2. januar 2017

Journalist til politiker: Kunne man ikke bekæmpe ‘falske nyheder’ med “større mediestøtte til medier”

Journalist Line Ernlund er debatredaktør for BT, men er bedst kendt som vært på Presselogen på TV2 news. Man kan sige meget godt om Presselogen, men programmet næsten instituerer problemets karakter. Paneldeltagerne har hårde debatter om ufarlige petitesser, men er ellers enige i forhold til alt væsentligt. Alle er imod ‘falske nyheder’, men hvad nu hvis de her ‘fake news’-historier ikke er usande, blot vinkler segmentet ikke bifalder.

Line Ernlund har interviewet Naser Khader til BT, og forsøger at få repræsentanten for 3-4 procent-partiet til at bifalde flere skattekroner til MSM. Dialog sakset fra BT.dk.

Line Ernlund, journalist: Jeg tænker jo, at du sådan set også bare kunne give større mediestøtte til medier, der allerede arbejder ud fra presseetiske regler, og til Pressenævnet. Var det ikke en idé?

Naser Khader, politiker: Det kan jeg sgu ikke love.

Line Ernlund: >Men stærke medier vil måske netop være et værn mod falske nyheder. Og alt andet lige en lettere løsning end lovgivning?

Naser Khader: Der var en amerikansk analytiker, der for trekvart år siden skrev en analyse om, at Trump ville vinde. Og det ville han, fordi han i virkeligheden vandt for mange år siden, da Discovery stoppede med at vise holocaust. Han vandt, da NBC begyndte at vise Robinson. Han vandt, da ABC stoppede med at vise, hvordan man byggede Panama-kanalen. De faktuelle programmer med substans er blevet overtrumfet af reality-tv. Trump er godt tv, Hillary Clinton er dårligt tv. Det skrev han, og han fik jo ret. Pointen er, at falske nyheder understreger, hvor vigtige de seriøse medier er.

Line Ernlund: Men så kan løsningen vel også være statsstøttede medier?

Naser Khader: Ja…

Oploadet Kl. 10:14 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79456/trackback

16 Comments »

 1. Problemet med statsstøttede medier er åbenlyst for de fleste, nemlig at de er tendentiøse.

  Jeg kan huske, da Erhard Jakobsen tordnede imod de røde lejesvende på DR, og jeg kan huske da DR, med Lisbeth Knudsen som foregangskvinde, startede med at udelade charakteristika ifm. efterlysninger f.eks. i TV- og radio-aviserne. Forbryderes etniske kendetegn gled ud til fordel for det “politisk korrekte”. Desværre var befolkningen ikke så “dumme”, at de ikke kunne gennemskue dette.

  Medierne er måske ikke over en bred kam ensidigt venstre-orienterede, for nogen historier slipper da ud, men de statsstøttede medier er alle som en såkaldt “politisk korrekte” i en grad, så borgerne en masse ikke længere tror på dem.

  Vi så af historien om Den korte Avis, at sjovnalisterne føler sig truede – der gik ikke mange øjeblikke før den statslige mediestøtte blev frataget DKA, fordi den ikke følger de såkaldte presseetiske retningslinjer.

  Ikke mere statsstøtte, tværtimod fjern dem – lad os få uafhængige medier, der kan oplyse borgerne uden at skulle følge en eller anden landsfjendsk agenda.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 2. januar 2017 @ 10:37

 2. Det er sjovt, at netop Naser Khader falder for argumentet om, at Pressenævnet skulle være en garanti for kvalitet. Khader: Pressenævnet er en katastrofe

  Kommentar by MartinH — 2. januar 2017 @ 10:43

 3. Er det en politiker fra Det konservative Folkeparti ?

  Kommentar by Henrik True — 2. januar 2017 @ 11:02

 4. Det er jo helt hen i vejret åndssvagt at tildele løgnepressen endnu flere penge. De burde slet ingen penge få for ingenting. De kan få de penge, som folk vil betale for deres ydelser.
  En sådan snak må følges op af os læsere, ved at vi betaler frivilligt til de uafhængige “undergrundsmedier”. Jeg har på den konto aldrig bidraget med så mange penge, som jeg gør nu, men ikke til MSM, som jeg foragter.
  Men jeg må nok til at finde flere kroner til at støtte flere!!

  Kommentar by Holger Madsen — 2. januar 2017 @ 11:19

 5. Hele Danmarks yndlingsperker er tydeligvis lige så dum som de andre 178 ignoranter på hoppeborgen.

  Kommentar by Nielsen — 2. januar 2017 @ 13:13

 6. Hvis pressen ikke kan levere journalistik, så er det fordi de ikke har penge nok.
  SEND FLERE PENGE.

  Kommentar by Bastardo — 2. januar 2017 @ 14:31

 7. Plet til Nielsen 13:13

  Bortset fra at der var én ting som Khader nævnede som trods alt giver et fingerpeg om omkring hvilke “fortællinger” er omdrejningspunktet i den selvmorderiske / morderiske multikulti-kulturradikalisme.

  Her et lille hop tilbage i tiden:

  DR Deadline 2. sektion søndag 29-feb-04 Kl 22:30

  “Når man i forvejen kender lidt til Connie Hedegaards journalistiske virke, kan det ikke forbavse, at vi her igen ser et interview, hvor studieværten og den inviterede gæst, i dette tilfalde Cecilie Stokholm Banke, historiker, ph.d. ved “Dansk Institut for Internationale Studiers Afdeling for Holocaust og Folkedrabs Studier” (DCHF) kappes om at være enige.”

  Er Deadline 2.sektion ikke rubriceret som et debatprogram, men som en ny afdeling af undervisningsministeriet til holdningsmæssig opdragelse af den danske befolkning? Er det mig, der er forvirret?

  Hvis man ikke kunne finde en journalist, der offentligt turde anfægte Cecilie Stokholm Bankes forenklede antisemitisme-forklaringer, kunne man da have inviteret en person, der havde divergerende opfattelser.

  Her løftes sløret for det, som begge de folkeopdragende fruentimmere; den yderst fotogene og uskyldigt udseende, næsten tilforladelige, historiker, Cecilie, og skærmtrolden, Connie Hedegaard, som tydeligvis har præg af at bære hele skylden for holocaust på sine spinkle skuldre, har tænkt sig som en løsning på det problem, de på tomandshånd, og uden mulighed for indsigelser, har defineret og forklaret:

  “Vi skal blive enige om at undervise omkring en fælles fortolkning af noget, som for Europa er meget meget vigtigt, nemlig holocaust.”

  Connie Hedegaard bakker op og supplerer: Også nu når de nye europæiske lande skal komme med i EU….

  Ja, ja, lige præcis, at man skal have et fælles fundament omkring, hvordan vi forstår den her historie………..

  Mere på Connie Hedegaard om antisemitisme DR Deadline 2. sektion søndag 29-feb-04 Kl 22:30

  Stop citat

  De indskrænkninger af ytringsfriheden som nu torner sig op, begyndte alle med “holocaust-benægterlovene”, som politisk korrekte eller zionistinficerede ytringsfrihedforkæmpere f.eks. ikke turde pege fingre af. En enkel undtagelse var Claes Kastholm, som i en Deadline udsendelse vovede at kritisere den østrigske fængselsdom over WWII historikeren David Irving. Han måtte dog betale med mange synagogebesøg og jødevenlig snak i årene bagefter. Nu dømmer man i England en mand 12 måneders fængsel for at kaste en pakke bacon på en moske.

  Og det er 100% den organiserede (pro-zionistiske) Jødedom som har skyld for at love som gør dette muligt findes i stigende udstrækning i dag; især i de lande hvor Jøder og deres pressionsgrupper og lobbyister allerede havde skrevet de nye indvandrings og censurlove, som England og Frankrig. (Rent faktisk er en del lovudkast skrevet af ravbbinere! Og i England er et nyt udkast direkte efter jødiske ønsker, som går endnu langt længere end alle foregående ved at blive vedtaget af Theresa May.)

  Kommentar by Balder — 2. januar 2017 @ 14:38

 8. Ps. Læg i øvrigt mærke til, at lande / regeringers såkaldte “antiisraelske / antisemitiske dagsordener” som nu her England, som vist lige har stemt mod zionistiske ønsker i FN, ofte “betales” med indrømmelser til de samme Jøder og deres organisationers hjemlige censuragenda”.

  Skåret ud i pap; Minister Theresa May, og Labourformand Jeremy Corbyn “beviser” at det ikke er “antisemitter”, efter at have handlet mod Zions ønsker (i FN), ved at indskrænke ytringsfriheden for indfødte og andre i deres hjemlande. Som betaling for deres palæstinenserstøtte skal Englændere dø i fængslet for udtalelser på Facebook. Og Jøderne går ikke tomhændet hjem, men kan være trygge ved, at nu er munden snart stoppet på frække Goyim, som ikke frivilligt underlægger sig jødernes herredømme. Læs om den jødiske trosbekendelse i Femte Mosebog.

  Kommentar by Balder — 2. januar 2017 @ 15:05

 9. Khader turnerer landet rundt med sit vrøvl, så nogen vil altså betale for at se giraffen, selv om de ikke vil stemme på ham. Man kan også undre sig over, hvorfor folk følger ham på FB, når det ikke finder ham værd at stemme på.

  I min optik er Khader en utroværdig og irriterende charlatan. Gad vide, hvor meget han som folketingsmedlem tjener på at propagandere for Hudson Institute i Danmark, og han og hans familie på Vestbredden har også en pæn indtægt på, at han i arbejdstiden tage på længere rejser som rejseleder for Akademisk Rejsebureau med besøg og middag hos hans pal-arabiske familie.

  Kommentar by denonde — 2. januar 2017 @ 15:11

 10. Afskaf al mediestøtte = problem solved!

  Kommentar by Sigwar — 2. januar 2017 @ 16:03

 11. @denonde

  Herboende Palæstinensere forsøger alle sammen at finde en formel hvorved de kan få penge og “rettigheder” ud af danskerne, mens de bliver ved med at påberåbe sig ejerskabet af Palæstina, som de kalder for deres hjemland. Og det samme gælder en stor del af Jøderne, som i den praktiske afdeling har arbejdet hårdt for- og har fået retten til dobbelt statsborgerskab i Danmark, til dobbelt glæde for dem selv, for nu kan Jøder have rettigheder i begge lande, og Jøderne kan sige at Palæstinenserne ikke har brug for at komme hjem til de områder som Jøderne smed dem ud af, fordi de jo har dobbelt statsborgerskab.

  De indfødte etniske danskere har kun deres danske tilhørsforhold, hvilket må siges at være groft diskriminerende. Vi har ikke noget land at flygte til når dobbeltstatsborgernes (infiltranternes) politik bliver gennemført og vi er nødt til at flygte!

  Jøder / Israelere har traditionelt gjort en dyd af at samle på statsborgerskaber, og sender ofte rygter i verden om at der nu er opstået en ny jødisk eksodus i Europa eller andetsteds på grund af “antisemitismen”, som uafladeligt stiger og stiger år efter år, uden at der nogensinde rammes et loft. Utrolig at de har overlevet så længe i de antisemitiske helveder rund omkring ikke?

  Kommentar by Balder — 2. januar 2017 @ 17:15

 12. Et af de gode argumenter for at kineserne undertrygger befolkningen er at de har statsradio og tv.

  Kommentar by River — 2. januar 2017 @ 17:18

 13. #11 Balder.

  Jeg er ikke statsminister og føler ingen forpligtelse til at muntre folk op. Jeg er desuden for længst holdt op med at tro, at der findes politiske engle i Mellemøstens selvskabte helveder, og at politikere først og fremmest skal være moralske. De bliver valgt for at opnå resultater.

  Kommentar by denonde — 2. januar 2017 @ 17:49

 14. Uden mediestøtte vil nyheder blive styret af udenlandske koncerner og rigmænd ligesom Sky News, Fox News, CNN, Ritzau, Bloomberg, RT osv.

  Mediestøtte skal sikre at nyheder også produceres af danskere for danskere og ikke kun ud fra kommercielle hensyn. Det går jeg ind for.

  Kommentar by zatopek — 2. januar 2017 @ 19:33

 15. Enig med 10.Sigwar: Afskaf al mediestøtte og giv de røde lejesvende i de statsejede massemedier en enkeltbillet til Nordkorea = problem solved!:-)

  Kommentar by A-mad — 2. januar 2017 @ 23:05

 16. Hvis jeg så mig i spejlet, og jeg så en licensbetaler, så ville jeg skyde mig selv.

  Jeg håber ikke, at nogen på dette forum betaler så meget som bare een enkelt Øre til det løgnmedie.

  Kommentar by BS — 3. januar 2017 @ 01:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper