8. januar 2017

Venstreradikale græder ud hos Modkraft: Det er svært at angribe For frihed, når politiet beskytter dem

Som P1-journalist holdt hun mikrofonen for den venstreradikale bevægelse, herunder Erik Storrud og Daniel Holst Petersen. I dag er hun en del af Modkrafts redaktion, og gør helt det samme. Til hendes forsvar må det siges, at ordrette citater ikke nødvendigvis er den bedste måde at promovere venstremilitans på. Mere om lørdagens demonstration en af de kommende dage. Her blot lidt lidt fra en Modkraft-artikel af Laura Na Blankholm og Peter Schwarz-Nielsen – Efter to år med ‘NoPegida’ – hvad så?.

“Aktivistnetværket NoPegida, der arrangerer moddemonstrationer mod ‘For Frihed’ (tidligere Pegida-DK), er ikke kun udfordret af, at den kæmper mod en stigende politisk strømning, hvor højrefløjspartier er på fremmarch i det meste af Europa. Både internt på venstrefløjen og i medierne stilles spørgsmål ved aktivisternes eksistensberettigelse. …

Samtidig oplever aktivisterne selv det, de mener, er en stigende brutalitet fra politiets side…

Politiet har forsøgt sig med forskellige midler for at håndtere moddemonstrationerne gennem de to år, der er gået. En periode oplevede aktivisterne ofte at blive omringet af betjente og ført mod Nørrebro.

Den form for midlertidig frihedsberøvelse afløste politiet en overgang med i stor stil at uddele bøder for blandt andet at overtræde ordensbekendtgørelsen til folk, som for eksempel råbte slagord mod ‘For Frihed’.

Mange bøder holdt dog ikke i retten, og den 3. december var det med knipler, skubben og et enkelt tilfælde ved at køre ind i moddemonstranter, at politiet sørgede for ‘For Friheds’ rute på Nørrebro.

– Det er tydeligt, at Københavns Politi er meget opmærksomme på de politiske vinde, der blæser fra Christiansborg – i den optik står det klart, at politiet er sat til at gennemføre sådanne demonstrationer lige meget hvor dyrt, det er for dem. Vi oplever en klar forskelsbehandling i de muligheder, vi har for at organisere og arrangere demonstrationer kontra den beskyttelse, Pegidas marcher modtager. At der møder politi op og forsøger at sikre Pegidas marcher, kan vi ikke gøre så meget ved, men vi tænker da selvfølgelig over politiets rolle og har da klart et mål om at gøre det så uattraktivt som muligt at gå med i Pegidas marcher. Og der ser vi bla. politiets massive tilstedeværelse, som noget der kan sabotere det udtryk, Pegida ønsker, skriver aktivister fra NoPegida til Modkraft.

(Modkrafts Rune Eltard Sørensen & Laura Na Blankholm, Søtorvet, 23. februar 2013)

Oploadet Kl. 10:38 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79734/trackback

10 Comments »

 1. Jeg kan kun give udtryk for det samme som tidligere: Hvad er det reelt disse venstreorienterede overordnet vil opnå?
  Er det virkelig mere støtte til Hizb ut-Tahrir, flere muslimer til landet, og mere vold og kvindeundertrykkelse der kæmpes for?
  Er disse venstreorienterede virkelig så dumme, at det er mere af det de ønsker? Er det kampen for indførelse af mere sharia de ønsker og støtter?

  Hvis større muslimimport er det eneste område danske unge venstreorienterede kan øjne at kæmpe for, så står det skralt til blandt disse unge. De har tilsyneladende helt mistet orienteringsevnen.
  I “gamle dage” kunne man forstå at medlemmer af kommunistpartiet og de øvrige yderste venstrefløjspartier gik på gaden og kæmpede for kommunismen de troede på. Men her er det “ikke-muslimer” der kæmper for islam – det giver slet ikke nogen mening.

  Er der overhovedet et eneste punkt hvor muslimimporten fører noget godt med sig? Hvad i alverden vil, eller rettere kan, muslimer bidrage positivt til samfundet med?
  Selv ikke i nogle af de kommunistiske moderlande, såsom Rusland og Cuba, kunne personer med den laveste IQ finde på at demonstrere for en større muslimimport.
  Der må være et medicinsk udtryk for medlemmer af Modkraft og deres tilløbere.

  Kommentar by Birger Jensen — 8. januar 2017 @ 11:41

 2. Evnen til at vende tingene på hovedet fejler tilsyneladende stadig ikke noget.

  At politiets massive tilstedeværelse er symptomet og ikke årsagen, er stadig ikke sevet ind, men det er vel også for meget at forlange, når man abonnerer på sandheden i egen fuldkommenhed.

  Kommentar by Jochop — 8. januar 2017 @ 11:44

 3. I går havde Berlingske en omtale af For Friheds seneste demonstration.
  I den forbindelse havde man indkaldt en “ekspert”, til at “analysere” den “yderste højrefløj”.

  Og hvem var så denne “ekspert”?

  Jo, det var såmænd den notorisk venstreradikale Chris “Lenin” Holmsted!

  Hvad så Tom Jensen, er Berlingske stadig en såkaldt “borgerlig” avis?

  Det svarer jo til at lade Jønke “analysere” rockerkrigen, eller bruge Peter Lundin som “samlivsekspert”!

  Kommentar by Al Capone — 8. januar 2017 @ 11:47

 4. Venstrefløjsspykopaterne udtaler at politiet efter deres mening bruger alt for mange penge på beskyttelse af For Friheds demonstrationer, og antyder desuden at politiet skulle have speciel politisk opbakning til denne beskyttelse.
  Hvilken vanvittig logik. I et ordentligt samfund burde det slet ikke være nødvendigt at have politiet til at beskytte borgere mod overgreb ifm. fredelige demonstrationer.

  Kommentar by Nothingman — 8. januar 2017 @ 11:56

 5. Hvis disse rødfacister bare kunne komme med nogle argumenter, end deres sædvanlige vanefrase moralske løgne, om racister og facister, så kunne man tage dem lidt alvorligt. De forholder sig overhovedet ikke til Islam og dens – usekulære diktator indflydelse-, det er de alt for feje til.

  Det er fuldstændigt iorden inden for frihedens rammer, at de er uenige med Pegidag, og det de kalder – højreekstremisme- som blot igen er en tankeløs vanefrase, fordi de ikke selv kan finde ud at retfærdiggøre Deres vold og chikane.

  De kunne jo annoncere en moddemonstration, til politiet, som så kunne afholdes i Deres regi, men at de blot vil ødelægge offentlig orden, ved at chikanere en anmeldt demonstration (bare fordi de er uenige)- gør dem nok til de største facister i Danmark i dag.

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2017 @ 13:19

 6. Det er rart de melder klart ud, at de er imod demokrati, retten til at afholde lovlig anmeldte demonstrationer, og ytringsfrihed i det hele taget.

  Kommentar by k.m. — 8. januar 2017 @ 13:36

 7. Hvor er det dog synd for peter Sortfascist-Nulsen og laura Nobrain Blankhoved og deres voldsmedløbere, at de ikke har folkets opbakning og bare er en lillebitte voldsforherligende minoritet med muhammedunderkastelse og muhammedimport som speciale.
  Nu mere de chikanere For Frihed nu flere tilhænger får For Frihed, så tak for det.
  Glæder mig til, at voldsminoriteten rødfascisterne, med tiden vil blive stenet ud af nørrebrox af deres egne kælemuhammedaner, når nørrebrox bliver til en no-go zone, hvor politiet ikke mere kan komme dem til hjælp.
  Næ, de vil sikkert blive eskorteret tilbage af folket til deres nørrebrox gader, hvor de så kan indordne sig sharia-parallelsamfundet der ellers……har sharialoven løsningen på deres utilpassede opførsel, lygtepælene!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 8. januar 2017 @ 14:02

 8. DR og Modkraft har vel kun licensen til forskel.

  Kommentar by Winged Hussar — 8. januar 2017 @ 15:44

 9. Producerer hun stadig til DR?

  http://databank.estatistik.dk/virksomhed?seeker=36569573

  Kommentar by Hodja — 8. januar 2017 @ 17:24

 10. En millitant fra venstrefløjen kan pr. definition ikke lave vold. Vold er nemlig noget værre noget. Så venstrefløjens fredskæmpere forøver præventivt forsvar – hvilket er noget helt, helt andet.

  Og det er helt korrekt. Politisk korrekt.

  Kommentar by Limewoody — 9. januar 2017 @ 07:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper