11. januar 2017

‘Lastbil påkører soldater’, skrev DR Online – Fathi El-Abed: “… jeg kan ikke stå her og tage afstand.”

Søndag middag kørte en 28-årig palæstinenser med israelsk statsborgerskab ind i en gruppe IDF-soldater, ved en turistattraktion i det østlige Jerusalem. ‘Mindst fire dræbt efter påkørsel af lastbil’ skiltede TV2 News, og DR Nyheder gav en lignende fortolkning: ‘Lastbil påkører soldater i folkemængde i Jerusalem‘. For 28-årige Fadi Al-Qunbar var det et selvvalgt martyrium, for danske medier var det et trafikuheld.

(Armon Hanatziv, Øst-Jerusalem, 8. januar 2017; Fotos: Youtube)

Terrorangrebet vakte naturligvis jubel i islamistiske grupper på Facebook, men moderation kan ikke siges at være en islamisk dyd. SF’eren Fathi El-Abed, der for år tilbage stiftede ‘Moderate Muslimer’ (det senere ‘Demokratiske Muslimer’) var i Radio24syv desangående, og der var ingen slinger i valsen.

“Jeg forsvarer ikke drabet på de fire soldater, men jeg kan ikke stå her og tage afstand.” (Fathi El-Abed)

(Islamistisk Facebook-debat og terrorapologeten Fathi El-Abed)

“Minister of the Interior Aryeh Deri has decided to revoke the permanent resident status of 13 members of Jerusalem terrorist Fadi Al-Qunbar’s family, including his mother, following consultations Monday with the Shin Bet and the Immigration Authority.” (Ynet News, 10. januar 2017)

Oploadet Kl. 02:05 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79801/trackback

25 Comments »

 1. Eftersom El-Abed ikke direkte jubler, er han vitterlig moderat efter muslimsk målestok – omtrent på samme punkt, hvor den europæiske målestok rummer Breivik-apologeter og Rote Armee Fraktion. Det er jo et paradoks, at vore “mainstream”-medier i høj grad overtager denne fremmede målestok, mens det er op til de “alternative” medier at videreføre den traditionelle vestlige.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 11. januar 2017 @ 02:30

 2. Altså, vi bliver nødt til at forbyde hvide lastbiler, de har det jo med at nedpløje menneskemængden af vantro, på samme måde som selvskydende våben har det med at nedskyde KUN vantro og raketter der KUN nedskyder danske værdier, alle disse ting skal fordydes, da disse ting er årsagen til jihadmordene…øh, jævnlige moderate angreb på racismen!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 11. januar 2017 @ 02:50

 3. Selvkørende lastbil konverterer til muslim, men det har intet med islam at gøre? ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 11. januar 2017 @ 04:28

 4. SF er et rummeligt parti. Selvfølgelig er Fathi El-Abed ikke “SF’er”. Det er pinligt, at vi bliver ved med at lege, at klanfolkene er “demokrater”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. januar 2017 @ 08:01

 5. stemdansk.dk Hvis du vil redde Danmark!

  Kommentar by benny bomstærk — 11. januar 2017 @ 08:26

 6. “Jeg forsvarer ikke drabet på de fire soldater, men jeg kan ikke stå her og tage afstand.”

  Almenmenneskelig moral og muslimsk moral i én og samme sætning – og som modsætning. Hændelsen er uforsvarlig, men Fathi El-Abed kan i sidste ende ikke tage afstand fra en “fellow muslim”, der søger martyrdøden til gavn for muslimer og ummah’en.

  Kommentar by BE — 11. januar 2017 @ 08:47

 7. Ja han er jo yallah: og yallaher kan man ikke stole på!

  Han bør dømmes fredløs i Danmark.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. januar 2017 @ 09:27

 8. Jeg fik lige en åbenbaring fra Allah her til morgenkaffen. Han sagde, at alle muslimer, som begår selvmord uden at skade andre, vil blive martyrer og få ikke kun 72 jomfruer, men 72.000.

  Kommentar by Catfish — 11. januar 2017 @ 09:33

 9. 1. Typisk agensforskydning: Lastbilen dræber helt af sig selv, som flere andre også er sarkastiske over.

  2. Ham der El-Abed, jeg ville aldrig tro ham over en dørtærskel. Han er tvetunget som alle løgnagtige muslimer.

  3. De citerede Facebook-kommentarer er chokerende læsning.

  Ud med pestilenserne, det kan kun gå for langsomt. Og hvis jeg skal være lige så grov som deres FB-kommentarer: Kom hid med store, selvkørende lastbiler, der kan pløje ind i moskeerne, gerne under deres fredagsbøn.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. januar 2017 @ 09:52

 10. Hele hans familie fik inddraget opholdstilladelse. Så noget godt kan vi lære af hadforbrydelsen.

  Kommentar by Bastardo — 11. januar 2017 @ 10:09

 11. Kan kun anbefale at føle Fathi på Facebook:

  https://www.facebook.com/fathi.elabed.5?fref=ts

  Der er stort set nye løgnhistorier hver eneste dag og de jamrende kommentarer gør, at underholdningen er helt i top

  Kommentar by kent — 11. januar 2017 @ 10:12

 12. Det eneste muslimer respekterer er konsekvens, men den herskende elite kan i den såkaldte demokratiske ånd ikke tillade sig sanktioner mod islamiske terrorister, derfor er der frit slag for dem, hver gang der udføres en terrorhandling i et demokratisk samfund bør Danmark udvise 1000 familier, fordelen vil være at Danmark vil være næsten islamfri i løbet af få år, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. januar 2017 @ 10:25

 13. TV 2’s Go’ morgen Danmark har 11. jan. seniorforsker Flemming Splidsboel fra Dansk Institut for Internationale Studier i studiet. Hans rolige fremtræden og beroligende ord udlægges i den ledsagende rubrik:

  TERRORISTERNES NYE VÅBEN
  I weekenden blev en lastbil igen brugt til terror
  – I vores åbne samfund må vi acceptere risikoen

  Ja, vi må lære at leve med døden, mener den herskende klasse bag betonklodserne.

  Kommentar by Niels P. — 11. januar 2017 @ 10:51

 14. Var det ikke Tyrkiets “store statsmand” Erdogan, som udtalte noget i retning af:

  “Der findes ikke moderate muslimer.

  Der findes ikke yderliggående muslimer.

  Der findes KUN muslimer!”

  For en gang skyld må man vel give psykopaten ret….

  Kommentar by Al Capone — 11. januar 2017 @ 11:38

 15. Fjern den store “BYLD” AL-AXA der står på jødisk helligdom. Tempelbjerget.

  14. Al Capone
  Jo Derfor kan man tage Muslimerne over een kam, En tættekam ja den. der er beregnet til LUS.

  Kommentar by Sindsro — 11. januar 2017 @ 12:14

 16. Hvis man skulle svare i samme debatform som Noble Yusufi: Hvis bare der var en stor lastbil nok til at udrydde hele Mellemøsten. Men det skal man ikke, for vi snakker jo så pænt om vores nye gæster!
  Men hvorfor bor I gæster dog her, når der er så meget at gøre, der hvor I har rødder.
  Jeg får kvalme over debattonen.

  Kommentar by Anonym — 11. januar 2017 @ 12:14

 17. Hamas-tilhængeren Fathi El-Abed er et pragteksempel
  på, hvor galt det kan gå med indavl blandt muhammedanerne.

  Han burde have været en plet på gedeskindet….

  Kommentar by Al Capone — 11. januar 2017 @ 13:12

 18. Prøv at følge Peter Kocsis https://www.facebook.com/peter.kocsis.752

  Kocsis er søn af en ungarsk halvjøde, som af KGB blev sendt til Danmark for at spionere på de ægte ungarske flygtninge efter 1956.

  Skizofrent skifter Kocsis mellem at beskylde andre for antisemitisme, når det gavner hans agenda, og det meste af tiden at koge over med had til Israel og fuld forståelse for pestilensisk terror.

  Kommentar by Træt — 11. januar 2017 @ 13:59

 19. Første kommentar af Noble Yusofi “Hvis bare der var en lastbil til at udrydde hele Israel.” Er det ikke en had forbrydelse at sige sådan noget?

  Kommentar by Lightmann — 11. januar 2017 @ 14:05

 20. Kocsis venneliste rummer hele forbryderalbummet, incl. knivkasteren fra Svendborg, Carsten Halvorsen, Shansen og Shansens datter, er er faldet ligeså uheldigt ud: https://www.facebook.com/helena.a.hansen?fref=pb&hc_location=friends_tab

  Kommentar by Træt — 11. januar 2017 @ 14:11

 21. Ak, det er så forfærdeligt med det jødehad, der er rejst ind i Danmark.

  Kommentar by Liva — 11. januar 2017 @ 17:46

 22. Det er nået forfærdeligt nået araberhad , der er rejst ind i landet.Antisemetisme lever i sit guld alder i Danmark . Hvad er der sket med Danmark og antisemiter .har man ikke lært af tysker Hitler????
  Fred til alle

  Kommentar by Anonym — 11. januar 2017 @ 19:41

 23. Will Trump go ‘Keyser Soze’ on terrorists?
  Read more at
  http://www.wnd.com/2016/12/will-trump-go-keyser-soze-on-terrorists/#26Ph3jG2rtGjsrhd.99

  Last year, Republican presidential contender Donald Trump appeared on Fox News Channel’s “Fox & Friends,” where he discussed how he would handle the threat of ISIS. He said that, against ISIS, he would even take out the families of terrorists.

  “[I]t’s a horrible thing. They’re using them as shields. But we’re fighting a very politically correct war,” he said. “And the other thing is, with the terrorists, you have to take out their families. When you get these terrorists, you have to take out their families. They care about their lives; don’t kid yourself. But they say they don’t care about their lives. You have to take out their families.”

  This observation by Trump is highly insightful and inciteful. It’s the only thing that works against terrorists. Their families support them, and are often compensated when their terrorist kid dies. Islamic clerics support them in terrorism, unlike Christian or Jewish clerics. When you catch or kill a terrorist, you must make their family pay as well. Do it just a few times, and families will be less willing to let their kids die for Allah. Finally, one American gets it (unlike Bush, Clinton and Obama, who fight wars the way liberals always have).

  There is precedent: While several Americans were being kidnapped in Lebanon in the 1980s, President Reagan was wringing his hands. He decided on a poor course of action in response: Iran-Contra. Meanwhile, one Soviet citizen was kidnapped there. Soon after, a relative of an instigating Lebanese cleric was taken captive by Soviet agents. He and his sexual organs were soon returned, separately. The message was sent and was received, and there were no further kidnappings of Soviets in Lebanon.

  Kommentar by Hodja — 11. januar 2017 @ 20:37

 24. Ham Faathi skulle sendes ud af Danmark. Han viser gang på gang, at han er islamist og antidemokratisk. Hvorfor har politikerne ikke ‘balls’ til at sende sådan en stymper ud – sammen med i titusindvis af andre, som helst ser vores endeligt?

  Tænk, at Europa blev så dumt efter 2. verdenskrig.

  Kommentar by Kuffar — 12. januar 2017 @ 11:56

 25. Når det begynder at gå løs, så vil Mindelunden nok blive en fortravlet plads igen…

  Kommentar by Kuffar — 12. januar 2017 @ 11:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper