4. januar 2017

Stig Grenov (KD): Udrejsecenter Kærshovedgård minder mig om en KZ-lejr – “Elkedler er forbudt…”

Stig Grenov er landsformand for Kristendemokraterne, og historieløs som få. Absurd læserbrev i Politiken – Partiformand revser udrejsecenter: Danmark er ved at skrive endnu et sort kapitel i sin historie.

Udrejsecentret Kærshovedgård ved Ikast er i dag det tætteste, Danmark kommer på en koncentrationslejr, uden at være det. Centeret huser afviste asylansøgere, personer på tålt ophold og kriminelle udvist ved dom.

Allerede en kilometer før centret er der sat kameraer op. I alle afdelinger, gange og opholdsstuer er der overvågning. Til gengæld blev samtlige fjernsyn fjernet fra værelserne, lige før udlændingeminister Inger Støjberg kom på besøg.

Det skulle jo nødigt ligne et luksushotel. Kun mobiltelefon og computer må oplades i sengekammeret. Elkedler er forbudt, fordi de koster for meget i strøm. Det fortæller en beboer og en præst tilknyttet centeret, som jeg selv har talt med om forholdene.

Bliver man syg, skal man banke på trælugen til sygeplejersken, som så afgør behovet for lægebehandling. … Maden, der serveres tre gange dagligt, er portionsanrettet – ofte i for lille mængde. Muligheden for at få mere eksisterer ikke.

Før Anden Verdenskrig udviste Danmark jøder til Nazityskland. Vi er ved at skrive endnu et sort kapitel i vores historie.

(KZ-lejren Auschwitz; Foto: Uriasposten)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79579/trackback

57 Comments »

 1. Han var også i radio24syv i morges i samme anledning. Med ham i spidsen for partiet koomer de aldrig i Folketinget.

  Kommentar by Jan — 4. januar 2017 @ 20:03

 2. “Kun mobiltelefon og computer må oplades i sengekammeret.”

  Er hans problem, at flygtninge ikke har både personlig telefon, computer OG fjernsyn?

  Havde de computer med på flugten, eller udleveres de af vogterne i KZ-lejren? Er de “lånt”?

  Kommentar by RePatrierkatet — 4. januar 2017 @ 20:07

 3. Paradoksalt nok er det de største selvudnævnte antinazister, som i disse år hjælper revisionismen ad bagvejen ved at give Thies Christophersen-ætlinge ret i, at kz-lejrene åbenbart ikke var værre end Kærshovedgård. Klientellet dér taget i betragtning kunne man dog med god grund lave et skilt over indgangen, med større sandhedsværdi end Auschwitz’, med teksten: Ærlighed gør fri. De utilfredse kan jo bare udrejse i morgen.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 4. januar 2017 @ 20:08

 4. Hvis det er det tætteste Danmark kan komme på en kz-lejr står det vist ganske godt til med menneske rettighederne. Der døde folk af tyfus når de kom under 40kg

  Kommentar by redneck — 4. januar 2017 @ 20:09

 5. Mon de manglende elkedler skyldes at det er for farligt at have kogende vand!?!!

  Kommentar by Skaffedyret — 4. januar 2017 @ 20:13

 6. Formanden for det allerhelligste parti udtalte at han aldrig selv havde været på Kærshovedgård. Hans manglende viden stammer fra en præst og en af fejlfarverne som det står frit for at rejse hjem.

  Kommentar by Erik — 4. januar 2017 @ 20:15

 7. Kristendemokraterne hvem ?

  Kommentar by Bastardo — 4. januar 2017 @ 20:38

 8. Hans parti har 0.8 procent af stemmerne. Tosserne i R og Alternativet har snuppet dem

  Kommentar by BB — 4. januar 2017 @ 20:39

 9. https://www.dr.dk/tv/se/fiskeren-og-venligboeren/-/patrioten-og-venligboeren#!/

  Vær at se og lægge mærket til.
  Efter et afslag på permanent opholdstilladelse, efter 13 år her i DK.
  nå definitionen være, at en Muslim er mere vær end en kristen Russisk kvinde.
  Havde den danske regering og de Radikale tumper ikke stået for al den muslimske skadedyrs indvandring, havde patriotens kone kunnet blive her.

  Muslimer ødelægger det ikke blot for sig selv, men var det bare det, så er det til at leve med. Men muslimerne ødelægger det satme også for andre som vil noget.

  Til det danske politi:
  Der SKAL spørges ved grænsen, Hvilken religion har du ? svares der “Kristen” OK giv vedkommende et stykke Flæskesvær, tager vedkommende imod det, og guffer det i sig, sig da VELKOMMEN.

  Hvis ikke, så er det “YT” for så må vedkommende være “Mmuslim” !!

  Kommentar by Sindsro — 4. januar 2017 @ 20:40

 10. Engang kogte man vand i en gryde. Det kan de nok ikke. Hvis ikke, så god rejse hjem til jeres ophav!
  En tese til jeres lokale kirkedør under reformationsåret kunne være: korruption af offentlige midler? Dette vil være i tråd med Martin Luther.

  Kommentar by de Hemmer — 4. januar 2017 @ 20:41

 11. Hvis Erik Grenovs ord skal stå til troende, så skal jødernes og andres påstande om dårlige forhold i tyskerne KZ vist revideres nok så kraftigt.

  Om Grenov må man vist sige: Nogle mennesker tror på det de ser, medens andre ser det de tror på.
  Der er en hage ved alle kors!

  Kommentar by der Adler — 4. januar 2017 @ 20:42

 12. -> Skaffedyret

  Det tænkte jeg også. Kogende vand blandt sovende i større grupper der ikke har noget at miste…

  Kommentar by Kim Møller — 4. januar 2017 @ 20:55

 13. Jeg har lavet nogen sammenligninger. De er desværre lige så usmagelige som landsformandens. Jeg har det dårligt med at skrive dem, men han må have igen.

  I kz-lejrene kørte den offentlige transport helt hen til, hvor man skulle bo – døgnet rundt. I kz-lejrene fik man også gratis tandbehandling – postmortem. Uden at skulle gå til bussen.
  I kz-lejrene kunne man være i fred for overvågningskameraerne.
  I kz-lejrene fik man kogt roevand 2 gange dagligt. Hvis man udførte hårdt arbejde for nationen, fik man måske en skive rugbrød.
  Sengekammeret i kzlejrene var flersengsstuer.
  Hvad er værst, strøm i sengekammeret eller gas i bruserummet?

  Sygeplejersker afgør behandlingsbehov, ligesom når danskere ringer 118.

  Kommentar by Bastardo — 4. januar 2017 @ 20:56

 14. Det skal vist lige slås fast endnu engang. Det er et UDREJSECENTER der er tale om, ikke en luksushotel.

  Kommentar by Santor — 4. januar 2017 @ 20:59

 15. “Før Anden Verdenskrig udviste Danmark jøder til Nazityskland.”
  Ja, men forskellen er at jøderne før anden verdenskrig næppe var kriminelle voldspsykopater som hovedparten af dem på Kærshovedgård.

  Kærshovedgård skal være meget tæt på forholdene i et fængsel, det skal motivere de krinimelle voldspsykopater til frivilligt at rejse, ikke motivere dem til at blive !

  Stig Grenov er en tumpe – han kunne med fundament i kristendommen sikre sig mange stemmer på en kulturkristen linie i partiet.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 4. januar 2017 @ 21:05

 16. Jeg kan berolige med, at der er mulighed for at koge vand. Sandsynligvis også fælles el-kedler. Men ellers er der gode alternativer. Det står jeg inde for. Det er et løfte. Frygt ikke.

  Hvad der er værre er, at beboerne sultes. Det betyder, at de vil være udsat for et konstant vægttab, der på et tidspunkt vil blive kritisk.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. januar 2017 @ 21:38

 17. Da jeg så indslaget i enten TV-avisen eller News igår hed det sig også, at staklerne ikke måtte tale dansk – right, det er klart at myndighederne ansætter “vogtere” der kun taler udenlandsk.

  Iøvrigt havde man også en præst, der sad og stortudede for åben skærm.

  Det eneste vi mangler at få afklaret er, hvem der skal spares på, for at de kriminelle kan blive; hvem der skal lægge krop til deres seksuelle lyster; hvis hjem der skal plyndres og hvis børn, der skal tilbydes narko, når de kriminelle skal opretholde deres levebrød?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 4. januar 2017 @ 22:14

 18. Endnu en naragtig tumbe der lige havde brug for lidt selvpromovering.
  Latterlige skvat!

  Kommentar by Finn A.Skov — 4. januar 2017 @ 22:24

 19. Den portionsanrettede mad er sikkert langt bedre end den der serveres – til perverst høje priser – til vores ældre medborgere på landets plejehjem.

  Kommentar by Polka Charlie — 4. januar 2017 @ 22:27

 20. Jeg boede i en ande-bolig i mine unge dage. De var alle socialdemokrater undtagen nogle ganske få. Det var næsten uforståeligt for denne mennesketype, at man ikke bare kunne kræve ind, så det gjorde man. Formanden, som selv var socialdemokrat af den gamle skole med fuld opmærksomhed på muligheden for snylt, sagde efter hukommelsen: “I ka’ få dørhåndtag og lokumsbrædder af guld, I ka’ tørre røven i silketørklæder, I ska’ bare betale selv”. Det man dengang efterspurgte (selv!) var dog ikke andet end normale forbrugsgoder (tjenesteydelser, maling etc.), som det gav god mening at ønske sig, især hvis man kunne få det på naboens eller det kollektives regning. Hvem kunne dengang have forestillet sig, at forbrugsmønstret ville ændre sig i retning af et svulmende og dyrt forbrug af negre og arabere, og at disse blot på kollektiv foranledning kunne importeres til Danmark uden almindelig tilslutning. Hellige Stig forlanger, at individuelt forbrug, dvs vort forbrug, skal bestemmes af andre. Oven i købet er det det stik modsatte af det, vi efterspørger, der skal anskaffes og betales af os. Det er en ekstrem videreudvikling af socialisme, som i udgangspunktet næppe kan være tænkt så dumt. Man har måske forestillet sig, at en ledende elite ligesom formanden i eksemplet ovenfor skulle skride ind og bringe snylter-uvæsnet til standsning. Sådan gik det som bekendt ikke. Hellige Stig og hans ligesindede kunne fra første færd have valgt deres forbrug på egne vegne, dvs drive og betale for forgyldte lejre. De frelste er jo mange nok, så økonomien bør være det mindste problem. Men nej, sagen skal politiseres, og formynderisk socialisme er det ultimative mål, så det ville jo være kontraproduktivt at forbedre de udvistes kår i stilhed. Smartere at lade dem lide eller påstå, at de gør det.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 4. januar 2017 @ 22:27

 21. Bizart at sådan et virkelighedsfjernt fjols kan slippe afsted med sådan en påstand. Mit gæt i forhold til elkedlerne er, at de kunne udgøre en fare i forhold til overfald med kogende vand, blot en tanke.

  Kommentar by Revser — 4. januar 2017 @ 23:14

 22. Kunne det ikke arrangeres at landsformand for Kristendemokraterne Stig Grenov fik en gæsteansættelse på Kærshovedgård en månedstid?
  Det ville give ham en bedre baggrund at kloge sig ud fra.

  Kommentar by Birger Jensen — 5. januar 2017 @ 00:20

 23. På den forrige formand for Kristendemokraternes blog i 2007:

  Helen Latifi – 13.11.2007
  Kære Bodil
  Kunne det tænkes at i ved næste valg opstillede en muslim?
  -)Helen Latifi

  6. kdvalg – 13.11.2007

  Kære Helen
  Ja, selvfølgelig kan det tænkes. Enhver, som støtter vores holdninger, er velkommen – både i partiet og som kandidat.
  Med venlig hilsen Bodil Kornbek

  Hvis der er nogen, der ikke husker Helen Latifi (hvor er hun nu):

  https://hodja.wordpress.com/?s=latifi

  Kommentar by Hodja — 5. januar 2017 @ 00:20

 24. Staerkt i tvivl om min onkel vill kunne genkende denne KZ lejr,hvor maa denne Grenov vaere dum

  Kommentar by Dunk — 5. januar 2017 @ 00:24

 25. Hodja, en muslim som repræsenterer protestantisk kristendom … hahaha :-)

  Kommentar by Hr. Naturli' — 5. januar 2017 @ 00:27

 26. I 2005 opstillede Kristendemokraterne en vaskeægte neger som folketingskandidat.

  Måske nogen kan huske hende meteorologen Maria Hørby fra vejrudsigten på DDR.

  Hun var især kendt under navnet “vejr-negeren”!

  Hvad fanden er der blevet af hende?

  Hun er måske endt som brændsel i en af ovnene på Kærshovedgård?

  Kommentar by TH — 5. januar 2017 @ 01:56

 27. Mon ikke det med elkedlerne snarere har noget med dimensioneringen af det elektriske system at gøre. Det gør jo en vis forskel om man tilslutter en mobil oplader eller en el kedel.

  Kommentar by Jan — 5. januar 2017 @ 05:41

 28. Her Stig Grennov [Grenov] i Kristeligt Dagblad den 2 oktober 2012:

  Vi må fastholde blasfemiparagraffen for at beskytte religiøse mindretal som jøderne mod voldelige overgreb, mener Kristendemokrat
  Den stigende chikane mod jøder i Danmark er stærkt foruroligende, men næsten forudsigelig.

  Når udenrigsministeren ensidigt vil lave importforbud mod israelske varer og anerkende et splittet palæstinensisk styre som en selvstændig stat, er der tale om en ensidig politisk hetz mod Israel, som får afsmittende effekt på de jøder, der bor her i landet.

  Jødiske pogromer truer…

  Kristendemokraterne mener, at hvis Danmark fortsat skal forskånes for jødiske pogromer, må vi fastholde den blasfemiparagraf, der beskytter det religiøse mindretal mod voldelige overgreb.

  Samtidig skal det ikke være muligt at komme igennem det danske uddannelsessystem uden at kende den jødiske historie. Det drejer sig ikke om at udpege helte eller skurke i undervisningen, men om at åbne de studerendes øjne for de historiske fakta så som holocaust.

  Citater fra Kristeligt Dagblad 2 oktober 2012 – Blasfemi-loven kan beskytte danske jøder mod chikane (Læserbrev fra Stig Grennov / Grenov)

  Her ser vi det igen: Til Jødernes gavn skal ytringsfriheds-undertrykkende love bevares eller udvides. Danskerne skal kende ‘den jødiske historie’, og ‘historiske fakta så som holocaust’.

  Mere bl.a. links til artikler: Kristen zionisme på fremmarch i Danmark

  Kommentar by Balder — 5. januar 2017 @ 07:00

 29. TH — 5. januar 2017 @ 01:56

  Hvad blev der af Maria Hørby?

  Det helt igennem racistiske Danmarks Radio fandt ud af at tiden ikke var moden i nu til en fuldblodsneger. Ud med Maria Hørby, og ind med nogle racemæssigt mindre provokerende emner, nogle mulatter, nogle estetisk mere appelerede asiater, og helst ikke for mange tykke læber, krushår, kæmpemåse og andre fysiske kvaliteter som kunne vække ubehag hos nogle oversarte eller modebevidste individer.

  Danskerne skulle ikke chokeres, ikke konfronteres med den Sorte Sandhed. Sådan er DDR-racismen, den er langt mere udspekuleret end den naturlige spontane racisme, som med fleste raske mennesker bliver født med, lige som man bliver født med et immunforsvar.

  Kommentar by Balder — 5. januar 2017 @ 07:12

 30. Jeg synes det er forkert at de afviste “asylansøgere” bare slippes løs. De fleste af dem er jo bedragere, og har påført den danske stat store udgifter. Jeg synes de skulle i en arbejdslejr, hvor de kan tjene til at betale for ophold og hjemrejse og bøde.

  Kommentar by Balder — 5. januar 2017 @ 07:25

 31. Ps. 28 Stig Grenov @ 07:00

  Igen ser vi det samme mønster (her foreslået af Grenov) som jeg omtalte i min kommentar den 2. januar omkring situationen i England: Regeringen er med på Israel-kritiske tiltag (anerkendelse af Palæstinensisk stat mm.), men siden Grenov åbenbart ikke tror at han kan lave om på den politik, så skal danskernes frihedsrettigheder indskrænkes i stedet for, og tvangsfodres med “holocaust” – i øvrigt begge faste programpunkter og ønsker hos de fleste store jødiske organisationer.

  Og de fremmede er velkommen, blot de først anerkender holocaust og Israel, og betragter jøder som deres bedste venner…. Hvordan de fremmedes holdning er mod danskere og Kristne ser ikke ud til at bekymre Stig Grenov, som tydeligvis er mere bekymret på jødernes vegne end på danskernes, på trods af at danskerne klart er den gruppe som er mest udsat for de fremmede muslimers vold og seksuelle overgreb.

  Kommentar by Balder — 5. januar 2017 @ 07:43

 32. Grenov tror åbenbart at der er stemmer i at sammenligne masseudryddelsen af jøder som døde i gaskammer, blev henrettet på stedet eller simpelthen bare sultede ihjel med forholdene på Kærshovedgård.
  Den her var i hvert fald ikke gået i førerens tid:
  http://aoh.dk/galleri/20161106/video–k-rligheds-demonstration-ved-k-rshovedg-rd

  Kommentar by Frank Hagmann — 5. januar 2017 @ 07:48

 33. Hvis man bliver syg skal man selv banke på hos sygeplejersken – hjemme hos mig skal man selv ringe til lægen og selv transportere sig de 12km til hans konsultation….eller udenfor normal arbejdstid bestille tid hos vagtlægen 20km borte.

  Man får portionsanrettet mad – hjemme hos os er det far eller mor der laver maden. Vi køber forresten også selv råvarerne for de penge der er til overs når skatten er betalt.

  Hvem er det mest synd for?

  Kommentar by redneck — 5. januar 2017 @ 08:46

 34. Så det er sådan man kender sin KZ lejr, el-kedler er forbudt… Pludselig kan jeg se ‘KZ lejre’ overalt; klasselokaler, S-tog, flykabiner, der er ikke mange steder man kan have sin elkedel i fred for alle de varm-te-fascister…

  Kommentar by Moran ya Simba — 5. januar 2017 @ 08:48

 35. Vi har sørme en “skyggebefolkning”. Og det er et seriøst problem, for de har ikke sundhedsrettigheder som resten af befolkningen!

  http://politiken.dk/indland/art5773400/Hundredvis-af-afviste-asylans%C3%B8gere-g%C3%A5r-under-jorden

  Kommentar by redneck — 5. januar 2017 @ 08:49

 36. Jeg synes det er meget skræmmende, at vort samfund frembringer sådan en syg stodder og så ovenikøbet finder ham værdig til at være lærer og partiformand og komme i FT, hvis galningen fik stemmer nok!

  Det skulle lige være en fra NB – DP eller DS, der kom med sådanne helt sindsyge udtalelser som partiformand! (Ikke at det også kunne ske)…Vi ville få breaking “stormflodsdækning” hele dagen1

  Kommentar by Black Watch — 5. januar 2017 @ 09:41

 37. Stig Grenov er en ulv i fåreklæder! Hans gud hedder humanisme og menneskerettighederne er hans evangelium.

  Kommentar by benny bomstærk — 5. januar 2017 @ 09:44

 38. Jeg tror mest på Jans teori om elsystemets formåen. En normal elkedel har en effekt på 2 kW og trækker en strøm på knap 9 Amp. Den normale forsikring er 10-13 Amp. Hvis en sikring forsyner en række værelser med strøm, skal der skiftes sikring hver gang 2 værelser på samme tid i den række har gang i elkedler.
  Men selvfølgelig kogende vand er også et våben, så har man slået 2 fluer med et smæk.
  I øvrigt hvor var den store indvandrede arbejdskraft reserve henne, da der skulle fyldes sandsække?

  Kommentar by Menig 442 — 5. januar 2017 @ 09:47

 39. Negerne kan vel gå i køkkenet og koge vand til Khat-the? De har jo ikke andet at lave dagen lang

  Kommentar by redneck — 5. januar 2017 @ 10:04

 40. > menig442
  Godt spørgsmål. Sand må være deres spidskompetence.

  Kommentar by Erik — 5. januar 2017 @ 10:11

 41. @menig442 – tror de er bedre til at tømme sandsække end fylde dem….se blot på al den ørken de har ;-)

  Kommentar by redneck — 5. januar 2017 @ 10:37

 42. >menig 442
  Sandsækkene skal vel tømmes igen når vandstanden er faldet.

  Kommentar by Erik — 5. januar 2017 @ 10:43

 43. 8 BB

  Faktisk bør vi hjælpe kristendemokraterne med at blive opstillingsberettigede.

  Kan de hjælpe med til stemmespild på den islamofile fløj er det en gevinst.

  http://www.kd.dk/

  Kommentar by Hans Und — 5. januar 2017 @ 10:53

 44. Ja når man tænker på alle de computere og mobiler, som Jøderne havde i KZ lejrene, og den elendige mad de fik så. Men Jøderne kunne jo også rejse frivilligt ud af lejrene…:-). Hvem gider tage KD landsformand alvorligt. (?)

  Kommentar by Michael Unna — 5. januar 2017 @ 10:53

 45. Der fandtes ikke noget Auschwitz, da Danmark nægtede enkelte tyske jøder indrejse

  Kommentar by BB — 5. januar 2017 @ 11:00

 46. > Michael Unna
  0,8%
  Desværre sidder der lignende tosser i Allahternativet, De Radikaliserede og Ensretningslisten.

  Kommentar by Erik — 5. januar 2017 @ 11:02

 47. Tilgiv mig at have følgende holdning til hr. Grenov.
  1. Han er KristenDEMOKRAT.
  2. Han er skolelærer.
  Denne sammenblanding forekommer mig uheldig, for Danmark forstås.

  Kommentar by AK JA. — 5. januar 2017 @ 11:39

 48. KD… troede det stod for Kugle-Dement!

  Kommentar by redneck — 5. januar 2017 @ 11:45

 49. 5.Skaffedyret/12.Kim Møller/34.Moran ya Simba/38.Menig 442. Jeg overvejede ikke engange andet end at en elkedel kunne bruges til at hælde kogende vand på andre (f.eks hvis de ikke havde den rette muslimske tro) eller det kunne hældes på personale/politi (der kom for at følge forbryderen til flyveren) eller som kunne bruges til at hælde over sig selv, så man ikke kunne udrejse? Jeg antager de af samme grunde heller ikke må have flasker og dunke med benzin? Det forbud burde man måske overveje at ophæve?:-)

  Kommentar by A-mad — 5. januar 2017 @ 14:15

 50. I Ålborg overfaldes en 17-årig dansker af flere muslimer.
  Den stakkels dreng ligger på hospitalet med et smadret ansigt.
  Og stjerne psykopaten Stig Grenov er totalt ligeglad.
  Hvad kommer en ung dansk dreng ham ved?
  Grenov er mere international udi godhed.

  Kommentar by Pk — 5. januar 2017 @ 14:22

 51. “Tålt ophold” betyder jo ikke, at det skal være tåleligt for den udenlandske forbrydere, men at vi er tvunget til at tåle dem (påstået, men ikke korrekt!)

  “Tålt ophold” burde være utåleligt for forbryderne, der totalt spærret inde aht til befolkningen, burde gå for “lud og koldt vand”, så de alene af den grund frivilligt udrejste`? Hvis de ikke ‘lider’ tilstrækkeligt under deres “tålte ophold” slipper vi jo aldrig af med dem! Og der bliver bare flere og flere. Hvis ikke det er utåleligt, bliver grov voldskriminalitet jo blot en alternativ måde at opnå permanent asyl på?:-)

  Kommentar by A-mad — 5. januar 2017 @ 14:23

 52. Elkedel osv?:-)
  “Den 5. januar 2017 kl. 13.29 snapposten.
  (hvad skulle de af med, 88 000 ?)

  En udvisning af 13 afghanere gik i december langt fra som planlagt for de svenske myndigheder. Som det er sket nogle gange i Danmark, tvangsudviser også de svenske myndigheder afviste asylansøgere og dømte udlændinge ved at chartre et fly og flyve dem til deres hjemland. 13. december skulle hele 13 udviste afghanere sendes ud af Sverige, og til det formål skulle 28 vagter holde styr på dem under den lange flyvning.

  Den svenske avis Aftonbladet har fået aktindsigt i en rapport om udvisningen og talt med personale i den svenske Arlanda-lufthavn, og begge dele afslører, at det kom til voldsomme scener, da afghanerne ventede på deres fly. Flere gjorde så stor fysisk modstand, at de måtte fikseres, mens nogle også kom med seksuelle trusler mod nogle af de kvindelige vagter. Flere gange både i lufthavnen og på flyveturen forsøgte nogle af de udviste at få gang i deciderede oprør mod vagterne, og det kom en enkelt gang til slagsmål. Det lykkedes dog at sende afghanerne hjem, men udvisningen af dem har vakt kritik, fordi nogle organisationer ikke mener, at Afghanistan er sikkert at sende folk tilbage til.”

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/Ee323/intern-rapport-sa-gick-utvisningen-till-kabul-till

  Kommentar by A-mad — 5. januar 2017 @ 14:51

 53. Naturligvis er Kærshovedgård en koncentrationslejr, idet den opfylder selve den sproglige definition på en koncentrationslejr.

  Kun kan det diskuteres om en sådan koncentrationslejr i stedet burde kaldes en opholdslejr, når beboerne kan bevæge sig frit ind og ud kun med en meldepligt. Dengang Danmark havde rigtige koncentrationslejre med en enorm dødelighed 1945-1949 var der pigtråd og militær vagt omkring Kløvermarken og andre af de store danske koncentrationslejre med hjemstavnsfordrevne tyskere.

  Kommentar by perhag — 5. januar 2017 @ 16:16

 54. Koncentrationslejre er sådan set ikke en dårlig idé.

  Det betyder bare at personer, som er uønskede (f.eks. udenlandske kriminelle) har et bevogtet opholdssted før de udsendes.

  Det var faktisk som jeg forstår det den oprindelige intention.

  Hvor dårlige forholdene skal være er en separat politisk beslutning, der ikke i sig selv har noget at gøre med idéen om koncentrationslejre. Koncentrationslejre er promoveret af selv libertarianere (f.eks. L. Neil Smith, som foreslog en Restitution Labor Camp til Hillary og Bill Clinton).

  I øvrigt var det ikke NS Tyskland som opfandt koncentrationslejre.

  Kommentar by Sigwar — 5. januar 2017 @ 18:06

 55. @Sigvar I øvrigt var det ikke NS Tyskland som opfandt koncentrationslejre.

  Korrekt -Englænderne fik æren under Boerkrigen i Sydafrika, hvor de sultede deres racefæller ihjel.

  Men, er det ikke en slags tilsnigelse at tale om at koncentrationslejre blev “opfundet”? Mon ikke hærførere og magthavere fra tid til anden har indrettet større faciliteter til at holde fanger, krigsfanger, politiske modstandere og uønskede etniciteter / religioner? Det er lidt som med den diskussion vi have her på UPosten med en jøde som påstod at jøderne havde opfundet frikadellerne!

  Det der er tale om når man nævner kz-lejre, det er at man forsøger at give associationer til masseudryddelse og holospøgelset. Det værste er dog, at en hel del vestlige lande byder deres straffefanger forhold som i deres ligegyldige og perfide ondskab sagtens kan sammenlignes med nazisternes i mange tilfælde modbydelige behandling af deres fanger. Især i mange multikultihelveder venter de hvide som har forvildet sig ind i fængslet en ussel skæbne, samlignelig med det der foregået i amerikanske fængsler i årtier.

  Kommentar by Balder — 5. januar 2017 @ 19:22

 56. Udrejsecenter Kærshovedgård en koncentrationslejr? Min bare røv! De kan jo rejse ud af Danmark til hver en tid. Kunne fangerne i Dachau også bare rejse ud af landet?

  Det ikke engang en ordentlig fangelejr, hvor man er lukket inde. En fangelejr er en nødvendig og lovlig foranstaltning. Det er ikke en nazi udryddelseslejr eller en gulag lejr, hvor folk skal arbejde sig ihjel.

  Et fængsel er også en fangelejr, men vi kunne jo også lukke alle fangerne ud af fængslerne? :-)

  Kommentar by A-mad — 5. januar 2017 @ 23:44

 57. Ps. Angående jødernes påståede opfindelse af frikadellerne har jeg delvist ændret mening. Jeg tror godt at vi kan blive enige om at jøderne om ikke har opfundet frikadellerne, så i hvert fald vindfrikadellerne. Jeg har endda ladet mig fortælle at der er en opskrift som er opkaldt efter Bernie Madoff. Dem skulle der være særlig meget luft i.

  Kommentar by Balder — 6. januar 2017 @ 06:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper