11. januar 2017

Præ-Merkel CDU-plakater: ‘Rettet die abendländische Kultur’ (1948), ‘Keine Experimente!’ (1957)

Kulturmarxismen har gjort permanent skade på Europa, og Angela Merkel symboliserer ganske fint udviklingen. Som ung kommunist i DDR var hun aktiv i Freie Deutsche Jugend, og var under sin studietid lokal leder af afdelingen for ‘Agitprop’ (Agitation and Propaganda). Mange år senere blev hun frontfigur i kristendemokratiske CDU, og kendt for udtrykket om folkevandringen til Europa: ‘Wir schaffen das!’ (2015).

(Christlich Demokratische Union: ‘Red Aftenlandets kultur’, 1948 & ‘Ingen eksperimenter!’, 1957)

Oploadet Kl. 10:57 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79809/trackback

9 Comments »

 1. Ak ja, det ER bare langt mere i orden at have været en bindegal kommunist, end en bindegal nazist trods drabene, lejrene, propagandaen og løgnene som er fuldstændigt det samme, endda værre end nogen som helst anden ideologi, især hvis man tager Mao`s fabelagtigheder med i betragtning og hans “store skridt fremad” hvor han så lige myrdede 40 mio mennesker på 4 år. Man har så sat en 2 gange 2 meter ynkelig mindesten, til minde for de døde, på en eller anden slette, i en skodprovins i Kina. Merkel er syg i låget.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 11. januar 2017 @ 11:38

 2. Til alle konspirations typerne, synes jeg at man tage et kig på DDR`s statsvåben emblem ha ha….Ja ja der er det igen.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 11. januar 2017 @ 11:43

 3. Den nuværende såkaldte elite, de talende klasser, som følger i de kulturmarxistiske 68eres fodspor, ødelægger selve DNAen, arvemassen, byggestenen i vestlig kultur og får de vestlige samfund til at mutere, så samfundene ikke er levedygtige, fordi arvemassen, byggestenene er væk.

  Kommentar by barfbag — 11. januar 2017 @ 12:09

 4. Merkels dedikation til kommunismen fortsatte under hendes år på universitetet hvor hun som det rapporteres, skrev en tese om Marxismen/Leninismen før hun gik ud fra Karl Marx Universitetet i Leipzig.
  Nogle stiller, måske med rette, spørgsmålet “Er den tyske Kansler agent for Rusland?” Blandt andre ting har hun jo gjort Tyskland afhængig af olie og gas fra Rusland ved at sløjfe det tyske kernekraftprogram. Her landede katastrofen i Japan med Fukushima som et guldæg i hendes dagsorden. Det passede Putin særdeles fint. Hendes destabilserende håndtering af flygtningekrisen føjer mere til mistanken om hendes ægte agenda.

  Kommentar by synopsis-olsen — 11. januar 2017 @ 13:27

 5. Og når man ser gamle afdankede kommunister som f.eks. Holger Grå Nielsen fra SF, sidde i Deadline på DDR2, og hylde heksen som “leder af den frie verden”, ja så ved man, at den er helt gal!

  Kommentar by Al Capone — 11. januar 2017 @ 13:54

 6. Næsten alle borgerlige partier er for længe siden gået fra mere eller mindre national konservatisme til globalistisk liberalisme.

  Merkel er både humanitær messianist (Flygtningelejr Europa) og liberal globalist (Kapitalens ønske om endeløs masseindvandring).

  Og Løkke & Co. herhjemme forfølger ligeledes Merkels liberal-globalistiske linje. (Med støtte fra vatpikke-partiet DF)

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 11. januar 2017 @ 15:26

 7. Karl Marx hovedværk ” Kapitalen fokuserer udelukkende på økonomiske aspekter.- DDR var en Darwinistisk mønsterstat. Trods fri abort var samfundet for flertallet så fordelagtigt indrettet,at DDRs befolkning – der udgjorde 20% af af det samlede antal tyskere i Vest og Østtyskland- op gennem 1980erne fødte c40 % af det samlede antal tyske børn.- 9 måneder efter murens fald var fødselstallet faldet 45%. Og det fortsatte det frie fald indtil 1994, hvor det stabiliserede sig på 20-25 % af DDR niveau. Vesttyskland startede med etnisk negativ befolkningsvækst i 1970- og har fortsat siden. Takket være tosseliberal kapitalisme, som Angela Merkel har slugt RÅT.

  Kommentar by dansker — 11. januar 2017 @ 18:59

 8. Fantastisk dokumentation for udviklingen og kulturmarxismens inficering af Tysklands (Vestens) ledelse.

  Kommentar by Moran ya Simba — 11. januar 2017 @ 19:20

 9. 2 tidligerehjernevasketsocialistidiot

  Ja og Københavns byvåben med de tre tårne, to sole og halvmånen finder man sjovt nok også på gamle masoniske billeder. De har været overalt.

  Kommentar by Sigwar — 11. januar 2017 @ 19:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper