16. januar 2017

Naser Khader: I ghettoen er ambitionen at komme på førtidspension – “… frarådet at søge arbejde”

Naser Khader har i mange år, faktisk siden bogen “Ære og skam“, fortalt hvor skabet står. Den selverklærede elite har haft alle muligheder for at ekstrapolere derfra, og således forhindre nutidens udfordringer – den har blot ikke villet. Den kreative klasse har prioteret kreativitet over tænkning. Fra JP.dk.

– Da jeg arbejdede som tolk, oplevede jeg, at en del af dem, der kom hertil, blev pakket ind i vat. Man tog initiativet fra dem. Man gjorde nogen af dem dovne, og det er gået videre til næste generation.

Han mener, at Danmark nu står med store problemer, fordi mange bliver ‘ghettointegreret’ frem for at blive integreret i Danmark. Og i ghettoen er et liv på passiv forsørgelse blevet målet for mange, mener han.

På spørgsmålet om, hvad han bygger den udlægning på, siger Naser Khader:

– Det er konkrete eksempler. Jeg har som tolk oplevet folk i slutningen af 20’erne og i 30’erne, hvor det eneste, det gik ud på, ikke var at tage en uddannelse, men at få førtidspension. Især for kvinderne, så var de fredet og kunne gå hjemme og passe børn, siger Naser Khader.

Han henviser også til flere eksempler fra sin tid som politiker. Blandt andet til den syriske kvinde Hanan Aldaher, som Khader har skrevet en bog om.

Som nyskilt mor til fire rejste hun i 2014 til Danmark og lagde både tørklæde og religion bag sig. Men hun blev ifølge Khader frarådet at søge arbejde og opfordret til at gå efter at komme på passiv forsørgelse af andre flygtninge og indvandrere.

Khader fortsætter i et indlæg i BT (via JP) – det ærgerlige er at han har sagt det samme i 15 år, blot vil ingen af hans politikerkollegaer ville lytte…

Vi har i årtier behandlet indvandrere som børn. Og det er sket af frygt for at krænke, eller for at stille krav eller for at blive kaldt racister. 

Sådan lyder det fra De Konservatives udlændinge- og integrationsordfører, Naser Khader, i et indlæg i BT. Her tager han et hårdt opgør med ‘mange års forfejlede integrationspolitik’ i Danmark.

Udgangspunktet er erfaringerne med indvandrerkvinder på kontanthjælp i Odense Kommune. Sidste år begyndte Odense Kommune at kigge en række sager om kontanthjælpsmodtagere igennem.

Kommunen fandt mange eksempler på folk, der fejlagtigt var erklæret ikke-jobparate. Blandt indvandrerkvinder var det blot én ud af ti, der reelt var så syg, at vedkommende ikke var klar til arbejdsmarkedet, viste gennemgangen.” (link, Red.)

“- Det er ikke raketvidenskab at regne ud, at et stort antal kvinder uden joberfaring, med dårlige danskkundskaber og primært et mellemøstligt værdisæt sandsynligvis vil opdrage børn, der vælger samme livsvej.

Så nu har minister Troels Lund Poulsen afsat 262,5 millioner kroner til at tænke lidt over tingenes tilstand.

Spørgsmål: Tyder tallene ikke på, at der er et brist i systemet – at det er for nemt at skaffe sig en lægeerklæring, hvis man ikke ønsker at blive forstyrret af kommunen?

– Nej, det tror jeg ikke, det gør. Når man snakker med den ansvarlige læge her, er det ikke fordi, han synes, at lægeerklæringerne som sådan er et problem.

– Det er den måde, man bruger lægeerklæringerne på – at der ikke sker en tværfaglig vurdering mellem læger, socialrådgivere og ledere.

– Man kan ikke give de praktiserende læger skylden for det. Man kan sige, at man har tænkt for meget i siloer og for lidt på tværs af faggrupperne.

Ministeren henviser til, at der frem mod 2019 er afsat 262,5 millioner kroner til at gennemgå sager om kontanthjælpsmodtagere.

Oploadet Kl. 10:21 af Oikonea — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79691/trackback

30 Comments »

 1. Det er ikke nogens skyld.
  Det er samfundets skyld.

  Kommentar by Bastardo — 16. januar 2017 @ 11:30

 2. Hvis man ser på ghetto-beboernes (de mandlige i alt fald) tøjsmag og køretøjer undres man over det kan erhverves på overførselsindkomst.

  Der må være et stort potentiale for told&skat? Hvis man tør….

  Det samme gælder “western union” og andre selskaber der tilbyder overførsler af penge udenom de etablerede banksystemer. Er der nogen der ved hvor meget disse firmaer omsætter for i Danmark? Stort set hver “indvandrerkiosk” har jo denne service…..

  Kommentar by redneck — 16. januar 2017 @ 11:38

 3. Yahya Hassan sagde det samme:

  “Nej. Råddenskaben er overalt i ghettoerne. Se bare på, hvordan mange i underklassen opfatter velfærdsydelserne og staten. Samtidig med at voksne mænd kan recitere hele Koranen, går i moske hver dag og spiller hellige, er der ingen kvaler forbundet med at snyde og bedrage systemet – især når det handler om at få tildelt førtidspension. Den sociale råddenskab er gennemgribende. Prøv at se på, hvor mange unge og raske drenge i de danske ghettoer der kan løfte 100 kg jern i strakt arm i træningscenteret og samtidig får tildelt førtidspension, fordi de ikke er egnet til arbejdsmarkedet. Førtidspensionen er ligefrem noget, man stræber efter og fejrer, når man får det”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 16. januar 2017 @ 11:50

 4. Hvis jeg var muslim og såkaldt flygtning – asylansøger ville jeg da også stile efter den model med ikke at yde men kun nyde – men nu er jeg jo etnisk dansker og altid ydet, selv om jeg godt vidste, at man stort set blev snydt og bedraget dagen lang af staten og hele kleresiet.

  Man ved godt det her skitserede, man vil ikke ændre på det for alvor, man “skyder budbringeren” – ja man gør alle mulige krumspring for undgå at se, forstå og reagere på disse enorme problemer.

  Man gør det med vilje, fuldt bevidst og med overlæg…!!!

  Jeg ved godt hvem og hvilke der er skyldige og dem man retteligen virkeligt burde gå efter…men det er en uoverkommelig opgave – og det vil bare få lov til at fortsætte….

  Hvad burde svaret være på det???

  Kommentar by Black Watch — 16. januar 2017 @ 12:39

 5. “Naser Khader har i mange år, faktisk siden bogen “Ære og skam“, fortalt hvor skabet står.”

  Hvis man har læst “Ære og skam” og kender dens historie, ved man blandt andet, at indtil, der blev rejst krav om sletning, var den første udgave af bogen præget af et stærkt venstreorienteret litterært tyveri.

  Man ved også, at Det Muslimske Broderskabs europæiske leder Tariq Ramadan var Naser Khaders store helt og – for nu at bruge hans egne ord – åndelige “fyrtårn”. Og at han af hele sit hjerte ønskede sig en kopi, en mini-Tariq Ramada, i Danmark. Det var vanskeligt ikke at få det indtryk, at han så sig selv som aspirant til den stilling. Det er ikke den eneste bog, hvor Khader udbreder sin næsegruse beundring for Det Muslimske Broderskabs leder, det sker også i en antologi, hvor han skamroser Ramadans bog om at være en europæisk muslim.

  Ingen har som Naser Khader trukket danskerne rundt ved næsen, og det kan der skrives flere bøger om. I de senere år har han været årsag til en stor udvandring fra Det Konservatime Folkeparti, hvor han bl.a. var Lene Espersens opfindelse og forsvarede hendes hovedløse handlinger. Fra dag et, hvor han blev præsenteret som det nye medlem af partiet, nægtede mere end halvdelen af de fremmødte at hylde Khader med klapsalver og at rejse sig op for ham. Man behøver ikke at være islamofob for at få kvalme af Khader, og det er jeg ikke ene om. Det ville i øvrigt klæde dem, der skrev hadeboge om ham, om at stå frem ved eget navn.

  Kommentar by denonde — 16. januar 2017 @ 13:17

 6. Man kan i dag læse, at 40.000 vælgere er på vej fra DF til Socialdemokratiet. Næppe pga rodet med EU midler, men nok nærmere fordi DF i den grad har svigtet.
  Hvor er det trist at se fædrelandet smuldre i hænderne på uduelige politikere.
  Der er ingen mangel på danske borgere som ønsker ændringer hvad angår migranternes udnyttelse af landet, – der mangler blot politikere som tør sige tingene lige ud.
  Kun en stærk fører som kan rejse en folkestorm kan nu redde landet!

  Kommentar by Rodina — 16. januar 2017 @ 13:32

 7. Slaa Plat, Slaa Plat, Slaa Plat,men det at tage ansvar for egen forsoergelse, er det en by i Rusland ? Islam og deres tilhaengere har drevet dette at slaa plat til det yderste i Danmark og den oevrige verden,ved at udnytte samme omraaders totale uvidenhed ,villet er virkelig, man kan undre sig, om deres “religion”/ politiske agenda.
  Er der ikke nogen ,jeg mener af vores valgte representanter der gider saette sig lidt ind i islam,hvordan kan folkets ting gaa ind for minareter, som naevnt i andre medier ,nu skal porten lukkes.Sameksistens med islam er umuligt for et vestligt sammenstrikket samfund, i alle tilfaelde indtil islam faar sig selv sorteret ud ,og det bliver ikke lige netop i morgen,men der er jo ingen grund til at vores samfund skal voldtages og slaas i soender fordi de ikke selv kan finde ud af det.Og til de venstresnoede preov at se paa hvad der historisk skete med en “temporaere ” allliancer mellem islam og dem,god fornoejelse

  Kommentar by Dunk — 16. januar 2017 @ 13:39

 8. Naser Khader kan ikke forstå, at danskerne opfører sig som sangfuglen, der udruger en gøgeunge. Men hvis vi analyserer flertallet af vælgerne, så opfører de sig som om de var en sangfugl med et gøgeæg i reden.
  Hvorfor de ikke lemper gøgeægget og ungen, hvis det er kommet så langt, ud af reden, er et projekt for psykologer.

  Kommentar by Menig 442 — 16. januar 2017 @ 13:47

 9. Det hjælper desværre ikke meget at Naser Khader råber op i aviserne, at førtidspensionen er det eftertragtede mål for de fleste muslimer. Det har været almindelig kendt i mange år.
  Khaders udtalelser er ligegyldige og vil ikke resultere i nogen som helst ændringer, og er kun et politisk trick for at dække over sin partifælle justitsministerens svaghed.
  Det er politiske floskler skrives om, men det er politiske handlinger der efterlyses. Hvad vil Khader reelt gøre ved problemet?

  Khader burde hellere tage fat i sin partifælle Søren Pape Poulsen, der tilsyneladende er mere vattet end vatpinden, og få forklaret ham at der må indføres nogle målrettede muslim-tiltag.
  Man kunne begynde med mere åbenhed, samt få strammet op, og få indført mere konsekvent handling fra politi og domstole. Svindles der, så skal det straffes.

  Samtidig kunne Khader presse på hos Søren Pape Poulsen, og få ham til at arbejde for en ansvarlighedslov der omfatter offentligt ansatte og politikere.
  Hvis denne enorme flok offentligt ansatte kunne retsforfølges, og der evt. kunne rejses et erstatningskrav, så ville en og anden i systemet formentlig tænke sig om en ekstra gang, før der velvilligt uddeles førtidspension, og andre af den slags ydelser.

  Det er ikke muslimernes skyld at de kan modtage førtidspension. Men det er derimod de offentligt ansattes ansvar, at der med rund hånd uddeles førtidspension, og andre offentlige ydelser, til personer som måske ikke er berettiget.
  Den politiske råddenskab er trængt helt ned i bunden af systemet.

  Kommentar by Birger Jensen — 16. januar 2017 @ 13:59

 10. Enig med Birger Jensen.

  Kommentar by denonde — 16. januar 2017 @ 14:47

 11. En person, som er dansk statsborger og bosat i Danmark, har muligheden for at støtte opstillingen af éet – og kun éet – politisk parti, som ikke allerede er repræsenteret i Folketinget, med deres underskrift ved at udfylde en vælgererklæring;Dansk Samling her: http://dksamling.dk eller Nye Borgerlige her: http://nyeborgerlige.dk

  Kommentar by barfbag — 16. januar 2017 @ 15:00

 12. Alting forsvinder med tiden gennem entropi – forfald – og bliver vel i sidste ende til varme:på udlændinge-området har det været varme – varm luft – fra begyndelsen.

  Kommentar by barfbag — 16. januar 2017 @ 15:07

 13. 11.Rettelse:Et parti SKAL være valgt ind i Folketinget. Det er ikke nok, at medlemmer af Folketinget blot danner et nyt parti, mens de sidder i Folketinget. De SKAL samle vælgererklæringer ind for at kunne opstille til næste folketingsvalg.

  Kommentar by barfbag — 16. januar 2017 @ 15:14

 14. test

  Kommentar by k.m. — 16. januar 2017 @ 16:39

 15. Det kunne være interessant at kende etniciteten på de sagsbehandlere, der så rundhåndet deler ud af førtifspensioner. Kan der mon være en sammenhæng med, at det er langt lettere for indvandrere end for danskere at få tilkendt førtidspension? Blot en tanke…

  Kommentar by Arne Torp — 16. januar 2017 @ 16:53

 16. Problemet er integration i sig selv.

  Vi har behov for at tage et opgør med hele integrationstanken.

  Integration forstås som at det offentlige skal bruge en masse penge og derefter skal der komme noget integration ud i den anden ende. Hvis det ikke virker ses det som samfundets skyld. Skylden placeres aldrig hos den enkelte indvandrer. Derudover er integrationsindsatsen halvhjertet for den stopper, når indvandreren taler Dansk og har et arbejde. Det hjælper ikke, at han har et arbejde (som Kommunen måske har skaffet ham) og taler Dansk på arbejdet, hvis han efterfølgende går hjem i ghettoen, og ser arabiske satellit kanaler, alt imens konen render rundt i køkkenet som tørklædemadamme.

  Integrationen i de sidste 40-50 år er slået totalt fejl. Hvis den var lykkedes havde vi hverken ghettoer eller bandekrige!

  Vi skal helt væk fra at tale om integration og over til at der kun er to muligheder; assimilation (Pind modellen fra før han blev Bilderberger) og repatriering. Hvis man ikke vil være (eller kan blive) Dansker skal man forlade landet!

  Kommentar by Sigwar — 16. januar 2017 @ 17:25

 17. Sigwar

  Multikulturen er et barn af assimalisations fallit. USA troede på assimilering efter borgerrettighedsbevægelsen i 60erne. Efter raceuroligheder i byer som Baltimore, Detroit mm i slutningen af 60erne og 70erne og en deraf følgende “white flight” slog man over i multikultur som alternativ til assimilering.

  Hvis multikulturen er slået fejl kan man ikke gå tilbage til troen på assimilering. Mennesket har en utrolig bias mod familaritet og man ser dette på, at mennesker gifter sig i mange kulturer arrangeret mod familien -de anser altså folk med samme etnicitet som fremmede. Der er intet civilsamfund i den 3.verden med tillid og association til andre af samme årsag. De er ikke engang assimileret med hinanden hvor de kom fra. Man kan også se dette på mange adoptiv børn, som er kommet til DK som spæde, har danske navne men ender med, at fejre Koreas nationaldag, rejse til Korea og bosætte sig fordi de føler sig fremmede i DK. Det er nok den menneskelige natur vi er oppe imod som man var med den kommunistiske utopi.

  Kommentar by Thorsted — 16. januar 2017 @ 18:40

 18. > Birger Jensen: Du skriver, at det ikke er muslimernes skyld, at de får førtidspension, men sagsbehandlerne.

  Jeg er tildels enig, fx er den procentuelle andel af muslimske, læs somaliske, kvinder i Århus på førtidspension langt over, hvad den burde være.

  Mens en etnisk dansker bliver sendt i diverse tåbelige arbejdsprøvninger i 10-20 år, før de får tilkendt førtidspension, får somaliske kvinder i Århus den efter ca. 1 år. De har nemlig altid ondt i ryggen. Jeg gætter vildt: 50 kg. overvægt og 5-6 børnefødsler.

  Ingen ved hvorfor, ingen lægelige undersøgelser kan påvise det, så den letteste måde at slippe af med dem fra jobcentret er at tildele dem førtidspension. Problem solved, især for sagsbehandlerne.

  Som tidligere behandler i sundhedssektoren kan jeg roligt sige, at palarabere og alt andet fra muslimistan har en meget lavere smertetærskel end europæere. Et let tryk, og dermed en enorm jamren. Det gælder faktisk også for mænd fra den kultur. Eller mangel på kultur.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. januar 2017 @ 19:12

 19. Måske burde man lave en ordning for kvinder, der ønsker at være hjemmegående, f.eks. i form af fradrag til manden, hvis han arbejder?

  Det er ikke mange årtier siden kvinder var husmødre i Danmark, er det odiøst i sig selv?

  Kommentar by zatopek — 16. januar 2017 @ 20:13

 20. Modkraft lukker?

  http://modkraft.dk/artikel/modkraft-st-r-over-lukning-mediebureauet-monsun-stopper-konomisk-st-tte

  Kommentar by Asger Nielsen — 16. januar 2017 @ 20:34

 21. Modkraft lukker, og noget endnu værre åbner

  Kommentar by k.m. — 16. januar 2017 @ 20:35

 22. -> 19. zatopek.
  Hvorfor i alverden skulde man indføre en sådan ordning?
  Kvinder har siden midten af 1850-erne kæmpet for ligestilling?
  Igen (og igen) KVINFO: Hvor er “komiske Magnus Heunecke” (Jensens) hustru, den såkaldte ”rødstrømpe” Nina Groes, henne i debatten? Hun var KVINFO’s tidligere “flagskib”?
  Var kulturberigelsen grunden til at parret flyttede fra Næstved?
  Et gammelt ordsprog siger: Rotterne fly’r, når vandet sti’er.

  Kommentar by Birger Jensen — 16. januar 2017 @ 21:04

 23. 19. zatopek.

  Sådan har det været i mangfoldige år; vælger en ægtefælle at gå derhjemme, kan den anden få overført skattefradraget ( personfradraget)
  …………..

  Ja, man må tage sig til hovedet, når man ser hvor let/hurtigt en fremmed/fupflygtning kan få tildelt førtidspension og i det hele taget bliver behandlet i “systemet”, i forhold til lands egne borgere.

  Jeg er lige nu vidne til en sag, hvor en gl. dansk førtidspensionist har kæmpet en brav kamp, gennem 3-4 år, for at få kommunen til at rette ind efter hele 2 klokkeklare afgørelser fra Ankestyrelsen og en udgift på mere end 30.000 i advokatbistand og jeg kan hilse og sige, at hvis systemet var lige så indædt og nidkær over for fupflygtningene, så var de flygtet skrigende ud af landet for længst.

  Kommentar by Carstens — 16. januar 2017 @ 22:21

 24. #22 og #23
  Jeg tænker på at en husmor også kan udføre noget arbejde, f.eks. passer børn, ældre familie, så muligvis er det anerkendelsesværdig produktion til en vis grad, og ikke ren tilsætning for samfundet.
  Overførsel af personfradrag er bare sparet skat, det er ikke meget.
  Det er ikke en kæphest for mig på, men jeg synes umiddelbart ikke det er skamfuldt at gå hjemme, men det skal selvfølgelig ikke financieres ved socialt bedrageri. Måske kunne der være en mere balanceret løsning i stedet, så konen ærligt kan gå hjemme. Fristelsen til at snyde er stor og “alle gør det jo”.

  Kommentar by zatopek — 16. januar 2017 @ 22:51

 25. Er de penge, som hele danmarks præmieperker hiver ud af statskassen, bedre end en førtidspension? De er i al fald flere. At give penge til en muhammedaner, er under alle omstændigheder så dumt, at kun en politiker kan finde på det. Må de rådne i helvede.

  Kommentar by Nielsen — 16. januar 2017 @ 23:50

 26. Hitler mein kampf mest solgte bog i mellemøsten .. Gense ;
  Naser Kahder i mellem østen (virkelig oplysende)
  https://www.youtube.com/watch?v=Q-2NagiCsAk

  Kommentar by klaus — 17. januar 2017 @ 00:00

 27. Er der nogen der har de andre afsnit (blev FAKE news lukket og shadow banned sidste år fra alle medier, så mangler lidt i 3×900+tb samling )Naser Kahder i mellem østen. var 3 afsnit

  Jeg er klar til INFO/valg kamp.

  Husk ptrcn og optag ALT !
  backup !, jeg mistede ca. 750 tb
  mirillis.com

  Kommentar by klaus — 17. januar 2017 @ 00:11

 28. * 9000

  Kommentar by klaus — 17. januar 2017 @ 00:12

 29. Socialrådgiverne har til enhver tid skabt deres egne klienter.
  Perler som etniske hvide.

  Og ellers:

  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 17. januar 2017 @ 05:43

 30. Noget af det mest ærgerlige ved indvandringen til Danmark er at det har udhulet danskernes egne rettigheder at politikerne har lavet love og stramninger mod muslimske indvandrere. Hvis man kræver at alle husmødre skal ud på arbejdsmarkedet rammer det også danskere, hvis man forhindrer at man kan få en udenlandsk ægtefælle til Danmark er det også et problem for rigtige danskere der møder f.eks. en russer. Vi bliver alle overvåget og reguleret for og bag i det multietniske og dysfunktionelle samfund hvor alle pinedød er lige for loven. Vi skal væk fra at lovgive efter den laveste fællesnævner.

  Kommentar by zatopek — 17. januar 2017 @ 10:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper