9. januar 2017

Nytårsfejring III: “De skød direkte ind mod rådhuset. … ‘Nu skal vi sgu have brændt den bygning ned’.”

Med to posteringer er historien på sin vis død, men et indslag i 19-Nyhederne på TV2 fredag aften er værd at referere. Historien handlede ikke om indvandrere der beskød Odense Rådhus, men eventuelle politiske tiltag mod farligt fyrværkeri. Retsordfører Trine Bramsen foreslog, at man målrettede lovgivningen mod ‘personer der er alt for fulde til at fyre fyrværkeri af’, og sådan kom fokus langt væk fra problemets kerne.

TV2 Nyhederne nævnte en passant, at det drejede sig om en gruppe mennesker, ‘hvoraf en stor del var indvandrere’, men underspillede det. Ingen af de tre øjenvidner der fik taletid, nævnte det etniske aspekt inde over, omend det fremgik mellem linjerne. (Tip: Den Korte Avis)

Niels Ole Stougaard Østerkjær Huus, pensionist: De skød direkte ind mod rådhuset. Hver gang de ramte rådhuset, så klappede de. Så var der en der sagde – ‘Nu skal vi sgu have brændt den bygning ned’.

(Tidl. borgmester Anker Boye i rådhusets festsal, bemærk markeringerne på ruden, 6. januar 2017: Foto: FB)

Oploadet Kl. 01:02 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79761/trackback

29 Comments »

 1. Hvor er det dog berigende med al den muhammedanske stor import, vi bliver ved og ved med at blive beriget med det ene forbud efter det andet, så må vi vantro ikke have sports våben, så må der sættes betonmuhammedklodser op i byen og hvide lastbiler mistænkeliggøres som årsag for påkørsler, så må vi ikke have nytårsfyrværkeri osv alt det vi har haft uden problemer før muhammed invasionen, nu skal vi alle trækkes ned på børnehave niveau, som om vi ikke kan køre hvidelastbiler, skyde efter vores skiver i skytteklubben, tegne må vi heller ikke mere, vittigheder bliver til racisme anklager, det næste bliver vel, vi ikke må grine, hvis der er en muhammedaner til stede, naturligvis af hensyn til integrationen, men hvem er det, der egentligt bliver integreret ? Det er os vantro.
  Alle kan vel blive enige om, at overnævnte ting ikke er farlige i sig selv, det hele er afhængige af personen, der håndtere disse ting.
  Så for at gøre en lang historie kort, forbyd muhammedaner eller straf deres adfærd.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 9. januar 2017 @ 03:11

 2. Hvorfor vil muslimer brænde Odense Rådhus ned? Forklaringen ligger i islam, og den islamiske fiasko grundlægges i hvert enkelt barns barndom.

  En herboende fortæller om mellemøstlig børneopdragelse – en opdragelse til adfærd, som varer hele livet. Hans løsning er kulturradikal: Forældrene skal opdrages. Den mere effektive løsning: massive udvisninger af de kulturfremmede.

  Islamisk kultur er afstumpet, fordi den ikke grundlægger en samvittighed og sædelighed i hvert enkelt individ.

  Modsætningen hertil er den kristne pligtetik, som filosofisk er formuleret i Immanuel Kants ideal om individets autonomi – hver enkelt menneske som sin egen lovgiver under den højeste lov, nemlig det “kategoriske imperativ”, som er kristent:, kendt fra “den gyldne regel”: “Vær mod andre, som du vil have, at de skal være mod dig.” Formuleret almenmenneskeligt hos Kant: “Handl sådan, at grundsætningerne for din vilje til enhver tid også skal kunne gælde som princip for en almen lovgivning.”

  I Danmark er islamisk kultur at regne for barbari. Muslimer er afvigere. De mangler indrestyring; de motiveres kun af ydre straf eller ydre belønning. De mangler med andre ord samvittighed. Dette er en systemfejl, som er indbygget i islam, og når man læser Koranen, lyser det ud fra hver side. Konflikten med Danmark og danskhed fører muslimerne hver dag.

  Det er en kulturkamp, en civilisationskonflikt – i dette tilfælde en konflikt mellem den danske civilisation og det islamiske barbari.

  Kommentar by tilfældig — 9. januar 2017 @ 05:24

 3. Og her er linket til artiklen om “den muslimske barndom”. Sørgelig læsning: http://www.b.dk/kommentarer/nogle-nydanske-foraeldre-skal-laere-at-vaere-foraeldre

  Kommentar by tilfældig — 9. januar 2017 @ 05:26

 4. Så video fra Tyskland, hvor byens juletræ blev brændt af. Så det kommer nok også til Danmark. Og juletræer forbydes.

  Kommentar by P — 9. januar 2017 @ 06:37

 5. Læste en der skrev det også var foregået i Århus også, to byer vidner om en form for koordinering? Gad vide hvor mange andre byer der er ramt af denne form for indvandrer sjov?

  Kommentar by hans01 — 9. januar 2017 @ 06:37

 6. Det fortæller en hel del om intelligenskvotienten blandt muslimer. Jeg gider ikke kalde dem ikke-vestlige, ‘danskere’ ‘unge’ eller andre eufemismer. Det er muslimer, der er problemet, punktum!

  De retarderede skyder mod det sted, hvorfra de får deres kontanthjælp. Skiiidegodt, Mohammed.

  Ud med dem, problem solved. Støjberg taler og taler, der er blot ingen handling bag.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. januar 2017 @ 07:17

 7. Fotografiet over denne blogpostering rummer et element af symbolsk skønhed: en fremtrædende landssviger opstillet foran resultatet af egen politik. Tænker vi lidt frem i tiden, er det ikke længere fyrværkeri-raketter der preller af mod ruden, men RPG’er – som ikke preller af. Nemesis, så at sige…

  Bebrejd ej muslimerne, men dem som har importeret muslimerne. Muslimerne opfører sig blot som muslimer skal opføre sig. Bebrejder man måske ræven i hønsehuset eller den, som slap ræven ind…?

  Kommentar by Voldposten — 9. januar 2017 @ 07:57

 8. Jeg håber de får held til at brænde rådhuset ned næste år. Gerne med et par menneskeliv også.så kan det være folk forstår alvoren…..eller???

  Kommentar by Redneck — 9. januar 2017 @ 07:58

 9. Det “farlige” fyrværkeri, anden Januar debatten.

  Pga. ligende problemer, med affyring af fyrværkeri mod mennesker, på Møllevang-torget i Malmø, snakker de svenske fyrværkeribranche om at forbyde nytårs-raketter, desværre hoppede DF`s unge håb Peter Kofod Poulsen, med på vognen, og snakkede forbud. Den eneste der lød fornuftig i den debat, var Joakim B. Olsen (LA). Som var den eneste påpegede han problem stillingen, med “50-75 indvandre der med raketter prøver at ødelægge det for alle andre”.
  Normalt kritisere jeg sjældent DF, men… nu må nogle fandeme sige til DF at de skal holde op med at efterabe Socialdemokratiet og Trine Bramsen.
  Peter Kofod Poulsen er nogle gange en ulidelig snakke-papegøje, som lyder mere forbudsagtig og pegefinger moraliserende end socialdemokrater, noget jeg virklig HADER. Dansk Folkeparti helt ærligt! tag jer sammen, når Joakim B. Olsen lyder som den mest fornuftige, så ved i at I er gået forlangt.
  Der er INGEN svenske løsninger der virker, så hold op med at promover dem!
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 9. januar 2017 @ 08:06

 10. Bemærkningen:
  ‘Nu skal vi sgu have brændt den bygning ned’.
  Minder mig lidt om egne ord om Christiansborg, når jeg siger det første Christiansborg burde have været genopført. Vi fik det andet, det brændte også, og har nu det tredje, der nok er så brandssikret det selv ikke kan brænde, omend det er at ligne en eksploderende ildkugle i samfunds ødelæggelse…

  1794 brændte hovedslottet, slotskirken samt en del af staldbygningerne, men næsten hele ridebaneanlægget blev skånet.
  Det andet Christiansborg brændte 3.-4.10.1884.

  http://denstoredanske.dk/Danmarks_geografi_og_historie/Danmarks_geografi/Danske_slotte_og_herreg%C3%A5rde/Christiansborg_Slot

  Kommentar by Peter Buch — 9. januar 2017 @ 09:43

 11. Islamisterne tåler ikke vort demokrati og fejring af vestlige højtider.

  Kommentar by Liva — 9. januar 2017 @ 09:46

 12. 2. Tilfældig – Godt indlæg og godt set af den der skrev det.

  DF er lige til at lukke op og skide i. Ledelsen bør strakshenrettes og øvrige medelemmer blot skydes, når vi fanger dem.

  Kommentar by Karl Sjögren — 9. januar 2017 @ 10:27

 13. Hvordan går det med Syrienskrigerne – Er de blevet spærret inde?

  Kommentar by Karl Sjögren — 9. januar 2017 @ 10:41

 14. -> Karl Sjögren

  Hvis du gerne vil bannes her fra siden, så fortsæt i samme stil, så sker det helt automatisk.

  Kommentar by Kim Møller — 9. januar 2017 @ 10:45

 15. Kim Møller du skal også bare have en kugle igennem hjernen, det får du også

  Kommentar by Karl Sjögren — 9. januar 2017 @ 10:52

 16. Hver eneste fucking dansker skal skydes, det bliver de også. Vi afliver jer hele banden

  Kommentar by Karl Sjögren — 9. januar 2017 @ 10:53

 17. Jeg vil i øvrigt skide jer et stykke til verdens ende – Griner når jeg dræber jer i klovehoveder.

  Kommentar by Karl Sjögren — 9. januar 2017 @ 10:58

 18. klovnehoveder ..hahaha

  Kommentar by Karl Sjögren — 9. januar 2017 @ 10:58

 19. @ Karl Sjögren!
  Hvad tror du, at du fremmer ved din ovenud truende adfærd?
  Det er udtalelser som dine, der er guf for AFAere og politisk korrekte, så de kan “bevise” at vi alle er frådende galninge.
  Her går det dog helt galt for dig, så galt at selv rødgardisterne kan se, at det er et sygeligt tilfælde.

  Kommentar by Holger Madsen — 9. januar 2017 @ 11:05

 20. Gennem de sidste 40 til 50 år er meget rettet til for at tilfredsstille muslimerne i Danmark, et af de store tiltag er halalslagtet kød i offentlige institutioner orkestret af de venstresnoede som i dag kalder sig venligboere, de rykker sig gerne for de såkaldte nydanskere og deres vanartede kultur som for eksempel stening af især kvinder, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. januar 2017 @ 11:12

 21. Til orientering

  Jeg har bannet Karl Sjögren og sendt truslerne videre til politiet.

  Kommentar by Kim Møller — 9. januar 2017 @ 11:21

 22. De risikerer at stikke ild i hættemågens tørklæde

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2017 @ 11:33

 23. Det er nemlig rigtigt, Trine Bramsen og de øvrige tosser: Fyrværkeri dræber, lastbiler dræber og bombebælter dræber. Alt sammen helt af sig selv.

  Det kaldes agens-forskydning (der eksisterer sikkert et finere ord, som jeg ikke lige gider finde).

  Nå, blot for Prins Knud og andre: Det er mennesker (for så vidt man kan kalde muslimer for mennesker) der agerer, angriber og så vidt muligt dræber vantro, som åndssvagt nok har lukket dem ind i vores samfund.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. januar 2017 @ 14:11

 24. Jeg tager dybt afstand fra det Karl skriver! Det skader alle os der skriver her og det skader Kim og Uriasposten.

  Kommentar by Liva — 9. januar 2017 @ 14:22

 25. Karl er et fjols. Udmærket reaktion, Kim. Trusler af den slags er kriminelle og desuden helt åndssvage.

  Kommentar by tilfældig — 9. januar 2017 @ 14:30

 26. Jeg tror, at Karl er blevet tvunget til at se kalifatets jihad videoer.

  Kommentar by Menig 442 — 9. januar 2017 @ 15:24

 27. 21 Kim:
  Tak for det og fordi du har politianmeldt det.

  Kommentar by Carstens — 9. januar 2017 @ 17:07

 28. Hold nu din socialdemokratiske og hykleriske kæft Anker Boye, og se bare at komme i gang med at labbe deres kultur i dig!

  Man ligger som man har redt!

  Kommentar by Al Capone — 9. januar 2017 @ 21:47

 29. Hov, en faktuel fejl i fototeksten. Anker Boye er ikke længere borgmester i Odense. Den post overlod han 1 jan 2017 til Peter Rahbæk Juel.

  Kommentar by perhag — 10. januar 2017 @ 00:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper