4. januar 2017

“Jeg tænker, om det måske er begyndelsen til enden. At folket fik adgang til fri kommunikation.”

Kommunikation er ‘et våben’, og det går ikke folket har fri adgang til den slags. Vi er altid kun et valgresultat fra repressive tiltag, der skal redde demokratiet. Kommentar set på Altinget – Thomas Bigum: Den bedste medicin mod falske nyheder er public service.

“Løgne har altid eksisteret. Løgne har altid haft indflydelse på begivenhedernes gang. Men vi bliver nødt til at tage seriøst, at løgnenes effekt nu når helt til den ypperste top. … Det skræmmer mig. Jeg har arbejdet med sociale medier og adfærd siden 2010. I lang tid har tingene været positive. Vi er blevet mere oplyste. Vi er blevet forbundne. Globalt såvel som lokalt. …

Jeg tænker, om det måske er begyndelsen til enden. At folket fik adgang til fri kommunikation. At alle fik en betydelig stærkere stemme, om de måtte vælge at bruge den. Kommunikation har alle dage været et våben, og våben skal man passe på med at lægge i hænderne på den utrænede. …

I Danmark har vi (stadig) en model, der er mindre afhængig af det ødelagte link i mediemøllens kæde. Med public service findes der medier, der ikke er afhængige af bannerannoncen og pop-up reklamen. For første gang i mit liv ser jeg en dybt funderet berettigelse af public service.

… Nu ser jeg det. Den vigtige rolle public service spiller i en ødelagt mediemølle.”

Oploadet Kl. 02:45 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79530/trackback

30 Comments »

 1. Denne Thomas Bigum er da naiv. Public Service er elastik i metermål. For eksempel, alt fra bagedysten til vejrudsigten kan tvangfrit defineres som Public Service under DRs Public Service kontrakt. Det der med ”dannelsen” er rent til grin. Desuden er Public Service ingen garanti for sandhed. De toneangivende medier er alle som een partiske til fordel for den fremherskende venstreorienterede, kulturradikale globalistiske diskurs. Informationsstrømen farves derefter og kaldes Public Service. Mediestøttet Løgn og Latin med Pressenævnets velsignelse.

  Vi ved det er Løgn og Latin fordi vi har nogle sandhedselskende medier som Uriasposten m. fl. Uden disse var vi ilde stedt.

  Det er sikkert rigtigt, at der udenfor de de toneangivende medier også sendes en masse Løgn og Latin ud via de sociale medier for at tjene penge i den særlige økonomi, der er optået her. Det er bare rystende naivt at tro, at midlet mod dette er mere Public Service. Midlet er at tænke selv. Der kommer sandhedselskende medier som Uriasposten m. fl. til hjælp. Disse medier gør netop det, som de toneangivende medier forsømmer med deres Public Service: de hjælper læserne at tænke selv.

  Jeg kan godt forstå at nogle af dem, der hidtil har levet højt på de toneangivende mediers Løgn og Latin service, er begyndt at ryste i bukserne over, at en stigende del af befolkningen er begyndt at tænke selv, bl. a. ved hjælp af Uriasposten m. fl.

  PS Godt Nytår!

  Kommentar by monse — 4. januar 2017 @ 04:08

 2. Hvor er de løgnesider i Danmark og Europa? Må vi ikke få nogle eksempler?

  Kommentar by BB — 4. januar 2017 @ 05:13

 3. Hvordan syn´s han selv det gik med DR´s “reklamefri” dækning af valget i USA?
  Har DR husket at fortælle, at Ford opgiver at flytte arbejdspladser til Mexico som en effekt af Trumps sejr? Eller er de blot fortsat med den forløjede slagside?

  http://www.foxnews.com/politics/2017/01/03/ford-to-scrap-mexico-plant-invest-in-michigan-ceo-cites-trump-policies.html

  Kommentar by Margrethe — 4. januar 2017 @ 05:38

 4. Denne Thomas Bigum har, ligesom de fleste politikere, levet det meste af hans liv på skatteydernes regning. Hvornår er nok mon nok? Ikke bare bare skal vi påduttes politikernes sindssyge multikulturalisme, vi skal også have frastjålet 70 % af vores penge og ejendom.

  Kommentar by nielsen — 4. januar 2017 @ 05:49

 5. Ja det er pinligt. Manden høre hjemme i et kontrolleret diktatur under hans bevågenhed.:-)

  Kommentar by Michael Unna — 4. januar 2017 @ 05:58

 6. Så flyt til Nord korea Thomas Bigum, der bliver man også straffet for ikke kun at tro på staten.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 4. januar 2017 @ 06:41

 7. Jeg ved ikke om min tilgang med betalen efter forbrug, med en speciel ordning for uformående så de ikke efterlades helt uden muligheder, er sådan at offentlig finansiering, pop-up reklamer og bannerannoncer ville kunne undgås.
  Men det kan godt undre mig der så vidt jeg ved ikke er nogle politiske partier der taler for blot en halvering af støtten i form af offentlig finansiering over ti år.
  Borgerligheden er omend den er minimal og temmelig betydningsløs dog stadig frygtet.
  Støt Uriasposten. Og andre der står for en rigtig public service.
  Uden brug af andres midler.

  Kommentar by Peter Buch — 4. januar 2017 @ 07:03

 8. Jeg synes også et stort problem er, at MSM meget sjældent bliver rigtig konfronteret med deres løgne/fordrejninger og vinkling af historier.

  Jo jo en gang imellem kommer der da lidt op i detektor og Presselogen, men det er alt alt for overfladisk – og er glemt 2 dage senere.

  Der mangler virkelig, at nogen med noget tyngde kan gå i kødet på MSM hver gang de lyver og fordrejer og videreformidle svaret ud til en bredere skare af den danske befolkning.

  Kommentar by kent — 4. januar 2017 @ 07:05

 9. Public Service=statsejede medier reducerer ytringsfriheden ved at begrænse trykkefriheden vha milliarder af kroner i tvangsudskrevne licensmidler til statens altdominerende massemedier, DR og TV2.

  Trykkefrihed og ytringsfrihed eksisterede kun i ca 150 år i Danmark, så begrænsede staten Trykkefriheden og ytringsfriheden ved at indføre statens monopol, da det nye radio- og tv broadcast kom, hvorefter de fleste frie, trykte medier – bl a aviserne – uddøde og resten mistede betydning pga faldende læsertal.

  Online medierne genindførte mirakuløst trykkefriheden og ytringsfriheden for 15-20 år siden og det ønsker de røde pampere nu stoppet, så de kan bevare magten over danskernes sjæle.

  Længere er den ikke! :-)

  Kommentar by A-mad — 4. januar 2017 @ 07:33

 10. Som alle ved opstod memet om “fake” news, da alt andet end fake-news skabte overskrifterne – man begyndte at “facttjekke” irt under kandidatduellerne. Wikileaks var ikke fake, men demokraterne ønskede det så meget og den socialistisk-fascistiske statspresse – de ønskede det hele var russisk løgn, ikke at de selv var blevet taget ned. Sagen er at selv hvis det vitterligt havde været russerne der leakede informationerne, så står informationerne stadig tilbage som sande emails sendt af de pågældende personer.

  Wikileaks har destrueret socialismen og demokraterne i mindst 50 år ved at blotlægge deres egentlige intentioner og respekt for konstitutionen, de var onsindede og den var ikke-eksisterende.

  Da CNN, Fox (Megan Kelly), ABC, CBS, BBC, MSNBC, New York Times, Washington Post, the Guardian, Politiken, Berlingske, BT, EB, Lokalavisen, DR, TV-2 osv osv var afsløret som intet andet end tom propaganda og rollerne mellem “konspirationsteoretikeren” Alex Jones (Matt Drudge) og MSM var byttet om, så prøvede de detroniserede venstrefløjsere at spille Putin-kortet uden større held.

  Vi har endnu kun set kendsgerninger blive lagt ud, vent til konsekvenserne synker ind og når frem til de ansvarlige.

  CIA Black Ops Commander: The American Republic Has Been Restored
  https://youtu.be/LOLlGM7RC4c

  Goddamn Them To Hell
  https://www.youtube.com/watch?v=HttasT2XE6Y

  Kommentar by Elk Grove Pieczenik — 4. januar 2017 @ 07:41

 11. A-mad 07:33: Det vi ser er den korporative verdenspresses og det socialistiske establishments dødskrampe.

  De vil hyle og skrige, men de er allerede døde.

  Kommentar by Elk Grove Pieczenik — 4. januar 2017 @ 07:58

 12. Begyndelsen til enden på hvad?

  Misinformation, miskommunikation, misbrug af offentlige midler til politisk agitation, appeasing totalitære kræfter, osv, osv.

  Så jeg hilser begyndelsen til enden velkommen. Frihed til folket, også på det område.

  Kommentar by Per747 — 4. januar 2017 @ 08:25

 13. Bare endnu en af kommisæerne fra pravda der raser over at folket er begyndt at tænke selv.

  Kommentar by benny bomstærk — 4. januar 2017 @ 09:26

 14. At der er adgang til fri kommunikation, gør at mange flere engagerer sig i samfundsforhold – det gør samfundet meget mere demokratisk, mangfoldigt, åbent og frit. Selvfølgelig skal det være muligt for ‘folket’ at give sin mening til kende på f.eks. blogs, Facebook og Twitter.

  Kommentar by Liva — 4. januar 2017 @ 09:45

 15. Hvem fanden er denne Thomas Bigum?

  Endnu en feminiseret, venstreradikal og statsbetalt RUC-“forsker”?

  Kommentar by TH — 4. januar 2017 @ 10:08

 16. by Liva — 4. januar 2017 @ 09:45 Ikke desto mindre bliver der stille og roligt lagt mere og mere mundkurv på folk i form af racisme paragraffer og andre ytringer, f.eks af religiøs karakter. Men ja, det er vigtigt at blogs og medier er så frie som muligt. At der bliver fortalt løgnehistorier er ikke noget nyt, bare se bibelen, koranen og det kommunistiske manifest, rent opspind og der har Bigum jo sådan ret i at det er skræmmende. Jesus kunne ikke helbrede nogen og ville idag ligne en af kvaksalverne på God Channel, Mohammed steg ikke til himmels på en hest med vinger og statstyret fødevare salg er heller ikke en god ide, det sidste vil ukrainerne nok godt give mig ret i.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 4. januar 2017 @ 10:19

 17. Fri kommunikation er fint men jeg vil stadig foretrække en Colt 1911 eller en M16 når jeg får ubudne gæster til kaffe…

  Kommentar by redneck — 4. januar 2017 @ 10:40

 18. ..og våben skal man passe på med at lægge i hænderne på den utrænede. …
  Hvor har de haft let spil, hvis de blot havde haft en smule ærlighed, værdighed og fairness. Tænk, veltrænede og højt uddannede Navy Seals imod en bondehær.

  Kommentar by River — 4. januar 2017 @ 10:45

 19. Politikerne påstår at Danmark skal overleve som vidensamfund, men man kan blive bekymret med den Danske ekspertstand der lønnes af det offentlige, det virker som om at de træder vande og ikke er fremadtænkende men tvært imod bagstræbiske, måske skyldes det at de mangler basal viden om samfundet i dag og importen af indavlede analfabeter løfter heller ikke Danmark op, man bliver bekymret når eliten forlanger Nord Koreanske tilstande, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. januar 2017 @ 10:59

 20. At 15. Prøv at google ham.

  Han er blot endnu en amoralsk snylter på sociale mediers forretningsmodel. (Fortid).

  Nu vil han så godt have snablen indenfor i public service kassen DR. (Fremtid).

  Kommentar by Bastardo — 4. januar 2017 @ 11:36

 21. Svært at vurdere om denne Thomas Bigum selv er propagandaoffer for udsagnene i Løgnepressen eller faktisk har forstået at hans rolle er som magthavernes forlængede arm for at skjule sandheden.

  Det han nævner med internetløgne spredt for at tjene penge på det frie marked kan der næppe findes danske eksempler på. Det amerikanske marked er så stort at det for enkelte kan betale sig at sprede løgnagtigt sladder for at skaffe sig reklameindtægter, men alle de eksempler Deadline kunne nævne lokaliseret til at stamme fra en makedonsk by var næppe nævnt på dansk før Deadline selv bragte historierne.

  Kommentar by perhag — 4. januar 2017 @ 12:33

 22. Begydelsen på enden:

  Bombard’s Body Language

  Body Language: Creepy Joe Biden
  https://www.youtube.com/watch?v=EoLHn577xIE

  Body Language: John Podesta
  https://www.youtube.com/watch?v=0Vt6yyFujWg

  Body Language: Hillary Clinton Fake News
  https://www.youtube.com/watch?v=TPIS-3gDYhc

  Body Language: Clinton’s after Election Fight
  https://www.youtube.com/watch?v=E-F0WXkH8LU

  Body Language: Megyn Kelly
  https://www.youtube.com/watch?v=7nq28ymOMNc

  Body Language: Donald Trump
  https://www.youtube.com/watch?v=-6JBYFIXGo0

  Kommentar by Elk Grove Pieczenik — 4. januar 2017 @ 14:37

 23. > 10 Elk Grove Pieczenik
  Udmærkede videoer, men der lidt for meget god & jesus i råbehovedet. Han har dog fat i den større sammenhæng, men han kan være lidt trættende i længden. Hvis du vil have bedre information, vil jeg anbefale Ron Pauls Liberty Report.
  > 11
  Nej, de er ikke døde. De lever i bedste velgående, Og hvis Trump gør for mange knuder, kommer han til at dele skæbne med John F Kennedy.

  Kommentar by Nielsen — 4. januar 2017 @ 15:15

 24. Mon Bigum har overvejet, at der kan være en grund til, at folk i stigende grad interesserer sig for alternative medier? Hvis folk fandt, hvad de søgte i de uhyre professionelle, flotte og milliardbudgetterede medier, ville de små og gratis ikke have en chance. Som nævnt ovenfor: Det ville være som Navy Seals mod en bondehær.

  For at finde svaret må vi se på, hvad der adskiller de 2 medietyper. Indlysende forskel er systemkritikken, der i øjeblikket har kronede dage på de alternative medier. Med andre ord kunne det tyde på, at folk er ved at brække sig over at blive talt ned til og løjet overfor.

  Tænk over det, Bigum, før nogen beslutter sig til at komme uvæsenet til livs med forbud og restriktioner.

  Kommentar by Arne Torp — 4. januar 2017 @ 15:24

 25. Public service er f.eks. DR, og DR er en kolossal magtfaktor i dag, kolossal, så selvfølgelig skal der være mulighed for ‘folket’ at kritisere DR i frie fora. Goliat og David.

  Kommentar by Liva — 4. januar 2017 @ 18:29

 26. I Aftenshowet i dag romantiserer DR atter islam, når DR inviterer en hijabuniformeret konvertitkvinde ind i studiet. En kvinde som har fået accept af sin far for at konvertere. Faderen har pænt foræret sin datter til islam. Hvad med om DR i stedet for inviterede konvertitter, der har forladt islam (I islam er der dødsstraf for at forlade islam). Men næh, det gør DR ikke. Ensidige, islamleflende DR. DR pynter endnu en gang på virkeligheden. Derfor er frie fora nødvendige. Derfor er blogs som Uriasposten, Snaphanen, Hodja etc. nødvendige.

  Kommentar by Liva — 4. januar 2017 @ 18:38

 27. 23 15:15 Nielsen

  “Nej, de er ikke døde. De lever i bedste velgående, Og hvis Trump gør for mange knuder, kommer han til at dele skæbne med John F Kennedy.”

  1. Jo, de er døde. De har mistet al troværdighed, og har nu kun produktionsfaciliteterne tilbage. De har ikke noget publikum.

  2. Nej, Trump bliver ALDRIG skudt som John F:

  Trump Begins To Move 370 Elite Troops From Russia To Protect His Life And Family
  https://www.youtube.com/watch?v=eTi4vYVTQP8

  Kommentar by Karl Sjögren — 5. januar 2017 @ 05:00

 28. “Denne Thomas Bigum har, ligesom de fleste politikere, levet det meste af hans liv på skatteydernes regning. ”

  Vil denne ‘nielsen’ fortælle, hvor den stråmand kommer fra?

  Kommentar by Thomas Bigum — 5. januar 2017 @ 10:23

 29. Thomas Bigum er en plattenslager der lever tykt på at tilbyde kurser med lavt niveau om online markedsføring til arbejdsløse humanister, betalt af det offentlige selvfølgelig.

  Med kursuspriser på 30.000kr med lavt faglig indhold skal han selvfølgelig gøre sit for at bevare statens monopol.

  Kommentar by Erik — 5. januar 2017 @ 13:57

 30. > Karl Sjögren
  Den korporative presse er ikke død. Over halvdelen af befolkningerne læser, hører og ser det hver dag. Det socialistiske establishment er heller ikke dødt. Vi lever i det. Hvis det var dødt, ville vi have frihed for alle. Det har vi ikke.
  https://www.youtube.com/watch?v=JK-82Tn_auk Jeg håber ikke Trump bliver skudt, men hvis han adresserer problemet beskrevet af Ron Paul, er der nok en stor chance for at han gør.
  Socialismen blev opfundet, financieret og startet af banksterglobalisterne. Historien går mere end 300 år tilbage. Og ja, det er en konspiration.
  https://www.youtube.com/watch?v=JK-82Tn_auk

  Kommentar by Nielsen — 6. januar 2017 @ 07:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper