18. januar 2017

‘EU Mythbuster’ Jon Kyst var i sin ungdom ‘a vociferously active pit bull for the Communist party’

Jeg har tidligere fortalt, at Iben Tranholm er kommet på en EU-liste over russisk propaganda, fordi hun skrev et islamkritisk indlæg på Russia Insider. Organet hedder East Stratcom, har ni ansatte og hører under udenrigschef Federica ‘Islam belongs in Europe‘ Mogherini. Eneste dansker i organet er Jon Kyst, der for år tilbage havde en blog på Jyllands-Posten, hvor han eksempelvis associerede Pia Kjærsgaard med begrebet ’stemningsskaber’. Hun og ligesindede legitimerede vold. Et nærmest parodisk opgør med retsstatens skelnen mellem holdning og handling.

Jon Kyst var i unge år medlem af Danmarks Kommunistiske Ungdom, og sindelaget fornægter sig ikke. Herunder lidt fra et venligsindet blogindlæg på
Kierkegaard In Me fra 2010 med titlen ‘Employee No. 725‘. Jon Kyst var kommunistisk hardhitter, og kæmper nu for et multikulturelt EU med ‘det bedste fra Stalin’.

“I am speaking of course of Jon Kyst. … We were walking out of the Moscow Modern Art Museum, and Jon was absently flipping through his wallet. One of the girls spotted his DIS portrait and cooed. ‘Jon, you look so good in that one!’

‘Yes… yes… I do.” He bared his teeth in nostalgia. ‘Which is good, because once you are in DIS you are a member of its family forever.’
I sensed an opportunity. ‘How’s that, Jon?’

‘Well, for one thing they give each employee a number when they hire you. The numbers ascend in the order of when you joined—which is exactly the way the Nazis did it,’ he added meaningfully.

”You know that’s the second time in two days you compared DIS to totalitarianism.’ He giggled. ‘What did I say yesterday?’ ‘That the director of DIS needs to be ”like Stalin, but in a good way.”

[…]

We neared the Church of the Transfiguration that Easter Monday night. Jon sighed to himself in satisfaction. ‘This is my favorite church,’ he muttered. ‘Why?’ He wasn’t expecting that. ‘Because… it’s beautiful. The chorus is fantastic. The icons are wonderful.’ But I had caught him this time. It was a secular answer, which I had expected, but all the same I placed that missing piece into my Jon-puzzle with newfound certainty. Jon had revealed his active churchgoing as a child, presumably under his parents’ watchful gaze. I knew that he had been married at Copenhagen City Hall, a pointedly un-‘beautiful”’ locale. And I knew that in his youth he had been a vociferously active pit bull for the Communist party, Danish and Soviet alike. This church detail was helping things come together.”

(Collage: ‘EU-mythbuster’ Jon Kyst & EU-udenrigschef Federica Mogherini)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80010/trackback

23 Comments »

 1. Råddent system!

  Enemy Of The State | Iben Thranholm and Stefan Molyneux
  https://www.youtube.com/watch?v=gcGbhO9a4uU&t=561s

  Kommentar by Geert — 18. januar 2017 @ 02:54

 2. Føj da! hvordan kan denne jon Kysk tillade sig at flirte med den udemokratiske indsatte udenhjerne …øh, eu udenrigsminister, Møgurini.
  Hvordan har denne jon Kujon fået denne post new fake højtlønnede post, få dog denne mandslinge med Møgurini underbukser kommunist stank fjernet, vi etniske dansker formår ikke et rumme kommunist propaganda eller eu propaganda, same shit!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 18. januar 2017 @ 05:05

 3. Det kunne være særdeles oplysende at få mere gravet frem om East Stratcom.
  Hvem sidder mere i organet og specielt hvilken fortid disse personer har.
  At det er den afskyelige dame Mogherini som er chef, siger vel bare alt om dette organ.

  Og ellers:

  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 18. januar 2017 @ 05:29

 4. Er du den eneste , der skriver,hvem der sidder i den berygtede sandhedskomite, eller har det stået andre steder?

  Kommentar by Jakob — 18. januar 2017 @ 08:29

 5. At EU opretter et organ som “East Stratcom” og ansætter en person som Jon Kyst, forstærker min afsky for EU. Hvad betyder iøvrigt ‘Stratcom’?

  Kommentar by Ole Madsen — 18. januar 2017 @ 08:44

 6. Jeg googlede og fandt ud af at Stratcom står for ‘Strategic Command’: United States Strategic Command (USSTRATCOM) is one of nine Unified Combatant Commands of the United States Department of Defense (DoD).

  Kommentar by Ole Madsen — 18. januar 2017 @ 08:48

 7. East Strategic Command skal fejre 50-års jubilæet for de russiske tanks indtog i Prag 20 august 2018 ved at lade EU-hærens tanks rulle ind i Warszawa og Budapest (De nåede ikke Budapest til 60-årsdagen for den blodige nedkæmpning der)

  Kommentar by Træt — 18. januar 2017 @ 08:52

 8. DANMARK UD AF EU NU!!

  Kommentar by barfbag — 18. januar 2017 @ 09:30

 9. Hvor er det dog belastende, at der alle vide vegne skal placeres gammelkommunister til høje lønninger og megen magt.
  Jeg troede noget på, da muren blev væltet, at vi nu slap af med det socialistiske rakkerpak, men det er faktisk blevet lige omvendt.
  Muhamedanere og rødgardister i uhellig alliance bliver døden for ordentlige mennesker. Og vi betaler begge parter for at udføre deres kamp imod os via de invalidepensioner og andre ydelser sådan noget rakkerpak som regel oppebærer.

  Kommentar by Holger Madsen — 18. januar 2017 @ 09:36

 10. Et eller andet sted betaler vi prisen for egen dovenskab/apati…..

  Kommentar by redneck — 18. januar 2017 @ 09:51

 11. Jeg Googlede emnet en smule, og her dukkede et svar fra udenrigsministeriet op, på et spørgsmål stillet af DF’eren Marie Krarup:

  I svaret står bl.a.:
  “Danmark var blandt de første lande til at pege på behovet for en særskilt enhed i Den Fælles Udenrigstjeneste til håndtering af strategisk kommunikation. Det er også ud fra en anerkendelse af Task Forcens vigtige opgave, at Danmark har valgt at bidrage med en dygtig russisktalende ekspert.”

  Vi bør være stolte af at den borgerlige regering står i spidsen for at bekæmpe løgnagtig information, for som det i svaret også nævnes:
  “Med fremkomsten af Internettet formidles en stor mængde information i dag uden at blive efterprøvet af klassiske journalistiske standarder.”

  Og da Danmark efterfølgende har fået verdens dygtigste og mest kompetente udenrigsminister, så er alt som det skal være. Her er styr på det hele, og ikke noget at komme efter.

  Kommentar by Birger Jensen — 18. januar 2017 @ 09:58

 12. Hvad er det nu jeg har sagt i mange år…?

  Vi har ikke en chance for at ændre noget på demokratisk vis – og hvis det er det man skal – altså lade noget ske demokratisk i europa/EU, vil der ikke blive ændret en skid….vi vil tabe uanset hvad – fakta, dokumentation, viden og indsigt er ikke nok til at ændre noget som helst!
  Reelt er vi inde i begrebet ” George Orwell´s 1984″ – vi ved det bare ikke endnu!

  Men vi kommer satanedme til at lære det snart – det er så småt begyndt med dette her stratcom og hvad alle de andre overvågningssystemer, skjulte som offentlige, der allerede kører.
  Der vil bare komme nye undertrykkelsessystemer, overvågning m.m. i takt med at modstanden og kritikken øges.

  Man vil finde ethvert middel for at stoppe modstand – alle totalitære systemer taber kontrollen over hensigt og midler…og så får vi de facto et diktatur, som hvis man tænker nærmere over det, allerede har indført på mange forhold i EU/DK. Derfor ser man allerede nu slet skjulte trusler og repressalier over for enkeltpersoner, politiske modstandere/partier, dissidenter og udbrydere.

  Derfor ser man glatnakker som statsministeren lovprise og forskønne vores tilstand og fordele af EU medlemskabet.

  MANGE AF DE BETYDENDE FORDELE (ISÆR ØKONOMISKE, FINANSIELLE OG SAMHANDELSFORDELE VI HAR I EU, VILLE VI KUNNE FÅ VED EGNE, FRIE TILTAG OG I SAMARBEJDE LANDENE IMELLEM, UDEN AT EU´S SYSTEM VILLE VÆRE NØDVENDIGE. DET ER IKKE EU DER OPRETHOLDER FREDEN, DET ER NATO – DET ER JO OGSÅ DEN DER NU RYKKER, SENEST MED USA TROPPER I NORGE!

  EU I SIN NUVÆRENDE FORM HAR SPILLET FALLIT – OG VIL BETYDE EUROPAS UNDERGANG SOM ET MAGTFORUM OG FORDELE FOR DETS BEFOLKNINGER – MAGTEN OG FREMTIDEN ER ALLEREDE I FÆRD MED AT RYKKE TIL ANDRE DELE AF VERDEN – IKKE MINDST I DE KREDSE AF RIGE ARABERE OVER HELE VERDEN, SOM NU ER VED AT SÆTTE SIG PÅ MANGE VIGTIGE ØKONOMISKE OG FINANSIELLE OMRÅDER VERDEN OVER!!

  De sender bare alle deres uduelige dele af befolkningerne til andre lande i verden, herunder især til Europa, som de så kan overtage, når de/vi går på røven.

  Nej…der er intet at gøre….man må bare tilpasse sig de nye verdensordener og selv sørge for sig og sine, så godt man kan!

  The sky is the limit….

  Kommentar by Black Watch — 18. januar 2017 @ 10:21

 13. >11

  Det er ikke pænt at mobbe udendørsminister Anders Audi.
  Han er trods alt den bedste udenomsminister vi endnu har haft – i år.
  Det er selvfølgelig lidt morsomt at han gerne ville være minister for at få en fin bil og at han så forlangte at blive udenforminister så han ikke har ret meget at bruge den til.
  Men selv perfekte mennesker begår fejl

  Kommentar by Erik — 18. januar 2017 @ 10:29

 14. Hvilke MSM medier har gravet i denne ret alvorlige sag?. At udelade at fortælle, hvem der sidder i kulissen og trækker i magtens tråde, er det ikke også en form for “fake news”? Det er i hvert fald en utilgivelig undladelsessyn fra de etablerede mediers side. de burde for længst have lavet en hel dokumentar om, hvem denne Mogherini egentlig er, hendes baggrund og motiver….

  Kommentar by Margrethe — 18. januar 2017 @ 10:46

 15. Jon Kyst’s forældre var i mange år overlæger på psykiatrisk hospital i Risskov og havde de rigtige meninger efter 68. For udenforstående virkede hjemmet kaotisk og anstrengt selvoptaget. Ikke frigjort, skønt det sikkert var meningen, at det skulle opfattes som sådan. Moderens familie flygtede til Sverige under krigen. Utvivlsomt intelligente mennesker med en aparte virkelighedsfornemmelse.

  Kommentar by denonde — 18. januar 2017 @ 10:51

 16. Ham Jon Kyst ser godtnok ikke troværdig ud.
  En konvertit.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. januar 2017 @ 10:53

 17. Et par links:
  https://www.folkets.dk/c/russisk-propaganda-EU-islamkritik
  http://www.kommunikationsforum.dk/artikler/Hvad-er-EU-s-anti-propaganda-task-forces-ideologiske-fundament

  Jeg kunne IKKE finde ud af, hvem der er med i EASTSTRATCOM, det er vist en hemmelighed?
  Fandt dog ud af, at gruppen er etableret på forslag af Martin Lidegaard!!!

  Faldt tilfældigt i min søgen over dette (link). Det er ikke småting de høje herrrer og damer forlyster sig med i smug!!!
  https://eeas.europa.eu/headquarters/headquarters-homepage/18525/high-level-forum-combating-anti-muslim-discrimination-and-hatred_en

  Kommentar by Bastardo — 18. januar 2017 @ 11:46

 18. En Kim Jun Il wannabe, han skal nok blive til noget stort i eurokratiet.

  Kommentar by Nielsen — 18. januar 2017 @ 12:13

 19. Charmerende.

  Kommentar by Walter Kovacs — 18. januar 2017 @ 12:24

 20. Ja, det er fine folk, vi betaler for at blive undertrykt af. 1940’erne om igen.

  Kommentar by Crass Børsting — 18. januar 2017 @ 12:30

 21. Her er mere om geniet
  https://berkleycenter.georgetown.edu/people/jon-kyst

  Kommentar by Erik — 18. januar 2017 @ 12:31

 22. Man vidste bare at det ville være sådan nogle fakta-tjekkere de fik til at fup-stemple andres holdninger.

  Kommentar by Winged Hussar — 18. januar 2017 @ 15:03

 23. Martin Skidegaard og de andre Skidegaard’er!
  Det er også nasseri på vi andre der betaler skat.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. januar 2017 @ 18:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper