20. januar 2017

Hørt i P1 debat: Det er da træls for Dansk Journalistforbund, “når folk hellere vil læse Uriasposten…”

Bilradioen stod på P1, og dagens udgave af P1 debat handlede logisk nok om Donald Trump: ‘Vil Trump forandre verden?‘. Marie Krarup er skarp i dag, nåede jeg lige at tænke, inden hun nævnte nærværende blog.

Lars Werge, Dansk Journalistforbund: … i sin valgkamp har Trump og de republikanske parti, og den fløj han baserer sin kandidatur på, har brugt blogmedier, altså nye medier, nye medietyper som er envejskommunikative, der ikke er bundet af det i kender i Danmarks som Medieansvarsloven, hvor man kan stille folk til ansvar, hvor man kan kolporterer mere eller mindre falske nyheder. Og så kan man råbe det ud i Facebook, på Twitter eller i andre sammenhænge. Og så går man udenom det etablerede mediebillede, og på den måde så er han i gang med at etablere sin egen platform.

Mads Aagaard, P1: Godt, Lars Werge, formand for Dansk Journalistforbund. Tak fordi du ville være med i P1 debat. Marie Krarup, nu kigger jeg på dig. Er du bekymret, kan du forstå de bekymringer man hører fra Dansk Journalistforbunds formand?

Marie Krarup, Dansk Folkeparti: Ja, det er jo et monopol der rykkes ved nu. De her medier både i USA og Danmark, har jo i lang tid deltaget som politiske aktører i debatten, og nu er der nogen der gennemskuer det, og siger stop. Det er klart, det er da træls at blive gennemskuet, det er da træls når folk hellere vil læse Uriasposten og Den Korte Avis end Politiken fordi der ikke bliver givet et sandfærdigt billede af hvad der foregår, og de er politiske aktører istedet for observanter. I stedet for at viderebringe og formidle et verdensbillede, så siger de hvordan det skal være. Normativ istedet for deskriptiv.

Oploadet Kl. 22:41 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80105/trackback

18 Comments »

 1. Større ros kan du vist næppe få, Kim Møller. Keep up the good job..!

  Kommentar by Bror Lerbror — 20. januar 2017 @ 23:39

 2. envejskommunikative???? De fleste MSM artikler kan man da ikke kommentere.

  Kommentar by BB — 21. januar 2017 @ 00:03

 3. Ja stor tommelfinger op.

  Jeg nyder en dag som i dag. Egentlig var jeg en af dem der ikke helt turde Trump … men jeg kan se nu at det er så nødvendigt hvis verdensordenen skal ændres, primært i forhold til selvbestemmelse og herunder indvandring. Det sidste overskygger alt andet.

  Er jeg den eneste som har en særlig fornøjelse af at læse bitre tabere fra især journaliststanden? Jeg sidder vitterligt og pløjer mig igennem Poul Høis liveblog fra i dag på b.dk. Jeg synes manden er en skamplet på journaliststanden. Jeg ved godt han ikke skiller sig så meget ud idet stort set alle korrespondenter mere eller mindre åbenlyst lader deres væmmelse for Trump komme til syne.

  Men det er sgu meget sjovt at se hvor bitter han er. Alle de gange han skal liste noget bizart kritik ind. Man ved han har det rigtig træls.

  På samme måde kan jeg her to måneder efter stadig fornøje mig med at se de to latterligt selvfede Peter Falktoft og Esben Bjerres valgdækning. De var så sikre på det ville blive en fest. En enorm fryd at se.

  Det samme gælder et hav af tweets og facebookopdateringer i dag. Så mange der er så bitre og sure over at verden drejer en anden retning nu.

  Og jeg ærgrer lidt ved at jeg egentlig ikke rigtig var med på vognen fra start. At jeg ikke så det som en realistisk mulighed at Trump kunne vinde og det først bundfældes nu.

  Kommentar by Anders Jensen — 21. januar 2017 @ 00:05

 4. Lars Werge er gyselig. Så rød som næsten muligt. Også bare hans skrækkelige bias i forhold til researchkollektivet han ikke kunne få sig selv til at undsige

  Kommentar by Anders Jensen — 21. januar 2017 @ 00:09

 5. Virkeligheden er en svær en, når den rammer “eventyrdigterne” lige smask i ansigtet.. MSM ER FÆRDIG… Også selvom døden måske bliver lidt langtrukken….

  O.T. og alligevel ikke: E-sport er i fremmarch og bliver sponsoreret af fx Audi.. Idet, der er en hel generation, der ikke kan nåes via annoncer i aviser, blade og TV. :-)
  (Hørte jeg i radiion idag…)

  Kommentar by ny kommentator — 21. januar 2017 @ 04:08

 6. Et pragtfuldt kvindemenneske, den Marie Krarup

  Kommentar by Tommy Jørgart — 21. januar 2017 @ 05:18

 7. Tak Marie Krarup. Det jeg har fuldt i medierne, og bl.a dit udfald imod en eller anden selvretfærdig præst, og i det hele taget, så er jeg meget glad for at du sidder i folketinget. Du er en af de få politikere jeg har 100 procent tillid til, og af det jeg har læst om og fra dig, kan jeg bakke dine meninger 100 procent op. Dejligt du er til. mvh Michael Unna

  God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. januar 2017 @ 06:28

 8. De fleste såkaldte ”journalister” er åbenbart blevet så rød-indoktrinerede under uddannelsen, at end ikke een eneste af disse evner at overveje, om deres evindelige løgnehistorier og omskrivninger af sandheden måske kunne være en af grundene til, at de fleste ikke gider læse deres aviser, eller høre/se deres udsendelser.

  Tak til Marie Krarup for at være en af de få i folketinget der har en mening, og tør give udtryk for den.
  I Folketinget er der 179 personer hvoraf omkring de 150 er tavse og ukendte og ingen mening har. Det er udelukkende personer på overførselsindkomst, og personer der kunne spares væk.

  Kommentar by Birger Jensen — 21. januar 2017 @ 07:11

 9. Hvis vore ” tvangs financierede ” havde levet op til deres egne regler om at formidle nyheder neutralt. Så ville nye medier ikke have haft en chance. men fordi de kun har formidlet stærkt fordrejet og løgn agtig dækning af Trump, så må de nu se folk vende sige mod uafhænige medie vinde frem.

  Den dækning både DR og TV2 har haft og har af Trump er direkte skandaløs.

  Kommentar by Anders Nielsen — 21. januar 2017 @ 08:34

 10. Hver eneste gang jeg ser/hører MSM medier kommer jeg til at tænke på det sovjettiske Pravda. Hvis der stod i Pravda at skoven var blå, så var den blå, ifølge magthaverne og ve den formastelige der forsigtigt prøvede at gøre opmærksom på at det måske ikke var helt rigtigt.
  Ifølge Pravda FANDTES der ganske simpelt ikke hverken kriminelle eller alkoholikere i det sovjet socialistiske paradis !! Ja man tror det er løgn, men sådan var det. Det er nøjagtigt det samme med vestlige MSM medier.

  Kommentar by benny bomstærk — 21. januar 2017 @ 09:19

 11. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 21. januar 2017 @ 09:26

 12. Når jeg læser om vigtige begivenheder, vil jeg have fakta, kendsgerninger, ikke en sludder for en sladder, som man får, når man læser mainstream medierne (MSM). Derfor er de patriotiske blogs uundværlige for mit vedkommende.

  Kommentar by barfbag — 21. januar 2017 @ 11:41

 13. Tiden er ved af løbe ud for mainstream-medierne, der er blevet afsløret som ensrettede propagandaorganer skrevet af småtbegavede, fordomsfyldte, korrupte luder-journalister med en indskrænket horisont.

  Fredag den 13. januar i år døde tyskeren Dr. Phil. Udo Ulfkotte, der med bogen “Gekaufte Journalisten”, afgørende har ændret manges syn på den etablerede journalistik, som han afslørede som gennemkorruperet og fuld af løgn. Det er en bog, jeg kan anbefale alle med rimeligt gode tyskkundskaber at læse.

  Ære være Udo Ulfkottes minde.

  Kommentar by Søren — 21. januar 2017 @ 13:03

 14. Hvis man vælger sin online “venner” så de dækker et stort område så er man bedre dækket ind end selv de bedste journalister. Man kan, hvis man er smart nok, få sine informationer næsten helt ned til 1 – 1 og kan hvis man er i tvivl stille spørgsmål der rent faktisk bliver besvaret. Det er informationssamfundet og det vil i løbet af få år gøre journalister overflødige.

  Faren er selvfølgelig at man ensidigt vælger “venner” med en bestemt mening. Det gør at man får biased info der i det lange løb ikke er bedre end hvad statsbetalte medier spyr ud men det er op til en selv.

  Kommentar by Santor — 21. januar 2017 @ 15:42

 15. Det er da ren peddersen, ham Werge lukker ud: At nogle medier skulle køre på fribillet lovgivningsmæssigt er det rene vrøvl både i Danmark og i USA, selv om det er blevet en del af det seneste narrestativ om de “falske nyheder”. Der er ingen retlig eller kollegial instans, der dømmer om det er sandt, hvad der står i avisen.

  Personer er beskyttet af injurielovgivningen mod at blive svinet til på billig baggrund, uanset hvilke medier eller enkeltpersoner, der står for svineriet. Pressenævnet kan beslutte, at et tilknyttet medie skal bringe et dementi, hvis en person er blevet urimeligt behandlet, men det sker yderst sjældent, og har ingen større værdi.

  Det væsentligste ved lovgivningen om de “seriøse” medier er, at journalisterne er beskyttede mod deres egen dumhed og ondskab, idet en stråmand i form af en ansvarshavende redaktør tager straffen, når de fucker op.

  Troværdighed opnår et medie ikke ved at være tilknyttet pressenævnet eller ved at have været der i lang tid og lagt store skovarealer øde, men ved at være fair, lyve så lidt som muligt over tid, og rette, hvis man har taget fejl, så man efterhånden får et godt rygte. Selv de allermest “ansete” medier har – ud over hverdagens smålusk og snyd på vægten – forrygende bedragerier i bagkataloget, hvor de satte al troværdighed over styr. Men nåja, man ryster pelsen og livet går videre.

  Kommentar by Nils — 21. januar 2017 @ 16:10

 16. I går underholdt pauseklovnen Steinmetz på ny TV2News seerne med sine luftige anti-Trump historier, bl.a. om at præsidenten skam selv er eliten og mænger sig med MSM når kameraerne ikke ruller. Bevis det, Steinmetz i stedet for altid at lufte din tydelige foragt for manden.

  Kommentar by LarsB — 21. januar 2017 @ 17:24

 17. MSM = LØGNEPRESSEN . .

  Kommentar by Christian — 22. januar 2017 @ 04:08

 18. Marie Krarup er en skøn arisk valkyrie!

  Kommentar by Al Capone — 23. januar 2017 @ 12:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper