4. januar 2017

Om motivet bag Køln-overgreb: Indvandrere ville ydmyge tyskere – ‘I kan ikke forsvare Jeres kvinder’

Jeg har tidligere blogget et læseværdigt interview med den tyske historiker Jörg Baberowski. Fredag i sidste uge medvirkede han i WDR-dokumentaren ‘#koelnhbf – Die Silvesternacht und ihre Folgen’, og gav sit bud på motivet bag de koordinerede overgreb på kvinder ved Kølns domkirke nytårsaften sidste år.

Herunder tre citater fra udsendelsen (11 minutter og frem). Løseligt oversat af undertegnede.

“I Marokko tager politiet anderledes fat. Og gerningsmanden er vokset op med, at politiet, at mennesker der overtræder loven, får en grusom straf. De er opdraget med, at hvis de voldtager en kvinde, så vil kvindens bror eller far slå dem ihjel. Ganske simpelt. Alt det sker ikke her. Det bevirker, at de i deres hoveder, drager den slutning, at når det ikke sker, så kan det ikke være så slemt.”

“Volden har en symbolsk betydning. Volden er ikke kun rettet mod ofrene, men også mod tilskuerne. Og disse overgreb mod kvinder, er en måde at fortælle mændene på: ‘I kan ikke forsvare Jeres kvinder’. Og når I ikke kan gøre det, så kan vi gøre som vi vil.”

“Jeg vil endda sige, at alle der medvirkede, var bevidste om virkningen. Det fandt sted foran en kristen kirke. At det ikke ville få konsekvenser. Det var ikke kun en ydmygelse af kvinderne, men den tyske stat, der i fuld offentlighed, blev udstillet som svag.”

(WDR, 30. december 2016: #koelnhbf – Die Silvesternacht und ihre Folgen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79555/trackback

19 Comments »

 1. Endvidere ved muslimerne udmærket, at dersom en (hvid) mand ville forsvare en kvinde, vil han omgående blive anholdt, slæbt for ‘retten’ og idømt en hård straf for kvalificeret vold med racistiske motiver. ‘Retsvæsenet’ i Tyskland er ikke forskelligt fra det danske på det punkt.

  Kommentar by Voldposten — 4. januar 2017 @ 15:39

 2. Apropos ‘fake news’.

  Jeg så Daily Express’ artikel om dokumentaren, og besluttede mig for at efterprøve citatet:

  “Professor Baberowski said the message of the predominantly North African perpetrators was “you cannot defend your women”.

  In their home countries, he said, ‘the rapists were killed by their own fathers’.”

  Det lød forkert og ganske rigtigt. Daily Express har misforstået Baberowski. Det er selvfølgelig kvindens familie, der tager hævn.

  Dok: http://uriasposten.net/pics/Express2016.jpg

  http://www.express.co.uk/news/world/749345/Cologne-New-Years-Eve-sex-attacks-message-Migrant-Germany-Angela-Merkel

  Kommentar by Kim Møller — 4. januar 2017 @ 15:50

 3. Den venstreradikale filosof Slavoj Zizek havde en lignende pointe i bogen “Den Nye Klassekamp”:

  “Det er derfor, alle naive forsøg på at oplyse migranterne (forklare dem, at vores seksuelle skikke er anderledes; at en kvinde, der går offentligt rundt i lårkort og med et smilende udtryk ikke dermed kommer med seksuelle invitationer osv.) er lige så mange eksempler på betagende dumhed. De tilrejsende ved udmærket alt dette – og det er lige præcis derfor, de handler, som de gør. De har fuldstændig gennemskuet, at deres adfærd må virke fremmedartet i vores fremherskende kultur, og de hengiver sig netop til den for at såre vores følelser.”

  http://pov.international/slvoj-zizek-de-gjorde-det-for-at-sare-os/

  Kommentar by PLN — 4. januar 2017 @ 16:06

 4. Asylcentre sikrer 110 arbedspladser.
  Ingen oplysning om hvad asylanterne koster staten.
  http://nordjyske.dk/nyheder/asyl-aftale-sikrer-110-arbejdspladser/d08d6168-72cd-4526-ba09-d585e95eb6c9/43/1560

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2017 @ 16:34

 5. Mænd forsvare kvinder? Hvad siger feministerne til det?
  Og hvad blev der af ligestillingen?

  Lad kvinderne forsvare mænd, de kan slippe afsted med det.

  Kommentar by Morbus Behcet — 4. januar 2017 @ 16:40

 6. Historien her bliver nok ikke faktatjekket af Jens Rohde, David Trads, m.fl. men hvis, foretrækker de at tie stille og bevare fordommene om Uriasposten.

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2017 @ 17:47

 7. … og jeg vil lige nævne min kilde om samme emne, den bedste:

  Bassam Tibi, syrer, bosat i Tyskland siden 1962, politolog fra Göttingen, emeritus og i samme klasse som Mehdi Mozzafari fra Aalborg.
  Læs Document.dk Gæsteskribent den 18. maj: omkring de unge mænd fra MØ, spillet med de tyske kvinder ved Kölnerdomen sidste årsskifte 15/16 og politikernes fejltagelser.

  Begge har frigjort sig fra Islamas åg og gennemskuer nu alt vrøvlet fra medier og politikere i vesten.
  Tibi sætter trumf på med afvisning af krigen i Syrien som en borgerkrig.

  Det klareste jeg har læst længe.
  Er det ikke påfaldende at MSM igen og igen udråber “krigen” i Syrien som om det er en krig? Det er osse Fake News, det som Kim Møller kalder pressens selvpåtagede ret til at fortolke.

  Jeg mener, at for DK er det en militær aktion, der har mistet sit fodfæste og for islams sønner er det nærmest en daglig forpligtelse og det har det været i 1400 år!

  Kommentar by Erik Rasmussen — 4. januar 2017 @ 19:45

 8. Det viser at vi ikke er kommet længere end vi var for +30 år siden. Dengang var man racist hvis man krævede konsekvens og det er man stadig.

  Intet har vores politikere lært og intet vil de gøre for at ændre status que. I sidste ende er det op til hver enkelt at sørge for sin egen sikkerhed. Politikerne og politiet har kun lige kræfter til at sætte et par betonklodser op og udlevere et par MP5´ere til betjentene.

  Fra nu af bliver det kun værre og værre, ingen vej tilbage!

  Kommentar by Santor — 4. januar 2017 @ 19:55

 9. Kommentar by Voldposten — 4. januar 2017

  Lige bestemt, Du kom mig i forkøbet!
  Det er lige nøjagtigt den reaktion, jeg havde forventet mig fra de rådne muhamedaneres side.
  Holdningen har jeg været bekendt med i 30+ år, siden jeg talte med salig ambassadør G.F.K.Harhoff, som til min store undren fremsatte den tese. Han sagde nemlig, at vi skulle passe på vore værdier, når vi ville rejse i Muhamedanien, ellers ville svinene stjæle vore sager, når vi tilsyneladende ikke holdt nok af sagerne, så vi ville forsvare dem.
  Og det samme her, men vi må jo ikke forsvare vore kvinder pga af vore EGNE lortemyndigheder, som vil straffe os efter strengeste udmåling.
  Jeg har dog ikke personligt tænkt mig at rette mig efter den åndssvage indstilling som vore slappe kællingemyndigheder dikterer os.
  Og så respekterer muhamedanersvinene selvsagt ikke vor moral. Det er såre simpelt.
  Hellere dø i kamp, end at knæle for en blodtørstig muhamedaner.

  Kommentar by Holger Madsen — 4. januar 2017 @ 19:57

 10. problemet løses ikke af demokratisk vej, der må andre metoder til. En opstand i de væbnede styrker f.eks? Eller skal vi ud med de røde sweitzerknive og tage kampen op?

  Kommentar by redneck — 4. januar 2017 @ 20:07

 11. Danske kvinder kan redde sig selv ved at stemme DF/NB.

  Kommentar by RePatrierkatet — 4. januar 2017 @ 20:14

 12. Nu er det ikke så længe siden at jeg læste en artikel om en ung tysk kvinde, der havde svært ved at anmelde sin voldtægt i Køln, grundet frygten for racisme fra hendes landsmænd. Der må man jo sige at hvis det er en generel holdning blandt europæiske unge kvinder, så er det nok begrænset hvor langt jeg gider at gå for at redde dem. Lets face it, en stor del af vælgerne der tillader koran zombierne at invadere vores samfund er unge kvinder, så de må sgu sejle deres egen sø. Skal jeg kæmpe for nogen, så skal jeg kende deres politiske ståsted først.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 4. januar 2017 @ 20:30

 13. Som det ses på gigant tvangslicensbetalte DR, hvor DR romantiserer islam ved at invitere konvertit kvinder i studiet (Aftenshowet), giver flere danske mænd nu deres døtre til islam. De afleverer ansvarsløst deres døtre til islam og iklæder dem islamisk uniform hijab og 5 gange bøn dagligt til krigsherren muhammed. DR der for år siden havde koran panel. DR der for år siden forsøgte at ansætte en hijab uniformeret TV-vært. DR er ansvarsløst og uforsvarligt ukritisk overfor islam. DR er medskyldige i at danske mænd er begyndt at forære deres døtre til islam. Det er at svigte de unge danske kvinder. Det er at svigte det frie demokratiske Danmark.

  Kommentar by Liva — 4. januar 2017 @ 20:49

 14. Debatten starter forfra, forfra …

  Kan I ikke huske, at vi kaldte det dominanskriminalitet? Dette er ikke nyt.

  Forfra, forfra.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. januar 2017 @ 00:11

 15. Jamen den gode historiker er nok bare populist og postfaktuel, hvis man skal tro på visse danske feminister.

  Efter “hændelsen” sidste år i Köln, mente den såkaldte “stand-up-komiker” og feminist Sanne Søndergaard, at de seksuelle overgreb i Köln kunne sammenlignes med et klap i røven under en koncert på Roskilde-festival.

  Og i øvrigt var der bare tale om ren misundelse fra de hvide mænds side, når de nu ikke kunne have de hvide kvinder for sig selv.

  Behøver jeg nævne, at den retarderede kælling Sanne Søndergaard er lesbisk, og er mest kendt for at vise sin rødhårede måtte frem på forsiden af Politiken?

  Kommentar by TH — 5. januar 2017 @ 01:20

 16. 4. bølge feminisme, det er virkeligt et problem.
  Unge kvinder der ingen krav eller modstand møder andet end deres egne følelser.
  Se lige Emma Holten på Deadline (læg mærke til min. 33.02-33.12)
  https://www.youtube.com/watch?v=0hNND_at0Lc

  Kommentar by klaus — 5. januar 2017 @ 01:40

 17. * pligter, behovet for en mandlig partner (afløst af staten) p.t 150.000 + enlige mødre osv.

  Kommentar by klaus — 5. januar 2017 @ 01:42

 18. DdR deadline iaften Milo Yiannopoulos og Emma Holten ….DET ville være public service.
  https://www.youtube.com/results?q=milo+yiannopoulos+vs+feminist&sp=CAI%253D

  Kommentar by klaus — 5. januar 2017 @ 01:50

 19. Tv2 til aften.
  Innsbruck Østrig hsvde problemer med befamlinger nytårsaften. Der blev danset op af kvinderne og de blev befamlet.
  Altid flere dage efter det skete slipper det ud.

  Kommentar by P — 5. januar 2017 @ 18:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper