12. januar 2017

MSM vs Trump: Det udokumenterede materiale var medtaget som eks. på “unvetted ‘disinformation'”

Seneste Trump-historie inkluderer prostituerede og urinsex, og man skal nok være tilmeldt Pressenævnet for at tage det seriøst. Jeg husker hvordan Dan Rather og CBS brugte forfalskede dokumenter mod George W. Bush tilbage i 2004, og den her historie er længere ude. Trumps advokat (demokraten) Michael Cohen afviser nogensinde at have været i Prag, som det postuleres, og havde offeret været en Clinton, så havde det været et eksempel på en højreorienteret ‘fake news’-kampagne.

4chan-brugere praler af stuntet, men selv hvis den forklaring blot er forvirrende støj, så er beskyldningerne stadig dokumenteret på niveau med et ‘Elvis lever’-udsagn. Donald Trump gjorde det godt på gårsdagens pressemøde, og han er formentligt ligeglad med at en dansk gratisavis postulerer at han gik amok og truede et medie. Politiske kampfæller kritiserer rationelt, politiske modstandere tordner i følelsernes vold.

NBC aflivede på sin vis postulaternes troværdighed, men historien var velkommen, så det druknede i mængden – Donald Trump Wasn’t Told About Unverified Russia Memo, Official Says.

“Two U.S. officials told NBC News that materials prepared for Trump in advance of last week’s intelligence briefing included damaging allegations from the memorandum — unverified by American intelligence agencies — about his dealings with the Russians.

… While multiple officials say the summary was included in the material prepared for the briefers, the senior official told NBC News that the briefing was oral and no actual documents were left with the Trump team in New York. During the briefing, the president-elect was not briefed on the contents of the summary .

‘Intel and law enforcement officials agree that none of the investigations have found any conclusive or direct link between Trump and the Russian government period,’ the senior official said.

According to the senior official, the two-page summary about the unsubstantiated material made available to the briefers was to provide context, should they need it, to draw the distinction for Trump between analyzed intelligence and unvetted ‘disinformation.’

(Metroxpress. 12. januar 2017, udsnit af forside)

“Not you. Your organization is terrible… I’m not going to give you a question. You are fake news. (Trump til CNN’s Jim Acosta, 11. januar 2017)

“As far as BuzzFeed, which is a failing pile of garbage — writing — think they’re going to suffer the consequences.” (Trump om Buzzfeed, 11. januar 2017)

Oploadet Kl. 12:59 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79883/trackback

25 Comments »

 1. er det i-ngen news eller fake news

  Kommentar by notty — 12. januar 2017 @ 13:02

 2. I går sendte jeg en kommentar til OT netop om KIA og 4chan, så kan man selv “hører” det fra hestens mund, men den er af en eller anden grund ikke kommet op!

  Kommentar by Santor — 12. januar 2017 @ 13:08

 3. Selv hyggeprogrammet for speltmødre Go Morgen Danmark på TV2, er hoppet med på anti-Trump, og havde i morges en “analyse” af den “alvorlige” situation.

  Studieværten Ida Wohlert, som er åbenlys Trump-hader, havde inviteret Mads Fuglede i studiet.

  Som “interviewet” skred frem, blev den lille Ida tydeligvis mere og mere opstemt og våd i trussen.

  Til sidst nærmest skreg og stønnede hun; “Jamen, hvad sker der med Trump, hvis rygterne er sande?”

  Her måtte Mads Fuglede så skuffe trunten, og nægtede at konkludere noget som helst, på baggrund af løse rygter!

  Og nu til vejrudsigten….

  Kommentar by Al Capone — 12. januar 2017 @ 15:38

 4. There is no business like show business
  There is no news like fake news

  Som bonushistorie er denne her fra Telegraph/ritzau “Tidligere MI6-agent bag Trump-rapport går under jorden” jo nærmest genial set ud fra det rent mediemæssige.

  Bonushistorien kan i princippet i sig selv være sand, men når den fortælles, giver den mulighed for lige at gentage den saftige løgnehistorie om Trump og de russiske prostitueredes golden shower. Sådan holder bonushistorien den oprindelige løgnehistorie fortsat i fuld vigør, og gentages en løgnehistorie tilstrækkeligt mange gange, kan det da være, at nogle begynder at tro på den.

  Men bonushistorien om den tidligere MI6-agent, der går under jorden, er også nærmest som klippet ud af et dårligt manuskript. Højdepunktet er, da der midt i den højspændte verdensbegivehed også lige er tid til at fortælle om ex-agentens kat:

  “Manden har kone og børn. – Han bad mig om at passe sin kat, eftersom at han ville være væk i nogle dage, siger mandens nabo til den britiske avis.”

  Der forlyder intet om kone og børn, om de også skulle gå under jorden, eller om de måske kunne passe katten. Men at kattens ve og vel er den centrale bekymring, er et vink med en vognstang til læseren om, at hele historien er det rene gas.

  Kommentar by traveler — 12. januar 2017 @ 15:48

 5. Det mest sølle som præsteres af danske kommentatorer og journalister er den uhæmmede glæde, man udviser med svælgen i postulator og anden fake news fra CNN. Derefter en laaang gennemgang af, hvad det vil betyde for Trump, hvilke senarier der tegner sig for Trump. Det hele sluttes af med en bemærkning om, at “oplysningerne” lige skal verificeres.
  Trump er skyldig og når sagen falder fra hinanden, er han nok skyldig alligevel.
  Journalisternes slægtskab med Gøbels fornægter sig ikke!
  Er det kun RUC der udspyr journalister? Har nogen overhovedet overvejet konsekvenserne for fake-medierne (hvis nogen) når historien klasker?

  Kommentar by pseudonym — 12. januar 2017 @ 16:00

 6. “Not you. Your organization is terrible … ”

  Det mærkelige var, at publikum (d.v.s. den fremmødte presse) klappede begejstret flere gange.

  Kommentar by MartinH — 12. januar 2017 @ 16:03

 7. Herligt at se Donald Trump tage til genmæle mod CNN (Clinton News Networl:-) på pressekonferencen.

  Grotesk at følge CNN’s anti-Trump (og pro-Clinton) kampagne forud for valget og de fortsætter helt syret med egne og inviterede journalister og ‘eksperter’, der nærmest beskriver det som Limbo der venter verden, når/hvis Donald Trump får lov til at danne en regering og blive præsident. Det virker som om taberne/demokraternes supporter tror de kan vippe Donald Trump af pinden før han er begyndt.

  MSM’s pro Demokraterne/pro Obama-Clinton bias bias er kolossal og jeg tror alle har indset det efterhånden?

  Så en ret morsom sammenligning af Sean Hannity af MSM’s ‘behandling’ af Obama, da han blev præsident for 8 år siden og MSM’s behandling af Trump efter han blev valgt (og allerede inden han er tiltrådt i embedet den 20. januar)

  FLASHBACK: NYT Reporter Asks Obama What Has Most ‘Enchanted’ Him About Being President

  Sean Hannity compared the treatment of President-elect Donald Trump by CNN correspondent Jim Acosta on Wednesday to the treatment President Obama received from a current CNN reporter early in his first term.
  Acosta interjected during a question and answer session at a Trump Tower press conference, demanding that Trump take a question from him.
  Jan.11, 2017. 10.33pm. Hannity Fox News Insider

  http://insider.foxnews.com/2017/01/11/hannity-flashback-compare-trumps-presser-softball-zeleny-question-obama

  Kommentar by A-mad — 12. januar 2017 @ 16:05

 8. Indignationen vil ingen ende tage, MSM er bestyrtet over at Trump nægter, at tale med CNN.
  MSM frygter Trump i den grad, derfor skal han bare jordes.
  “Fake News” bliver produceret “en mass” for at svine Trump til, alle midler tages i brug.
  Trump´s brutale stil over for MSM kunne vi let bruge noget af i DK, magen til forløget venstreorientede luder-karle, presse-korps, skal man lede længe efter.
  Jeg håber at TRump kan blive begyndelsen på ende, for MSM som vi ser/kender det i dag. Må de stege sagte i deres egne løgne(fedt).
  P.

  Kommentar by Piotr — 12. januar 2017 @ 16:19

 9. Tjaah – og McFup var også med:

  https://www.youtube.com/watch?v=rnoukNWR840&nohtml5=False

  Kommentar by Sigwar — 12. januar 2017 @ 16:48

 10. https://pjmedia.com/trending/2017/01/11/obamas-white-house-2009-dont-pretend-fox-news-is-a-legitimate-news-organization/

  Kommentar by Morten Dreyer — 12. januar 2017 @ 16:51

 11. Privatiser DR nu!

  Kommentar by Sigwar — 12. januar 2017 @ 16:56

 12. Johannes Langkildes “heste-gate” viser lidt om mandens mangel på moral og dømmekraft, men DR bruger ham stadig som den der forklarer hvad Trump foretager sig.

  Kommentar by k.m. — 12. januar 2017 @ 17:13

 13. >6

  Ja, det lagde jeg også mærke til.

  Jeg har set klippet nogle gange, og det er ret tydeligt, at der kommer et jubelbrøl fra salen, da Trump siger “you are fake news”.

  Måske de andre journalister er trætte af CNN.

  Kommentar by M.P. — 12. januar 2017 @ 17:18

 14. En galoperende sædafgang sås også hos TV2´s Jesper “Slowtalk” Schwein-metz da han stod foran Trump Tower angiveligt live, lige inden Donald Trump´s pressekonference. Et uhæmmet skadefrot grin gjorde intet godt for hans i forvejen grimme fjæs, da han foran den megastore bygning, kaldte den for….en hytte. Mon seerne ubevidst selv skulle sætte “knald” foran, med tanker på rygterne om de russiske kvinder.

  Og så fortsatte det sidenhen på TV2 sendefladen med Mads Fuglede og David Trads. Dum, dummere og dummest trioen i fuld vigør så længe det varer. Glædeligt at se at Ungarn når Trump tiltræder, tænker at tage fat om George Soros. Håber vi så får at vide, hvor mange danske NGO´er der financieres af Soros, nu da det også er kommet frem at svenske AFA er på lønningslisten.

  Kommentar by Men dog ! — 12. januar 2017 @ 19:02

 15. Går ud fra alle i denne debat har forstået at dette nyeste angreb på Trump er konstrueret. Men måske tror nogle at USAs efterretningstjenester og massemedierne har ret i at det var Kreml, som “hackede” Demokraternes kampagneleder Podesta, fordi en efterretningsrapport siger det. Fejlene ved den rapport tages her ved vingebenet af datasikkerhedseksperten McAfee:

  https://www.youtube.com/watch?v=aap93_d1528

  Kommentar by perhag — 12. januar 2017 @ 20:29

 16. Jeb Bush bestilte spion til at grave smuds frem om Trump.
  Venstrefløjen og de etablerede medier er i panik, men måden han svarer igen tegner godt for fremtiden.
  http://www.aftenposten.no/verden/Gamle-spioner-tjener-fett-pa-a-selge-informasjon-til-politikere-Men-Donald-Trump-nektet-a-kjope-drittpakke-om-seg-selv-612861b.html

  Kommentar by k.m. — 12. januar 2017 @ 20:48

 17. “Journalisterne” opfører sig både pinagtigt og infantilt. Nedsmeltningen fortsætter ufortrødent for den engang hæderkronede journaliststand.
  Det lader til at jo mere de er pressede på deres verdensbillede og holdninger jo mere selvudslettende bliver de.
  Trump har luret at en arrogant modstander som oftest har for stor tiltro til egne evner.
  Sagt på godt gammelt dansk: De bliver røvpulet:-)

  Kommentar by Frank Hagmann — 12. januar 2017 @ 21:21

 18. Det var sgu da pragtfuldt at se han sætte den frække og pågående journalistsnude på plads. Sådan én må vi osse ha’!:-))))

  Kommentar by vivian edsberg — 12. januar 2017 @ 21:57

 19. Det er da for øvrigt også meget vigtigere, at han rent faktisk allerede er i gang med at skabe arbejdspladser til sit betrængte folk.

  Kommentar by vivian edsberg — 12. januar 2017 @ 21:59

 20. Alligevel ufatteligt, at der findes så relativt mange af de få, hvor det endu ikke er feset ind på lystavlen hvor ufatteligt mange af de mange for hvem Trump er helt ekstremt utroværdig. Populariteten hos Trump når det kommer til troværdighed er allerede nu lavere end den var hos Nixon da Watergate var på sit højeste. Populariteten når det kommer til underholdningsværdien, men mest af alt spændvidden størrelsen af opinionen mod Trump er tilgengæld også den højeste nogensinde.

  Kommentar by Pedersen — 12. januar 2017 @ 22:05

 21. Når Obama den 20. januar lunter ud af det Hvide hus, og Trump er blevet præsident, få piben en anden lyd. Så er det Trump, der har magten, og det er hans folk, der besætter lederstillingerne i alle statslige institutioner.

  De beskidte forsøg på at tilsvine Trump, som vi har set, siden han blev valgt, er de liberale og venstreorienterede møgsvins sidste desperate forsøg på at stoppe ham. Men de liberale og venstreorienterede møgsvins bestræbelser vil ikke lykkes, og snart bliver det payback time.

  Lad os håbe, at Trump ikke lægger fingre imellem, men bekæmper sine fjender med hensynsløs brutalitet. Navnlig glæder jeg mig til, at de republikanske forrædere får kærligheden at føle. Det er bl.a. på tide, at Trump gør regnskabet om med den halvåndsvage krigs-kujon John McCain. (På militærakademiet blev han nr. 894 af 899).

  Mainstreamjournalister er som pestbefængte rotter. Lad os også håbe, at Trump behandler efter fortjeneste.

  Kommentar by Søren — 12. januar 2017 @ 23:27

 22. Hørte her til morgen (13. jan.)Anne Libak fra Berlingeren docere: Hvis rapporten om D. Trump viser sig at være sand, kan det ende i rigsretsag. Viser den sig at være falsk, så vil den forfølge og svække ham resten af hans tid som præsident!
  Kort sagt, en sag hvor Journalistiske svinestreger sætter nye standarder.
  Måtte Berlingeren kollapse sammen med CNN!

  Kommentar by pseudonym — 13. januar 2017 @ 07:23

 23. Enig 22.pseudonym. Synes engang Anne Libak kunne tænke selv (i Weekendavisen)

  Efter hun er holdt op med at tænke selv, har DR, den kongelige danske statsradiofoni, rullet den røde løber ud for hende og hun er en flittig gæst f.eks i DR2’s Deadline. Hendes stjerne i medieverdenen er sikkert derfor stigende?

  Sjovt at se hvor langt ude de er. Forleden aften så jeg to inviterede Trump-hadere i studiet, der blev interviewet af én af DR’s journalister, som jo også alle hader Trump. De skulle forklare, hvad der gjorde ‘fænomenet ‘ (læs ’sygdommen’) Trump så udbredt (noget med white trash i saneringsmodne bydele af afindustrialiserede byer, der aldrig havde haft eller for længst havde mistet deres job, fordi de ‘ikke havde taget realen med’, men mest interesseret sig for at skyde med automatgeværer efter øldåser eller ‘niggere’, der ‘trespassede’ deres grund:-)

  DR havde åbenbart ikke været i stand til at finde én eneste Trump tilhænger og det fejrede de så sammen i studiet med en enstemmig verbal nedsabling af samme.

  MSM i USA med CNN i spidsen fører, såvidt jeg kan se, hetz-kampagne med det formål at forhindre at Donald Trump bliver præsident eller at han bliver ‘impeached’ dvs frataget præsident embedet.

  Hvad kan det ende med, hvis CNN og de øvrige løgnemedier får deres vilje? Hvis det sker, vil USA og måske komme på randen af brogerkrig? I sig selv et uhyggeligt perspektiv?

  Hvad er impeachment og hvordan udføres den? Læs her:

  “Andrew Johnson and Bill Clinton are the only two presidents to have been successfully impeached by the House of Representatives, and both were later acquitted by the Senate. The impeachment process against Richard Nixon was technically unsuccessful, as Nixon resigned his office before the vote of the full House for impeachment, but successful in the broader sense of leading to Nixon’s departure. To date, no U.S. President has been removed from office by impeachment and conviction. (…)
  At the federal level, Article II of the United States Constitution states in Section 4 that “The President, Vice President, and all civil Officers of the United States shall be removed from Office on Impeachment for, and conviction of, Treason, Bribery, or other High Crimes and Misdemeanors.” The House of Representatives has the sole power of impeaching, while the United States Senate has the sole power to try all impeachments. The removal of impeached officials is automatic upon conviction in the Senate.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Impeachment_in_the_United_States

  Kommentar by A-mad — 13. januar 2017 @ 11:19

 24. Hvorfor skulle Trump tage til Rusland for at blive pisset på af ludere, når USA er fuld af “presstitutes”, der er ved at sprække?

  Kommentar by Nils — 13. januar 2017 @ 11:53

 25. Trump er fremtiden, den løgnagtige presse og venstrefløjens
  fascisme er fortid. Herlige tider, folk er langt om længe vågnet op og reagerer på de manipulerende MSM overalt i Vesten. Selv hvis det skulle lykkes de onde at ‘uskadeliggøre’ Trump, er mange nok blevet opmærksomme på hvad der foregår, ikke mindst af politiserende efterretningstjenester der servicerer det korrupte system. Dvs. der igen er håb for en fremtid fri for systematisk organiseret undertrykkelse af friheden, kampen imod tyranniet er i fuld gang.

  Kommentar by LarsB — 14. januar 2017 @ 10:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper