3. januar 2017

DR insinuerer, at Uriasposten ikke søger sandheden, RUC-lektor: “… vi ved ikke om du tjekker kilder”

Mandag aften sendte DR1 dokumentaren Patrioten & Venligboeren. En klassisk setup baseret på Nils Tvilling (fisker, medlem af Dansk Samling) og Mads Nygaard (forfatter, aktiv i Venligboerne), der sammen besøgte forskellige steder relateret til tidens udlændingedebat. Den jordnære Nils vandt klart, ikke mindst fordi Mads levede i sin helt egen verden. Han kunne ikke bruge statistik til noget som helst, og blev overrasket, da en Grimhøj-imam forklarede, at der var dødsstraf for frafald indenfor Islam. Meget sigende, så blev han forarget, da Nils antydede at beboerne på Udrejsecenter Kærshovedgaard var kriminelle. Altså, en stor del af beboerne er vitterlig udviste kriminelle.

Omtalen på DR.dk inkluderer en henvisning til Uriasposten, et af flere medier, der ifølge RUC-lektor Jannie Hartley Møller ikke har en holdning til, “at det de skriver, skal være sandt”. En pæn måde at insinuere, at undertegnede (og andre) lyver. Jeg konfronterede hende over Facebook, og fik et længere svar, hvor hun forklarer, at hun intet konkret ved om Uriasposten, og talte generelt om ‘alternative medier’. Artiklen bliver hermed et ganske godt eksempel på ‘fake news’. Fra DR.dk – Ekspert: Vi låser os inde i ekkokamre med vores meningsfæller.

“I programmet ‘Patrioten og Venligboeren’ tager Nils Tvilling med venligboeren Mads Nygaard rundt og besøger blandt andet Grimhøjmoskeen i Aarhus, Tingbjerg og et udrejsecenter nær Ikast for at udfordre hinandens holdninger til integration.

Det er især det omdiskuterede netmedie Den Korte Avis, Nils orienterer sig på, og han er også flittig bruger af Document.dk, Uriasposten.net, Snaphanen.dk og de svenske hjemmesider Avpixlat.info og Friatider.se.

De ‘alternative nyhedssider’, som Nils kalder dem, er alle netmedier, og lektor og studieleder i journalistik ved Roskilde Universitet Jannie Hartley Møller fremhæver endnu et fællestræk:

– Ingen af dem er tilmeldt pressenævnet, så de er ikke bundet af de centrale etiske forpligtelser, som etablerede medier er. De har ikke nødvendigvis en holdning om, at det, de skriver, skal være sandt, siger Jannie Hartley Møller, der blandt andet forsker i netmedier og etik.”

(Mads Nygaard, forfatter, Venligboer)

“Min faglige vurdering er, at du sigter efter at formidle din holdning/bestemte holdninger. Om de er sande, det vil eller tør jeg ikke gøre mig til dommer over. Udtalelsen til DR handler om de medier som bevidst har fravalgt at være medlem af Pressenævnet. Alle de medier kan publikum ikke vide, om de skriver udfra et ideal om sandhed og korrekt information. Derfor siger jeg, at de medier ikke nødvendigvis arbejder udfra det samme ideal som professionelle journalister på etablerede medier. Der er – i hvert fald et ideal om – en forskel på holdning og fakta. Også selvom forskningen viser, at sandheden er en svær størrelse at arbejde med, også for journalister. Vi har foretaget en undersøgelse af etik på danske medier, men mange af de nye digitale medier svarede ikke på vores mange henvendelser, derfor ved vi reelt ikke, hvad de (og du) står for. Jeg har ikke undersøgt det, men mit bud vil også være, at du ikke har nogle offentlige tilgængelige presseetiske regler, så igen vi ved ikke om du tjekker kilder, udsagn, tal etc. Holdninger kan naturligvis godt være sande- det vil den som ytrer dem oftest synes at de er, men i journalistikken skal fakta skal ifølge presseetikken være researchet, være baseret på mundtlige og skriftlige kilder.” (Jannie Hartley Møller i svar til undertegnede, 2. januar 2017)

Oploadet Kl. 01:57 af Kim Møller — Direkte link56 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79501/trackback

56 Comments »

 1. Mads Nygaard Citat :”JEG ser ikke avis jeg læser aldrig nyheder jeg læser aldrig satstikker , jeg kan ikke bruge satstikker til en skid”

  NEMLIG , HVEM TOTAL udvidende DdR hjernevask

  VI var klar med over 1xx personer , med 100+ ip og min , 3 browser pr. bruger, der stillede kritiske spørgsmål.

  OG – BEHOLD- se lige “debatten”, IKKE ÈT af vores spørgsmål kom igennem
  bla. :
  “Du mener skråsikkert at have fundet løsning 35års+ fejl integration, kan du forstå der er en anden virkelighed end din”verden””.

  Prøv lige at ,se den hippie rede der ikke kun skaber hvad de frygter , men afskaffer dem og os samtidig…fucking uhyggeligt.

  http://www.dr.dk/taet-paa/taet-paa-venligboeren-mads-nygaard-vi-skal-ogsaa-f

  DdR !! OPLYSNING til DET DANSKE FOLK

  “public service” ….

  Kommentar by klaus — 3. januar 2017 @ 02:26

 2. Mens han som væmligbo arbejdede på “immigrant” centret ,fra hans bolig langt afsondret fra “virkeligheden”. Som en fraskilt far , med flere lig i lasten , som jeg ikke skriver om.

  Kommentar by klaus — 3. januar 2017 @ 02:30

 3. “– Ingen af dem er tilmeldt pressenævnet, så de er ikke bundet af de centrale etiske forpligtelser, som etablerede medier er. De har ikke nødvendigvis en holdning om, at det, de skriver, skal være sandt, siger Jannie Hartley Møller, der blandt andet forsker i netmedier og etik.”

  Hold da op – det står værre til, end man i sin vildeste fantasi kan forestille sig.

  Nu har vi da fået slået fast med syvtommersøm, at alt andet end de af og på Parnasset godkendte udlægninger af nyhedsstoffet, pr definition betegnes som “Fake news” – selvom det diametralt modsatte oftest er tilfældet. (Modkraft, Redox, MSM over en bred front, you name them.)

  Man forstår godt, at DKA ikke gider være med i det selskab, det ville simpelthen ikke give mening.

  Men nu er strategien i det mindste klar: Når man nu ikke umiddelbart kan kvæle de alternative nyhedskilder, må man igen og igen påstå at de er utroværdige.
  Og vi har langtfra set det værste endnu – stol på det.

  Kommentar by Bror Lerbror — 3. januar 2017 @ 02:32

 4. Jannie Hartley Møller er åbenbart så uvidende om Pressnævnet, som hun udtaler sig om, at hun ikke er klar over, at forudsætningen for at klage er, at man som (juridisk) person er blevet “angrebet”.

  Man kan ikke klage over at der står noget forkert i avisen, eller at der står noget man logisk umuligt kan vide noget om, ejheller kan man klage over medier der benytter forudindtagede “eksperter”. Bl.a.

  Men ok, DDR hyrede hende ikke som sandhedsvidne, men til at bakke op om at DDR skam er et troværdigt medie. – Noget hun heller ikke kan vide noget om med mindre hun har undersøgt netop dét.

  Kommentar by Hans Und — 3. januar 2017 @ 02:38

 5. RUC-bumsen skriver “Alle de medier kan publikum ikke vide, om de skriver udfra et ideal om sandhed og korrekt information.”
  Hun tror måske, at DhimmiRadioen har formidling af sandheden som ideal. Hmm.

  Kommentar by Nielsen — 3. januar 2017 @ 02:54

 6. Uenighed om tolkning eller vinkling eller hvordan og hvilken retorik der benyttes har intet med falske nyheder at gøre.

  Generelt og specifikt kan spørgsmålet være: Hvormange gange har Uriasposten undskyldt eller beklaget udsagn om skrevet eller viste ting, da anden kilde fandt der var tale om forkerte, eller på anden vis usande ytringer?

  Har man ingen konkrete eksempler at komme med er det usaglig kritik, der objektivt set burde ignoreres totalt.

  Som jeg forstår sagerne, har hr. Møller et par gange i et overvældende antal poster, omformuleret eller fjernet egne bragte ytringer. Herudover er der et andet par gange fjernet udsagn kommentatorer har ytret.

  På en troværdighedsskala er Uriasposten helt i top. Set herfra.

  Kommentar by Peter Buch — 3. januar 2017 @ 04:41

 7. Han virker som en guttermand, ham Niels Tvilling. Stilen er typisk DDR’sk, men trods det, så fremstod Niels langt mere sympatisk og rationel end den skingre “væmligbo”.

  Kommentar by Polka Charlie — 3. januar 2017 @ 05:04

 8. #6 Også set herfra er Uriaspostens troværdighed helt i top. Jeg har en vis træning i at bedømme kilder og behandling af kilder.
  Min beundring for Kim Møller har intet med ”ekkokammer” at gøre. Jeg har på intet tidspunkt fundet svig, løgn og bedrag på Urias, eller de der næsten umærkelige fordrejninger/fortielser tilsat kunstige sødemidler, som MSM-journalistikken er så rig på.
  Et par svipsere, ja, men de er lynhurtigt blevet korrigeret, når nye oplysninger er kommet frem.
  Kim Møller fremtræder som en i bund og grund hæderlig journalist, et hæderligt menneske med en imponerende viden og energi. Der burde regne priser ned over ham!
  Godt nytår Kim og familie, inkl. hund, kat og fugle, og hvad I ellers har ovre i det fynske. Du er uundværlig i disse tider.

  Kommentar by Catfish — 3. januar 2017 @ 06:03

 9. Mange af løgnepressens repræsentanter er udklækket på RUC, hvor Jannie Hartley Møller er RUC-lektor.
  Så selvfølgelig må hun forsvare resultatet af sin egen undervisning, og mistænkeliggøre alle andre der ikke har været underlagt den.
  Hvis det løgnepressen dagligt serverer lever op til Pressenævnets ”ideal om sandhed og korrekt information”, så skal uafhængige nyhedsmedier holde sig langt væk fra dette nævn og dets ”idealer”.

  Kommentar by Birger Jensen — 3. januar 2017 @ 06:51

 10. Jannie Hartley Møller Siger selv at hun generaliserer og allerede der falder kæden jo af.
  Det ser i øvrigt ud til at liberalisterne nu går efter vores blogs og nyhedssider og at det er der “krigen” nu bliver ført.
  Lige nu hænger de altså deres hat på pressenævnet. Er man Inde er man etisk og saglig og dermed ok, og ude er man “alternative nyheder” og dermed fake news.

  Kommentar by Frank Hagmann — 3. januar 2017 @ 06:59

 11. Idealet kan være at poster laves på baggrund af kilder der kan præsenteres i fuld offentlighed. Virkeligheden er ofte en anden for al postering i presse og andet.

  Personlig så jeg gerne efterretningstjenester kunne overvåge det meste, for ikke at skrive alt, for at kunne foretage indgriben før tragedier udspiller sig. Risikoen er her at efterretningstjenester kan ende i hænderne på samfundsundergravende kræfter, der ønsker en anden verden end den jeg, andre eller måske et stort flertal helst ser eksistere.

  At der konstant 24/7 var en redaktion der kan checke, og dobbeltchecke sagerne, og uden videre fjerner voldsopfordringer og opfordringer til at en stærk fører er løsningen, kræver retningslinjer, personel og midler, jeg ikke lige tror er til stede for tiden for hjemmesiden. Men det kunne være et nyt års mål.

  Men man ender da hurtigt i en debat om debatten, hvilket forståeligt nok ikke huer hr. Møller, eller andre med for den sags skyld.

  Langt væsentligere er det foretagne, perspektivt og proceduren er absolut forsvarlig og som Catfish skriver- prisværdig.

  Kommentar by Peter Buch — 3. januar 2017 @ 07:06

 12. Kors en gang professoral bragesnak. Hun må da have erhvervet sin titel ved grubbeeksamen.

  Kommentar by pseudonym — 3. januar 2017 @ 07:07

 13. http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=grube
  http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=gruppe

  Kommentar by Peter Buch — 3. januar 2017 @ 07:14

 14. Patrioten og venligboeren er en virkelig god og fair udsendelse, cadeau til DR, godt vi har vores nationale kanal til at lave kvalitetsfjernsyn om danskere for danskere, og til at fremme oplyst dialog mellem danskere. Også i min optik “vandt” Nils Tvilling klart, men faktisk er han jo også et offer for stram udlændigepolitik, da hans kone gennem 13 år ikke kan få permanent opholdstilladelse. Hvorfor er reglerne så umenneskeligt stramme? Fordi vi ikke har regler der skelner mellem indvandrere fra f.eks. Rusland og indvandrere fra Pakistan, eller mellem gammel- og nydanskeres retskrav på sammenføring med ægtefælle.

  Kommentar by zatopek — 3. januar 2017 @ 07:15

 15. KIm og jeg har altid været kildekritiske. Vi har nogle gange haft solohistorier sammen, og vi skriver ikke noget, vi ikke er 110 procent sikre på. De er gode nok for MSM at citere – uden kilde, selvfølgelig.

  Kommentar by Snaphanen.dk — 3. januar 2017 @ 07:29

 16. DR er et ekkokammer for ansatte med samme meninger, kunne man hævde.

  Men tak for at gøre opmærksom på Uriasposten, Snaphanen, Den Korte Avis med flere. Mange flere vil læse disse hjemmesider nu. Om ikke andet så bare for at se hvad det nu er for noget. DR er dog allerede nu klar over at hjemmesiderne har en vis betydning efterhånden. Ikke mindst fordi de har et ledigt standpunkt og de er hæderlige og dygtige. De beskæftiger sig med emner som DR ikke vil røre ved med en ildtang. (Vi så at det var TV2 der lavede dokumentationen “Moskeerne bag sløret” – og ikke DR) Så vil DR hellere vride tingene, undlade at fortælle/vise tingene, eller pynte på tingene. Der mangler nuancer. Som når DR ikke vil vise tegningen af profeten muhammed, når TV-indslaget handler om f.eks. JP’s muhammedtegninger. Meget symptomatisk. I de tilfælde skjules den såkaldte profet. Som om danskere er pattebørn, der ikke må kende sandheden. DR taler ned til danskerne. Men det går jo ikke i længden, for så vil danskerne søge viden andre steder. Danskere vil ikke behandles som børn, af en TV kanal, der hellere vil lave X-Fact(or).

  Kommentar by Liva — 3. januar 2017 @ 07:38

 17. #14
  Hvad mener du med at DR ikke vil røre emner med en ildtang? Synes da præcis at udsendelsen viste det modsatte. Udsendelsen lod også folk med forskellige holdninger at komme til orde, og så kunne folk tænke selv og debattere efterfølgende. Meget dansk og i øjenhøjde synes jeg, og uden at hænge nogen ud på forhånd.

  Kommentar by zatopek — 3. januar 2017 @ 07:55

 18. zatopek

  Jeg taler generelt. Ikke om ovennævnte udsendelse.

  Kommentar by Liva — 3. januar 2017 @ 08:00

 19. Man ved at man har ramt rigtigt, når man lige præcist IKKE læser medier der er tilmeldt pressenævnets altædende kulturmarxisme og venstrefløjs retorik.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 3. januar 2017 @ 08:11

 20. Iøvrigt ikke overraskende at typer som mads med krøllebølle hatten, ikke aner en skid om Islam. Jeg skriver det igen, røde køtere fatter det stadigvæk ikke den dag demografien har vendt sig, og de bliver trukket hen til huggeblokken af en flok islamister…… Det står skrevet! Det er faktisk lige før at man tænker at der må være en Gud, der kan gøre mine landsmænd så naive blinde og selv destruktive.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 3. januar 2017 @ 08:20

 21. Bevar mig vel, det angreb er langt ude.

  Som om en historiker ikke er velbevandret i kildekritik og har en faglig stolthed.

  Kommentar by denonde — 3. januar 2017 @ 08:29

 22. Det er sjovt fordi det er en performativ selvmodsigelse: Hun erkender at hun og DR ikke har researchet før de insinuerede om bla Uriasposten, samtidig med at de fremfører at det netop er i researchen at presseetikken består.

  Kommentar by Winged Hussar — 3. januar 2017 @ 09:11

 23. Man kan jo bare holde sig til den såkaldte videnskabelige metode. Er et udsagn falsificerbart. Som bekendt kan man ikke altid bevise alle forhold i en teori, men det er nok at kunne afvise den ved et eksperiment. Skal det overføres med rimelighed til et medies troværdighed må der altså være adskillige eksempler på utroværdighed.
  Dobbeltstandard og hykleri kan findes overalt. Det er troværdigt og kan eftervises.

  Kommentar by River — 3. januar 2017 @ 09:21

 24. En god illustration af, hvor naive venligboere kan være. Jeg kender selv to af slagsen og de er ikke meget bedre selv. Sørgeligt, at man kan være så blind.

  Kommentar by Revser — 3. januar 2017 @ 09:28

 25. Enig med 6. Peter Buch, der skriver: “På en troværdighedsskala er Uriasposten helt i top. Set herfra.”

  Jeg har Danmarksrekord i erfaring med empirisk forskning og validering af data mht statistisk signifikans (flere hundrede millioner af persondata i hundredvis af empiriske undersøgelser), så jeg ved, hvad jeg taler om i modsætning til en lavmåls RUC-lektor, der er kommet ind på en badebillet, fordi hun synligt var socialist og heilede med knyttet næve ved ansættelsessamtalen (dvs sagde koden!:-)

  Jeg har stor erfaring med de statsejede massemedier og kender forholdene internt dér. Det er kammeratskaber, dannet af ligesindede. (Som på RUC:-)

  Lektor og studieleder i journalistik ved Roskilde Universitet, Jannie Hartley Møller, demonstrerer – udover at flashe ‘de rigtige, røde meninger’ – at hun er totalt uvidende om grundlaget for ytringsfrihed og trykkefrihed.

  70%-80% af den nyhedsinformation danskerne modtager og absorberer kommer fra massemedier, der ejes af den danske stat. Danmark har nærmest verdensrekord i statseje af massemedier. Kan Jannie Hartley Møller slet ikke se, at det er et problem? Er statens styring og ejerskab af de dominerende massemedier i f.eks Tyrkiet heller ikke noget problem? Eller i Rusland? Eller i Kina? Eller i …?:-)

  DR1 dokumentaren Patrioten & Venligboeren var udtryk for den perverse DR/TV2-objektivitets definition, der går helt grassat. Som om alle synspunkter er lige rigtige. Fiskeren, Nils, der har personlige erfaringer med islam fra sit arbejde med fiskeriprojekter i Afrika og Egypten mod et totalt fliphoved, Mads, der selvforelsket som credo har at han elsker alle fremmede, der kommer over grænsen og “Han kunne ikke bruge statistik til noget som helst, og blev overrasket, da en Grimhøj-imam forklarede, at der var dødsstraf for frafald indenfor Islam. Meget sigende, så blev han forarget, da Nils antydede at beboerne på Udrejsecenter Kærshovedgaard var kriminelle. Altså, en stor del af beboerne er vitterlig udviste kriminelle.”

  Det fik selvfølgelig ikke Mads til at undskylde, at hans anklage var baseret på hans egen misforståelse og at Nils havde faktuelt ret i at beboerne var der fordi, de var kriminelle. Beautifull dreamer?

  “Beautiful dreamer, wake unto me,
  Starlight and dewdrops are waiting for thee,
  Sounds of the rude world heard in the day,
  Lulld by the moonlight have all passed away!”

  Som flere her har påpeget, er det urkomisk, at RUC-lektor Jannie Hartley Møller uden blusel indrømmer, at hun ikke selv har anvendt ‘kildkritik’, før hun optrådte med sin (for)domme om Uriasposten i DR Tv-programmet.

  Kommentar by A-mad — 3. januar 2017 @ 10:33

 26. Venstrefløjen er helt ned i deres dybeste rødder på gaden, så fulde af løgn. De har intet andet end løgnen, løgnen om dem selv, løgnen om kendsgerningerne, løgnen om deres venlighed, løgnen om deres ideologiers “folkelighed” osv osv. De er notoriske løgnere, som endda lyver for dem selv, derfor begynder de nu at kalde alle andre for løgnere, da de intet andet har tilbage.

  Polish protesters destroy a kebab restaurant day after a man was stabbed (Elk, Poland 1/1/2017)
  https://www.youtube.com/watch?v=DvpW7aJU4c4

  Message to Muslims. islam in Poland England Germany – islam is evil | 2016 القرآن والإسلام هو القرف
  https://www.youtube.com/watch?v=nw07b2Opj2U

  Anonymous – You Love Trump? You’re Going To Love This “SMACK DOWN”
  https://www.youtube.com/watch?v=KUb_3MSoTxY

  Kommentar by Chi — 3. januar 2017 @ 10:46

 27. DR er den største løgnekanal ever. De er fuld af fortielser, der ikke adskiller sig fra en lodret løgn. At postulere at en vigtig nyhed, som du ikke kan lide, ikke eksisterer, er en løgn af helt normal observans, det er en lodret løgn..

  Kommentar by Chi — 3. januar 2017 @ 10:50

 28. Bliv blæst omkuld af en selvforherligende gøgler som kan alt, vil alt, har prøvet alt.

  og har særligt erfaring med…..
  har jeg også erfaring med…..
  ligeledes beskæftiget mig med…..
  og forsker nu i alt fra…..
  Jeg har en bred erfaring i brug af…..
  Teoretisk har jeg bred erfaring inden for…..
  Desuden har jeg produceret…..
  er med i bestyrelsen for…..
  laver selv undersøgende…..
  forskningsmæssigt laver jeg…..
  I min nyere forskning er jeg særligt interesseret i…..

  Forskningsområder:
  – Etik og troværdighed
  – Digital Journalistik
  – Journalistiske idealer og proffesionalisme
  – Nye og sociale medier
  – Journalistisk sprog og genrer

  http://forskning.ruc.dk/site/da/persons/jannie-moeller-hartley(8a1db552-8e09-45f3-9083-2f76b1829acc).html

  Kommentar by Men dog ! — 3. januar 2017 @ 10:53

 29. Check så reaktionerne på Mads Nygaards FB: “Hvor er det synd at Nils er så fuld af frygt” (snøft-snøft) “Han får bare al sin viden fra medierne” (det er jo selvfølgelig medierne der har opfundet alle de grimme historier om muslimer, de eksisterer ikke i virkeligheden.)
  Væmligboerne fortsætter med fuld fart frem mod det multikulturelle/monoislamiske samfund, med skyklapper på.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem. — 3. januar 2017 @ 11:17

 30. Venligboere? Var det ikke dem man i 40’erne kaldte værnemagere? Jeg synes ligheden her er slående.

  Off topic: Kunne vores allesammens elitedronning Vestager ikke være ophavsm/k til YouSee nedbruddet nytårsaften? Det kunne være en nytårsspøg fra de radigale der jo hader alt hvad der hedder Gud, Konge og Fædreland, men elsker allah, mahdi og kalifat.

  Kommentar by Lars — 3. januar 2017 @ 11:31

 31. Da Kim ikke står med en hel masse sagsanlæg for injurier, så er det i aller højeste grad en garanti for at sandheden på Uriasposten er i top.
  Det var befriende at høre en autodidakt islamekspert som Niels. DR’s universitets eksperter når ham ikke til sokkeholderne, når sandheden om kulturberigerne og deres målsætning med lige netop at være her skal frem i lyset.

  Kommentar by Menig 442 — 3. januar 2017 @ 11:44

 32. Der er mange må¨der mange måder at lyve på, og de danske statsfinansierede medier er specialister af ypperste slags:

  De lyver ved ikke at fortælle sandheden. Havde de fortalt den, havde alt set anderledes ud. Lad mig give et par eksempler på hvilke sandheder, der er af afgørende betydning for danskerne, men som aldrig berøres.

  – Hvornår er danskerne i mindretal i Danmark.

  – Hvad koster indvandringen.

  – Hvornår får vi syriske forhold.

  – Hvor mange indbyggere i Danmark er i nyttigt arbejde.

  – Hvad hedder de kriminelle? Hansen, Møller osv. ?

  – Hvornår er de sidste danske fabrikationsvirksomheder lukket?

  – Hvor meget betaler en nyttig dansker i skat.

  – Hvor stor magt har staten over dig og dit?

  Der er rigeligt til mange års fortsatte temaudsendelser. Hele mediefladen kunne fyldes med ovennævnte afgørende emner, men —

  Kommentar by Svend — 3. januar 2017 @ 11:46

 33. Enig og rigtig gode spørgsmål! Og ja, vi må selv finde svarene, fordi disse spørgsmål er det jo forbudt offentligt ansatte – både journalister og forskere – at svare på…
  Her er mine svar (så for satan, nu kommer den Blå Vogn og henter mig!:-)

  Spørgsmål 1. Hvornår er danskerne i mindretal i Danmark? SVAR:2050

  Spørgsmål 2. Hvad koster indvandringen? SVAR:250 mia kroner årligt

  Spørgsmål 3. Hvornår får vi syriske forhold? SVAR:2065-2075

  Spørgsmål 4. Hvor mange indbyggere i Danmark er i nyttigt arbejde? SVAR:1½ mio

  Spørgsmål 5.Hvad hedder de kriminelle? Hansen, Møller osv? SVAR: Kun 25% har danske efternavne. Kun 10% af mordere og voldtægtsforbrydere

  Spørgsmål 6. Hvornår er de sidste danske fabrikationsvirksomheder lukket? SVAR: 2050

  Spørgsmål 7. Hvor meget betaler en nyttig dansker i skat? SVAR: 65%/300.000++ (moms og indirekte skatter medregnet)

  Spørgsmål 8. Hvor stor magt har staten over dig og dit? SVAR: Al magt ved indbrud og ekspropriation med eksisterende love og paragraffer

  PS. Vi kan ikke ændre tilstandene, som de er i dag. Vi kan kun begrænse ulykkens størrelse og udvikling ved at stoppe indvandringen af muslimer totalt nu.

  Men desværre bliver der næppe flertal for at stoppe indvandringen af muslimer før det er for sent?

  Vi er færdige

  Kommentar by A-mad — 3. januar 2017 @ 12:33

 34. Ja – det er jo det sørgelige A-mad. Du, jeg og nogle få andre kender sandheden – og hvad gør vi ved det?

  Personligt håber jeg at systemskiftet i USA, Brexit og det almindelige opbrud i EUSSR kan hjælpe, men jeg er meget usikker. Vi fik ikke et opgør efter WW2 så hvorfor nu?

  Kommentar by Svend — 3. januar 2017 @ 12:39

 35. Det er jo helt ufatteligt hyklerisk, kommende fra DR. Urias drives af EEN mand, forhåbenligt med nogle allierede hist og her, koster ikke een skattekrone og må generelt opfattes som meget faktuelt pålidelig. Ingen af delene kan siges om det kulturmarxistiske propagandahus DR. Go F yourselves…

  Kommentar by Moran ya Simba — 3. januar 2017 @ 13:24

 36. Luk de såkaldte journalistuddannelser. Hvorfor?

  Jannie!

  Kommentar by Bastardo — 3. januar 2017 @ 13:56

 37. Vedrørende fake news.
  Donald Trump blev hånet i medierne, da han påstod, at Obama ikke var født i USA.
  De kom med en fødselsattest, som viste at Obama var født i USA.
  Nu viser det sig at attesten var falsk!!! Check selv på youtube.
  Det burde være Breaking news i alle medier.
  Men hvor meget har I set/hørt om det?
  De danske medier er fake news.

  Tak til uriasposten, snaphanen, Den korte avis og alle andre alternative medier for, at fortælle sandheden. De stiller deres eget navn og rygte bag nyhederne, og er af samme grund ikke interesserede i, at skabe/levere fake news.

  Kommentar by XXXXX — 3. januar 2017 @ 14:07

 38. Til XXXXX i kommentar 37:

  Obamas falske fødselsattest betyder ikke at han er født i Kenya. Meget tyder på han er født på Hawaii med Frank Marshall Davis som sin far.

  Kommentar by perhag — 3. januar 2017 @ 15:59

 39. Jeg har skrevet det nogle gange uden særlig respons men synes det vil være velanbragt i denne sammenhæng.
  Den eneste og mest effektive måde at tackle den kraftige venstre-snoning i DR vil være at der _ i næste medieforlig – bliver inkluderet at f.eks. DR2 stiller 1-2 timer dagligt til rådighed for et kollegium af repræsentanter for DKA – Uriasposten – Snaphanen – Document – NewSpeek o.lign.
  Disse skal naturligvis arbejde under gældende lovgivning og være ansvarlig iflg. presselovgivning etc.
  Dette ville indebære at der kom balance i venstre/højre-aksen og ikke mindst at det officielle DR uden tvivl ville tænke noget over hvilke emner og især hvilken vinkling de skulle benytte i deres journalistik.
  Ideen hermed gratis til rådighed.

  Kommentar by frank mathiesen — 3. januar 2017 @ 16:04

 40. Pressenævnet viste sig allerede i debatten om atomkraft ikke at kunne bruges til at korrigere fejl i medierne. Reel Energi Oplysning indbragte alle de fejloplysninger DR bragte om atomkraft for Pressenævnet, men det førte ikke til at fejlinformationen blev stoppet. Det var let for DR at fortsætte misinformationen, hvor de bare skulle sørge for at journalisten ikke selv sagde de direkte løgne. Det fik man interviewpersoner til at sige.

  Eneste presseetik værd at beskæftige sig med er adgangen til praktisabelt at modsige det mediet skriver, bedst ved at kunne debattere frit under selve artiklen.

  Kommentar by perhag — 3. januar 2017 @ 16:11

 41. # perhag
  Jeg skrev ikke, han var født i Kenya. Men fødselsattesten var falsk.

  Kommentar by XXXXX — 3. januar 2017 @ 16:12

 42. Luk DDR. Og RUC. Og KVINFO.

  Kommentar by TH — 3. januar 2017 @ 16:14

 43. I det danske mediebillede er Uriasposten, Snaphanen, Den Korte Avis og Document.dk moderne, demokratiske frihedskæmpere. Kritiske og med et emnevalg som licensbetalte GIGANT DR ikke bryder sig om. DR tror stadigvæk at DR enehændigt kan og skal bestemme, hvad der er af nyheder og holdninger, og hvad og hvordan der skal formidles til danskerne. Hvordan der skal vinkles. Men verden er meget større end DR. DR dækker ikke verden. Dækker ikke Danmark.

  Kommentar by Liva — 3. januar 2017 @ 17:07

 44. Det er pinligt der er så stor forvirring om Obamas fødselsattest.
  Manden har været USA’s præsident, så han må da kunne fremvise dokumentation.

  Det burde Jannie Hartley Møller grave i, i stedet for at beskylde Kim Møller for at være løgnespreder.

  Jeg har set det papir, der viser at Obama er født i Kenya, og det fremgår vel også at hans far var muslim, ergo er Barack Hussein Obama også. Det forklarer i hvert fald en del af hans Mellemøsten politik, bukken og skraben for de muslimske ledere.

  Kommentar by k.m. — 3. januar 2017 @ 17:11

 45. Jeg læser en del medier hver dag, der er tilsluttet pressenævnet (og for ikke ubetydelige andele af mediestøttemidlerne), men det er så absolut de “alternative” medier som Den Korte Avis, Document.dk, Uriasposten.net, Snaphanen.dk m.f. der ligger absolut højest med kildehenvisning.
  TAK for det, for derved render vi ikke bare rundt, med påduttet viden.

  Kommentar by Carstens — 3. januar 2017 @ 17:11

 46. #31 Menig 442

  “Da Kim ikke står med en hel masse sagsanlæg for injurier, så er det i aller højeste grad en garanti for at sandheden på Uriasposten er i top.”

  Ja, det har du ret i, selv om konklusioner altid kan vendes og drejes og jo også bliver det. Med alderen er jeg blev forsigtig med at bruge ordet “sandhed”.

  Ang. Obamas fødselsattest, er det min personlige mening, at han har ret i, at han kan dementere resten af sit liv, uden at få aflivet myterne om den. Hvis man har fulgt debatten i mange år, ved man, hvem der har fodret blogverdenen med en propagandastrøm af anti-Obama sladder. Den har været af tarveligste art og har skadet afsenderens synspunkter mere, end den har gavnet.Jeg kan ikke tro, at de, der har videregivet denne propaganda, selv tror på den, og som sædvanlig har virkeligheden overgået fantasien. Obama vil ikke gå over i historien som en stor præsident, han har derimod været en stor skuffelse for mange. Cairotalen og det dybe buk, vil ikke blive glemt.

  Kommentar by denonde — 3. januar 2017 @ 17:14

 47. Morsom diskurs – idet jeg antager følgende:

  Kim Møller opretter Uriasposten motiveret af søgen efter sandheden, idet han ikke finder den dominerende filtrering af nyheder i MSM for troværdigt. Formålet med Uriasposten kan siges at være et korrektiv til den dominerende journalistik, der i overensstemmelse med de fleste journalisters dokumenterede politiske ståsted er stærk værdimæssigt venstreorienterede og generelt lider under troværdighedsproblemer.

  Kim Møller får mange følgere, der stoler på hans integritet efter at søge sandheden og inspireres af hans vinkling.

  Samme bevæggrunde kan man finde bag Document, Snaphanen, Monokultur, Hodja, Avpixlat, Friatider m.fl.

  Det er alle, der bruger deres fritid i stræben efter at finde et sandfærdigt ståsted om verdens gang. Og det danner grundlag for en fri debat.

  Så dukker en svagt funderet DR-journalist op med følgende kiksede svada: “Jeg har ikke undersøgt det, men mit bud vil også være, at du ikke har nogle offentlige tilgængelige presseetiske regler, så igen vi ved ikke om du tjekker kilder, udsagn, tal etc.”

  Så er det, at man må slå en latter op.

  Kommentar by traveler — 3. januar 2017 @ 17:22

 48. Enig 35. Moran ya Simba. “Det er jo helt ufatteligt hyklerisk, kommende fra DR. Urias drives af EEN mand”.

  Ha-ha! Ja, mon ikke. Uriasposten, én mand i sin fritid mod DR med 3.5 mia kr i årlig tvangslicens! Det MiniDavid mod MEGAGoliath. Hvis man ikke tager det som udgangspunkt, er man diskvaliceret!

  Danmarks Radio er en totalitær stats jernnæve, der knuser alle der kritiserer den røde stats mål og midler.

  Jannie Hartley Møller, en lavmåls RUC-lektor. En humanistisk uddannet, der aldrig fik lært at regne:-). Proportioner er åbenbart uden betydning, når man er stats- ansat og -lønnet til at smadre politiske modstandere.

  Kommentar by A-mad — 3. januar 2017 @ 17:36

 49. https://www.youtube.com/watch?v=tCAffMSWSzY

  Obama om sig selv og Islam

  Kommentar by k.m. — 3. januar 2017 @ 17:42

 50. Her er et oplagt eksempel på, hvad vi udsættes for, og som blot vil tiltage. Overskriften er fra Berlingske d.d., og artiklen er skrevet af en af bladets hyppige gæsteskribenter, der helt i islamisk stil skriver om erobring.

  “Du har ikke eneret på Danmark, Inger Støjberg

  »Når du vågner op hver morgen for at finde nye veje at udstøde flygtninge på, står selvsamme mennesker op hver dag for at foretage sig noget meningsfuldt.«

  Af Abir Al-kalemji, læge, ph.d. og folketingskandidat (R)

  Som det er almindelig kendt, er det ikke mennesker på arbejdmarkedet, der modarbejdes af Inger Støjberg, men skidt pyt, sådan en detalje kan en ph.d’er og folketingskandidat jo ikke tage sig af. Det er ikke sandhedssøgning, der præger denne overskrift. For nu at sige det pænt.

  Kommentar by denonde — 3. januar 2017 @ 17:51

 51. Lad os nu se om DR forsøger at indlemme en/flere af ovennævnte dygtige hjemmesider og på den måde vil formå ejeren til at tie eller gøre som DR finder det bedst. Jeg håber at blogejerne i så fald står distancen. Lad jer ikke æde af DR. Som Kim ikke lod sig æde af Document.dk. I har virkelig en særlig stemme og en særlig rolle.
  Det vigtigste ved ovennævnte hjemmesider er integriteten – samme linje og fokus i mere end en dekade. Det er flot gået. Hvilken intensitet og nerve – til glæde for danskere og Danmark. Det gælder også for Hodja bloggen. I den grad et alternativ til MSM.

  Kommentar by Liva — 3. januar 2017 @ 17:56

 52. http://www.avisen.dk/nyt-stenkast-fra-bro-mursten-var-centimeter-fra-at_423931.aspx

  Kommentar by k.m. — 3. januar 2017 @ 18:30

 53. #51 Liva.

  Vel skrevet Kunne ikke være mere enig.

  Hvad document.dk angår, er det et “forfængelighedsprojekt”, hvor Morgenavisen Jyllands-Posten er udråbt til at være hovedfjenden, og Tordenskjolds soldater får gentaget, hvad vi allerede har kunnet læse andre steder. Der er politiske penge bag projektet. Document skulle hellere kritisere de norske medier, der er værre end de danske.For slet ikke at tale om Den norske kirke.

  Kommentar by denonde — 3. januar 2017 @ 18:45

 54. Hvem fanden gider at tage Dhimmi Radio (DR), Politiken, eller en del andre MSM (MainStream Medier) alvorligt vedrørrende udlændingekonflikten, og Islam? De fortier, og kritisere dem, som tør se problemerne i øjnene. (soap opera ligegyldigheder med dem)

  Kommentar by Michael Unna — 3. januar 2017 @ 19:09

 55. Link til Jannie Møller Hartley, det andet duede vist ikke.
  http://forskning.ruc.dk/site/person/jath

  Iøvrigt mange fremragende indlæg fra læserne, som man kan bruge som inspiration til sit arsenal mod diskussionslystne uoplyste tumper a la Anders Stegger, som der findes tusindvis af på læreanstalterne.

  Har fundet ud af at største delen af disse folk mellem 20-27 år, aldrig har hørt om Muhammedkrisen, Rwanda, balkankrigen etc. Kun læser MSM, hader DKA og har sjældent udlændinge eller fremmede navne blandt facebook vennerne. Med andre ord, frelste typer der bare verbalt skal ned med nakken

  Kommentar by Men dog ! — 3. januar 2017 @ 20:53

 56. DdR KBH. MEDIE MAFIA MÅL NO 1

  Kommentar by klaus — 5. januar 2017 @ 03:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper