7. januar 2017

Statistik-trylleri: Mindre vold, men ikke-vestlige indvandrere er ‘overrepræsenteret blandt ofrene’

Der findes som bekendt løgn, forbandet løgn og statistik. Det Kriminalpræventive Råd offentliggjorde i juledagene den årlig opgørelse over volden baseret på skadestueregistreringer. Intet indikerer at volden reelt er faldet, og selvom faldet dækker over 80 procent stigning blandt ikke-vestlig indvandrere, er der formentligt et voksende mørketal i segmentet. I ghetto’erne holder man det internt.

Berlingske serverede rapportens konklusioner, og artiklen blev en citathistorie hos Ritzaus Bureau, inklusiv en søgt forklaring på hvorfor indvandrere og efterkommere er ‘overrepræsenteret blandt ofrene’. De fleste større medier tog den, herunder Jyllands-Posten – Anmeldelser af vold falder for femte år i træk (Tip: KSD).

Færre danskere udsættes for så alvorlig vold, at det kræver behandling på landets skadestuer. Det viser rapporten ‘Vold i Danmark 2015’, som Rambøll har udarbejdet for Det Kriminalpræventive Råd. … I 2015 registrerede skadestuerne 11.732 voldsskader, og det betyder, at antallet af anmeldte voldsskader for femte år i træk er faldet.

[…]

Selv om antallet af voldsskader generelt er faldet, er andelen af voldsramte steget hos nogle befolkningsgrupper. … Det er især antallet af voldsskader for efterkommere fra ikkevestlige lande, der er steget. Fra 2008 til 2015 er antallet steget med godt 80 procent. …

– Det er en gruppe, som er overrepræsenteret blandt ofrene. En af forklaringerne er, at de har retssystemets fokus og altså oftere bliver visiteret og stoppet i nattelivet, siger Rannvá Møller Thomsen.”

(BT, 27. december 2016, s. 4, Færre udsat for vold)

Mere.

“Anmeldelser af vold er steget gevaldigt i årets tre første måneder. Tallet er det højeste målt siden 1995.” (TV2 Online, 15. april 2016)

“Fem års stigning: Den anmeldte vold i København er steget med 72 procent. Voldsmændene går efter hovedet viser skadestueregistreringerne.” (Politiken, 30. december 2016)

(Udtræk fra Statistikbanken, Uriasposten, 29. oktober 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79309/trackback

19 Comments »

 1. Læs lige her, I der kan logge på Facebook:

  https://www.facebook.com/henrik.keller.1/posts/10211590023926861

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. januar 2017 @ 19:27

 2. En kommentator i tråden skriver om “offer-undersøgelserne”s gyldighed:

  Sikke noget sludder! Offerrapporterne er udarbejdet af bla kriminologer og handler om hvor udsatte mennesker føler sig.
  Det er dog det mest manipulerende af al statistik!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. januar 2017 @ 19:32

 3. Føler mig efterhånden flov over fortsat at abonnere på JP. Deres ukritiske viderbringelse af reuters løgnagtige og fordummende historier gør at jeg meget ofte er lige på nippet til at opsige. Eneste formildnende omstændighed er Niels Lillelund.

  Mht. kriminalitetsstatistik så har jeg for længst fraskrevet den nogen som helst værdi. Politiet har ikke mandskab til at modtage anmeldelser, politiet har ikke tid til at reagere og derfor opgiver borgerne at anmelde, politiet har ikke længere kontrol over de mest belastede boligområder som derfor ikke indgår i statistikken. Fra citater fra politifolk i avisartikler kan man desuden udlede at utallige typer af alvorlig perkerkriminalitet, af politiet, bliver reduceret til drengestreger, såsom at kaste grene (kævler) fra motorvejsbro, ildspåsættelser i opgange og kældre, fliser på jernbanespor og lignende.

  Kommentar by Nothingman — 7. januar 2017 @ 19:45

 4. Ønskede man at give redelig oplysning skulle sammenlignes originaldanskernes overgreb mod muhamedanere i forhold til det omvendte. Det ville nok vise at ingen dansk uden muhamedanske aner var dømt for voldtægt af muhamedanere. Dermed bliver overkriminaliteten uendelig. Drab og de forskellige voldstyper ville vise en enorm overkriminalitet. Kun hvis danske soldaters drab i Afghanistan og det øvrige Muhamedanien indgik i statistikken kunne overkriminaliteten måske udlignes.

  Kommentar by perhag — 7. januar 2017 @ 20:06

 5. At 4.
  Din sidste sætning er en fuldstændig vanvittig relativering. Synd, da du ellers har fat i sandheden.

  Kommentar by Bastardo — 7. januar 2017 @ 20:26

 6. Mere løgn fra MSM og politikernes propagandaorganer.

  Tak til de regressive venstreorienterede, for at starte kampagnen mod post-faktualitet og fake news. Det beviser hvor verdensfjerne idioterne er, at de ikke så hvordan det ville bide dem selv i røven.

  Kommentar by RePatrierkatet — 7. januar 2017 @ 20:54

 7. Falsk historie. Skadestuernes funktion er forandret i den periode, der beskrives. I dag skal man visiteres, det vil sige man ringer i forvejen til en sygeplejerske, der kan henvise til egen læge, kan rekvirere en ambulance hvis det står rigtig skralt til og selvfølgelig kan hun også åbne glasdørene til skadestuen, hvis man insisterer efter at have fået oplyst, at der er otte timers ventetid. Borgeren kan også se ventetiden online og måske undlade at tage kontakt eller ringe 112 og ralle sig til en ambulancetur.

  Disse regler gælder naturligvis ikke for grupper af rodløse unge. For dem er proceduren at dukke op og insistere på, at deres kammerat springer køen over og kommer under behandling straks ellers smadrer de araberglasset i sikkerhedsslusen.

  Kommentar by Nils — 7. januar 2017 @ 21:23

 8. Hende der Rannvá Møller Thomsen er da totalt rablende.

  Årsagen til stigningen i volden blandt ‘ikke-vestlige indvandrere’, en eufemisme for muslimer, i virkeligheden, er deres indbyrdes bandekriminalitet, hvor knive og skydevåben bliver anvendt i stort omfang.

  > Bastardo: Helt enig. Hvornår har man sidst hørt om en etnisk dansker, der har voldtaget en muslim?

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. januar 2017 @ 21:29

 9. Præcist RePatrierkat, hvilken boomerang fake news begrebet er blevet for MSM.

  Hvis fake news nu pludseligt er blevet et så alvorligt problem så lad os da hjælpe de løgnagtige og stinkende journalister med lidt kvalitetskontrol og lige smide dem en e-mail med et par opklarende spørgsmål omkring kilder og objektivitet når de igen igen har vinklet, fusket og faket med deres fedtede artikler.

  Kommentar by Nothingman — 7. januar 2017 @ 21:32

 10. https://www.welt.de/politik/deutschland/article160961551/Maenner-horteten-150-Kilo-Sprengstoff-Verdacht-auf-Anschlag.html

  150 kg sprængstof fundet i et hus i Tyskland. Mulig terrorhandling forhindret.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2017 @ 21:53

 11. # Bastardo i kommentar 5:

  At relativere er der intet galt ved i oplysningens tjeneste, selv når man holder med den ene part. Meget af muhamedanerkriminaliteten hos os udføres antageligt i deres egen selvforståelse som en form for djihad, og derfor kan det godt sammenlignes med danskernes krigsindsats i deres hjemlande.

  Kommentar by perhag — 7. januar 2017 @ 22:04

 12. http://www.breitbart.com/big-government/2017/01/06/crime-wave-obama-denies-dead/

  Det er åbenbart ikke kun i Danmark og Sverige, at myndighederne lukker løgnehistorier ud, som MSM ukritisk viderebringer.

  Ordrer ovenfra?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 7. januar 2017 @ 23:56

 13. Citat: “Hvornår har man sidst hørt om en etnisk dansker, der har voldtaget en muslim?”

  Klartseende udtalelser her på websiden giver af og til een et lille smil.
  Hvordan skulle man i øvrigt kunne “finde rundt” i alle de sorte tæpper de indhyller sig i? Og man ser desuden meget få muslimske kvinder ude efter mørkets frembrud, endsige om aftenen.
  Der er kontrol over det i kulturberigernes kredse. Deres kvinder får lært at kende deres plads “sidst i rækken”.

  Kommentar by Birger Jensen — 8. januar 2017 @ 05:05

 14. bare èt af mange , den Deutche helt på lav plan vågner,helt ned i folke dybet, bare en forsmag (de har også 10-15 år at indhente) ..det går meget stærkt
  https://www.youtube.com/watch?v=sfpInarwRQY

  Kommentar by klaus — 8. januar 2017 @ 05:18

 15. * det er som i Danmark i 1900-95…politi delstater arbejder ikke sammen , osv. osv. Tyskland er total i venstre fløjens/fantasters klør –
  Tænk Jule truck angreb, kunne AFD sætte navn og billede på Terroristen , 1 time efter.
  https://twitter.com/lutzbofficial?lang=da
  Tyskland “myndighed” mere end et døgn efter.
  Angreb FL airp. – Jeg havde ALLE info før ethvert MSM.

  MSM er en stor ROTTE rede, AFMELD din licens ASAP

  Kommentar by klaus — 8. januar 2017 @ 05:48

 16. * når fornuft vinder og politik vender 0-6 år …DER venter ragnarok. 1000 år !
  Vær beredt !
  Vær Klar !

  Kommentar by klaus — 8. januar 2017 @ 06:01

 17. #7 Ikke helt rigtigt, du kan godt møde op uanmeldt, så er ventertiden bare længere. “Møder du uanmeldt op ​på en akutmodtagelsen eller akutklinik, får du hjælp efter behov, men må typisk vente længere, end de patienter, som på forhånd er kommet i køen via 1813.”
  https://www.regionh.dk/Sundhed/Akut-hjælp/Akutmodtagelser-og-akutklinikker/Sider/Akutmodtagelser-og-akutklinikker-(tidligere-kaldet-skadestuer).aspx

  Kommentar by Anonym — 8. januar 2017 @ 06:19

 18. Anonym – klart man bare kan dukke op som i gamle dage, men det normale er blevet, at man ringer og at skadestuen ikke er den selvfølgelige indgang til at blive behandlet.

  Kommentar by Nils — 8. januar 2017 @ 09:42

 19. Budskabet, hvis man ringer til Region Hovedstadens 1813, er generelt, at du bare skal gå til egen læge (som regel kan man få en tid om 3-4 uger).

  Vi håber, du dør imens, så sparer vi kræfterne til indvandrerbanderne, der altid møder talstærkt op, når de har haft bandeskyderier og knivstikkerier, og de kommer altid først i køen.

  Når politiet så får tid til at møde op, har bandemedlemmerne aldrig lyst til at tale.

  Muhamedanerinfektionen synes ustoppelig, når både sygehuspersonale og politi prioriterer muhamedanere over etniske danske. New Normal..

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. januar 2017 @ 19:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper