1. januar 2017

På trods af borgerlige tiltag: “På fem år er antallet af indvandrere på kontanthjælp steget med 78 pct.”

Både ‘Starthjælpen’ og den nye ‘Integrationsydelse’ blev bekæmpet af partier, der står til at få regeringsmagten efter næste valg. Stod det til venstrefløjen, skulle Danmark taget imod flere indvandrere, der skulle have højere ydelser. Ingen kvaler – dansken betaler.

Nye tal fra Beskæftigelsesministeriet, på trods af alskens tiltag. Fra BT – Indvandrere på kontanthjælp chokerer: ‘Det er helt vanvittige tal – det er en katastrofe!’.

“Siden 2013 er antallet af personer på kontanthjælp faldet brat fra 145.000 personer til 108.000 personer to år senere. Men man skal lægge mærke til, at hele faldet er sket for gruppen af danskere på kontanthjælp. For indvandrere er udviklingen gået den stik modsatte vej.

Her er 36.600 indvandrere på kontanthjælp i 2013 vokset med 5.000 personer til 41.600 personer i 2015. … Indvandrere fylder også rigtig meget i opgørelsen over ægtepar på kontanthjælp. Af de 7.283 ægtepar, der på landsplan modtager kontanthjælp, udgør indvandrere hele 87 pct. I visse kommuner – Lyngby-Taarbæk og Solrød – er det 100 pct.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V)…

På fem år er antallet af indvandrere på kontanthjælp steget med 78 pct. Det er for mig helt vanvittige tal. …,’ siger han.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79457/trackback

20 Comments »

 1. Jamen … – jamen, det er jo fordi indvandrerne diskrimineres på arbejdsmarkedet ! Eller noget.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. januar 2017 @ 13:55

 2. Takket være den konstante import af de muhammedanske ulandes affaldsprodukter.

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9249441/faerre-flygtninge-kommer-hurtigt-i-job/

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem. — 1. januar 2017 @ 14:15

 3. Ja, og de vanvittige tal skyldes vanvittige politikere som Troels Lund Poulsen.

  Han skulle være blevet på sin John Deere

  Kommentar by k.m. — 1. januar 2017 @ 14:23

 4. Det er klart, at hvis et “tab” kompenseres med en erstatning, der er større end tabet vil få folk til, at hævde de har haft et tab,- en “asylsag”. Derfor har asylretten for folk fra den 3.verden i vesten aldrig kunne forvaltes. De 60.millioner flygtninge der er i lejre i nærområderne betales også af midler fra vesten. De har ofte en levefod, der er højere end lokalbefolkningen. En somalier i en lejr i Kenya får mere end den lokale Kenyaner og er ikke motiveret til, at tage hjem. Vesten afholder faktisk udgifterne for alle verdens flygtninge. FN er en neokolonial moralsk organisation hvor de vestlige lande forsøger, at holde en dysfunktionel 3.verden oppe som var de kolonier. Det er på tide vi opgiver den 3.verden og de som har oprindelse fra den. Afkolonisere dem nu!

  Kommentar by Thorsted — 1. januar 2017 @ 14:26

 5. Alt vedr. den muslimske invasion i Danmark er vanvittig. Hvis det ikke er landsforræderi at støtte og sponsere invasionen, er der intet der er.

  Høtyve og Fakler, som Sheriff Clarke siger…

  Kommentar by Iznogut — 1. januar 2017 @ 14:31

 6. Det jeg har bemærket ved de tårevædede familiesammenføringer, hvor familien kommer fra en flygtningelejr, er, at de ligner almindelige mennesker i tøjet og er i jævn god fodderstand. Altså ikke i koncentrationslejr tilstand, som man ellers vil tro, når man hører DDR.

  Kommentar by Menig 442 — 1. januar 2017 @ 15:06

 7. Hvad vil Traktor Troels mon gøre ved det? Vi venter spændt.

  Kommentar by Sigwar — 1. januar 2017 @ 15:11

 8. Den menneskelige natur er sådan at søge mest udbytte for mindst indsats. Det er der for så vidt ikke noget galt i. Ligesom narkomanen, med sin forvrængede dagsorden vil, i mange tilfælde, udbytte selv sin egen familie, ligeså vil mennesker der ikke kan gennemskue, det langsigtede perspektiv i et velfungerende, tillidsfuldt, demokratisk og harmonisk samfund, kun opfatte det som svagt og tossegodt. Og ligesom mange familier til sidst slår hånden af narkomanen, således må vi også efterhånden tænke om vise mennesker, fra vise verdensdele: “Vi har haft virkelig dårlige erfaringer med folk af din slags, derfor kan vi ikke lukke dig ind”, Muhammed:”RACISTER, JEG ER IKKE SOM DE ANDRE!!!”, “Nej, vi skelner ikke mellem hudfarve, men har så dårlige, statistisk beviselige oplevelser med mennesker af din slags, der er intet personligt i det”

  Kommentar by Frafalden moderat — 1. januar 2017 @ 15:56

 9. Hvorfor skulle herrefolket dog også bekymre sig om arbejde, når nu de har et helt radikalt folketing , der sørger for at den indfødte befolkning træller for dem!

  Kommentar by Jette — 1. januar 2017 @ 16:23

 10. Nu må disse “borgerlige tiltag” må også opfattes som milimeterjusteringer, og derfor kun med lille, næsten symbolsk, betydning. Vi ved jo at der stadig kommer muslimer til. Og de skal forsørges. Om det så er “kontanthjælp”, “førtidspension”, “sygedagpenge” osv osv er jo bare et røgslør for at danskerne ikke skal opdage problemets omfang.

  Kommentar by Winged Hussar — 1. januar 2017 @ 16:47

 11. Politikerne kan spare deres falske overraskelse. Ingen af os tror alligevel på den. Det eneste det handler om, er at de, politikerne, kan holde sig på taburetten, og fortsætte med at stjæle, svindle og undergrave Danmark indefra, indtil taburetten kollapser under dem!

  Kommentar by Polka Charlie — 1. januar 2017 @ 17:15

 12. Lige nu er der nytårskur hos Hendes Majestæt Dronningen, og hele det øverste lag af det officielle Danmark er forsamlet. Sovsekander og sildesalat overalt. Men Danmark er ved at gå under for vore øjne. Alle de fremmødte burde fratages alle æresbevisninger og privilegier, og de burde kun kunne genvinde disse, hvis de aktivt, synligt og effektivt arbejdede for at vinde Danmark tilbage til danskerne. Danmark forsvinder under fødderne af os. Lige nu.

  Kommentar by tilfældig — 1. januar 2017 @ 19:06

 13. 11. Polka Charlie
  kollapser. Det gør den forhåbentlig inden udgangen at 2017.

  12. tilfældig.
  Så er det satme på høje til at få fingeren ud, ellers så stopper det hele jo til af rejer.

  Kommentar by Sindsro — 1. januar 2017 @ 20:40

 14. Idag er den hvide slaven.

  Kommentar by P — 1. januar 2017 @ 21:13

 15. Same procedure as last year, Miss Sophie

  Nytårsnat samlede sig i flere tyske byer “spontan” store grupper af Nordafrikanere
  Sikkert for at røve og forulempe tyske piger.
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article160767784/Gruppenbildung-wie-aus-dem-Nichts.html

  Kommentar by k.m. — 1. januar 2017 @ 21:16

 16. Statsministeren har løsningen: Dem der kan skal bare arbejde lidt længere, så giver vi et rigere samfund videre til vores børn.

  Vælt regeringen DF!

  Kommentar by redneck — 1. januar 2017 @ 21:36

 17. Statsministerens Nytårstale.
  Han mindes stærkt gamle dage, med korsbæk og hele molevitten.
  Der luskes end ikke om den varme grød: Islam og skadedyrs problemet.
  Der lalles der ud ad.

  15: Ja: vælt lortet, og lad folket styre det.
  Så vi kan få ordnede forhold, mht. den varme grød.

  Kommentar by Sindsro — 1. januar 2017 @ 22:52

 18. Hvad F… laver Traktor Troels på job når han kan blive ‘chokeret’ over det her?

  Kommentar by mb — 1. januar 2017 @ 23:11

 19. Ikke nok med at Nytårsaften skal tilbringes i stand by position, for hurtig udrykning, hvis de ensomkommende skæggede oldinge…øh,muhammedbørn skulle gå voldtægt og gramse amok igen-igen, og en overbetalt statsbetalt pladder prædikant, fyre løgne og bræk påstande af, så fortsætter løgnene og usandhederne første Nytårsdag, hvor den lille radigaliserede venstre statsmedister pladre op om Korsbæk og samtidig advare de unge om, at i gamledage var det ikke bedre, jo det var, fordi der havde vi ikke muhammedanernes hærgen, stenkast, gaderøverier, opdelt svømmetider osv …osv… vi havde godt nok ikke computer og alt andet it og internet, men det ville vi jo alligevel have haft nu, men vi havde ikke muhammed aberabernes hærgen og vold i gaderne, så jo, vi har computer og internet nu, men vi kunne have haft det endnu bedre, hvis ikke vi havde haft de importerede muhammedproblemer.
  Så hvordan kan den lille radigale venstre statsmidister postulere, at det ikke var bedre i gamle dage, hvor vi ikke havde behov for betonmuhammedklodser, politi indsats ved ambulance udrykning, hjemmehjælper der bliver stenet, socialarbejder der bliver stukket ned,gaderøverier…osv…osv
  Jo, tiden før muhammed invasionen var bedre, vores udvikling havde været bedre, hvis vi ikke menneskeligt og omkostnings mæssigt havde muhammedbetonklodsen om benet, så havde vi måske mere overskud til at hjælpe de steder, hvor hjælpen var tiltrængt.
  Så skal den lille radigale venstre uLøkke ikke bilde mit afkom ind, at min ungdom var værre, for det var den ikke, der stod ikke maskinbevæbnet politi eller betonmuhammedklodser flydende rundt omkring i samfundet.
  Ordet gaderøveri,hjemmerøveri, integration, halal mad osv disse ord eksisterede ikke.
  Når radigalningen venstre statsmedisteren uløkke, postulere “vi” ikke kan gøre noget ved “flygtningestrømmen” alene, så burde han fjerne ordet “vi” ford der er andre der sikkert kan gøre noget ved problemet, uden at hænge i den gale kommunist Frau kansler Mærkeligs skørter, og lukke grænsen. Det gør vi så ikke for at lukke os inde, men for at lukke destruktive “mørkekræfter” ude, så vi har mere overskud til at hjælpe uden for vores grænser, så simpelt er det.
  Vi lukker os ikke inde, men udelukker destruktiv invasion, der hæmmer vores innovative kræfter uden for vores grænser.
  Hele folketinget er radigale fjolser, der trænger til udskiftning.

  Vi havde ikke behov for 8 ton tunge betonmuhammedklodser i gaderne, vi kvinder

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 2. januar 2017 @ 00:09

 20. fortsættelse:
  kunne færdes uden tildækning i gaderne, vi var frie, det er vi ikke nu. Vi ved ikke hvor jihad patruljen slår til næste gang, og vi bliver fundet i vandet 3 mdr senere.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 2. januar 2017 @ 00:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper