17. januar 2017

JP portrætterer 40-årige Rosenkrantz-Theil: ‘Aktivist’ med ‘politisk tæft og klar politisk kommunikation’

Hyldestartikel til Pernille Rosenkrantz-Theil set i Jyllands-Posten. Det fortælles eufemisk, at hun som ung var ‘aktivist’, men intet konkret om Antifascistisk Aktion eller revolutionære idealer i den nære fortid. Fra 40 år tirsdag: Jeg har ikke en skid at undskylde (ikke online).

Aktivist, stemmesluger, dilemmaknuser og partihopper. Pernille Rosenkrantz-Theil (S) har nået en masse i sine første 40 år – men hun har også været hurtigt i gang.

Allerede som 22-årig blev hun vikar i Folketinget, og et par år efter fik hun fast sæde i magtens centrum. Hurtigt blev hun set som den stærke profil hos Enhedslisten – med politisk tæft og klar politisk kommunikation.

Også da der små 10 år senere blev kastet med maling i Folketinget, spillede Rosenkrantz-Theil en rolle. Hun havde lukket de overfaldsmænd ind, som angreb statsminister Anders Fogh Rasmussen og udenrigsminister Per Stig Møller med rød maling – som symbol på bombningen af civile i Irak-krigen – og hun var efterfølgende, selv om hun afviste at have kendt til sine gæsters planer, klar til at tage et moralsk medansvar for overfaldene. …

Aktionen fik nyt liv, da Rosenkrantz-Theil sprang ud som socialdemokrat. Ville hun mon nu tage afstand fra maling-angrebet? Svaret var nej.

‘Jeg har ikke en skid at undskylde,’ sagde hun til Politiken…

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/79994/trackback

17 Comments »

 1. Kollektivisme er uforenelig med frihed.

  Kommentar by Nielsen — 17. januar 2017 @ 01:10

 2. Citat: “Aktivist, stemmesluger, dilemmaknuser og partihopper”.
  Hvis man “falder for” en person der kun har dette “at byde ind med”, så har man en hjerne der er resistensforladt, og bør søge læge.

  Kommentar by Birger Jensen — 17. januar 2017 @ 05:53

 3. En hæslig, voldelig so, der får alt for meget opmærksomhed alt for mange steder.
  I det hele taget er det kvalmende, at der hos store dele af befolkningen vækkes så mange moderlige følelser overfor småpigerne i Elendighedslistens ledelse, så lortet kommer til at fremstå vældig “sympatisk” for de fleste unge mennesker og tøsebørn især. Men dygtigt og meget kynisk fundet på af gammelkommunisterne.

  Kommentar by Holger Madsen — 17. januar 2017 @ 08:30

 4. Hun er een af de få der er for mange af…..

  Kommentar by redneck — 17. januar 2017 @ 08:40

 5. At Socialdemokratiet inviterede Pernille Rosenkrantz-Theil ind i varmen svarer vel til at vi andre placerer vores affaldssæk i dagligstuen. Selv om Mette Frederiksen har flyttet partiet i indvandrerdebatten (derhen hvor stemmerne er), så må man konstatere om Socialdemokratiet, at stuerene bliver de aldrig.
  At en sekt ligefrem samler på affald skamroses naturligvis af menighedsbladet Politiken samt Århusudgaven af samme.

  Kommentar by bjarne Binee — 17. januar 2017 @ 08:45

 6. De forbrydere der overfaldt Fogh Rasmussen med maling inde på Cristiansborg skulle have været henrettet og Rosenkrantz Theil være spærret inde for livstid.

  Kommentar by benny bomstærk — 17. januar 2017 @ 09:11

 7. At tilhøre en gruppe er alene styret af følelsen af loyalitet, f.eks at være dansk. Den har hun kun for sig selv og som løftestang har hun valgt den kollektivistiske tænkemåde, alle dovne menneskers tilflugt.

  Kommentar by River — 17. januar 2017 @ 09:32

 8. Det er set utallige gange hvordan de revolutionære fra socialistiske og socialdemokratiske ungdomsorganisationer bliver til politikere, pampere og vellønnede NGO’er. PRT provokerer en gang i mellem som marketing eller pudser fortidens minder af, men hun er forlængst faldet til patten i Socialdemokratiet.

  Kommentar by zatopek — 17. januar 2017 @ 11:08

 9. OK. Pernille Rosenkrantz-Theil, Johanne Schmidt-Nielsen og Pernille Skipper er ikke de værste (røde sild)

  De er venstrefløjens pin-up’er og jeg ser hellere på dem end på de røde skægaber.

  De viser bare at talenterne er ulige fordelt fra naturens side og derfor er kommunismen en død sild!:-)

  Kommentar by A-mad — 17. januar 2017 @ 13:44

 10. Man har et synspunkt til man finder et andet,damen synes ikke at vaere helt trovaerdigt

  Kommentar by Dunk — 17. januar 2017 @ 14:08

 11. # 9 A-mad
  Hvis du gerne ser på Pernille Rosenkrantz-Theil og betragter hende som en pin-up så har du et problem. Om det er din øjenlæge eller din psykiater der skal hjælpe dig ved jeg ikke.

  Kommentar by bjarne Binee — 17. januar 2017 @ 14:29

 12. Der gik et eller andet galt med hendes hormoner, og det er mange år siden at hun var en sild.

  Kommentar by Træt — 17. januar 2017 @ 15:11

 13. Enig med bjarne Binee 14:29.

  Men måske hvis man er til smæk?

  Kommentar by Balder — 17. januar 2017 @ 16:39

 14. “Aktionen fik nyt liv, da Rosenkrantz-Theil sprang ud som socialdemokrat. Ville hun mon nu tage afstand fra maling-angrebet? Svaret var nej.”
  Jeg ved ikke om agendaen her er at få hende til at lyde som en person med en stærk principfast karakter men det faktum at hun hoppede fra enhedslisten til soc.dem. viser at hun hverken har principper eller en karakter der er værd at fremhæve.
  Levebrødspolitiker.

  Kommentar by Frank Hagmann — 17. januar 2017 @ 17:36

 15. bjarne Binee/Balder. Ikke nødvendigvis smæk, men de må gerne gøre modstand!:-)

  Ikke fordi jeg vil forsvare deres medvirken til vold o.l., men hellere se på dem end på Finn Sørensen og Henning Hyllested f.eks, hvis jeg nu engang SKAL se dem i fjernsynet og i folketinget (hvilket jeg helst var fri for!:-)

  http://www.ft.dk/demokrati/partier/partioversigt/enhedslisten/~/media/CV/Foto/2015/EL/Finn%20Sorensen/Finn_Sorensen_84.jpg.ashx
  http://www.ft.dk/demokrati/partier/partioversigt/enhedslisten/~/media/CV/Foto/2015/EL/Henning%20Hyllested/Henning_Hyllested_84.jpg.ashx

  Kommentar by A-mad — 17. januar 2017 @ 18:21

 16. Mon ikke det stadig virker? Engang satte man dem på køleren, når den nye bilmodel skulle have blikfang.:-)
  https://aymenaldulaimi89.files.wordpress.com/2011/11/car-and-girl-05-1024×768-deluxe-car-wallpaper.jpg?w=875&h=

  “EL dropper mænd som talere og dirigenter på årsmøde
  KVINDER: Enhedslistens mandlige medlemmer får hverken lov at aflægge beretninger, holde oplæg eller være dirigenter ved partiets årsmøde. For poppet, lyder det fra mandligt folketingsmedlem.
  Når Enhedslisten i maj holder årsmøde, bliver det lidt anderledes end normalt.
  Partiets hovedbestyrelse har ifølge DR nemlig besluttet sig for, at kvinderne skal i første række, og dermed vil der kun være kvindelige talere, dirigenter og oplægsholdere.
  ”Alle talere, indledere og dirigenter på årsmødet i 2017 skal være kvinder,” fremgår det af et referat fra et hovedbestyrelsesmøde afholdt i december.” Altinget.Cecilie Gormsen. 19. januar 2017

  http://www.altinget.dk/artikel/el-dropper-maend-som-talere-og-dirigenter-paa-aarsmoede?ref=newsletter&refid=22915&SNSubscribed=true&utm_source=Nyhedsbrev&utm_medium=e-mail&utm_campaign=altingetdk

  Kommentar by A-mad — 19. januar 2017 @ 15:35

 17. Den tidligere voldspsykopat Rosenkrantz-Theil startede som revolutionær med hanekam, piercinger i alle kropsdele og militærstøvler.

  Nu er hun så forvandlet til en fin småborgerlig forstadsfrue med lejlighed på den konservative enklave Frederiksberg og sommerhus på Møn.
  (I øvrigt har både Gucci-Helle og Skrigeskinken også sommerhus på Møn!)

  Hvis hun fortsætter udviklingen, så ender hun nok hos Radikale Venstre For Mænd (LA) med pels og Audi!

  Kommentar by Al Capone — 20. januar 2017 @ 09:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper