din fjende nr. 1.

  Kommentar by Søren — 28. december 2016 @ 10:43

 12. Medienævnets medlemmer:

  dr.jur. Jens Kristiansen (formand)
  Lektor Ida Willig
  Journalist og selvstændig konsulent Pernille Tranberg
  Professor Knud Erik Skouby
  cand.oecon og selvstændig konsulent Peter Parbo
  Direktør Linda Garlov (indstillet af Dansk Journalistforbund)
  Journalistisk direktør Christian Kierkegaard, (indstillet af Danske Medie)

  Lektor Ida Willig: mediesociologi på Roskilde Universitet.
  Pernille Tranberg: Pernille Tranberg har en BA i journalistik fra DJH i Århus og en MA i journalistik fra Columbia University i New York. Hun har arbejdet bl.a. som reporter og undersøgende journalist på Politiken, som chefredaktør på forbrugermagasinet TÆNK og som redaktionel udviklingschef i Berlingske Media. I dag har hun eget firma, Digital Identitet (www.digital-identitet.dk), hvor hun rådgiver, underviser og skriver om medieudviklingen samt big data og privacy.

  Peter Parbo: Politisk Rådgiver. Det radikale Venstre.
  https://www.radikale.dk/profile/11456

  Linda Garlov – Dansk Journalistforbund.

  Christian Kierkegaard – Danske Medier. Journalistisk Direktør.

  Kommentar by Limewoody — 28. december 2016 @ 10:55

 13. Det er et dårligt tegn for fremtiden, at en borgerlig regering tillader den slags mediestøtte. Det kan kun gå galt.

  Statens ejerskab af de dominerende massemedier, TV2 og DR hører ikke hjemme i et demokratisk samfund. Og tvangslicensen til DR på godt 3½ mia kroner årligt er heller ikke demokratisk.

  Mediestøtten derudover bør selvfølgelig også afaskaffes.

  Hvornår får en dansk Donald Trump flertal til at afskaffe statens tvangsfinansierede hjernevaskerier?

  Kommentar by A-mad — 28. december 2016 @ 12:44

 14. Fanden hytter sine.

  Kommentar by Bastardo — 28. december 2016 @ 13:06

 15. -> 13. A-Mad.
  “Det er et dårligt tegn for fremtiden, at en borgerlig regering tillader den slags mediestøtte.”

  En borgerlig regering? Hvor ser du den henne?
  Er det venstre-løgnernes parti, partiet der udelukkende proklamerede “straksopbremsning” for at sætte sig selv i spidsen, du henviser til?
  Er det snablen-i-kassen-partiet du mener der er borgerlig?
  Selv Cirkuspartiet er mere “borgerlig” end den siddende regering, og i det mindste melder Cirkuspartiet ærligt ud hvad de står for. Så kan man tage stilling for eller imod. Jeg er mest imod, men det er er en helt anden snak, men det er i det mindste en mere ærlig snak, end den nuværende regerings tomgang og løgnehistorier og passivitet og tavshed – og EU-liderlighed.

  Den såkaldt “borgerlige” Lars Lykke-regering indlader sig selvfølgelig ikke i nogen dialog. Her gælder det kun om at rage til sig selv, og til det brug er bestikkelsen til medierne selvfølgelig nødvendig. Især er støtten til den yderste venstrefløj vigtig, for ellers begynder de jo også at kritisere regeringen.

  Alle Folketingets politikere har tilsyneladende en stor interesse i status quo, og man kan kun håbe på, at der en dag dukker en whistleblower op, der kan lække hvad der egentlig går for sig i den tomhjernede flok såkaldte politikere på hoppeborgen.
  Men man bliver sikkert skuffet, for der foregår nok intet, for lavt IQ er tilsyneladende det eneste kriterie der skal opfyldes, for at blive valgt ind i Folketinget.

  Jeg undlader med vilje ikke at nævne DF’s rolle, eller rettere: manglende rolle i det hele.

  Kommentar by Birger Jensen — 28. december 2016 @ 15:48

 16. http://www.b.dk/politiko/sass-truer-borgerlige-aviser-paa-stoetten
  TORSDAG D. 26. MAJ 2011 KL. 09:58

  Tilbage i 2011 forsøgte Sass-Larsen det, diktator Erdogan har held til at gøre i Tyrkiet i disse måneder.
  Han lukker ikke-Erdogan tro medier, og indfører meningsdiktatur.

  Det er ikke gået op for den siddende regering, at der er noget farligt i gang i Danmark.

  Kommentar by k.m. — 28. december 2016 @ 15:56

 17. Det er sider som Uriasposten, der burde have mediestøtte og -kroner… Man bliver så træt i hovedet nogle gange, for uretfærdigheden og det voksende had mod danskerne og danskhed trives også blandt politikerne. DF regner jeg ikke med i noget som helst længere; det blev et intetsigende og slapt parti, da Tullesen kom til ‘magten’….

  Kommentar by Kuffar — 28. december 2016 @ 19:02

 18. @ 11 – skidego’ kommentar, Søren :-) “Den lille, fede svindler…” -den passer bare så godt på Underbukse-Lykke…

  Kommentar by Kuffar — 28. december 2016 @ 19:04

 19. Alle disse politikere og deres lakajer i pressen er hver for sig værre end alle tyskertøserne i sin tid tilsammen. At deres skæbne må forme sig derefter og retfærdigheden ske fyldest.

  Kommentar by Balder — 28. december 2016 @ 21:54

 20. # 16

  Jeg kan godt huske, at Sass-Larsen “truede” med at trække støtten til borgerlige medier.

  Det var dog lige inden, at tossen blev afsløret som rocker-relateret i Køge, og at hans bodyguard er en falleret rocker kaldet Suzuki-Torben!

  Men hvis SkrigeSkinken vinder næste valg, vil han måske prøve igen?

  Kommentar by TH — 29. december 2016 @ 00:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper