11. januar 2017

Røde Kors-ansat suspenderet: “… havde angiveligt et seksuelt forhold til en mindreårig asylansøger”

Jeg har tidligere blogget om sommerens voldtægt tæt på et asylcenter i Haderslev, og der er nyt i sagen. Den 25-årige iranske asylansøger har trukket sin tilståelse tilbage, og det kom i retten frem, at det 19-årige offer forud for voldtægten, stærkt beruset havde fået et lift til asylcenteret ud fra den forståelse, at der her ville være ‘fest’.

Politiken har en historie relateret til asylcenter Annebergparken i Nykøbing Sjælland – Røde Kors sendte medarbejder hjem efter sex-anklage fra mindreårig asylansøger.

“Røde Kors har måttet sende en kvindelig medarbejder hjem, fordi hun var mistænkt for at have et seksuelt forhold til en mindreårig asylansøger på et af organisationens asylcentre. Det viser en indberetning, som Røde Kors har sendt til Udlændingestyrelsen, og som Politiken har fået aktindsigt i. …

Den kvindelige ansatte hos Røde Kors havde angiveligt et seksuelt forhold til en mindreårig asylansøger på Center Annebergparken, som er et af de 18 asylcentre, Røde Kors driver i Danmark.

Center Annebergparken er et asylcenter for uledsagede asylansøgere under 18 år, som ligger i Nykøbing Sjælland og har lidt over 50 beboere indkvarteret. I november fortalte en af asylansøgerne på børnecenteret, at han havde et ‘kæresteforhold’ til en kvinde, som på det tidspunkt var ansat som vikar hos Røde Kors. Forholdet indbefattede blandt andet sex, hævdede han.

‘Røde Kors mener, at de nu har identificeret den pågældende medarbejder og indleder afskedigelsessag mod den pågældende. …’.

[…]

Ansatte på Center Annebergparken karakteriserer asylansøgeren, som sagen drejer sig om, som ‘velreflekteret og velfungerende’ i det daglige. Og ‘meget moden’ og med et ‘højt abstraktionsniveau’.

Det fremgår i en underretning dateret 17. november 2016. Her bliver det også beskrevet, hvordan det angiveligt var et skænderi mellem asylansøgeren og den kvindelige vikar, som resulterede i, at han endte med at fortælle centrets øvrige personale om deres ‘kæresteforhold’.”

Oploadet Kl. 18:00 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79842/trackback

9 Comments »

 1. “Meget moden?” – eller ældre end han udgiver sig for? Er han mon blevet alderstestet?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 11. januar 2017 @ 18:18

 2. Kvinder er for immigration udelukkende ud fra det perspektiv, at der kan være et par lækre eksotiske mænd iblandt den store flok af nytilkommende.

  Det må folk forstå, kvinder stemmer med tissekonen.

  Kvinder kan ikke arbejde i jobs der putter dem i nærvær med testosteron, for de kan typisk ikke styre deres primitive lyster.

  Kommentar by Chimey — 11. januar 2017 @ 19:35

 3. Chimney: Hvis adfærden hos nogle mentalt forstyrrede kvinder i disse lejre beskriver kvinder generelt, må man med rette spørge, hvad vores fængsler, der alle dage har været proppet til randen med primært mænd, siger om mænd generelt?: Omvandrende, tikkende voldspsykopater, potentielle voldtægtsforbrydere af både kvinder og børn?. Lad aldrig din taske med værdier stå i nærheden af en mand – han vil uden tvivl stjæle både pung bilnøgler – alt, så snart chancen byder sig. Gør han det ikke dér, bliver det i stedet om natten som indbrudstyv, osv osv osv….

  Kommentar by Margrethe — 11. januar 2017 @ 20:33

 4. Det siger noget om at mænd, generelt qua indflydelsen af testosteron har nogle laster som ikke passer ind i et moderne samfund.

  Og jeg postulerer at fødedygtige kvinder ikke er egnet til positioner hvor de skal omgås mænd med højt testosteron, idét at kvinder biologisk set er seksuelt tiltrukket af mænd med højt testosteron.

  Og jeg hentyder ikke til adfæren som så, jeg hentyder til de udseendesmæssige konsekvenser af højt testosteron.

  Kvinder verden over faldt i svime over Jeremy Meeks pga. et enkelt billede. Ligesom kvinder landet over faldt i svime over David Owe nogle år tilbage.

  Jeg ved ikke hvad der er værst, at mænd tenderer mere til vold end kvinder, eller at kvinder seksuelt belønner mænd med disse tendenser.

  Der kommer historier som disse frem i lyset konstant, ikke bare på det hjemlige plan. Og skal vi trække den længere ud, så er der nærmest dagligt Daily-mail artikler, om kvindelige lærere som har sex med mandlige elever(inklusive mindreårige). Og det er kun de få sager som kommer frem i lyset ;-).

  Kommentar by Chimey — 11. januar 2017 @ 20:48

 5. Det er sgu da utroligt, at vi skatteydere skal finansiere gamle udslidte røde feltmadrassers orgier med langskæggede “asylbørn”!

  Hvis jeg vil en tur på bordel, eller på sexferie til Thailand, kan jeg så også bare sende regningen til kommunen?

  Kommentar by Al Capone — 12. januar 2017 @ 08:10

 6. # 5 Al Capone.
  Lige mine ord. Gamle vamle speltkusser som ingen dansk mand ville røre med en ildtang kan få ungt kød på mandebordellerne og oven i købet få løn for det. De danske skatteslaver betaler.

  Kommentar by benny bomstærk — 12. januar 2017 @ 09:27

 7. Kan man kalde venligbollerne der går efter ørkenens sønner for sandsække?

  Kommentar by Erik — 12. januar 2017 @ 11:48

 8. Jeg sad og pønsede lidt over denne historie. Om kvinden har gjort det eller ej ved jg ikke noget om, men jeg tænker; hvad nu hvis hun ikke har gjort det?

  I så tilfælde, hvad får “drengen” så ud af det? og kom frem til følgende:
  1)Måske tror han at det vil hjælpe hans asylsag
  2)Måske vil han vanære kvinden på grund af skænderiet (og vi ved jo godt hvor lidt der skal til for at vanære en kvinde i et islamisk perspektiv)
  3) Måske handlede deres skænderi om noget der kan fremstille ham i et dårligt lys mao. sætte en stopper for hans asylsag, og derfor vil han miskræditere kvinden, inden hun går ud og snakker om ham

  Desuagtet er jeg edderpærkme træt af det hele. Man burde smide dem alle ud, og sende de radikale, alternative og andet rakkerpak med dem. Ned til Saudi Arabien og bliv til slaver i snotdumme idioter :(

  Kommentar by Lisbeth — 12. januar 2017 @ 12:43

 9. Det er vist på høje tid med en alderstest til den herre.

  Kommentar by Frode Holmgang — 13. januar 2017 @ 12:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper