3. januar 2017

Weird Science: Forskere er bekymrede, ikke over radikalisering, men registrering af radikaliserede

Personligt er jeg mere bekymret over radikaliserede (muslimer), der ikke er bag tremmer. Sådan er vi så forskellige. Grafikken er sakset fra Facebook-gruppen ‘Vejen til islam’, der i skrivende stund er offline. En historie fra Jyllands-Posten – Rekordmange indsatte i fængslerne bliver indberettet for radikalisering.

“306 gange fra februar 2015 til og med september 2016 er indsatte i danske fængsler blevet indberettet med mistanke om radikalisering. Til sammenligning blev der i hele 2013 og 2014 sendt i alt 23 bekymringsindberetninger ind. Det viser en opgørelse, som Jyllands-Posten har fået indsigt i.

Modsat tidligere bliver de såkaldte bekymringsindberetninger nu sendt direkte videre til PET – uden foregående vurdering i Kriminalforsorgens sikkerhedsenhed. Og det vækker bekymring hos bl.a. lektor i jura og fængselsforsker på Syddansk Universitet Linda Kjær Minke, fordi indberetningerne alene hviler på de ansattes subjektive skøn og ofte har stor betydning for den indsattes afsoningsforløb.

En indberetning udgør et stort indgreb i de indsattes rettigheder – bl.a. i forbindelse med udgang og prøveløsladelse, hvor både politiet og PET skal høres. Det er meget problematisk…,’ siger hun og får opbakning af bl.a. juraprofessor Eva Smith og formand for Advokatrådets Strafferetsudvalg Sysette Vinding Kruse.”

(Hani Joma i ‘Vejen til islam’ på Facebook, 2017 Mere: Liveleak)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79513/trackback

22 Comments »

 1. Jeg bemærkede en VU’er som fandt det problematisk at navnet på Hani Jomi ikke var sløret .. det er i sandhed en underlig tid vi befinder os i.

  Kommentar by Jan — 3. januar 2017 @ 11:40

 2. Ja – alle 3 kvinder…selvfølgelig…de lægger op til at vi mænd selv skal grave vores egne grave, efter at vi har prøvet at advare dem og senere kæmpet for dem…Altid har de forsvar for alverdens svin og helt bevidst især for de muslimske strids”mænd”.

  Kommentar by Black Watch — 3. januar 2017 @ 12:33

 3. Og ny er man bekymret over politiet i Köln koncentrerede sig om nordafrikanere da de skulle holde orden nytårsaften:
  https://jyllands-posten.dk/protected/premium/international/ECE9264336/tyskerne-diskuterer-igen-nytaarsaften-i-koeln/

  Hvad fanden forestiller folk sig? Skal politiet visitere folk udfra statistisk sammensætning af befolkningen? STOP – vi har visiteret for mange sorthårede, lad og tage ham den rødhårede næste gang.

  Faktum: Nordafrikanerne stod bag sidste års massegrams og voldtægt – derfor koncentrerede politiet sig om dem i år

  Kommentar by redneck — 3. januar 2017 @ 13:28

 4. Suppehøns og deres kæleperkere. Uf.

  Kommentar by Bastardo — 3. januar 2017 @ 13:31

 5. Han er i det mindste ærlig

  Kommentar by ABC — 3. januar 2017 @ 13:54

 6. Det er den omvendte verden.
  Spanien kritiseres for at sende de fejlfarver, der ulovligt har krydset grænsen, tilbage hvor de hører hjemme.

  http://www.bt.dk/udland/migranter-i-ekstremt-voldeligt-stormloeb-nytaarsnat-nu-kritiseres-spanien-for-dets

  Kommentar by Erik — 3. januar 2017 @ 14:39

 7. “Søstre” som er halvnøgne, og som blander alkohol i blod, er selv skyld i, at de bliver mejet ned, imens de fejrer en af de vantros helligdage.

  “Søstre” som er utildækket i det offentlige rum, er selv skyld i, at de bliver overbegramset, forulempet og voldtaget.

  “Vi skal lappe deres kultur i os!” (Gregers Dircking-Holmfeld)

  Kommentar by TH — 3. januar 2017 @ 15:54

 8. I forlængelse af Erik (#6). Vi skal være glade for Spaniens indsats. Vor andel bør være at fjerne al støtte til indtrængende: Hvis vi kun havde uopvarmede telte, kun fodring med tørt brød og leverpostej, 30 års ventetid på asylbehandling, ingen lommepenge, ville meget færre forsøge at møve sig ind, og Spaniens opgave ville blive mere overkommelig. Jamen, ville det ikke være uretfærdigt? Nej, aldeles ikke. Den eneste begrundelse for at komme til Nordeuropa er de lukrative ydelser til sociale tabere. Når de ankommer til os, har de taget turen igennem 4-10 sikre lande, hvilket fortæller, at de kun kommer for at plyndre os. Påtrængende voldsmænd skal ikke have rettigheder. Hvornår ser vi de første anholdelser af strafferetseksperter og menneskerettighedsaktivister såsom de to navngivne i BT-artiklen?

  Kommentar by Tommy Jørgart — 3. januar 2017 @ 16:07

 9. Endnu en bekymret.
  Sådan et fjols. Formand for det allerhelligste parti kritiserer forholdene på Kærshovedgård.
  Han har godt nok aldrig selv været der, men alligevel mener tåben det er tæt på en kz-lejr.

  http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-01-03-oproert-partileder-det-taetteste-danmark-kommer-paa-en-kz-lejr

  Kommentar by Erik — 3. januar 2017 @ 16:24

 10. Ifølge Linda Kjær Minke tyder erfaringer dog på, at inklusion, uddannelse og meningsfuld beskæftigelse er gode veje til at undgå både radikalisering og øget kriminalisering af de indsatte.

  »Og så er det vigtigt, at de får en troværdig samtalepartner, som de kan støtte sig til. Det kunne for eksempel være en imam eller en person fra en anden religiøs trosretning,« påpeger hun.

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/danske-politikere-mangler-noedvendig-viden-stoppe-radikalisering

  Kommentar by Hodja — 3. januar 2017 @ 17:02

 11. ‘Vejen til Islam’ er umenneskelig.

  Kommentar by Liva — 3. januar 2017 @ 17:30

 12. Hvorfor har Danmark så mange opstyltede himledyre uniforskere, samtidig med at DF sparer lønnen væk på produktionsskolerne blandt deres kernevælgere. Som for rigtig manges vedkommende er unge danskere, der tidligt bliver forældre (hurra for det) , hvorfor de vælger en alternativ indgang til erhvervslivet. Er DFs topledelse politisk tonedøv????. – Bjarne Laustsen – socialdekratiet- har indlæg i aviserne med en national forsvarspolitik, som overhaler DF indenom. Fordi DFs topledelse har været (er) total politisk national tonedøv overfor baglandets opfordringer. Nedlæggelse af PostDanmark og Den Kongelige Mønt,Seruminstituttet.- Listen er meget lang- er udtryk for total national tonedøvhed.

  Kommentar by dansker — 3. januar 2017 @ 17:45

 13. Vejen til islam er veje til Helvede. Islam er satanisme.

  Kommentar by tilfældig — 3. januar 2017 @ 18:31

 14. Dengang de kritiserede unggarn for at gøre Deres arbejde, som et schengenland, var jeg klar over det var rivende gal. MSM (Main Stream medierne) islam apleasement og underkastelse hen over ofrene for denne modbydelige religion, kender ingen grænse. De radikaliserede muslimer skal selvfølgelig registreres, og har de været i Syrien på “ferie” skal de ikke lukkes ind igen (helst dø).

  Kommentar by Michael Unna — 3. januar 2017 @ 19:13

 15. Hvormange kristne gik med i købet ?
  Muslimer er underordnet.!!

  Satan hu Akbar
  Nazisterne var også Satan-dyrkere, lige som Muslimerne, som har været det det sidste 1400 år.

  Kommentar by Sindsro — 3. januar 2017 @ 20:33

 16. tv1 NUUUU

  danske Islamtøser

  Kommentar by Sindsro — 3. januar 2017 @ 20:55

 17. Konstateret radikalisering saa er det vel bare ud af vagten,Danmark kan jo ikke rigtigt bruge det til noget,foroevrigt kan vi saa spare et dyrt bureuakrati,der skal til for konstant at foelge hvor disse typer befindere sig

  Kommentar by Dunk — 4. januar 2017 @ 07:17

 18. Se på fotoet af de stakkels mennesker i Tyrkiet. Ofre for islamisters barbari. Det er sådanne foto DR og resten af MSM aldrig viser. DR skjuler islamisters hærgen for danskerne. På den måde pynter DR på virkeligheden, ved IKKE at vise virkeligheden. Og det ligner at DR holder hånden over islamisterne – og svigter ofrene grumt. Derfor opstår der andre medier end MSM, medier der viser virkeligheden som den er. Den Korte Avis viser f.eks. i dag flere fotos fra massemordet. DKA viser hvad islamisterne står for. Det islamisterne ønsker at gøre og også gør mod vesterlændinge og andre, der ønsker at leve på vestlig vis.

  Kommentar by Liva — 4. januar 2017 @ 09:10

 19. Hvad angår Hani, så kan han/hun kun mande sig op til at skrive om nogle ofre for islamisters barbari at de har drukket alkohol og viser hud. Det er dyb religiøs kynisme. Der er ikke den mindste form for medfølelse. For de døde er vantro.

  Kommentar by Liva — 4. januar 2017 @ 09:16

 20. Det’ en syg, syg verden, vi lever i! Det blev den, fordi vi tillod islam at entrere Europa, og fordi ingen slog meget hårdt ned på muslimer i Mellemøsten og Afrika. Muslimer skulle have været holdt nede i et hårdt jerngreb, og det var en stor skam, at Gaddaffi og Hussein blev likvideret. De vidste, hvor bestialsk et folk, de havde under sig, og derfor havde de nogenlunde styr på det.

  Welcome to Europe! Welcome to Havoc!

  Kommentar by Kuffar — 4. januar 2017 @ 14:00

 21. #3

  “Hvad fanden forestiller folk sig? Skal politiet visitere folk udfra statistisk sammensætning af befolkningen?”

  Ja næste gang de autonome går på gaden med brosten og maskeringer så må politiet lade de fleste gå, fordi de ikke kan finde et tilsvarende antal almindelige ikke-maskerede danskere at anholde.

  Desuden skal der, hvis man mistænker en voldtægtsmand at bo i en opgang, tages blodprøver af lige så mange kvinder som mænd for at finde gerningsmanden.

  Det er ikke fair at det kun er mændene som bliver mistænkeliggjort og udbedt sig en blodprøve.

  Kommentar by Wallah — 5. januar 2017 @ 16:43

 22. #3

  “Hvad fanden forestiller folk sig? Skal politiet visitere folk udfra statistisk sammensætning af befolkningen? ”

  Den er god nok.

  Politiet vil også, næste gang en kvinde er voldtaget i en kæderskakt og de mistænker at gerningsmanden M/K bor i opgangen, udbede sig blodprøver fra både mænd og kvinder så de har noget at sammenligne med DNA fra sæden.

  Det er ikke rimeligt at det kun er mændene som mistænkeliggøres.

  Kommentar by Wallah — 5. januar 2017 @ 16:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper