16. september 2009

Kirkeasyl – Enhedslistens venstrefløj plus det løse

Medierne har skrevet meget om Kirkeasyl, men det meste er apologetisk, og efter lange og intetsigende baggrundsartikler i søndagens Berlingske Tidende og Politiken, er det på høje tid med en slavisk gennemgang.

Jyllandsposten skrev allerede i juni om ‘Irakernes danske venner’, og her kunne man blandt andet læse, at Kirkeasyl ikke opstod spontant, men var planlagt længe inde regeringen underskrev hjemsendelsesaftalen i maj. Irakere i Sandholmlejren havde på daværende tidspunkt kontakt med “nogle unge danskere”, formentligt som en udløber af Luk lejren-aktionen sidste år, og i kredsen var flere mindre organisationer, herunder Bedsteforældre for asyl, der dog først blev orienteret efter besættelsen af Vor Frue Kirke havde fundet sted. En pressemeddelse fra samme kirke, pointerede, at besættelsen efter kirkens opfattelse var en måde “en gruppe yngre københavnere” kunne få sig selv i rampelyset på.

De første navne der dukker op i beretningerne, er Line Skov, Sigurd Jacobsen, Stine Brix og Rasmus Pinnerup, og det ligger således fast, at Kirkeasyl blev grundlagt på en venstreradikal kerne med direkte tråde til Ungdomshuset.

Berlingske Tidende har en anden opfattelse, og læser man seneste artikel, bliver man bombarderet med positivitet, med vendinger såsom “det pæne middelklasse-Danmark”, “nok-er-nok-danskerne” og “de velmenende støtter”, der er samlet for at “bidrage til medmenneskelighed”. Artiklen forholder sig ikke konkret til Ekstra Bladets afsløringer i ‘Dobbeltspillet i Brorsons Kirke’ (14/8-09), men finder det dog alligevel nødvendigt at pointere, at “venstrefløjsaktivister og ungdomshus-autonome”, ikke er en “dominerende gruppe”. Decideret grotesk er brugen af René Karpantschof som ekspert, der ligefrem hævder at Kirkeasyl er ‘en bred koalition’. Et citat.

“Jeg vil afvise, at der skulle være en hård militant kerne, der sidder og dirigerer rundt med tropperne. Sådan foregår det ikke.” (René Karpantschof; Berlingske Tidende, 13/9-09)

Politiken forsøgte ligeledes, at gøre Kirkeasyl til en bred humanitær bevægelse, og dedikerede søndag hele to sider til portrætter. På forsiden af PS-tillægget kunne man se et stort billede af syv Kirkeasyl-aktivister.

(Sigurd Jacobsen, Pil Christensen, Stine Brix, Niels Bo Olsen, Signe Færch, Simone Bjerre, og Solveig Zeppenfeld)

Ud af de syv aktivister, er fire kendte venstreradikale. De tre sidste er ukendte rent politisk. I brødteksten dukker flere navne op, herunder Camilla Tved og Boel Emanuel – begge med en fortid på den yderste venstrefløj.

Adskillige Kirkeasyl-aktivister har været nævnt i medierne, enten som talsmænd, i aktivistportrætter eller løbende i forbindelse med interviews. For god ordens skyld, så vil jeg starte gennemgangen med René Karpantschof.

(René Karpantschof; Kirkeasyl-demonstration d. 2. september 2009)

René Karpantschof deltog i Kirkeasyls demonstration foran Integrationsministeriet tidligere på måneden, og kan ikke ligefrem siges at være en neutral iagttager. Han har en fortid på den militante venstrefløj, og der er ingen grund til at godtage hans forsøg på at gøre Kirkeasyl til en bred alliance. Karpantschof har delt adresse med AFA-grundlæggeren Martin Lindblom, med hvem han tidligere på året udgav bogen ‘Kampen om Ungdomshuset’. Han må som veteran i miljøet også kende højtstående AFA-militante såsom Martin Sundbøll, ledende i Logik & Co., der blandt andet bidrog med forskansningen af Ungdomshuset kort før rydningen i marts 2007. Sundbøll sad også i bestyrelsen for Fonden Jagtvej 69.

Som det ses herunder, så stod Logik & Co. for det praktiske bag indhegningen, da Kirkeasyl demonstrerede på Rådhuspladsen i sidste måned.

(Martin Sundbøll, Logik & Co.; Kirkeasyl-demonstration d. 18. august 2009)

(Logik & Co; Kirkeasyl-demonstration d. 18. august 2009)

(Logik & Co; Kirkeasyl-demonstration d. 18. august 2009)

(Strictly Underground, AFA-relateret; Kirkeasyl-demonstration d. 2. september 2009)

(Kirkeasyls blokvogn inkl. AFA-mærkater; Holbergsgade d. 2. september 2009)

Logik & Co. var som man kunne se på Politiken tv, også aktiv i sceneområdet, og studerer man baggrunden kan man se materiel påskrevet ‘EVD’, en forkortelse for Egen Vinding og Datter. Begge selskaber og flere med navne som EVD Isolering og L&C Mur indgår i Knud Foldschacks vidtforgrenede net, med AFA-generalen Balder Bergman Johansen på centrale bestyrelsesposter. Knud Foldschack, manden der i 2007 forsøgte at redde Ungdomshuset, har som advokat kontor fællesskab med Line Barfoed, folketingsmedlem for Enhedslisten.

(‘EVD’-materiel; Politiken tv, 19/8-09)

Lederen af Kirkeasyls pressegruppe er ifølge Ekstra Bladet, Pelle Dragsted, der kort efter Vor Frue-besættelsen også udtalte sig som talsmand for Kirkeasyl. Han er medstifter af AFA, og maskeret talsmand for samme på jubilæumsvideoen fra 2002.

(Pelle Dragsted; Dem der ikke hopper, 2002)

I dag er han udenrigspolitisk sekretær for Enhedslisten, og jo mere der kommer frem om Kirkeasyl, jo tydeligere fremgår det, at gruppen ikke er et ‘borgerinitiativ’ eller en bred alliance, men Enhedslistens venstrefløj plus det løse.

Pelle Dragsted var tidligere en ledende skikkelse i Globale Rødder, der er stiftet af blandt andet Kirkeasyl-aktivisten Liv Rex Hansen, og også inkluderer Kirkeasyl-talskvinden Pil Christensen. Sidstnævnte gik tidligere på en økologisk produktionsskole i Ravnsborggade, der deler adresse med Logik & Co. Bedst kendt er hun dog nok for sin ledende rolle i Luk Lejren-aktionen, der som planlagt endte i ulovligheder sidste efterår. Hendes veninde Anna Baagø, der også var fremtrædende i Luk Lejren, er ligeledes talskvinde for Kirkeasyl.

(Anna Baagø; TV2 news, 13. august 2009)

Derudover kan fremhæves Internationalt Forum, hvor Pelle Dragsted tidligere var presseansvarlig. Den ledes i dag af Blekingegadebandens Torkil Lauesen. Her er Kirkeasyl-talskvinderne Gudrun Gadegaard Pedersen, Bolette Frydendahl Larsen og Anne Rehder alle aktive. Bolette Larsen er tillige kendt for aktioner til fordel for Ungdomshuset.

(Gudrun Gadegaard Petersen; TV2 Nyhederne, 13. august 2009)

Foruden Pelle Dragsted der arbejder for Enhedslisten på Christiansborg, er flere partipolitisk aktiv i Enhedslisten. Talskvinde Stine Maiken Brix sidder sammen med Dragsted selv i Enhedslistens hovedbestyrelse, en anden talskvinde, den tidligere Palæstina-‘fredsvagt’ Signe Færch, er opstillet for Enhedslisten i København. Kirkeasyls Aalborg-talsmand Lasse Olsen, er identisk med Enhedslistens spidskandidat i byen, ligesom Jon Rostgaard Boiesen fra Kirkeasyl i Århus er opstillet for partiet i Århus. Forbindelsen mellem Enhedslisten og Kirkeasyl ses flere steder i landet på lavere niveauer.

(Daniel Rask; TV2 Nyhederne, 13. august 2009)

Et af partierne i Enhedslisten er Socialistisk Arbejderparti, med den semi-militante ungdomsafdeling Socialistisk Ungdomsfront. Her var Kirkeasyl-talspersonerne Stine Maiken Brix og Aslak Frej Ransby tidligere aktiv. Kirkeasyl-aktivisten Daniel Rask er nuværende hovedstadssekretær, og Kirkeasyl-talskvinde Rosa Lund er en del af landsledelsen. Aslak Frej Ransby, der tidligere har arbejdet for Enhedslisten, har deltaget i flere venstreradikale aktioner, og blandt andet været skribent for Martin Lindbloms Modkraft, hvor Rosa Lund er udvalgt til at blogge.

(Rosa Lund; TV2 Lorry, 13. august 2009)

Hun var tidligere aktiv i Rød Ungdom, og formand for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning i 2006, da organisationen samarbejdede med den fagforeningsansatte Lars Grenaa i forbindelse med ‘Velfærd til alle’-demonstrationerne. Rosa Lund er tillige en del af Enhedslistens valgkampgruppe i København.

En anden Rød Ungdom-aktivist, er Kirkeasyl-talsmanden Laurids Hovgaard, der for nogle år siden, i protest mod terrorlovgivningen besatte en politistation i Viborg. Han var også medunderskriver af Oprørs støtte til FARC og PFLP, sammen med tidligere nævnte Stine Maiken Brix og Anne Rehder, samt Kirkeasyl-talspersonerne Martin Spang-Thomsen og Randa Sebelin.

(Martin Spang-Thomsen; TV2 Nyhederne, 13. august 2009)

Junikredsen udpeger tillige Katrine Willumsen, som den af Ekstra Bladet omtalte terrordømte Kirkeasyl-aktivist, og det lyder plausibelt af flere årsager. Hun var eksempelvis studiekammerat med Anne Rehder på Roskilde Universitets Center.

Talsmanden Sigurd Kåre Jacobsen, der har været portrætteret i flere medier de senere uger, er kendt for flere venstreradikale aktioner, herunder forsøg på besættelse af en lufthavn i Berlin, og diverse aktioner relateret til Ungdomshuset. Han ses blandt andet i dokumentaren om Ungdomshuset fra 2006 med den sigende titel: 500 Stenkastende Autonome Voldspsykopater fra Helvede.

(Sigurd Kåre Jacobsen; TV-avisen, 18. maj 2009)

Kirkeasyl-kasserer Anders Jonassen, der også er miljøaktivist, samt Kirkeasyl-talskvinden Boel Leth Emanuel er begge kendt fra Ungdomshus-aktioner. Sidstnævnte var en del af det autonome lægehold, og bor i øvrigt i samme ejendom som Logik & Co.’s Martin Sundbøll.

(Anders Jonassen; BT tv, 2. september 2009)

Blandt de øvrige militante kan nævnes Christina Søndergaard, pigen der fik de meget omtalte otte knippelslag, har deltaget i lufthavnsaktioner i regi af ‘Stop udvisningerne’.

(Christina Søndergaard; Politiken tv, 14. august 2009)

Kirkeasyl-talskvinden Signe K. Skriver var i sine ungdomsår aktiv i Rebel (opløst i 2002, herefter en del af Socialistisk Ungdomsfront), og blev blandt andet udvist af Sverige under urolighederne der fulgte EU-topmødet i Göteborg 2001.

Kirkeasyl-talskvinde Camilla Tved arbejdede tidligere for venstreradikale Demos, og TV-STOP, men skriver nu for Martin Lindbloms Modkraft. AFA-jubilæumsvideoen er i øvrigt produceret af TV-STOP. Hendes facebook-profil prydes af teksten ‘From Butch to Butcher’, og hun er som tidligere nævnte Liv Rex Hansen radikal lesbisk feminist.

Blandt flere kommunister internt i Kirkeasyl kan nævnes Rasmus Underbjerg Pinnerup og Lars Grenaa fra Arbejderpartiet Kommunisterne. Førstnævnte, der flirter med Kommunistisk Parti, er aktiv i Enhedslisten, var med helt fra den spæde start, og manden der spredte den indledende sms-kæde på Anarkistisk Debatforum.

(Rasmus Underbjerg Pinnerup; Kirkeasyl-demonstration d. 2. september 2009)

Lars Grenaa var manden der i 2003 overfaldt statsministeren med maling, efter den daværende AFA-støtte Pernille Rosenkrantz-Theill fra Enhedslisten havde åbnet dørene.

(Lars Grenaa; BT tv, 2. september 2009)

Det er venstreradikale, der udgør hovedparten af Kirkeasyls talspersoner. Det var venstreradikale der stod for det praktiske i Vor Frue og Brorsons Kirke, og det er venstreradikale som står for logistikken i forbindelse med Kirkeasyls mange arrangementer. Meget er koncentreret omkring Enhedslisten – eneste parti, der har interesse i en mobilisering.

Mest prominent blandt Kirkeasyls ikke-autonome talsmænd, er Jakob Hjuler Tamsmark, der i det civile er pressekoordinator for Arbejdstilsynet, og med den kasket havde kontakt til Ungdomshuset før rydningen i 2007. I Ekstra Bladets tidligere omtalte artikel, fortalte han undercover-journalisten, at Pressegruppen forsøgte kun, at lade nogle få udvalgte udtale sig til medierne, så “det ikke bliver et billede af ‘autonome typer'”.

Døm selv.

Kilder.

 • 21/6-09 Jyllandsposten – Irakernes danske venner.
 • 14/8-09 Ekstra Bladet – Dobbeltspillet i Brorsons Kirke.
 • 27/8-09 Information – Nu vil de slås på systemets hjemmebane.
 • 8/9-09 Kristeligt Dagblad – Jeg har ikke noget bedre at tage mig til end at hjælpe mennesker.
 • 13/9-09 Berlingske Tidende – Kampen for de udviste.
 • 13/9-09 Politiken – Vi er en ny modstandsbevægelse.
 • 14/9-09 Junikredsen – Terrorstøtter i Kirkeasyl (opdateret).
 • Opdate. Gengivet som klumme på 180grader.dk, hvor den ledsages af heftig debat.

  Opdate 20/9-09. Jeg har indskrevet oplysninger om Egen Vinding og Co.

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/8020/trackback

  121 Comments »

  1. Glimrende gennemgang, det tyder på at enhedsliten har tætte forbindelser til selv den halv militante venstrefløj. Det er skræmmende at den slags kan foregå i 2009 i et demokrati. Vi betaler både vestrefløjen og muslimerne penge for at nedbryde samfundet indefra, så skal det gå galt

   Kommentar by Niels Hansen — 16. september 2009 @ 06:21

  2. *enhedslisten og venstrefløjen

   Kommentar by Niels Hansen — 16. september 2009 @ 06:22

  3. Selv om de har forsøgt at give et billede af Kirkeasyl som ikke-venstreorienteret, så er dette altså det bedste de kan klare.

   Det burde understrege, hvor meget vi har med en kommunistisk frontorganisation at gøre.

   Henrik

   Kommentar by Henrik — 16. september 2009 @ 06:57

  4. Øj øj øj, hvor et gennemført stykke detektivarbejde!!
   Godt gået, Kim!

   Kommentar by CKH-8700 — 16. september 2009 @ 07:11

  5. Godt arbejde Kim!

   Kommentar by Peter R — 16. september 2009 @ 07:36

  6. Helt ærligt, hvad lever de mennesker dog af. Hvad giver dem smør på brødet? De ser generelt fejlernærede og anæmiske ud!

   Kommentar by morlille — 16. september 2009 @ 07:41

  7. Kim! Et fantastisk godt stykke journalistisk arbejde, som netop journalister på de borgerlige blade burde have gjort for længe siden. Du har afsløret Kirkeasyl for hvad det er – et vehikel for venstreradikal mobilisering og radikalisering af “masserne”.

   Kommentar by polinos — 16. september 2009 @ 08:11

  8. Hvor ser de dog bare enormt “følende” ud, alle disse frelste menneskevenner. Det er næsten ikke til at holde ud…

   Kommentar by Jacob Andersen — 16. september 2009 @ 08:18

  9. Cavling prisen til Kim!

   God undersøgende journalistik af den slags finder man kun i blogverdenen, og ikke i MSM.

   Kommentar by PeterK — 16. september 2009 @ 08:29

  10. Wow, der er da ellers serveret, hvis man som journalist sad og savnede en historie der kunne trække avissalg i en uge eller to :-)

   Flot arbejde!

   Kommentar by Københavner — 16. september 2009 @ 08:56

  11. Måske vi skulle tippe MSM-medierne, så det kan komme ud til en videre kreds end kun Uriaspostens læsere?

   Henrik

   Kommentar by Henrik Krog — 16. september 2009 @ 08:58

  12. Flot arbejde Kim – men hvor må du har haft kvalme og opkastningsfornemmelser mange gange under din efterforskning.

   En køn bande renegater.

   Kommentar by T. Klitgaard Fuur — 16. september 2009 @ 09:59

  13. Foruroligende veldokumenteret! Du burde sende et link til de relevante journalister!!! Måske det kunne, omend svært tænkeligt, give anledning til nye artikler.

   Kommentar by Christian — 16. september 2009 @ 10:05

  14. Sjovt nok var Søren Pind inde på noget af det samme i sidste uge “debatten”, men det var med skrige ballonen fra EL, så hun forsøgte jo straks at afvise det. Faktisk burde Kim kigge på den udgave af “debatten” der var indhold til flere poster, for selvom Pind og Sørine Gotfredsen gjorder det godt, så skal man lede længe efter sådanne eksempler på brage-snak som Peter Larsen og EL-woman kom med, ham præsten der deltager i programmet forstod jeg desværre ikke mit BS program lukkede ned for min hjerne når han åbnde munden.

   Men back ontopic.
   God gennemgang af folkene bag, desværre ser vi det kun på de facist-racistiske blogs, EB var igang med at stikke lidt i den pæne overflade, men det er jo slut nu. Sjovt at man se DDR eksperten der udtalte sig om “bølle-pakken” forleden, sørme deltager i demonstrationer for lovbrud, eller ikke sjovt, bare same old shit fra DDR

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 16. september 2009 @ 10:09

  15. Rasmus Pinnerup gør sig som den store humanist på 180graders debatforum.

   I virkeligheden er han altså DKP’er.

   Arh men, hvor er det dog tåkrummende ynkeligt.

   Kommentar by DaLi(gæst) — 16. september 2009 @ 10:11

  16. Godt gennemarbejdet – hvem i msm sender man et link så de har mulighed for at lave en opfølgende historie ?

   Kommentar by Per H — 16. september 2009 @ 10:16

  17. […] Kim Møller kortlægger de venstreekstreme tåber omkring Kirkeasyl – herunder en enkelt mangeårig Liberator-læser – og forbinder dem til […]

   Pingback by Liberator | Kirkeasyl, Enhedslisten og øvrige ventreekstreme — 16. september 2009 @ 10:24

  18. Jeg tror såmænd nok der bliver læst med her, det er spørgsmålet om div. redaktioner’s linie, om de vil bringe “den slags” og der tror jeg det kniber lidt.

   Kommentar by PB — 16. september 2009 @ 10:41

  19. Rigtig godt arbejde Kim , jeg vil giver et 13 tal for det der , og det fuldstendig upolitisk et af slagsen ;)

   Det grotæske i det har er jo at det fra starten har lyst langt væk at det var de knald røde banditter der stod bag hele dette tudeshow og at MSM bare kørte med , selvom de jo udmærket ved hvordan det hele hænger sammen .

   Jeg har lige en lille historie som i hvert fald for mig var mere oplysesne end noget MSM i hele denne farce præsterede at være.

   Min pizza pusher der selv er Kurder og kom her til for over 20år siden fra nord Irak eller Kurdistan som han insistere på jeg sige . Han var ryste og flov over den måde hans landsmænd lod sig bruge på snakken faldt på kirken i mens jeg ventet på en nr 34.
   “De kan ikke være bekendt at opføre sig sådan over for Danskerne” sagde han “Danmark hjalp os med at befri vores land , vi skylder kun Danmark respekt og tak , ikke sådan en gang ballade her ” .

   Jeg var ved at tabe min cola da har sagde det og da jeg spurte om de ikke kunne være i fare som der jo blev påstået grinet han og sagde “Hvorfor ? der er fred i Kurdistan , vi har været i krig i genrationer hvorfor i alverden skulle vi føre krig når nu vi endelig har fået fred ?” Øhh nej fik jeg vist fremstammet og spurte forvirret om bomberne i Kirkuk ?.
   Til det sagde han “hold nu Kristian det er jo ikke Kurderne der springer bomber det er terroristerne lige som i London og Madrid , vi har dem jo også i Danmark har vi set , er man bange for dem kan man jo ikke være nogen steder vel ?” .
   Nej det kan man vil ikke fik jeg vist sagt ..

   Han havde forøvrigt været i Kurdistan flere gange siden Saddam faldt første gang i 2005 og sidst her i foråret hvor han betalte sin fars hjemtransport og begravelse i deres hjem by i Kurdistan . Det var et ønske fra faren og en stor ting for ham at nu kunne rejse frit til hans hjemland nu 20år efter han på hans fars arm flygtet fra Saddams bombninger af Kurdiske byer .
   Næsten 100.000kr kostet det at opfylde hans fars ønske om at komme hjem til et frit Kurdistan , men som han sagde med et stort smil “jeg har bare lige sat prisen op med en femmer så de er snart tjent hjem med alt det du spiser” og så klappet han mig på maven ..

   En helt surrealistisk samtale efter alt den ballade , men også dejligt at høre i en tid med så mange løgne og manipulation fra alle sider .

   KR

   Kommentar by Mosemanden — 16. september 2009 @ 10:58

  20. Kommunistisk Parti? Må jeg være fri. Det eneste jeg har haft med KP at gøre, er at jeg har haft en af deres Ungdomshus-støtte-plakater hængende. Men godt forsøgt.

   Kommentar by Rasmus Underbjerg Pinnerup — 16. september 2009 @ 11:17

  21. Godt arbejde Kim!

   Kommentar by Bernardo Gui — 16. september 2009 @ 11:28

  22. @ Rasmus

   Sjovt som du forlod 180graders debat da argumenterne løb tør.

   Jeg gætter du lever dit halve liv gennem Twitter og kortere slagord “Asyl til alle, her og nu” osv … Det er også meget nemmere, når der ikke er debat-modstandere.

   Kommentar by DaLi(gæst) — 16. september 2009 @ 11:55

  23. @ Morlille.

   ”Helt ærligt, hvad lever de mennesker dog af. Hvad giver dem smør på brødet? De ser generelt fejlernærede og anæmiske ud.”

   Fremragende observation. Venstrefløjen er aldrig smilende, rund og trivelig. De synes i alle henseender sure og livslede. Vi, der hver dag takker gud for den store gave at være blevet født, ser ikke sådan ud. Vi vil ikke krænke ham, ved ikke at vise taknemmelighed, så vi spiser og drikker af hjertets lyst. Og griner, så vi er helt skæve.

   Venstrefløjen minder på mange måder om missionsfolkene der engang styrede åndslivet herude, hvor jeg bor. De undte heller ikke naboerne glæde og fest i en ellers meget hård hverdag. Helt som åndsfællerne fra islam.

   Man kan ikke have tillid til magre sure mennesker. De er så afsporede, at de ikke kan se glæden ved at leve. De vil bare have os alle med ned i deres sure sump.

   Mvh. Børge.

   Kommentar by Børge — 16. september 2009 @ 11:57

  24. -> 20 Rasmus

   Jeg har rettet i posteringen, noglelunde samtidig med din kommentar, da jeg kan se du andetsteds har erklæret din tilknytning til halv-kommunisterne i Enhedslisten.

   Du trækker et langt spor efter dig på nettet, der giver indtrykket af en revolutionsdrømmende marxist på det ideologiske overdrev.

   Kommentar by Kim Møller — 16. september 2009 @ 11:57

  25. -> Morlille

   Socialister kan skam også være glade. Se bare hvorledes DDR-borgere fejrede republikkens jubilæum i 1989: http://www.uriasposten.net/files/Vids/DDR1989/27-580.jpg

   Kommentar by Kim Møller — 16. september 2009 @ 12:00

  26. @ Mosemanden

   Fantastisk Pizzamand! Ham kan man godt være stolt af at have som landsmand:-)

   Det er ufattelig synd, hvis multikulturens overdrevne tolerance for de intolerante ender med også at gå ud over en mand som ham.

   Kommentar by Mia — 16. september 2009 @ 12:09

  27. Fremragende gennemgang af nogle af de “toneangivende” i personkredsen omkring “Kirkeasyl”.
   Jeg er egentlig ret rystet over, at medlemmer af et erklæret demokra-tisk parti som Enhedslisten, åbenlyst sysler med aktioner og er medforanstaltere af undergravende virksomhed, som må være ret tæt på overtrædelse af straffeloven.

   “Kirkeasyl” fungerer åbenbart som Enhedslistens “Sturmabteilung”. Tillykke, Goebbels ville have været stolt af jer ! Så megen storslået manipulation og løgne kræver virkelig intellektuel begavelse.

   Det er besynderligt, at højtbetalte journalister åbenbart ikke gider gøre sig den ulejlighed, som Uriasposten her har gjort for at fortælle os noget relevant om “Kirkeasyl”
   Her er et gratis råd til evt.journalister, som måtte have lidt tid tilovers – efter selvfølgelig først at have holdt sig for næsen på grund af al den folkelige stank i Uriasposten:

   Hvem betaler deltagerne i dette kyniske medieshow omkring de udviste irakere? Har de autonome ikke et arbejde eller nogle studier de skal passe? Eller modtager de kontanthjælp – fra det danske samfund, som de åbenbart hader og vil undergrave – uden at stå til rådighed for arbejdsmarkedet? Går der skatteborgerbetalte penge fra Enhedslisten til støtte for disse vel i scenesatte optøjer?

   Kort og godt: FOLLOW THE MONEY! Undersøg venligst og oplys os i relevante medier. Så vil jeg overveje, at respektere journalist-standen igen.

   Med venlig hilsen

   Scrotum

   Kommentar by Scrotum — 16. september 2009 @ 12:30

  28. @ Scrotum (…!!!)

   BT infiltrerede skam Kirkeasyl, og deres opsigtsvækkende fund (se links i blog-posteringen) blev konsekvent ignoreret over resten af mediebilledet fra kommunisterne i Information til det ‘borgerlige’ JP.dk.

   Befolkningen har masser af interesse i kirkeasyl (selvom ‘mediejuristen’ Oluf fra Journalisthøjskolen mente noget andet da pastoren blev afsløret, helt lovligt) men ifølge journaliststanden skal visse nyheder ties ihjel.

   Kommentar by DaLi(gæst) — 16. september 2009 @ 12:40

  29. Pressen er og bliver det største problem herhjemme. Den er, som jeg ser det, gennemsyret af enten radikale tøsedrenge, eller personer tilknyttet den yderste venstrefløj. Og det gælder åbenbart både journalisterne og de redaktionelle chefer.

   Det er åbenbart underordnet, hvor meget dokumentation der smides i hovedet på dem – så ender det med, at de vinkler historierne, som kun en Thøger Tågehjerne kan gøre det. Så meget for ytringsfrihed, som åbenbart er Thøgers nye kæphest – når det altså gælder sager efter mandens hoved.

   Vi kan debattere på fora alá dette, men danskerne er for manges vedkommende en flok medløbere, som mener det samme som ham “den anden”, der tilfældigvis fik lov til at udtale sig i TV-Avisen aftenen før. Problemet er så bare, at de såkaldte eksperter, der benyttes af journalisterne, ofte er hentet fra absolut ikke uafhængige grupperinger. Selvom man er ansat som “samfundsforsker” eller andet sjovt, glemmer journalisterne jo så bare at nævne, at vedkommende måske også er en aktiv del af den pågældende konflikt/debat. Vi ser det gang på gang – og jeg brækker mig…!

   Tak Kim, for at du utrætteligt bringer dette frem i dagens lys – problemet er bare, at der mangler ca 500.000 unikke besøgende her på sitet dagligt, hvis det skal virke bedre/ordentligt…

   Kommentar by Martin — 16. september 2009 @ 12:41

  30. Fremragende arbejde af en af vore bedste historikere.
   En god, saglig og veldokumenteret gennemgang af hvilke personager der er involveret i Kirkeasyl og konsorter.

   En undersøgelse for nylig viste at 99% af alle journalister har en ret ekstensiv brug af blogosfæren for at få information/resarche etc.

   Kære Journalister – det fås vist ikke bedre end ovenfor. Grib tråden og vis alle os skeptikere at I kan finde ud af at bedrive undersøgende, objektiv journalistik……Kim har leveret et fremragende bagtæppe for dette……kom så!

   Kommentar by P. Dirac — 16. september 2009 @ 12:48

  31. Godt arbejde Kim Møller.
   Det undrer mig hvis politiet/pet ikke er kommet til samme konklusioner forlængst og kan se personsammenfaldet.
   Der er her al mulig grund til, at man kan dømme de voldsfikseret psykopater på venstrefløjen for ORGANISERET OPTØJER og samfundsomstyrtende opførsel.
   Det må være slut med 500 kr i bøde for denne opførsel.
   Fængselsstraffe en masse, men det sker garanteret ikke med de venner og sympatisører de har blandt dommerstanden i Danmark.

   Jeg gruer stadig for klimatopmødet i december.
   Politiet kan ikke håndtere opgaven og dommerne vil ikke hjælpe til at få buret de få psykopater inde, som politiet tilfældigt snubler over.
   Det bliver en varm december måned og det har ikke en skid med klimaet at gøre..

   Kommentar by Mike — 16. september 2009 @ 13:02

  32. allah bevare os, for en samling sinker!

   Kommentar by Slyrgraff — 16. september 2009 @ 13:41

  33. Fremragende research, Kim Møller!

   Kommentar by Anne Larsen — 16. september 2009 @ 13:56

  34. Vedr. Rasmus Underbjerg Pinnerup:

   http://wapedia.mobi/da/Bruger:Pinnerup

   Kommentar by Anne Larsen — 16. september 2009 @ 13:57

  35. Jeg har forfulgt “Irakersagen” som nabo i Tyskland.
   Kim har fundet frem til de personer, som paa lige samme maade optraeder som gutmenschen eller er ud efter borgere med vold (her hedder de antifa), som protesterer imod en moske. Og praester som Ramsdal findes ogsaa i hele Europa.
   Paa “Bedsteforaeldre for asyl”fandt jeg en link, som viser, at EU stasiaktig er lenker det eller er involveret.Der er masser af EU-adresser paa denne side:

   http://www.sosmodracisme.econtent.dk/?ECRI

   ECRI er Europarådets komité om racisme og intolerance.
   Og som saadan overvaager de paa denne maade – se paa side 4:
   …i denne sammenhaeng skal der isaer goeres en indsats for at fjerne unoedvendige retlige og administrative hindringer mod opfoerelsen af et tilskraekkelig antal passende steder til gudsdyrkelse af Islam…

   og sidst:
   soerge for at foere kontrol…
   http://www.coe.int/t/dghl/monitoring/ecri/activities/GPR/EN/Recommendation_N5/REC5-2000-21-DNK.pdf

   Her kan i laese: EU besøger danske asylcentre
   Hvis i naesten helt nede linker paa “endelige rapport paa engelsk”, saa er der en report fra EU-besoeg i Asyllejrene. I Annex 3 er der saa naesten alle Kirkeasyl-grupper opfoert som NGO`s. Det var altsaa dem, der forsynede EU-delegationen med informationer
   http://www.sosmodracisme.econtent.dk/?EU%26nbsp%3Bbes%F8ger_danske_asylcentre

   @Martin
   Og pressen bliver vel ogsaa overvaaget af EU med hensigt til selvcensur.
   Laes hos Balder

   Haaber i kan laese det

   Kommentar by Jutta starke — 16. september 2009 @ 14:06

  36. GODT GÅET, KIM !!!!!
   Nu må man så stille en række spørgsmål:
   1: Check lige den her: Man må ikke registreres af f.eks PET for “lovlig politisk virksomhed”. Jamen 50% af disse venstre-ekstremister er EL-politikere.
   2: Hvorfor har vore “journalister” på TV og andre medier ikke kunnet foretage den research, som KM her offentliggør?
   3: Forestiller man sig, at det nu havde været højreorienterede,istedet for venstre-ekstremister, havde man så kørt det frem i TV? Sandsynligvis.
   4: Politimorderen Torkil Lauesen er aktiv i miljøet, igen. Det har man også valgt at fortie.
   5: Al Capone’s endeligt kom, da man interesserede sig for skat, m.m.
   Hvad nu om man her interesserede sig for pengestrømmen. Hvem betaler for ekstremismen? Enhedslisten?
   6: S-SF vil så gerne i regering. Det kommer de nok kun med støtte fra Enhedslisten, som er dybt involveret i ulovlighederne. Hvorfor er den vinkling ikke bragt i medierne? Havde det været blå stue, vidste vi nok, hvordan “journalisterne” havde været på tæerne.

   Kommentar by ramses-2 — 16. september 2009 @ 14:12

  37. “En bred folkelig koalition”, javel ja…

   Kommentar by Taffadil — 16. september 2009 @ 14:23

  38. Glimrende gennemgang, der fremover burde fungerer som et referenceværk, hvad dette selvudnævnte “borgerinitiativ” angår. Om det sker, er jeg til gengæld tvivlende overfor. Medierne trækkes rundt ved næsen af disse personer.

   Kommentar by intel — 16. september 2009 @ 15:20

  39. Fremragende stykke arbejde.

   Flemming

   Kommentar by Flemming — 16. september 2009 @ 15:30

  40. “Helt ærligt, hvad lever de mennesker dog af. Hvad giver dem smør på brødet? De ser generelt fejlernærede og anæmiske ud!”

   Jeg tror, man kan finde en stor del af forklaringen i det faktum, at de fleste aktivister på den fløj enten er vegetarer eller veganere. Deres selvhad begrænser sig ikke til kultur, nej vores kødædende natur må naturligvis også bekæmpes. Suk…

   Kommentar by Mikker — 16. september 2009 @ 15:35

  41. Er du sikker på at det her indlæg ikke skulle være blevet bragt på Junikredsen i stedet for, Kim? Hvornår bekender du egentlig kulør? Indrøm dog åbent at du er racist (= modstander af indvandring) og gør nazisternes beskidte arbejde ved at poste de her artikler, du går jo direkte deres ærinde.

   Hvad er formålet med at hænge de her personer ud? At nogle borgere og afskum skal overfalde dem og give dem tæsk? Ingen journalister gider jo alligevel tage det alvorligt, fordi det kommer fra den yderste højrefløj. Ellers var alt det her jo blevet ‘afsløret’ for længst. (Det meste af det kan alligevel findes på nettet, så at journalisterne ikke har kastet sig over det endnu, må vel skyldes manglende interesse snarere end uvidenhed.)

   Spørgsmålet er så bare om medierne af denne grund gider grave dybere i det. Jeg tror det ærligt talt ikke. Desværre for dig og den flid du bruger omkring anti-antifa-‘dokumentationen’. For hvor er dine kilder? Kan du bekræfte alt det du siger med domme, sagsakter, vidnesudsagn, fotos mv.? Hvad får dig til at tro at et hæderligt medie (BT og Ekstra Bladet er udelukket i denne sammenhæng), der bygger sine artikler på troværdige kilder og fakta, ønsker at viderebringe så udokumenteret en historie?

   Hvorfor beskæftiger DU dig i det hele taget med det? Har du virkelig ikke andet mere (nu bruger jeg udtrykket igen) – hæderligt – at tage dig til end at forsøge at knække unge menneskers forsøg på at skabe og opbygge en bedre og mere retfærdig verden end den du og dine heilende kumpaner er garanter for? Jeg venter spændt på dit svar.

   Kommentar by Markus Lund — 16. september 2009 @ 15:40

  42. @ Markus

   “Indrøm dog åbent at du er racist (= modstander af indvandring)”

   Man er ikke racist fordi man er modstander af indvandring, hverken i sproglig eller juridisk forstand.

   Det er udelukkende din subjektive opfattelse, på samme måde som det er AFA’s opfattelse at alle til højre for enhedslisten er ‘fascister’.

   “…og gør nazisternes beskidte arbejde ved at poste de her artikler, du går jo direkte deres ærinde…”

   På samme måde som trafikministeren går nazisternes ærinde ved at bygge motorveje?

   Markus, det er en helt legitim holdning at have andre politiske overbevisninger end dig selv, uden at dét gør een til

   Hvis du har modargumenter til artiklens enkelte punkter, så giv dem dog til kende. Fri og åben debat i det parlamentatiske folkestyre du ved, AFA regerer altså ikke Danmark endnu.

   Din moralske overlegenhed er kvalmende. Til forskel for dig og dit antifa, går Møller (og hans åbenbart “heilende kumpaner”) ikke og slår andre borgere ned på gaden, uanset politisk overbevisning. Vi er ikke fascister og gadens voldelige parlament. Dét er I, og i helt suveræn stil.

   Tillykke med det.

   Kommentar by DaLi(gæst) — 16. september 2009 @ 15:55

  43. @DaLi
   Begrebet racisme er blevet redefineret siden 2. verdenskrig og berør sig ikke udelukkende på racebiologi. På Wikipedia (jeg har ikke lige en ordbog tilgængelig lige nu) står der følgende: “Nogle opfatter enhver forskelsbehandling ud fra kultur, religion, sproglig, etnisk og national herkomst (og evt. køn) som racisme.” Ergo er vi grundlæggende uenige om begrebet, hvilket leder til misforståelser.

   Du glemmer stadigvæk at tænke på at nazisterne læser den her blog og rent faktisk bruger de oplysninger som Kim kommer med til bedre at målrette deres overfald på folk der laver antiracistiske flygtningeinitiativer, og den titel synes jeg godt hæderlige, erklæret ikke-voldelige Kim kunne overveje om ikke han ville bevare hos Martin Kasler fra Junikredsen, tidligere Dansk Forum-medlem. Det var bare det eneste jeg ville fremhæve.

   Held og lykke med fremtidens ‘detektivarbejde’ siger jeg bare.

   Kommentar by Markus Lund — 16. september 2009 @ 16:03

  44. @Markus

   Heilende kumpaner? Det er godt nok en skam, at du og flere af dine ligesindede bliver ved at bruge denne sammenligning. Nå ja, så kunne jeg jo passende påstå, at alle du og andre venstreorienterede er en samling pædofile børnemishandlere…

   Men det forklarer nok mere Jeres viden om nazisme og andre ideologier, at I kan bruge denne sammenligning/skæren over en kam hver gang i skal debattere mod politiske modstandere.

   Kim har såmænd blot påpeget det faktum, at disse “tværpolitiske” organisationer, der har det med at skyde frem i tide og utide, meget ofte har samme udgangspunkt – nemlig den yderste venstrefløj. Kan du ikke klare fakta, må du nok hellere forsvinde fra debatten…

   Og nej – jeg er hverken racist eller nazist – intet kunne ligge mig mere fjernt. Men når alle med ståsted til højre for de Radikale pr. definition er nazister i din optik, er der nok ikke så meget tilbage at debattere…

   PS: Min næste stemme til et valg falder heller ikke på Dansk Folkeparti, hvis det er det du tror…

   Kommentar by Martin — 16. september 2009 @ 16:03

  45. -> Markus Lund

   “Er du sikker på at det her indlæg ikke skulle være blevet bragt på Junikredsen i stedet for, Kim?”

   Jeg har gudskelov kun en blog. Den du læser lige nu.

   ” Hvornår bekender du egentlig kulør? Indrøm dog åbent at du er racist (= modstander af indvandring)…”

   Ethvert rationelt menneske er modstander af indvandring. Kun fuldfede idioter er nazister.

   “…og gør nazisternes beskidte arbejde ved at poste de her artikler, du går jo direkte deres ærinde.”

   Jeg går retssamfundets ærinde, og har det fint med det.

   “Hvad er formålet med at hænge de her personer ud?”

   Se overskriften, og læs herefter posteringen. Forstår du det stadig ikke, så er det næppe min skyld.

   “… At nogle borgere og afskum skal overfalde dem og give dem tæsk?”

   Ikke særligt sandsynligt. Det var mig, ikke den tattoverede herre i Logik & Co. der blev antastet på Nørrebro tidligere på året. En af de nævnte venstreradikale stod iøvrigt sammen med AFA og skreg af SIAD under deres lovlige demonstration for et par uger siden.

   Iøvrigt. Kun en af os har i en tidligere kommentar truet den anden med tæsk. Det var ikke mig.

   “Ingen journalister gider jo alligevel tage det alvorligt, fordi det kommer fra den yderste højrefløj.”

   Hvis du mener det er fedt sandheder ikke kommer frem, hvis de ikke går venstrefløjens ærinde… så er der meget der falder på plads.

   “… Ellers var alt det her jo blevet ‘afsløret’ for længst.”

   Helt enig. Journalisterne kender selvfølgelig sandheden. De kan dække Brorsons Kirke indefra, uden at risikere liv og lemmer.

   “… (Det meste af det kan alligevel findes på nettet, så at journalisterne ikke har kastet sig over det endnu, må vel skyldes manglende interesse snarere end uvidenhed.)”

   Det hele kan findes på nettet minus enkelte fotos. Jeg påstår ikke at have opfundet den dybe tallerken.

   “Spørgsmålet er så bare om medierne af denne grund gider grave dybere i det. Jeg tror det ærligt talt ikke.”

   Ikke uenig.

   “Desværre for dig og den flid du bruger omkring anti-antifa-’dokumentationen’.”

   Jeg skriver for Uriaspostens læsere, og søger ikke agt og værdighed i MSM.

   “For hvor er dine kilder?”

   – Det meste… kan alligevel findes på nettet, har lige lige skrevet.

   “… Kan du bekræfte alt det du siger med domme, sagsakter, vidnesudsagn, fotos mv.?”

   Jeg henviser til mine kilder. Tænk hvis Redox gjorde det samme.

   “Hvad får dig til at tro at et hæderligt medie (BT og Ekstra Bladet er udelukket i denne sammenhæng), der bygger sine artikler på troværdige kilder og fakta, ønsker at viderebringe så udokumenteret en historie?”

   Det meste kan umiddelbart efterprøves, og resten kan man kræve aktindsigt i. Det er ikke raketvidenskab.

   “Hvorfor beskæftiger DU dig i det hele taget med det?”

   Sandheden.. du kender godt ordet ik´.

   “Har du virkelig ikke andet mere (nu bruger jeg udtrykket igen) – hæderligt – at tage dig til end at forsøge at knække unge menneskers forsøg på at skabe og opbygge en bedre og mere retfærdig verden end den du og dine heilende kumpaner er garanter for?”

   Hmm… så du mener jeg skal erkende min ondskab, og lade være med kæmpe for samme. Jøsses. Hvor gammel er du.

   “Jeg venter spændt på dit svar.”

   Det bliver det eneste, hvis du ikke formår at fremlægge konkret kritik af oplysningerne i posteringen.

   Kommentar by Kim Møller — 16. september 2009 @ 16:12

  46. Markus Lund, er det ikke dig fra SUF/AFA?

   Jeg kan godt svare på dine vigtigste spørgsmålen; “Hvad er formålet med at hænge de her personer ud?” + “Hvorfor beskæftiger DU dig i det hele taget med det?”

   Uriaspostens blog forholder sig først og fremmest med medierne og kritik heraf af deres sløsede venstrehåndsarbejde. Den normale fremstillelse af foretagenet Kirkeasyl(tm) er som beskrives i posteringen: “Berlingske Tidende har en anden opfattelse, og læser man seneste artikel, bliver man bombarderet med positivitet, med vendinger såsom “det pæne middelklasse-Danmark”, “nok-er-nok-danskerne” og “de velmenende støtter””.

   Denne opfattelse tilfalder ikke kun Berlingske tidende, men går igen i samtlige medier. Ikke desto mindre er dette et ukorrekt billede. Som dokumenteret i posteringen har stort set alle i foretagenet Kirkeasyl(tm) end god samling af de værste (venstreorienterede) ekstremister i Danmark, som ideologisk tilhører en fællesnævner omkring Enhedslistens miljø. Derfor burde medierne retteligt beskrive foretagenet, aktive medlemmer som støtter, som. Men man kan ikke dokumentere uden at nævne navne. Det er ikke en opfordring til selvtægt, men en dokumentation af at beskrivelsen er korrekt, så data kan eftertjekkes hvis nogen påstår Kims postering er løgn. Så stop bare flæberiet og vedstå dig hvad du er. Når Johnni Hansen og hans flok af tabernazister flotter sig i pressen ligges der jo heller ikke fingre imellem. Sjovt nok for de bare ikke så meget frit spil at det er nødvendigt at spilde spalteplads på dem. De gør jeres voldsorganisationer desværre.

   Kommentar by Lotte — 16. september 2009 @ 16:13

  47. @ Markus

   “Begrebet racisme er blevet redefineret siden 2. verdenskrig og berør sig ikke udelukkende på racebiologi. På Wikipedia (jeg har ikke lige en ordbog tilgængelig lige nu) står der følgende: “Nogle opfatter enhver forskelsbehandling ud fra kultur, religion, sproglig, etnisk og national herkomst (og evt. køn) som racisme.” Ergo er vi grundlæggende uenige om begrebet, hvilket leder til misforståelser.”

   Det viser lidt om dit intellektuelle niveau, at du benytter Wikipedia til oplysning om et retligt begreb.

   Selv i Wiki’s fremstillet er nøglepassagen “..nogle opfatter…”. Det vil sige dig, og folk du tilfældigvis er enig med.

   Selv ikke FN definerer det som “racisme” at nægte en person ophold på et national territorium med begrundelse til at det modsatte skulle være lig racisme. Hvorfor ? Prøv at læse FN pagtens §1.

   Dette er uddebatteret 1000 gange, og modsat dig har jeg en mastergrad i folkeret. Så drop de smarte populær-omskrivninger af debattens retlige begreber.

   “Du glemmer stadigvæk at tænke på at nazisterne læser den her blog og rent faktisk bruger de oplysninger som Kim kommer med til bedre at målrette deres overfald på folk der laver antiracistiske flygtningeinitiativer,…”

   Det er din påstand og ikke dokumenteret. Og selv hvis sinkerne overfaldt nogen på baggrund af Møllers artikel, så er I jo med navns nævnelse aktive både i Enhedslisten, Logik & Co, Kirkeasyl m.fl. Du mener vel ikke seriøst at din egen militante observans giver dig amnesti fra pressefriheden ? Bliver man så mere beskyttet jo mere ekstremistisk mand er ? Det lyder som en sund glidebane, Markus.

   Det er derimod dokumenteret at du og dit ulækre Antifa overfalder førtidspensionister med jernrør ved højlys dag, så din klagesang klinger uendeligt hult.

   Jeg er skideligeglad med nazisterne og SIAD, de kan rende og hoppe for min skyld. Antifa er netop nu den største demokratiske trussel i Danmark overhovedet og den eneste erklæret voldelige gadepatrulje der på bedste Fascisti-facon opsøger politiske modstandere med henblik på med vold at gøre dem tavse. Fascisme i dens pureste form.

   Det er ulækkert, det er skræmmende og det er himmelråbende at du i den rolle påtager dig den moralske overhøjhed over os andre helt fredelig internetdebattører.

   Kan du ikke til gengæld sige mig lidt om hvad der står på Møllers kartotekskort hos Redox? Eller Erik Zølck’s systematiske registrering af højre-demonstranter og endda jøder? Eller er det også “noget andet”, Markus?

   “…og den titel synes jeg godt hæderlige, erklæret ikke-voldelige Kim kunne overveje om ikke han ville bevare hos Martin Kasler fra Junikredsen, tidligere Dansk Forum-medlem. Det var bare det eneste jeg ville fremhæve…”

   Selv Kasler er som medlem af en lovlig ikke-voldelig forening en engel sammenlignet med dig og dit Antifa.

   I er voldelige Markus, den eneste erklæret voldelige forening. Hvordan føles det. Er du beruset af magten ?

   Kommentar by DaLi(gæst) — 16. september 2009 @ 16:23

  48. Ifølge Redox (ja, jeg ved godt I ikke tillægger den kilde megen troværdighed, men det er igen et spørgsmål om politisk observans)
   var Dansk Ungdom forløberen for Dansk Forum, og førstnævnte organisation blev afsløret i at fragte våben sammen med en nazist fra DNSB i pressen og måtte af den grund nedlægge sig selv og ekskludere de mest rabiate medlemmer inden da genopstod som Dansk Forum. Så at Martin Kasler har været medlem der, styrker ikke just mig i min tro på at han er et fredsommeligt og positivt indstillet menneske.

   Tværtimod linker Kim Møller ukritisk til hans blog som om det var en troværdig kilde, ergo anerkender Kim Møller til fulde hans autoritet som ‘anti-antifa-agent’. Sammenlign det lidt med at modtage oplysninger fra diktaturstater. Det bryster Danmark og tidligere justitsminister Lene E. sig ellers af som noget de ikke gør, men det rør åbenbart ikke Hr. Møller at han modtager og linker til oplysninger hos folk der er voldelige og antidemokratiske, så din kritik rør mig ikke en meter. Desuden har jeg aldrig deltaget i noget som helst overfald på nogen og er stadigvæk ikke medlem af AFA, hvilket jeg også tidligere har påpeget. Kun hvis AFA står for Antiislamister Flygter fra Ansvar, og det er det I og Kim gør, når I linker til højrerabiate efterretningstjenester og blogs.

   Næ nej, I er bare nogle pensionerede tosser som ingen gider høre på. Og jeg keder mig åbenbart for meget siden at jeg gider sidde herinde og spilde min tid. Farvel!

   Kommentar by Markus Lund — 16. september 2009 @ 16:50

  49. Markus
   Du klager over “højrerabiate efterretningstjenester og blogs”, mens du linker til REDOX. Du kan godt selv se ironien ik?

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 16. september 2009 @ 16:52

  50. Apropos efterretningstjenester, så er det også værd at få med, at Torkil Lauesen fra Internationalt Forum, hvorfra en del medlemmer også er aktive i Kirkeasyl, var den der formidlede Blekingegadebandense “jøde-arkiv” videre til PFLP.

   Det er den samme Lauesen som i Peter Øvig Knudsens bog udtaler at banden ikke burde straffes for mord da det jo ikke var med vilje at dræbe politimanden…

   Kort tid efter Lauesen blev løsladt i 1995 holdt han iøvrigt et foredrag på en skole hvor han sagde at vold i nogle situationer er rimeligt. Gad vide om han også mener det om mord?

   Kommentar by Michael Jensen — 16. september 2009 @ 17:07

  51. @ Markus Lund

   I min røde dansk-dansk Gyldendals ordbog fra 1994 står der følgende:

   racisme: den opfattelse, at visse racer er overlegne i forhold til andre.

   racist: tilhænger af racisme

   Du skriver og citerer: “Nogle opfatter enhver forskelsbehandling ud fra kultur, religion, sproglig, etnisk og national herkomst (og evt. køn) som racisme.”

   Det, at nogle mennesker fejlagtigt opfatter kritik af ideologier som racisme, ændrer ikke på selve definitionen af racisme.

   Lad os forestille os, at Kim og os andre her fra Posten begyndte at fremføre vores politiske holdninger som en religion. Skulle det så betyde, at du var en racist, hvis du kritiserede os? Nej, vel?

   Vi bør kunne forholde os kritisk overfor ALT. Der er IKKE helle på religioner! Hvis det i dine øjne gør os til større racister end alle andre, så er det dig, der antager noget forkert.

   Kommentar by Mia — 16. september 2009 @ 17:12

  52. Flot arbejde Kim.

   Monstro nogen medier vil tage emnet op sådan for alvor. Det ville vel være passende for en helsides artikel i Weekendavisen. Så kunne de igen skrive om et emne ingen andre tør, og fortælle at Kirkeasyl er en hardcore venstreekstremistisk kampagne med egne bøller m.m.

   Kommentar by Superman — 16. september 2009 @ 17:16

  53. @ Markus Lund

   “Næ nej, I er bare nogle pensionerede tosser som ingen gider høre på.”

   Er selv sidst i tyverne. Kim er vist heller ikke pensionist.

   Har du virkelig truet Kim med tæsk?

   Kommentar by Mia — 16. september 2009 @ 17:25

  54. Kim: Tak for en som sædvanlig gennemarbejdet artikel.

   Markus Lund: Jeg har været ude for at sidde i et lejet lokale i Valby medborgerhus, hvor vi blev overfaldet af dinne søde venner – måske var du selv med til den happening?

   I (?) var så idiotiske, at I først lavede jeres stunt i et forkert lokale, hvor der var møde i en husmoderforening eller lignende, hvorefter I fortsatte med at smide fyldte glasflasker efter gamle modstandsfolk fra 2WW og andre deltagere.

   Så fuck dig, din nar (undskyld udtrykket, men her er det på sin plads).

   Kommentar by Anna Lyttiger — 16. september 2009 @ 17:27

  55. -> Markus

   “Ifølge Redox… var Dansk Ungdom forløberen for Dansk Forum, og førstnævnte organisation blev afsløret i at fragte våben sammen med en nazist fra DNSB i pressen og måtte af den grund nedlægge sig selv og ekskludere de mest rabiate medlemmer inden da genopstod som Dansk Forum.”

   Det springende punkt, er vel om Kasler (Junikredsen?) er taget med våben, eller ikke. For nogle dage siden skrev du at man ikke kunne være medlem af AFA, da det ikke var en gængs forening. Det samme må så vel også gælde for Dansk Front og lignende bevægelser på højrefløjen. Jeg er med i redaktionsgruppen for Nomos, som med lidt god vilje kan ses som en aflægger af de Nationaldebat og Dansk Forum. Ingen jeg kender har domme for ulovligt våbenhold – hvor militant er jeg så???

   “Så at Martin Kasler har været medlem der, styrker ikke just mig i min tro på at han er et fredsommeligt og positivt indstillet menneske.”

   Nu har det aldrig været et krav at man skulle være et fredsommeligt og positivt indstillet menneske. Jeg forstår da fint, at yngre medlemmer af Den Danske Forening i 1980erne, udviklede en art militans – ingen bryder sig om at blive kaldt nazist og spyttet på.

   “Tværtimod linker Kim Møller ukritisk til hans blog som om det var en troværdig kilde, ergo anerkender Kim Møller til fulde hans autoritet som ‘anti-antifa-agent’.”

   Junikredsen er troværdige, men ligesom Redox har de dagsorden. Jeg foretrækker et gennemsigtigt kildemateriale, men erkender at de har bedre tjek på de venstreradikale end jeg. Jeg har på forskellige måder forsøgt at få sat navn på den terrordømte, men kunne hverken af- eller bekræfte, men fandt dog vægtige indicier på at Junikredsen nævner den rigtige. Jeg henviser til dem som kilde, men havde medierne (herunder Ekstra Bladet) gjort sit arbejde, så havde jeg henvist til dem.

   “Sammenlign det lidt med at modtage oplysninger fra diktaturstater. Det bryster Danmark og tidligere justitsminister Lene E. sig ellers af som noget de ikke gør, men det rør åbenbart ikke Hr. Møller at han modtager og linker til oplysninger hos folk der er voldelige og antidemokratiske, så din kritik rør mig ikke en meter.”

   Din logik lader en del tilbage at ønske. Du har tidligere pralt med din ekstra-parlamentarisme, flirtet med vold, og kommenterer kun her på siden, fordi jeg udpeger anti-demokratiske elementer i Kirkeasyls fundament. Nu skal jeg så høre, at jeg ikke kan henvise til Junikredsen for 4-5 pct. af de fremlagte oplysninger. Du må sgu se at komme ind i kampen.

   “Desuden har jeg aldrig deltaget i noget som helst overfald på nogen og er stadigvæk ikke medlem af AFA, hvilket jeg også tidligere har påpeget. Kun hvis AFA står for Antiislamister Flygter fra Ansvar, og det er det I og Kim gør, når I linker til højrerabiate efterretningstjenester og blogs.”

   Du lever i en osteklokke. Medierne bruger venstreradikale Demos og Redox som kilde, og nu skulle jeg som højreorienteret blogger ikke kunne bruge højreradikale Junikredsen som kilde.

   Bemærk i øvrigt at jeg har sat Junikredsen på min blogroll. Skulle Redox i kommende afhandling betegne mig som militant nazist på side 17 nederst, så er min største bekymring, om de har valgt et billede der yder mig retfærdighed.

   “Næ nej, I er bare nogle pensionerede tosser som ingen gider høre på. Og jeg keder mig åbenbart for meget siden at jeg gider sidde herinde og spilde min tid. Farvel!”

   kom igen en anden dag. Det er folk som dig der holder mig motiveret.

   Kommentar by Kim Møller — 16. september 2009 @ 17:33

  56. “Pensionerede tosser som ingen gider høre på”.

   Hæ-hæ – der er vist ikke så få af os som sidder som erhvervsaktive og en del mere indflydelse end du og ligesindede tror.

   Markus Lund – I er gradvist ved at tabe kampen.

   Fat det dog.

   80 % af danskerne er solidt imod en slap udlændingepolitik, men mange af dem tør godtnok ikke åbent indrømme det.

   Den dag kommer, hvor holdninger bliver til handling.

   Venstrefløjen har intet set endnu.

   Hvis jeg var dig ville jeg bruge mit liv på en anden måde.

   Kommentar by Sigwar — 16. september 2009 @ 17:43

  57. @25 Kim Møller,den glæde må komme af den GRATIS mad, socialisterne kunne proppe indenbords. Gratis fordi skatteyderne betaler! Socialister elsker GRATIS, som de tror vokser på Gratis-træer.

   Kommentar by morlille — 16. september 2009 @ 17:52

  58. -> Mia

   “Har du virkelig truet Kim med tæsk?”

   Sidste år på 180grader.dk. Citat….

   “22. Apr 12:40 af Markus Lund, SUF/AFA

   @Til_Jette
   Hvis man ser nærmere på det, så har Kim Møller (ejer af Uriasposten) selv udtrykt sympati over for nazister og deres sag. Han er overhovedet ikke en pålidelig kilde, men er selv højreekstremist, dog prøver han at dække over det ved at kalde sig ‘nationalkonservativ’. Fascisme er en skadelig ideologi, og det kan kun bekæmpes på samme måde som den udtrykker sig selv: nemlig ved vold. Ved at ‘tie den ihjel’, vokser den sig kun større og større dag for dag i det skjulte. Læs Redox-bogen ‘Postboks 38’ (
   http://redox.dk/postboks38.pdf), hvis I er i tvivl om hvordan den yderste højrefløj opererer.”

   http://www.180grader.dk/nyheder/Enhedslisten_arrangerer_fest_med_voldsorganisation.php

   Kommentar by Kim Møller — 16. september 2009 @ 17:56

  59. @Markus Lund

   Nazisme er en forkortelse af nationalsocialisme. Og som navnet mere end antyder, så var nationalsocialisterne altså socialister. De tilhørte og tilhører stadig VENSTREFLØJEN.

   Nationalsocialisterne var jo også imod det borgerlige demokrati, men tilhængere af planøkonomi og 5-års planer – i lighed med andre socialister.

   Var de så nationale, som det også fremgår af navnet? Nej, faktisk ikke. Deres ideologi var ikke baseret på nationalitet, men på race. Derfor talte de ikke så meget om race, men i stedet ariere.

   At de danske nazister overhovedet ikke var nationale, viste sig jo helt tydeligt under besættelsen, hvor de støttede den tyske besættelsesmagt.

   Kommentar by Anne Larsen — 16. september 2009 @ 17:58

  60. Apropos nazismen:

   Hitler hadede jøderne, men var meget positiv overfor islam og islamisterne. Og Hitler samarbejdede med islamisterne, som denne artikel dokumenterer:

   http://www.israel-info.dk/flora/flora.asp?page=10531

   Kommentar by Anne Larsen — 16. september 2009 @ 18:11

  61. @ Kim

   Tvivlede ikke er øjeblik, på det du sagde. Jeg har fulgt din blog i tilstrækkelig lang tid til at vide, at du er til at stole på. Jeg ville blot minde Markus Lund om at han er fascist.

   For øvrigt er det et usandsynligt godt indlæg, du har lavet til i dag. Tak for det, og tak fordi du bliver ved med, at skrive om det de andre ikke tør skrive om.

   Kommentar by Mia — 16. september 2009 @ 18:15

  62. Rasmus Underbjerg Pinnerup, du skriver om dig selv:

   •Politisk set er jeg på mange områder enig med Enhedslisten, men tager skarp afstand fra den nypuritanisme, der nu også har sneget sig ind dér; derudover har jeg tidligere kastet mine stemmer efter Det Radikale Venstre og Minoritetspartiet, som jeg stadig regner for det mest sympatiske politiske parti i nyere tid. Jeg er arg modstander af den siddende regering og dens uhyggelige chauvinistiske støtteparti, der i fællesskab fører krig mod mangfoldighed, tolerance og retssikkerhed (og nu selv Birthe Rønn Hornbech, det triste fallitbo). Den flinke algoritme hos The Political Compass bedømmer mit politiske standpunkt til (-9,25;-6,10), dvs. et godt stykke ude på den libertarianske venstrefløj. Jeg regner da også mig selv for anarkist og er i den forbindelse aktiv i Ungdomshuset og i beslægtede venstrefløjsaktiviteter.

   Kommentar by Christianity — 16. september 2009 @ 18:16

  63. Der er tilmed et billede af dig på hjemmesiden, så man kan se at det er dig. Hvor dum har man lov til at være???

   http://wapedia.mobi/da/Bruger:Pinnerup

   Kommentar by Christianity — 16. september 2009 @ 18:20

  64. […] Kirkeasyl demaskeret – ikke at resultatet kommer som et chok: Uriasposten […]

   Pingback by Velkommen på forsiden… « Anna Lyttiger — 16. september 2009 @ 18:26

  65. Medierne trækkes rundt ved næsen af disse personer.

   Kommentar af intel — onsdag 16. september 2009 @ 15:20

   Det er værre endnu- store dele af journaliststanden sympatiserer med dem. Det er ikke kirkeasyl og andre, der trækker medierne rundt ved næsen. Medierne trækkes rundt ved næsen af deres ansatte medarbejdere. I enhver anden virksomhed havde det betydet øjeblikkelig placering i sin bil på vej hjem med 3 måneders løn i lommen, hurtigere end man kan sige enhedslisten.

   Ingen virksomhed er bedre end sine medarbejdere.

   Kommentar by PeterK — 16. september 2009 @ 18:43

  66. Iøvrigt er ovenstående en kommentar til post nummer 20.

   Kommunistisk Parti? Må jeg være fri. Det eneste jeg har haft med KP at gøre, er at jeg har haft en af deres Ungdomshus-støtte-plakater hængende. Men godt forsøgt.

   Kommentar af Rasmus Underbjerg Pinnerup — onsdag 16. september 2009 @

   Kommentar by Christianity — 16. september 2009 @ 18:45

  67. @64, hold kæft hvor klamt et foto. Har i set det uappetitlige spejl, hvor mug gror i 7 etager. Hvem er dog så syg, at stå foran et spejl på et lokum og fotografere sig sel. Han må godt nok være noget nær det ensomste menneske i verden. Du skulle have taget en sort affladssæk over spejlet. Det havde forbedret billedkvaliteten.

   Kommentar by morlille — 16. september 2009 @ 18:48

  68. Undskyld, mit indlæg gælder @63

   Kommentar by morlille — 16. september 2009 @ 18:49

  69. En af pressetalsmændene er Signe Færch, folketingskandidat for Enhedslisten på Fyn:

   http://www.tv2fyn.dk/article/136727:Enhedslisten–OE—Signe-Faerch

   Hun siger i indslaget, at “religion betyder overhovedet intet for mig”. Fint nok, men hvad laver hun så sammnen med de politiserende præster i Kirkeasyl?

   Kommentar by Anne Larsen — 16. september 2009 @ 18:50

  70. “Irakkernes danske venner”
   Det er den sædvanlige envejsforestilling, hvor “vantro” giver den som ven med muslimer. Det modsatte er ikke eksisternede, da en muslim ikke må tage urene vantro som venner.
   Enten har EL ikke fattet noget som helst eller også er muslimerne deres rambuk til at smadre kapitalismen. At kapitalismen giver EL brød på bordet og muslimerne giver mindre end ingenting er uden betydning.

   Kommentar by Menig 442 — 16. september 2009 @ 18:52

  71. @ Markus

   “#

   #

   “Ifølge Redox (ja, jeg ved godt I ikke tillægger den kilde megen troværdighed, men det er igen et spørgsmål om politisk observans)
   var Dansk Ungdom forløberen for Dansk Forum, og førstnævnte organisation blev afsløret i at fragte våben sammen med en nazist fra DNSB i pressen og måtte af den grund nedlægge sig selv og ekskludere de mest rabiate medlemmer inden da genopstod som Dansk Forum. Så at Martin Kasler har været medlem der, styrker ikke just mig i min tro på at han er et fredsommeligt og positivt indstillet menneske.”

   Så du kritiserer en mand for ikke at være fredsommelig ud fra en kilde, som er erklæret voldelig ? Hvor gammel er du præcis, Markus ?

   “Tværtimod linker Kim Møller ukritisk til hans blog som om det var en troværdig kilde, ergo anerkender Kim Møller til fulde hans autoritet som ‘anti-antifa-agent’. Sammenlign det lidt med at modtage oplysninger fra diktaturstater. Det bryster Danmark og tidligere justitsminister Lene E. sig ellers af som noget de ikke gør, men det rør åbenbart ikke Hr. Møller at han modtager og linker til oplysninger hos folk der er voldelige og antidemokratiske, så din kritik rør mig ikke en meter. Desuden har jeg aldrig deltaget i noget som helst overfald på nogen og er stadigvæk ikke medlem af AFA, hvilket jeg også tidligere har påpeget. Kun hvis AFA står for Antiislamister Flygter fra Ansvar, og det er det I og Kim gør, når I linker til højrerabiate efterretningstjenester og blogs.”

   Jeg er da ligeglad, du har lige fremhævet både AFA og Redox positivt, begge erkendte anti-parlamentatiske og decideret voldelige organisationer.

   “Næ nej, I er bare nogle pensionerede tosser som ingen gider høre på. Og jeg keder mig åbenbart for meget siden at jeg gider sidde herinde og spilde min tid. Farvel!”

   Marcus; Jeg besidder større logisk sans end dig, besidder (tydeligvis) mere viden om samfundsmæssige og retlige forhold end dig, jeg er afgjort både bedre uddannet for ikke at sige mere dannet end dig, jeg bidrager mere til skatteyderbyrden end dig og arbejder alligevel mere pro bono end dig (blot for HELE samfundet og ikke en udvalgt offergruppe) og jeg er så afgjort mere parlamentatisk og midtsøgende end dig.

   Du er derimod blot endnu en taber som søger fællesskab i ekstremernes dunkle univers med absolutte sandheder og “handleraftige” mænd på gaden til at svinge køllen imod “ondskaben”. Nazityskland og Sovjet er bygget på skuldrene af enfoldige og selvværdsforladte tåber som dig.

   Jeg ynker dig.

   Kommentar by DaLi — 16. september 2009 @ 19:40

  72. Nå, så stak Kejser Markus Lund halen mellem benene da det blev for indviklet. Det er nu engang nemmere at definere begreberne så man ser sig berettiget til at udøve vold.

   Alle andre end venstreekstremister kan formentlig se de slående ligheder mellem AFA’er og les nazistes classiques: De samme forhærdede ansigter, uniformering som var de et SA-korps fra 1930’erne med en up-to-date stylist – endda dødningehoveder på kasketterne.

   Hvor de adskiller sig fra DNSB’er og lign. (selv om flere AFA’er formentlig lige så godt kunne være havnet der) er den ulidelige selvretfærdighed som også DaLi har kommenteret. For dette skal vi være Kejser Markus taknemmelig for at komme forbi og illustrere dette som Exhibit A: Den selvretfærdige, selvhøjtidelige flødebolle. Det forkælede barn der virkelig har været mors kejser derhjemme, og savner at få sat grænser for sit ego.

   Og så er AFA’er selvfølgelig en anelse mere sofistikerede end DNSB’erne: De prøver at retfærdiggøre sig med kønnere idealer. Deres voldsudøvelse tjener godheden. Dette udlever de i en grad så de er gået i selvsving – se hvordan Kejser Markus uden mindste skam taler om “unge menneskers forsøg på at skabe og opbygge en bedre og mere retfærdig verden”, den samme Kejser Fucking Markus som enhver kan google sig frem til er en gemen voldsfascist. Chutzpah. Eller bare idioti i selvsving.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 16. september 2009 @ 19:55

  73. 70.Menig 442

   Kapitalismen giver EL brød på bordet og muslimerne giver mindre end ingenting……jep !

   Men de Rettroende har noget i ærmet til deres socialist venner OM de får magt som agt : kraner !

   Hvis jeg var socialist ville jeg nok tænke en smule på mine myrdede fæller i det iranske, der som tak for hjælpen til Khomeini blev hængt i kraner eller aflivet på anden måde.

   For sådan behandler Rettroende socialister !

   Og hvis de hjemlige socialister tror at de tilsvarende hjemlige Rettroende er en brik anderledes tager de grumme fejl.

   For det STÅR sgu i Koranen det hele – og den gælder for ALLE Rettroende uanset hvor på kloden de befinder sig.

   Et og andet er pivgalt med socialisternes evner til at opfatte den virkelighed som omgiver dem.

   Og DET kan godt gå hen og blive dødeligt for dem !

   Kommentar by Vivi Andersen — 16. september 2009 @ 19:57

  74. -> Mia

   “Har du virkelig truet Kim med tæsk?”

   Ja det er jo ret fantastisk, at Markus Lund fremsætter trusler om vold mod meningsmodstandere, når han i øvrigt selv føler sig diskrimineret og udsat for vold pga. hans udseende og seksualitet.

   http://www.information.dk/190718#comment-132277

   Læs i øvrigt hele tråden, hvor også Rasmus Underbjerg Pinnerup deltager, hvis man skulle være i tvivl om deres metoder.

   En hvis Jørgen Nielsen giver denne fremragende karakteristisk af stakkels Markus:

   http://www.information.dk/192144#comment-135979

   Kommentar by Poul-Erik Jørgensen — 16. september 2009 @ 20:00

  75. Her er en detaljeret og meget spændende gennemgang af det autonome netværk inklusive Pelle Dragsted (med en fortid i Børnemagt), der ifølge Ekstra Bladet var den virkelige chef i Kirkeasyls pressegruppe:

   http://www.gaderummet.dk/a%20Dokumenter/a%20Intimidering/Junikrdsen/2008-03-21%20junikredsen.wordpress.pdf

   Kommentar by Anne Larsen — 16. september 2009 @ 20:41

  76. @ Anne Larsen
   “Hitler hadede jøderne, men var meget positiv overfor islam og islamisterne. Og Hitler samarbejdede med islamisterne…”

   Saadan er det, og det er naesten meget sjovt, at alle Markusere raaber Nazi, naar islamkritikere proever at demonstrere for vores Grundlove istedet for Sharia.
   De er nyttige fodfolk for muslimerne, som vil jage dem til helvede (lige som koranen befaler det) naar de er i fjertal.
   Det kan man se her i Rosengaard “Afa Är inte välkomna i Rosengaard”:

   http://www.youtube.com/watch?v=hG3WmgUfqrk

   Kommentar by Jutta starke — 16. september 2009 @ 20:54

  77. Hold da fast, så har man set det med. Markus Lund har skrevet en af de mest absurde kommentarer der længe er set. Han vender alting på hovedet. Han projicerer venstrefløjens fascisme over på højrefløjen, og kritiserer projektionen, og dermed sig selv. Kims indlæg bliver til Redox’s mangeårige registrering af politiske modstandere. Kims henvisninger bliver til Redox’s manglende dokumentation. Uriaslæserne bliver til fascister eller endda tæskeholdet AFA. Åbenbart uden at Markus Lund selv kan se det absurde. Og altsammen uden skyggen af argumentation eller sandsynliggørelse.

   Kommentar by Mallebrok — 16. september 2009 @ 20:59

  78. Sådan ser Pelle Dragsted ud i dag:

   http://www.enhedslisten.dk/person/pelledragsted

   Kommentar by Anne Larsen — 16. september 2009 @ 21:05

  79. En glimrende oversigt over de forskellige venstreeksteme grupperinger:

   http://balder.org/articles/Odense-Badstuen/venstrorienterede-ekstremister-oversigt.php

   PS. Dog forstår jeg ikke, hvorfor LOs Ungdom er med…

   Kommentar by Anne Larsen — 16. september 2009 @ 21:19

  80. @ LFPC

   Hele Marcus’ argumentation er bygget på et målet-helliger-midlet ræsonnement, hvor målet er hans subjektive værdiafvejning.

   At idioten ikke engang kan se selvmodsigelserne er tåkrummende.

   Det er jo helt hen i vejret, selv hvis man teoretisk set er 100% nøjagtigt på det Danske politiske centrum, at man kritiserer Junikredsen … UD FRA OPLYSNINGER FRA REDOX.

   Kommentar by DaLi — 16. september 2009 @ 21:37

  81. ->80 DaLi

   At vi overhovedet beskæftiger os med lallende AFA-idioti hænger jo desværre sammen med at de rent faktisk udøver vold, og derfor er en betændt byld på det danske demokrati. Nonsensargumentationen og måden at forsøge at ‘afsløre’ Kim Møller ved ren insinuation uden konkret indhold (“Hvornår bekender du egentlig kulør? Indrøm dog åbent at du er racist”) kender vi jo til bevidstløshed fra diverse trolls og chikanekunstnere her på denne blogs kommentarer – de er vel blot i denne sammenhæng enablers, der ved stadig og monoman gentagelse af insinuationerne skaber et billede af noget suspekt ved Uriasposten. Propagandaen virker faktisk for de mere tungnemme. AFA gør, eller vil gerne gøre, det sidste stykke arbejde i forhold til dem de definerer som fjenderne.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 16. september 2009 @ 22:09

  82. Kirkekrapyl!

   Kommentar by Jens Hansen — 16. september 2009 @ 22:24

  83. @ Markus Lund

   Du har på nettet betegnet dig selv som tilhørende AFA, og har også begejstret omtalt din deltagen i gadekampe med White Pride i Århus. Flaskekast var dog det højeste, du kunne svinge dig op til. Det var omtrent samtidig med, man på nettet kunne finde et billede af dig i en skraldespand. Sigende.

   Efter at have opført dig som lallende idiot hvad angår simpel security i et stykke tid har du så fået en verbal skideballe, og ordre om at holde din kæft og benægte alt. Siden er du holdt op med at blamere dig helt så åbenlyst.

   At du stadig ikke kan stykke bare én nogenlunde logisk sætning sammen understreget imidlertid bare det åbenlyse: du er en simpel bondepunker som AFA kan bruge som kanonføde, men du vil altid blive anset som for upålidelig til at kunne blive til andet og mere.

   Kommentar by Henrik — 16. september 2009 @ 22:26

  84. >Markus Lund

   Har lige læst en af dine absurde kommentarer på Information. Du burde få dit hoved tjekket, hvis du tror, at du er et almindeligt menneske eller bare en almindelig dansker. Du er på ingen måde almindelig Markus – du er fascist og dertil også ualmindeligt uvidende. Det er en deprimerende affære, at følge din færd. En skam at der åbenbart ikke er nogen voksne mennesker i din omgangskreds, som kan tage dig i ørerne og slæbe dig ud i virkeligheden.

   Hvad angår den globale opvarmning, som du åbenbart føler berettiger dig til at bruge vold, så bør du måske bide mærke i at klimapræsternes forudsigelser ikke har holdt stik de sidste 10 år. Faktisk er der større sandsynlighed for at vi er på vej mod en lille istid, end at vi er på vej mod “Water World”. En istid vil iøvrigt i givet fald ikke være forårsaget af CO2 men derimod at solvinde og kosmisk stråling – ting der endnu ligger uden for menneskets indflydelsesområde. Spille CO2 en rolle – svært at sige med sikkerhed, men hvis den gør, så er det i hvert fald ikke så stor en rolle, at det giver dig carte blanche til noget som helst andet end at afgive din stemme ved næste valg.

   Virkeligheden kan nu engang ikke koges ned til en simpel formel, der dernæst kan bruges af socialister (læs: fascister) til at holde deres medborgere nede i fattigdom og uvidenhed.

   Jeg er forresten villig til at garantere dig med 110% sikkerhed, at verden vil skuffe dig rigtig mange gange, inden du stiller skoene. Verden er både langt mere kompliceret og langt bedre, end du med din indskrænkede karakter evner at forestille dig.

   Du bør vide, at i fremtiden vil folk nok være tilbøjelige til at være mindre tolerante over for fascister som dig, end de hidtil har været. Det er begyndt at gå op for gennemsnitsborgeren, at der trods alt må være en grænse for tolerancen og at den grænse rent faktisk går der, hvor nogen føler sig berettiget til at bruge vold for at gennemtvinge en utopi.

   Desværre ser det ikke ud til at “eliten” har lært lektien fra de mørke 30’ere, men vi andre har lært det og vi holder øje med dig Markus.

   Kommentar by Mackety — 16. september 2009 @ 22:30

  85. Har fulgt denne blog længe. Den er fin nok.
   MEN – tag jer nu sammen. En venstre-ekstremist MARKUS LUND skriver en tåbelig kommentar, KUN for at provokere. Den er åbenlyst uintelligent, men opfylder målet: ALLE reagerer og replicerer.
   TAG dog at ignorere fjolset.
   Nu har han opnået, hvad han ville: At provokere.
   Lad os i stedet læse intelligente kommentarer på flotte indlæg, som Kim’s.
   HVEM har forbindelser til at få det de en af TV-stationerne?????
   Nåååhhh nej, DER var jeg dum, det har kun venstrefløjen

   Kommentar by ramses-2 — 16. september 2009 @ 23:01

  86. Ang. ham Pelle Dragsted, så er det satme skummelt at tænke på, at AFA har en mand med Chritiansborg som arbejdsplads. Om jeg fatter, at det ikke er en historie for msm…

   Kommentar by Jens — 16. september 2009 @ 23:35

  87. @82 Jens Hansen
   Ja, eller KirkeAss-hole i hoved!

   Kommentar by li — 16. september 2009 @ 23:39

  88. Der er iøvrigt lige kommet en “sjov” nyhed om De Gode® antifascister og deres nazifascisme.

   En chefanalytiker hos Human Rights Watch som ofte har været særdeles kritisk overfor Israel, har haft sig en nazi-hobby i fritiden:

   http://www.berlingske.dk/article/20090916/verden/90916002/

   Jeg synes især måden han forsvarer sig selv på er ganske morsom.

   Kommentar by Michael Jensen — 16. september 2009 @ 23:41

  89. ER der nogen, der efter dette, nu skamroste, fremragende stykke Møller-kulegravning,… er i tvivl om om vi har TERRORGRUPPER i Danmark?

   Se det i lyset af den meget bløde og psykologiske form for vold, som vi ynder i vores superfredelige land…

   Så bliver TERRORGRUPPE, ikke bare et spørgsmål om at sprænge bomber, lave røverier og smadre folk, det bliver et spørgsmål om at undergrave staten ved psykologisk hvervning og antidemokratisk indsats.

   Vi glemmer, fordi de bare er “søde blege unge”, at de faktisk udtrykker samme retorik som de værste terrorgrupper i Europa, vi kender fra fortiden.

   Det er på tide vi lægger klar afstand og anser dem som terrorgrupper. Terror er, som bekendt et psykologisk våben, de fysiske ofre tæller jo brøkdele… Trafikken dræber 300 om året, hospitalerne, 6000 døde af fejlbehandlinger osv osv.

   Vi har terror i Danmark. Det er disse grupper, der vil udvikle sig til borgerkrigs-militser, lave alliancer og bekrige hinanden og undergrave staten og smadre alt der er helt.

   I lyset af verdens udvikling, burde vi tage disse grupper meget mere alvorligt og dømme, fængsle og behandle dem i meget større grad end vi gør i dag. Vi lever i en fortidig drøm, i sove-smørhullet Danmark.

   Så Danmark: Vågn op til globaliseringen og den kommende global-borgerkrig.

   Kommentar by Johan Jensen — 17. september 2009 @ 02:18

  90. Mikker # 40

   Hvis du vil kalde lille mig venstreorienteret skal du nok have professionel assistance. Men jeg holder mig mest til spise kaninernes mad, mejerigtigt og alt godt fra havet (dog ikke kannibalsk at spise pattedyr).

   Det er sundt og godt. Og jeg kan endda selv fange fisk og koge/pille rejer. Og dyrke frugter og grønt i baghaven. Uden insektifte og andet shit. Og vi har østersknive, østers som har været tilskud til ernæringen her, hvor vi bor i tusindvis af år.

   Lev sundt, lev godt, og spis ikke mishandlede landbrugsdyr. Og jeg finder stadig de venstresnoede som ret utiltalende.

   Kommentar by Janutte — 17. september 2009 @ 03:05

  91. Her spilles med musklerne. Uriasposten er sjældent set bedre. Herligt at få tingene sat i det rette perspektiv. Mangler måske lige den kritisk uddybende artikel, som kunne belyse de filosofiske spørgsmål der kan afledes af kirkeasyls ageren og personsammensætning. F.eks Hvis krig er dette (Sartre), eller Mens vi venter på krigen (Joyce), eller Hvor er krigen? (hjemmeværnet). Man kunne også tænke sig Krigen kradser (socialdemokratiet), Krigsskadeerstaninger – en sag om folkeret (FN), og Krigens væsen (Laing eller Marcuse, alt efter om man ser det som patologi eller ideologi). Eller blot misunde ungdommen dens handlekraft og idealisme, som desværre ofte parres med naivitet, for ikke at sige dumhed og indskrænkethed. Men man skal jo løbe hornene af sig.

   Så! Ikke mere patronisering for denne gang!

   Kommentar by Høgsbro — 17. september 2009 @ 03:34

  92. Jeg kender Rasmus Pinnerup. Han er ikke en af mine nærmeste bekendte, men jeg kan i hvert fald sige at jeg aldrig har fundet tegn på at han skulle være medlem af et kommunistisk parti. Han har været så åben at lægge en profil om sig selv ud på nettet, med billede, hvilket er meget mere end man kan sige om de fleste af jer andre. Han er med andre ord fuldstændig åben om hvad han står for. Jeg kan ikke se nogen grund til at skyde ham synspunkter i skoene.

   Hvad er formålet med denne udhængning af personer? At skjule udviste flygtninge er ulovligt, men de pågældende opfatter det selv som en uretfærdig, politisk bestemt lov. Fuldstændig ligesom visse personer (mest på højrefløjen) opfatter straffelovens “racismeparagraf” som uretfærdig, politisk forfølgelse. Det nytter altså ikke noget bare at smide skældsordet “straffelovsovertræder” efter hinanden. Det er den nemmeste og mest smålige løsning. Men der må argumenter til.

   Måske ville det være bedre at bruge krudtet på at overbevise offentligheden om at udvisningerne er helt efter bogen. At forholdene i Irak er rimelige nok. Vi ved at den kamp skal vindes i medierne. Det kan blive en lang udholdenhedskamp mellem kirkeasylfolk og tilhængerne af hjemsendelser. Sidstnævnte er et stort flertal (politisk: V,K, O og S, hvis jeg husker rigtigt) men de skræpper ikke så meget op i medierne. Borgerlige er som bekendt dovne aktivister. Det er bare med at komme i gang.

   Jeg synes konspirationsteorierne om den yderste venstrefløj er skudt forbi, for faktum er at der er mange brogede personer og grupper, som finder sammen om fælles sager i nogle tilfælde, men der er ikke nogen stor venstreorienteret undergrundshær.

   Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 17. september 2009 @ 03:42

  93. Rigtig godt arbejde af Kim Møller og langt bedre end formiddagsbladenes lidt lunkne forsøg på at gøre det samme.

   Og selv om det ikke får den hardcore venstrefløj til at tænke sig om, så burde det ihvertfald få de hundredvis af præster der støttede disse organiserede ballademagere til at sidde tilbage med røde ører.

   Kommentar by Jens Hansen — 17. september 2009 @ 07:03

  94. ->92

   “Hvad er formålet med denne udhængning af personer?”

   Nu skal jeg ikke svare for Kim, men din fokusering på “personer” flytter problematikken væk fra det væsentlige: Vi har at gøre med “personer” der ved benyttelse af deres frie vilje – de kunne have valgt anderledes, men gjorde det ikke – er en del af voldelige bevægelser, der bl. a. forhindrede Kim Møller i at nærme sig Nørrebro.

   Disse bevægelser – altså ikke bare “personer” – har i denne og mange andre sammenhænge konsekvenser for det danske demokrati. Medierne kunne, men har svigtet groft, have afdækket disse ting som en største selvfølge. Med eller uden fokus på “personer”.

   Det bliver derfor en opgave for de nye medier, blogverdenen, at gøre dette arbejde. Dét er hvad Kim Møller har gjort sin del til.

   Så helt ærligt, jeg kunne ikke være mere ligeglad med at du kender en af disse “personer”. Der er vigtigere ting på spil her. Danmark har voldelige, SA-lignende bevægelser der uden nævneværdig fokus fra medierne kan undergrave demokratiet, og endda fremstå som gode samaritanere.

   Så at disse “personer”, de små pus, må udsættes for at blive trukket frem i lyset, er i det danske samfunds interesse. De er en betændt byld på demokratiet, og skal eksponeres som sådan. Ingen har tvunget disse “personer” til at være voldelige antidemokrater.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 17. september 2009 @ 08:14

  95. “Hvad er formålet med denne udhængning af personer?”

   Casper, dét der er en ussel motivanalyse og du ved det.

   Formålet er det samme som når medierne dækker finanslov, trafikuheld, demonstrationer og mode-uge; debat og oplysning.

   Hvis du har konkrete modargumenter til eks. Rasmus’ tilknytning til ekstremisterne, så bring dem på bane. Møller har utallige gange vist sig villig til at redigere og bortfjerne dele af sine tekster beroende på opfølgende dokumentation.

   Kommentar by DaLi(gæst) — 17. september 2009 @ 08:41

  96. Disse unge rødbrune tåber var, hvis de var født et andet sted på en anden tid, blevet vagter eller kommissærer i dødslejre som Kolymna og Magadan i hvis vagtlokaler man kunne finde plakater med teksten: ”Vi vil udrydde spioner og sabotører, agenter for de trotskistiske-bukharinistiske fascister!”
   Det er jo i grundsubstansen det samme disse rødfascister (statsminister Göran Perssons betegnelse) siger, når de rabler løs om at bekæmpe, udrydde og forøve vold mod andre.

   Pludselig er man ikke det mindste i tvivl om, hvad de opstablede brosten i Brorsonskirken skulle være brugt til.

   Ros til Uriasposten.

   Kommentar by Als — 17. september 2009 @ 09:23

  97. @ 96
   Pludselig er man ikke det mindste i tvivl om, hvad de opstablede brosten i Brorsonskirken skulle være brugt til.

   UHA da da Als.
   Ifølge ham der med kontakten til “de højere magter” hr. Ramsdal, blev disse brosten benyttet til sterinlys, altså “oplysning” af kirkerummet.
   Kom nu ikke og ødelæg hr. Ramsdal´s omhyggeligt tænkte forklaring.
   Vel?
   Underligt nok, sewr man disse sterinlysstøtter, opstillet, som var de klar til brug som kasteskyts.
   Hr. Ramsdal ser jo lys alle vegne.

   Kommentar by Vagn Jensen — 17. september 2009 @ 09:45

  98. Sorry
   Benyttet som lyseholdere (brostenene).
   Kan ellers mistolkes.
   Og jeg ser til min glæde at nogle humanister bliver “klædt af”.
   Flot arbejde Kim, mere end flot.
   Tænk at såkaldte journalister ikke selv kan, eller vil, søge sandheden.
   Det skal være ret så vanskeligt at komme ind på journalistuddannelsen.
   Det kan jeg godt forstå.
   Ikke fordi det færdige produkt er noget særligt, men det kræver meget af ens hjerne at finde på nye løgne, ovenpå de allerede afgivne.
   Det er krævende konstant at fortie sandheden.

   Kommentar by Vagn Jensen — 17. september 2009 @ 09:49

  99. Civil courage, det har du, Kim Møller.

   Kommentar by Janne — 17. september 2009 @ 10:13

  100. kommunister og nazister ønsker anarki og kaos i samfundet. Derved kan det belejligt komme og skabe orden i tingene.

   Kommentar by Boo — 17. september 2009 @ 11:16

  101. “Måske vi skulle tippe MSM-medierne, så det kan komme ud til en videre kreds end kun Uriaspostens læsere?

   Henrik

   Kommentar af Henrik Krog”

   Det er en borgerpligt at gøre msm opmærksom på, at Kirkeasyl ikke er et borgerinitiativ, men et sammenrend af mere eller mindre militante uden den fjerneste respekt for retsstaten.

   Kommentar by intel — 17. september 2009 @ 12:24

  102. @ Markus Lund

   Hvor er du dog en klovn.

   Kommentar by intel — 17. september 2009 @ 12:38

  103. @ Markus Lund

   Du truer. Det er uklædeligt.

   Kommentar by intel — 17. september 2009 @ 12:57

  104. “Medierne trækkes rundt ved næsen af disse personer.

   Kommentar af intel — onsdag 16. september 2009 @ 15:20

   Det er værre endnu- store dele af journaliststanden sympatiserer med dem. Det er ikke kirkeasyl og andre, der trækker medierne rundt ved næsen. Medierne trækkes rundt ved næsen af deres ansatte medarbejdere. I enhver anden virksomhed havde det betydet øjeblikkelig placering i sin bil på vej hjem med 3 måneders løn i lommen, hurtigere end man kan sige enhedslisten.

   Ingen virksomhed er bedre end sine medarbejdere.

   Kommentar af PeterK”

   @ Korrekt. Det er ikke medierne, der er problemet. Det er, som du skriver, mediernes medarbejdere, der udgør det største problem.

   Kommentar by intel — 17. september 2009 @ 12:58

  105. Folkekirkens kirkeklokker bimler højlydt og aggressivt for kirkeasyl, de anstændiges selvtægts evangelium, Enhedslisten og middelalderagtig multikulturalisme.

   Kommentar by Janne — 17. september 2009 @ 18:56

  106. “Folkekirkens kirkeklokker bimler højlydt og aggressivt for kirkeasyl”

   Nej det gør Folkekirken ikke.
   Nogen præster og ansatte har, hjulpet af div. “aktivister, taget Folkekirken som gidsel i denne og andre sager.

   Kommentar by PB — 17. september 2009 @ 20:36

  107. Tak for det arbejde du har lagt i det her Kim….. Hvis vi ikke havde sådan en som dig, hva skulle vi så gøre…..

   Kommentar by Sander. — 17. september 2009 @ 22:16

  108. 106

   Det er det indtryk Folkekirken giver ved ikke at tage afstand fra det der sker vedr. kirkeasyl.

   Kommentar by Janne — 18. september 2009 @ 10:02

  109. @ Markus Lund

   I er simpelhen til grin.

   I flere dage efter jeres kramme Iraker var flyttet til Brorsons kirken brugte i Taleb Said Morad Ansari som talsmand uden overhovedet at fatte hvorfor at manden kun ville bruge “TA” når han var på .
   En god ven ringet til mig en dag hvor både Information og Kristeligt dagblad havde haft historien om “TA”´s urimelige behandling i gennem tude møllen med god hjælp fra jer snot kasse der ikke fattet en flyvene skid af at i havde “Gorillaen” med i jeres anstændigheds show.

   Han gav mig tre ord jeg lige skulle google og bingo der var historien om Taleb Said Morad Ansari og ind smuglingen af den fineste og reneste Heo fra Tyrkiet .
   Han skulle bare hente en i Lufthavnen min bare røv , jeg har efterfølgene fået historien om Taleb og det miljø han tilhørte .
   Jeg kan fortælle dig lille Markus Lund at i har haft en af de ti værste “danske” perker gangster i stalden som talsmand for jeres humanistiske tude reality show ! og det med hele MSM som vidne .
   Jeg kunne fortælle dig meget mere om hvilke type den flinke Taleb er men jeg må heller stoppe her så du også kan sove i nat .

   Men jeg sende så mit viden til MSM efter at havde set Arne Melchior i rollen som stik i rend dreng for Taleb og den anden semi gangster i krammede og som blive skudt ned et par dage senere. . . . . (!)
   Det var simpelhen dråben , jeg var ganske enkelt ved at kaste op ikke over jer for i fattet jo ikke en flyvene skid af hvad center sandholm er for et center lige som Arne Melchior der for hver en pris bare ville rede nogen muslimer om han så skulle ro narko gangsteren til Sverige , så var der her en mulighed for at være den gode jøde og ikke bare den forfulgte jøde .

   Jeg sendte historien til samtlige MSM i håb om at farcen ville stoppe , men nej . Ikke engang et tip af den kaliber dagen efter en helside artikel om Taleb i Information hvor han selvfølgelig tudet snot , havde nogen interesse for de nu slevsvingene MSM .
   KUN med hjælp fra den gode Hodja fandt historien vej til Snaphanen , Uriasposten og til Sappho hvor Uwe Max Jensen stillet spørgsmålet “Er irakernes talsmand dømt narkosmugler?”

   Det fik MSM til at fokusere på Taleb men der kom INGEN spørgsmål til om der var andre hardcore gangster i mellem eller ligne , og efter i gjorde Taleb usynlig forsvandt hele denne vinkle om hvem de i virkeligheden var og alle som en faldt så tilbage som statister i græde koret .

   Og nu spørger du så Kim om han tro nogen MSM gider følge op på hans dokumentation om at venstrefløjens militante enheder står bag kirke asyl ?
   Selvfølgelig vil de ikke det , de er forlængst så indblandet i jeres fortælling om det gode og det onde at en kritik af , eller påstand om at det hele var et venstre fascistisk propaganda show næppe ville styrke deres i forvejen lave troværdighed .

   Men Markus Lund , vi her på den ekstreme yderligegående heilende højrefløje har stadig åben for kommentar til de indlæg der må bliver skrevet , ja langt de fleste højre blogs lader faktisk selv de mest hjernedøde indlæg stå for at vise debatten som den er .
   Der kunne i virkeligt lære noget !

   Så i stedet for dine horrible beskyldninger om at Kims artikel skulle være et blueprint til vold og overgrab for fortabte sjæle , skulle du måske opføre dig lidt civiliseret og forklare hvor det er Kim går forkert i by med hans artikel ? .

   ——

   Sådan helt seriøst og uden lyv Markus Lund så lad mig lige kommenterer den med de personlige politiske trusler og regestring

   Ved du hvor jeg helt ufrivilligt fik kendskab til hvor Anders Gravers bor ?
   Det fik jeg via Shansen fordi hun igen og igen påstod jeg var Anders Gravers. Ved du hvorfor ? fordi vi havde sammen post nummer . .
   Det kunne hun se via DK-hostmaster domæne regestring.
   Hun kunne fortælle mig om Anders Gravers´s adresse og der ved fortælle at jeg de sidste 8år har boet ikke mindre end en kilometer fra formanden for de sindsyge farlige dræber maskiner fra SIAD ! .
   Hvad giver du mig ?
   Jeg har boet her i 15år ! og så kan en sinds forvirret kælling fra Københavnstrup fortælle mig mere end jeg selv ved om lokal området!
   Og tro mig det er yderest lokalt her !

   Så klap du bare hesten , jeg er overbevist om at i er langt forand i sindsyg politisk modstander registreingen er der noget du mangler så ring til Margrete hun har helt styr på alle de der farlige nazi fascister racister højrefløjs banditter og hvad nu i kalder dem.
   Jeg har sagt i kommer bare så giver jeg en kop kaffe og nogen gode argumenter :)

   Kommentar by Mosemanden — 18. september 2009 @ 21:34

  110. […] Alliance ved demokratisk valg har opnået pladser i Folketinget) og optræder til fordel for den semi-autonome bevægelse Kirkeasyl kan nemt give undertegnede anledning til et ufrivilligt gensyn med morgenmaden.. Ja flot! Du er […]

   Pingback by Peter Mogensen er neutral.. Hvis man spørger ham selv. « Hecklers — 19. september 2009 @ 12:05

  111. Over en “bred kam”.

   Hvorfor tror I at mange socialdemokrater, adskillige fra Det Radikale Venstre, mange fra SF, EL osv. osv., gerne ser at Center for Koldkrigsudredning, lukkes ned, eller i det mindste generes økonomisk så meget som muligt?
   Gæt, I har 3 gæt.

   Nu fortsætter ovenfor nævnte partiers ungdomsafdelingers sturmtropper arbejdet.
   Mit håb er at MSM seriøst påbegynder relevante undersøgelser.
   Men mit håb er givetvis forgæves.
   Dagens journaliststand i Danmark, viser sig jo at være en del af disse sturmtropper, og når der kommer en hæderlig en fra stande, f. eks. journalisten fra (Mis)Information, der skrev så blændende om voldspsykopaterne fra Blekingegade, så bliver denne fysisk overfaldet af disse moderne SS ére.
   Og selv da retssagen kørte imod disse støtter til “frihedskæmperne” fra Gaza, benægtede diverse journalister fakta.
   Hvor længe skal hæderlige mennesker acceptere tingenes tilstand?
   Ham der T Lauesen, og andre fra banden, er igen aktive i samme stil, nu beskyttet via navneændringer.
   Selvsamme T Lauesen, blev jo ved hjælp af en forbenet stalinist ansat i Københavns Kommune.
   Blinde Carsten Nielsen, blev præmieret med en førtidspension.
   En centralt placeret læge, blev end ikke tiltalt, nu er denne hæderlige quinde, praktiserende læge i?
   GENTOFTE.
   Sådan kan jeg blive ved, men I kender givetvis fakta allerede.
   Hvem forsørger disse “frihedskæmpere”, ja det kalder de sig?
   Og som rosinen i pølseenden:
   Lars A. Rasmussen og kamelrytteren El – Mousti fra BR i København, er som jeg tidligere gjorde opmærksom på, via en hjemmeside fra SIAD, flabede til det uforståelige.
   PT er denne Lars A. Rasmussen travlt beskæftiget med at komme med meninger der skal sikre ham genvalg, og det sker nok.
   Hvad sker i mit Danmark?

   Kommentar by Vagn Jensen — 19. september 2009 @ 13:24

  112. Hvorfor mon denne web-adresse

   http://kirkeasyl.dk/

   ikke kan spores?

   Kommentar by jonas — 19. september 2009 @ 15:43

  113. […] Der gøres nu forsøg på at benægte at denne koalition af gode og anstændige (m/u voldsudøvelse) står for “asyl til alle”. Dette klinger hult når tæskeholdet Antifascistisk Aktion er dybt involveret på alle planer i denne aktion. […]

   Pingback by Damage control « Snaphanen — 23. september 2009 @ 00:16

  114. […] Der gøres nu forsøg på at benægte at denne koalition af gode og anstændige (m/u voldsudøvelse) står for “asyl til alle”. Dette klinger hult når tæskeholdet Antifascistisk Aktion er dybt involveret på alle planer i denne aktion. […]

   Pingback by Free speech or hate speech ? « Snaphanen — 23. september 2009 @ 06:29

  115. Første gang jeg har læst denne blog og dens kommentarer. Hold da ferie. Jeg stemmer aldrig i mit liv på Enhedslisten, men at kalde dem halv-kommunister er da en lidt for sørgelig omgang med ord. Og hvorfor halvdelen af flokken skal kaldes militante er mig også lidt en gåde.
   Hvorfor ikke blot nøjes med en nuanceret fremstilling af, at de fleste er placeret temmelig langt til venstre på den politiske fløj, uden at bruge alle disse mærkværdige ord, som kun 10% af befolkningen kan tage seriøst? 10% er måske meget og nok for nogle, men 60-65% er nu engang noget sjovere.

   Kommentar by Carsten Bern — 24. september 2009 @ 05:50

  116. Kære Urias-folk

   Jeg har læst Kim´s research samt en del af debatten her. Jeg har tænkt en del over det, og vil mene, at et overfældende fokus på denne type personfikserede og negativt kategoriserende research er nedbrydende for demokratiet, afvigende fra ånden bag væsentlige retsprincipper og i strid med nogen af kristendommens kerneværdier, samt meget let kan føre til misvisende konklusioner og en indskrænkning af debatkulturen.

   For det første, mener jeg, at det er et demokratisk princip, at man deler sig efter anskuelser i forhold til de hele tiden nye foreliggende sager. Dette er et princip, som også er integreret i Grundlovens anvisning om folketingets arbejde i og med den velkendte sentens, at folketingsmedlemmer alene står til ansvar for deres egen overbevisning. En type research, som hele tiden fokusere på, hvem der er med i hvad, og med hvad personer kan forbindes (i deres fortid), hæmmer dette princip, idet det tager fokusset fra de egentlige saglige argumenter og skaber en angst for at indtage standpunkter, som bringer én i ”bås” med ”de forkerte” folk. Selvfølgelig handler politik også om troværdighed, men jo mere denne type research får fokus des mindre åbner vi op for, at mange forskellige mennesker med mange forskellige erfaringer og ideologiske tolkninger bidrager med deres varierende forståelser af forskellige præsente problemstillinger.

   For det andet har vi et retsprincip om, at hvis man har gjort noget forkert, men har udstået sin straf, bør man igen regnes som en ligeværdig borger, (selv straffeattester renses efter et stykke tid). Overført på det politiske liv betyder det, at tidligere standpunkter og engagementer, ikke skal forhindre, at der på lige fod med andres bliver lyttet til en persons argumenter i forhold til en ny given sag. For mig at se bidrager den ovennævnte research til, at man dels spørge mere til ”hvem” end til ”hvad” en sag drejer sig om, samt at man fastholder en rigid stigmatiserende politisk kategorisering af folk.

   For det tredje. Kristendommen har i Vesten i mere eller mindre grad, (ligesom visse andre religioner i andre kulturer), indstiftet en kulturel forståelse for omvendelse og tilgivelse. Paulus forfulgte i udgangspunktet de kristne, men endte som den mest succesfulde missionær, Jesus er kendt for at komme til toldere og syndere, og lagde ikke vægt på deres fortid, men på at de for fremtiden skulle gøre deres bedste. At tro på, at folk kan lære noget, blive klogere og herefter bidrage til fællesskabet, er et essentielt perspektiv, som bidrager til værdig behandling af mennesker, samt at flest mulige stemmer bliver lyttet til i forhold til en sag. Den personfikserede negativt kategoriserende research er i direkte modstrid hermed.

   For det fjerde. Som sagt er det et demokratisk princip, at man deler sig efter anskuelser i forhold til nye foreliggende sager. Det betyder, at en god demokrat lytter til, og deltager efter, frem for at se på, hvem der fremføre argumenter. Politisk arbejde har endvidere af organisatoriske grunde en karakter, som gør at der må opstå bevægelser og grupperinger. Hvis man ønsker at gøre en indsats for en sag, må man deltage i sådanne grupper. Indenfor grupperne findes der altid interne kampe om, hvordan de enkelte sager skal håndteres, og når man melder sig under en fane, kan man dårligt forudse, hvor denne bevægelse kommer til at ende.

   For mig ser det ud til, at hvis man (til trods for at være ”moderat”), nogle gange har delt synspunkter med nogen, som på en eller anden måde kan relateres til ”radikale” politiske standpunkter, kommer man meget hurtigt til selv at blive stemplet som ”radikal”. Når man har fået dette stempel som ”radikal” og andre endnu mindre ”radikale” går ind i arbejde sammen med en, bliver de også stemplet som ”radikale”. Snart kan stort set alle ledes tilbage til enten at høre til den radikale venstre- eller højrefløj. De eneste som befinder sig på midten er folk som ikke følger med i politik, eller som er meget påpasselige med, hvad de deltager i, (hvilket så betyder at debatterne mister bredte).

   Denne problematik bliver selvfølgelig ikke mindre af, at populister fra begge fløje ofte søger bredt favnende standpunkter, for at få vind i sejlene til videre politisk arbejde, men dette er oplagt ikke en legitim grund til ikke at indtage og arbejde for selvsamme standpunktet, hvis der er lødige argumenter bag.

   Min umiddelbare opfattelse er derfor at både højre- og venstrefløjen bør begrænser denne type research og argumentation og holder sig til sagerne.

   Hvad angår sagen om kirkeasyl er jeg ikke inde i alle detaljer, men jeg mener grundlæggende, at det er tragisk når særligt børn og uskyldige kommer i klemme pga. nationalstatssystemer, ligesom jeg mener, at vi som mennesker bør prøve at rode bod på den tilfældets uretfærdighed, som ligger i at man ikke selv bestemmer, hvor man bliver født, men at dette i så afgørende grad spiller ind på ens levemuligheder.

   De bedste hilsner
   Rasmus Ahrenkilde

   Kommentar by Rasmus Ahrenkilde — 24. september 2009 @ 17:14

  117. ->116

   Sikke en gang vand ud af ørerne. Beklager den hvasse respons på et debutindlæg, men magen til intetsigende feelgood-sniksnak har jeg sjældent set.

   Sig noget, Rasmus, så får du bedre svar næste gang.

   Forresten er din kommentar på Kristeligt Dagblad (“Et kritisk netværk er ikke vejen frem”) i samme virkelighedsfjerne genre. Mage til uinformeret, berøringsangst sludder. Rasmus, her får du no-nonsense-respons:

   Canada er ikke det multikulturelle ideal du prøver at postulere. Landet har været hærget af standretter og en såkaldt Human Rights Commission der har ført sager mod canadiere der har udtrykt sig kritisk om islam. En bladudgiver ved navn Ezra Levant måtte bruge flere år af sit liv, samt en formue, på at forsvare sig i en sag der bl. a. handlede om en muslim der mente sig krænket af hans udgivelser.

   Journalisten Mark Steyn har været gennem det samme. Han måtte bl. a. forsvare sig mod anklager om hate speech fordi han citerede Mullah Krekar (en i Norge bosiddende ekstremist) for at sige at islam ville overtage Europa fordi muslimer “formerer sig som moskitoer”.

   Du kender ikke disse navne, dine referencer er, vil jeg gætte, sites for Gutmenschen eller venstreekstremister. Prøv at google dem.

   Ang. din groteske stråmand på KD om at Islamkritisk Netværk “vil opildne en konflikt-stemning ved at interessere sig for, hvordan lande, hvor islam har været dominerende, har undertrykt kristne (jævnfør kronik den 15. maj), mens man tilsyneladende ikke er optaget af det modsatte”, så siger du altså med andre ord at det at interessere sig for undertrykkelse er at “opildne”.

   Aha. Du siger altså at man bør feje ubehagelige kendsgerninger ind under gulvtæppet, og at de ædle vilde ikke er ansvarlige for deres egne handlinger. Hvem er patroniserende?

   Men sådan spiller klaveret ikke, Rasmus. Jeg kan vist godt på vegne af de mange forskellige debattører der skriver her godt meddele dig at vi ikke holder mund med hvad der foregår. Hvad vil du gøre ved det?

   Jeg har lagt en længere kommentar på Kristeligt Dagblad med opremsninger af muslimske lande der forfølger ikke-muslimer. Jeg udfordrer dig der til at komme med positive modeksempler.

   Hvor finder du et muslimsk land som kan fremhæves som positivt for ikke-muslimer? Det kan du ikke, Lærer Rasmus. Kig over på KD:

   h t t p://kortlink.dk/6z3t

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 24. september 2009 @ 22:00

  118. http://www.modkraft.dk/spip.php?article11022

   Anders Jonassen var også med der

   Kommentar by mikkel — 28. september 2009 @ 00:23

  119. Rasmus Ahrenkilde må vist ha undersøgt sit hoved – nedbrydende for demokratiet? Vorherrebevares – det er snarre en trusse mode dekratiet at borgerne ikke ved, at det er revolutionære ballademagere der står bag en håndfuld organisationer der lefler for folks følelser

   Kommentar by mikkel — 28. september 2009 @ 00:25

  120. På facebook ser man at Rasmus Ahrenkilde er blandt støtterne til Irakerne i kirken – er han s en af de venstreekstremes nyttige idioter. Eller bare håbløst naiv?

   Kommentar by mikkel — 28. september 2009 @ 00:28

  121. […] i sagen. Især indenfor sine studier af den radikale venstrefløj og dens udløbere i eksempelvis Kirkeasyl-grupperingerne eller Climate Justice Action er dette særdeles dygtigt gjort og meget overbevisende […]

   Pingback by Kim Møller overfaldet @ Whiteberg.dk — 7. februar 2010 @ 01:26

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper